10 cei mai buni producători de site-uri gratuite (da, total gratuit – fără plată)

Deci, vă interesează producătorii de site-uri gratuite. De ce nu? În sfârșit, există o mulțime de lucruri gratuite pe internet. Din păcate, constructorii de site-uri gratuite de calitate sunt ceva mai dificil de găsit.


Există o mulțime de construitori de site-uri gratuite. Dar adevărul este că va trebui să fiți gata să faceți anumite concesii dacă doriți un constructor de site-uri gratuit, deoarece majoritatea constructorilor de site-uri gratuite fac parte din modelele „freemium”.

După cum sugerează și denumirea, structurile de prețuri freemium oferă opțiuni gratuite și premium. Rezultatul natural este că opțiunile gratuite sunt mai puțin prezentate sau prezintă unele dezavantaje notabile.

Dar hei – un constructor de site-uri gratuit merită încă să te uiți. Poate doriți doar să experimentați cu software-ul înainte să începeți să îl plătiți. Poate doriți să creați un site pentru o idee pe care o aveți și aveți nevoie doar de o priză imediată.

Sau poate dezavantajele obișnuite ale planurilor gratuite nu te elimină.

Destul de corect. Ei bine, multe experiențe cu construirea site-urilor web și a constructorilor de site-uri gratuite m-au determinat să creez această listă a celor mai mari producători de site-uri gratuite.

Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știți despre această listă … în primul rând, dau o mare greutate numelor de domeniu. Mulți oameni vor vedea un site web pe care îl vizitează diferit dacă se află într-un subdomeniu și doar așa. Pare mai puțin legitim.

Și aproape fiecare constructor de site-uri gratuit vă va permite să construiți un site sub un subdomeniu decât dacă faceți upgrade la un plan plătit. Așadar, dacă un site web vă permite să conectați gratuit un nume de domeniu (rețineți că trebuie să plătiți în continuare pentru un nume de domeniu) sau dacă subdomeniul site-ului web prezintă o problemă mai mică, atunci dau o cantitate bună de greutate..

Și da, chiar dacă unele alte lucruri – cum ar fi personalizabilitatea – sunt sacrificate.

Un alt lucru: nu acordați prea multă atenție numărului de argumente pro și contra din această listă. În schimb, fiți atenți la ceea ce spun ei. De exemplu, ceva ar putea avea multe contra, tehnic vorbind, dar pozitivele sunt de o asemenea importanță, încât acestea depășesc în mod semnificativ negativele.

Aproape fiecare constructor de site-uri gratuit va veni cu reclame pentru companie, un subdomeniu și doar câteva funcții.

Dar, există întotdeauna excepții. Deci, fără alte detalii, iată lista mea cu cei mai buni producători de site-uri gratuite.

hostingpill
Cele mai bune site-uri de web site gratuit

 1. WordPress.com
 2. Wix
 3. WebStarts
 4. Weebly
 5. Blogger
 6. Site-uri Google
 7. Jimdo
 8. UCraft
 9. Site123

Postul 1: WordPress.com

Treceți cu o previzualizare

Wordpress

WordPress este extrem de popular – atât de mult încât este greu de apreciat. A trecut încoace din 2005 și de atunci, a crescut pentru a susține nenumărate milioane de site-uri.

O estimare creditează WordPress cu serviciul de 30% din bloggerii de internet, iar WordPress este al 50-lea site web cel mai popular din lume. Chiar și mai impresionant, CNN, CBS, BBC, Reuters și Fortune folosesc WordPress.

Deci da, este o platformă destul de reușită. Și desigur, un motiv mare pentru popularitatea sa este opțiunea sa gratuită.

Amplasarea mea pe WordPress.com ca număr unu nu vine ușor sau ușor. Amândouă Wix și Weebly au funcții și personalizare mult mai mari decât WordPress.

În calitate de producători generali de site-uri, îl iau. Cu toate acestea, WordPress este atât de popular încât să ai un subdomeniu cu WordPress îți poate afecta blogul cu mult mai puțin decât dacă ai folosi un alt site.

Mai mult, faptul că face parte din comunitatea WordPress aduce mai multe avantaje proprii. Cu siguranță, depinde de ceea ce doriți din constructorul de site-uri, dar dacă este un blog, WordPress este probabil cea mai bună opțiune gratuită.

Previzualizare WordPress (Ușor de utilizat: 3/5)

Pro-uri

 • Pentru un produs gratuit, există o selecție destul de bună de teme / șabloane. Deși editarea este mediocră, puteți face totuși o cantitate corectă de personalizare.
 • Este foarte ușor să importi și să exporti conținut, inclusiv între blogul tău WordPress și un blog cu o altă platformă (cum ar fi Medium sau Wix).
  Importați în WordPress
 • Instrumente solide de blog (evident), precum și instrumente de bază de informații și funcții de mărturie și pagini de contact.
 • Popularitatea WordPress înseamnă că veți găsi mai multe sfaturi despre utilizarea WordPress decât cu aproape orice altă platformă.
 • De asemenea, datorită popularității sale, având un subdomeniu pe WordPress s-ar putea să nu te doară la fel de rău. Mulți bloggeri folosesc un subdomeniu WordPress și, astfel, faptul că subdomeniul nu ar strica în mod necesar aspectul site-ului dvs. (cel puțin, nu la fel ca și cu alți constructori liberi).
 • De asemenea, în urma acestui lucru – WordPress.com acceptă o comunitate mai socială, cum ar fi Blogger. Este foarte ușor de urmărit și de interacționat cu alte bloguri din comunitatea WordPress și pentru ei să interacționeze cu tine – un bun mod de a conduce traficul și de a câștiga popularitate.

Contra

 • În timp ce instrumentele de personalizare sunt în regulă, sunteți într-adevăr limitat la articolele mai mici (cum ar fi culorile). Practic, trebuie să analizați temele pentru a obține un aspect preferat.
 • Aplicațiile (cunoscute pe WordPress sub numele de plugin) nu sunt disponibile pentru planuri gratuite.
 • Chiar și instrumentele SEO de bază nu sunt disponibile pentru planurile gratuite.
 • Fără chat live.

Creați site-ul meu gratuit WordPress

Punctul 2: Wix

Treceți cu o previzualizare

Wix

Wix este fără îndoială unul dintre cei mai populari producători de site-uri gratuite. De fapt, este pur și simplu unul dintre cei mai cunoscuți constructori de site-uri web.

La fel ca Weebly, a fost fondată în 2006. Cu toate acestea, Wix are peste două ori mai mulți utilizatori decât Weebly, la 110 milioane.

Wix este cunoscut pentru a fi un editor fantastic și flexibil și este astfel folosit de o gamă largă de oameni, de la bloggeri obișnuiți, până la afaceri de top.

Concluzia cu Wix este că obțineți un editor foarte funcțional și o mulțime de funcții – dar, desigur, va trebui să plătiți pentru cele mai importante lucruri, un domeniu și eliminarea anunțurilor Wix.

Previzualizare Wix (Ușor de utilizat: 4/5)

Pro-uri

 • Wix are o comunitate foarte mare de utilizatori, care ar putea fi o resursă utilă dacă aveți întrebări sau nelămuriri.
 • Instrument de editare foarte robust. Nu este doar ușor, dar puternic și chiar versiunea gratuită permite un grad mare de personalizare. Wix se clasează foarte bine deoarece acest editor este cu adevărat unul dintre cele mai bune disponibile gratuit.
  editor wix
 • La această notă, Wix are o selecție largă de șabloane de calitate.
 • Wix are instrumente de bază de SEO, management de contacte, marketing, informații și chiar instrumente de blogging. Instrumentul de blog este deosebit de impresionant. Pentru un constructor gratuit, Wix este aproape la fel de complet ca un constructor complet – desigur, biții cheie încă lipsesc.

Contra

 • Reclamele Wix fac parte din planul gratuit.
 • Un astfel de element care îi lipsește Wix este un formular de contact, pe care mulți constructori liberi îl includ.
 • Modelul de preț al Wix până de curând a fost mai accesibil. Anume, primul nivel premium a fost de doar 5 dolari pe lună și v-a permis să conectați un domeniu. Aceasta a fost eliminată și acum primul nivel este de 11 dolari, ceea ce înseamnă că constructorul de site-uri gratuit este chiar mai îndepărtat din planurile premium. De asemenea, înseamnă că dacă doriți să utilizați constructorul de site gratuit și să plătiți doar pentru domeniu, nu sunteți noroc.
 • Fără chat live. Dar acest lucru este valabil chiar și pentru clienții Wix plătitori, deci nu are nicio legătură cu a avea un cont gratuit.

Încercați Wix gratuit

Articolul 3: WebStarts

Treceți cu o previzualizare

WebStarts

WebStarts este o companie menționată frecvent pe listele celor mai mari producători de site-uri. Când am vizitat prima dată site-ul lor web, am fost destul de sceptic. De ce? Pentru că pagina lor de pornire afișează acest lucru: „Așa cum se vede pe… Facebook, Bing, Google, Yahoo”. Într-adevăr?! A fi văzut într-un motor de căutare este semnificativ diferit de cel văzut într-o revistă.

Dar hei, are o opțiune gratuită, așa că am încercat-o. Se dovedește, este un constructor de site-uri gratuit destul de subestimat și robust. Majoritatea companiilor se exagerează pe site-urile lor WebStarts este opus.

Unele chestii de pe pagina oficială de prețuri a site-ului sunt depășite, iar rezultatul este că produsul real este chiar mai bun decât credeți. Aș spune că WebStarts continuă cu Weebly și Wix în ceea ce privește abilitățile sale, dar are o recunoaștere a numelui mult mai mică și este chiar mai rapid să începem cu rivalii săi mai mari.

Pro-uri

 • Funcționalitate de bază pentru comerț electronic / magazin.
 • WebStarts are un instrument de gestionare a contactelor care nu este foarte robust, dar este totuși destul de util, având în vedere că este gratuit.
 • WebStarts are un instrument decent de blog care funcționează bine în cadrul constructorului.
 • Reclamele WebStarts nu sunt copleșitoare.
 • În general, instrumentul de constructor / editor este ușor de utilizat și funcțional, plus caracteristic decent (la fel cu Weebly și Wix).

profesioniști webstarts

 • Mai simplu de gestionat decât Weebly sau Wix, care se simt uneori supraaglomerate.

Contra

 • Așa cum se întâmplă în cazul constructorilor liberi, stocarea limitată.
 • Interfața constructorului este în general bună, dar poate fi uneori greoi sau neintuitivă uneori. În plus, nu sunt un fan al esteticului, dar aceasta este doar părerea mea și nu un defect grav.

Începeți cu WebStarts gratuit

Postul 4: Weebly

Treceți cu o previzualizare

Weebly

Fondată în 2006, Weebly a devenit unul dintre cei mai populari constructori de site-uri cu peste 50 de milioane de clienți la nivel global.

De multe ori mă gândesc la Weebly ca o alternativă la Wix. Cei doi sunt foarte asemănătoare în multe moduri prin faptul că rulează pe modele freemium, sunt cunoscuți pentru că sunt unii dintre cei mai buni producători de site-uri din jur și au cultivat o popularitate pentru produsele lor gratuite.

Iată rezumatul meu: Weebly este unul dintre cei mai buni producători de site-uri gratuite, dar nu este la fel de complet prezentat ca Wix. Acestea fiind spuse, are ceva sau două Wix nu, așa că vă încurajez să le încercați pe amândouă.

Previzualizare Weebly (Ușor de utilizat: 3/5)

Pro-uri

 • Editorul este foarte robust și se apropie sau este egal cu editorul lui Wix.
  Editor Weebly
 • Weebly are instrumente de bază SEO, blogging și chiar instrumente de comerț electronic / produs. Acest lucru este foarte unic pentru produsele gratuite. Desigur, oricine este într-adevăr interesat de comerțul electronic probabil că nu ar trebui să apeleze la un constructor de site-uri gratuit, dar este totuși o configurație impresionantă.
 • Weebly are câteva aplicații disponibile pentru instalare chiar și de către utilizatori gratuite. Nu sunt nici aplicații slabe, dar lucruri utile precum graficele de preț, Eventbrite, întrebări frecvente și așa mai departe.

Contra

 • Chiar și odată ce v-ați conectat, Weebly are o mulțime de probleme. Vă puteți aștepta să crească pe aproape orice constructor de site-uri gratuit, dar este un lucru enervant pentru Weebly, deoarece Weebly este unul dintre cei mai buni producători de site-uri gratuite..
 • Asistența clienților nu este la fel de bună ca a lui Wix. Cu toate acestea, Weebly are un chat live.
 • Editorul lui Weebly este foarte bun, dar sunteți puțin mai restrâns decât cu Wix.

Postul 5: Blogger

Treceți cu o previzualizare

Blogger

Bloggerul îmi dă nostalgie. Am început să folosesc Blogger ca un tânăr, încântat să testez instrumente ușoare de creare web. Revenind la Blogger pentru a-l testa, am fost surprins să aflu că multe erau în continuare aceleași.

Dacă căutați liste de creatori de site-uri gratuite, nu găsiți de obicei Blogger pe ele. Acest lucru este probabil pentru că Blogger este concentrat mai ales pe construirea de bloguri (duh), mai degrabă decât pe tipuri mai generale de site-uri web.

Totuși, Blogger este mult mai complet oferit gratuit decât majoritatea constructorilor de site-uri web, iar la sfârșitul zilei, tot construiești un site web chiar dacă ești limitat la formatul blogului.

Previzualizare Blogger (Ușor de utilizat: 2.5 / 5)

Pro-uri

 • Actualizarea este complet opțională și există o comunitate puternică de utilizatori liberi. Unul dintre motivele pentru care am clasat Blogger este foarte important, deoarece este foarte comun ca oamenii să aibă bloguri pe domeniul __.blogspot.com. Este posibil ca un vizitator să scruteze site-ul dvs. din cauza subdomeniului cu Blogger.
 • Utilizatorii pot crea 100 de bloguri pentru fiecare cont.
 • Deși opțiunile de personalizare sunt limitate, încă se pot rearanja anumite elemente de pagină și se pot alege culori, fonturi etc. Editarea HTML este disponibilă, dar majoritatea oamenilor nu doresc construitori de site-uri, astfel încât să poată edita HTML.
 • Utilizatorii pot conecta un domeniu fără a fi nevoie să facă upgrade. Acest lucru este probabil unul dintre cele mai bune lucruri pe care Blogger le-a făcut: o persoană care dorește doar un format de blog simplu, dar își dorește totuși propriul domeniu poate compromite prin utilizarea Blogger și, astfel, să păstreze gratuit platforma de editare reală.Bolgger pentru domeniu gratuit

Contra

 • După cum s-a spus, este doar un format de blog.
 • Temele sunt foarte limitate, la fel și opțiunile de personalizare. Detaliile mai mici (culori, fonturi) sunt personalizabile, dar controlul mai mare al paginilor și al site-ului general contează practic pentru selectarea unei teme și comutarea culorilor..
 • Nici un chat în direct sau chiar un sistem complet de ticketing – Blogger este prea mare și se bazează pe utilizatori gratuite. Cu toate acestea, marea comunitate de utilizatori poate completa tipurile pentru cele mai multe probleme.

Postul 6: Site-uri Google

Constructor de site-uri Google

Google are cu adevărat software pentru toate. Google Sites seamănă foarte mult cu Google Docs pentru construirea de site-uri web. Este ușor de utilizat și bun pentru colaborare, plus este complet gratuit.

Singura problema? Este prea simplu.

Google Sites este cel mai bun pentru a face pagini web foarte simple, nimic prea dinamic sau chiar important. Datorită naturii sale de colaborare, este bine să construim pagini informaționale sau în stil wiki.

Previzualizare Google Sites (Ușor de utilizat: 3/5)

Pro-uri

 • Extrem de gratuit: Google Sites este creat pentru a fi un instrument neplătit. Acesta poate fi un dezavantaj pentru unii – Google Sites nu are nici măcar opțiunea de a face upgrade pentru mai multe funcții. În ceea ce privește constructorii de site-uri gratuite, este greu să găsești o platformă care este destinată să fie doar gratuită.
 • Google Sites este foarte bun cu colaborarea, precum vărul său, Google Docs.
 • Foarte ușor de utilizat. Mulți construitori de site-uri sunt, dar Google Sites este unul dintre cele mai simple și simple.
  Interfața site-urilor Google

Contra

 • Foarte de bază. Google Sites are doar cele mai de bază instrumente și uneori se simte că editați un PowerPoint sau Google Slide mai mult decât un site. Instrumentele de personalizare sunt deosebit de limitate. Din acest motiv, Google Sites este foarte bun doar pentru a face site-uri web cu aspect simplu.
 • După cum am menționat, Google Sites nu are nici măcar opțiunea de actualizare sau de adăugare a funcțiilor premium. Există doar versiunea gratuită. Unii pot găsi că le place Google Sites, dar au nevoie doar de o capacitate de personalizare. Ne pare rău, fără zaruri.
 • În timp ce majoritatea constructorilor de site-uri gratuite au capacități de stocare reduse, cifra Google Sites este deosebit de scăzută la 100 MB.
 • Probabil că acest lucru ar trebui să se înțeleagă, dar Google Sites este atât de simplu, încât nu are aproape niciun suport pentru clienți.

Punctul 7: Jimdo

Treceți cu o previzualizare

Jimdo

Jimdo este mai puțin un nume de familie comparativ cu Blogger, WordPress sau chiar Wix, dar este încă cunoscut pentru a fi unul dintre cei mai puternici construitori de site-uri gratuite..

În ciuda faptului că este pe partea mai mică din punct de vedere al numelui său, Jimdo a contribuit în continuare la crearea a peste 20 de milioane de site-uri web.

Jimdo este, ca mulți din această listă, bazat pe un model freemium. Un lucru care îmi place în mod deosebit în ceea ce privește Jimdo este faptul că sprijină foarte mult produsul său gratuit, spre deosebire de alte site-uri care oferă un produs gratuit, dar par să îl urască în același timp în favoarea versiunilor lor premium..

Jimdo este, în esență, un constructor de site-uri gratuit solid, cu limitările obișnuite.

Previzualizare Jimdo (Ușor de utilizat: 3.5 / 5)

Pro-uri

 • Opțiunea Creator vă permite să începeți crearea de pagini instantaneu. Este instrumentul tipic de construire a site-urilor web cu care v-ați folosit.
 • O selecție destul de largă de șabloane (peste 100) pentru un constructor gratuit.Șabloane Jimdo
 • Aplicația Jimdo disponibilă pentru Android și iOS
 • Instrumente SEO de bază și instrumente pentru magazin online (de asemenea, fără taxe de tranzacție!)
 • 500MB de stocare. Nimic imens, dar nu este rău pentru un constructor de site-uri gratuit.
 • LogoMaker pentru a vă ajuta să vă creați / personalizați propria imagine de logo a mărcii.

Contra

 • Trebuie să faceți upgrade pentru a utiliza un domeniu.
 • În timp ce editorul lor este în regulă, uneori poate fi neplăcut. Oamenii au sentimente amestecate despre asta.
 • Jimdo și-a îmbunătățit editorul site-ului, dar poate fi uneori puțin intuitiv.
 • Nu există opțiune de chat în direct, dar există un sistem de ticketing.

Punctul 8: UCraft

ucraft-site-constructor

UCraft este o altă companie care nu este foarte bine cunoscută în afara celor cu interes pentru companiile de construcții de site-uri web.

UCraft are, de asemenea, o reputație minoră pentru nivelul lor gratuit de construire de site-uri web.

În opinia mea, UCraft este subestimat. Nu este faptul că produsul gratuit UCraft merită să fie extrem de bine cotat, exact, dar merită mai mult credit. Așa cum este obișnuit, UCraft rulează pe un model freemium.

Cu toate acestea, produsul gratuit este doar o pagină de destinație. Deci, nu este chiar un constructor complet de site-uri gratuit. Cu toate acestea, acel constructor de pagini de destinație este destul de capabil, și poate cel mai important, puteți conecta un domeniu gratuit.

Previzualizare UCraft (Ușor de utilizat: 3/5)

Pro-uri

 • Utilizatorii pot conecta un domeniu chiar și pe un plan gratuit. Numai asta îl face, după părerea mea, una dintre cele mai bune opțiuni gratuite pentru constructor de site-uri.
  Domeniul de conectare Ucraft
 • Funcții de personalizare destul de bune, deși în echitate, mai ales din cauza faptului că editați o singură pagină și nu un întreg site web.
 • Instrumente de bază SEO, Google Analytics și SSL. Nu este copleșitor de impresionant, dar totuși solid.

Contra

 • Funcționalitatea comerțului electronic necesită upgrade.
 • Chatul live 24/7 poate fi uneori lipsit de răspuns, deși funcționează bine.
 • Creatorul de site-uri web este într-adevăr un constructor de pagini de destinație. Încă poate fi util, mai ales că puteți conecta un domeniu, dar sunteți în continuare limitat la o pagină mare.

Începeți cu UCraft gratuit

Postul 9: Site123

Treceți cu o previzualizare

Site 123

Site123 nu este tocmai o alegere de top pentru construirea de site-uri gratuite, dar este cu siguranță o opțiune. Site123 se comercializează puternic ca constructor de site-uri gratuit (serios, doar Google și veți vedea ce vreau să spun).

Site123, desigur, rulează pe un model freemium, dar spre deosebire de multe altele, are doar un nivel premium în loc de câteva.

În afară de asta, se încadrează în avantajele și avantajele generale pe care le așteptați de un constructor de site pe jumătate decent: este gratuit, constructorul funcționează, dar nu veți primi un domeniu și veți avea anunțuri.

Previzualizare site123 (Ușor de utilizat: 3.5 / 5)

Pro-uri

 • Funcționalitatea de bază a comerțului electronic (inclusiv un instrument de marketing prin e-mail) și instrumente SEO. Interesant, puteți accepta plăți offline doar cu versiunea gratuită (luând numărul de telefon al clientului sau detaliile transferului prin cablu).
 • Acces la un magazin de aplicații, care include aplicații disponibile pentru utilizatori gratuit. Acest lucru este important, deoarece o parte din ceea ce Site123 îi lipsește în mod implicit (și rețineți că Site123 nu pune la dispoziție atâtea instrumente disponibile, cât numele superioare clasificate aici) puteți obține în magazinul de aplicații.Aplicații Site123
 • Asistență live chat 24/7 – chiar și Wix și WordPress nu oferă acest lucru (gratuit).
 • Editor decent: nimic despre care să scriu acasă, dar cu siguranță funcțional.Site123 Interfață
 • Presiune surprinzător de mică pentru a se transforma într-un plan plătit.

Contra

 • Un banner Site123 vizibil, chiar dacă este mic. Dar este destul de comun.
 • Limitat în ceea ce privește șabloanele și, în timp ce editorul funcționează bine, sunteți încă un pic restricționat în ceea ce privește cât puteți edita.
 • În general, Site123 nu are o mulțime de funcții disponibile.

Încercați site123 Toda

Articol special: 000 Webhost

Treceți cu o previzualizare

000webhost

000Webhost este un serviciu de găzduire, motiv pentru care l-am separat de celelalte opțiuni din această listă. Dar hei, dacă este găzduit, de ce chiar să-l crezi?

Ei bine, mai întâi, pentru că 000Webhost este unul dintre câteva servicii de găzduire gratuite, iar dintre acestea este probabil cel mai cunoscut. În al doilea rând, 000Webhost oferă capacități de construire a site-urilor web.

Pentru a spune, pur și simplu, puteți crea un cont gratuit și să începeți să utilizați gratuit aceste capacități de construire a site-urilor web. 000Webhost se dorește a fi o platformă de găzduire gratuită, dar o consecință secundară este că este și un constructor de site-uri gratuit.

Previzualizare 000Webhost (Ușor de utilizat: 3.5 / 5)

Pro-uri

 • Deoarece găzduirea este îngrijită, puteți pur și simplu să cumpărați un domeniu și apoi să îl conectați gratuit. În timp ce Weebly, Wix, WordPress și alții ar trebui să plătești pentru a conecta un domeniu pe care îl deții deja, 000Webhost te-ar permite să pleci doar cu plata pentru domeniu..
 • În plus, întrucât 000Webhost este în principal o platformă de găzduire, puteți alege între utilizarea constructorului de site-uri 000webhost sau puteți instala WordPress.org și utilizați asta pentru a construi un blog. Constructorul de site-uri este destul de bine prezentat și gestionează un grad ridicat de personalizare.
  000webhost pentru a construi site-ul
 • Pentru conectarea la WordPress.org: WordPress.org este diferit de WordPress (menționat mai sus), și anume că WordPress.org este un serviciu gratuit.WordPress.org este foarte similar cu WordPress, cu excepția faptului că este mult mai complet și este complet complet gratuit. Totuși, pentru a utiliza WordPress.org, trebuie să aveți grijă de găzduire … și dacă utilizați 000Webhost, atunci puteți face asta chiar gratuit. Adică conectarea la WordPress.org pe 000Webhost vă oferă cel mai complet software de construire de bloguri pe care îl puteți obține gratuit.

Contra

 • Editorul poate fi un pic complicat și uneori enervant de utilizat. Curba de învățare nu este extraordinară, dar este totuși mult mai puțin prietenoasă decât celelalte opțiuni de aici. Deși dacă utilizați WordPress.org pentru a crea un blog, va deveni din nou mai ușor.
  000Wbhost table de bord
 • Va trebui să fiți mai experimentat pentru a naviga în setările contului. Există o mulțime de resurse disponibile, dar ar putea fi totuși o durere, deoarece trebuie să configurați manual anumite lucruri (de exemplu, conectarea unui domeniu).
 • Din cauza spațiului alocat contului dvs. gratuit, probabil că nu veți putea crea mai mult de unul sau două site-uri web.
 • Dacă nu faceți upgrade la unul dintre planurile plătite de Hostinger (Hostinger rulează 000Webhost), s-ar putea să suferi de uptime slabă.

Vizitați 000webhost

Comparație de site-uri gratuit de construitori:

Site Web Builder
Depozitare
Lățime de bandă
Usability
A sustine
Evaluarea noastră
Total gratuit?
Prețul planului plătit
WordPress3 GB1 GB★★★★★★★★★★★★★★★Da, cu subdomeniu4 până la 45 USD
Wix500MB500MB★★★★★★★★★★★★★★★Da, cu subdomeniuDe la 13 la 39 $
WebStarts1 GB1 GB★★★★★★★★★★★★★★★Da, cu subdomeniu7,16 USD până la 19,99 USD
Weebly500MB250MB★★★★★★★★★★★★Da, cu subdomeniu6 – 26 $
BloggerNelimitatNelimitat★★★★★★★★Da, cu subdomeniuTotal gratuit
Site-uri GoogleNelimitatNelimitat★★★★★★★★Da, cu subdomeniuTotal gratuit
Jimdo500MB2GB★★★★★★★★★★Da, cu subdomeniu4 până la 39 USD
UCraft100 MBNelimitat★★★★★★★★★★Da, cu subdomeniu10 – 39 $
Site123500MB1 GB★★★★★★★★★★Da, cu subdomeniu$ 5,80 / mo.

Cel mai bun constructor de site-uri gratuite: concluzie

Deci, în concluzie, care sunt cei mai buni producători de site-uri gratuite?

Dacă vă interesează să construiți un Wiki simplu sau o simplă pagină informativă (și poate cu alte persoane), vă sugerez Google Sites.

Dacă doriți să construiți un blog solid, v-aș sugera WordPress. Nici bloggerul nu este rău – este pe locul doi pentru cei care doresc să creeze un blog gratuit (deși Weebly și Wix au și instrumente de blog decente).

Și dacă doriți doar să construiți un site web cu caracteristici complete (și nu sunteți bine să aveți doar un subdomeniu), aș sugera Wix mai întâi și WebStarts și Weebly în secunde apropiate.

Dar hei, toate aceste site-uri merită încercate – și pentru că sunt gratuite, nu există prea multe obstacole în acest sens.

Vanatoare placuta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map