Vuoden 2020 parhaat Wiki-palveluntarjoajat (numero # 1 on mahtava)

Wikit ovat välttämätön osa päivittäistä tietämyksen jakamista.


Tiedät tarkalleen, kuinka tärkeätä se on, kun haet kaikista Wikipediasta.

Tietopohjan tai yhteisön luominen nichellesi on hieno tapa jakaa tietoa.

Wiki-isännöintipalveluihin viitataan joskus myös Wiki-tiloiksi. Wiki-isännöintipalveluiden tulisi sallia wiki-tyylisiä muokattavia verkkosivuja.

Harvat asiat, jotka vaikuttavat valintasi, ovat ominaisuudet, kuten – hinta, lisensointi, mainonnan läsnäolo, Alexa-sijoitus.

Muita teknisiä yksityiskohtia ovat – editointi, ominaisuudet, syntaksituki, tallennustila, monikielinen tuki ja wiki-moottori.

Wiki-isännöinti eroaa hieman tavanomaisesta isännöinnistä, joten sinun on valittava oikea wiki-isännöintipalveluntarjoaja.

hostingpill5 parasta Wiki-palveluntarjoajaa

 1. Cloudways
 2. GreenGeeks
 3. Siteground
 4. A2
 5. HostPapa
Wiki-hosting
Hinta (kuukausittain)
varastointi
Tuki
Käytettävyys
Arvostamme
ecofriendly?
Cloudways$ 10 / mo.25 Gt★★★★★★★★★★★★★★★Ei
GreenGeeks$ 3,95 / kk.Rajoittamaton★★★★★★★★★★★★★★★Joo
Siteground$ 3,95 / kk.10 Gt★★★★★★★★★★★Ei
A2-hosting$ 3,92 / kk.Rajoittamaton★★★★★★★★★Ei
HostPapa$ 3,95 / kk.100 Gt★★★★★★★★★★Ei

Tämän postituksen kautta annan sinulle yksityiskohdat viidestä parhaasta wiki-palveluntarjoajasta.

1. Cloudways Wiki-hosting

cloudways wiki hosting-banneri

Cloudways on wiki-hosting-alusta. Verkkosivustofoorumi lanseerattiin vuonna 2011.

Cloudways tarjoaa helppokäyttöisiä, skaalautuvia hosting-ratkaisuja. Sen pääkonttori sijaitsee Maltalla, ja sillä on ylimääräisiä toimipisteitä Arabiemiirikunnissa ja Espanjassa.

Ominaisuudet:

Cloudways tukee pilvipohjaista MediaWiki-hosting-palvelua. Se tarjoaa 24/7 tukea. Voit alkaa käyttää sitä ilmaiseksi.

Cloudways käyttää CDN: tä korkean suorituskyvyn aikaansaamiseksi. Se tukee Apache, Nginx, PHP, MySQL, MariaDB. Tukea on myös Let’s Encrypt SSL.

Cloudways-ominaisuudet

Voit valita halutun taajuuden automaattiseen varmuuskopiointiin. Osana tietoturvatoimenpiteitä Cloudways tarjoaa säännölliset käyttöjärjestelmän korjaukset, kaksifaktoriset todennukset ja automaattisen parantamisen palvelimet.

Kaikki tämä on integroitu edistyneisiin välimuistiin, useiden PHP-versioiden tukemiseen ja yhden napsautuksen asennukseen useisiin sovelluksiin. Siirto on ilmainen minkä tahansa valitsemasi suunnitelman kanssa.

Asiakaspalvelu:

Cloudways tarjoaa asiakaspalvelun ympäri vuorokauden. Voit tavoittaa asiakastuen puhelimitse, live-chatilla tai lippuilla.

Sillä on tietopohja ja vahva yhteisön tuki. Voit myös lähettää sähköpostia Cloudwaysille.

Yritin heidän live-keskusteluaan. Ennen kuin aloitat live-chatin, sinun on annettava perustiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite ja kyselytyyppi.

cloudways cha1 wiki-isännöintiin

cloudways chat 2 wiki-isännöintiin

Keskustelu alkoi heti, kun asiakastukiedustaja tarjosi pikaapua. Asiakastukiedustaja toimitti nopeasti hyödyllisiä tietoja.

Cloudways Wiki Hosting -suunnitelmat:

Suunnitelmien suhteen on olemassa runsaasti suunnitelmia. Koska nämä kaikki ovat pilvipohjaisia ​​suunnitelmia, voit valita useista suunnitelmista.

Etuna on, että maksat kuin käytät. Eri tietokeskukset voidaan valita. Tähän sisältyy Digital Ocean, Linode, Vultr, Amazon-palvelut, Google Cloud Platform.

Perussuunnitelma alkaa 10 dollaria / kk ja voidaan maksaa tuntikäytöstä.

Cloudways-wiki-suunnitelmat

Hinnat 0,033 dollaria ovat voimassa muualla kuin varatilan varastoinnissa.

Aloita ilmaiseksi

2. GreenGeeks Wiki -majoitus

GREENGEEKS WIKI -HANKINTA-BANNER

GreenGeeks on yksi vihreän isännöinnin edelläkävijöistä ja tarjoaa ympäristöystävällisiä hosting-vaihtoehtoja. Sen pääkonttori sijaitsee Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Se on toiminut markkinoilla jo lähes 10 vuotta ja palvelee yli 300000 verkkosivustoa. GreenGeeks tarjoaa wiki-isännöintipalveluita.

Ominaisuudet:

GreenGeeks mahdollistaa Wiki-verkkosivuston helpon luomisen. Se tarjoaa ilmaisia ​​avoimen lähdekoodin ohjelmistoja, kuten MediaWiki, TwikiWiki, DokuWiki ja monia muita.

Perussuunnitelman avulla saat yhden napsautuksen Wikin asennuksesta. Se on optimoitu Wiki-verkkosivustoille. Tämän lisäksi saat ilmaisen CDN-palvelun, rajoittamattoman SSD RAID-10 -tallennuksen, rajoittamattoman tiedonsiirron, ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin.

Greengeeks-wikin isännöintiominaisuudet

Suunnitelma sisältää myös verkkotunnuksen siirron, ilmaiset verkkosivustojen siirrot, ilmaiset päivittäiset varmuuskopiointipalvelut. Perussuunnitelma alkaa 2,95 dollaria / kuukausi.

Suunnitelmaan kuuluvat myös Let’s Encrypt Wildcard SSL, cPanel ja Softaculous. Jokaisella korkeammalla suunnitelmalla saat kaksinkertaisen lisäyksen esitykseen.

Asiakaspalvelu:

GreenGeeks tarjoaa live-chat-, sähköposti- ja asiakasvaihtoehtoja. Sillä on myös oma tietopohja, jossa on tyhjentävä luettelo aiheista.

Lisäksi kokeilin heidän live chat -vaihtoehtoa. Ennen kuin aloitat live-chatin, sinun on täytettävä muutama tieto, kuten nimi, sähköpostiosoite, kysely. Ei ollut mitään odotusaikaa.

greengeeks-chatti wiki-isännöinnistä

greengeeks chat 2 wikin ylläpitämistä varten

Asiakastuen edustaja toimitti asiaa koskevia tietoja ja viitteitä verkkosivustolla.

GreenGeeks Wiki Hosting -suunnitelma:

GreenGeeks tarjoaa 3 maksusuunnitelmaa, mutta halvin olisi 2,95 dollaria kuukaudessa 3 vuoden ennakkomaksulla. Ilmainen verkkotunnus ja monia muita ominaisuuksia, jotka sisältyvät vuosisuunnitelmiin.

Suunnitelmat ovat-

 1. Yhden palvelukuukauden hinta: 9,95 dollaria + 15 dollaria asennus + verkkotunnuksen rekisteröinti
 2. 12 kuukauden palvelu: 59,4 dollaria (4,95 x 12)
 3. 24 kuukauden palvelu: 94,8 dollaria (3,95 x 24)
 4. 36 palvelukuukautta: 106,2 dollaria (2,95 x 36)

Voit isännöidä Wikiä jaetun isännöintisuunnitelman alla ja asentaa Wiki verkkotunnukseen yhdellä napsautuksella käyttämällä Softaculous App -asennusohjelmaa cPanelissa.

SoftaculousAppsInstaller wiki greengeeksille

Saman uusiminen on 9,95 dollaria / kuukausi.

Aloita GreenGeeks

3. Sivustokentän Wiki-hosting

YMPÄRISTÖN WIKI-BANNERI

SiteGround on toinen isäntäalusta, joka tukee wiki-isännöintia. Tämä käynnistettiin ensimmäisen kerran vuonna 2004.

Sen pääkonttori sijaitsee Sofiassa, Bulgariassa. SiteGround on saanut luottoaan yli 1 000 000 verkkotunnusta maailmanlaajuisesti.

Ominaisuudet:

SiteGround Wikin avulla isäntä voidaan ottaa käyttöön yhdellä napsautuksella. Perussuunnitelma sisältää ilmaisen Wikin asennuksen.

Tämän avulla saat Wiki-optimoituja palvelimia, ilmaisen päivittäisen varmuuskopion ja ilmaisen CDN: n, jotka sisältyvät osana suunnitelmaa.

Sivustokentän wiki-isännöintiominaisuudet

Suunnitelmiin sisältyy myös verkkotunnuksen rekisteröinti ja sivuston siirto. Palvelimet on jaettu useisiin sijaintipaikkoihin paremman suorituskyvyn mahdollistamiseksi.

SiteGround tarjoaa myös muita tärkeitä ominaisuuksia, kuten kaikkien suunnitelmien SSD-asemat, SSL-varmenteen, palomuurisuojaussäännöt ja kaikkien sovellusten automaattiset päivitykset.

Kaikki tämä sisältyy 24/7 -tukeen ja asiakastukeen. Suunnitelmiin sisältyy ilmainen sähköpostimajoitus, ilmainen sovellusten asennus, cPanel, mittaamaton liikenne ja 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Asiakaspalvelu:

SiteGround tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea. Sivustolla on oma ohjeosasto, joka sisältää useita aiheita, joista selata.

Voit tavoittaa heidän asiakastuensa live chat-vaihtoehdon, puhelimen tai lippujen avulla. Yritin tutkia tätä tarkemmin heidän live chat -vaihtoehtoa.

Ennen kuin aloitat live-chatin, sinun on annettava muutama yksityiskohta, kuten sähköposti, nimi ja kysymys.

sivustokeskustelu 1 wiki-isännöintiin

sivustokeskustelu 2 wiki-isännöintiin

Keskustelu aloitettiin heti ja asiakastuen edustaja oli riittävän nopea antamaan asiaankuuluvaa tietoa.

SiteGround Wiki Hosting -suunnitelmat:

Suunnitelmat tukevat TikiWiki-, MediaWiki-, DokuWiki- ja kaikkia muita suosittuja Wiki-työkaluja. SiteGround tarjoaa 3 Wiki-hosting-suunnitelmaa.

SiteGround_ Wiki-hosting-suunnitelmat

StartUp-suunnitelma uudistuu 11,95 dollarilla / kk. GrowBig-suunnitelma uudistuu hinnalla 19,95 dollaria / kuukausi ja GoGeek-suunnitelma uudistuu hinnalla 34,95 dollaria / kuukausi.

Aloita SiteGround

4. A2 Wiki -majoitus

A2 WIKI-BANNERIN HOSTING

A2-hosting on jälleen yksi Wiki-majoitusta tukeva isäntäalusta. A2 tarjoaa 99,9% käytettävyyden sitoutumisesta.

Se lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2001, ja se on suosittu kehittäjäystävällisistä ratkaisuistaan. A2-hosting tukee Wiki-erityisiä ohjelmistoja, kuten MediaWiki, DokuWiki, Tiki Wiki ja monia muita.

Ominaisuudet:

A2-hosting tarjoaa erityistä tukea Wiki-työkaluille ja sisältää suuren määrän Wiki-työkaluja.

Perussuunnitelmaan sisältyy rajoittamaton tallennustila, rajoittamaton siirto, ilmainen SSL. SSD sisältyy jokaiseen suunnitelmaan.

A2-isännöinnissä on tuki sekä Windowsille että Linux-pohjaiselle isännöinnille. Suunnitelmat tukevat RAID-10-tallennusta. SSL sisältyy osana suunnitelmaa.

a2 wikin isännöintiominaisuudet

Suunnitelmat tukevat sähköpostien ylläpitoa, useita palvelinpaikkoja, CloudFlare CDN, ilmainen sivustojen siirto, Patchman-parannettu tietoturvatyökalu, sivuston varmuuskopiointi, ilmainen hackscan.

Tukee kehittäjäkohtaisia ​​ominaisuuksia, kuten Node.js, Apache 2.4, Python, Ruby, FFT, Shared SSL -sertifikaatti, SSH ja monet muut.

Asiakaspalvelu:

A2-hosting tarjoaa 24/7 asiakastuen. Voit tavoittaa asiakastuen puhelimitse, live-chatilla tai lippuilla.

Voit lähettää erilliset liput myynnistä, tuesta ja laskutuksesta. Verkkosivusto tarjoaa myös tietokannan, joka kattaa useita kiinnostavia aiheita.

Yritin heidän live chat -vaihtoehtoa. Live-keskusteluun ei kuitenkaan ollut saatavana asiakastukea.

a2hosting chat wiki-isännöintiin

Odotin melkein 20 minuuttia ennen kuin pääsin istunnon päätökseen.

suunnitelmat:

A2 tukee kolmea erilaista Wiki-suunnitelmaa. Tämä on samanlainen kuin jaettu hosting-suunnitelma. Käytettävissä olevat suunnitelmat ovat:

A2-hosting-Wiki-suunnitelmat

Lite-suunnitelman uusinta on 7,99 dollaria / kk. Swift-suunnitelman uusiminen on 9,99 dollaria / kk. Turbo-suunnitelman uusinta on 18,99 dollaria kuukaudessa.

Aloita A2-hosting

5. HostPapa Wiki -majoitus

HOSTPAPA WIKI -BANNERI

HostPapa tarjoaa myös Wiki-isännöinnin yhdessä useiden muiden isännöintien kanssa. Se lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2006.

Sen pääkonttori sijaitsee Burlingtonissa, Ontariossa, Kanadassa. HostPapa palvelee yli 180 000 verkkosivustoa. Se on levinnyt useille alueille, joihin kuuluvat Saksa, Australia, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat muutamia mainitaksemme.

Ominaisuudet:

HostPapa takaa 99,9% käytettävyyden. Se on 100% MediaWiki -yhteensopiva. Suunnitelma tukee ilmaista verkkotunnuksen rekisteröintiä ja ympärivuorokautista tukea.

Asennus sisältää yhden napsautuksen MediaWiki-asennuksen. Perussuunnitelma tukee 100 Gt: n levymuistia. MediaWiki-skripti sisältyy osana suunnitelmaa.

HOSTPAPA WIKI -OMINAISUUDEN OMINAISUUDET

HostPapa tukee myös sähköpostin ylläpitoa. Sillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Suunnitelman avulla saat Let’s Encrypt SSL: n.

HostPapa-suunnitelma tukee PHP: tä ja MySQL: tä. Perussuunnitelmaan sisältyy HostPapa-verkkosivustojen rakentaja. Kaikki tämä tukee rajatonta kaistanleveyttä.

Asiakaspalvelu:

HostPapa takaa 24/7/365 asiakastuen. Voit tavoittaa heidän asiakastuensa puhelimitse ja live-chatissa.

Verkkosivustolla on hyvin erillinen tietopohja, joka kattaa eri aiheet. HostPapalla on myös lippujärjestelmä.

Menin eteenpäin ja tutkin heidän live chat -vaihtoehtoa. Pikakeskustelu alkaa, kun sähköpostiosoitteesi ja nimesi on annettu.

hostpapa chat 1 wiki-isännöintiin

hostpapa chat 2 wiki-isännöintiin

Chat aloitettiin heti ilman odotusaikaa. Asiakastukiedustaja tarjosi nopeita tietoja ja linkkejä.

HostPapa Wiki Hosting -suunnitelmat:

HostPapa tarjoaa jaetun hosting-vaihtoehdon kaltaisia ​​suunnitelmia. Suunnitelmat tukevat MediaWiki-, Tiki Wiki- ja DokuWiki-ohjelmia.

HostPapa tarjoaa 3 erilaista suunnitelmaa.

HostPapa Wiki -majoitussuunnitelmat

Starter-suunnitelman uusinta on 7,99 dollaria / kk. Liiketoimintasuunnitelma alkaa samalla hinnoittelulla kuin Starter-suunnitelma. Liiketoimintasuunnitelman uusinta on kuitenkin 12,99 dollaria / kuukausi.

Business Pro -suunnitelman uusinta on 19,99 dollaria / kuukausi.

Aloita HostPapa

YHTEENVETO:

Wiki-hosting on yksinkertainen mutta monimutkainen. Olen tarjonnut sinulle 5 parasta wiki-hosting-vaihtoehtoa.

Jokaisella näillä on joitain etuja muihin nähden. No, valinta riippuu siitä, mikä vaatimuksesi on.

Jos tarvitset vain MediaWiki-tukea, voit tarkastella Cloudwaysia yhtenä vaihtoehtona. Tämä voidaan käynnistää ilmaiseksi, ja lisäksi se on edullinen.

GreenGeeks on hyvä vaihtoehto, mutta tukee vain Linux-hosting-palveluita.

Päinvastoin, A2-hosting ja SiteGround ovat vahvoja kilpailijoita. Molemmat tarjoavat joukon ominaisuuksia ja tukevat sekä Windows- että Linux-isäntätilaa.

Kahden A2-isännöinnin välillä on kuitenkin runsaasti kehittäjäominaisuuksia, ja se tarjoaa joukon suunnitelmaan sisältyviä ominaisuuksia.

Tärkeintä on, että vaikka A2 ja SiteGround alkavat samanlaisella hinnoittelulla, A2: n uusimisprosentti on alhaisempi. Tämä tekee A2-majoituksesta edullisemman valinnan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map