Vuoden 2020 7 parasta Shopify-teemaa (käsin poimittu kokoelma)

Verkkoyrityksen aloittaminen on aina paljon kaaosta. Ja jos kyse on verkkokauppasivustosta, sen suunnittelulla on tärkeä rooli joko myynnissä nouseessa vuoren huipulle tai putoaessa kuin hyppy maahan.


Koska olet juuri keksinyt uuden idean ja olet kaikki innostunut seuraamaan prosessia ja saamaan sen ylös, on ensin oltava tarpeeksi tarkka valittaessa verkkokauppapaikkaa ja oikea teema työskennellä sen kanssa..

Ajatus siitä, mitä päätät, on se, mitä sinun täytyy kuvailla maailmalle, ja tämän myötä on välttämätöntä valita oikea teema oikeaan suuntaan sivustosi sisällöstä..

Lisäksi, kun olet tuoreempi, sinun on hallittava kauppaa, ylläpidettävä sitä ja varmistettava, että sillä on toiminnallinen tila. Kaikki tämä tulee kauhistuttavaksi, jos työskentelet yksilönä.

Siten Shopifesta tulee alusta, joka tarjoaa sinulle laajan valikoiman teemoja, jotka myös ominaisuuskohtaiset.

Vaikka Shopififen mukana ei tule tiettyjä asioita, jotka sinun on tehtävä yksin, kuten tuotteiden kuvausten luominen tai sivujen ulkoasun hallinta jne.; se on edelleen loistava alusta työskennellä.

Vaikka Shopififessa on tarjolla erittäin vähän teemoja ilmaiseksi verrattuna WordPressiin tai haamuun, tässä on joitain tällaista Shopififen ilmaisten online-teemojen laskentaa..

1. Gecko

gecko

Tämä on merkittävä Shopify-teema, joka sopii erinomaisesti kaikkien tuotteidesi lähettämiseen verkossa. Jos olet innokas aloittamaan heti, se on paras työkalu, jonka sinun pitäisi valita. Tästä löydät joukon erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka kattavat melkein kaikki teollisuuden tyypit.

Vaikka tarjolla on jo noin kaksikymmentä teemaa, voit myös odottaa paljon muuta gekololta. Se tarjoaa sinulle paljon ominaisuuksia, kuten vedä ja pudota -vaihtoehto, mega-valikko, korkealaatuiset haut tuotteille, jotka ovat erittäin nopeita ja latautuvia.

Näytä esittely

2. Wokiee

Wokiee

Jos etsit monipuolista teemaa, sinun kannattaa etsiä tämä. Se käsittää 16 ihon ja on uusi päivitetty teema.

Paras osa tätä teemaa on erilaiset pinnat, jotka sopivat moniin aiheisiin kenen tahansa verkkosivustoille. Voit siirtyä tähän, jos haluat monipuolisen ja teeman leikkiäksesi.

Näytä esittely

3. Lezada

Lezada

Lezada on yksi monikäyttöinen teema, joka on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen. Tämän teeman mukana tulee massiivinen vaihtoehto kotisivusi yli 210 demosta, jonka kanssa on paljon työskennellä.

Etsitkö vaihtoehtoja, kuten muoti, kahvi, kellot, vaatteet, lapset, kasvit jne. Lezada on kaikki sinulle sopiva. Sinun on oltava tarpeeksi selektiivinen tuotteesi kotisivulle.

Siellä on paljon ominaisuuksia, kuten liukusäädin, ilmoituspalkki, Instagram-vaihtoehto tai pikakuvaus. Mitä etsit, Lezada antaa sen jalkasi saataville nopeasti ja seuraa kaikkia mahdollisia tapoja saadaksesi tuotteesi loistamaan.

Näytä esittely

4. Rajaton

Esikatsele hiiren osoitinta

Rajaton

Jos kohdistat muotituotteeseen, tämä on mitä sinun pitäisi etsiä. Rajaton on keskittynyt muotiin liittyviin esineisiin, joissa painotetaan tuotteen kaikkia yksityiskohtia.

Vaikka ominaisuudet ovat vähäiset, tämä teema tarjoaa tasapainoisen näkymän matkapuhelimesta ja työpöydältä. Tämän sivuston kaunein asia on g = etusivun diaesitys, joka auttaa käyttäjiä houkuttelemaan etsimään tuotetta enemmän.

Valokuvakokoelma on myös etsittävä asia. Jotta näyttäisit samalta kuin demosta, vaaditaan, että sinulla on kiinteämääräinen sisältö tai tuotteesi on oltava suuressa määrin.

Näytä esittely

5. Tähti

Esikatsele hiiren osoitinta

Tähtiteema

Jos etsit teemaa, joka on ilmainen ja saatavana Shopifesta, tämä on mitä sinulla on. Vaikka se on mahdollista ilmaiseksi, siinä on silti hienoja ominaisuuksia, kuten joissain premium-teemoissa.

Jos rakastat tyylikkyää ja ainutlaatuista ilmettä ja ulkona, tämä teema tarjoaa sinulle tarkan ilmeen. Tämän teeman ominaisuuksiin kuuluvat google maps, mobiili näkymä, värimallit, tuotearvostelut jne.

Star keksii myös kaikki sosiaalisen median linkit ja korkeat haut, jos haluat monipuolisen teeman, joka on ilmainen. Tämä on parasta.

6. kauneus

Esikatsele hiiren osoitinta

simpletheme

Toinen rivillä oleva ilmainen teema on kauneus. Hyvin yksinkertainen mutta tehokas teema, kauneus keksii teeman myydä kauneuteen liittyviä tuotteita. Joten jos olet tekemässä jotakin meikkiä tai kauneuteen liittyvää tuotetta, tämä teema on kaiken valloitettava.

Mobiiliystävällinen ilme antaa oikean tavan mainostaa tuotteitasi. Koska tämä on aiheen houkutteleva ominaisuus, koska se antaa sinulle valtavan määrän yksityiskohtaista näkymää.

On olemassa paljon widgettejä, kuten hieno laatikko, joita voidaan käyttää, jos haluat olla enemmän hienoja asioita. Sosiaalisen median latausvaihtoehto on teeman terävä ominaisuus.

7. Shella

Esikatsele hiiren osoitinta

Shella-demo

Jos aiot työskennellä suoritusperusteisella teemalla, Shella on juuri sinua varten. Se pitää nimensä yhdeksi parhaimmista Shopify-teemoista, joka sisältää useita merkittäviä ominaisuuksia, kuten bannerinmuodostaja, edistyneet suodattimet ja MegaMenu-rakennusohjelma.

Shella on teema, jossa käyttäjät voivat muuttaa verkkokauppaa tarpeidensa mukaan ja epäilemättä erinomainen teema online-verkkokaupan käynnistämiseen..

Näytä esittely

johtopäätös

Koska on jo itsestään selvää, että nämä upeat teemot kattavat myymälän ja auttavat sinua saamaan tuotteesi laadun ilmestymään verkkosivustosi kautta.

On paljon sellaisia ​​teemoja, joita voit katsella Shopifesta ja saada joukon vaihtoehtoja, jotka voivat rikastuttaa tuotteesi näkymää.

Lisäksi odotan innolla joitain uusia teemoja, jotka Shopify keksisi lähiaikoina, tämä on epäilemättä loistava verkkokauppaalusta ja ehdotettu vaihtoehto valita.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map