Täydellinen opas siirtymiseen jaetusta hosting-palvelusta VPS-isännöintiin

Johdanto:

Mitä voin sanoa jaetusta isännöinnistä? Jaettu hosting on tarkoitettu aloittelijoille ja aloittelijoille. Kun olet uusi Internet-maailma, käytät jaettua hosting-palvelua sivustosi ylläpitämiseen. Kourallisella ihmisellä on sama fyysinen palvelin, jossa tarvitaan vain muutama raskaat sivustot syöttämään kaikki tarvittavat resurssit ja saamaan sivustosi kärsimään.


Siirtyminen VPS-isännöintiin on loogista, kun olet kasvanut yritykseksi tai yhteisöksi Internetissä. VPS-hosting on ‘kallista’ ja ‘erittäin vaikeata hallita’ ovat joitain yleisimpiä myyttejä. VPS-hosting-palveluita voi ostaa vähintään 15 dollaria kuukaudessa myyjiltä, ​​kuten DreamHost.

VPS-hosting – Virtual Private Server Hosting – on virtuaalitila erittäin tehokkaalla koneella. Se on kuin pieni tietokone, joka on omistettu sivustollesi tarkoitetussa supertietokoneen sisällä. Toisin kuin jaetussa isännöinnissä, täällä saat täyden pääsyn luvattuihin resursseihin. Kukaan muu verkkovastaava, jolla on raskas sivusto, ei voi käyttää resurssejasi. Sivustosi toimii parhaalla mahdollisella tavalla, kunnes ja ellet ylikuormita VPS-isännöintisi ylläpitämällä yhä useampia sivustoja siihen.

Kuinka valita VPS-hosting:

Kuinka valita VPS-hosting

VPS-hosting-palvelua valittaessa on aina pidettävä mielessä nämä asiat:

RAM (Random Access Memory): Tärkein asia, jota sinun tulisi etsiä ostaessasi VPS-hosting-palvelua, on RAM. Vähintään 1 Gt on tärkeä. 1 Gt: n RAM-muisti varmistaa sivuston nopeamman lataamisen ja pitää laajennusmahdollisuudet auki.

Uptime: Vaikka useimpien palveluntarjoajien mukaan käyttöaika on 99,99 prosenttia, on suositeltavaa lukea paljon aitoja arvosteluja ennen palvelujen hankkimista..

Ylläpito tai hallinta: Nämä ovat kaksi suosituinta VPS-hosting-suunnitelmaa nykymarkkinoilla. Hallitussa suunnitelmassa on kaikki lajiteltu: palveluntarjoaja hallitsee kaikkia ohjelmistoja, päivityksiä, korjauksia ja laajennusten asennuksia. Hallitsematon suunnitelma vaatii käyttäjän perustamaan Cpanel ja hallitsemaan myös muita ohjelmistojen asennuksia.

On 3 yritystä, jotka tarjoavat laadukkaita VPS-palvelimia, nimittäin HostGator, DreamHost ja BlueHost. Tässä on heidän suunnitelmiensa vertailu.

ominaisuudet
HostGator
DreamHost
BlueHost
Nopeus.5 ydin2 suorittimen ydintä
varastointi25 Gt30 Gt: n SSD-tallennustila30 Gt SAN
RAM512 Mt1 Gt2 Gt
kaistanleveys500 GtRajoittamaton1TB
verkkotunnuksetRajoittamaton1
IP-osoitteet2 IP: tä1 IP
Hinta$ 11,97 / kk *$ 15 / mo *14,99 $ / kk *
Osta nytOsta nytOsta nyt

Kuinka siirtää verkkotunnuksia:

Jos haluat siirtää verkkotunnustasi esimerkiksi xyz-rekisteristä DreamHostiin, sinun on ensin varmistettava seuraava:

 • Verkkotunnus ei saa olla pidossa nykyisessä rekisterissä.
 • Verkkotunnuksen on oltava auki ja käytössä.
 • Et voi siirtää verkkotunnusta, ellei se ole vähintään kuusikymmentä päivää vanha.
 • Verkkotunnukseen liittyvän hallinnollisen sähköpostitilin on oltava käytössä siirtopyynnön vahvistamiseksi.

Noudata nyt lueteltuja vaiheita, kun suoritat verkkotunnuksen siirron DreamHostiin:

Vaihe 1: Kirjaudu sisään DreamHost-paneeliin kirjautumistietojen avulla.

Dreamhost

Vaihe 2: Näytön oikealla puolella on valikkopalkki. Napsauta “Domain” ja sitten “Reg.Transfer”.

Dreamhost

Vaihe 3: Kirjoita verkkotunnus, jonka haluat siirtää DreamHostiin, kohtaan “Siirrä verkkotunnuksen rekisteröinnit meille:” -kohtaan ja napsauta Pyydä siirtoa..

Dreamhost

P.S: Kun napsautat Pyydä siirtoa -valtuuskoodilla varustettua sähköpostiosoitetta, se lähetetään sähköpostiosoitteeseen, joka liittyy siirrettävään verkkotunnukseen. Muista, että valtuutuskoodilla varustettu posti on voimassa viisi päivää luomisesta.

Vaihe 4: Näytön uusi sivu edellyttää, että kirjoitat luodun koodin, joka on luotu ja lähetetty verkkotunnukseen liittyvään viralliseen sähköpostiosoitteeseen. Sinun on täytettävä kaikki WHOIS-tiedot tällä sivulla.

Dreamhost

Vaihe 5: Heti kun olet valmis täyttämään kaikki WHOIS-tiedot, tarkista tiedot virheiden varalta ja napsauta sitten Jatka.

Dreamhost

Vaihe 6: Suorita loput vaiheet suorittaaksesi siirron loppuun. Jos sinulla on virheitä tai epäilyjä, voit ottaa yhteyttä DreamHost-asiakaspalveluun.

Tekevät ja eivät tee siirtyessään VPS-isännöintiin:

Tehtävät:

 • Suorita sivunopeustesti ennen siirtymistä uudelle palveluntarjoajalle. Käytä Google PageSpeed ​​Insights -testiä testin suorittamiseen ennen siirtymistä VPS: ään ja sen jälkeen. Tällä tavoin voit tietää varmasti, auttoi vaihtaminen VPS: ään vai ei.
 • Ota aina varmuuskopio sivustostasi. Lataa varmuuskopio ja pidä se turvassa tulevaa käyttöä varten.
 • Suosittele aina paketteja, jotka tarjoavat huomattavaa isännöintitilaa. Suuri hajasaantimuisti on myös tärkeä, joten pidä se mielessä.

Älä tee näin:

 • Älä ole riippuvainen automaattisesta varmuuskopioinnista. Luo aina varmuuskopio ja ole turvallisella puolella.
 • Älä koskaan isännöi sivustoja enemmän kuin hankkimasi hosting-paketin ominaisuudet. Yritä tasapainottaa tilan ja resurssien allokointia.
 • Älä koskaan muuta verkkotunnuksesi WHOIS-tietoja. Varmista myös, että et jätä hosting-tiliäsi alttiiksi hakkereille.

Nyt olet valmis siirtämään sivustosi jaetusta isännöinnistä VPS-isännöintiin. Kun olet siirtynyt VPS Hosting -palveluun, sinun pitäisi alkaa nähdä verkkosivustosi yleinen suorituskyky.

VPS-hosting on välttämättömyys eikä ylellisyys; Jos verkkoosi tai yhteisösi kasvaa nopeasti ja jos et siirry VPS Hosting -palveluun jaetusta isännöinnistä, menetät huomattavan määrän potentiaalisia asiakkaita. Tee oikeat valinnat ja tee online-yrityksesi koskemaan uusia menestysrajoja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map