Vuoden 2020 parhaat WordPress-teemat: yli 50 käsin poimittua kokoelmaa

Verkkosivustosi rakentaminen voi olla haaste. Kaikki vaihtoehdot, värit ja asettelut; kuinka sinun pitäisi valita?


Olemme täällä auttamassa!

Vuoden 2020 55 parasta WordPress-teemaa ovat palveluksessasi.

Henkilökuntamme valitsema antaa sinulle parhaan mahdollisuuden luoda upea ja tehokas verkkosivusto. Valikoimamme ovat osoittautuneet kelvollisiksi seuraavista kolmesta parhaasta syystä:

 1. Helppokäyttöisyys
 2. Joustava räätälöinti ja suunnittelu
 3. Lisääntynyt kuluttajien muuntokurssi!

Kun olet valinnut WP-teeman, tutustu Aloittelijoiden oppaaseen: WordPress-teeman asentaminen oppimaan uuden verkkosivustosi rakenteen..

hostingpillParhaat WordPress-teemat vuonna 2020

 1. Kirjanpito
 2. liiketoiminta
 3. hammaslääketiede
 4. Kuntoharjoittelu
 5. Lakimies
 6. monikäyttöinen
 7. Muusikko
 8. Lemmikkien kouluttajat
 9. Valokuvaus
 10. Resepti Blogger
 11. Matkablogi
 12. Jooga-kouluttaja

Kirjanpito WP-teemat

Wapuula

Wapuula

Wapuulalla on nykyaikainen muotoilu ja tarkka asettelu palveluille, blogeille ja uusimmat päivitykset. Sivustosi luominen on helppoa, mukana Visual Composer.

Sillä on myös Mobile First -filosofia, joten sivustosi on myös reagoiva ja houkutteleva puhelimessa ja tablet-laitteessa!

Hanki se täältä

Amwal

Amwal

Amwal pitää yritysyritykset mielessä syvällisillä suunnitteluominaisuuksillaan, kuten Page Builder ja WordPress Theme -asetukset mukautetuille asetteluille.

Tietysti WooCommercea tuetaan helpoissa verkkotapahtumissa, ja Yhteyslomake 7 auttaa sinua luomaan digitaalisia lomakkeita tehokkaaseen asiakashallintaan.

Hanki se täältä

Taloudellinen visio

Taloudellinen visio

Financial Vision on huippuluokan yritysmalli, jossa on älykäs räätälöintisuunnitelma, joka kiinnittää asiakkaasi huomion, kuten pudotusvalikko tehokkaan sivuston navigoinnin kannalta.

Toiminnallisten sovellusten, kuten virallisen suunnittelun Bootstrap ja helppo verkkohaku, ja mobiililaajennusten avulla liikkeellä oleville katsojille, verkkosivustosi on vuorovaikutteinen ja kannattava!

Hanki se täältä

Momex

Momex

Pienyritys tai yritys, Memex tarjoaa yksinkertaisen liiketoimintasuunnittelun ja syvälliset toiminnot.

Cherry Layouts -sovellusten kaltaiset sovellukset antavat pääsyn sujuvaan suunnitteluun ja sosiaalisen median jakamiseen!

Muut ominaisuudet, kuten Favicon interaktiivisille painikkeille, Live Customizer ja Menu Management, pitävät verkkosivustosi houkuttelevana ja terävänä.

Hanki se täältä

Business WP -teemat

Grado WordPress -teemat

Grado

Tämä WordPress-teema sopii kaikenlaisiin yrityksiin ja sitä voidaan käyttää yleensä.

Tämä malli on puhdas muotoilu ja helppo vierittää. Sileä videotausta, yksinkertainen asettelu ja uskomattomat fontit vain varmistaaksesi, että verkkosivustosi näyttää täydelliseltä kaikin tavoin.

Hanki se täältä

Astra

R.Cole

Tyylikäs, ammattimainen ja raikas! R.Cole on johtava Life Business -teema, joka esittelee päätuotteitasi, palveluitasi ja blogin viestejä kuten suosituksia ja palkintoja.

Suunnittele johtamistyylin verkkosivusto käyttämällä ominaisuuksia, kuten Visual Composer helppoon räätälöintiin ja värinmuutoksiin, ja WooCommerce tehokkaaseen verkkotapahtumaan.

Hanki se täältä

Evolve

Evolve

Evolve on monikäyttöinen WordPress-teema, jota voi käyttää joustavasti kuka tahansa, joka haluaa kehittää WordPress-verkkosivuston. Sillä on saatavana kaksi versiota:

Ilmainen versio: Tämä versio on saatavana WordPressin teemalohkossa itsessään ja koostuu 13 widgetistä, 3 liukusäätimestä ja 12 sosiaalisen median linkistä. Se on SEO-ystävällinen.

Maksettu versio: Tämä versio on saatavana kertaluonteisena maksuna 39 dollaria. Voit hankkia 20 esivalmistettua verkkosivustoa, joissa on esittelytiedot, kun olet asentanut Demo Awesome -laajennuksen tähän teemaan. Saat parallaksiohjelman, joka sisältyy tähän maksettuun versioon, ja monia muita ominaisuuksia, joita ei sisälly ilmaiseen.

Hanki se täältä

Matkakierros

Travel Tour Pro

Travel Tour Pro on premium-luokan WordPress-teema, joka on suunniteltu matkavarauksen välittäjille ja matkanjärjestäjille. Se koostuu yli 600 kirjasimesta ja Breadcrumbs-navigaattorista siirtymiseen tietylle sivulle.

Tämä teema on yhteensopiva minkä tahansa näyttölaitteen kanssa ja sitä voidaan muokata ilman mitään koodaustietoa. Voit käyttää sitä useissa verkkotunnuksissa kertaluonteisen latauksen jälkeen.

Hanki se täältä

KUUMA YRITYS

KUUMA YRITYS

Kuuma liiketoiminta on reagoiva liiketoiminnan WordPress-teema, joka on kehitetty WordPress-estotoimittajalle (Gutenberg). Kaikkia esittelysivujen sisältöä voidaan muokata WordPress-oletuslohkoeditorilla ilman ylimääräisiä sivujen rakennuksen lisäosia.

Tämä teema sisältää 3 kotisivun muunnosta: Ensimmäinen sisältää staattisen sankarikuvan toimintakehotuspainikkeella. Toinen sisältää karusellielementin, jolla on useita dioja. Kolmannella kotisivulla on videotausta, jossa teksti ja painike sen päällä.

Live-esikatselukuva

Philip James

Philip Jaymes

Verkkosivustosi on vahva ja rohkea Philip Jaymes -verkkoteeman kanssa. Interaktiivisten sovellusten, kuten Live Time Clock ja Visual Composer, avulla voit luoda tehokkaan läsnäolon sivustollesi.

Sillä on erinomainen räätälöinti taustat ja tekstityylit, mutta se on silti riittävän yksinkertainen ollakseen mobiiliystävällinen!

Hanki se täältä

Liiketoiminnan konsultointi

Liiketoiminnan konsultointi

Esitä taitosi asiakkaillesi strategisesti ammattimaisella yrityskonsultti-teemalla.

Valitse asettelutyylisi ominaisuuksilla, kuten ympyräkaaviot, taustavideot tai blogin postitus, jotta voit mainostaa palveluitasi ja suunnitella hienoja ja muokattavia aloitussivuja kävijöiden houkuttelemiseksi ja muuntamiseksi asiakkaille!

Hanki se täältä

Consultek

Consultek

Consultek on hauska ja moderni malli, jolla on useita vaihtoehtoja kotisivujen suunnittelulle, liukusäätimen kierrokset kuvan näyttämiseen, hakukone valmis, jotta voit löytää Google ja MailChimp tavoittaaksesi asiakkaasi tehokkaammin!

Kaiken kaikkiaan se on kattava ja muokattava verkkosivusto, jota voidaan käyttää tänään!

Hanki se täältä

Moreno

Moreno moderni

Vuorovaikutteinen ja ammattimainen Moreno Modern antaa sinulle pääsyn räätälöityihin otsikkosuunnitteluihin, Slider Revolution -profiiliin ammattigalleriaasi sekä Advanced Portfolio- ja Blog-sisältöisi ja palveluihisi..

Lisäasetukset-paneeli on erityisominaisuus, joka sisältyy auttamaan sinua luomaan erottuva sisältö, tyyli ja siirtymäkauden mallit.

Hanki se täältä

Hammaslääketieteen WP-teemat

Hammaslääkäri

Hammaslääkäri

Hammaslääkäri on ammattitaitoinen ja päivitetty. CSS: n ja interaktiivisen kotisivun, mukautettujen ominaisuuksien ja taidegallerian avulla portfoliosi näytetään tyylikkäästi!

Tämä WP-teema on skaalautuva ja hakukoneystävällinen Bootstrap-palvelun avulla optimoitua verkkoliikennettä ja Cherry Framework muokattavissa oleville sovelluksille..

Hanki se täältä

hammaslääketiede

hammaslääketiede

Hammaslääketiede luo elinvoimaisen suunnittelun prioriteettisovelluksilla, kuten Visual Composer ja Aikataulu, kaunis ja tehokas asettelu.

WooCommerce on myös hyöty, ja sovellukset, kuten Yhteyslomake 7, hallitsevat asiakkaan tietoja.

Sivustollesi on saatavilla jopa ILMAINEN elinikäinen päivitys!

Hanki se täältä

Smilecare

SmileCare

SmileCare on monipuolinen teema terveydenhuollon ja hammaslääketieteen ammattilaisille. Siinä on paljon suunnittelumalleja ja erikoistuneita sovelluksia, joten se tarjoaa täysin muokattavan verkkosivuston.

Mobiiliystävälliset lisälaitteet tekevät siitä skaalautuvan ja helposti saavutettavan, joten voit käyttää sovelluksia, kuten Revolution Slider, palvelun ja suositusgallerian esittelyyn.!

Hanki se täältä

Hammaslääkäriklinikka

Hammaslääkäriklinikka

Hammaslääketieteen lääketieteelliset teemat WordPressille, kuten hammasklinikka, käyttävät yhden sivun järjestelmää esittelemään asetteluja ja erilaisia ​​värimaailmia.

Nauti pääominaisuuksista, kuten animaatiot ja sisällön säveltäjä.

Ja koska se on maksuystävällinen, voit myös myydä hammas- tai sairaanhoitolaitteitasi verkkosivustosi kautta.

Hanki se täältä

Hammaslääkäriklinikka

Dental – lääketieteellinen monikäyttöinen

Dental – Medical Multipurpose tarjoaa tarkkaan rakennetun verkkosivun optimaaliseen sitoutumiseen. Elementor Page Builder lähettää vahvan viestin luovuudesta ja asiantuntemuksesta sekä kirkkaat sivuasettelut houkuttelevaksi visuaalisuudeksi.

Mobiiliystävällisen ensisijainen filosofia tekee verkkosivuston katselun pienemmästä näytöstä myös silmiin.

Hanki se täältä

Kuntoharjoittelu WP-teemat

Gymedge

Kuntosali reuna

Lihavoitu. Ärtyisä. Vuorovaikutteinen. Gym Edge on varustettu 10 erilaisella kotisivun asettelulla ja Visual Composer -sovelluksella elävää vetämistä ja pudottamista varten.

Erityisominaisuuksia ovat luokka-aikataulut, valmentajan näyttö ja video-oppaat! Se on tehokas teema uusille ja kokeneille kuntofanaatikoille!

Hanki se täältä

Fitzeous

Fitzeous

Fitzroy on yksi älykkään henkilökohtaisen kunto WordPress -malleista, joka on suunniteltu tyyliä ja ominaisuuksia varten.

Tyylikkäät galleria- ja suositussivut, joustavat kotisivumallit ja kouluttajakohtaiset laajennukset luovat mobiiliystävällisen käyttöliittymän matkalla oleville asiakkaille.

Se on yhteensopiva WooCommerce-palvelun kanssa, joten voit myydä tuntejasi ja kuntolaitteitasi verkossa!

Hanki se täältä

Terveysvalmentaja

Terveysvalmentaja

Oletko terveydenhuollon ammattilainen? Sitten Health Coach on WP-malli sinulle.

Vuorovaikutteiset vastauspainikkeet, suuret liukusäätimet ja korostus menestystarinoihin tuovat esiin avainsisällön.

Sen strateginen sosiaalisen median integraatio esittelee myös uusimmat hyötysi ja palvelusi tärkeimmillä mediaalustoillasi.

Hanki se täältä

Alex Stone

Alex Stone

Hyvä aikatauluihin ja kuntoaikatauluihin, Alex Stone -teema mahdollistaa organisoidun ja ammattimaisesti esteettisen verkkosivuston.

WPBakery luo helpon vedä ja pudota -suunnittelun, ja WooCommerce-laajennus antaa asiakkaillesi pääsyn kursseillesi, koulutukseesi ja uusimpiin päivityksiin.

Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat monipuoliset sivut sekä säädettävät värit ja typografia!

Hanki se täältä

Lakimies WP-teemat

Justitia

Justitia

Justitia on yksi huippuluokan WordPress-teemoista, joka tarjoaa laadukkaan laillisen verkkosivuston, joka käyttää nykyaikaiseen tyyliin tehokkaita laajennuksia, kuten Elementor ja Slider Evolution..

Esivalmistetut sivut ja Otsikkotunnisteen ominaisuudet auttavat verkkosivujen navigoinnissa helposti, kun taas sen erittäin mukautettavat värimaailmat tarjoavat vapaan kantaman räätälöitylle luovuudellesi.

Hanki se täältä

Williamson

Williamson

Yhden sivun verkkosivusto, joka välittää selkeän ja rohkean viestin, M. Williamsonilla on innovatiivinen muotoilu ja sovellustuki, kuten WPBakery, erittäin muokattavissa olevaan kuva- ja videonäyttöön.

Myydään laillista sisältöä tai neuvotteluja? WooCommerce on täysin yhteensopiva ja on hyödyllinen online-liiketoimissa.

Hanki se täältä

Lakimieskunta

Lakimieskunta

Täysin reagoivat, monikerroksiset sivuvaihtoehdot ilmaisella Master Slider -asettelulla? Lakimieskanta on yksi elinkelpoisimmista WordPress-malleista laillisille verkkosivustoille.

Siihen on ladattu ominaisuuksia, kuten Page Builder ja Attorney Post Format ainutlaatuisiin osasuunnitteluihin, kun taas WooCommerce tukee kurssien ja koulutusten online-myyntiä!

Hanki se täältä

syystä

syystä

Justly on luovasti suora eturintamassa, täyspitkillä liukusäätimillä ja reaaliaikaisella animaatiosuunnittelulla. Luo kaunis ja vahva verkkosivusto Visual Page Builder -sovelluksella ja lisää nopeasti verkkoliikennettä Bootstrapilla, kaikki mukana esiteltyinä sovelluksina.

Se on hakukoneystävällinen ja mobiililaite valmis! Täydellinen ammattilakien ja verkkosivustojen konsultointiin.

Hanki se täältä

Ihmisoikeudet

Ihmisoikeudet

Haluatko osoittaa vahvan tapauksen? Valitse sitten HumanRights.

Sen Drag-and-Drop Builder -laajennus luo mukautettuja asetteluja ja Slider Revolution näyttää pakolliset kuvat ja tehosteet.

Sen kieli on käännösvalmis, ja edistyneet teemavaihtoehdot antavat erityisen verkkosivun rakentamisen! Se on yksi turvallisimmista liiketoiminnan ja lain WordPress-teemoista.

Forbes teki tarkkoja ennusteita musiikkisuuntauksista vuonna 2019 sanomalla: “Suurimmat levy-yhtiöt menettävät mojonsa” ja “Suoratoisto muuttaa kappalerakennetta”.

Se kertoo, että muusikon, bändin ja jopa lauluntekijän verkkosivustolla tulisi olla jännittäviä kuvia ja sisältöä, ja mikä tärkeintä, laadukasta äänimusiikkia, joka voidaan suoratoistaa verkkosivustollasi!

Seuraavaksi tulossa on viimeisimmät WordPress-teemamme muusikoille; ja kerrot meille, mikä valitsemistamme valitaan ääneen virallisella verkkosivustollasi?

Hanki se täältä

Monikäyttöiset WP-teemat

Mesmerize ravintola

Lumota

Mesmerize on WordPress-teema, jolla ei ole erityistä tyylilajia, se on muokattavissa kaikin tavoin. Siinä on WYSIWYG-editori, jonka avulla voit muokata, kun napsautat mitä tahansa sivun elementtejä.

Saatavana on ennalta suunniteltuja osioita, jotka auttavat sinua rakentamaan sivun nopeasti. Sen avulla voit yhdistää suunnitteluvaihtoehtoja, kuten taustat, otsikkosuunnittelu, graafinen erotin, peittokuva ja media. Se on monikäyttöinen teema, jota voidaan käyttää kaikenlaisissa verkkosivustoissa tai blogeissa.

Hanki se täältä

Muusikko WP-teemat

Välkyntä

Välkyntä

Flicker on optimaalinen WP-teema musiikillisen uran laajentamiseksi. Se on täysin muokattavissa, ja Unyson-sovellus vetää ja pudottaa erilaisia ​​asetteluja ja osioita.

Mainitsimmeko AccessPressin, joka asettaa ja näyttää mediatilit faneillesi?

Pidä tilaajat ajan tasalla päivityksistäsi Mailchimp-sovelluksen avulla!

Hanki se täältä

Croma Nika

Nika

Kotisivulaatikko, kuvien karuselligalleria ja Share Post -sovellukset varmistavat, että Nika on osa musiikin WordPress-teemoja, jotka tuottavat silmäänpistävän suunnittelun.

Mukautetut bannerit ja taustat luovat eläviä kuvia, ja ne on varustettu Bootstrap- ja streaming -ominaisuuksilla, jotka lisäävät sivustosi käyntiä!

Hanki se täältä

musico

musico

Live-kirjoitus reaaliaikaisilla tehosteilla, Musico on lyijygeneraattori, jolla on eturintaman laajennuksia, kuten Music Player, ja diskografiaasettelut jännittävään ilmeeseen..

Hyödyntämällä mukana olevia sovelluksia, kuten Social Media Post ja WooCommerce, verkkosivustosi voi esitellä konserttigalleriasi ja vastaanottaa rahaa verkossa.

Hanki se täältä

MUZIQ

MUZIQ

Upealle suunnittelulle MUZIQ on ensiajan valinta musiikkitaiteilijoille. Sen terävä asettelu ja valinnainen yhden tai monisivuinen verkkosivusto luo luovaa hallintaa.

Mukana on sisäinen tuki tärkeimmille suoratoistopalveluille, ja hauskojen ominaisuuksien, kuten Audio Player, avulla voit toistaa musiikkia suoraan sivultasi!

Hanki se täältä

Muusikko WordPress-teemat

Rehevä herätys

Mielenkiintoisin ominaisuus Awakessa on 3D-valikko, jonka avulla voit työntää, skaalata tai kiertää sitä! Energinen malli Visual Composerilla teräville aloitussivuille.

Gig Manager -sovellus ajoittaa ja näyttää seuraavat esiintymisesi samalla, kun suoratoistaa musiikkiasi!

Hanki se täältä

Lemmikkieläinten kouluttajien WP-teemat

Lemmikkieläinten maailma

Lemmikkimaailma

Pet World tarjoaa kaikki upeaan verkkosivustoon liittyvät kiinnikkeet: MegaMenu sivuston navigointiin, Pet Forms asiakasorganisaatioon, ainutlaatuiset lemmikkisivut sekä video-opetusohjelma koulutuksille ja kursseille!

Näytä blogi- ja galleriasivun rakennustyökalulla lemmikkisisältösi katsojien kanssa ja suunnittele uusi verkkosivustosi tänään!

Hanki se täältä

Peto

PETO

Haluatko houkutella lisää lemmikkieläinten vanhempia? PETO voi auttaa.

Sillä on useita kotisivun vaihtoehtoja, WPBakery tehokkaaseen sivujen rakentamiseen, ja se on mobiiliystävällinen ja hakukonevalmis!

Paras osa? Voit esitellä tuotteitasi interaktiivisesti 360-näkymässä! Älä huoli, se tulee myös WooCommerce-palveluun, joten voit hyväksyä verkkomaksut.

Hanki se täältä

Petz

Petz

Petz on värikäs Pet Club -teema, joka mahdollistaa vuorovaikutteisen ja viihdyttävän suunnittelun. Ominaisuudet, kuten Video Slider, ja rajaton määrä värimalleja, luovat havainnollistavan verkkosivuston katsojillesi.

Onko sinulla blogia? Välitä sisältösi tyylikkäästi ja näkyvästi Blogimuotojen avulla!

Hanki se täältä

lemmikki kennel

Lemmikkien kennel

Monipuolisten kotisivuvaihtoehtojen, koko näytön liukusäätimien ja videoiden, valikon ja sisällön mukauttamisen, sekä nopean sivun lataamisen avulla, sivuston suunnittelu Pet Kennelillä on helppoa!

Lemmikkieläimet ja eläinlääkärit, voit olla varma, että se tarjoaa sinulle joustavia mukautuksia, hakukoneparannuksia ja online-maksutapoja uudelle verkkosivustollesi.

lemmikkini

Animal Planet

Animal Planet on 100% muokattava lemmikkiteema, jolla on erityisiä postityyppejä, useita värivaihtoehtoja ja uskomattomia liukusäätimiä lemmikkikuvien näyttämiseksi.

Se on myös optimoitu hakukoneiden suosituimpien listalle. Nauti interaktiivisista sovelluksista, joiden avulla voit jakaa sisältöäsi sosiaalisen median ympäristöissä.

Hanki se täältä

koirat

Koirat

Sisäänrakennettu teeman räätälöinti koirille luo vankan web-suunnittelun käyttämällä Bootstrap-sovelluksen kaltaisia ​​sovelluksia päivittääksesi sivusi, ja laatua reagoivuus, jotta se olisi houkutteleva kaikilla mobiililaitteillasi.

Sivun asettelut ja erilaiset värimaailmat lisäävät myös erikoisuutta koskien verkkosivustosi parantamista!

Hanki se täältä

lemmikkiklubi

Valkoisia eläimiä ja lemmikkejä

Valkoiset eläimet ja lemmikit on vahva lemmikkiteema kahdesta ominaisuudesta johtuen: Bootstrap- ja Cherry-kehykset; ne antavat tehokkaimman lisäyksen verkkosivustosi sivuille.

Lisäksi valokuvien valinnaisilla monivärisillä asetteluilla, sisällön muotoilulla ja liukusäätimillä luodaan parannettu ja positiivinen web-suunnittelu!

Live-esikatselukuva

Valokuvaus WP-teemat

Uusi blogi

Uusi blogi

Uusi blogi on ilmainen teema, joka on tehty lehdille, sanomalehdille ja bloggaajille WordPressin avulla. Sen avulla voit lisätä sivuston logon, otsikkokuvan, otsikkokohdan jne. He eivät ole tarjonneet mukautettua widgettiä, jotta jopa aloittelijat voivat luoda oman verkkosivuston..

Se on varustettu Otsikko-, Banner-liukusäädintä-, Ominaisuusviestin-, Blogipostio- ja Sosiaaliosalla.

Hanki se täältä

Valokuvaaja

Valokuvaaja

Helppokäyttöisen galleriarakenteen, upotettujen videolaajennusten ja zoomattavissa olevien kuvien avulla Valokuvaaja esittelee minimalistisen, häiriöittä aiheen luovalle verkkosivustollesi..

Sen reagoiva suunnittelu ja täydellinen blogijärjestelmä ovat avainkomponentit, jotka näyttävät eloisan gallerian ja yhdistävät sinut ja valokuvasi useampaan katsojaan!

Hanki se täältä

Fluxus

Fluxus

Valokuvaus WordPress-teema, joka keskittyy sisältösalkkuihin.

Erottuvat vaaka- ja ruudukkoasettelut sekä videotuki helpottavat kuvien esittelyä vierekkäin.

Ja toiminnallisilla ominaisuuksilla, kuten animaatio, sosiaalisen median integrointi, ja lyijyä tuottavat painikkeet ja välilehdet, Fluxus edustaa ammattimaista ja tehokasta valokuvausteemoa.

Hanki se täältä

Silta

Silta 180

“Myydyin teema” -silta 180, soveltaa avointa, muokattavaa mallia verkkosivustollesi.

Se on taiteellinen ja tiivis, ja siinä on täynnä huomattavia ominaisuuksia, kuten Visual Composer sujuvaa verkkorakennusta varten, sekä joustava typografia ja värit.

Hauska seikka! Se sisältää myös 4 premium-sovellusta, joiden arvo on yli 100 dollaria!

Hanki se täältä

pinhole

pinhole

Täysin yhteensopiva galleriaesittelyn ja suunnittelun kanssa, Pinhole on ainutlaatuinen WP-teema, joka harjoittaa merkittäviä ominaisuuksia, kuten valokuvien varmistusta ja kuvan lataamista.

Onko sinulla valokuvauspalvelua? Sitten WooCommerce on välttämätön laajennus, joka auttaa verkkosivustosi tuottamaan viittauksia ja muuttamaan katsojasi asiakkaiksi!

Live-esikatselukuva

Musta hopea

Blacksilver

Mielenkiintoisin osa Blacksilveristä on sen tyylikkäästi suunnitellut koko näytön diaesityselementit ja suodatusominaisuudet jokaiselle valokuvalle, jotta galleria on helppo hallita.

Vaikuttavampi on sisäänrakennettu kuvien ja typografian korjauslaajennus sekä mahdollisuus markkinoida ja myydä valokuviasi mukana olevalla WooCommerce-ohjelmalla.!.

Hanki se täältä

Resepti Blogger WP -teemat

Culinier

Culinier

Ensisijainen WordPress-reseptiteema hauskalle kulinaariselle sivustolle on Culinier WordPress.

Siinä on ominaisuuksia, kuten täyspitkä liukusäädin, ja muokattavia viestejä, joten kulinaarinen verkosto voi tarkastella reseptiäsi tai jättää kommentin blogiisi.

MegaMenu-sovelluksen avulla voit luoda valikon tiesi! (Meidän suosikki ominaisuus!)

Hanki se täältä

Epicer

Epicer

Epicer on täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia sekä resepteihisi että blogeihisi, kuten rajaton värimaailma, Visual Composer -yhteensopiva, muokattavissa olevat sivutoiminnot ja helppo painikkeiden suunnittelu navigointiin.

Ja käyttämällä eeppistä ruudukkotyyligalleria-asettelua, se luo ammattimaisen verkkosivun intohimoiselle kokille.

Hanki se täältä

Talisa

Talisa

Talisa esittelee yksinkertaisen ja täysin muokattavissa olevan yhden sivun verkkosivujen suunnittelun painottaen ruokien suosimiseen, reseptien lähettämiseen ja galleriaasetteluun liittyviä ominaisuuksia..

Rajoittamattomilla väreillä, videotuella ja Resepti-arviointitoiminnolla se on perustettu maukas verkkosivusto kaikille katsojillesi.

Hanki se täältä

Mausteinen blogi

Mausteinen blogi

Mausteinen blogi on ehdottomasti suunniteltu ruokabloggerin mielessä. Visual Composer ja WP Customizer luovat selkeän verkkosivuston käyttämällä monipuolisia esivalmistettuja Blog-Style-muotoja.

Sosiaalisen median syötettä ja MailChimp-ohjelmaa tuetaan myös!

Tämä reseptiteema reagoi erittäin hyvin korkealaatuisen ruoan esittelyyn.

Crowdspring Blog -lehden Katie Lundinin mukaan “75% kuluttajista arvioi yrityksesi uskottavuutta ja luotettavuutta verkkosivustosuunnittelulla.”

Joten miten luot verkkosivun, jonka asiakkaiden mielestä se on positiivinen ja jonka kanssa on helppo työskennellä?

Katiellä on vastaus artikkelissaan, joka kuvaa 7 nykyaikaista verkkosuunnittelutrendiä vuodelle 2019, ja antaa sinulle parhaat vinkit siitä, kuinka luoda korkeatasoinen verkkosivusto WordPress-teemoilla blogeille.

Hanki se täältä

Matkablogin WP-teemat

Gucherry-blogi

Gucherry-blogi

Gucherry Blog -teema on Gutenbergin kanssa yhteensopiva WordPress-teema bloggaajille ja se on EverestThemes-julkaisusta. Sitä voidaan käyttää verkkosivustoissa, jotka ovat tarkoitettu ruokablogointiin, muotiin, ravintoloihin, musiikkibändeihin, matkoihin, uutisiin jne.

Se koostuu useasta postiliukusäätimestä, Fallback-kuvan vaihtoehdoista, värivaihtoehdoista ja paljon muusta. Voit tarkastella tätä teemaa millä tahansa laitteellasi.

Hanki HereDemo

Vigabonds

Vagabonds

Valtavalla ja monipuolisella blogin asettelullaan ja vedä ja pudota -ominaisuudellaan Vagabonds käyttää teeman ydinominaisuuksia parantaaksesi verkkosivustosi interaktiivisesti.

Se on helposti muokattavissa, siinä on paljon galleriasuunnitelmia ja ilmaisia ​​sovelluksia, kuten Revolutionary Slider, jotta voit esitellä maisemakuvasi, ja antaa lahjojen vastaanottamista seuraavalle matkallesi!

Hanki se täältä

Lokikirja

Lokikirja

Lokikirja on henkilökohtainen blogiteema, joka on saatavilla ilmaiseksi. Se on tarkoitettu kirjoittajille, matkailijoille, ruokabloggeille jne., Jotka haluavat WordPress-teeman henkilökohtaiseen käyttöön. Se on yksinkertainen muotoilu ja on yhteensopiva katseltavaksi myös muilla laitteilla.

Teema koostuu vain 3 väristä – punainen, musta ja valkoinen tausta. On tärkeää, että verkkosivustolla on rajoitetut ja kunnolliset värit, koska se auttaa sinua parantamaan verkkosivustosi muuntoprosenttia.

Hanki se täältä

Verkkoloki

Verkkoloki

Verkkoloki on teema, joka koostuu sivustaan ​​kahdesta sarakkeesta. Ensimmäinen sarake koostuu artikkeleista ja sisällöistä, joita bloggaaja haluaa näyttää, ja toinen sarake on kapea, joka koostuu tiedoista kirjoittajalle sekä ilmoituksista.

Tämä on ilmainen luova WordPress-blogiteema kirjoittajille ja taiteilijoille ja tukee myös RTL-kieliä.

Live-esikatselukuva

Advertex

Advertex

Mainos on näkyvä WordPress-matkablogin teema, koska se on keskittynyt kuvaan. Se käyttää toimintoja, kuten Smart Slider 3, kuvaamaan valokuvia puhtaalla tavalla.

Muista käyttää sosiaalisen linkin toimintoja, MailChimp ja sen monipuoliset postimuodot jakaaksesi kokemuksesi matkaheimoon.

Hanki se täältä

Matkablogin WordPress-teemat

Ailsa

Useita asetteluita, erilaisia ​​blogiformaatteja, rajoittamaton värimaailma, Web Builder täydelliseen räätälöintiin, video- ja kuvatuki… Ailsa on erinomainen valinta älykkäille henkilökohtaisille tai ammattimaisille bloggaajille.

Mainitsimmeko, että se on myös hakukoneystävällinen? Tämän avulla katsojien on helpompi löytää sivustosi Googlessa!

Hanki se täältä

Matkablogin WordPress-teemat

TripTastic

TripTastic on hauska, elinvoimainen ja helposti muokattavissa matkasivustollesi.

Siinä on kahdentyyppisiä interaktiivisia gallerioita, videotuki ja audiosoitin jännittävään suunnitteluun!

Siihen kuuluu myös Bootstrap, joka tekee siitä erittäin hakukoneystävällisen, joten ole varauduttava moniin verkkosivustovierailuihin!

Hanki se täältä

Blogy

Blogy

Minimalistiselle bloggaajalle Bloggy on lopullinen matkateema.

Sen yksisivuinen verkkosivusto luo henkilökohtaisen käyttökokemuksen samalla kun se on määritetty nopeaan web-lataamiseen Advance Theme -vaihtoehtojen avulla.

Se antaa suunnittelun hallinnan, joka tekee sivuistasi erittäin muokattavissa ja reagoivien katsojien kanssa.

Ystävämme Advancing Travel Insight Globaalisti jakoivat hauskan tosiasian: Ihmiset näyttävät aina maukkaita aterioitaan sosiaalisen median kautta, joten noin puolet kaikista matkustajista suunnittelee seuraavaa ruokaan perustuvaa seikkailuaan.

Se on jatkuva ja laajeneva suuntaus, nimeltään ”Ruokamatkailu”. Kuinka luova!

Mitä tämä tarkoittaa matkablogereille? Se osoittaa, että matkailuaiheiden web-suunnittelu on tärkeä liiketoiminnan kasvattamiseksi.

Voit olla yhteydessä paikallisiin ravintolaketjuihin, äiti- ja pop-kauppoihin ja jopa naapuruston viinitilaan ja käyttää sitä kehittämään helposti poistettavaa verkkosivustoa, joka tuo rikkaan lisäarvon katsojan maukkaille seikkailuille.

Hanki se täältä

Yoga Trainer WP -teemat

Gymedgeyoga

Kuntosali reuna

Haluatko puhtaan suunnittelun, joka on myös mobiiliystävällinen? Katso sitten Gym Edge.

Se on varustettu yli 10 kotisivutyylillä ja ominaisuuksilla, kuten luokkaohjelmilla, Trainer Style -ruudukkoilla ja jopa kehon massaindeksin laskurilla.!

Pysy ajan tasalla käyttämällä tätä täydellistä Fitness Personal Trainer -teemaa!

Hanki se täältä

Yogax

Jooga X

Jooga X on täysin toimiva kuntoteema, joka tukee tarvittavia sovelluksia, kuten Aikatauluohjelma, valmennus- ja luokkatiedot sekä jäsenkirjautuminen.

Luo uutta sisältöä vetämällä ja pudottamalla -sovelluksella Visual Composer ja pelaamalla rajoittamattomilla värilevyillä erittäin henkilökohtaista, kokonaisvaltaista ja hauskaa verkkosivustoa.!

Hanki se täältä

Joogakouluttaja WordPress-teemat

CosMedix

Cosmedix painottaa kuvia ja terävää asettelua. Sillä on joustava yhden sivun tai monisivuinen muotoilu ja sitä on helppo mukauttaa.

Jos haluat esitellä galleriaasi, lähettää päivityksiä tai myydä joogatavaroitasi, nauti sen mukana olevista sosiaalisen jakamisen ja WooCommerce-sovelluksista..

Hanki se täältä

Leezen

Leezen

Mahtava teema terveyshygienille, Leezenillä on tarkoituslähtöinen suunnittelu mainostaa luokkiasi, suosituksiasi tai kurssejasi.

Blogipostimuodot tekevät sisällöstäsi houkuttelevamman, ja Bootstrap on myös ominaisuus, joten monet kävijät voivat helposti löytää ja käydä verkkosivustollasi!

Hanki se täältä

namaskar

namaskar

Tee verkkosuunnittelustasi helppoa Namaskarin avulla! Elementor-laajennus mahdollistaa yksinkertaisen vedä ja pudota -rakentamisen, ja erottuva blogin asettelu luo reagoivan mallin.

Voi, ja hyödynnä hienoa Cherry Social -sovellusta, jonka avulla sosiaalisen median syötteesi voi olla suorana verkkosivustollasi!

Hanki se täältä

Valmentaja

Valmentaja

Valmentajalla on palvelun ensisijainen asema käyttämällä esiteltyjä sovelluksia luokkien, aikataulun, aikataulujen ja päivitysten esittämisessä verkkosivustosi kärjessä luodakseen lisää asiakkaita.

Elementor rakentaa verkkosivustosi ja näyttää gallerian sinulle, mikä on hieno säästäjä terveys- ja joogaohjaajille.

Hanki se täältä

Ovatko nämä ominaisuudet hyödyllisiä sinulle? Ja vaikka näillä mahtavilla teemoilla, kuinka itse rakentaa verkkosivuston?

Entä WordPress-teemat yrityksille? Auttaako se todella lisäämään verkkoliikennettä ja asiakaskuntaa?

Joo! Teemoja suunnitellaan menestystä ajatellen!

Joten… pystytkö suunnittelemaan oman verkkosivustosi?

Kommentoi ajatuksiasi siitä, kuinka suunnittelet sen, ja katsotaan, kuinka uusi verkkosivustosi tulee näkyviin!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map