Uptime Laskin

Mikä on Uptime?

Uptime on yksi tärkeimmistä parametreista, joita käytetään web-hosting-alustan suorituskyvyn mittaamiseen. Yksinkertaisimmin sanottuna tämä on aika, jonka aikana verkkoisäntäsi on toiminnassa tai jolla ei tarkemmin sanoen ole seisokkeja.


Monta kertaa törmäät verkkoisäntäihin, jotka tarjoavat erityisen käyttöaikatakuun, kuten 99,9% tai 99,99%. Tämä auttaisi sinua arvioimaan pahimpia seisokkeja, joista Web-isäntäsi voi kärsiä.

Uptime, jota kutsutaan myös web-isäntän saatavuudeksi, tarjotaan yleensä 30 päivän ajaksi.

Syötä SLA-prosenttimäärä laskeaksesi seisokkikorvauksen.

%

Päivä1 minuutti 26 sekuntia
Viikoittain10 minuuttia 4 sekuntia
Kuukausittain43 minuuttia 11 sekuntia
Vuosittain8 tuntia 45 minuuttia 35 sekuntia

Suosittujen hosting-yritysten todellinen käyttöaikatilastot

Käytettävissä olevat tilastot:
Hosting
Hinta
Jan’20
Feb’20
Mar’20
A2-hosting$ 3,92 / kk99,98%99,99%99,95%
BlueHost$ 2,95 / kk100%99,95%99,96%
DreamHost$ 2.59 Hyödyllinen hinta / kk99,64%99,35%100%
FastComet$ 2,95 / kk99,93%99,71%99,93%
Hyvä isä$ 2.49 Hyödyllinen hinta / kk99,99%99,99%99,97%
GreenGeeks$ 2,95 / kk100%99,87%98,97%
HostGator$ 2,75 / kk99,93%99,91%99,89%
Liikkeessä$ 3,99 / kk99,96%99,83%99,83%
iPage$ 1,99 / kk99,89%99,97%99,95%
namecheap$ 2.88 Hyödyllinen hinta / kk98,97%98,92%99,93%
SiteGround$ 3,95 / kk99,73%99,99%99,92%

Palvelutasosopimukset (SLA):

Harvat web-hosting-yritykset tarjoavat palvelutasosopimuksen. SLA: lla olisi tarkat ehdot taatusta käyttöajasta.

Useimmissa tapauksissa, jos web-isäntä ei ylläpitä vaadittua käyttöaikatasoa, Web-isäntä on velvollinen tarjoamaan palautuksen tai tarjoamaan luottoja..

Tämä on tärkeä osa sopimusta, koska siinä määritetään, mitä saat korvauksena, jos seisokkeja ylitetään.

SLA-ehdot eroavat web-isäntäkohtaisesti, ja siksi on tärkeää käydä läpi kaikki ehdot ennen minkä tahansa isäntäalustan valitsemista.

Uptime-takuut:

Uptime-takuu on ehdottomasti tärkeä sekä verkkoisäntälle että asiakkaalle. Web-isäntä määrittelee käytettävyyden takuun kerrannaisina 9 ja määritetään prosentteina.

Annettu yleinen käyttöaikatakuu olisi 99,99%, 99,9% tai 99%. Tämä on määritelty 30 päivän ajaksi.

Jokainen käytettävyysmittari määrittelee myös tietyn pahimman tapauksen seisokkeja. Esimerkiksi 99%: n käyttöaika merkitsisi myös pahimmassa tapauksessa 7 tunnin ja 12 minuutin seisokkeja.

Samoin 99,9%: n käyttöaika merkitsisi 43 minuutin ja 12 sekunnin seisokkeja. Tämä on jotain, mitä useimmat verkkoisäntäkoneet tarjoavat.

Vaikka 99,99%: n käyttöaika merkitsee 4 minuutin ja 19 sekunnin seisokkeja. Useimmat verkkoisäntäkoneet eivät anna tämän arvon ylittävää takuuta.

Tasapaino käyttöajan ja kustannusten välillä:

Vaikka kuulostaa mielenkiintoiselta valita verkko-isäntä, joka takaa korkean käyttöajan, on myös harkittava hinnoittelua. Tietyissä tapauksissa korkeampi käyttöaikatakuu merkitsisi korkeampia kustannuksia.

Tämä on yhteinen kompromissi käyttöajan ja kustannusten välillä, ja on valittava väliratkaisu. Verkko-isännän on käytännössä mahdotonta taata 100%: n käyttöaika.

Harvat verkkoisäntäkoneet tarjoavat hyvän käyttöajan ja useimmissa tapauksissa 100% käyttöaikaa, mutta eivät takaa jatkuvaa 100% käyttöaikaa. Sinun on valittava verkkoisäntä yrityksesi tarpeiden ja budjetin perusteella.

Web-isännän käyttöaikatakuu tarjoaa helpotusta. Samanaikaisesti on kuitenkin varmistettava, että tämä ei ylitä budjettiasi.

Voit valita hyvän web-isännän, joka tarjoaa huomattavan käytettävyyden muiden hyödyllisten ominaisuuksien, kuten varmuuskopioiden, välimuistin hallinnan ja nopean palautuksen, ohella.

Minkä Web-isäntä olisi parempi?

Skenaario 1
Skenaario 2
Skenaario 3
Skenaario 4
Skenaario 5

Web-isäntä tarjoaa 99,9%: n käyttöajan SLA: lle. Tämä myös väittää, että sivuston on oltava ainakin puoli tuntia alhaalla jatkuvan automaattisen hyvityksen saamiseksi. Myös hienovedoksessa todetaan, että voit lähettää dokumentoidut seisokit, jotka on tallennettu loppuun. Jos tämä vastaa heidän lokkejaan, saat hyvityksen

Web-isäntä tarjoaa 99,99%: n käyttöajan vain, kun sinusta tulee osa palvelusopimusta. Jotta voit valita tämän, sinun on valittava kalliimpi suunnitelma, jossa on käytettävissä lisäosaa, jotta saat taatun käytettävyyden.

Web-isäntä tarjoaa 99,9%: n käyttöaikatakuun SLA: lle. Jos isäntä ei ylläpitä haluttua käyttöaikaa, hyvitys lisätään suoraan tilillesi. Ei kysymyksiä. Isäntä laskee seisokit ja ilmoittaa jokaiselle käyttäjälle julkisesti tarjoamalla siten läpinäkyvän palvelun.

Verkkoisäntä tarjoaa kaikille 99,99%: n käyttöaikatakuun ja ilmoittaa myös, että sinulla on oikeus luottoon, jos sivusto on poissa yli 15 minuuttia. Jälleen tänne sinun on lähetettävä dokumentoitu todistus seisokkeista. Ja sitten sinulla on hieno painatus, jossa todetaan, että enintään yksi seisokki kuukaudessa voidaan hyvittää.

Web-isäntä tarjoaa 99,9%: n käyttöaikatakuun SLA: lle. Jotta ylijäämäajan hyvitystä saadaan, sinun on kuitenkin toimitettava yksityiskohtainen asiakirja, jossa määritetään verkkosivustosi seisokit. Isäntä tarkistaa sen ristiin ennen luoton myöntämistä. Tässä kannetaan palvelimen seurannan kustannukset ja kustannukset

Muutamia huomioitavia asioita:

Uptime-takuut ovat aina ylivoimaisia ​​ja herättäviä. On kuitenkin joitain asioita, jotka sinun tulisi harkita-

 • Web-palvelimen käyttöaikatakuu ei tarkoita, että se ei mene. Käytettävyystakuu on hypoteettinen arvo, joka perustuu aikaisempaan suorituskykyyn ja rakennettuun infrastruktuuriin.
 • Lue huolellisesti hieno painatus. On parempi olla turvallinen kuin olla pahoillani. Varmista jokainen palvelusehtojen yksityiskohta.
 • Peukalosääntönä on tehdä tarpeeksi tutkimusta ennen kuin kavennetaan tiettyä vaihtoehtoa. Selaa web-isännän virallisella verkkosivustolla kerätäksesi lisätietoja arvostelujen kautta.
 • Harkitse kysymällä nykyisiltä web-isäntän käyttäjiltä suorituskykyä ja skenaarioita, joiden perusteella he kunnioittavat käyttöaikatakuuta. Kaiken kaikkiaan ota yhteyttä alan asiantuntijaan saadaksesi lisätietoja.
 • Varo, älä luota täysin sivuston omistajan arvosteluun. Koska sivuston omistaja ei tarkkaile verkkosivustoa ympäri vuorokauden, silloin on mahdollista jättää pois muutamia seisokkeja.
 • Jos tarvitset toimittaa seisokkien lokit, harkitse kuinka tarkalleen saisit hyvityksiä. Huomioidaanko ylimääräinen laskuttamaton seisokkeja myös luottoa lisättäessä.

Uptime-takuu toisesta näkökulmasta:

Käytettävyystakuu asettaa sinut turvallisemmalle alueelle. Verkkosäntä, jonka on maksettava ennennäkemätöntä seisokkeja, tulee entistä vakavammaksi sen varmistamiseksi, että he ylläpitävät tarvittavan käyttöajan.

Kun verkkoisäntä tarjoaa korvausta kaikista isännöimistä verkkosivustoista, se aikoo ehdottomasti varmistaa, että verkkosivustosi pysyy käytössä ja käyttöaikatakuun mukaan. Tarpeetonta mainita, että tarvittavan käyttöajan noudattamatta jättäminen voi polttaa taskuihinsa reikiä pitkällä aikavälillä.

Varmista, että valitset verkkoisäntä, joka voi antaa käyttöaikatakuun, jos pahimmassa tapauksessa seisokit ovat kohtuuhintaisia ​​ja odotetuissa rajoissa.

Keskustele asiakastuen kanssa tai lähetä sähköpostia heille varmistaaksesi, että käyttöaikatakuu vastaa vaatimuksiasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map