TMDHosting Review (2020): Rehellinen mielipiteeni plussa ja miinuksista

Mikä on TMDHosting?

TMDHosting on yksi aliarvioituimmista isäntäyrityksistä, joita olen tavannut.


Se voi olla pieni virheellisyys: TMDHosting menee melko hyvin niille, jotka ovat sitä arvioineet.

Ainoa asia on, että monet ihmiset eivät ole oikein kovin tarkastelleet TMDHostingia.

TMDHostingia ei tunneta kovin hyvin – Wikipedia-artikkelia ei ole vielä! Tämä on yllättävää, kun otetaan huomioon sen korkeat arvostelut.

Ennen kuin aloin TMD: n käytön, olin vain tuskin kuullut siitä – olisin arvata, että se isännöi tuhansia tai kymmeniä tuhansia sivustoja. Määrä on lähempänä 300 000 sivustoa!

TMD on kasvanut paljon sen 11 vuoden aikana, kun se on ottanut huomioon oman liiketoimintansa ja tarjonnut laadukkaita palveluita.

Tietenkin, tavalliset kysymykset ilmestyvät: jos se ei ole liian kuuluisa, voimmeko luottaa laatuun?

Mikä on juju?

Onko tämä tuote paras tietylle yleisölle?

Tässä katsauksessa käsittelen kaikkia näitä kysymyksiä ja enemmän hyödyntämällä omaa kokemusta TMDHostingista.

En halua pilata mitään, mutta mielestäni tämän alakoiran pitäisi saada paljon enemmän kattavuutta kuin mitä se tekee – joten harkitse tätä tarkistusta ensimmäisenä askeleena tähän suuntaan.

TMDHosting: Huonot puolet

En tietenkään voi vain sanoa, että TMDHosting on hyvä ilman, että täsmentämme lausuntoa.

Toki, se voi olla hyvä, mutta se ei voi olla täydellinen. Joten mitä se tekee väärin, missä se on heikko??

TMDHostingilla ei mielestäni ole paljon heikkouksia.

Mitkä sen heikkoudet ovat, se keskittyy suurelta osin asiakastukeen.

Yhden osalta TMDHostingista puuttuu paikan päällä laadukkaita tietoja.

Se ei ole täysin hedelmätöntä, mutta tietopohja on pohjimmiltaan vastaussivu – jos haluat lukea tarvitsemasi vastauksen, sinun on luotettava siihen, että joku kysyy sitä.

tietopohja

Tai voit kysyä ja saada vastauksen kysymykseen tietokannan sivulla… tai voit mennä suoraan edustajan puoleen.

Joten valmiiden artikkeleiden, video-opetusohjelmien ja vaiheittaisten opasteiden puute on vähän epänormaalia ja valitettavaa.

Lisäksi vaikka puhelintuki on yleensä hyvää, se ei ole ympäri vuorokauden.

Sen ulkopuolella, TMDHosting tarjoaa joitain Linux- ja Windows-pohjaisia ​​hosting-suunnitelmia.

Tämä on hyvä, mutta ongelmana on, että ne voivat joskus olla ristiriidassa Windows-suunnitelmien kanssa – vain harvat isännöintituotteet tarjoavat heille, ja suurin osa on Linuxia.

Kaiken kaikkiaan nämä ovat melko vähäisiä valituksia.

Katsotaanpa asioita, jotka menevät oikein.

TMDHosting: Hyödyt

Olet ehkä huomannut, että suurin osa asioista, joihin keskityin juuri nyt, olivat hiukan rajoitetut.

Tämä johtuu siitä, että TMD tekee useimmat muut asiat oikein.

Asiakastuki on kyllä, hieman turha. Yksi positiivinen asia, jos edustajat ovat yleensä avuliaita ja reagoivia, ja sinulla on kolme tapaa, joilla voit ottaa heihin yhteyttä (puhelin, live-keskustelu tai lippujen myynti).

On valitettavaa, että TMD on ristiriidassa Windows-käyttömahdollisuuksiensa kanssa, mutta hyvä uutinen on, että TMD tarjoaa edelleen melkoisen joukon tuotteita.

Valintoja on edelleen paljon.

Vielä parempi, että monet näistä ovat erittäin edullisia. En ole nähnyt yhtään normaalia korkeampaa tuotetta, ja paljon tuotteita on keskimääräisen alapuolella.

Tämän yhdistää se tosiasia, että suurin osa TMDHosting -tuotteista on hyvin varustettu ominaisuuksilla.

Jopa halvimmat, kaikkein perussuunnitelmat – jaettu web- ja WordPress-hosting – tarjoavat paljon ominaisuuksia, joita muut yritykset eivät aina tarjoa.

TMD jaetun isännöinnin ominaisuudet

TMDHosting on yleensä melko helppokäyttöinen – itse asiassa pidän sen käyttöliittymästä (käyttöliittymä) enemmän kuin melko monella muulla isännöintiyrityksellä..

Viimeinkin, TMDHostingilla on erittäin hyvä tietoturva, mielestäni teollisuusstandardia parempi, ja erittäin johdonmukainen korkea käyttöaika.

Joten kyllä, siinä on muutamia vikoja, ja sinun on tietenkin ymmärrettävä, mitä etsit hyvin, mutta TMDHostingilla on paljon tekemistä sen kanssa. Mutta hei – se oli lyhyt vastaus.

Saanen kertoa teille lisää siitä, kuinka pääsin tänne.

hinnoittelu

Nyt kun olen peittänyt TMDHosting-liittymään liittymisen yleiset positiiviset ja kielteiset kysymykset, haluaisin sukeltaa asioihin, jotka tulevat ensin mielenkiintoisimpiin: hinta.

Onko TMD huono koira, koska se on ylihintainen, vai onko sitä aliarvioitu antaessaan hyviä tarjouksia? Se ei ole myöskään täysin, mutta vastaus nojaa paljon läheisemmin toiseen.

TMD: llä on jatkuvasti kilpailukykyinen hinnoittelu. Näet seuraavassa osiossa, mutta ominaisuudet myös painavat hyvin.

Arvostan TMDHostingia siitä, että se tarjoaa sinulle sekä Linux- että Windows-asetukset. Jaetulle web-isännöinnille Linux-suunnitelmat alkavat 2,95 dollarista kuukaudessa ja nousevat 12,95 dollariin kuukaudessa.

TMD jaetut hosting-suunnitelmat

Windowsissa eroa ei ole liikaa, ja vaihteluväli on 3,99–11,99 dollaria.

WordPress-isännöinnissä hinnat vastaavat Linuxin jaetun isännöintisuunnitelman hintoja.

Pilvipalvelu alkaa melko kohtuuhintaisella hinnalla 5,95 dollarista 10,95 dollariin.

VPS-isännöinnin välinen vaihteluväli on 19,97 – 64,97 dollaria viiden tason välillä tavallisen kolmen sijaan.

TMD VPS -suunnitelmat

Jälleenmyyjän hosting-vaihtoehdot ovat 19,95 – 49,95 dollaria.

Dedikoidut palvelimet ovat melko tyypillisellä alueella: 79,97 dollarista 149,97 dollariin neljän tason välillä.

TMD: n omistetut hosting-suunnitelmat

Nämä hinnat ovat suurelta osin melko kohtuulliset. Ne eivät ole vaihdellut liikaa ja ovat hyvin näiden tuotteiden normaalin hinta-alueen sisällä ilman monia poikkeuksia.

Jotain muuta, mikä on hienoa, on harvoilla tuotteilla 60 päivän rahat takaisin -takuu. Eikä kaikki: Joillakin tuotteilla on normaali 30 päivän takuu.

Kaksi kertaa pidempi jakso on kuitenkin erittäin hyödyllinen ja puhuu TMD: n luottamukseen.

En ole myöskään huomannut monien piilotettujen kustannusten rajuutumista. Peitän sen enemmän hetkessä, mutta monet tiettyihin suunnitelmiin sisältyvistä ominaisuuksista ovat erillisiä valinnaisia ​​päivityksiä muiden yritysten kanssa (esimerkiksi päivittäiset varmuuskopiot).

Lähtökohtana on, että TMDHostingilla on tasaisesti keskimääräistä alhaisempi hinnoittelu, mikä tekee entistäkin paremman kiinteän ominaisuusjoukon avulla.

Mahdolliselle asiakkaalle on tarjolla erilaisia ​​suunnitelmia, joten valinnanvaraa on riittävästi, ja piilotetut tai odottamattomat kustannukset eivät ole olleet ongelmani kokemukseni aikana.

Lyhyt vastaus: TMDHosting tarjoaa erittäin kohtuulliset hinnat ja toimittaa johdonmukaisesti korkealaatuisia tuotteita alhaisella hinnalla (tai ainakin keskimääräisen alapuolella)..

ominaisuudet

Joten mitkä ovat nämä ominaisuudet, jotka tekevät TMD: stä niin hyviä etenkin hinnan suhteen?

Aloitetaan jaetulla web-hosting-vaihtoehdolla, joka on kaikkien yritysten suosituimpia tuotteita.

Kaikilla jaetuilla web-hosting-tuotteilla on 99,99% käyttöaikatakuita, rajoittamaton sähköpostitili ja web-rakennusominaisuudet (voit käyttää CMS: ää, kuten WordPress, Magento jne., Tai mukana olevaa verkkosivustojen rakentajaa).

TMD jaetun palvelun ominaisuus

Halvin suunnitelma, Starter, sallii myös rajoittamattoman SSD-tilan, rajattoman kaistanleveyden, ilmaisen verkkotunnuksen, premium-tuen, Let’s Encrypt SSL: n ja paljon muuta.

Heti lepakko, TMD: n lähtötason tuote on yksi parhaista tarjouksista edulliselle jaetulle web-hosting-palvelulle – monet yritykset eivät sisällä ilmaisia ​​verkkotunnuksia, eivät tarjoa rajoittamatonta tallennustilaa, tai ovat hinnoiteltuja, tai eivät tule verkkosivustojen rakentajien mukana. Tai kaikki nuo asiat.

Muut jaetut web-hosting-suunnitelmat noudattavat näitä linjoja – niillä on parempia määrityksiä, ne tarjoavat rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, paremman SSL: n, paremman suorituskyvyn ja niin edelleen.

Niiden hinta on melko normaali, mutta ne toimittavat enemmän ominaisuuksia kuin monet muut yritykset.

TMD jaetun isännöinnin ominaisuudet

WordPress-isännöinti tarjoaa käytännössä samat ominaisuudet kuin web-isännöinti. Tämä ei ole liian yllättävää, mutta jotkut yritykset rajoittavat WordPress-ominaisuuksia eri tavalla kuin web-hosting-ominaisuudet, ja olen iloinen siitä, että TMDHosting ei tee niin.

Koska WordPress-isännöinti tulee myös samoihin hintoihin kuin web-isäntä, WordPress on myös hyvä ratkaisu TMDHostingin kanssa.

Pilvipalvelu on poikkeuksellisen halpaa. Itse asiassa ihmettelin, olisiko se hiukan liian halpaa – alhainen hinta, mutta myös ominaisuuksien mukainen. Itse asiassa TMD: n pilvivaihtoehdot ovat joitain parhaimmista, joita löydät.

Katso tietysti ensin tarkkaan eritelmät, mutta 2 CPU-ydintä ja 2 Gt DDR4-RAM-muistia rajoittamattoman kaistanleveyden ja SSD-tilan kanssa 5,95 dollaria – se on melko vaikuttava ensimmäinen taso.

TMD Cloud -ominaisuudet

VPS-hosting on tilanne, jossa asiat muuttuvat hieman “normaaliksi”. Suunnitelmat alkavat 40 Gt SSD-tilaa, 3 Tt kaistaleveyttä, 2 CPU-ydintä ja 2 Gt DDR4-muistia. Nämä korvaukset nousevat korkeintaan 200 Gt SSD-tilaa, 10 Tt kaistanleveyttä, 6 CPU-ydintä ja 12 Gt tai DDR4 RAM-muistia.

Hinnoittelu on keskimääräisen alapuolella, joten se on mukavaa, ja lopulta resurssit pinottuvat melko hyvin, mutta se ei ole mikään poikkeuksellinen.

Jälleenmyyjän ylläpito on kunnossa, mutta mielestäni hiukan rajoitetumman kuin sen tarvitsee – alkaen 700 Gt: n kaistaleveydestä ja 2000 Gt: n välillä, ja SSD: n tilasta 65 Gt: stä 200 Gt: ään. Ei paha, mutta on olemassa parempia vaihtoehtoja, jos kaivaa ympäri.

Lopuksi, omistetut palvelimet, joissa on TMD, ovat melko korkealaatuisia vaihtoehtoja.

Aloitat 4 CPU-ytimellä, 8 Gt DDR4 RAM-muistilla, 1 Tt tallennustilalla ja rajoittamattomalla kaistanleveydellä. Voit päättää 2 × 2 TB tallennustilalla, 8 CPU-ytimellä ja 32 Gt DDR4 RAM-muistilla. Nämäkin ovat tiukasti turvattuja vaihtoehtoja, mikä lisää heidän vetovoimaansa.

TMD-palvelimen ominaisuudet

TMDHosting ei tarjoa huonoja tarjouksia.

Pahin tuote, jonka saat heidän kanssaan, on keskimäärin tuotteiden isännöinti – todennäköisemmin kuin saat, saat jotain rahan arvoista.
Erityisesti omistettu hosting, jaettu web-hosting ja WordPress-hosting ovat erittäin hyviä ja esiteltyjä tuotteita.

Pilvipalvelu saattaa tarjota joitain hyviä vaihtoehtoja riippuen siitä, mistä etsit.

Viime kädessä luulen, että TMDHosting tarjoaa joitain siellä parhaiten esiteltyjä tuotteita – etenkin pienemmille käyttäjille, TMD: llä on paljon tarjottavaa.

Helppokäyttöisyys

Tietenkin, kuka haluaa olla tonnia tavaroita, jos käyttää on tuskaa? Helppokäyttöisyys on tärkeätä, ei vain niin, että aloittelijat saavat käsityksen alustasta, mutta niin kokeneet käyttäjät voivat käyttää erittäin tehokasta aikaa.

TMDHosting on yllättävän helppo käyttää. Myönnetään, että useimmat hosting-yritykset ovat yleisesti ottaen helppokäyttöisiä, mutta luulin TMDHostingin olevan jostain syystä teknisesti paremmin suuntautunut..

Kun todella aloitin sen käytön, löysin TMD: n olevan yhtä helppokäyttöinen kuin kaikkien muiden isäntäyritysten.

Yksi asia, joka on hieman ärsyttävä, saattaa olla, että sinulle viedään paljon tarjouksia – mutta se ei ole harvinaista, ja voit päästä eroon niistä.

CPanel on järjestetty samalla tavalla kuin monet muut cPanelit, ja siinä on sarja luokkia ja kukin luokka sisältää erilaisia ​​painikkeita ja ominaisuuksia. Se on erittäin suoraviivainen kokemus.

TMD-cpanel

Jotain henkilökohtaisesti minulle erittäin tärkeää asiaa on hyvä muotoilu. Ainakin puhdas ja miellyttävä muotoilu.

En halua selata jotain jota inhoan katselemasi, ja valitettavasti monet isäntäyritykset eivät keskity liikaa cPanelin tai kojetaulun estetiikkaan.

No, onneksi TMD-hosting toimii. Se ei ole mitään hullua, mutta olen löytänyt, että navigointi TMD-isännöinnissä on tyylikäs, sujuva ja yleensä positiivinen kokemus.

WordPressin asentaminen ja käyttö TMD Hosting -palvelussa on erityisen helppoa, mukava yllätys.

Kaiken kaikkiaan TMD-hosting ei ole vain erittäin helppokäyttöinen, mutta sillä on yksi parempista käyttöliittymistä ja erityisen saumaton WordPress-integraatio.

Asiakaspalvelu

Luonnollisesti, vaikka TMD: tä olisi helppo käyttää, ongelmia voi ilmetä.

Ehkä et vain tunnu löytävän tiettyä ominaisuutta tai haluat tietää jotain, jota ei ole määritelty TMD: n sivustolla, tai sinulla on teknisiä vaikeuksia.

Vahva asiakastuki on välttämätöntä. Kuinka TMD-hosting toimii täällä?

Kokemukseni mukaan TMD toimii enimmäkseen hyvin. Ne tarjoavat kolme päätapaa tavoittaa edustajia: live-chat, puhelintuki ja lippujärjestelmä.
Jotain, mitä huomaat heti TMD-hosting-palvelusta, on se, että se on erittäin elämää edistävä keskustelu.

Sanon tämän, koska TMD: n sivusto on yksi niistä, joka saa pienet live-chat-ruudut aukeamaan aina käydessäsi.

Nyrkkisääntönä vihaan sitä verkkosivustojen tekeessä tätä. Kun testasin vieraana, minulla oli kuitenkin melko hyvä kokemus.

TMD-asiakastuki
TMD-asiakastuki 1
TMD-asiakastuki 2

Asiakaspalvelun edustaja vastasi aina minuutin sisällä (kahden viimeisen kuvakaappauksen aikana minä annoin viivästyneen vastauksen).

Kokemukseni mukaan sisäänkirjautumisen jälkeen live-chat-tuki on suunnilleen sama, joskin hieman parempi.

Jotkut ihmiset pitävät parempana kohtelua heti, kun heistä todella tulee asiakkaita, mutta mielestäni hyvä palvelu on hyvää palvelua.

Mitä tulee TMDHostingin paikan päällä oleviin tietoihin, heillä on ensisijaisesti tietopohja.

Tämä tietokanta on aluksi hieman hämmentävä – toisin kuin muut tietopohjat, jotka ovat pääosin järjestettyjä artikkeleita ja ohjeita, tämä on pohjimmiltaan vastaussivu.

Saat edelleen paljon luokkia ja hakutoiminnon, mutta katsot periaatteessa joukko ihmisten esittämiä kysymyksiä ja vastauksia. Se on edelleen hyödyllinen työkalu, mutta toivon, että heidän tietokannallaan olisi edelleen perinteisempi sisältö.

Mahdollisuudet ovat useimpia kysyttyjä kysymyksiä, mutta on aina mahdollista, että et yksinkertaisesti löydä etsimääsi, koska kukaan ei ole vielä kysynyt sitä.

Siellä on myös yritysblogi (kuten yleensä on), mutta se ei ole tarkalleen tärkein resurssi ihmisille, jotka etsivät apua.

Valitettavasti TMDHostingilla ei ole paljon muuta online-resursseistaan ​​- ei verkkosivuja seminaareille tai video-oppaille jne..

Joten rehellinen mielestäni TMDHosting voisi käyttää päivitystä paikan päällä oleviin tietoihin. Se ei ole huono, mutta on kaukana siitä, mitä useimmat kilpailijat tarjoavat sivustoillaan.

Valoisalta puolelta katsottuna TMDHostingin asiakaspalvelun edustajat ovat erinomaisia, olipa kyseessä sitten suorakeskustelu, puhelin tai lippujärjestelmä.

Itse asiassa heillä on yksi parhaimmista lippujärjestelmistä, jonka olen kokenut: TMD takaa vastausajan, joka on 15 minuuttia tai vähemmän, ja tämä on pitänyt paikkansa minulle.

Kaiken kaikkiaan, vaikka TMDHostingilla voisi olla parempia materiaaleja paikan päällä, sillä on hyviä edustajia, jotka muodostavat yleisen vahvan (jos epätäydellisen) asiakastukikertoimen.

Turvallisuus ja luotettavuus

Lopuksi meidän on käsiteltävä yhtä tärkeimmistä asioista, jotta hosting-yritys voi menestyä turvallisuudessa ja luotettavuudessa.

Monet yritykset pärjäävät erittäin hyvin monissa tekijöissä, mutta ovat (suhteellisesti) pettyneitä käyttöaikaan ja / tai eivät puhu turvatoimenpiteistään. Kuuluuko TMD samaan ansaan?

TMDHosting vakuuttaa meille, että tarjotut turvatoimenpiteet ovat enemmän kuin riittäviä.

Tämä ei ole tuskin kaikkea, mutta sillä on merkitystä, varsinkin kun monet yritykset eivät edes puhu turvallisuudestaan.

Yhtäältä palvelimet saavat ympärivuorokautisen valvonnan, ja ne ovat turvassa “paikalla olevilla ja kiertävillä virkamiehillä”, hännänvastaisille protokollille, avainkortille pääsylle, biometriselle pääsylle, kameroille ja muulle.

Suojattu verkkosivusto

Tämä on aika vaikuttavaa – kuulostaa siltä, ​​että TMD-palvelimet ovat yhtä turvallisia kuin Valkoinen talo.

TMD takaa myös, että kaikki tilit saavat uusimmat palvelinmääritykset: kaikki SSD-tallennusmatriisit, gigabittiyhteydet ja uusimman sukupolven Intel-prosessorit (muutamia mainitakseni).

Minusta tämä on täysin uskottavaa. TMD on vakuuttunut siitä, että he menevät turvallisuuden suhteen entistäkin pidemmälle, ja kokemukseni ovat heijastaneet tämän. En voi ajatella mitään ongelmia, joita minulla on ollut TMDHostingilla tietoturvan kannalta.

Mainittakoon, että käyttöaika TMD: llä on ollut erinomaista.

Huolimatta siitä, mitä TMD sanoo palvelimistaan ​​ja datakeskuksistaan, TMD ei ole ollut minulle ykkönen. Se on kuitenkin erittäin korkea, ja myös reaktioajan kannalta.

Kaiken kaikkiaan TMDHostingilla on mielestäni paras tietoturva ja se on erittäin luotettava tarjoamaan laadukasta suorituskykyä.

Suosittelenko TMDHostingia?

Saatat pystyä arvaamaan miltä tämä johtopäätös kuulostaa, mutta aion jatkaa ja tehdä sen joka tapauksessa.

TMDHosting on aliarvioitu, ja sinun pitäisi hyödyntää sitä. Tietysti on joitain vivahteita – kaikki tuotteet, joita TMDHosting tarjoaa, eivät ole paljon. Sinun on itse tutkittava, mitä haluat ja kuinka TMD pystyy siihen mukautumaan.

Oman kokemukseni ja isäntäteollisuutta koskevan tietoni perusteella TMD on kuitenkin käyrän edellä. Sen tuotteet ovat yleensä edullisia ja täynnä ominaisuuksia. Ne toimivat hyvin ja toimivat melko johdonmukaisesti.

Lisäksi TMDHosting on helppokäyttöinen ja vaikka sen asiakastuki voisi käyttää työtä, edustajat itse ovat erittäin avuliaita.

Lisää korkeatasoisiin turvatoimenpiteisiin ja loistavaan käyttöaikaan. On vaikea ymmärtää, miksi TMDHosting ei ole tunnetuin.

Ei, se ei ole täydellinen, eikä yksikään yritys ole optimaalinen kaikille. Mutta minusta tuntuu, että TMD-hosting sopii paremmin useimmille ihmisille kuin me tiedämme. Ja tietysti, jos olet epävarma, voit kokeilla sitä palautettavan kuukauden tai kahden ajan.

Käy TMDHostingissa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map