Windscribe VPN Review: Hyödyt ja haitat 3 kuukauden käytön jälkeen!

DailyBeast kutsuu sitä ”verkkotietosuojatyökaluksi, jota sinun pitäisi jo käyttää”. Techradar kutsuu sitä “yhdeksi parhaimmista ilmaisista VPN: eistä”. Kaivaa vähän enemmän ja näet paljon enemmän kiitosta.


Windscribe on ollut olemassa vasta heinäkuusta 2015 lähtien, mutta kahden viime vuoden aikana siitä on tullut yksi suosituimmista VPN-palveluista.

Windscribe-ohjelmasta on selvästi paljon hyvää buzzia, ja se tulee oikeaan aikaan.

Kesä 2017 ja verkkoturvallisuus ei ole koskaan ollut tärkeämpää. Vuoden 2013 Snowden-vuodoista uutisia hallitseviin Venäjä-Trump-tarinoihin asti kyberturvallisuudesta on tullut yhä tärkeämpi aihe tällä hetkellä vallinneessa huipentumassa..

Ja jos luulet, että verkkoturvallisuus on iso juttu kansakunnille, uskot paremmin, että se on iso asia sinulle – henkilölle, jota ei ole aseistettu tehokkaille tiedustelupalveluille suojelua varten.

Toki, sinulla ei ehkä ole ulkomaista valtionpäämiestä hengittämässä kaulaa alas … mutta sitten taas saatat. On joukko osapuolia, jotka ovat kiinnostuneita tiedostasi, ja vaikka he eivät olekin, on olemassa lukuisia syitä pitää tietosi hyvin suojattuina.

Joten on luonnollista, että viime aikoina monet ihmiset yrittävät löytää kohtuuhintaisia ​​tapoja olla turvallisempia verkossa. Windscribe on yksi sellainen vaihtoehto, joka, kuten voimme nähdä, on toteutettu hyvällä vastaanotossa.

Mutta mittaako Windscribe todella hypeeseen, jota se on viime aikoina saanut? Otetaan selvää.

SISÄLLYSLUETTELO

Hyppää lukemaan tiettyjä osioita napsauttamalla seuraavia linkkejä

 1. Haittoja
 2. Plussat
 3. hinnoittelu
 4. ominaisuudet
 5. Asiakaspalvelu
 6. Helppokäyttöisyys
 7. Esitys
 8. Keskinopeus
 9. johtopäätös

Haittoja

Okei, miinukset ensin. Onneksi täällä ei oikeastaan ​​ole liikaa sanottavaa – kaikki haitat ovat melko vähäisiä.

Rajoittamattomassa palvelussa tarjotut 45 sijaintia kuulostavat paljon paremmalta kuin 8 ilmaiseksi saamasi 8, ja ne riittää suurimmalle osalle, mutta se on silti iso maapallo, joka jätetään pois – Afrikka ja Etelä-Amerikka lähinnä.

Asiakastuki jättää vähän haluamatta, eikä siinä ole suoraa chattia tai puhelintukea, ja heidän sivustollaan voisi olla enemmän dokumentaatiota.

Windscribe - Ei livekeskustelua ja puhelinta

Lopuksi käsittelet keskimääräisiä nopeuksia. Minusta se ei ole iso juttu, mutta joillekin käyttäjille maksettu versio takaa paremman.

Keskimääräiset nopeudet, vähemmän kuin kattava asiakastuki ja rajoitetut sijainnit ovat Windscriptin tärkeimmät haitat.

Plussat

Hyvä on, puhutaanpa hyvistä asioista.

Aloitan jotain epätavallista – Windscribe-palveluilla on persoonallisuus. Esimerkiksi – lataussivulla, jossa Windscribe näyttää vaihtoehdon mobiililaitteille, on vaihtoehto Blackberrylle… alla olevan otsikon alla lukee “vain leikkiä”.

Osa tästä persoonallisuudesta on rehellisyys. Windscribe ei todellakaan ylenmääräisesti itseäni mielestäni, joten et ole huolissasi ominaisuuksista, jotka ovat liioiteltuja hyödyllisyydestä tai voimasta, ja yritys näyttää olevan menossa pois tieltä kunnioittaakseen käyttäjiensä yksityisyyttä (esimerkki: he eivät tallentaa toimintalokit).

Mielestäni kaistanleveysvara on merkittävä plus. Jos käytät ilmaista VPN-verkkoa, olet yleensä odottanut joitain kaistanleveysrajoituksia, mutta 10 Gt kuukaudessa Windscriptin ilmaiselle versiolle on mielestäni melko huomattava.

vapaa-windscribe

Se on helppo käyttää ja integroituu sujuvasti tyypilliseen Internet-käyttöön, joten helppokäyttöisyys on toinen vahva puku. Vaatimaton nopeuden lisäksi se toimii hienosti, joten en todellakaan sanoisi, että suorituskyvyssä olisi jotain niin vikaa.

Se on ominaisuuspakattu, ja siinä on myös hyviä ominaisuuksia. P2P, vahva palomuuri, upeat tietosuojavaihtoehdot, suojatun linkin generaattori ja muut mainitsen muodon kokonaispaketin, joka toimii kevyesti laitteen ja selaimen kanssa, ja monet ominaisuudet ovat saatavana ilmaiseksi.

Windscribe ilmaisessa paketissa

Kaiken kaikkiaan Windscribe tarjoaa paljon etuja: rehellinen palvelu, kunnollinen kaistanleveys, virtaviivainen käyttöliittymä ja paljon ominaisuuksia, joilla on kunnollinen suorituskyky – mikä tekee siitä hyvää rahalle.

hinnoittelu

Windscriptin hintarakenne on hyvin yksinkertainen ja edullinen, olipa kyseessä ilmainen versio vai maksullinen versio. Voit nähdä heidän hinnasivunsa täältä.

Ensimmäinen taso on ”Rajoitettu”, joka on ilmainen. Voit kuitenkin käyttää sitä vain yhdessä laitteessa ja vain kahdeksassa paikassa. Kaistanleveys on 10 Gt kuukaudessa, OpenVPN-kokoonpanoja ei ole, ja palomuuri-, P2P- ja adblock-palveluita tarjotaan.

Toinen taso on ”Rajoittamaton”, ja sen voi ostaa joko kuukausittain tai vuosittain. Kuukausittainen versio maksaa 9 dollaria kuukaudessa, kun taas vuotuinen versio maksaa yhteensä 90 dollaria, mikä hajoaa 7,50 dollariin kuukaudessa.

Laske hinnasuunnitelmat

KÄYTÄ TUULIVAKKAUS

Rajoittamaton taso sallii rajoittamattomien laitteiden sijaan yhden, ja 10 Gt: n kuukausipalkkion tai 8 sijainnin sijaan saat rajoittamattoman kaistanleveyden ja 46 sijaintia. Lisäksi saat OpenVPN-kokoonpanot sekä ilmaiset palomuuri-, P2P- ja adblock-palvelut..

Arvostan Windscriptin hinnoittelua – ne eivät monimutkaista asioita liikaa. Sinun ei todellakaan tarvitse viettää aikaa tutkia “oikeaa sopimusta”, sinun on vain mietittävä mitä haluat.

Ja jos joudut todella ottamaan tämän ylimääräisen vaiheen, saat silti paljon kohtuulliseen hintaan.

ominaisuudet

Okei, puhutaan ominaisuuksista ja vaihtoehdoista, joita saat tilin tekemisen yhteydessä.

Windscribe tarjoaa heti lepakon jälkeen paljon erilaisia ​​versioita eri alustoille. Voit ladata sen tietokoneellesi – PC, Mac tai Linux – ja selaimeesi, Chromelle, Firefoxille ja Operalle (anteeksi IE ja Safari!).

Windscribe tietokoneellesi

Voit tietysti myös ladata sen puhelimeesi, olettaen, että reitittimelläsi on iPhone tai Android, ja heillä on kolme konfigurointigeneraattorin vaihtoehtoa.

Puhelinluettelo iPhonellesi

Oletan, että vaihtoehtoja voisi olla enemmän, mutta realistisesti on hienoa nähdä, että Windscribe kattaa kaikki tukisi.

Voit käyttää selainlaajennuksia ja työpöytäsovelluksia yksin, mutta suosittaisit parhaiten käyttää vain molempia yhdessä (ja kuten Windscribe kertoo sinulle, saatat myös pitää, koska se ei maksa ylimääräisiä).

Ajattelin, että Windscriptin suojattu linkkigeneraattori (tunnetaan myös nimellä Secure.link generator) oli melko näppärä. Se on siisti palvelu, joka periaatteessa antaa sinun kirjoittaa linkin ja tehdä raporttikortin sivustolle sekä “suojatun” lyhennetyn URL-osoitteen, jota voit käyttää.

Secure.link Generator - Windscribe

P2P sisältyy, kuten mainittiin, jopa ilmaiseen versioon, ja saat myös adblockin – jotain, joka ei ole ehdottomasti välttämätöntä VPN-palvelulle, mutta joka on silti houkutteleva voimavara.

Windscriptin ainutlaatuinen selainlaajennuksessa on hieno asia, nimeltään vakionopeussäädin. Se yhdistää sinut lähinnä parhaaseen palvelimeen. Voit kytkeä sen päälle tai pois ja valita toisen sijainnin laajennuksen avattavasta valikosta.

Tämän ominaisuuden lisääminen on jotain Double Hop -nimisen työpöytäohjelmiston kohdalla, jonka avulla selainlaajennuksen kanssa voidaan muodostaa yhteys toiseen sijaintiin liikenteen piilottamiseksi edelleen – vaikka tämä tietysti hidastaa asioita hieman.

Windscribe-ohjelmisto nimeltään Double Hop

Pöytäsovelluksessa on hyvä palomuuri, hyvä askel varmistaa, että oikeaa IP-osoitettasi ei näy. Voit tietysti vaihtaa palomuuritilaa haluamallasi tavalla.

Lisäksi saat pöytätietokoneelle tyylikkään ”Tietosuoja-asetukset” -ominaisuuden, jonka avulla voit valita muutamasta eri vaihtoehdosta: mainosten esto, epäsosiaalinen, jäljittämätön ja jaettu persoonallisuus..

Vastaavasti nämä esto-ilmoitukset poistavat sosiaaliset seurantalaitteet, tunnetut mainos majakat ja seurantalaitteet, joita voidaan seurata useiden vierailtujen sivustojen välillä, ja kiertävät selaimesi käyttäjän edustajaa joka kerta, kun käynnistät selaimen.

Voin tietenkin jatkaa, mutta ytimeyden vuoksi sanotaan vain, että ominaisuudet ovat jotain, mitä Windscribe tekee. Sitä ei ole ladattu tarpeettomilla toiminnoilla näyttääkseen siistiltä tai tekniseltä, mutta siinä on kaikki tarvitsemasi ja vähän enemmän, ja se on kaikki erittäin virtaviivainen tämän päälle..

Asiakaspalvelu

Windscriptin asiakastuki ei ole rehellisesti sanottuna mitään hienoa. Se ei ole huono, se on vain melko keskimääräinen.

Luulen, että et todennäköisesti tarvitse paljon asiakastukea, koska sen käyttäminen on melko itsestään selvää. Jos et tiedä mitä painike tai ominaisuus on, siellä on usein kätevä selitys, joka aukeaa vain siirtämällä osoitinta mainitun hämmentävän objektin päälle..

Heidän verkkosivustollaan on joukko asennusoppaita jokaiselle ladattavalle Windscribe-paketille (selainta, käyttöjärjestelmää jne. Kohden)..

Asia on, käyttöjärjestelmien ja selainten oppaat ovat YouTube-videoita. Muut muodot ovat kirjoittaneet ja havainnollisaneet asennusoppaita, mutta kaiken kaikkiaan nämä oppaat tuntuvat hiukan räikeiltä.

Ehkä se johtuu siitä, että Windscriptin kohdennetut väestötiedot ovat jo riittävän tietoisia, joten niitä ei tarvitse keksiä – silti mielestäni joiltakin puuttuu.

Joidenkin yksinkertaisten asennusohjeiden lisäksi on usein kysytyt kysymykset ja “lähetä lippu” -vaihtoehto, joka on periaatteessa lomake, jonka avulla voit lähettää viestin tukitiimille..

Olen kuullut, että he vastaavat melko nopeasti näihin lippuihin ja että henkilökunta on erittäin osaavaa ja avuliaasta.

Uskon kuitenkin, että voidaan tehdä enemmän – ei suoraa keskustelua, puhelinnumeroa, johon voi soittaa. Tietysti käytettävissä olevat vaihtoehdot pitävät huolta paljon, mutta joillekin käyttäjille livechat- tai asiakaspalvelunumeron puuttuminen näyttää häpeältä.

Muutoin asiakastuki on kuitenkin melko virkistävää – se ei ole liian yksityiskohtainen, mutta se on pirteä ja vastaa suurimpaan osaan ongelmista, joita asiakkaat kysyisivät. Koko verkkosivusto on varjostettu huumorilla ja – mikä tärkeintä – rehellisyydellä.

Joten kaiken kaikkiaan asiakastuki ei ole vahvaa pukua ja muutamia asioita puuttuu, mutta kaiken kaikkiaan en usko, että puutteet ovat liian vakavia.

Helppokäyttöisyys

Pidin siitä, kuinka kivuton asennus oli. En ole tekniikan suhteen vähiten tietoinen tai tietävä kaveri, joten minusta on joskus lievää ahdistusta ladatessani asioita – entä jos asennan outoja lisäosia?

Mitä olen samaa mieltä?

Ei sellaisia ​​ongelmia täällä. Internetini ei ole edes niin nopea, mutta selaimen laajennus oli nopeaa ja helppoa, ja työpöytäohjelmisto samalla tavalla (huomautus: Olen käyttänyt Firefox-laajennusta ja Windows 7 -käyttöjärjestelmäsovellusta).

Windscribe - ilmainen VPN ja Ad Block - Chrome Web Store

Lataa Chrome
Lataa Firefoxille

Sinun ei tarvitse edes sähköpostiosoitetta tilisi luomiseen, mutta ole varovainen – et voi rajoittaa 2 Gt: aan kuukaudessa 10 sijasta, etkä voi nollata salasanaasi (voit kuitenkin lisätä sen myöhemmin).

Joka tapauksessa kaiken kaikkiaan havaitsin, että se integroituu sujuvasti selauskokemukseen, ja ärsyttävät ilmoitukset eivät häiritse työpöytäkokemustasi..

Pidin erityisen siitä, kuinka tehokas selaimen laajennus oli. Selaimen Windscribe-kuvake, kun sitä napsautetaan, avaa erittäin yksinkertaisen ohjauspaneelin.

Se näyttää, kuinka monta gigatavua sinulla on jäljellä, samoin kuin mainitsemani Secure.link-generaattori, jota on erittäin helppo käyttää.

Jos napsautat ohjauspaneelin sivussa olevaa painiketta, pääset yksityiskohtaisempaan valikkoon, joka voi ohjata sinut tiliasetuksiin, tietosuoja-asetuksiin, ohjesivulle ja niin edelleen..

VPN: n päätoiminto on tietysti yksityisyyden suojaaminen – mutta Windscribe ryhtyy ylimääräisiin toimiin häiritsemättä päivittäisessä käytössäsi, joten siinä on iso plussi.

Koska se on niin kevyt ja kompakti, minusta se on erittäin kätevä VPN-käytön päälle ja pois päältä.

Tarkoitan, että jos et yritä käyttää VPN: ää kaikkeen selailuun – jos esimerkiksi haluat vain suoratoistaa Netflixin suurimman osan ajasta – Windscribe on hieno tuo hetki, kun tarvitset yhtäkkiä enemmän yksityisyyttä kuin ennen – kun lähdet kotoa ja siirryt julkiseen verkkoon, kuten kahvilan tai lentokentän wifi.

Esitys

Kaiken kaikkiaan Windscribe on melko vakaa suorituskyky.

Tämä on melko tyypillistä sanoa Windscribe, mutta se ei ole nopeaa. Silti saat työn suoritettua hienosti. Pidin siitä hienoa satunnaiseen selailuun, kuten sähköpostit ja enimmäkseen tekstillä kuormatut sivut. YouTube-videot olivat hitaampia kuin olisin toivonut, mutta hei – mitä voit tehdä?

Muutoin luulin, että se on niin kätevä kyky luoda turvallisia linkkejä verkkosivustojen URL-osoitteista kuin halusin, ja se oli tuskin häiritsevä selauskokemuksen suhteen..

Lisäksi, kuten minkä tahansa hyvän VPN: n pitäisi, Windscribe suojaa yksityisyyttäsi tarjoamiesi työkalujen lisäksi. Tarkoitan tällä sitä, että he eivät tallenna pysyviä käyttölokeja tai käytä mitään käyttäjän käyttäjien seuraamiseen.

Oletan, että palomuuri kestää hyvin, koska tästä ei tunnu olevan huomattavaa määrää valituksia..
Vaikka et näe sitä, nämä asiat ovat varmasti hyviä suorituksia: omistautuminen kulissien takana olevan käyttäjän yksityisyydelle.

Kulissien takana tapahtuvan esityksen lisäksi päivittäisen käytön tulisi olla hienoa. Minusta se oli erittäin yksinkertainen ja puhdas käyttää, ja se ei koskaan häirinnyt sitä, mitä halusin tehdä Internetissä, samalla kun pääsin nopeasti käyttämään ominaisuuksia, jotka halusin kokeilla pelaamista.

Ei tunne, että täällä olisi paljon kommentoitavaa, mutta mennään ilman uutisia, se on hyvä uutinen. Emme todella huomaa, kun asiat sujuvat sujuvasti, ja sama pätee myös Windscribe-ohjelmaan. Mutta voit olla varma, että se todellakin sujuu hyvin.

Keskinopeus

Olen testannut windscriptin nopeuden ennen asennusta ja sitten myöhemmin. Sain nähdä erilaisia ​​tuloksia, jotka voit nähdä alla olevista kuvakaappauksista.

nopeus windscribe 2

johtopäätös

Joten kaiken kääntämiseksi Windscribe on ehdottomasti hyvä palvelu. Jos olet huolissasi siitä, että se on liian hyppy, voit vain kokeilla sitä ilmaiseksi.

Joo, siinä on joitain haittoja, mutta en pidä niitä niin vakavaina, että ne ylittävät kaikki Windscriptin mukana tulevat positiiviset asiat … etenkin koska paljon hyötyjä on saatavana ilmaiseksi!

KÄYTÄ TUULIVAKKAUS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map