Yrityksen tarpeiden löytäminen – Ylhäältä

Okei, joten olet valmis julkaisemaan tuotemerkkiäsi, mutta et ole edes varma mistä aloittaa. Tietenkin paitsi, tiedät, että tuotemerkilläsi on oltava nimi, eikö niin?


Mutta brändin nimeäminen ei aina ole helppoa. Onneksi sen ei tarvitse olla niin monimutkaista, kuin saatat joutua uskomaan. Se voi todella pudota jonnekin keskelle.

Tarvitset seuraavien luomien vaiheiden noudattamista varmistaaksesi, että sinulla on nimi, joka todella resonoi ihmisten kanssa.

Kuka sinä olet?

Jos yrität luoda nimen, sinun on ensin selvitettävä, kuka olet. Ei, emme tarkoita sinua henkilökohtaisesti.

Tarkoitamme tuotemerkkiä, jonka yrität luoda. Mistä merkissäsi on kyse? Mitä se tekee? Mitä arvoja haluat edistää? Miksi tuotteesi on jopa tärkeä??

Tässä vaiheessa voit myös aloittaa kirjoittamalla yrityksesi nimet, jotka todella pidät. Ajattele vain sitä, mikä jokaisesta heistä todella vetoaa sinuun, ja kirjoita myös alas, kun olet siinä.

Jotta voit itse tehdä jotain luettelostasi, tarvitset vähintään 8 nimeä, jotka todella pidät. Heillä ei tarvitse olla mitään tekemistä yrityksen kanssa.

Etsit vain nimiä, jotka haluat kuulla, ja voit sitten työskennellä heidän kanssaan. Selvitä muutama kohta jokaisesta, joka kertoo mitä pidät siitä.

Ehkä pidät siitä tosiseikasta, että se on pulla, tai pidät siitä, että se todella sopii mainostamaansa tuotemerkkiin. Mikä se on, kirjoita se muistiin.

Kuka on yleisösi?

Oletetaan, että harjoittelet kodinsisustusta. Jos myyt korkeakouluopiskelijoille, jotka haluavat sisustaa asuntolansa, aiot käydä siinä täysin eri tavalla kuin joku, joka myy keski-ikäisille ammattimaisille ihmisille, jotka sisustavat ikuisesti kodinsa.

Joten miettiä ihmisiä, joille myyt, kun luot tuotemerkkiäsi. sen tulisi olla suunnattu tiettyä yleisöä kohti.

Ajattele tätä näin, Robinhood on sijoittajasovellus, mutta kun kuulit ensimmäisen kerran kyseisen nimen, ajattelet todennäköisesti heti hahmon lapsuuden tarinoistasi.

Juuri siksi he valitsivat nimen. se vetoaa vuosituhansien luonteeseen kohtuullisudella ja helposti. Itse sovellus on suunniteltu varmistamaan, että kuka tahansa voi sijoittaa ilmaiseksi, joten se ei ole vain jotain niille, joilla on paljon rahaa.

Mikä on tulevaisuutesi?

Kuvittele tuotemerkkiäsi viidessä vuodessa. Mikä tekisi todella onnelliseksi nähdä sen? Entä kymmenessä vuodessa? Jos haluat olla täsmälleen sama vain suurempi, voit nimetä brändisi mistä haluat.

Jos ajattelet, että saatat muuttaa asioita samalla tavalla, kun et halua nimeä, joka on liian virtaviivainen. Jos aloitat kirjojen myynnin ja lanseeraat sitten kyniin ja muistikirjoihin, et halua nimeä, joka saa ihmiset ajattelemaan kirjoja vain,?

Paras tapa, jonka voit tehdä, on luoda yhden lauseen lauseita, jotka summaavat tarpeitasi ja brändisi.

 • Etsin nimeä, joka osoittaa, että olemme hauska ja täysin ainutlaatuinen yritys.
 • Etsin nimeä, joka osoittaa, että olemme nuoria, raikkaita ja lantiota.
 • Etsin nimeä, joka osoittaa, että olemme ympäristöystävällisiä ja kestäviä.

Kirjoita muutama näistä omalle tuotemerkillesi ja etsimällesi.

Mitä tarvitset?

Okei, joten olet kirjoittanut joitain nimiä, joista todella pidät, ja olet luonut yhteenvedot etsimästäsi. Nyt on aika alkaa selvittää nimiä, joita voit kokeilla.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä tuotemerkistä, on, että sen pitäisi olla helppo taitaa, kuulla ja sanoa. Ihmiset haluavat pystyä jakamaan tuotemerkkisi, mutta jos he eivät saa nimeä, sitä ei tapahdu.

Mikä sinun nimesi on?

Älä ole liian hermostunut, sinun ei tarvitse olla kaikkea naulattu alas juuri nyt. Sen sijaan aiot aloittaa laajalta valikoimalta. Kirjoita vain jokainen nimi, jota ajattelet, joka voisi toimia brändisi kannalta.

Mene laatikon ulkopuolelle, ole luova ja älä huolehdi siitä, mitä pidät tai mitä et tässä vaiheessa tee. Jos sinulla on edelleen ongelmia, katso aloittamalla nämä luovien yritysten nimet.

Haluat nimet, jotka ovat todella laajoja ja nimenomaisia. Valitse nimet, jotka ovat todella abstrakteja ja kuvaavia, klassisia tai tunnepitoisia.

Valitse nimet, jotka yhdistävät sanat yhteen, tai luo nimiä, jotka ovat useita sanoja. Voit luoda mitä tahansa ja kaikkea mitä haluat ja rohkaista sitä.

Kuinka voit valita?

Nyt aiot aloittaa asioiden kaventumisen. Vain lukea jokainen nimi ja päättää pidätkö siitä vai et.

Jos jätät sen toistaiseksi, mutta jos ei, niin ylitä se. Jatka kaventamista, kunnes pääset vain viiteen tai kuuteen vaihtoehtoon, joita ehdottomasti rakastat.

On aika alkaa kysyä ihmisiltä, ​​mikä nimi saa heidät kiinnostavimmaksi saadaksesi lisätietoja.

Kysy ystäviltäsi ja perheenjäseniltäsi ja jopa muilta muukalaisilta, jotka ovat osa väestöryhmääsi. Sieltä saat vielä enemmän palautetta.

Kuinka teet sen omaksi?

Viimeinen vaihe tässä prosessin osassa on verkkotunnuksen saaminen.

Haluat verkkotunnuksen, joka sopii tuotemerkkiisi ja nimesi kanssa ja jonka ihmisten on helppo tunnistaa olevan yhteydessä sinuun. Tämä tarkoittaa sitä, että hankit nimen, joka sopii hyvin nimesi kanssa.

Varmista, että suoritat myös esimerkiksi tavaramerkkien validoinnin.

Loppujen lopuksi et halua luoda kaikkea tuotemerkkiäsi ja yritystäsi ja huomaa sitten, että et voi käyttää luomaasi nimeä, koska jollain muulla on jo se.

Muista, että pelkästään sillä, ettei kenelläkään ole tarkkaa nimeä, se ei tarkoita, että se ei voisi olla ongelma.

Haluat varmistaa, ettet myöskään katso liian lähelle ketään muuta. Jos teet niin, voit joutua juridisiin ongelmiin, ja se ei auta sinua yrityksen käynnistämisessä ja rakentamisessa.

Viimeiset sanat

Nimen luomisesta tulee vaikea prosessi.

Emme aio kertoa sinulle, että se tulee olemaan kävelyllä puistossa. Mutta se on ehdottomasti myös hauska prosessi.

Sinun tulee luottaa paljon nimesi auttamiseen brändisi luomisessa ja sidossuhteessa potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Käytä aikaa läpi tämän prosessin, älä ohita mitään vaiheita. Huomaat, että sinulla on paljon helpompaa aikaa luoda brändisi ja yrityksesi, jos niin teet.

Loppujen lopuksi aiot arvioida muita nimiä ennen kuin keksit omia, varmistaaksesi, että pidät kiinni asioista, joita todella rakastat.

Varmista sitten, että brändisi aikoo antaa parhaan jalan eteenpäin kaikille mukana oleville.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map