WooCart-katsaus: Hanki kaikki tosiasiat ennen kirjautumista (2020)

Onko sinulla hieno pudotuslaivasto, jonka haluat toteuttaa? Etsitkö luotettavaa WooCommerce-hosting-palvelua oman verkkokauppasi avaamiseen, mutta et tiedä kumpi voisi olla sinulle?


Jos olet lukenut Shopify-arvosteluamme, tiedät, että verkkokauppa ja verkkokaupat ovat tällä hetkellä kasvavia markkinoita, jotka antavat tietä uudelle rintamyymäläyrittäjille.

No, oletko koskaan kuullut WooCart WordPress Hosting -sovelluksesta?

Itse asiassa emme kumpaakaan, mutta lopulta tapahtui palvelun ympärillä ja meillä on muutama sana, jonka haluaisimme kertoa, mutta ensin pieni tausta WooCartista.

WooCart on itsensä ensimmäinen palvelu, joka on koskaan rakennettu yksinomaan WooCommerce-kauppojen isännöintiin / hallintaan. Se kuuluu Niteo-nimiselle yritykselle, etäyhteisölle, jolla on globaalit tiimin jäsenet ja jotka muotoilivat ajatusta tarjota WooCommerce palveluna.

Jos olet epävarma verkkokaupan luomisesta / siirtämisestä WooCartissa, meillä on arvostelu auttaa sinua päätöksenteossa. Sukellaan siis …

Esitys

Suorituskyky on usein barometri laadulle, etenkin kun kyse on isännöinnistä. Suorituskyky riippuu monista asioista, kuten palvelimet, optimoinnit jne.

WooCommerce vaatii runsaasti resursseja sivujen nopeaan lataamiseen, kun liikenteessä on piikkejä. Hidas sivu voi hidastaa muutosmahdollisuuksiasi.

Uskomaton suorituskyky WooCommerce

WooCart toimii erillisissä Google Cloud -palvelimissa, jotka on optimoitu erityisesti WooCommerce-isännöintiin. Ja jos tiedät jotain Googlen palvelimista, niitä pidetään erittäin korkeatasoisina ja salamannopeina.

Välimuisti on myös toinen asia, joka voisi nopeuttaa sivustoasi, koska se säästää paljon tietoa suoraan selaimeen. Google Cloud luottaa välimuistiin kaikissa sovelluksissaan, kuten Docs, Gmail, Youtube jne.

woocart

WooCart asettaa yksityiskohtaisen plugin-analyysin kojelautaan. Nämä analyysit voivat auttaa sinua selvittämään, mitkä laajennukset käyttävät eniten resursseja, mitkä niistä on poistettava.

Kun olet poistanut kaikki sivustosi hidastavat laajennukset, voit löytää samanlaisia ​​vaihtoehtoja kokeilla, jotka eivät tule olemaan kovia sivustossasi.

Uskomaton suorituskyky WooCommerce-palveluun

Lisäksi WooCart voi löytää sivuja, joiden latausajat ovat hitaat. Samalla tavalla voit löytää tietyiltä laajennuksilta sivulta ja ratkaista ne.

Uskomaton suorituskyky WooCommerce-palveluun

Kuvat ovat sivustolle aina vaikea tehtävä. Et pääse pitkälle sivustolla, jolla ei ole kuvia, joten kuvan bittinopeus voi määrittää sen laadun, koon ja palvelimen lataamiseen kuluvan ajan..

Siksi WooCartissa on sisäänrakennettu kuvan optimointityökalu, joka toimii jatkuvasti taustalla kompressoimaan kuvia häviöttömästi.

Se muuntaa ne myös WebP-muotoon, joka optimoi kuvat automaattisesti laitteen näytön korkeuteen / leveyteen edelleen optimointia varten.

WooCart tarjoaa myös häviöttömän lavastusominaisuuden, joka on kaikkien tarjoustensa ensisijainen aihe. Mikä tekee siitä niin hienoa, että missä suurin osa palveluista tarjoaa perusvaiheen, WooCart muuttaa sivustosi live-versiota menettämättä päivämäärää, mikä on paljon nopeampaa ja tehokkaampaa.

Tämä lisätty monimutkaisuus johtaa usein tietojen menetykseen, jota voi olla sotkuinen käsitellä. Plus aiheuttaa lisää aikaa ja asioita. Joten miten WooCart korjaa tämän??

 • No, WooCart toteuttaa kloonin tai kopion nykyisestä myymälästäsi, johon voit lisätä tai poistaa testattavia elementtejä ennen välittömien muutosten tekemistä todelliseen kauppaan
 • WooCartin järjestelmä synkronoi tilauksen ja asiakastiedot automaattisesti live-tilasta vaiheittaiseen ennen uuden version päivittämistä. Kaupan hallinnan helpottaminen on siis paljon helpompaa.
 • Kaiken kaikkiaan saat tehokkaan sivustonhallintajärjestelmän, joka pystyy helposti käsittelemään kaikkien tietojen testaamista, ylläpitoa ja päivittämistä ilman vaivaa..

Se oli kaikki esityksen puolella. Yhteenvetona voidaan todeta, että WooCart toimii nopeilla palvelimilla, siinä on analytiikka seurata hitaita laajennuksia tai sivuja ja kuvan optimointi nopeammille latausaikoille.

Kokeile WooCartia

Helppokäyttöinen hinnoittelu

Vaikka WooCommerce on suhteellisen helppo käyttää, on joitain tekijöitä, jotka kannattaa harkita ennen palveluun sukeltamista, koska sillä on yleensä oppimiskäyrä.

90% kaikesta WooCommerce-hallinnasta tapahtuu kojelaudassa. Siksi kaikki, mitä me ylittämme, on ensin yksi erittäin hieno ominaisuus, joka voidaan tuoda esiin:

woocart

Voit rakentaa täysin toimivan WooCommerce-kaupan vain 3 yksinkertaisella vaiheella ilman aikaisempaa kokemusta palvelun käytöstä. Mitä 3 askelta kysyt?

 • Kaupan nimen sijainti – siellä päätät kaupan nimen, aliverkkotunnuksen ja sijainnin
 • Kaupan omistaja – Tässä voit syöttää henkilökohtaiset tietosi
 • Kaupan kokoonpano – Täällä voit valita teeman ja määrittää käyttöliittymän

WooCartin myyntitoiminto määrittää veroasetukset, lokalisoinnin ja valuutan automaattisesti, kun olet määrittänyt sijaintisi. Säästäen siis paljon aikaa ja vaivaa.

Vaivatonta WooCommercea

Lisäksi WooCart tarjoaa avaimet käteen -myymälän, joka näyttää karkean luonteen ideastasi kaikilla demotuotteilla. Sen jälkeen voit lisätä nimesi, logosi, tuotteet ja se on se.

Tämän ominaisuuden avulla voit alkaa myydä tuotteitasi heti murehtimatta WordPress-kokoonpanoista.

Nyt muista, että et uhra mukauttamista kummassakaan vaihtoehdossa, mutta esivalmistetut myymälät eivät ole mitään uutta, ja ne otetaan käyttöön lähes kaikkialla nyt.

Vaivatonta WooCommercea

Viimeinen huomionarvoinen asia on WooCartin sähköpostijärjestelmä. Se käyttää SendGrid-laajennusta, jonka avulla voit lajitella sähköpostisi tehokkaasti:

DKIM (DomainKeys Identified Mail), joka on sähköpostitodennusmenetelmä väärennettyjen lähettäjien havaitsemiseksi, ja

SPF (Sender Policy Framework), joka estää roskapostittajia lähettämästä sähköpostia verkkotunnuksesi puolesta.

Puhutaanko nyt WooCartin hinnoittelusta.

Suunnitelmat ja hinnoittelu WooCart

Ensinnäkin, saat erillisen palvelimen, yhden myymälän, ohjatun myymälän, häviötöntä vaiheittamista, premium-CDN: tä ja päivittäisiä varmuuskopioita kaikissa suunnitelmissa hinnasta riippumatta. Yritimme myös muuttaa sivuston valuuttaa, mutta emme löytäneet keinoa.

Aloittelijataso tai Shop-suunnitelma tarjoaa 50 000 käyntiä (tai kaistanleveyttä) ja 20 Gt levytilaa 49 dollaria kuukaudessa.

Sitten ‘Markkinasuunnitelmassa’ on 100 000 käyntiä / 40 Gt levytilaa 99 dollaria / kk, ‘Mall’ suunnitelma antaa sinulle 150 000/60 Gt levytilaa 179 dollarilla / kk, ja viimeiseksi ‘Supermall’ -suunnitelmassa on 300 000/80 Gt levyä tilaa 249 dollaria / kuukausi.

Näin ollen takeaway on, että helppokäyttöisyys on tasapuolinen monen kilpailun kanssa. WooCart antaa sinun ohittaa kaikki hälytykset ja laittaa ne liiketoimintaan heti. WooCart tarjoaa premium-palvelua edulliseen hintaan.

turvallisuus

Tietoturvaa ei useimmiten unohdeta, kun kyse on WooCommerceista. Ihmiset unohtavat usein, että WordPress WooCommerce on usein alttiita hakkereille ja myös kolmansien osapuolten hyväksikäytölle.

Lisäksi WooCommerce on avoimen lähdekoodin ansiosta hakkereiden tai roskapostittajien on erittäin helppo saada käsiinsä koodi ja luoda haitallisia tuotteita.

Katsotaanpa mitä WooCartilla on turvallisuuden kannalta:

Vaivatonta WooCommerce - WooCart

WooCart mukana toimitetaan Let’s Encrypt SSL, joka antaa S-merkinnän HTTPS: ssä. Se varmistaa, että sivuston kävijä on turvallinen ja yhteys on läpäisemätön.

Vaivatonta WooCommerce WooCartia

GDPR tai yleinen tietosuoja-asetus korostaa tietosuojaa ja yksityisyyttä kaikissa Euroopan maissa. Vaikka se on EU: n laki, se koskee myös tiedon siirtoa myös EU: n ulkopuolelle.

Vaivatonta WooCommerce - WooCart

Päivittäiset varmuuskopiot ovat epäonnistunut turvallinen toimenpide, jota voidaan käyttää sivustosi palauttamiseen, jos kaikki muut turvatoimet epäonnistuvat.

Vaivatonta WooCommerce - WooCart

WooCart tekee tässä poikkeuksen kilpailusta. Se tarjoaa harvinaisen No-Hack-takuun. Nyt he eivät palauta rahaa, mutta lupaavat korjata sivustollesi mahdollisesti aiheutuneet vahingot.

Se on kaikki WooCartin turvallisuuden kannalta. Yhteenvetona voidaan todeta, että saat SSL-, GDPR-määritykset, päivittäiset varmuuskopiot milloin tahansa palautuksella ja hack-takuun. Siirrytään nyt seuraavaan osaan.

Asiakaspalvelu

Me kaikki tiedämme ohittaa tämän osan oikein, koska kuka tarvitsee asiakastukea? Jos WordPress on niin käyttäjäystävällinen, miksi tarvitset asiakastukea ensisijaisesti?

Koska ongelmia esiintyy jopa kaikkein täydellisimmissä paikoissa, palvelut. Se on vain kuinka tech toimii. Puutteellisesti. Siksi tarvitsemme näitä keskimmäisiä miehiä käsittelemään tällaisia ​​tapahtumia. Kuka tahansa voi hukkua joka kerta.

Yhteystiedot - WooCart

WooCartissa on 3 tapa saada tukea. Voit ottaa yhteyttä tukeen WooCart-sovelluksen kautta, käyttää ohjekeskusta tai ottaa yhteyttä jokuan Live Chat -palveluun. Katsotaanpa ensin suorakeskustelu:

Yhteystiedot - WooCart

Kirjoitimme kysymyksen chat-asiakasohjelmaan ja odotimme vastausta. Botti ilmoitti meille, että jonkun vastaaminen voi kestää 20 minuuttia. Joten istuimme vain odottamassa …

Yhteystiedot - WooCart

… Mutta joku vastasi heti alle minuutilla, mikä oli hyvä. Keskusteluedustaja vastasi yksinkertaisella lyhyellä vastauksella, joka riitti siihen, mitä pyysimme.

Siirrymme eteenpäin ohjekeskukseen, joka on WooCartin tietokanta:

Woo Cart -ohjeet

Sen lisäksi, että WooCartilla on oma blogi, sillä on täysin toimiva tietokanta, joka sisältää erilliset aihealueet ja niihin liittyvät artikkelit saadaksesi tarvitsemasi apua.

WooCart-ohje

Napsautimme “Kauppojen hallinta” ja artikkelikokoelmassa oli aiheita, jotka on koottu ensisijaisesti kojetaulun sisäpuolelle. Napsautimme Aseta verkkotunnus tarkistaaksesi artikkelin.

WooCart-ohje

Nyt me tutustuimme muihin aiheisiin ennen kuin napsautimme tätä ja useimmat pidettiin hyvin lyhyinä ja yksinkertaisina, koska ne olivat erittäin helppo selvittää. Mutta koska tämä aihe on vähän laaja, WooCart teki yksityiskohtaisesti tämän artikkelin käyttäjän ymmärtämiseksi selvästi.

Siten se summaa asiakastuen osan. Live-chat on reagoiva ja tietopohja tekee tehtävänsä hyvin.

Kokeile WooCartia

johtopäätös

WooCommerce on edennyt kaukana alustaan. Olemme nähneet, että monet kehitykset tapahtuvat aikajanallaan, ja WooCart ei ole poikkeus. Rakentaminen yksinomaan WordPress-sivustojen hallintaan ja ylläpitoon on erittäin vaikuttavaa…

… Mutta onko se sen arvoista? Vai kannattaako siirtää sivustosi WooCartiin?

Ollakseni rehellinen: Toki.

Hintaan tarjottavat ominaisuudet ovat tasapuoliset kilpailun kanssa. Lisäksi ominaisuudet, kuten häviötön lavastus, ovat ehdottomasti kokeilun arvoisia. WooCartin kanssa on helppo työskennellä.

Jos sinulla on rahaa, WooCartilla on varmasti selkäsi. Jos et halua tyypillisen WordPress-sivuston monimutkaisuutta ja tarvitset joustavuutta työskennellä ympäriinsä, kuten avaimet käteen -toiminto ja häviötöntä lavastusta, se on varmasti kustannusten arvoinen helpon käytön vuoksi & perustaa.

Tämä päättää tarkastelun. Jos haluat lisää vaihtoehtoja hosting täällä, muutama tarkistaa. Esittelimme tosiasiat, nyt päätös on sinun. Mitä mieltä olet artikkelista? Kokeiletko WooCartia? Kommentoi alla ja kerro meille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map