Vuoden 2020 7 parasta blogin nimen generaattoria (henkilökohtaisesti testattu)

Bloginimet ovat blogin tärkeä tekijä, koska sillä on ratkaiseva merkitys identiteettisi, tuotemerkkisi, sen esittelyn yleisölle, markkinoiden vetovoiman ja myös SEO: n (hakukoneoptimointi) määrittelyssä.


Vaikka blogeja on otettu paljon markkinoilla ja sen, minkä ihminen etsii blogin nimeä, on pitänyt olla saman luokan tyyppi kuin aiemmin, toiminnallisen ja houkuttelevan blogin nimen löytäminen blogiisi tulee vaikeaksi.

Lisäksi on välttämätöntä olla tarkka ja ainutlaatuinen blogin nimi. Joten saadaksesi selville tällaisen blogin nimen, joka on ainutlaatuinen ja sopii blogin sisältöön, on olemassa paljon blogin nimen generaattoreita, jotka tarjoavat sinulle haluamasi ja tarttuvan blogin nimen.

Mitkä ovat blogin nimen luonti ?

Kuten nimestä voi päätellä, blogin nimen generaattori on online-blogin nimen luontityökalu. Nämä blogin nimen generaattorit käyttävät hienoja hakutekniikoita käyttäjän kirjoittaman luokan tai avainsanan mukaan.

Bloginimien lisäksi niitä käytetään myös tiedustelemaan, onko kyseisten verkkotunnusten nimiä saatavilla vai ei. Jotkut tällaisista blogin nimien tuottajista on annettu alla.

hostingpill7 parasta blogin nimien generaattoria vuonna 2020

 1. Nimigeneraattori
 2. Nameboy
 3. DomainWheel
 4. Domain.com
 5. Lean-verkkotunnuksen haku
 6. Panabee
 7. NameStation

1. Nimigeneraattori:

Nimigeneraattori

Tämä blogin nimen generaattori on pieni pieni paketti ihanteellisen blogin nimen selvittämiseksi. Se on erinomainen luomalla ainutlaatuinen ja ystävällinen bloginimi, joka on helposti tavoitettavissa yleisölle.

Tämä blogin nimen generaattori ei vain pyydä henkilökohtaisia ​​tietojasi, vaan myös kysymyksiä blogeistasi määritellä verbien ja adjektiivien avulla. Tätä kuvausta käytetään sitten blogin nimen löytämiseen.

Generaattori käyttää myös tietoja nimesi ja asuinpaikkasi. Jos et halua antaa mitään näistä tiedoista, sinulla on oikeus napsauttaa vain ehdotuspainiketta saadaksesi joitain esimerkkejä.

Se on generaattorin paras osa, koska heillä on laaja valikoima luetteloita, jotka vastaavat ajatuksiasi tai ehkä jotain, joka ei ollut harkittu.

Testausmenetelmä: Nimigeneraattorin testaamiseksi:

 • Ensin sinun on siirryttävä viralliselle nimigeneraattorisivustolle.

Name-Generator

 • Sieltä löydät erilaisia ​​luokkia, joissa on eri nimet jokaiselle tyypille. Siellä sinun on valittava blogin nimi -luokka.

Nimigeneraattori

 • Tässä blogin nimiluokassa on erilaisia ​​parametrejä, jotka arvioivat aiheen tyypin, adjektiivit ja paljon muuta.

Nimigeneraattori

 • Sen jälkeen blogin nimiluokka kysyy oikeita valtuustietoja. Annettuasi nämä valtakirjat, se ehdottaa erilaisia ​​nimiä blogiisi.

Nimigeneraattori

2. nimipoika:

Nameboy

Ikääntynyt blogin nimen generaattori, mutta silti erittäin voimakas. Sen etsintävoimat ovat melko mukavia, käteviä, nopeita ja erittäin tehokkaita. Sinun on vain syötettävä avainsana, ja sielläsi on hakuluettelo sanasi mukaan.

Jos et pidä tuloksesta, voit myös muuttaa sitä ja tutkia sitä. Voit valita minkä tahansa nimen näkyvästä luettelosta.

Tarttuva osa tästä on, heti kun olet valinnut nimen blogisi luettelosta, napsauta sanan vieressä olevaa Näytä tiedot -painiketta ja sinut ohjataan Bluehost-verkkosivuston linkkiin, josta voit ostaa isännöintiä ja myös rekisteröidä blogiisi.

Nimipoikien muoti

Testausmenetelmä: Nameboyn testaamiseksi:

 • Käyttäjien on käytettävä Nameboyn virallista verkkosivustoa.

Nimi poika

 • Siellä sinun on suoritettava haku suoraan verkkotunnuksesta jollain kelvollisilla avainsanoilla. Se ohjaa sinut uudelle verkkosivulle, jolla on sopivia verkkotunnuksia.

Nameboy

3. DomainWheel:

DomainWheel

Tämä on ilmainen työkalu, jonka avulla voit löytää paitsi blogin nimen tai verkkotunnuksen nimen, myös löytää nimesi URL-osoitteen. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on vain kirjoittaa avainsana, jonka haluat nähdä nimen.

Napsauta hakupainiketta, niin saat luettelon nimistä laajennusten mukaisesti. On myös paljon suosituksia kirjoittamasi sanalle ja jopa valikoima sanoja, jotka vastaavat avainsanaasi tai riimuvat sitä.

Täällä voit myös rekisteröidä valitsemallesi verkkotunnukselle Näytä tiedot -painikkeella.

Testausmenetelmä: DomainWheelin testaamiseksi:

 • Käyttäjien on lähetettävä suoraan viralliselle DomainWheel-verkkosivustolle.

Verkkotunnuksen pyörä

 • Siellä he näkevät heti hakuvaihtoehdon paikanvaraajan kanssa, joka ehdottaa uutta avainsanaa ja jotakin muuta avainsanaa alla.

verkkotunnuksen pyörä

 • Lisää sopivia blogin avainsanoja tarpeidesi mukaan ja napsauta ‘Search Domain’.

Domain-Wheel

 • Sivu näyttää heti blogisi parhaimmat verkkotunnukset.

4. Domain.com:

verkkotunnuksen

Tämä generaattori valitsee yhden käytetyimmistä ja tunnetuimmista verkkotunnusgeneraattoreista. Se auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen verkkotunnuksen tai blogin nimen rekisteröintikustannuksilla.

Kun olet kirjoittanut avainsanan, jota haluat etsiä, se löytää vastaavasti .com-tyyppisen verkkotunnuksen.

Jos se ei pysty etsimään jotain sellaista, se vaihtaa joku muu vastaava nimi samalle. Kun olet päättänyt blogin otsikosta, voit jatkaa vain rekisteröidäksesi sen.

Testausmenetelmä: Verkkotunnuksen testaamiseksi:

 • Blogin verkkotunnuksellesi on lisättävä blogiisi yksilöivä nimi, joka ei muistuta mitään verkkosivua.

Domain.com

 • Jos tarvitset samaa verkkosivun nimeä, sinulla voi olla useita ylimmän tason verkkotunnuksia valitaksesi, kuten .net, .in, .org ja paljon muuta.

Domain.com

 • Sen jälkeen käyttäjien on ostettava sama ylätason verkkotunnus Lisää ostoskoriin -vaihtoehdossa ja siirryttävä sitten maksuprosessiin vastaavasti..

5. Lean Domain -haku:

Lean-verkkotunnuksen haku

Tämän blogin nimen generaattorin sanotaan olevan suoraviivainen ja käyttäjäystävällinen työkalu. Yllättävä tosiasia on, että sitä on johtanut nimeltään Automaattinen yritys, jonka sankari on WordPress.

Voit helposti etsiä nimityyppisi antamalla suodattimet, jotka alkavat tai päättyvät antamasi avainsanan perusteella. Se sisältää myös eräitä lajittelumenetelmiä, joiden avulla voidaan valita oikea nimi blogiin.

Testausmenetelmä: Lean Domain -haun testaamiseksi:

 • Käyttäjien on haettava Lean Domain -hakua selaimellaan.

Lean-verkkotunnuksen haku

 • Kun olet saavuttanut kotisivun, sinun on haettava haluamasi blogin verkkotunnus.

Lean-verkkotunnuksen haku

 • Sivu ohjaa tuoreelle sivulle, josta löydät mahtava verkkotunnuksen blogin tarkoitusta varten.

Lean-verkkotunnuksen haku

6. Panabee:

Panabee

Tämä houkutteleva ja mielenkiintoisesti suunniteltu työkalu tarjoaa erinomaisen nopeuden ja selvyyden nimiehdotuksille. Sen sanotaan olevan yksi suosituimmista verkkotunnusten luontityökaluista.

Se käyttää käsitettä kahden tai useamman sanan yhdistämisestä ja sitten menee siihen liittyvään hakuun, kuten esimerkiksi termien palauttamiseen tai vaihtamiseen.

Ominaisuus, joka tekee siitä niin saatavan markkinoilla, on, että voit tarkistaa valitsemasi nimen, jos sitä on saatavana erilaisissa sosiaalisen median paikoissa.

Testausmenetelmä: Panabee-laitteen testaamiseksi:

 • Käyttäjien on avattava Panabee-virallinen verkkosivusto. Siellä heidän on vain kirjoitettava kaksi sanaa, jotka he haluavat verkkotunnukseksi.

Panabee

 • Käyttäjät ohjataan uudelle sivulle, jolla he saavat käsityksen joistakin käytettävissä olevista nimistä kahdella kirjoitetulla avainsanalla.

Panabee

 • Siellä heidän on valittava sydänkuvake tarkistaakseen ja onko heillä saatavana blogin verkkotunnus.
 • Sivu ohjaa tarvittaessa verkkotunnuksen saatavuuden GoDaddy-verkkosivustoon.

Hyvä isä

7. NameStation:

NameStation

Toinen tunnettu blogin nimen generaattori on nimiasema. Se luo myös joitain terveellisiä nimiehdotuksia blogiisi, mutta sillä on melko vähän saatavuuksia, minkä vuoksi sitä ei suositella käytettäväksi.

Heti kun kirjoitat avainsanan generaattoriin, se tarjoaa sinulle joitain satunnaisia ​​sanoja. Näytettävä luettelo sisältää pääasiassa antamasi avainsanan sekoitettuna joidenkin muiden sanojen kanssa, jotka liittyvät samanaikaisesti käyttämääsi nimeäsi.

Tällä työkalulla on vain yksi houkutteleva ominaisuus, ja se on kilpailuosa. Tässä osiossa käyttäjät voivat luoda kilpailun blogien nimille ehdotukseksi muille käyttäjille.

Testausmenetelmä: NameStationin testaamiseksi:

 • Käyttäjien on kirjoitettava haluttu avainsana blogin verkkotunnukselleen.

Nimi Station

 • Sitten NameStation esittelee joitain parhaista blogin verkkotunnuksista avainsanojesi mukaan.

Nimi Station

johtopäätös:

Oma ajattelu blogin nimestä voi olla kauhistuttavaa. Koska luottamiseen tarvitaan paljon tekijöitä ja paljon tutkimusta tietääkseen, onko se ainutlaatuinen vai ei.

Siten blogin nimen generaattorisanat, kuten auttava käsi, tarjoavat sinulle parhaan mahdollisen ehdotusluettelon, josta voit valita sanasi huolehtimatta siitä, että se on epäluotettava tai sopimaton sinulle.

Muista myös valita blogin nimi tarpeidesi mukaan. Jos esimerkiksi luot blogin SEOksi, muista käyttää nimeä, jota voidaan käyttää helposti hakuun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map