Wix Review 2020: Rehellinen mielipiteemme eduista ja haitoista

Wix on kiistaton verkkosivujen rakentamisen mestari. Jokainen, joka etsii helppoa verkkosivustojen rakentajaa, löytää epäilemättä Wixin tuloksista.


Joten mikä on tekemistä Wixin kanssa? Vuonna 2006 perustettu Wix on kasvanut palvelemaan yli 110 miljoonaa ihmistä, joista puolet on peräisin pelkästään viimeisistä neljästä vuodesta. Wix on erityisen kuuluisa ilmaisesta verkkosivustojen rakennussuunnitelmastaan, joka on helposti yksi parhaista ilmaisten verkkosivustojen rakentajista.

Onko kaikki vain hype? Ehkä ihmiset välittävät vain ilmaisesta verkkosivustojen rakentajasta, ja todelliset premium-palvelut eivät ole niin hyviä, eikö niin? Tai ehkä Wix on todella suosittu, mutta sen asiakkaat eivät tiedä todellista laatua?

Jokaisella on syytä olla skeptinen suositun ohjelmiston suhteen, etenkin sellaisen, joka merkitsee itseään “ilmaiseksi ____” (olipa se ilmainen sivustojen rakentaja, ilmainen VPN, ilmainen virustorjunta jne.).

Olen testannut Wixiä muodollisesti muutama kuukausi ja käyttänyt sitä päälle ja pois päältä vuosia. Olen nähnyt sen kasvavan ja olen samalla kasvanut asiantuntemuksessani. Ja nyt haluaisin antaa läheisen arvion siitä, kuinka Wix on verkkosivustojen rakennuspalvelu vuonna 2018.

Plussat

Mielestäni meidän pitäisi aloittaa positiivisista … asioista, jotka ovat todennäköisesti tehneet Wixistä niin suositun.

Ensinnäkin: se on erittäin hyvin rakennettu. Siinä yhdistyvät ominaisuudet ja helppokäyttöisyys, joten sen avulla käyttäjät voivat paljon hallita sivustonsa suunnittelua ja sisältöä tekemättä asioista liian monimutkaisia. Verkkosivun rakentajien on tarkoitus olla helppokäyttöisiä, mutta Wix kuuluu omaan luokkaansa.

Toinen ammattilainen: Wixillä on ilmainen suunnitelma. Tämä koskee ihmisiä eri tavalla, mutta mitä maksuttomien verkkosivustojen rakentamiseen kuuluu, Wixin sivuston rakentaja on ehdottomasti yksi parhaista ilmaisista rakentajista – varmasti parhaiten esitelty..

vapaa suunnitelma

Lisäksi käyttöaika ja vasteajat ovat erittäin hyvät Wixin kanssa, ainakin mittausten perusteella.

Kuulostaa luettelolta, mutta nämä asiat ovat melko välttämättömiä. Tässä on yhden lauseen yhteenveto: Wix on erittäin hyvä siinä, mitä se aikoo tehdä.

Haittoja

No, jos Wix on hyvä siinä, mitä se aikoo tehdä, miten voi olla miinusluettelo??

Koska ihmiset eivät aina ymmärrä, tarvitsevatko he mitä Wix tavoittelee. Wix on erinomainen ominaisuuksien ja räätälöinnin yhdistämisessä käytettävyyteen. On kuitenkin mahdollista, että ihmiset eivät tarvitse niin paljon käytettävyyttä kuin he luulevat.

Jotkut yksityishenkilöt ja pienyritykset eivät esimerkiksi ehkä ole liian hankalia hankkimaan yksinään: isännöintiä, verkkotunnuksia ja käyttää sitten WordPressiä sivuston sisällön hallintaan (muista, että WordPress on ilmainen ja voi tarjota käyttäjille korkeatasoista tasoa) myös hallinnan).

Tärkein kritiikki, jonka kuulet Wixistä, ei ole ainutlaatuinen Wixille, mutta jotain mikä tahansa verkkosivustojen rakentaja aiheuttaa. Tämä on, että menetät tietyn hallinnan.

Toki, verkkosivuillasi kirjaimellisesti suunnitellun ja sisällön suhteen on helppo hallita, mutta annat jonkin verran hallintaa isännöintiprosessista Wixille. Itse asiassa annat melko paljon Wixin hallita kaikkea puolestasi itse rakennusta lukuun ottamatta – ja jopa, heillä on nyt AI-työkalu!

Joten sijoitusprosessin jonkin verran hallinnan menettäminen on siis ironinen haitta.

Tähän liittyy hinta. Monet ihmiset voivat suorittaa projektinsa menemällä perinteisemmälle isäntäreitille. Se voi olla monimutkaisempaa (tosin tietenkin, se riippuu tekemästäsi), mutta ehkä halvempaa.

Wixillä oli aiemmin halvempi ensimmäisen tason premium-suunnitelma, joka voisi tavallaan tehdä tempun – ainakin henkilöille, joilla on kevyet rakennustarpeet. He ovat siitä lähtien päästäneet eroon, ja heidän suunnitelmansa voivat nyt olla hieman kalliimpia niille, jotka voivat hoitaa sivuston rakentamisen muilla tavoilla.

Tietenkin niille, jotka tarvitsevat vain niin helpon ja yhden palvelupisteen, Wix on erinomainen.

Sen lisäksi muut Wix-ongelmani ovat vähemmän vakavia. Yksi niistä on live-chatin puute (vaikka asiakastuki on edelleen yleisesti ottaen vakaa).

Toinen asia olisi turvallisuuden avoimuuden puute. Tämä ei tarkoita, että Wix ei olisi turvallinen, mutta haluaisin tietää enemmän heidän protokollistaan.

Yhteenvetona voin pitää kiinni siitä, mitä sanoin siitä, että Wix on hyvä tavoitteissaan: vakava haittapuoli pätee, jos et todella tarvitse käytettävyyttä ja tehokkuutta, joka on Wixin tärkein myyntikohta..

Hinnoittelu ja ominaisuudet

Hinnoittelu ja ominaisuudet, jotka tulevat x-hinnoilla, ovat aina tärkeitä. Wixin tapauksessa tämä on erityisen totta, kun otetaan huomioon, että se toimii freemiummallissa.

Freemium-malli tarkoittaa periaatteessa sitä, että maksullisissa optioissa on ilmainen vaihtoehto, ilmaisen vaihtoehdon oletetaan tarjoavan palvelulle riittävän hyvä maku ja maksetut vaihtoehdot ovat huomattavasti parempia kuin ilmainen palvelu – toisin sanoen ”täysi” kokemus.

Vaikka Wix tarjoaa varmasti laatua, ei ole epäilystäkään siitä, että sen ilmainen versio on vaikuttanut sen suosioon. Joten aloitetaan siitä.

Ilmainen versio on erittäin esitelty. Itse asiassa se on luultavasti suosituin ilmaisten verkkosivustojen rakentaja siellä, Weeblyä lukuun ottamatta. Ja silloinkin antaisin Wixille edelleen kärkipaikan.

Vaikka ilmaisessa versiossa on tonnia tavaraa – tarkoitan, se on periaatteessa täydellinen sarja -, se voidaan yhdistää vain Wix-aliverkkotunnukseen ja sisältää Wix-mainoksia, joidenkin muiden tallennusrajoitusten lisäksi.

Ja tietysti, jos haluat todella rakentaa verkkosivuston, sinun on investoitava premium-suunnitelmiin. Wixiä on kahta tyyppiä: verkkosivusto ja yritys & verkkokauppasuunnitelmat.
Pikahuomautus näistä: Voit kokeilla niitä 14 päivän ajan riskittömästi. Se ei ole tavanomaista 30 päivää, mutta sen pitäisi olla tarpeeksi aikaa tuntea palvelua.

Joka tapauksessa: Verkkosivustosuunnitelmat alkavat 11 dollarilta kuukaudessa kahdella lisätasolla. Äskettäin kuin muutama kuukausi sitten, oli 4 suunnitelmaa, joista ensimmäisen hinta oli 5 dollaria. Vaikka se oli perusluonteisempaa, ensimmäinen taso antoi silti yhteyden verkkotunnukseen, joka on välttämätön bitti.

Wix-suunnitelmat

Nyt asiat alkavat yhdistelmällä, joka antaa sinulle 2 Gt kaistanleveyttä, 3 Gt tallennustilaa, verkkotunnuksen, Wix-mainosten poistamisen ja ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi, jos sinulla ei vielä ole, plus 30 minuutin videomaksu.

Kaksi seuraavaa verkkosivuston tasoa lisäävät tallennustilaa vastaavasti 10 ja 20 Gt: aan ja antavat rajattoman kaistanleveyden lisääntyneiden videotuntien mukana. Ne lisäävät myös mainoskuponkeja sekä sivuston tehostaja- ja lomakekehittäjäsovelluksen. Viimeisimmässä tasossa on joitain sähköpostikampanjatoimintoja (rajoitettu 10 kuukaudessa) ja joitain sähköpostitukea sekä ensisijainen asiakastuen tila.

On monia onnistuneita verkkokauppaalustoja. Jos haluat rakentaa tällaisen verkkosivuston yrityksille, voit katsoa yritystä & verkkokauppasuunnitelmat. Liiketoiminta-alueita on kolme & verkkokauppasuunnitelmat. Kuten odotit, tärkein asia on se, että he ottavat online-maksuja, myöntävät rajoittamattoman kaistanleveyden, ovat suuremmat tallennustilat (20 Gt – 50 Gt), ovat enemmän videotuntia ja onneksi ne ovat myös palkkioita.

Korkeampi taso sisältää enemmän sähköpostikampanjoita ja sähköpostituki. Ne kaikki sisältävät myös Google Analyticsin ja jotkut mainosetelit.

Nyt itse verkkosivustojen rakennussovellukselle: se on hyvin ladattu.

Wix-asettelu

Kuten näette, se on pohjimmiltaan vedä ja pudota -editori, kuten useimmat verkkosivustojen rakentajat ovat nykyään. Älä lainaa minua tästä, mutta olen melko varma, että Wix ja Weebly auttoivat popularisoimaan tätä muotoa.

Voit kuitenkin muokata periaatteessa mitä tahansa sivustoltasi. Wixillä on laaja valikoima malleja, joista valita, tai voit luoda sivuston ilman mallipohjaa tai voit asettaa Wixin luomaan sivuston automaattisesti.

Sivuston automaattinen luominen saattaa olla hyvä harrastajalle tai jokaiselle, joka haluaa vain kokeilla, mutta jokaiselle, joka haluaa tehdä vakavamman puolen, voit olla varma, että valinta on vakaa ja että voit muokata sitä laajasti.

Teemojen laadun suhteen se on tietysti subjektiivinen, mutta minusta ne vaikuttavat melko huomattavilta. On tavallista, että ilmaiset teemat ovat jonkin verran samanlaisia, ja Wixillä on kuitenkin osuutensa samankaltaisista teemoista, mutta on tarpeeksi, että sinulla on silti suuri valikoima.

Wix-mallit

Rakentajalla on myös blogi-työkalu, joka toimii melko hyvin.

blogi

Lähetä blogi

Kuten huomaat, blogin kirjoittaminen on suunnilleen yhtä helppoa kuin mikään muu. Aina kun haluat lisätä elementin sivulle, joudut kohtaamaan valinnanvaraa.

lisää työkalu

Voit myös muokata koodia suoraan aktivoimalla kehittäjätilan, tarkastella muokkaushistoriaasi, muokata miten rakennussovellus tarkastellaan ja niin edelleen. Voit myös asentaa sovelluksia Wixin sovelluskaupasta, ja voit tehdä sen suoraan sivustonmuodostajassa.

app-markkinoilla

Voit todennäköisesti saada idean täältä. En voi luetella kaikkia asioita, joita voit tehdä, koska niitä on liian paljon. Voit olla varma – jos osaat ajatella sitä, voit tehdä sen.

Se ei ole muutenkaan liioittelua. Käytin Wixiä ensin vuosia sitten nuorempana miehenä, ja vuosien varrella olen nähnyt verkkosivustojen rakentajasta entistä monimutkaisemman (ei huonoin tavoin).

Itse asiassa on ollut useita työkaluja, jotka olen viime aikoina huomannut, koska muistan toivovani, että Wixillä olisi ne kaksi vuotta sitten tai viisi vuotta sitten.

Joten rehellisesti sanottuna sinun ei tarvitse murehtia Wixin ominaisuuksista. Ainoa ongelma, jonka voin nähdä, on resurssien allokointi – samanlaiset tai alhaisemmat hinnat joidenkin suosittujen hosting-yritysten kanssa sallivat esimerkiksi lisää tallennustilaa.

Tässä yhteydessä on muistettava, että vaikka Wix tarjoaa teknisesti isännöintiä, se myy pääasiassa verkkosivustojen rakennuskokemusta. Ja vaikka isännöintiyritykset tarjoavat yleensä verkkosivustojen rakentamista, ne myyvät pääasiassa isännöintiä, joten ei ole liian kohtuutonta, että Wixin tallennusrajat saattavat olla hiukan odotettua alhaisemmat..

Lisäksi tekniset tiedot ovat edelleen suosittujen hosting-vaihtoehtojen valikoima. Toivon vain, että Wixillä olisi edelleen halvempi ensisijainen taso – sen lisäksi, että se on selvästi fantastinen verkkosivustojen rakentaja melko vanhoilla hinnoilla.

Helppokäyttöisyys

Helppokäyttöisyys on aina tärkeää, ja uskon, että voin vakuuttavasti sanoa, että helppokäyttöiset kohdat ovat tyypillisesti kaikkein selkeimmät jaksoihin, jotka kirjoitan arvosteluihin. Tämä johtuu siitä, että monet yritykset ovat tähän mennessä hallinneet ystävälliset käyttöliittymät.

No, Wix on niin helppokäyttöinen, että mielestäni siitä on vähän vähemmän suoraviivaista puhua. Koska mistä voin edes aloittaa?

Tässä on yksi esine: erittäin hyödyllinen Wixin rakennusohjelmistojen kannalta on se, että se keskittää melkein kaiken tarvitsemasi. Sinun ei tarvitse jättää rakennussovellusta paljon tehtävien tekemiseen, sillä periaatteessa kaikki haluamasi voidaan tehdä napsauttamalla vasemmalla tai oikealla olevaa valikkoa..

Aikaisemmat kuvat ovat hyvä esimerkki: voit nopeasti lisätä melkein mitä tahansa, olipa kyse sitten blogiteksistä, kaikenlaisesta mediasisällöstä tai jopa sovelluksesta, ja kaikki vasemmanpuoleisesta valikosta..

Oikealla oleva käsittelee elementtien koon, etäisyyden, kopioinnin, poistamisen ja kiertämisen sekä niihin liittyviä toimintoja. Sitä voidaan siirtää työskennellessäsi.

toolbar

Voit käyttää tili- ja verkkosivustoasetuksiasi myös verkkosivuston rakennustyökalun kautta. Tämä on kaikki niin laaja, että sovellus itsessään tuntuu suurelta talolta, jossa on kaikki mitä tarvitset oleskellaksesi viikkoina poistumatta.

Ainoa valitukseni on, että rakentaja tuntuu toisinaan olevan hieman ylikuormitettu ominaisuuksilla. Jos olet täydellinen aloittelija, on vaikea tietää mistä aloittaa ja sivulla on niin paljon symboleja ja muotoja, että se saattaa olla hiukan ylivoimainen.

Viime kädessä tämä on vain väistämätöntä sivutuotetta, jolla on paljon hallintaa sivustosi ulkoasusta. En todellakaan voi kuvitella helpompaa tapaa antaa käyttäjälle hallinta sivustoonsa – tällä hetkellä tämä on todennäköisesti paras, mitä saamme.

Tietenkin, Wixin helppokäyttöisyys ei rajoitu vain sivuston rakentajaan, vaikka se olisikin pääkohde.

Wix on erittäin helppo käyttää varsinaisessa luomisprosessissa. Kuten mainittiin, sinulla on mahdollisuus antaa Wixin luoda automaattisesti sivusto sinulle, vaikka en tiedä kuinka vakavasti suosittelen sitä.

verkkosivustojen luominen

valita

Paitsi, että asiat ovat edelleen melko yksinkertaisia: voit tarkastella kaikkia luomiasi sivustoja yhdestä kojetaulusta, ja nopeaa pudotusvalikkoa käyttämällä voit käyttää muita asetuksia (mukaan lukien sähköpostin isännöintiä ja kampanjoita, laskutusta ja tositteita jne.) Varten. ).

Kyllä, helppokäyttöisyys on nykyään yleistä, mutta harvat yritykset pystyvät voittamaan Wixin siinä.

Asiakaspalvelu

Asiakastuki on melko välttämätöntä, ja jos tuotteesi on helppokäyttöinen työkalu asioiden luomiseen verkossa, uskot paremmin, että tarvitset asiakastukea riippumatta siitä, kuinka helppokäyttöinen olet..

Joten mitä Wix tarjoaa tässä suhteessa? Wixillä on tietokeskus, joka toimii tietopohjana. Se ei ole liian huono.

ohjekeskus

Se ei ole huono. Mielestäni Wix on tarpeeksi suoraviivainen palvelu, joka ei tarvitse valtavaa litaniaa lukuaineistoa tai dokumentaatiota. Hieman enemmän olisi mukavaa, mutta se on ehdottomasti tarpeeksi hyvä useimpiin asioihin.

Asia, joka on mielestäni valitettava, on Wixillä vain puhelin- ja lipputuki. Sen pitäisi olla tarpeeksi hyvä, jotta ongelmasi saadaan ratkaistua, mutta mielestäni monet ihmiset mieluummin livekeskusteluihin (minä mukaan lukien), ja se, että et voi saada sitä edes ylimmän tason tilillä, on vähän surullinen.

pyyntö

Siitä huolimatta puhelin- ja lippujen tuki on melko vankkaa – rehellisesti sanottuna minulla ei ole koskaan ollut todella monimutkaista ongelmaa, mutta kun olen ollut tekemisissä edustajien kanssa, he ovat olleet avuliaita ja ystävällisiä.

Viimeinen asia: tämä ei ole muodollisesti osa Wixin asiakastukea, mutta on syytä huomata, että Wixin suuri käyttäjien yhteisö on itsenäinen resurssi. Yhteisö joko Wixin blogeissa ja foorumeilla tai ulkopuolisilla sivustoilla on täynnä ihmisiä, joilla on paljon ongelmia ja ratkaisuja.

On mahdollista, että löydät vastauksia muilta käyttäjiltä niin helposti kuin mahdollista Wixin ohjekeskuksesta.

Joten yksinkertaisesti sanottuna, Wixillä on kunnollinen asiakastuki, mutta se ei ole mitään ilmiömäistä. Live chat puuttuu valitettavasti ja tietokanta voisi olla hieman syvällisempi, mutta Wixillä on silti melkein kaikki tarvitsemasi ja vankka käyttäjäyhteisö auttamaan sinua.

Turvallisuus ja luotettavuus

Tässä on Wixin viimeinen mitta: onko se turvallinen ja luotettava suorituskyvyssään?

Otetaan ensimmäinen kohta. Koska Wix käsittelee periaatteessa kaiken verkkosivustostasi puolestasi, on hyvä, että heidän tietoturvaprotokolliaan koskevat korkeat odotukset. Paitsi, on yksi ongelma.

En oikeastaan ​​löydä heistä mitään virallista tietoa. Se ei tarkoita, että Wixillä ei olisi turvallisuutta … mutta avoimuuden puute on hiukan valitettava ja tekee minusta skeptisen. Silti on joitain asioita, jotka kalasin.

Wix on PCI-yhteensopiva, mutta se on melko standardi.

PCI-vaatimustenmukaisuus

Toinen asia, jonka löysin tutkiessani vähän, oli Wixin Whois-verkkotunnuksen tietosuojavaihtoehto: Wixin avulla käyttäjät voivat valita, pitävätkö verkkotunnuksen rekisteröintitiedot julkisia tai yksityisiä ostaessaan joko verkkotunnusta Wixiltä tai siirtämällä sitä, mikä on hyvä asia.

Näiden kahden lisäksi Wixillä on joitain protokollia, joilla varmistetaan verkkokaupan turvallisuus ja että Wix-suunnitelman ostaminen on turvallista. Wixin kauppaan voi asentaa sovelluksia, jotka tekevät kaupasta entistä turvallisemman (ja siten houkuttelevan). asiakkaille.

Wix kuvaa myös kokopäiväisten turvallisuusasiantuntijoiden palkkaamista ja ”edistyneiden tietoturvatyökalujen” käyttöä sekä säännöllisiä sisäisiä tarkastuksia ISO / PCI-sertifikaattien ylläpitämiseksi. Uskon heitä, mutta toivon, että tietoa olisi enemmän ja että se olisi helpommin saatavissa – löysin tämän heidän tukisivuilta.

Ja sitten siitä on kyse. Anteeksi, ihmiset. Entä performanssi?

Wix käyttöaika

Tässä on keskimääräinen käyttöaika:

 • Maaliskuu 2020: 100%
 • Helmikuu 2020: 100%
 • Tammikuuta 2020: 100%
 • Joulukuu 2019: 100,00%
 • Marraskuu 2019: 99,98%
 • Lokakuu 2019: 100,00%
 • Syyskuu 2019: 99,97%
 • Elokuu 2019: 99,60%
 • Heinäkuu 2019: 99,79%
 • Kesäkuu 2019: 100%
 • Toukokuu 2019: 99,91%
 • Huhtikuu 2019: 99,93%
 • Maaliskuu 2019: 99,99%
 • Helmikuu 2019: 100%
 • Tammikuu 2019: 99,96%
 • Joulukuu 2018: 100%
 • Marraskuu 2018: 100%
 • Lokakuu 2018: 99,96%
 • Syyskuu 2018: 100%

Tässä on keskimääräinen vastausaika:

 • Maaliskuu 2020: 208 ms
 • Helmikuu 2020: 179 ms
 • Tammikuu 2020: 241 ms
 • Joulukuu 2019: 215 ms
 • Marraskuu 2019: 241 ms
 • Lokakuu 2019: 200 ms
 • Syyskuu 2019: 259 ms
 • Elokuu 2019: 543 ms
 • Heinäkuu 2019: 367 ms
 • Kesäkuu 2019: 422 ms
 • Toukokuu 2019: 420 ms
 • Huhtikuu 2019: 314 ms
 • Maaliskuu 2019: 315 ms
 • Helmikuu 2019: 299 ms
 • Tammikuu 2019: 307 ms
 • Joulukuu 2018: 329 ms
 • Marraskuu 2018: 302 ms
 • Lokakuuta 2018: 351 ms
 • Syyskuu 2018: 386 ms

Voit tarkistaa tarkan käytettävyyspisteen täältä.

Kuten huomaat, Wixillä on sekä erinomainen käyttöaika että hyvät vasteajat. Tämä on erittäin hyvä uutinen, koska Wix on ennen kaikkea sivuston rakentaja, ei isäntäyritys: se tarkoittaa, että he eivät ole unohtaneet olennaista.

Siitä huolimatta, että haluan lisätä tähän pienen vastuuvapauslausekkeen. Koska Wix hoitaa periaatteessa kaiken tässä prosessissa ja koska Wix-sivustot yleensä toimivat skripteillä, ne vastaavat teknisesti nopeasti. Kuvitteellisten Wix-sivustojen lataaminen vierailijoille saattaa kuitenkin kestää hiukan kauemmin.

Lukuun ottamatta tätä vähäistä eroa latausajan ja vasteajan välillä sanoisin olevani vaikuttunut melkoisesti Wixin suorituskyvystä, vaikka olenkin varma heidän turvallisuudestaan.

Johtopäätös: Suosittelenko Wixiä?

Kaikkien näiden tietojen jälkeen katsotaanpa askel taaksepäin ja tarkasteltava tilannetta Wixin kanssa.

Wix ei ole halpaa, mutta se ei ole myöskään liian kallista, jos tarvitset todella sitä, mitä Wix tarjoaa. Uskon, että Wixin tärkeimmät haittapuolit pätevät, jos siirryt vahingossa Wixin kanssa ja tajuat, että et oikeasti tarvinnut käyttäjäystävällisyyttä.

Varmasti Wix on todella erinomainen siinä mitä sen tarkoitetaan olevan: helppo, monipuolinen, verkkosivustojen rakentaja. Se on kaikki nämä asiat ja enemmän, erittäin käyttöaika ja yleinen johdonmukainen suorituskyky, eikä huono asiakastuki.

Jos olet varma, että tarvitset helpon, tehokkaan tavan verkkosivuston luomiseen, etkä halua kuluttaa vähän ylimääräistä, Wix on hyvä tapa edetä.

Jos haluat helpon sivuston rakennuskokemuksen, mutta sinulla on varaa tehdä joitain ylimääräisiä toimenpiteitä etkä halua tehdä niin kustannusten vähentämiseksi, sinulla on toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja yleisen isännöinnin muodossa..

Sanon, että koska Wix onnistuu tavoitteidensa saavuttamisessa, suosittelen Wixiä.

Ja jos et vielä ole varma siitä, olisitko sinä ja Wix hyvä ratkaisu, voit kokeilla heitä aina riskittömästi pari viikkoa!

Käy Wixissä

Wix-arvostelu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map