Wix vs Weebly: vertailu keskenään (5 eroa verrattuna)

Wix ja Weebly ovat minulle erityisiä. Kauan sitten, kun olin vain pikkuruinen poika, ajattelin verkkosivustojen tekemistä hienoimmalle asialle, mitä kuka tahansa voisi tehdä (mikä on muuttunut?).


Tietenkin ensimmäinen asia, jota etsin, oli kuinka luoda verkkosivusto ilmaiseksi – mikä on edelleen olennainen aihe, josta välitän.

Ja niin olen luonut ensimmäiset verkkosivustoni Weeblyllä, Wixillä ja Bloggerilla. Nuorempana kaverina Weebly ja Wix ottivat todella huomioni – he olivat salamaisia, heillä oli paljon hauskoja widgettejä ja antoivat sinun luoda kaiken mitä halusi.

Vuosien mittaan Weebly ja Wix ovat kasvaneet valtavasti. He ovat lisänneet ominaisuuksiaan perustamisestaan ​​lähtien vuonna 2006, heillä on verkkokaupan ja blogin toiminnallisuus ja he ovat suunnitelleet käyttöliittymänsä useita kertoja.

Tähän mennessä nämä kaksi ovat ylivoimaisesti suosituimpien verkkosivustojen rakentajien joukossa.

Wix voi olla isompi veli, sillä viimeisellä lukemalla on yli 110 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Weebly ei kuitenkaan ole runt, sillä se tukee yli 50 miljoonaa aktiivista sivustoa.

Pidän muuten todella heitä veljinä. Heillä on huomattavan samanlainen hinnoittelu, ominaisuudet, käyttöliittymät ja ydinkeskittymät.

Ne molemmat alkavat kirjaimella W ja ovat suosittuja antaa käyttäjien tehdä ilmaisia ​​tilejä, jotka voivat julkaista yritysten aliverkkotunnuksissa.

Mutta se on asia – veljet, eivät identtiset kaksoset. He eivät ole samoja, he ovat samanlaisia, ja se tarkoittaa, että heillä on erilaisia ​​vahvuuksia ja heikkouksia. Siksi kysytään: kuka on parempi?

Otetaan selvää.

Sisällysluettelo

Siirry tarkastelemaan tiettyä testiä napsauttamalla seuraavia linkkejä

 1. Hinnoittelu ja ominaisuuksien vertailu
 2. Teemat ja sovellukset
 3. Helppokäyttöisyys
 4. Asiakaspalvelu
 5. Turvallisuus ja luotettavuus
 6. Johtopäätös: mitä suosittelen?

Hinnoittelu ja ominaisuuksien vertailu

Hinta on tärkeä ja yksi ensimmäisistä tarkastelluista asioista. Ominaisuudet ovat melko välttämättömiä, ja ne voivat tehdä hintalappusta erinomaisen tai väärän kaupan. Hinnoittelu ja ominaisuudet ovat paikka, jolla Wixillä ja Weeblyllä on tonni yhteistä.

No, meidän on aloitettava jostain. Katsotaanpa Weeblyä.

weebly suunnitelma

Weebly luokittelee suunnitelmansa verkkosivustoille tai verkkokaupoille, mutta realistisesti nämä kaksi kategoriaa ovat päällekkäin. Kaksi viimeksi mainittua suunnitelmaa, jotka on esitetty yllä, ovat myös verkkokauppoja varten, koska niiden mukana tulee verkkokaupan toiminnallisuus.

weebly-verkkokauppasuunnitelma

Verkkokaupoissa on kuitenkin yksi lisätaso, 38 dollaria kuukaudessa. Toisin sanoen Weeblyn hintaluokka (pois lukien ilmainen vaihtoehto on 12–38 dollaria, jaettu kolmeen tasoon).

Ilmaisella tilillä on 500 Mt tallennustilaa, perus SEO, SSL-tietoturva (mikä on mielestäni yllättävää) ja ilmaisen rakentajan tavalliset haitat – Weebly-ilmoitukset ja aliverkkotunnus.

Vaikka en halua viettää liian paljon aikaa puhumalla ilmaisesta suunnitelmasta, se on hieno tapa tarkistaa rakennusohjelmisto: jopa ilmainen suunnitelma osoittaa, kuinka voimakas Weeblyn rakentaja on.

Weebly tarjoaa mukavan välittäjäsuunnitelman 5 dollarilla kuukaudessa, mikä on pohjimmiltaan ilmainen suunnitelma, jolla on oma verkkotunnus.

Ilmainen suunnitelma on hyvin esillä siinä, että sillä on verkkosivustojen rakentaja, joka on erinomainen, joten 5 dollaria kuukaudessa on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat mukavan näköisen verkkosivuston, mutta eivät tarvitse paljon muuta.

Se ei kuitenkaan poista Weebly-mainoksia, mikä on todella valitettavaa ja mielestäni niukkaa.

Muut premium-suunnitelmat ovat mielestäni hyvin esillä, osittain siksi, että säilytysrajoitukset poistetaan kokonaan (sen sijaan, että rajoja, jotka kasvavat suunnitelmien välillä yhä korkeammiksi).

Alkaen Prosta: mainokset poistetaan tietysti; voi muodostaa yhteyden verkkotunnukseen (sisältyy myös ilmainen verkkotunnus); Hanki parempia sivustotilastot, SEO ja liidien kaappaaminen; Voit myös lisätä enintään 100 jäsentä; joitain tiedotusvälineiden korvauksia; ja saat rajoitetun verkkokaupan toiminnallisuuden (rajoitetut tuotteet ja transaktiomaksu).

Korkeampien suunnitelmien avulla voit lisätä rajoittamattoman määrän jäseniä sivustoosi ja jäsenyyden rekisteröintiprosessiin. He myös päivittävät verkkokaupan toiminnot merkittävästi jotain, joka on täysin esitelty. Lähes kaikki työkalut, jotka ovat välttämättömiä kilpailukykyisen verkkokauppapaikan saamiseksi.

Katsotaanpa nyt isoa veljeä.

Wix-suunnitelma

Kuten Weebly, myös Wixillä on kaksi luokkaa sivustonrakennusta: yksi, joka on “normaali”, ja toinen, joka on tarkoitettu verkkokauppaan.

Wix-liiketoiminta

Wixin hinnat ovat melko lähellä Weeblyn hintoja. Muista, että Wixillä on myös ilmainen suunnitelma, mutta se ei käsittele sitä muodollisessa rakenteessaan. Se on melko samanlainen kuin Weebly: n, sillä saat kaikki normaalit resurssirajoitukset ja täydet käyttöoikeudet rakennussovellukseen.

Jotain, mikä pettyi, on se, että Wixillä oli ennen ylimääräistä tasoa Combon ja ilmaisen suunnitelman välillä noin 5 dollaria kuukaudessa.

Sillä ei ollut paljon resursseja, mutta se oli loistava vaihtoehto ihmisille, jotka eivät suunnitelleet tällaisten resurssien käyttöä – he voivat käyttää Wixin ohjelmistoja ja omaa verkkotunnustaan ​​alhaisella hinnalla, kuten Weeblyn nykyinen välittäjä..

Joka tapauksessa nykyinen vaihteluväli on 11–29 dollaria tavanomaisille verkkosivustoille ja 20–35 dollaria yrityksille & verkkokauppasuunnitelmat. Huolimatta valituksistani siitä, että Wix pudotti 5 dollarin suunnitelman, arvostan silti heidän mahdollisuuksiaan.

Totta, Weebly on tietyllä tavalla helpommin saavutettavissa yhdistämällä verkkokaupan ominaisuudet suoraan korkeampaan tasoon. Siitä huolimatta Wixin hinnat asettavat verkkokaupan tasolle “normaalin” suunnitelman kanssa.

Joka tapauksessa Wix aloittaa sinut 2 Gt: n kaistaleveydellä ja 3 Gt: n tallennustilalla, ja lisää sitten tallennusmäärää tasojen kasvaessa 20 Gt: n rajoitukseen VIP: n avulla. Liiketoimintasuunnitelmat jopa 50 Gt tallennustilaa.

Tämä ei ole valtava kauppa, koska on epätodennäköistä, että todella törmäät rajoituksiin, mutta se on tosin valitettava verrattuna Weeblyn rajattomiin parametreihin.

Korkeammat tasot antavat sinulle rajoittamattoman kaistanleveyden, enemmän media-etuja (enemmän videon minuutteja paikan päällä) ja ilmaisia ​​sovelluksia, jotka muuten olisivat edullisempia.

Verkkokauppasuunnitelmat ovat täysin palkkiottomia, mikä on loistava aloitusominaisuus, plus saat Google Analyticsin ja lisää videotuntia.

Sen lisäksi sinulla on käytännössä kaikki verkkosivustojen ominaisuuksien lisäksi myymäläominaisuudet.

Vertaamme tässä huomautuksessa lyhyesti kahden verkkoympäristön verkkokauppaa.

Yksi alue, jolla Weeblyllä on ainutlaatuinen etu Wixiin nähden, on verkkokauppa. Ollakseni rehellinen, Wixillä on melko hyvä verkkokaupan toiminnallisuus: niin hyvä, että mielestäni se voi olla jopa edullisempi vaihtoehto Shopifille joillekin yrityksille.

Wix on kasvanut verkkokauppaan terveellisillä kauppatyökaluilla ja pääsyä sovelluskauppaan, joka voi tehdä verkkokaupasta yllättävän vahvaa. Valitettavasti asiat ovat hiukan alkeellisia ihmisille, joilla on vakavia kuljetustarpeita tai jotka haluavat syvällisempiä myymälämuokkausominaisuuksia.

Weebly on yleisesti parempi verkkokauppaa ehdokas. Osa tästä liittyy siihen, että Square osti sen vuonna 2018, mikä paransi jo kehitteleviä verkkokaupan ominaisuuksia.

Esimerkiksi: Weeblyllä on lähetysalennuksia ja se voi hoitaa tilauskuljetuksen. Wix ei voi edes integroida tiputtamissovellukseen, mikä rajoittaa merkittävästi niitä, jotka haluavat Wixin jälleenmyyjäsivustoilleen.

Verkkokaupan lisäksi sekä Wixillä että Weeblyllä on todella hyviä sivustojen rakentajia. On vaikea verrata ilman, että keskitytään puhtaaseen subjektiivisuuteen.

Tästä huolimatta mielestäni on reilua sanoa ainakin, että molemmat rakentajat ovat täysin esillä.

Se ei ole pelkästään sivunmuokkausominaisuudet, vaan myös eri muodot, joita voit käyttää lepakoiden ulkopuolella – esimerkiksi blogit.

Weebly

Yllä: Weeblyn nopeat vaihtoehdot uuden tyyppisten verkkosivujen, kuten blogin, lisäämiseen.

Wix

Yllä: Wixin nopea sivupalkki -valikossa on painike vain blogeja varten.

Voit tehdä melkein kaiken mitä tarvitset sivuelementtien mennessä: voit lisätä, poistaa tai muokata sivuelementtejä, muuttaa malleja tarpeen mukaan ja niin edelleen.

weebly kojelauta

Tämä olisi Weeblyn. Pidän parempana Weeblyn sivupalkkia, koska vaikka se on suurempi, sen avulla on helpompaa valita tarvitsemasi.

wix-kojelauta

Wixin sivupalkit vievät vähemmän tilaa, ja oikealla olevaa sivupalkkia voidaan liikuttaa tarpeen mukaan. Lisäksi voit laajentaa vasemmalla olevan tarpeen tarpeen mukaan, jolloin säästät tilaa, kun et käytä sitä.

wix-fontti

Joten vaikka pidän Weeblyn toimittajaa henkilökohtaisesti, minun on myönnettävä, että Wixin teokset ovat tehokkaampia ja todennäköisesti parempia kuin useimmat muut ihmiset. Voit kuitenkin arvioida itse ilmaisilla tileillä.

Toinen tärkeä asia: Wixin editori on yleensä intuitiivisempi. On helpompaa tehdä hienovaraisia ​​muutoksia mihin tahansa sivuston sivustoon, kun taas olen taistellut Weeblyn toimittajan kanssa tehdäksesi tiettyjä muutoksia.

Weeblyllä on myös taipumus tulkita väärin mitä haluan tehdä. Yritän siirtää elementtiä tai valita tämän tai sen osan tekstistä, ja se napsahtaa parittomaan sijaintiin.

Tuntuu siltä, ​​että Weebly yrittää liian kovaa olla intuitiivinen ja kääntyisi päinvastaiseen vaikutukseen.

Yhteenvetona yleiseen hinnoitteluun ja ominaisuuksien vertailuun Wix ja Weebly ovat erittäin vertailukelpoisia, mutta niillä on joitain tärkeitä eroja. Hinnat ovat yleisesti samanlaisia. Weeblyllä on avokätisemmät resurssien allokoinnit, mutta tämä ei ole Wixin tarjoaja.

Weebly on myös huomattavasti parempi verkkokaupassa. Molemmilla on loistavat rakennussovellukset, mutta Wix on riittävän parempi, että se on syytä antaa sille etua – tässä Wix edestaa Weeblyn ydinpalvelussa.

Teemat ja sovellukset

Kaikilla verkkosivustojen rakennusohjelmistoilla on paljon merkitystä teemoille ja sovelluksille. Tavallisesti pidän näitä “ominaisuuksien” osajoukkona, mutta ne ovat Wixille ja Weeblylle niin tärkeitä, antakaamme heille oikea paino.

Aloitetaan teemoilla / malleilla. Huomaa: on totta, että voit aloittaa tyhjästä sivustosta tai tyhjästä sivustosta, jos olet kiinnostunut siitä, kummallakin alustalla.

Mutta on silti mukavaa, että sinulla on esiasetettuja malleja, joita voit muokata haluamallasi tavalla, joten…

weebly-teemat

Weeblyn teemavalinta ei ole huono. Tyylikkäästi on kunnollista monimuotoisuutta ja useita hyödyllisiä luokkia erityyppisille sivustoille, ja kourallinen teemoja luokkaa kohden. Mutta Weeblyä ei yksinkertaisesti voi verrata Wixiin.

Wix-teemat

Tässä vertailupisteessä on vaikea tietää mistä aloittaa. Wixillä on yksinkertaisesti paljon enemmän teemoja kuin Weebly, sekä ilmaisia ​​että maksettuja. Itse asiassa Weeblyn teemoja on satoja, kun taas Weeblyn teemoja on kymmenissä.

Wixillä on myös paljon parempi malliluokittelu paikallaan: siinä on kaikki Wixin tekemät luokat ja lisää, ja jokaisella on alaluokat omalla valinnallaan.

Kyllä, päällekkäisyyksiä on, eikä kaikki teemat ole korkealaatuisia, mutta paljon on. Lisäksi suuri määrä puhuu puolestaan.

Asiat tasoittuvat kahden alustan välillä, kun pääsemme sovelluksiin. Weeblyllä ja Wixillä on molemmilla melko tavallisia sovelluskauppoja, joiden pitäisi pystyä tyydyttämään useimpien ihmisten tarpeet, vaikka ne olisivat epätavallisia.

weebly-sovellukset

Yllä: Weeblyn sovellusliike.

Wix-sovellukset

Yllä: Wixin.

Mielestäni Wixin sovelluskauppa on yleensä parempi – enimmäkseen siinä, että sovellukset toimivat hiukan paremmin – mutta ota se suolajyvällä. Mielestäni tuomaristo on edelleen tekemättä asiaa.

Molemmilla sovellusmarkkinoilla on paljon erityyppisiä sovelluksia ja vaikuttavasti paljon ilmaisia ​​sovelluksia.

Annan Wixille ja Weeblylle tunnustusta omien sovellusten tekemisestä, jotka ovat yleensä ilmaisia ​​tai muuten edullisia.

Lähes jokainen suosittu sovellus on läsnä, mutta se ei ole vain suosittu sovellus. Uskon, että Wixin pieni etu on se, että sinulla on enemmän käytännön ilmaisia ​​sovelluksia.

Tuomaristo on jälleen avoinna, mutta voit lisätä paljon ilmaisia ​​työkaluja, jotka ovat erittäin toivottavia Wixin sovelluskaupassa.

Toisaalta Weeblyllä on vähän vähemmän valintaa. Vaikka Weebly on sanonut, että sillä on parempia verkkokauppasovelluksia.

Wixillä ja Weeblyllä on kaiken kaikkiaan suunnilleen vastaavia sovelluskauppoja, vaikka Wixin tuotteet saattavat olla hiukan parempia. Mallivaihtoehtojen osalta se on Wix ilman kilpailua.

Helppokäyttöisyys

Verkkosivuston rakentamisen on tarkoitus olla helppoa. Siinä on tarkoitus tehdä ja myydä verkkosivustojen rakennusohjelmistoja: antaa kaikille kiinnostuneille rakentaa sivuston. Silti rakentajat voivat paremmin mukautua eri taitotasoihin ja joskus muiden kustannuksella.

Wix ja Weebly ovat kuvanneet kuvansa niin helpoksi, että kuka tahansa, jota ei ole estetty, voi käyttää ohjelmistoa.

Heillä on aloittelijat mielessä, mutta he ovat tietoisia kaikista muista, joilla on korkeampi taito ja heidän ohjelmistonsa toivottavasti nopeuttaa asioita sellaisille ihmisille ilman mitään haittoja..

Mielestäni tämä ideaali on tilanne käytännössä, ainakin suurimmaksi osaksi. Toinen yleinen pelko: “helppokäyttöisyys uhraa syvyyden, johon voin työskennellä, tai vähentää minulla olevia työkaluja.” Näin voi olla tietyillä alustoilla, mutta sinun ei tarvitse huolehtia siitä Wixin tai Weeblyn kanssa.

Joo, asiat ovat tyylikkäät, mutta et menetä niin monimutkaisuutta kuin voit pelätä. Ja todella edistyneille käyttäjille molemmat yritykset antavat sinun muokata sivustosi koodia suoraan.

Tämä tekee siitä loistavan yhteistyökalun: esimerkiksi yksi joukkueen jäsen pystyi käsittelemään vivahteikkaampia muokkauksia ja toinen voisi käyttää vedä ja pudota -työkaluja.

Sen lisäksi molemmat palvelut tekevät aloittamisesta erittäin helpon.

Wix-verkkosivustojen rakentaja

Wix-verkkosivustojen rakentaja

Wix (yllä) antaa sinulle jopa mahdollisuuden saada sivuston automaattisesti luoma joihinkin kyselykysymyksiin perustuen.

weeblyn verkkosivujen rakentaja

Weebly on tyypillisempi asennusprosessissa, mutta tuskin sillä on merkitystä. Nämä kaksi ovat suunnilleen samat, kun asennus menee.

Kun olet muokkausprosessissa, asiat ovat upeasti helppoja. Toistan, että Wix on ollut intuitiivisempi kokemuksessani.

Pelkästään sivupalkki ja ylävalikot tarjoavat kaikki työkalut, joita tarvitaan sivun tai sivustosuunnittelun hallintaan (kuten aiemmista näyttökuvista voidaan kertoa).

Kaikilla työkaluilla olen melko kirjaimellinen. Muista, että Weebly ja Wix todella suositut vedä ja pudota -rakentajia vuonna 2010 ja juuri ennen.

Se ei tietenkään ole vain sivun ja suunnittelun helppous. Kaikkea muuta verkkosivustostasi ja tilistäsi on helppo käsitellä.

Molempien yritysten tarjoama vahvuus on, että all-in-one-verkkosivustojen rakentaja on vakavasti all-in-one-sovellus.

Rakentajat eivät ole rajoittuneet sivun suunnitteluun ja elementteihin: voit käyttää tilisi asetuksia, hakukoneoptimointia, verkkokauppaa ja kauppojen tietoja jne., Kaikki rakentajan sisällä.

Kaikkia huomioitaessa en todellakaan voi sanoa, että yksi on helpompaa kuin toinen. He ovat molemmat huipulla helppokäyttöisyydellä.

Asiakaspalvelu

Kuten usein sanon, helppokäyttöisyys ei korvaa hyvää asiakastukea. Et koskaan tiedä milloin sinun on käsiteltävä odottamattomia teknisiä vaikeuksia tai milloin haluat neuvoja päivittääksesi tai hyödyntääksesi erityistä ominaisuutta.

Asiakastuki on aina välttämätöntä, vaikka tuotteesi olisi helppo verkkosivujen rakentaja. Tarkastelen tavallisesti sekä edustajia että paikan päällä olevia tietoja.

Weebly tarjoaa live chat-, lippu- / sähköposti- ja puhelintukea, vaikka vain Pro-suunnitelmat voivat käyttää puhelintukea. Anteeksi jo etukäteen sensuurille – se on huippusalainen projekti / sivuharrastus!

weebly chat

Minua ärsytti, koska odotellen minulle lähetettiin pitkä kohta, jossa kysyttiin, oliko kiinnostunut mainosviesteistä. En todellakaan arvioinut myyntiä henkilökohtaisesti.

weebly chat

Sain vastauksen kolmen minuutin kuluttua. Tämä on viime kädessä vähän aikaa, mutta silti pidemmällä puolella verrattuna parempiin livekeskusteluihin. Luulen, että en voi valittaa.

Paikallisten resurssien osalta Weebly tekee hyvin. Suuri resurssi on Weeblyn ohjekeskus.

weebly-ohjekeskus

Tukikeskus on kunnollinen. Sillä on välttämätöntä, mutta siitä puuttuu paljon yksityiskohtia, joista minusta on valitettavaa. Siellä ei ole paljon artikkeleita, tosin ne, jotka ovat siellä, ovat hiukan yksityiskohtaisia. Se ei vieläkään riitä, jotta voin päästä siihen, mitä pidän kattavana tietopohjana.

Onneksi Weeblyllä on myös yhteisöfoorumi, jonka nimi on Weebly Community. Tämä yhteisösivu on yksi parhaimmista, mitä olen nähnyt – se on erittäin hyvin järjestetty ja sitä on helppo etsiä, mistä monilla foorumeilla puuttuu.

Viimeiseksi Weeblyllä on SEO-opas, josta jotkut saattavat olla hyödyllisiä, ja blogi (mikä ei ole mitään epätavallista).

Wix puolestaan ​​omaa vain sähköpostin / lipun ja puhelintuen. Ei ole livekeskustelua, eikä edes puhelintuki ole 24/7. Tämän jälkeen edustajat ovat olleet ystävällisiä ja reagoivia.

Wixin ohjekeskus on sen paikan päällä olevien tietojen kulmakivi.

wix-ohjekeskus

Wixin tietokanta on huomattavasti perusteellisempi kuin Weeblyn. Siellä on enemmän artikkeleita, laajemmasta aihepiiristä ja riittävän yksityiskohtaisia ​​(vaikka jotkut artikkelit voivat olla tynkä).

Se on valitettavasti loppu. Siellä on yritysblogi, mutta en tekisi pankkitiliä siihen. On olemassa koodifoorumi, mutta se on melko kapea.

Koska Weeblyn edustajat ovat helpommin saavutettavissa ja koska sillä on enemmän resursseja, sanoisin, että Weebly syrjäyttää asiakastukea, mutta minusta ei myöskään ole kovin vaikuttunut siitä..

Wixillä on myös paljon parempi tietopohja, joten en pidä asiakastukikuilua vain marginaalisena.

Turvallisuus ja luotettavuus

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kuinka turvalliset kilpailijamme ovat?

Vedä ja pudota -sivustojen rakentajat, kuten Weebly ja Wix, lisäävät tietyn tietoturvan ja vakauden, koska ne ovat yleensä kaikki yhdessä -ratkaisuja.

He käyttävät ohjelmistoja, joiden avulla sivustot toimivat, ja palvelimia, jotka isännöivät sivustoja, he huolehtivat varmuuskopioista ja päivityksistä jne.

Se on kuitenkin enemmän yleistä vakuutusta kuin kovaa linjaa. Haavoittuvuuksia voi tietenkin olla, joten on hyvä kuulla suoraan yrityksiltä, ​​mitkä tietoturvakäytännöt työllistyvät.

Valitettavasti kumpikaan yhteisö ei sano paljon heidän turvallisuudestaan. Tämä Wix-ohjekeskuksen artikkeli on hyvä esimerkki.

Wix-virussuojaus

… Informatiivinen, huh?

Weebly ei kuitenkaan ole merkittävästi parempi.

weebly ssl

Molemmilla yrityksillä on täysi PCI-vaatimustenmukaisuus, mikä on kultastandardi liiketoimien käsittelemiselle. Mutta jos et ole kiinnostunut verkkokaupasta, se ei ole liian tärkeä.

Ja vaikka olisitkin, se on standardi, ei yhden yläpuolella ja sen ulkopuolella.

Molemmat ovat sallineet SSL: n kaikille suunnitelmille. Tämä on hyvä, mutta jälleen kerran, tavallaan.

Nyt lukuun ottamatta valitettavaa tiedon puutetta, molemmat yritykset toimivat ainakin melko hyvin.

Olen huomannut, että molemmilla on todella hyvät käyttöajat ja erinomaiset vastausajat. Esimerkiksi…

Wix käyttöaikaVoit nähdä Wixin viimeisimmän käytettävyyden täällä.

Lukuun ottamatta Wix ja Weebly varmistavat, että käyttämäsi ohjelmisto toimii luotettavasti.

Sinun odotetaan hyödyntävän heidän ohjelmistotuotteita tehokkaasti, ja he varmistavat, että nämä tuotteet kykenevät työskentelemään päivittäin, miljoonia.

Joten yhteenvetona, se on sekoitettu laukku. Toisaalta tiedämme hyvin vähän Wix- tai Weebly-tietoturvasta. Olen taipuvainen luottamaan heihin, koska he ovat erittäin suosittuja ja tukeneet miljoonia menestyksekkäästi jo yli kymmenen vuoden ajan.

Weeblyn omistama Square antaa myös hyvän vaikutelman siitä, kuinka tarkastelen heidän suojausprotokolliaan, erityisesti kauppaa varten.

Mutta sen lisäksi, heillä on yksinkertaisesti erinomainen suorituskyky.

Johtopäätös: mitä suosittelen?

Taistelu näiden kahden veljen välillä ei ole ollut mitään, ellei sitä kiistetä. Aina kun luulet yhdellä heistä olevan selkeä voitto tietyllä alueella, toinen kääntää sen. Joten nyt, kun olemme kattaneet kaiken edellä mainitun, kuka tulee esiin?

Sekä Weebly että Wix toimivat todella hyvin, mutta voivat kertoa meille lisää heidän turvallisuudestaan.

Weeblyn asiakastuki on hiukan parempi kuin Wixin, mutta Wixillä on huomattavasti parempi tietopohja, vaikka asiakasrekisteriin pääsy ei olisi vahva kohta..

Molemmat ovat mielestäni yhtä helppokäyttöisiä, vaikka Wixin verkkosivujen rakentaja on hieman intuitiivisempi.

Molemmilla on kunnolliset sovelluskaupat, mutta mielestäni Wixin tuote on hiukan vahvempi, ja siinä on enemmän käytännön integraatioita. Wixillä on paljon parempi valikoima malleja kuin Weeblyllä.

Hinnasuunnitelmat ovat toinen yhteinen asia, vaikkakin joillakin eroilla. Wixillä on selkeämpiä vaihtoehtoja, mutta Weeblyllä on halpa suunnitelma (jonka avulla voit yhdistää verkkotunnuksen ja käyttää vähän resursseja).

He tarjoavat ominaisuudet ovat suunnilleen vertailukelpoisia, mutta Weeblyllä on parempi verkkokaupan toiminta ja vähemmän säilytysrajoituksia. Paperipaperilla Weebly kuulostaa siltä, ​​että se saattaa johtaa voittoon.

Katson kuitenkin, että Wix toimii parhaiten verkkosivujen helpon rakentamisen ydinpalvelussa. Se ei ole vain intuitiivisempi rakentaja – asiat ovat tietoisempia avaruudesta ja nopeita. Lisäksi sovelluskauppa ja mallit vihjaavat asiat Wixin eduksi – ne tekevät siitä käytännöllisemmän sivuston rakentajan..

Joten tässä on suositukseni: jos olet kiinnostunut verkkokaupasta, Wix ei ehkä ole huono, mutta Weebly on todennäköisesti turvallisempi valinta.

Jos haluat vain todella yksinkertaisen sivuston, jolla on vähän tallennustilan käyttöä etkä halua ajaa yrityksen ilmoituksia, Weeblyllä on parempi budjettivaihtoehto.

Mutta jos haluat verkkosivun, joka ei kuulu näihin luokkiin – tarkoittaen useimpia muita sivustoja -, Wix on suositukseni.

Älä huolestu, jos olet edelleen epävarma. Muista, miksi nämä kaikki ovat niin suosittuja: voit luoda tilin ja käyttää ohjelmistoa täysin ilmaiseksi. Se on paljon parempi kuin ilmainen kokeilu – joten mene eteenpäin ja kokeile!

wix vs weebly

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map