Vuoden 2020 parhaat jälleenmyyjäpalveluntarjoajat (nro 2 on suosikkini)

Vuoden 2020 parhaat jälleenmyyjäpalveluntarjoajat (nro 2 on suosikkini)

Vuoden 2020 parhaat jälleenmyyjäpalveluntarjoajat (nro 2 on suosikkini)

Jälleenmyyjien hosting on jotain, jota jotkut isäntäalustat tarjoavat. Kaikissa isännöintiympäristöissä ei kuitenkaan ole jälleenmyyjien hosting-vaihtoehtoa.


Joten, oletko päättänyt aloittaa oman web-hosting-ratkaisun? No, tässä on vaihtoehto, jonka avulla voit tehdä sen.

Kyllä, puhun jälleenmyyjän ylläpidosta.

Jälleenmyyjän hosting on käsitteellisesti hyvin erilainen kuin tavallinen web-hosting. Tämä antaa sinun olla verkon isäntä tehokkaasti alhaisilla ylläpitokustannuksilla ja antaa sinun nauttia saatavista voitoista.

Joten käytännössä jälleenmyyjän hosting-palveluita, voit toimia web-palveluntarjoajana. Vaikka tämä on hyvin lyhyt määritelmä jälleenmyyjän isännöinnistä, saanen antaa lisätietoja siitä, mikä on jälleenmyyjän isäntä ja kenelle se hyödyttää.

Mikä on jälleenmyyjän isäntä ja kenelle se on tarkoitettu?

Kuten edellä mainitsin, jälleenmyyjän isännöinti antaa sinun toimia verkkoisäntänä. Joten jälleenmyyjän ostajana toimit välittäjänä jälleenmyyjän ja loppukäyttäjän välillä.

Täällä voit antaa vaaditun kaistanleveyden, tilan, cPanelin loppukäyttäjälle. Tietyt jälleenmyyjät voivat myös lisätä tuotemerkkisi. Tämä on helpompi tapa tarjota web-isännöintipalveluita, jos sinulla ei ole vaadittua infrastruktuuria.

Voit tarkistaa jälleenmyyjän isännöintivaihtoehdot, jos haluat tarjota isännöintipalveluita, mutta sinulla ei ole seuraavia

 • Tarpeeksi budjetti koko infrastruktuurin määrittämiseen
 • Tarpeeksi teknistä asiantuntemusta käsitellä laitteisto- / ohjelmistopäivityksiä tai teknisiä kysymyksiä
 • Riittävä sijainti- tai tietokeskuksen maantieteellinen jakauma
 • Web-isännöintiä ei voi tarjota ympäri vuorokauden

Jos sinulla on jokin yllä mainituista ongelmista, jälleenmyyjän isännöinti on turvallinen veto. Jälleenmyyjän isännöinti antaa sinulle all-in-one-pakettiratkaisun, jos haluat perustaa oman web-hosting-yrityksen.

Monet jälleenmyyjien hosting-alustat tarjoavat lisäpalveluita, kuten:

 • Loppukäyttäjän tuki
 • cPanel
 • SSL
 • Kaikkien tilien hallintaportaali – WHMCS-laskutusohjelma, Helpdesk-ohjelmisto
 • muokkaukset

Jälleenmyyjän hosting-ominaisuudet eroavat markkinoilla käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

Kuinka tulla hosting-jälleenmyyjäksi?

Isännöinti-jälleenmyyjä toimii tytäryhtiönä varsinaiselle web-isäntäpalvelujen tarjoajalle ja voi antaa isäntä-jälleenmyyjän ansaita ylimääräistä rahaa.

Jotta voit tulla hosting-jälleenmyyjäksi, sinun on suoritettava seuraavat asiat:

 • Tee ensin tarpeeksi markkinatutkimusta valitaksesi kokeneen ja luotettavan isännöintipalvelun
 • Valitse tälle jälleenmyyjälle sopivin paketti vaatimuksesi ja budjetin perusteella
 • Valitse vaaditut maksuyhdyskäytävävaihtoehdot, joiden kautta voit hyväksyä maksun asiakkailta.
 • Täytä tarvittavat tiedot ja maksa suunnitelman mukaan
 • Käynnistä verkkosivustosi helpottaaksesi hosting-palveluiden myyntiä
 • Markkinoi verkkosivustoasi parantaaksesi myyntiä

Alustaminen hosting-jälleenmyyjäksi on helppoa eikä vaadi liikaa asiantuntemusta.

Tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta, eikö niin? Se on unelma ihmisille, jotka odottavat aloittavansa oman web-hosting-yrityksen, mutta eivät tiedä mistä aloittaa tai joilla on muita rajoituksia.

Tämän avulla haluan puhua enemmän markkinoiden parhaasta jälleenmyyjämajoituksesta.

hostingpillParhaat jälleenmyyjien isännöintipalveluntarjoajat

 1. ResellerClub
 2. GreenGeeks (suosikkini)
 3. MilesWeb
 4. SiteGround
 5. InMotion-hosting
 6. Hyvä isä

1. ResellerClub:

ResellerClub

ResellerClub antaa paremman valinnan tuotteesta, koska alusta tukee useita hosting-palveluita, joihin sisältyy – jaettu hosting, oma hosting, VPS, pilvipohjainen hosting. ResellerClub antaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

ResellerClub on täysin omistautunut jälleenmyyjien isännöinnille. Tuettu on myös verkkotunnuksen jälleenmyyjävaihtoehto. Sen monipuoliset jälleenmyyjämahdollisuudet näyttävät olevan yksi vahvimmista puolista.

Täältä saat ilmaisen jälleenmyyjätilin, ilmaisen cPanelin, ilmaisen WHM: n, Softaculous-asennusohjelman, ilmaisen isäntäsiirtymän, suorituskyvyn optimoinnin, päivitykset, päivystystuen. Joten kun olet verkkoisäntä, voit käyttää näitä ResellerClubin tarjoamia ominaisuuksia.

Verkko toimii CloudFlare CDN: n avulla korkean suorituskyvyn ja nopeuden takaamiseksi. Tällä on tuki Windowsille ja Linux-jälleenmyyjien isännöinnille. Linux-jälleenmyyjän hosting-suunnitelmat ovat alla olevan kuvan mukaiset.

Bluehost suunnitelma Linux

Kaikki suunnitelmat tukevat rajatonta cPanel-ohjelmaa, mutta niillä on levytilarajoituksia. Samoin sinulla on myös Windows-jälleenmyyjä-isäntä, jolla on isäntäsuunnitelmat alla esitetyllä tavalla:

Bluehost Windows

Kaiken kaikkiaan suunnitelmat ovat kohtuuhintaisia ​​sekä Windowsille että Linuxille.

Plussat

 • Monipuoliset suunnitelmat tuella Windows- ja Linux-jälleenmyyjille
 • Sisältää perusturvaominaisuudet
 • Sisältää rajoittamattoman cPanel- ja Plesk-tilit

Haittoja

 • Keskimääräinen tuki
 • Uusiminen on kalliita

Käy ResellerClubissa

2. GreenGeeks:

Greengeeks-banneri

GreenGeeksillä on suosittu hosting-alusta ympäristöystävälliselle hosting-alustalleen. Tämä ei sisällä mitään erityistä levytilaa tai kaistanleveyden rajoitusta, toisin kuin ResellerClub.

GreenGeeksillä on kuitenkin rajoitus kunkin suunnitelman cPanel-lukumäärälle. Lisäksi suunnitelmaan sisältyy myös WHMCS. Alla on lueteltu kaikki GreenGeeks-jälleenmyyjän hosting-suunnitelmat.

GreenGeeks-suunnitelma

Tavallaan GreenGeeks on edullinen, kun skaalaat palveluitasi. Voit käyttää heidän tukkutiliään, joka alkaa niinkin alhaalta kuin 2 dollaria kuukaudessa.

GreenGeeks tukee verkkotunnuksen rekisteröintiä, verkkotunnuksen siirtymistä, resurssien välitöntä skaalautuvuutta ja ilmaista tilien siirtymistä. GreenGeeks tarjoaa nopean suorituskyvyn RAID-10, SSD, välimuisti, CDN ja optimointi avulla.

Yksityisen valkoisen etiketin mukauttaminen brändisi logon ja verkkotunnuksen näyttämiseksi on mahdollista GreenGeeksin avulla. Palvelut sisältävät edistyneitä turvaominaisuuksia, ympärivuorokautisen valvonnan ja täydellisen asiakastuen.

Kaikki tämä on sidottu verkkokaupan tukeen ja muihin kehittäjäystävällisiin ominaisuuksiin. Verkon isäntäympäristönä pystyt tarjoamaan alla olevat ominaisuudet asiakkaillesi.

GreenGeeks-ominaisuudet

Kaiken kaikkiaan GreenGeeks tarjoaa kohtuuhintaisia ​​ja monipuolisia ominaisuuksia jälleenmyyjän isännöinnissä.

Plussat

 • Tukee valkoista etikettiä
 • Hyvä suorituskyky, luotettava palvelu edistyneillä turvaominaisuuksilla.
 • Rajoittamaton levytila ​​ja kaistanleveys
 • Edullinen ja helppo skaalata
 • Hyvä tuki

Haittoja

 • Rajoittaa cPanel-määrää

Käy GreenGeeksissä

3. MilesWeb:

milesweb jälleenmyyjän isännöinti
MilesWeb tarjoaa jälleenmyyjämajoitusta orastaville freelancereille, jotka haluavat hallita useita verkkosivustoja tai projekteja kerralla ilman vaivaa joutua perustamaan jokaiselle erillinen isäntä..

Ja kuten kaikki muutkin suunnitelmat, jälleenmyyjän hosting-hinnat on myös pidetty alhaisina & edullinen, mutta josta puuttuu ominaisuuksia.

MilesWebillä on kuitenkin rajoitus kunkin suunnitelman käytettävissä olevien cPanel-tilien ja tallennustilan määrälle. Mutta kaikki suunnitelmat on esiasennettu WHMCS: ään, mikä on hieno lisä. Alla luetellut suunnitelmat ovat mitä MilesWeb tarjoaa jälleenmyyjä-isännöinnin alla.

milesweb jälleenmyyjän isännöinti hinnoittelu

Kuten huomaat, MilesWebistä tulee enemmän & edullisempi, koska se voi laajentaa yritystäsi. Voit aloittaa 10 cPanel-tilillä & 20 Gt: n tallennustila 290 / / kk heti edullisimpana suunnitelmana.

Rajoittamaton verkkotunnus, kaistanleveys, MySQL-tietokannat & sähköpostitilit ovat saatavilla kaikissa jälleenmyyjäsuunnitelmissa. Mukana on myös ilmainen SSL-varmenne, verkkotunnuksen jälleenmyyjä / c, cPanel & Softaculous.

MilesWeb tukee verkkotunnuksen rekisteröintiä, siirtymistä ja resurssien skaalautuvuutta & tilien vapaa siirto. Se tarjoaa nopean suorituskyvyn RAID-10, SSD, Website Builder, WHM, Malware kanssa & Skannaussuojaus.

milesweb-jälleenmyyjän isännöintiominaisuudet

Kaikki yllä mainitut ominaisuudet tulevat mukana MilesWebin 30 päivän rahat takaisin -takuulla, joka on asiakaspalvelun ympäri vuorokauden & 99,95% käyttöaika.

Plussat

 • Sisältää WHMCS: n
 • Hyvä suorituskyky ja vankka turvallisuus
 • edullinen & helposti skaalautuva
 • Paljon asiakastukea

Haittoja

 • Rajoitettu säilytystila & cPanel

Käy MilesWebissä

4. SiteGround:

SiteGround-banneri

SiteGround tukee jälleenmyyjien majoitusta valitsemiesi hyvitysten perusteella. Yksi jälleenmyyjäluotto vastaa yhden vuoden hosting-palvelua. Ansaitset 1 hyvityksen aktivointia kohden. Vähintään tarvitset 5 opintopistettä liittyäksesi jälleenmyyjäohjelmaan.

Tässä on hinnoittelukaavio, joka perustuu luottotietojen rajaamiseen.

SiteGround-luotot

SiteGround tarjoaa vain yhden ainoan suunnitelman, joka pystyy käsittelemään noin 10 000 kuukausittaista käyntiä. Kun käytät SiteGround-jälleenmyyjämajoitusta, saat taustalla olevat SiteGround-isännöintivaihtoehdot, jotka tarjoavat huomattavan nopeuden, turvallisuuden ja luotettavat palvelut.

SiteGround tarjosi luotettavia palveluita, ja sen käyttöaika on 99,99%. Tukea on myös white label -vaihtoehto. Saat tiedonsiirron mittaamatta 10 Gt: n verkkotilaa. Sisältää cPanelin ja softaculous-asennuksen.

SiteGround-ominaisuudet

Perustasolla SiteGroundillä on useita datakeskuksia, SSD-tallennustila, ilmainen CDN, SuperCacher, HTTP / 2-tuki. Kaikki tämä tulee automaattisesti käyttöön, kun valitset SiteGround-jälleenmyyjän isännöinnin.

SiteGroundissa on sisäänrakennettu verkkokaupan tuki sekä edistyneet suojausominaisuudet ja varmuuskopiointipalvelut.

SiteGround-suojausominaisuudet

Tähän sisältyy myös useita kehittäjäkohtaisia ​​ominaisuuksia, jotka ovat myös saatavilla, kun valitset jälleenmyyjän isännöinnin.

Plussat

 • Tukee etukäteen suojattuja ominaisuuksia
 • Valkoisen etiketin tuki
 • Luotettava palvelu hyvillä käyttöajoilla (laita arvostelulinkki)

Haittoja

 • Suunnitelma on monimutkainen ymmärtää aloittelijoille
 • Puute tuki

Käy SiteGround

5. InMotion-hosting:

INmotion-banneri

Inmotion Hosting on tunnettu monipuolisista hosting-vaihtoehdoista. Tämä ei myöskään jää jäljelle jälleenmyyjien hosting-vaihtoehdon suhteen.

Haluaisin mainita, että Inmotion Hosting -palvelussa on monipuolinen jälleenmyyjämahdollisuus, vaikka se onkin rajattu Linuxiin.

Suunnitelma sisältää ilmaisen cPanelin, WHMCS: n, SSL: n, omistetun IP: n, eNomin ja runsaasti sisäänrakennettuja suojausominaisuuksia. Inmotion Hosting tarjoaa ilmaisen cPanel-siirron. InMotion Hosting -suunnitelmassa on myös ilmainen verkkotunnuksen jälleenmyyjä eNom.

Inmotion Hosting antaa 90 päivän rahat takaisin -takuun, softaculous-asentajan, white label -ratkaisun, SSD-pohjaisen tallennustilan ja ilmaiset varmuuskopiot. Suunnitelmiin sisältyy sähköpostin ylläpito sekä DDoS-suojaus ja haittaohjelmien poisto.

Suunnitelmat ovat yhtä edullisia. Vaikka tämä rajoittaa kaistanleveyttä ja levytilaa, cPanel on rajoittamaton.

Alla on 6 suunnitelmaa:

Tunnesuunnitelma

Tunnesuunnitelma

Inmotion-hosting mahdollistaa täydet palvelimen varmuuskopiot ja sillä on huomattava sähköisen kaupan tuki. Kaikissa suunnitelmissa on muutamia perusominaisuuksia.

Tunneominaisuudet

Kaiken kaikkiaan suunnitelmissa on tuki useille ominaisuuksille. Alla on kunkin suunnitelman yksityiskohtaiset ominaisuudet.

INmotion suunnitelmat

Tämän kaiken avulla voit käyttää jälleenmyyjän isännöinnin asiantuntijan tukea. Minun ei tarvitse enää mainita tätä, mutta se sisältyy suunnitelmaan.

Plussat

 • Monipuoliset suunnitelmat, joissa on useita sisäänrakennettuja ominaisuuksia
 • Tukee valkoista etikettiä
 • Edullinen hinnoittelu
 • Hyvät turvaominaisuudet ja luotettavat palvelut
 • Tukee rajatonta cPanel-ohjelmaa

Haittoja

 • Rajoittaa kaistanleveyttä ja levytilaa
 • Uusiminen on korkea hinta verrattuna ensimmäistä kertaa hinnoitteluun

Käy InMotion Hosting -sivustolla

6. GoDaddy:

GoDaddy-banneri

Vielä yksi jättiläinen isäntäalusta ei jää kilpailussa jälkeen jälleenmyyjien isännöinnissä.

GoDaddy-jälleenmyyjä hosting tarjoaa WHMCS-lisenssin, cPanelin, white label -ratkaisut. Tämä voi tukea jopa 250 tiliä. Kaikki suunnitelmat sisältävät rajoittamattoman kaistanleveyden, tietokannan ja verkkosivustot.

Tämä sisältää myös GoDaddy-verkkotunnusten jälleenmyyjävaihtoehdon. Ensimmäisen vuoden saat ilmaisen SSL: n. Voit skaalata milloin tahansa ja käyttää jopa 32 Gt RAM-muistia. GoDaddyn etuna on, että se sallii sekä ylläpidon että verkkotunnuksen jälleenmyynnin.

GoDaddy tarjoaa ympäri vuorokauden tukea jälleenmyyjien hosting-palveluita. Tämän suunnitelman avulla voit tarjota tukea asiakkaillesi.

GoDaddy tarjoaa myös Basic / Pro Reseller -ohjelman, joka eroaa jälleenmyyjän ylläpidosta. Monta kertaa käyttäjät erehtyvät tähän jälleenmyyjän isäntänä.

Basic / Pro -jälleenmyyjäohjelman avulla maksun käsittely kuitenkin tapahtuu GoDaddyllä, kun taas sinulla voi olla räätälöity myymälä. Vastoin tätä, jälleenmyyjän isäntä tarjoaa enemmän hallintaa käyttäjille, missä olet vastuussa maksuista.

Jälleenmyyjän hosting tarjoaa 4 erilaista suunnitelmaa.

GoDaddy-suunnitelma

Plussat

 • Tukee valkoista etikettiä
 • Tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden
 • Hyvä asiakastuki jälleenmyyjien ylläpidon mahdollistamiseksi
 • Tarjoaa verkkotunnuksen jälleenmyyjän vaihtoehdon

Haittoja

 • Rajoitettu verkkotila jokaiselle suunnitelmalle
 • Tarjoaa vain perusturvaominaisuudet ilman varmuuskopiointiratkaisua
 • Sinun on täysin hoidettava asiakkaidesi asiakastuki

Käy GoDaddyssä

johtopäätös:

Jälleenmyyjä hosting on hyvä valinta yrittäjille tai verkkosivujen suunnittelutoimistoille, jotka haluavat tarjota web-hosting-ratkaisuja, mutta joilla ei ole budjettia tai infrastruktuuria saman tekemiseen.

Kaikki yllä mainitut jälleenmyyjien hosting-vaihtoehdot eroavat monista näkökohdista. Haluaisin kuitenkin tässä korostaa yhtä sellaista vaihtoehtoa, joka erottuu.

GreenGeeks tarjoaa useita ominaisuuksia ja on hyvä vaihtoehto vaihtoehtona jälleenmyyjille. Vaikka kaikki ovat hyviä, GreenGeeks erottuu parhaimmaksi muun muassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector