Vuoden 2020 paras pienyritysten web-hosting

Pienellä yrityksellä on erilaisia ​​haasteita verrattuna melko suuriin sähköisen kaupan yrityksiin.


Markkinat ovat täynnä web-hosting-alustoja, joista suurin osa tukee sähköisen kaupan yrityksiä.

Mutta ovatko nämä kaikki sopivia pienyrityksellesi?

Pienyrityksillä on omat rajoituksensa ja on sanomattakin selvää, että se vaatii edullisen suunnitelman, joka tarjoaa samalla melko hyvän isännöintipalvelun..

No, kukaan ei oikein kertoa sinulle, mikä isäntäalusta sopisi pienyritykselle. Tämän seurauksena maksat ominaisuuksista, et todennäköisesti koskaan vaadi.

Ehdottomasti kukaan ei halua olla sellaisessa tilanteessa. Joten paras on päästä ytimeen siitä, mitkä ovat parhaat pienyrityksille sopivat web-hosting-alustat.

Juuri tästä aion keskustella täällä, mutta annan ennen sitä antaa sinulle yksityiskohdat siitä, mitä sinun on tutkittava valitessasi isäntäalustaa.

Mitä asioita minun pitäisi etsiä ennen kuin valitsen isännöinnin pienyritykselleni?

Monta kertaa parametrit, jotka on otettava huomioon valittaessa isäntäalustaa, näyttää olevan musta ruutu.

Usein aloittelijat ja kokeneet käyttäjät päätyvät valitsemaan isäntäalusta, joka ei ehkä vastaa odotuksia.

Tällaisissa tapauksissa käyttäjillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin olla vastuussa isännöintipalveluista.

Joten tässä on asioita, joista sinun tulee olla varovainen ennen minkä tahansa isäntäalustan valitsemista.

Käyttöaste

Uptime määrittelee kuinka kauan hosting-alustasi olisi yllä ja käynnissä. Tämä on ehdottomasti tärkeä parametri, jota etsit valittaessa mitä tahansa isäntäalustaa.

Et todellakaan halua yrityksesi vaikuttavan isännöintipalveluntarjoajasi seisokkien vuoksi. Joten jos käyttöaika on epäjohdonmukaista tai huomaat sen laskevan alle 99,9%, sinun on mietittävä valintasi uudelleen.

Luotettavuus ja turvallisuus

Isännöintipalveluntarjoajan sanotaan olevan luotettavaa, jos se tarjoaa luotettavan käyttöajan, turvallisuuden, vasteajan. Jotta palveluntarjoaja olisi luotettava, sillä on oltava huomattava infrastruktuuri näiden ominaisuuksien tarjoamiseksi.

Tämä sisältää ominaisuuksia, kuten SSD, varmuuskopiointi ja palauttaminen, ympärivuorokautinen valvonta, CloudFlare CDN, hajautettu arkkitehtuuri ja vastaavat tekniikat. Tällaiset sulautetut ominaisuudet tekevät isäntäalustasta luotettavan.

Luotettavuus liittyy hyvin läheisesti turvallisuuteen. Lienee tarpeetonta mainita, pieni isännöintipalvelun tietoturvahäiriö voi maksaa sinulle kovan hinnan.

Suojausominaisuudet voivat vaihdella perustason turvaominaisuuksista, kuten SSL, muihin kehittyneempiin suojausominaisuuksiin.

Varmuuskopiointi

Kun olet luonut verkkosivustosi, et todellakaan halua ottaa mitään riskejä. Ensimmäinen tarvitsemasi asia on varmuuskopio verkkosivustostasi ja tietokannastasi.

Joten jos isäntäympäristösi ei tarjoa sinulle varmuuskopiopalvelua, saatat myös ajatella valintasi uudelleen.

Samoin muutama isäntäalusta mahdollistaa varmuuskopioinnin erillisellä hinnoittelulla. On parasta tarkistaa, onko tämä edullinen. Varmuuskopiointi- ja palautuspalvelut ovat avainasemassa valittaessa mitä tahansa isäntäalustaa.

Uudistussuunnitelma

Uusimishinta on se, joka joudut maksamaan pitkällä aikavälillä. Joten vaikka useimmissa tapauksissa ensimmäistä kertaa hinnoittelu näyttää houkuttelevalta ja edulliselta, on parasta tarkistaa myös uusimisprosentit.

Sinun on tarkistettava tämä valitsemasi suunnitelman ja verkkotunnuksen suhteen. Useilla hosting-alustoilla on korkeampi uusimishinnoittelu verrattuna niiden ensimmäistä kertaa hinnoitteluun.

Vaikka tämä kuulostaa reilulta, et todellakaan halua olla viime hetken yllätyksiä. Jos uusintahinnat ovat kohtuuttomia, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kestää korkeat uusimisprosentit, kun olet sitoutunut tiettyyn hosting-alustaan..

Asiakaspalvelu

Asiakastuki sisältää kaiken, mitä isäntäalusta tarjoaa web-hosting-matkasi yksinkertaistamiseksi ja saumattomuudeksi.

Tähän sisältyy asiakastuen saavutettavuus, kuten 24/7 asiakastuen saatavuus. Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat – live chat, sähköpostin tavoitettavuus, puhelinpalvelut, liput.

Tämän lisäksi tulisi harkita myös muita ominaisuuksia, kuten video-oppaita, UKK, blogeja, yhteisön tukea, foorumi, omistettuja resursseja ja vastaavia ominaisuuksia, jotka voivat tehdä hosting-alustan käytöstä yksinkertaisemman.

Ajatuksena on auttaa kokeneita ja aloittelevia käyttäjiä kehittämään verkkosivusto, hakemaan lisätietoja ja vianmääritys mahdollisimman lyhyessä ajassa. Ja tämä voidaan tehdä vain, jos isäntäalustalla on vahva asiakastuki.

Nyt kun olen toimittanut yksityiskohdat siitä, mitä sinun on etsittävä valitessasi isäntäalustaa, anna minun päästä pidemmälle ja antaa esittely parhaille pienyritysten parhaille isäntäalustoille..

Tässä on nopea katsaus parhaaseen pienyrityksen 2020-hosting-palveluun:

arvoIsäntäyritysKäyttöasteominaisuudetHinta
1BlueHost100%5/5$ 2,95 / kk.
2FastComet99,97%5/5$ 2,95 / kk.
3SiteGround99,99%5/5$ 3,95 / kk.
4iPage99,99%4,5 / 5$ 1,99 / kk.
3GreenGeeks100%4/5$ 3,95 / kk.

Parhaat web-hosting-yritykset

1. BlueHost

bluehost-banneriBlueHost on yksi parhaimmista vaihtoehdoista pienyrityksellesi. Se on yksi suosituista isäntäalustoista ja kuuluu Endurance International -konserniin.

Tämä sattuu olemaan yksi 20 suurimmasta web-hosting-alustasta.

BlueHost lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2003, ja sen pääkonttori sijaitsee Provossa, Utahissa, Yhdysvalloissa. Se hallitsee yli 2 miljoonaa verkkosivustoa maailmanlaajuisesti.

Annan nyt antaa lisätietoja siitä, kuinka BlueHost toimii pienyrityksellesi.

Käyttöaste:

Aloin seurata Bluehostin käytettävyysmittareita maksamalla heidän hosting-suunnitelman itse. Alla on tilannekuva tallenteistani.BlueHost Uptime syyskuu 2018

Näet kaikki yksityiskohtaiset tiedot täältä.

Useimmissa tapauksissa BlueHost on tarjonnut jatkuvan käyttöajan noin 100%. Tämä varmistaa, että yritykselläsi olisi vähiten vaikutuksia mahdollisista seisokkeista.

Luotettavuus ja turvallisuus:

BlueHost tukee SSD-tallennusta jokaiselle suunnitelmalle. Se varmistaa hyvän nopeuden jopa perussuunnitelman kanssa.

BlueHostissa on tekniikka, joka tunnistaa verkkosivustoja, jotka käyttävät liiallisia resursseja, ja osoittavat ne uudelleen erilliseen järjestelmään. Tällä tavalla kaikki sivustot voivat ylläpitää tasaista suorituskykyä ja vasteaikaa.

Sen mukautetun tekniikan avulla voit päivittää, kun skaalaudut.

Edistyneemmällä suunnitelmalla saat CloudFlare CDN -tuen verkkosivustosi suorituskyvyn parantamiseksi.

Kaikilla suunnitelmilla saat ilmaisen SSL: n.

bluehost ilmainen SSL

Lisää etukäteissuunnitelmia käyttämällä saat roskapostiasiantuntijoita, verkkotunnuksen yksityisyyttä ja sivuston varmuuskopioita.

Muita valinnaisia ​​suojausominaisuuksia ovat – SiteLock, CodeGuard, Roskapostisuojaus, tilin eristäminen.

Varmuuskopiointipalvelu:

Kyllä, BlueHost tarjoaa varmuuskopiopalveluita. Alhaisemmissa suunnitelmissa varmuuskopiointi on valinnainen ja mukana tulee erillinen hinnoittelu.

Saat CodeGuard-hintaan 2,99 dollaria / kk. Varmuuskopiointipalveluiden avulla BlueHost tarjoaa päivittäisen varmuuskopion, seurannan ja palautuksen yhdellä napsautuksella.

Enemmän etukäteissuunnitelmaan sisältyy CodeGuard.

Uudistussuunnitelma:

BlueHostin avulla et uusisi samalla hinnoittelulla. Jokaisella suunnitelmalla on erilainen aloitus- ja uusimishinnoittelu.

Perussuunnitelma alkaa 2,95 dollaria / kuukausi ja uusinta on 7,99 dollaria / kuukausi. Samoin Plus- ja Choice Plus -suunnitelmien alkamishinnoittelu on 5,95 dollaria / kk ja uusiminen on vastaavasti 10,99 dollaria / kuukausi ja 14,99 / kuukausi. Pro-suunnitelma alkaa 13,95 dollaria / kuukausi ja uusinta on 23,99 dollaria / kuukausi.

Asiakaspalvelu:

Voit tavoittaa BlueHost -tuen eri tavoin. Tämä sisältää sähköpostin, live-chatin, liput tai puhelimen.

BlueHost-Asiakaspalvelu-Support

Tämän lisäksi BlueHostilla on erillinen tietopohjaosasto, joka tarjoaa kyselyitä eri aiheista.

Tuki on käytettävissä ympäri vuorokauden. Mukana on myös oma blogiosa ja usein kysyttyjä kysymyksiä, jotka ovat yhtä hyödyllisiä.

BlueHost tarjoaa monipuolisen asiakastuen, joka palvelee yhtä hyvin sekä edistystä että aloittelijoita.

Aloita BlueHost

2. FastComet

fastcomet-banneri
Seuraava luettelossani on FastComet. FastComet on ollut markkinoilla viimeiset 9 vuotta. Vuonna 2013 FastComet käynnisti julkisen pilvipalvelun.

Sillä on yli 45000 asiakasta 83 maassa. Niiden lisäarvopalvelut ja suorituskyky ovat yksi tärkeimmistä indikaattoreista.

FastComet tarjoaa sarjan isännöintivaihtoehtoja, joihin kuuluvat myös Joomla, OpenCart ja WordPress.

Saanen saada lisätietoja siitä, kuinka FastComet toimii.

Käyttöaste:

Aluksi haluan puhua enemmän heidän käytettävyytensä muuttujista. Tämän olen tallentanut:Fastcomet Uptime Syyskuu 2018

FastCometin Uptime-historia, jonka voit nähdä täältä.

Totta puhuen, niiden käytettävyysmittarit ovat melko vaikuttavia.

Mainitsemisen arvoinen on niiden johdonmukaisuus käyttöajan ylläpitämisessä, joka on useimmissa tapauksissa 100%.

Luotettavuus ja turvallisuus:

Luotettavuudesta ja turvallisuudesta puhuttaessa FastComet ryhtyy kaikkiin varotoimenpiteisiin varmistaakseen, että molemmat ovat luotettavia ja turvallisia.

Joten mitä oikein saat pienelle yritykselle?

FastComet tarjoaa pilvipohjaisen SSD: n RAID 10 -kokoonpanossa. Tämä varmistaa, että saat oikean suorituskyvyn verkkosivustollesi ilman tietojen menetystä.fastcomet ssd

Perussuunnitelma sisältää päivittäiset varmuuskopiot, CloudFlare CDN, SSL, BitNinja Server Security, verkkosovelluksen palomuuri.

Lisäksi suunnitelmaan sisältyy myös Spam Expert, haittaohjelmien poisto ja raketin tehosterokotus, joka tarjoaa 3 kertaa enemmän resursseja tiliä kohti.

Varmuuskopiointipalvelu:

FastComet tarjoaa varmuuskopiointipalvelut jokaisella suunnitelmalla. Se tarjoaa päivittäisen varmuuskopion.fastcomet-varmuuskopio

Se tarjoaa varmuuskopion viimeisistä 7 – 30 päivästä.

Näiden varmuuskopioiden käyttämiseen ei ole rajoituksia tai erillistä hinnoittelua. Voit käyttää FastCometin palautushallintaa saadaksesi yhden napsautuksen palautuksen.

Tämän lisäksi saat ympärivuorokautisen tuen kaikenlaiselle palautukselle ilman lisäkustannuksia.

Asiakaspalvelu:

FastCometilla on useita tapoja, joilla voit ottaa heihin yhteyttä. Sillä on live chat-, puhelin- ja sähköpostivaihtoehdot. Suorat chatit aukeavat heti, kun selaat heidän verkkosivustoa.pikakomentokeskustelu

Tämän lisäksi saat myös erillisen erillisen opastusosion heidän verkkosivustoltaan. Opetusohjelma koostuu monista monipuolisista aiheista.

Verkkokaupan osa on erillinen. Kaikilla opetusohjelmilla on mahdollisuus nähdä niitä tekstinä tai videona. Tämän lisäksi on omistettu blogeja eri aiheista.

FastComet-tuki on käytettävissä 24/7/365. Kaiken kaikkiaan FastCometilla on riittävän suuri varaus asiakkaidensa tueksi.

Aloita FastComet

3. SiteGround

Sivuston banneri

Seuraava vaihtoehto pienyritysten isännöinnille olisi SiteGround. Vuonna 2004 perustettu pääkonttori sijaitsee Sofiassa, Bulgariassa, ja se ylläpitää yli 2 000 000 verkkotunnusta.

SiteGround tarjoaa monipuolisia hosting-vaihtoehtoja, ja tämä tekee siitä hyvän valinnan pienyritysten isännöinnissä.

Suunnitelmilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu ja niihin sisältyy useita intuitiivisia ominaisuuksia.

Käyttöaste:

SiteGround varmistaa, että käyttöaika on lähes 99,99%, vaikka tälle ei ole erityistä SLA: ta. SiteGround sekoittaa oikean tekniikan antaa jatkuvan käytettävyyden.

Infrastruktuuri on rakennettu proaktiivisella palvelinvalvonnalla. SiteGround käyttää Linux Containeria, joka varmistaa korkean suorituskyvyn, tehokkuuden ja antaa hyvän läpimenon.

Enemmän etukäteissuunnitelmissa on SuperCacher, kun taas perussuunnitelma sisältää CloudFlare CDN optimoidun nopeuden tarjoamiseksi.

Olen käyttänyt SiteGroundia ja seurannut myös käyttöaikaa. Tämä ylläpitää varmasti jatkuvasti hyvää käyttöaikaa jopa jaetulle isännöinnille.

sivuston käyttöaika

Kaiken kaikkiaan käytettävyysmittarit ovat melko odotettujen ylläpitostandardien mukaiset.

Luotettavuus ja turvallisuus:

Perustasolla SiteGround tarjoaa suunnitelmaan sisältyvän SSL: n. Ennakoiva palvelinvalvonta auttaa varmistamaan, että verkkosivustot ovat hakkeroitavia.

SiteGround-infrastruktuuri on rakennettu WAF: lla, ennakoivilla päivityksillä, korjauksilla, tilien eristämisellä, SPAM-asiantuntijalla. SiteGroundilla on ainutlaatuinen anti-bot-AI, joka pystyy havaitsemaan ja estämään BruteForce-hyökkäyksiä.

Sivuston turvallisuus

Palvelimet ovat täysin PCI-yhteensopivia. SiteGround tarjoaa luotettavia palveluita ja varmistaa laitteiston redundanssin.

Varmuuskopiointipalvelut:

SiteGround tarjoaa huomattavia varmuuskopiopalveluita. Suunnitelmiin sisältyy päivittäinen varmuuskopio. Edistyneempiin suunnitelmiin sisältyy varausvarmuus tilauksesta.

Voit varmuuskopioida verkkosivustosi sekä tietokannan. Samaan aikaan SiteGround tukee myös palauttamista. Saat tarpeeksi teknistä apua myös asiakastuelta.

Uudistussuunnitelma:

SiteGround jaetulle isännöinnilleen tarjoaa 3 erilaista suunnitelmaa. Suunnitelmat alkavat 3,95 dollaria / kuukausi. Voit ostaa tämän enintään 36 kuukaudeksi.

Tämän jälkeen uudistaminen tapahtuu kuitenkin korkeammalla hinnoittelulla. Perussuunnitelman mukaan uusinta tapahtuu 11,95 dollarilla / kk.

Sivustokartta

Asiakaspalvelu:

SiteGroundilla on ympäri vuorokauden tapahtuva asiakastuki, ja siihen pääsee live-chatin, lippujen tai puhelimen kautta.

Sivuston asiakastuki

Enemmän ennakointisuunnitelmilla on myös prioriteettituki. SiteGround-asiakastuki tarjoaa apua verkkosivujen siirtämisessä.

SiteGroundilla on hyvä kokoelma tietokantaa, blogeja ja usein kysyttyjä kysymyksiä. Se kattaa sekä perus- että ennakkotason aiheet ja sisältää useita opetusohjelmia.

Aloita SiteGround

4. iPage

iPage-banneri
iPage on toinen vaihtoehto pienyritysten isännöintiin. iPage on web-hosting-alusta ja kuuluu Endurance International -konserniin.

iPage lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 1998, ja se on yksi markkinoiden vanhimmista saatavissa olevista web-hosting-alustoista. Sen pääkonttori sijaitsee Burlingtonissa, MA, USA.

Se on alusta, joka tunnetaan helppokäyttöisistä vetämis- ja pudotusominaisuuksistaan ​​ja auttaa aloittelijoita luomaan verkkosivun, jolla ei ole koodausta.

Sallikaa minun nyt tarkistaa nämä parametrit iPagelle.

Käyttöaste:

iPagessa on suorituskykypohjainen kuormituksen tasapainottaja, joka varmistaa, että pystyt pysymään ylös, vaikka yksi palvelimista menisi alas.

Siinä on myös UPS-virranvarmuuskopio ja generaattorit, jotta verkkosivustollesi saataisiin mahdollisimman vähän vaikutuksia.

Alla on käytettävyysmittarit, jotka olen tallentanut iPagelle:
iPage Uptime syyskuu 2018

Tutustu iPage-isäntälaitteen koko käyttöaikaan täällä.

Luotettavuus ja turvallisuus:

iPage tarjoaa ympärivuorokautisen suojauksen. Voit valita heidän parannetun suojausohjelmansa hintaan 100 dollaria.

Se tarjoaa suorituskykyyn perustuvan kuormituspainotetun palvelimen, joka varmistaa verkkosivustosi suorituskyvyn jatkuvuuden liikenteestä riippumatta.

iPage käyttää Cisco-reitittimiä, joissa on BGP4-yhteyskäytäntö, turvallisuuden parantamiseksi. Mukana on myös ilmainen SSL-varmenne.iPage-ominaisuudet turvallisuutta varten

Voit myös valita verkkosivustoturvan ja verkkotunnuksen yksityisyyden erillisellä hinnoittelulla. Email hosting tarjoaa roskapostisuodattimen, jota voidaan mukauttaa ja jolla on myös virustarkistus.

Varmuuskopiointipalvelu:

iPagessa on varmuuskopiointi- ja palautuspalveluita, vaikka niitä ei sisällytetä suunnitelmaan. Tämä on valittava erikseen.

Se tarjoaa päivittäin automaattisen varmuuskopion. Tämä maksaa keskimäärin 1 dollaria kuukaudessa tai 35,98 dollaria 36 kuukaudeksi.

Uudistussuunnitelma: iPage ei tarjoa useita suunnitelmia, mutta sillä on erilainen hinnoittelu valitsemasi suunnitelman keston perusteella.

Joten jos valitset suunnitelman vuodeksi, joka on vähiten sinun täytyy valita, lähtöhinta olisi 2,99 dollaria / kuukausi. Lähetä tämä sama suunnitelma uusitaan 9,99 dollarilla / kk.

Jos valitset 2-vuotisen suunnitelman, lähtöhinta on 2,49 dollaria / kk ja myöhempi tämän suunnitelman uusinta on 8,99 dollaria / kk.

Seuraava on 3-vuoden suunnitelma, joka alkaa hinnasta 1,99 dollaria / kuukausi. Tämä on vähiten hinnoiteltu suunnitelma. Suunnitelman uusiminen tapahtuu 7,99 dollarilla / kk.

Asiakaspalvelu:

iPage voidaan tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse tai live-chatissa. Sillä on 24/7 asiakastuki.iPage-keskustelu

Tämän lisäksi sinulla on aputietokanta, joka on saatavilla heidän verkkosivuillaan. Täällä voit etsiä eri aiheista.

Muutamia tässä käsiteltyjä aiheita ovat – edistynyt isännöinti, sähköpostien ylläpito, verkkosivustojen rakentaja, verkkotunnukset, CGI-skriptit, tietokanta, tietoturva, mainitakseni muutama.

Aloita iPage

5. GreenGeeks

greengeeks-banneri
Seuraavaksi luettelossani on GreenGeeks, joka tunnetaan ympäristöystävällisenä web-hosting-alustana.

GreenGeeks on toiminut jo yli 10 vuotta ja palvelee yli 35000 asiakasta ja on ylläpitänyt yli 3000000 verkkosivustoa..

Sen pääkonttori sijaitsee Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. GreenGeeks tarjoaa laajan valikoiman hosting-vaihtoehtoja, ja se on suosittu tekniikkansa ja ympäristöystävällisen isäntänsä vuoksi.

Tämän lisäksi haluan antaa lisätietoja GreenGeeksistä.

Käyttöaste:

GreenGeeks takaa käyttöajan 99,99%. Se tarjoaa helposti skaalautuvat isännöintivaihtoehdot proaktiivisella palvelinvalvonnalla.

Tallensin GreenGeeksin käytettävyyden Uptime Robotin kautta:
greengeeks uptime elokuu 2018

Useimmissa tapauksissa GreenGeeks tarjoaa mahtava 100% käyttöaika, paljon parempi kuin mitä takaa.

Luotettavuus ja turvallisuus:

Jokainen suunnitelma käyttää SSD: tä ja tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan. Salatko jokerimerkkijono SSL on osa kaikkia suunnitelmia.

greengeeks-aloitussuunnitelma

Sillä on öisin varmuuskopioita, CloudFlare CDN, joka parantaa suorituskykyä. Kun siirryt korkeampaan hinnoitteluun, laskenta kaksinkertaistuu kunkin suunnitelman kanssa.

Se käyttää konttipohjaista tekniikkaa, joka tarjoaa maksimaalisen turvallisuuden ja on helposti skaalautuva. Mukana ovat myös tilien eristäminen, proaktiivinen palvelinvalvonta, reaaliaikainen turvatarkistus, automaattiset sovelluspäivitykset ja parannettu roskapostisuojaus.

Tämän lisäksi GreenGeeks varmistaa laitteiston ja virran redundanssin. Se tukee HTTP / 2-protokollaa.

Varmuuskopiointipalvelu:

Varmuuskopiointipalveluista puhuttaessa GreenGeeks tekee kaiken varmistaakseen, että tietosi varmuuskopioidaan turvallisesti.

Se vie päivittäisen varmuuskopion verkkosivustostasi. GreenGeeks säilyttää tämän 24 tuntia katastrofien palautusta varten.

Tämän lisäksi voit milloin tahansa ottaa varmuuskopion verkkosivustosi tiedostoista, tietokannasta ja sähköposteista. Tämä ei edellytä lisäpalveluita tai erillistä hinnoittelua.

Uudistussuunnitelma:

GreenGeeks tarjoaa 3 erilaista suunnitelmaa – Lite, Pro, Premium. Pidemmät suunnitelmat ovat halvempia.

Lite-suunnitelma alkaa 2,95 dollaria / kuukausi. Tämä on 36 kuukauden ajan, mikä on edullisin. Sama suunnitelma uusitaan 9,95 dollarilla / kuukausi.

Pro-suunnitelma alkaa hinnasta 5,95 dollaria / kuukausi ja uusiutuu hintaan 14,95 dollaria / kuukausi. Premiumsopimus alkaa hinnasta 11,95 dollaria / kuukausi ja uusiutuu hintaan 24,95 dollaria / kuukausi.

Asiakaspalvelu:

Voit tavoittaa GreenGeekin asiakastuen sähköpostitse, puhelimitse ja live-chatin kautta.

greengeeks-asiakas-tuen muuttaminen1greengeeks-asiakas-tuki2

Sillä on 24/7 asiakastuki.

Tämän lisäksi verkkosivustolla on oma tukiosasto, jossa on kattava tietopohja. Tietokanta kattaa useita aiheita ja usein kysyttyjä kysymyksiä.

Yhdessä tämän kanssa on olemassa useita verkkosivusto-oppaita ja blogi, jotka käsittelevät kiinnostavia hosting-aiheita.

Yksinomainen HostingPill-lukijoille

GreenGeeks tarjoaa nyt ILMAISEN sivuston siirtämisen kaikille siirtymisille Greengeeksille mistä tahansa hosting-yrityksestä.

Lisätietoja saat napsauttamalla tätä

Aloita GreenGeeks

YHTEENVETO:

Tämän viestin kautta olen tarjonnut sinulle parhaat mahdolliset mahdollisuudet isännöidä pienyrityksen verkkosivustoa. Olen toimittanut yksityiskohdat viidelle isännöintipalveluntarjoajalle – BlueHost, FastComet, SiteGround, iPage ja GreenGeeks.

Jokaiselle näet, että käyttöaika on yhdenmukainen tai on pikemminkin samalla tasolla kuin odotettu teollisuustandardi.

Kun puhumme BlueHostista, iPagesta tai SiteGroundista, näitä on hyvä vaihtoehto tutkia.

Tämän jälkeen haluaisin korostaa, että jokaiselle näistä uudistukset ovat korkeampia kuin ensimmäistä kertaa hinnoittelu. Nämä ovat suosittuja isäntäalustoja.

IPage- ja BlueHost-järjestelmien kanssa varmuuskopio ei sisälly osana suunnitelmaa. Joten ehdottomasti näiden alustojen valitseminen riippuu siitä, mitä oikein etsit.

Muita vaihtoehtoja jäljellä ovat GreenGeeks ja FastComet. Molemmat ovat yhtä hyviä vaihtoehtoja ja tarjoavat erilaisia ​​suojausominaisuuksia. Uudelleen korostaaksesi GreenGeeks-sovelluksen avulla uusiat korkeammalla hinnalla.

FastComet -sovelluksella saat valikoiman suojausominaisuuksia. Se käyttää edistynyttä tekniikkaa varmistaakseen palveluidensa luotettavuuden. Ei vain tämä, käyttöaika on useimmissa tapauksissa 100%. Sillä on hyvä asiakastuki.

FastComet sisältää varmuuskopiointipalvelut osana perussuunnitelmaa.

FastComet tarjoaa Joomla-isäntä, WordPress-isäntä, WooCommerce-isännöinti, OpenCart-isäntä, Dolphin-isäntä, ZenCart-isäntä.

Lopuksi totean, että minun hallinnoni täällä olisi FastComet ilmeisistä syistä. Vaikka kaikki alustat ovat hyviä, FastComet on ominaisuuksiltaan rikas ja ehdottomasti edullinen vaihtoehto.

web hosting pienyritysten infografiaan

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map