Uniregistry Review – 5 plus ja 2 miinusta

Tässä artikkelissa aion puhua Uniregistrystä ja siitä, mitä he tarjoavat verkkotunnuksen rekisteröijälle.


Uniregistrian ainutlaatuisuus on, että se on erityisesti rakennettu vastaamaan verkkotunnusten tarpeita, jotka investoivat yleisten ylimmän tason verkkotunnusten (gTLD) ostamiseen irtotavarana.

Olen ollut tekemisissä useiden rekisterinpitäjien kanssa viime vuosien aikana, mutta Uniregistry-käsite näytti vaikuttavalta. Se näytti olevan rakennettu kokonaan ihmisille, jotka käsittelevät irtotavarana verkkotunnuksia, ja se riitti sytyttämään kiinnostukseni.

Ajattelin vahvistaa portfolioni tuolloin. Joten päätin kokeilla niitä ja muutin noin 10% rekisteröityistä verkkotunnuksistani Uniregistryyn nähdäkseni, pystyvätkö he vastaamaan odotuksiani.

Vaikka mielessäni oli aluksi epäilyjä, Uniregistry onnistui ylittämään kaikki odotukseni. Siitä lähtien olen jo siirtänyt yli 50% verkkotunnuksistani heille ja toivon saavani loppuun jäljellä olevan parin kuukauden kuluttua..

Saatat ihmetellä, mikä sai minut tekemään niin radikaalin päätöksen. Hyväksyn, se ei ole helppo tehtävä siirtää satoja verkkotunnuksia uudelle rekisterinpitäjälle. Mutta kun ammattilaiset ylittävät haitat niin komealla marginaalilla, on vähintään rikollisuus antaa mahdollisuuden kerjäämään.

Katsotaanpa nyt yksityiskohtia siitä, mitä Uniregistry tarjoaa, mukaan lukien edut ja haitat, jotta voit selvittää, rekisteröidäänkö / siirretäänkö verkkotunnuksesi Uniregistrylle.

Tietoja Uniregistry.com: sta

Frank Schilling perusti Uniregistry.com-sivuston vuonna 2012. Sen kasvu on ollut nopeaa viime vuosina. Yhtiöllä on selkeä tehtävänkuvaus – tehdä verkkotunnuksen rekisteröinnistä mahdollisimman yksinkertainen, nopea ja suoraviivainen.

Uniregistry eroaa muista perinteisistä verkkotunnusten rekisteröijistä siinä mielessä, että se ei tarjoa monia “lisäominaisuuksia”, joita muut rekisterinpitäjät tarjoavat, kuten web-hosting tai verkkosivujen rakennuspalvelu.

Frank Shillingin mukaan Uniregistry on ”kaikkein palvelupohjaisin ja kokonaisvaltaisin lähestymistapa rekisteritoimintoihin, jonka ala on koskaan nähnyt” – ja toistaiseksi oman kokemukseni perusteella minulla ei ole mitään selvää syytä luottaa siihen, että avoin arvio.

Uniregistry Pros:

1. Lisätty tietoturva

uniregistry-turvallisuus

Turvallisuus on tärkeä näkökohta jokaiselle verkkotunnuksen sijoittajalle, enkä ole erilainen. Verkkotunnusten varastaminen on jatkuvassa nousussa, ja paras tapa käsitellä asiaa on kaksifaktorinen todennus.

Suurin ongelma GoDaddyn kanssa on aina ollut tämän tärkeän ominaisuuden puute. GoDaddy ei tarjoa kaksifaktorista todennustoimintoa Yhdysvaltojen ulkopuolella, mutta Uniregistry on ottanut tämän ominaisuuden käyttöön ympäri maailmaa ilman lisäkustannuksia. Kahden tekijän todennuksen saatavuus on rehellisesti sanottuna yksi niistä monista syistä, jotka ovat saaneet monet sitoutumaan ensisijaisesti Uniregistryyn.

2. Helppokäyttöinen verkkotunnuksen hallintatyökalu

Uniregistry Domain -työkalu

Jokainen, jolla on vähän kokemusta GoDaddystä, myöntää, että heidän verkkotunnuksen hallintatyökalunsa ei ole vain monimutkainen, vaan myös melko hidas samanaikaisesti. Uniregistry puolestaan ​​on keksinyt yksinkertaisen verkkotunnuksen hallintarajapinnan, joka on puhdas, nopea ja helppo käyttää.

He ovat rakentaneet työkalun tyhjästä silmällä pitäen käyttäjän mukavuutta. Paras osa Uniregistryn verkkotunnuksen hallintatyökalua on, että ei ole myyntivaihtoehtoja tai muita häiriötekijöitä hämmentäväksi. Se tarjoaa vain selkeät ja yksinkertaiset verkkotunnuksen hallintaominaisuudet oikeilla ominaisuuksilla ja vaihtoehdoilla tukeakseen verkkotunnuksen sijoittajien vaatimuksia.

3. Mukautettu hinnoittelu

Jos olet verkkotunnussijoittaja, jolla on kohtuullinen salkun koko, Uniregistry tarjoaa mielellään räätälöityä joukkohinnoittelua. Ne olivat tarpeeksi ystävällisiä tarjoamaan minulle räätälöityä verkkotunnuksen rekisteröintiä / uusimista / siirtohinnoittelua, joka oli huomattavasti alhaisempi kuin nykyinen markkinahinta.

En voi paljastaa minulle tarkkaa hintatarjousta, mutta olen melko tyytyväinen tarjottuun marginaaliin. Ehdotan, että otat yhteyttä tilivastaavaasi saadaksesi selville, minkä mukautetun hinnan he ovat valmiita tarjoamaan sinulle.

4. Yksityisyyden suoja ilman lisäkustannuksia

Uniregistry Domain Privacy

Uniregistry tarjoaa WHOIS-tietosuojaa ilman lisäkustannuksia. Vaikka kaikki muut suositut verkkotunnuksen rekisteröijät tarjoavat sinulle tämän vaihtoehdon lisämaksusta, Uniregistry tarjoaa ilmaisen yksityisyyden kaikille täällä rekisteröimillesi verkkotunnuksille..

5. Nopea asiakastuki

Kokemukseni heidän asiakastuestaan ​​on ollut toistaiseksi miellyttävä kokemus. Jokaiselle tilille on omistettu tilivastaava, joka vastaa kaikkiin kyselyihisi. Aina kun ilmenee huolenaiheita, voin vain pingittää tilinhoitajani Skypen kautta saadaksesi ongelman ratkaistua heti. Ja jos tilivastaavasi ei ole toistaiseksi, sinulla on mahdollisuus ottaa yhteyttä koko tukitiimiin selventääksesi epäilyksiäsi.

Lippupohjaisen tukijärjestelmän lisäksi Uniregistry tarjoaa sinulle myös suoraa puhelintukea, live-chat-tukea ja Skypen kautta tapahtuvaa tukea..

Uniregistry Cons:

1. Ei ennakkotilausta

Uniregistry ei tarjoa ennakkotilausta pian julkaistaville gTLD-verkkotunnuksen laajennuksille. Vain kun uusi laajennus on suora, voit tehdä tilauksen. Joten jos joku muu on jo tehnyt ennakkotilauksen halutulle verkkotunnuksellesi toisessa rekisteröidyssä (jolla on ennakkotilausmahdollisuus), et todennäköisesti lisää kyseistä verkkotunnusta portfoliosi..

2. Ei lisäpalveluita

Ei isännöintiä

Kuten olen jo huomauttanut jo alussa, Uniregistry käsittelee puhtaasti verkkotunnuksia – muita merkityksellisiä lisäpalveluita ei myydä..

Se tarkoittaa, että jos etsit web-hosting- tai verkkotunnuksen rekisteröintiä, sinun on etsittävä muualta hosting-tarpeitasi. Toisin sanoen verkkotunnuksesi rekisteröidään Uniregistryssä, mutta verkkosivustoasi isännöi jokin muu kolmannen osapuolen verkkopalveluntarjoaja. Se voi aiheuttaa vähän haittaa henkilölle, joka etsii yhden luukun ratkaisua verkkotunnuksen rekisteröintiin ja web-isännöintipalveluun..

Viimeiset sanat:

Henkilökohtaisesti olen melko tyytyväinen Uniregistry: n tähän asti tarjoamaan palveluun. Turvallisuus ja räätälöity hinnoittelu ovat kaksi päätekijää, jotka ovat vaikuttaneet päätökseeni sitoutua Uniregistryyn verkkotunnuksen rekisteröintitarpeitasi varten. Tietysti on myös joitain haittoja, kuten ennakkotilauksen puuttuminen. Mutta katsotaanpa sitä. Et voi odottaa saavan niitä kaikkia yhdellä sopimuksella, joten on parempi olla valmis ottamaan “huonot puolet” rinnalla “hyvät puolet”.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Uniregistry on rakentanut loistavan alustan verkkotunnusten sijoittajien verkkotunnuksen rekisteröinnin yksinkertaistamiseksi.

Mutta älä ota sanojani itsestään selväksi. Mittaa, kuinka hyvä (tai huono) palvelu on, sinun on koettava se henkilökohtaisesti. Joten luo tili Uniregistryssä ja hanki omakohtainen kokemus arvioidaksesi sen todellinen arvo itse.

Web-hosting-arvostelut:

liikkeessäInMotion-hosting
InMotion Hosting on vuonna 2001 perustettu yhdysvaltalainen web-hosting-yritys, jolla on datakeskuksia Virginiassa ja Los Angelesissa. Lue arvostelu »

bluehostBluehost arvostelu
Yli 2 miljoonalla isännöidyllä verkkosivustolla BlueHost on yksi Internetin suosituimmista verkkoyhtiöistä. Lue arvostelu »

DreamhostDreamhost arvostelu
DreamHost voitti PC-lehden Editor’s Choice -sovelluksen verkkohallinnolle vuonna 2016, mikä on kolmas suora vuosi, jolloin yritys on voittanut tämän eron. Lue arvostelu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map