Vuoden 2020 parhaat Node.js-palveluntarjoajat

Vuoden 2020 parhaat Node.js-palveluntarjoajat

Vuoden 2020 parhaat Node.js-palveluntarjoajat

Node.js on suhteellisen uudempi tekniikka, ja se on trendi kaikkialla, etenkin web-kehityksessä. Sillä on useita etuja, ja luultavasti se on myös yksi syy, miksi sen suosio on kasvussa.


Node.js julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2009, ja sen vakaa uusin versio on julkaistu vuonna 2018.

Node.js -sovelluksella voidaan käyttää yhtä yhtenäistä alustaa asiakkaalle sekä palvelinpuolen komentosarjoja. Harvoihin suosituimpiin tuotemerkkeihin kuuluu – GoDaddy, Groupon, LinkedIn, Netflix, Microsoft, PayPal, Yahoo, Walmart..

Miksi sinun pitäisi käyttää?

No, jos vielä ajattelet, onko Node.js hyödyllinen; anna minun antaa sinulle muutamia etuja Node.js: n käytöstä.

Ehdottomasti Node.js on trendikäs tekniikka ja tarjoaa uuden näkökulman web-kehitykseen.

 • Node.js on kevyt, tehokas, tehokas ja nopea
 • Käyttäjillä voi olla yksi yhtenäinen kieli täydelliseen verkkokehitykseen, toisin kuin perinteisessä lähestymistavassa, jossa yhtä kieltä käytetään asiakaspuolen kehittämiseen ja toista palvelinpuolen kehittämiseen..
 • Node.js: llä ei ole jyrkkää oppimiskäyrää. Kun se on opittu, sitä voidaan helposti käyttää verkkosivujen täydelliseen kehittämiseen.
 • Node.js: n avulla tapahtuva kehitys on myös helppoa, mikä on tekniikan kevyyden takia nopeaa. Käytettävissä on useita avoimen lähdekoodin JS-työkaluja
 • Node.js: llä on valtava yhteisötuki, joka tarjoaa suuren määrän avoimen lähdekoodin JS-työkaluja säännöllisin väliajoin.
 • Teknologia on rakennettu skaalautuviin ympäristöihin. Se on sopivin teknologiavalinta mikropalveluarkkitehtuuriin. Uusia moduuleja on helppo lisätä sovelluslogiikkaan.
 • Node.js: n vastausaika on nopeampi. Se luo rajoitetun määrän ketjuja käsitellessään suurta määrää samanaikaisia ​​pyyntöjä. Tämän takia vähemmän resursseja on sitoutunut, joten vasteajat ovat nopeammat.
 • Node.js voi toimia melkein kaikilla alustoilla, kuten Windows, Unix, MacOS, FreeBSD ja monet muut.

Vaikka aiot mukautua Node.js-palveluun, sinun on myös tiedettävä markkinoiden paras Node.js-tarjoaja.

Olen suorittanut laajan tutkimuksen ja koonnut tämän luettelon ilmaisista ja maksutetuista Node.js-palveluntarjoajista.

Täällä olemme antaneet sijoituksen kokemuksemme perusteella.

Vuoden 2020 paras Node.js-hosting

Node.js-hosting
varastointi
kaistanleveys
Hinta / kk.
Oma arvio
SmarteraspRajoittamatonRajoittamaton$ 2,95★★★★★
A2-hostingRajoittamatonRajoittamaton$ 3,92★★★★
Bisend10 Gt SSD50GB$ 2,95★★★★
Fastcomet15 Gt SSDrajoittamaton$ 2,95★★★★
SiteGround480 Gt SSD10TB$ 269.00★★★★

Tarkastellaan yksityiskohtaista katsausta kustakin Node.js-isännöinnistä ilman enempää.

Tämän viestin avulla opastan sinut parhaiten sopivien Node.js-palveluntarjoajien läpi.

Paras hinta-laatusuhde Node.js-majoittajat yhteensä (5) | Ilmainen Node.js-isäntä (3)

Sallikaa minun aloittaa tämä tarjoamalla 5 parhaan vastineen Node.js-hosting-palvelua.

1. Smarterasp.net

smarterasp-logo ASP.net-isännöinnistä tunnetuin Smarterasp.net tarjoaa myös Node.js-isännöintipalveluita.

Tämä käynnistettiin ensimmäisen kerran vuonna 1999, ja sen asiakaskunta on yli 343, 196. Voit milloin tahansa ottaa käyttöön Node.js-hosting-palvelun cPanelista..

Tässä on Smarterasp.net Node.js -suunnitelma sisältää:
Smarterasp.net nodjs -suunnitelma

Perussuunnitelma sekä edistyneimmät suunnitelmat sisältävät suurimman osan ominaisuuksista. Ne eroavat vain konfiguraatiosta.

Perussuunnitelman avulla saat yleisiä hosting-ominaisuuksia, Windows-erityisiä hosting-ominaisuuksia, MySQL ja komentosarjoja muutamien mainitsemiseksi.

Niiden tekninen kokoonpano sisältää-

 • Windows 2016/2012 sisältää ominaisuuksia, kuten IIS 10.X, IIS 8.X
 • Tuki MySQL: lle ja MSSQL: lle. MSSQL 2016, 2014, 2012, 2008 tuettu
 • Sähköpostien isäntäominaisuudet, kuten webmail, SMTP, POP3, IMAP ja muut tärkeät ominaisuudet
 • Komentosarjan tuki, joka sisältää useita ominaisuuksia yhdessä node.js: n kanssa
 • Useita esiasennettuja komponentteja, kuten PHPMailer, CDO, JMail ja muut

Smarterasp.net Ominaisuudet:

Nopeus ja luotettavuus – Smarterasp.net tarjoaa huomattavan nopeuden. Siinä on SSD-sovelluspalvelin pilvi, SSD-tiedostojen tallennuspilvi, CloudFlare CDN.

Se takaa myös 99,9% käytettävyyden.

Ilmainen kokeiluversio – Voit kokeilla heidän ilmaisia ​​hosting-palveluita 30 päivän koeaikaksi. Tämä sisältää myös ilmaisen kokeiluversion, joka on 24 tuntia vuorokaudessa. Kokeilun avulla saat myös väliaikaisen verkkotunnuksen.

Jos jaat sen, saat 30 päivän lisähyvityksen. Kaikkiaan sinulla voi olla ilmainen 60 päivän kokeiluversio. Toisin kuin muut Node.js-isäntäympäristöt, Smarterasp.net antaa sinulle pitkän kokeilujakson tutkia sen ominaisuuksia ja saavutettavuutta.

Lisätuki – Smarterasp.net sisältää luettelon yhden napsautuksen asennuksesta useille sovelluksille. Harvoja näistä ovat Acquia Drupal, Umbraco, DasBlog, BlogEngine.net ja monet muut.

Mukana on myös useita esiasennettuja komponentteja. Tähän sisältyy- PHPMailer, JMail, ADO.net, CDO, FSO ja monet muut.

Turvallisuus – Smarterasp.net -palvelussa on palomuuri liikenteen suojaamiseksi. Tämän lisäksi siinä on virus- ja roskapostisuojaus. Mukana on automaattinen tietojen varmuuskopiointi.

Se ylläpitää SSAE 16 SOC 2 Type 2 -yhteensopivuutta.

Smarterasp.net asiakastuki:

Smarterasp.net-sivustolla on laaja kokoelma tietopohjaa ja oppaita. Voit tavoittaa heidät live-chatin, sähköpostin, puhelimen ja lippujen kautta. Sivustolla on myös osa, joka on omistettu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Heidän live-chat on erittäin nopea ja reagoiva. Saat vastauksen melkein heti. Asiakastukiedustaja toimitti myös joitain pikalinkkejä verkkosivustolta.

Smärta ~ 1

Aloita SmarterASP.NET

2. A2-hosting

a2-hosting-logoAluksi haluaisin puhua A2-hosting Node.js-isännöinnistä.

Se käynnistettiin ensimmäisen kerran vuonna 2001, ja se tukee Linux- ja Windows-pohjaista isännöintiä.

A2-hosting tarjoaa laajan valikoiman kehittäjäystävällisiä toimintoja, jotka on erityisesti suunniteltu Node.js-isännöintiin.

A2-hosting tarjoaa 3 erilaista hosting-suunnitelmaa-

ominaisuudet
LITE<
SWIFT
TURBO
varastointiRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
kaistanleveysRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
SSL & SSDVapaaVapaaVapaa
OhjauspaneelicPanelcPanelcPanel
Sivustojen lukumäärä1RajoittamatonRajoittamaton
Hinta$ 3,92 / kk$ 4,90 / kk$ 9,31 / kk

Katso A2-hosting-palvelun koko Node.js-suunnitelma täältä..

Perussuunnitelman avulla saat tukea yhdelle verkkosivustolle, rajoittamaton tallennustila, rajaton kaistanleveys. No vain tämä, voit milloin tahansa saada rahasi takaisin.

Muita nauttii: rajoittamaton kuukausittainen tiedonsiirto, cPanel-käyttö, 25 sähköpostiosoitetta, 5 MySQL-tietokantaa, 1 verkkotunnus, 5 aliverkkotunnukset ja 25 varattua verkkotunnusta.

Heidän tekninen kokoonpanonsa tukevat-

 • RAID 10 -tallennustila
 • SSD käyttöjärjestelmälle, tietokannalle ja tiedostoille
 • Turbo-palvelin tukee 20 kertaa nopeampaa nopeutta Turbo-suunnitelmalle
 • 1 x 2,1 GHz – 2 x 2,1 GHz ytimet
 • CloudFlare ilmainen CDN
 • Vähintään 12 ydinpalvelinta
 • Vähintään 64 Gt RAM-palvelin

A2-ominaisuus:

Nopeus – A2-hosting on nopea infrastruktuurinsa ja Node.js-isännöinnin lisäetujensa vuoksi.

A2Hosting-nopeus

A2 isäntäpalvelimen nopeustesti – A +. Luotto: Bitcatcha

CloudFlare CDN sekä vähintään 12 ytimen palvelin ja vähintään 64 Gt RAM-palvelin lisäävät nopeutta.

Luotettavuus ja käyttöaika – A2-hosting takaa 99,9% käytettävyyden. Siinä on nelinkertainen redundantti verkko, jossa jokaisella palvelimella on tasapainoinen määrä tilejä. Tämä auttaa tasapainottamaan kunkin palvelimen kuormitusta, mikä tekee heidän palveluistaan ​​luotettavampia.

A2-isännöinnissä on tarpeetonta tehoa asiantuntevasti viritettyjen palvelimien kanssa. Kaikki tämä yhdistetään ympärivuorokautiseen verkonvalvontaan.

Kehittäjän ominaisuudet – A2-hosting tarjoaa laajan tuen erilaisille teknisille eritelmille. Joten jos olet tekniikan taitava ja haluat kokeilla useita tekniikoita, tämä on hyvä valinta.

Se tukee useita PHP-versioita. Tukee joko viittä tietokantaa tai rajoittamatonta tietokantaa, valitun suunnitelman perusteella.

Tukee MySQL 5.6 -tietokantaa, PostgreSQL 9.6, SSH, Rsync, Node.js, Apache 2.4, Git, CVS, Subversion ja Mercurial. A2-hosting tukee lisäksi Python 2.6, 2.7, 3,2, Ruby 1.8, PERL 5.10, FTP ja SSL.

Ohjauspaneeli – A2 Hosting -sovellukseen sisältyvä cPanel on käyttäjäystävällinen. Tämä tarjoaa monikielisen tuen. Softaculous tukee useiden sovellusten yhden napsautuksen asennusta. CPanel tukee google-sovellusten nopeaa asennusta yhdessä web-pohjaisen tiedostonhallinnan kanssa.A2Hosting-cPanel

CPanel -sovelluksella pääset useisiin verkkokaupan toimintoihin. Voit suorittaa yhden napsautuksen asennuksen Magentoon, OpenCartiin, PrestaShopiin, AbanteCartiin. Muita suosittuja yhden napsautuksen asennuksia ovat WordPress, Joomla, Drupal, CubeCart, B2evolution, phpBB ja SMF.

Analytics – A2 Hosting -palvelussa on hyvä kokoelma verkkokauppaa ja analytiikkaa varten. Tämän avulla voit käyttää raakoja lokitiedostoja, Webalizerin kävijätilastoja ja AWStatietoja. Voit analysoida verkkosivustojen ja kävijätilastoja.

Osana verkkosivuston mainostamista saat ilmaisia ​​Bing- ja Yahoo-mainoshyvityksiä, ota yhteyttä sähköpostimarkkinointiversioon ja verkkosivusto luetellaan Googlessa 24 tunnin sisällä.

A2-hosting-asiakastuki:

A2-hosting-palveluun pääsee puhelimitse, sähköpostitse, lipuilla ja live-chatissa. Nykyisiä palveluita koskeviin kyselyihin on erillinen tuki. Tämän lisäksi myynnissä ja laskutuksessa on tukea. Se takaa ympärivuorokautisen asiakastuen.

Heidän verkkosivustollaan on oma tietopohja, joka kattaa eri aiheet. Aiheita ovat asennusoppaat, cPanel-opas ja useita muita aiheita.

Tämän tutkimiseksi edelleen kokeilin heidän live chat -vaihtoehtoa. Live-keskustelu oli melkein välitöntä, ja asiakastuen edustaja vastasi jokaiselle kyselylle.

A2HOST-keskustelu

Aloita A2-hosting

3. Bisend

Bisend-logoBisend lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2011. Se on suosittu ASP.net-isäntään ja tarjoaa Node.js-isännöintipalveluita.

Bisend on tunnettu uusimman tekniikan, joustavan hinnoittelun ja asiakastuen käytöstä.

Sillä on 3 erilaista hinnoitteluvaihtoehtoa-

ominaisuudet
standardi
ammattilainen
liiketoiminta
varastointi10 Gt SSDRajoittamaton SSDRajoittamaton SSD
kaistanleveys50GBRajoittamatonRajoittamaton
Sähköpostitilit50100Rajoittamaton
Sivustojen lukumäärä15Rajoittamaton
Hinta$ 2,95 / kk$ 5,45 / kk$ 9,95 / kk

Tutustu Bisend Hostingin koko Node.js-suunnitelmaan täällä..

Kaikki nämä suunnitelmat on tarkoitettu yksinomaan Node.js-isännöintiin. Perussuunnitelmassa käytetään vakiopalvelimia. Mukana on ilmainen SSL tämän suunnitelman kanssa. Se tukee Plesk onyxia helpon hallinnan vuoksi.

Mukana olevat tekniset eritelmät ovat-

 • SSD-levytilan tuki välillä 10 Gt – rajoittamaton suunnitelman perusteella
 • 50 Gt rajattomaan kaistanleveyteen
 • Suunnitelmiin sisältyy vakiopalvelin, 2x nopeammat palvelimet ja 4x nopeammat palvelimet
 • Kaksi tietokeskusta – Yhdysvallat ja Hong Kong
 • Tukee PHP 7.x, MySQL 5.6

Bisend-ominaisuudet:

Nopeus – Bisendillä on nopea nopeus tukea Node.js-hosting-palvelua. Siinä on täydellinen SSD-ajettu tallennustila. Palvelimet ovat 24 ydintä ja niissä on noin 64 Gt muistia, joka tarjoaa nopean ja korkean suorituskyvyn.bisend

Bisend Hosting -palvelimen nopeustesti – A +. Luotto: Bitcatcha

Lisäosat – Plesk onyx on helppokäyttöinen ja tarjoaa asennuksen yhdellä napsautuksella useisiin sovelluksiin. Voit helposti lisätä Node.js-sovelluksia täältä.

Tämä tarjoaa tukea useille WordPress-työkalusarjoille. Varmuuskopioinnin ja palauttamisen voi tehdä täältä. Voit siirtää WordPress-sivuston, päivittää WordPress-teemoja, lähdekoodeja ja laajennuksia automaattisesti.

Rahat takaisin: Bisend tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tämä sisältyy myös Node.js-isännöintiin.

Suojaus: Bisend tarjoaa automaattiset tietojen varmuuskopiot. Siinä on myös virustorjunta ja roskapostisuojaus. Tämä estää verkkosivustojen hakkeroinnin.
Mukana on myös SSL-varmenne.

Bisend-asiakastuki:

Sivustolla on blogiosa, joka toimii myös tietopohjana. Mukana on myös UKK. Tämän lisäksi voit tavoittaa heidät live-chatin, puhelimen, sähköpostin tai nostamalla lipun kautta.

Yritin heidän live chat -vaihtoehtoaan ja se on erittäin nopea. Ne takaavat ympärivuorokautisen tuen ja tämä on totta. Asiakastukiedustaja toimitti nopeasti joitain yksityiskohtia kyselyihin.BISEND ~ 1

Aloita Bisend

4. Fastcomet

fastcomet-logo-FOR rakentajaFastComet lanseerattiin ensimmäisen kerran 9 vuotta sitten ja käynnisti julkisen pilvipalvelupalvelun vuonna 2013. Sillä on yli 45000 asiakasta 83 maassa.

FastComet integroi uusimman tekniikan nopeaan ja suorituskykyyn.

FastCometilla on 3 erilaista suunnitelmaa:

ominaisuudet
FastCloud
FastCloud Plus
FastCloud Extra
varastointi15 Gt SSD25 Gt SSD35 Gt SSD
kaistanleveysrajoittamatonrajoittamatonrajoittamaton
CPU-ytimet2 ydintä4 ydintä6 ydintä
RAM2 Gt3 Gt6 Gt
Sivustojen lukumäärä1RajoittamatonRajoittamaton
Hinta$ 2,95 / kk$ 4,45 / kk$ 5,95 / kk

Täältä löydät FastComet Hosting -sovelluksen koko Node.js-suunnitelman..

Perussuunnitelman avulla saat 15 Gt SSD-muistia, 2 Gt RAM-muistia ja mittaamatonta liikennettä. Perussuunnitelma alkaa 2,95 dollaria / kuukausi ja sen uusiminen on 9,95 dollaria / kuukausi.

Heidän tekninen kokoonpano tukee-

 • 15–35 Gt SSD-tallennustila
 • 2 ytimestä 6 ytimeen
 • 2–6 Gt RAM-muistia
 • Ilmainen DNS-hallinta
 • Bash, Python, Perl, MySQL-tuki

FastComet-ominaisuudet:

Hinnoittelu – FastCometilla on erittäin edullinen hinnoittelu. Perussuunnitelma alkaa 2,95 dollaria kuukaudessa. Jos jostain syystä epäilet Node.js-verkkosivustosi tarvitsevan enemmän resursseja, voit päivittää korkeampaan suunnitelmaan, joka maksaa 5,95 dollaria / kuukausi.

Nopeus – Nopeus on ehdottomasti lisäetu, jonka saat FastCometilla. Sanomattakin on selvää, että se hyödyntää uusinta tekniikkaa tarjoamaan korkean suorituskyvyn ja luotettavia palveluita erittäin nopeasti.nopea komeetta nopeus

FastComet-isäntäpalvelimen nopeustesti – A +. Luotto: Bitcatcha

Se sisältää CloudFlare CDN: n, JavaScriptin niputtamisen, selaimen optimoinnin, välimuistin otsikkooptimoinnin, gzipin, häviöttömän datan pakkaamisen, asynkronisen resurssin lataamisen optimoidun suorituskyvyn tarjoamiseksi.

Turvallisuus – Suojaus on jotain, jota FastComet pitää erittäin tärkeänä. Sillä on suurin osa olennaisista turvaominaisuuksista osana suunnitelmaa. Tähän sisältyy verkon palomuuri, verkkosovellusten palomuuri, raa’an voiman suojaus.

Lisäksi kaikkiin hosting-suunnitelmiin sisältyy ilmainen sisällönjakeluverkko (Cloudflare CDN).

fastcomet ssd

Muita suojausominaisuuksia ovat haittaohjelmasuojaus, salasanasuojaus, kaksikerroinen todennus, BitNinja-palvelimen suojaus, tilin eristäminen, CageFS-suojaus. Node.js-hosting-suunnitelmat sisältävät päivittäiset varmuuskopiot sekä jatkuvan palvelinvalvonnan.

Ilmainen kokeiluversio – FastCometilla on 45 päivän rahat takaisin -takuu kaikille suunnitelmille. Tämän lisäksi Node.js-isännöinnissä saat myös 14 päivän ilmaisen kokeilujakson.

Tämä on osa vain Node.js-hosting-palvelua ja antaa käyttäjille mahdollisuuden kokeilla verkkosivustoaan Node.js-isännöinnin kautta ennen sitoutumista tiettyyn suunnitelmaan.

FastComet-asiakastuki:

FastComet tarjoaa hyvää asiakastukea sähköpostitse, live-chatissa ja puhelimitse. Se tarjoaa 24/7 tukea. Heidän verkkosivuilta löydät useita hyödyllisiä lähteitä ja ilmaisia ​​oppaita, jotka voivat auttaa sinua verkkosivustosi avaamisessa.

Yritin heidän live chat -vaihtoehtoa. Tämä on erittäin nopeaa ja asiakastuki toimitti nopeasti hyödyllisiä tietoja.fastcomet nodejs -keskustelu

Aloita FastComet

5. SiteGround

Siteground-logoToinen tunnettu Node.js-isäntäalusta sisältää SiteGround.

SiteGround käynnistettiin ensimmäisen kerran vuonna 2004, ja se palvelee yli 1 000 000 verkkotunnusta maailmanlaajuisesti.

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Sofiassa, Bulgariassa.

Node.js-sovellusta tuetaan vain erillisillä palvelimilla, ei jaetuilla palvelimilla.

SiteGround Node.js -hotellin isännöinnissä on kolme suunnitelmaa-

ominaisuudet
merkintä
teho
Supervoima
varastointi480 Gt SSD960 Gt SSD2×960 Gt SSD
kaistanleveys10TB10TB10TB
CPU-ytimet4 CPU4 CPU4 CPU
RAM16 Gt DDR332 Gt DDR364 Gt DDR3
CPU-välimuisti8MB8MB8MB
Hinta$ 269.00$ +349,00 / kk$ +729,00 / kk

Katso SiteGround Hosting -palvelun koko Node.js-suunnitelma täältä..

Koska tämä on omistettu isäntä, saat nopeutta ja suorituskykyä. Perussuunnitelma sisältää aktiivisen palvelinvalvonnan, ilmaisen CloudFlare CDN: n, kaksi ilmaista erillistä IP: tä, pääkäyttöoikeudet.

Niiden tekniset kokoonpanot tukevat:

 • Suorittimen nopeus vaihtelee välillä 2,00 GHz – 3,50 GHz
 • Suunnitelmat tukevat 4 ytimen CPU: ta 2 x 6 CPU-ytimeen
 • Muut mukana olevat CPU-kokoonpanot ovat 8 CPU-ketjua 2 x 12 CPU-ketjuun
 • RAM-kokoonpano vaihtelee välillä 16–64 GB DDR3
 • Tuettu kaistanleveys on 10 TB

SiteGround-hosting-ominaisuudet:

Nopeus – Koska SiteGround käyttää omistettua hosting-palvelua Node.js: lle, tämä on huomattavasti nopea. Sen korkea RAM-kokoonpano yhdessä CloudFlare CDN: n kanssa takaa verkkosivustosi nopeuden.sivuston nopeus

SiteGround Hosting -palvelimen nopeustesti – A +. Luotto: Bitcatcha

Turvallisuus ja luotettavuus – SiteGround Node.js -majoitus on kaikin tavoin luotettava ja ylläpitää jatkuvaa käyttöaikaa. Se takaa 99,99% käytettävyyden. SiteGround ylläpitää yleensä 100% käyttöaikaa.

SiteGroundissa on hyvät turvaominaisuudet, ja se sisältää tilien eristämisen. Se varmistaa säännölliset tietoturvapäivitykset ja korjaukset. Tällä on myös jatkuvaa palvelinvalvontaa päivittäisillä varmuuskopioilla.

SiteGround on yksi harvoista isäntäympäristöistä, jolla on anti-bot AI estääkseen raa’at voimahyökkäykset.

Lisäpalvelut – SiteGround tarjoaa useita lisäpalveluita. Tähän sisältyy palvelinten täysi hallinta ja ohjelmiston päivittäminen.

Muita esiasennettuja ominaisuuksia ovat – WHM ja cPanel, Exim Mail Server, Softaculous automaattinen asennusohjelma, 5 PHP-versiota, SSH-yhteys, 5 ilmaista erillistä IP: tä, yksityisen DNS-palvelimen asennus.

cPanel – SiteGround on intuitiivinen ja helppokäyttöinen cPanel. Tämä mahdollistaa useiden sovellusten automaattisen päivityksen ja yhden napsautuksen asennuksen. CPanel-sovelluksen avulla voit lisätä uusia ominaisuuksia sekä tehdä taustakuvamuutoksia.Siteground-cpanel

cPanel softaculous mahdollistaa useiden sovellusten asentamisen yhdellä napsautuksella yhdessä Joomlan, WordPressin, Magennon, PrestaShopin ja monien muiden helpon asennuksen kanssa..

SiteGround-asiakastuki:

SiteGround mahdollistaa lippujen, puheluiden, keskustelujen ja sähköpostien saavuttamisen asiakastukeen. Sillä on myös oma blogi. Tämän lisäksi voit käyttää heidän edistynyttä asiantuntemustaan ​​tekniseen apuun.

Yritin heidän live chat -vaihtoehtoa. Pikaviestin aloittaminen kesti alle 30 sekuntia. Asiakastuki antoi nopeasti vastauksia kysymyksiini. Kaiken kaikkiaan hyvä vuorovaikutus.SITEGR ~ 2

Aloita SiteGround

3 ILMAINEN Node.js-hosting

Seuraavaksi, tarkistakaamme ilmaiset node.js -majoitusvaihtoehdot. Aluksi annan tietoja Herokusta.

1. Heroku:

Heroku-korttiHeroku on suosittu pilvialustapohjainen palvelu, joka tukee useita kieliä, kuten Node.js.

Se lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2007, ja sen pääkonttori sijaitsee San Franciscossa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Tuettuja kieliä ovat Java, Scala, Clojure, Python, PHP, Node.js ja GO. Herokulla on useita tuotteita.

Heroku: Hyödyt

 • Herokun avulla voit aloittaa ilmaiseksi. Toisin kuin muut Node.js-hosting-alustat, joilla on tietty hosting-hinta.
 • Heroku on pilvipohjainen ja sillä on arkkitehtuuri, joka tukee suurta nopeutta. Saat suuren nopeuden edulliseen hintaan
 • Se tukee optimoitua ja tehokasta tallennusta. Jotain mitä tarvitaan Node.js-isännöintiin. Se tarjoaa optimoidun yhdistelmän suoritinta, RAM: ta ja SSD: tä
 • Heroku on helppo aloittaa, ja sillä on runsaasti dokumentointitukea, etenkin teknisille käyttäjille
 • Sopii vähäliikenteiseen Node.js-sivustoon

Heroku: Huonot puolet

 • Hinnoittelu korkean liikenteen käsittelystä on kallista
 • Kompleksi aloittelijoille
 • Alhainen asiakastuki

2. RedHat OpenShift:

punainen hattuTämä on RedHatin tuote konttipohjaisten ohjelmistojen käyttöönottoa varten.

Se käynnistettiin alun perin vuonna 2011 ja on avoimen lähdekoodin versio. Sillä on useita mallipohjaisia ​​arkkitehtuureja.

RedHat OpenShift: Hyödyt

 • Ilmaiseksi vähän liikennettä varten. Hallittavalle liikenteelle tämä on edullinen vaihtoehto
 • Tarjoaa valtavan yhteisön tuen
 • Nopea rakentaa ja ottaa käyttöön
 • Tukee sovelluksen skaalaamista helposti
 • Arkkitehtuuri tukee monisäikeisiä nopeaa tarjoamista varten.
 • Tarjoaa tietokannan ja tukevan kirjallisuuden Node.js-isännöintiin

RedHat OpenShift: Miinukset

 • Sillä on jyrkkä oppimiskäyrä. Sopii paremmin kokeneille käyttäjille
 • Ei live chat -vaihtoehtoa, jotta voit ottaa nopeasti yhteyttä asiakastukeen

3. Openode:

opennodeOpenode on omistettu Node.js-isännöintipalvelu. Se on pilvipohjainen isännöinti.

Tämä on avoimen lähdekoodin ja tarjoaa yhteisön tukea.

Hiekkalaatikon avulla sinulla voi olla useita käyttöönottoja.

Openode: Hyödyt

 • Openodella on edullinen hinnoittelu, vaikka et valittaisi hiekkalaatikkoa
 • Tarjoaa yhteisön tukea
 • Sillä on riittävästi dokumentointitietoja virallisella verkkosivustollaan
 • Joustavat suunnitelmat kohtuuhintaan
 • Tarjoaa sovelluksen skaalautuvuuden tukea

Openode: Miinukset

 • Jyrkkä oppimiskäyrä. Vaatii joitain koodauspyrkimyksiä
 • Ei ole suoraa live-chat-tukea

YHTEENVETO:

Node.js on trendikäs tekniikka, ja monet mieluummin siirtyvät Node.js: iin. Node.js vaatii enemmän resursseja muistin ja tallennustilanteen suhteen tavanomaisiin isännöintimuotoihin verrattuna.

Tämän arvioinnin kautta olen tarjonnut sinulle 5 maksettua Node.js-isännöintivaihtoehtoa sekä 3 tunnettua ilmaista Node.js-isännöintivaihtoehtoa..

Vaikka ilmaisilla palveluilla on useita etuja, haittapuoli on asiakastuen puute ja aloittamisen monimutkaisuus.

Tämä vaatii enemmän teknistä asiantuntemusta ja perusteellista tietoa aiheesta. Ehdottomasti ei ole valinta, jos haluat verkkosivustosi ylläpitämisen erittäin rajoitetussa aikataulussa.

Muut maksetut vaihtoehdot, kuten SiteGround, ovat kalliimpia johtuen niiden omistamasta infrastruktuurista, jota he tukevat Node.js-isännöintiin. Tämä on hyvä valinta melko laajalle verkkosivustolle, jos budjetti ei ole rajoitus.

Smarterasp.net ja Bisend ovat suhteellisen edullisempia kuin A2 Hosting ja FastComet. Sinun on valittava, minkä valitset.

Joka tapauksessa A2-hosting ja FastComet ovat sopiva valinta Node.js-isännöintiin ja tarjoaa laajan valikoiman lisäpalveluita. Näiden kahden välillä FastComet on edullisempi valinta johtuen budjettiystävällisestä suunnitelmastaan, ilmaisesta kokeiluvaihtoehdosta ja suojausominaisuuksista..

Paras solmu js isännöi infografiaa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector