10 cele mai bune „Website Builders” pentru Mac (nr. 1 este uimitor)

MacOS este al doilea sistem de operare cel mai utilizat după Microsoft Windows. Aceasta a fost lansată inițial în 2001 de Apple Inc. De-a lungul anilor, MacOS a fost perfecționat și au fost lansate mai multe actualizări.


Cu toate acestea, utilizatorii MacOS ar fi de acord că crearea interfețelor utilizatorului nu va fi o sarcină dificilă în MacOS. Deci, dacă depindeți complet de MacOS pentru a vă crea site-ul, atunci ar trebui să vă regândiți.

Cu toate acestea, MacOS acceptă construirea site-urilor de bază, atunci când vorbim despre site-uri web la scară largă la nivel de întreprindere, acest lucru ar avea nevoie de ceva suplimentar.

MacOS cu toată UI-ul, design-ul de înaltă performanță și securitatea este departe de a fi o platformă complet perfectă pentru construirea de site-uri web.

Da, vorbesc despre constructorii de site-uri web. Constructorii de site-uri web vă ajută să creați site-uri interesante vizual, cu eforturi reduse.

Cu toate acestea, știați că există și creatori de site-uri dedicate special pentru MacOS?

Cu astfel de creatori de site-uri pentru MacOS, vă puteți relaxa și crea un site web excelent.

Având o mulțime de cercetări realizate în jurul constructorilor de site-uri pentru MacOS, am găsit primii 10 producători de site-uri pentru MacOS. Aici voi prezenta fiecare dintre aceste opțiuni cu detalii.

hostingpillTop 10 producători de site-uri pentru MacOS

 1. Flux web (Favoritul meu)
 2. GoCentral
 3. Mobirise
 4. uCraft
 5. Realmac
 6. Jimdo
 7. Scânteie
 8. Pinegrow
 9. Blocsapp
 10. EverWeb

1. Flux web (Favoritul meu)

Banner de flux web

Webflow este un puternic constructor de site-uri web. Dacă sunteți utilizator MacOS și căutați crearea unui site web complex, atunci Webflow vă oferă o listă de funcții bună.

Webflow oferă, de asemenea, un plan gratuit. Planul gratuit oferă caracteristici de bază. Webflow oferă un mediu de punere în scenă în care puteți verifica mai întâi modificările înainte de a merge live.

Caracteristici:

Webflow este dotat cu caracteristici și nu este cu siguranță un simplu constructor de site-uri de drag and drop. Prin intermediul MacOS-ului dvs., utilizând constructorul de site-uri Webflow, puteți crea site-uri web bogate în interfață de utilizator și atractive vizual.

În timp ce Webflow are un design complet sensibil, acesta oferă, de asemenea, flexibilitate pentru a permite modificări de coduri sau scrie cod semantic.

Webflow oferă funcții, cum ar fi efecte de derulare, animații și oferă un editor robust care poate personaliza fiecare componentă a site-ului.

Funcții de flux web

Dacă aveți în vedere construirea unui magazin online, atunci Webflow încorporează foarte bine funcțiile magazinului online.

Planuri și prețuri:

Cu Webflow puteți folosi planul lor gratuit în cazul în care căutați caracteristici de bază de dezvoltare a site-ului web.

Planul plătit începe de la 16 USD / lună și oferă o serie de caracteristici.

Planuri de flux web

Planurile plătite sunt perfect concepute pentru dezvoltarea comerțului electronic. Webflow acceptă peste 100 de șabloane responsive și oferă fonturi Google, fonturi personalizate, simboluri reutilizabile și o mulțime de alte funcții de proiectare a site-ului web.

Beneficiile fluxului web:

 • Proiectarea site-ului MacOS bogat în caracteristici
 • Suport bun pentru clienți
 • Suport bun pentru comerțul electronic
 • Acceptă personalizări de bază la nivel de cod

Contra de flux web:

 • Pentru începători, Webflow are o curbă de învățare abruptă

Încercați Webflow gratuit

2. GoCentral

Banner GoCentral

GoCentral este un popular constructor de site-uri GoDaddy. Cu o bază uriașă de clienți, nu există oa doua gândire cu privire la motivul pentru care s-a adăugat acest lucru în această listă de creatori de site-uri pentru MacOS.

GoCentral este compatibil cu diverse platforme și nu există nicio modalitate în care GoDaddy ar fi ratat MacOS. Simplitatea construirii site-urilor cu GoCentral este o ușurare excelentă pentru utilizatorii MacOS.

Caracteristici:

GoCentral oferă o probă gratuită de 14 zile, astfel încât să puteți încerca funcțiile sale pentru MacOS. Șabloanele sunt complet mobile și răspund la diferite rezoluții ale dispozitivelor Apple.

GoCentral este ușor de utilizat și este la fel de bun atât pentru site-uri web, cât și pentru magazinele online.

Funcții GoCentral

Alegerea unui șablon, teme, schema de culori este o problemă de drag and drop. Puteți personaliza site-ul dvs. în câteva clicuri.

Pe baza planului tău, poți folosi și alte beneficii GoCentral, cum ar fi SEO, integrări în social media, marketing prin e-mail.

Dacă sunteți în căutarea funcțiilor magazinului online, atunci GoCentral are plăți flexibile, gestionare ușoară a site-urilor web, transport configurabil, reduceri, gestiune stocuri.

În general, oferă toate caracteristicile de bază care vă pot ajuta rapid să vă dezvoltați site-ul în cazul în care utilizați MacOS.

Planuri și prețuri:

În timp ce GoCentral pare atrăgător, cât de bun este prețul constructorului de site-uri web? Pentru început, GoCentral are 4 planuri.

Planuri GoCentral

Cele mai de bază planuri încep de la 5,99 USD / lună și includ gazduire de site-uri și SSL. Aveți planuri finale superioare care oferă funcții avansate.

În cazul în care doriți să construiți un magazin online, atunci puteți alege planul magazinului online care începe de la 29,99 USD / lună.

Beneficiile GoCentral:

 • Suportă aproximativ 300 de teme și șabloane
 • Oferă un proces gratuit
 • Asistență bună a clienților cu baza de cunoștințe încorporată
 • Ușor de utilizat pentru proiectarea și construirea site-urilor web

Contra de GoCentral:

 • Prea multe caracteristici de bază în constructorul de site-uri web
 • Planul de construire a magazinelor online este scump

Încercați GoCentral gratuit

3. Mobirise

Banner Mobirise

Mobirise website builder este o soluție freeware dezvoltată de Mobirise. Acest lucru este simplu de utilizat constructorul drag and drop.

Mobirise acceptă Windows, Android și MacOS. Cu eforturi de codare zero, Mobirise este extrem de simplu. Pentru a avea funcții adăugate, puteți achiziționa extensii.

Caracteristici:

Acesta este un instrument offline pentru construirea unui site web și este un instrument perfect pentru utilizatorii fără experiență tehnică. Mobirise este complet gratuit pentru uz comercial.

Mobirise oferă o combinație de peste 1800 de șabloane și blocuri de site-uri. Aceasta are o interfață ușor de utilizat și încorporează cele mai noi tehnici pentru construirea de site-uri web.

Fiecare bloc poate fi personalizat și nu necesită eforturi de codare. Adăugarea glisierelor de imagine, Google Maps, fundal video, formulare de contact, schimbarea temelor de culoare este la fel de simplă.

Caracteristici Mobirise

Mobirise oferă meniuri mobile, peste 800 de fonturi Google, pictograme pentru retină, butoane de partajare, galerie extinsă de imagini. Mobirise este complet receptiv și vă poate ajuta să vă îmbunătățiți clasamentul.

Planuri și prețuri:

Este uimitor să știi că Mobirise oferă atât de multe funcții intuitive cu eforturi de codare zero. Deci, prețul Mobirise este scump pentru a oferi atât de multe funcții?

Ei bine, vestea bună este că puteți folosi cea mai mare parte din aceasta gratuit. În cazul în care aveți nevoie de teme mai bune, puteți merge premium și să alegeți kitul de constructor de site-uri pentru 149 USD.

Planuri Mobirise

Cu toate acestea, în cazul în care simțiți că nu aveți nevoie de toate aceste șabloane, dar căutați o nișă specifică, atunci puteți alege și unul dintre planurile lor personalizate.

Puteți alege unul dintre AMP-urile lor (pagini mobile accelerate) la un preț de 39 USD. Cu prețurile sale accesibile, aceasta este o alegere bună pentru MacOS.

Beneficiile Mobirise:

 • Acesta este un instrument offline și este gratuit
 • Ușor de utilizat, fără cerințe de codificare
 • O alegere bogată pentru șabloane și blocuri
 • Suport bun pentru extensii și personalizare

Contra de Mobirise:

 • Gazduirea site-ului dvs. web și numele domeniului nu sunt gestionate de Mobirise
 • Suport scăzut pentru clienți
 • Nu este potrivit pentru site-urile de comerț electronic

4. uCraft

uCraft Banner

uCraft este încă un constructor de site-uri gratuit disponibil pentru MacOS. De asemenea, oferă o probă gratuită de 14 zile pentru alte planuri premium.

uCraft este un constructor de site-uri simplu de utilizat și oferă mai multe caracteristici intuitive. Aceasta este una dintre cheile

motive pentru care este un constructor de site-uri web adecvat pentru MacOS.

Caracteristici:

uCraft vă permite să vă conectați gratuit la domeniul dvs. existent. Cu planul gratuit, puteți folosi caracteristicile de bază ale constructorului de site-uri web.

Aici puteți personaliza elementele de bază, puteți efectua modificări ale schemelor de culori, suport SEO și suport pentru analiza Google.

uCraft are o colecție bună de șabloane care pot fi încorporate în MacOS și nu necesită eforturi de codificare. Acest lucru este la fel de bun pentru construirea comerțului electronic.

Funcții uCraft

uCraft oferă șabloane responsive mobile și te ajută să te poziționezi mai bine în funcție de Căutare. Pentru a adăuga, uCraft are un suport puternic de integrare pentru design, analitică, marketing și caracteristici similare.

Planuri și prețuri:

uCraft este unul dintre constructorii de site-uri accesibile pentru MacOS datorită planului său gratuit. Planul gratuit se referă la capacitățile de bază de creare a site-ului web.

Dacă alegeți orice planuri plătite, atunci planul începe de la 10 USD / lună. Planurile sunt disponibile separat pentru construirea unui magazin online.

planuri uCraft

Cu planurile plătite este inclus un domeniu personalizat gratuit.

Beneficiile uCraft:

 • Oferă un plan gratuit de bază
 • Funcții de securitate încorporate
 • Ușor de utilizat și de început
 • Oferă instrumente suplimentare pentru SEO, marketing

Contra de uCraft:

 • Șabloane mai mici, dar crește treptat
 • Nu este potrivit pentru proiectarea de site-uri foarte complexe

Încercați gratuit Ucraft

5. Realmac

Banner Realmac

Realmac Rapid Weaver 8 este constructor de site-uri dedicat pentru MacOS. Este un instrument puternic și ușor de utilizat pentru crearea de site-uri web.

Cu combinația perfectă de funcții, Realmac este un bun constructor de site-uri pentru MacOS, cu un mix bun de design UI.

Caracteristici:

Realmac oferă design-uri perfecte pentru site-uri web. Puteți construi aproape orice prin MacOS folosind acest lucru fără codificare.

Realmac oferă o colecție bună de teme împreună cu teme de la terțe părți, care sunt de asemenea disponibile. Realmac include funcții precum compatibilitatea browserului, SEO, injecția de cod, navigarea automată și alte tone de funcții utile.

Caracteristici Realmac

Unul dintre avantajele Realmac este că puteți lucra offline. Realmac este o soluție perfectă pentru a construi un site web static și site-uri web bazate pe PHP.

Interfață Realmac

Acest lucru este complet compatibil cu cea mai recentă versiune Apple Mojave. Țesătorul rapid oferă mai mult de 1500 de suplimente.

Planuri și prețuri:

Realmac oferă mai multe caracteristici intuitive și este dedicat pur și simplu dispozitivelor MacOS. Deci, înseamnă că Realmac este scump?

Ei bine, este puțin costisitor dacă utilizați doar un singur dispozitiv.

Puteți descărca încercarea lor gratuită. Există planuri separate care sunt disponibile aici. Cu toate acestea, trebuie să plătiți pentru licența disponibilă pentru Rapid weaver.

Licența poate fi utilizată pe până la 5 dispozitive Mac. Aceasta costă în jur de 99 USD.

Beneficiile Realmac:

 • Un instrument bun pentru construirea de site-uri web în MacOS
 • O colecție bună de teme și șabloane
 • Suportă mai multe suplimente
 • Poate lucra offline

Contra de Realmac:

 • Licența este scumpă

Descărcați Realmac gratuit

6. Jimdo

pagina de home jimdo

Jimdo este un constructor de site-uri care funcționează la fel de bine la macOS. Personalizările puternice și flexibilitatea sunt calea de urmat.

Funcțiile subtile ale lui Jimdo, cu nimic prea complex, ceea ce îl face perfect pentru a încerca creatorul de site-uri pentru MacOS.

Creatorul de site-uri Jimdo este unul dintre cei mai buni și nu-i copleșește pe utilizatori cu prea multă complexitate.

Caracteristici:

Jimdo este mai popular pentru temele și secțiunile sale bine segregate. Are un plan de bază care vine gratuit.

Folosind aceasta, puteți crea site-uri web rapid și este extrem de simplu de utilizat. Editorul este eficient și structurat, ajutându-vă să proiectați site-uri web mai bune.

SEO, integrări în rețelele de socializare, asistență la comerțul electronic, proiecte responsive pentru mobil, securitatea HTTPS sunt câteva dintre caracteristicile care sunt ușor disponibile.

Planuri și prețuri:

Cu Jimdo, puteți construi gratuit un site web de bază. Cu toate acestea, pentru funcții mai avansate și dezvoltarea comerțului electronic, va trebui să folosiți unul dintre planurile plătite.planul jimdo

Cu orice plan plătit, primiți un domeniu gratuit pentru primul an. Gazduirea este inclusă în plan, ceea ce reprezintă un avantaj suplimentar.

Beneficiile lui Jimdo:

 • Ușor de utilizat și de început
 • Suporta un editor simplu cu un drag and drop, precum și un editor pentru codare
 • LogoMaker încorporat pentru proiectarea logo-urilor mărcii
 • Listare de afaceri & Generator de text legal pentru o mai bună indexare & Conformitatea GDPR
 • Bază de cunoștințe / secțiune de întrebări frecvente

Contra lui Jimdo:

 • Caracteristici de comerț electronic limitat
 • Flexibilitatea șabloanelor este restricționată în timp ce se utilizează editorul drag and drop.
 • Nu există suport pentru chat-ul live

Începeți cu Jimdo

7. Scânteie

Banner de paieteSparkle vă permite să proiectați site-uri web atrăgătoare vizual și este o alegere bună pentru MacOS. Sparkle se concentrează pe furnizarea de site-uri web de înaltă performanță.

În timp ce Sparkle este bun pentru proiectare, este de asemenea ușor să începeți să folosiți Sparkle. Acesta poate fi descărcat și utilizat. Și încă o dată, un instrument offline.

Caracteristici:

Sparkle facilitează crearea de site-uri pentru chiar și începătorii. Funcționează bine cu aplicația Mac și oferă funcții SEO încorporate.

Site-ul dezvoltat folosind Sparkle se încarcă rapid și este optimizat pentru motoarele de căutare. Are caracteristici pentru a permite partajarea socială și integrări terțe pentru dezvoltarea site-urilor de comerț electronic.

Funcții de scânteie

Sparkle se concentrează mai mult pe dispozitivele Mac și funcționează perfect cu cea mai recentă versiune MacOS. Suporta cele mai recente caracteristici software și hardware, cum ar fi Dark Mode, Touch Bar.

Planuri și prețuri:

Puteți descărca gratuit Sparkle și puteți începe să utilizați caracteristicile sale de bază. Pentru funcții mai avansate puteți alege unul dintre planurile sale.

Versiunea gratuită Sparkle acceptă 3 pagini și oferă brand Sparkle.

Planuri de scânteie

În cazul în care aveți nevoie de mai multe licențe, puteți obține acest lucru contactând asistența lor.

Beneficiile Sparkle:

 • Proiectat special pentru MacOS
 • Șabloane intuitive
 • Oferă capacități de bază pentru construirea de site-uri web

Contra de scânteie:

 • Suport scăzut pentru clienți
 • Suportă crearea de site-uri de bază

8. Pinegrow

Banner de pini

Pinegrow este un constructor de site-uri desktop care permite modificări de cod extinse. În timp ce acesta acceptă Windows, Linux, Pinegrow acceptă și MacOS.

Pinegrow este un instrument care vă permite să creați site-uri web optimizate și permite mai multe componente inteligente în proiectarea și crearea site-urilor web.

Caracteristici:

Pinegrow este un constructor inteligent de site-uri care acceptă drag and drop crearea de site-uri web. Puteți edita elemente individuale.

Cu Pinegrow puteți edita și codul. Pinegrow poate fi ușor integrat cu alte instrumente de dezvoltare a site-urilor web.

Caracteristici Pinegrow

Proba gratuită oferă toate funcționalitățile. Puteți edita cu ușurință componentele CSS, SASS, MENȚI folosind Pinegrow.

Planuri și prețuri:

Pinegrow oferă un proces gratuit în care puteți testa cele mai multe dintre caracteristicile sale. În plus, are și o garanție de returnare de 30 de zile.

Pinegrow are 3 planuri cu planul de bază începând de la 49 USD pe licență.

Planuri de pini

Timp de 1 an, veți primi actualizări gratuite. Postați primul an puteți continua să utilizați versiunea curentă sau să o reînnoiți pentru a primi actualizări.

Beneficiile lui Pinegrow:

 • Suportă mai multe cadre front-end, cum ar fi Bootstrap, Foundation și WordPress
 • Editare bună și caracteristici tehnice
 • Funcții de editare substanțiale pentru a crea un site web impresionant din punct de vedere vizual
 • Previzualizarea în timp real este acceptată

Contra de Pinegrow:

 • Complex pentru începători
 • Nu este potrivit pentru clădirea comerțului electronic

9. Blocsapp

Banner de blocuri

Blocs este un constructor exclusiv de site-uri web pentru MacOS. Acest lucru vă permite să creați site-uri web atrăgătoare și sensibile pentru dispozitivul dvs. Mac.

Puteți încerca gratuit. Blocurile nu necesită nicio codare. Vă oferă secțiuni predefinite, facilitând crearea de site-uri web.

Caracteristici:

Blocurile vă permit să creați cu ușurință site-uri web care au aspect și aspect atrăgător. Aceasta are suport integrat pentru defilări, animație și funcții vizuale.

Caracteristici blocuri

Aspectul pre-făcut face ca blocurile să gestioneze ușor diferite secțiuni. Acesta este alimentat de cadrul de design web Bootstrap 4.

Caracteristici cheie pentru blocuri

Blocurile pot fi integrate perfect cu CMS. Acest lucru funcționează offline și folosește Sitemap pentru a îmbunătăți SEO. Folosind Blocs, puteți crea un număr nelimitat de site-uri web fără restricții.

Planuri și prețuri:

Puteți încerca Blocs-uri gratuit. O singură licență Blocs poate fi utilizată pe 2 dispozitive. Blocurile 2 pot fi achiziționate la 99,99 USD.

Planuri de blocuri

Blocs 3 folosește cadrul Bootstrap 4. În cazul în care aveți o licență validă Blocs 2, atunci o puteți actualiza oricând la Blocs 3.

Blocurile 3 pot fi achiziționate și la 117,99 USD.

Proza blocurilor:

 • Flexibil și ușor de utilizat
 • Compatibil cu platformele CMS
 • Suport bun pentru clienți
 • Proiectare receptivă

Contra blocurilor:

 • Prețuri scumpe
 • Funcții de editare restrictive

10. EverWeb

Banner EverWeb

EverWeb este din nou un constructor de site-uri care se adresează utilizatorilor MacOS. EverWeb are mai multe caracteristici intuitive care se referă în mod specific la MacOS.

Cu o mulțime de funcții utile de construire a site-urilor web, acesta este unul dintre constructorii de site-uri populare pentru MacOS.

Caracteristici:

Dacă vorbim despre funcții, atunci EverWeb oferă mai multe caracteristici intuitive concepute în special pentru designerii web MacOS.

Caracteristici EverWeb

Puteți crea cu ușurință un site web complet sensibil. EverWeb oferă capacitate de blog integrată.

Folosind constructorul de site-uri EverWeb puteți crea site-uri web nelimitate, fără limitări. Acest lucru este combinat cu o colecție bună de teme, fotografii stoc, efecte de animație, integrare socială, SEO integrat.

Interfața EverWeb

EverWeb are un suport la fel de bun pentru clienți.

Planuri și prețuri:

EverWeb poate fi utilizat offline. Poate fi descărcat gratuit. De asemenea, puteți achiziționa licența pentru a explora funcționalitatea completă a EverWeb.

Planurile vin cu o garanție de returnare de 60 de zile. În total sunt 3 planuri.

Planuri EverWeb

Planurile acceptă și găzduirea.

Beneficiile EverWeb:

 • Colecție bună de teme și fotografii
 • Serviciu de asistență 24/7
 • Caracteristici de înaltă securitate
 • Mai multe caracteristici intuitive concepute pentru MacOS

Contra de la EverWeb:

 • EverWeb oferă mai multe caracteristici, însă este costisitor

Care este cel mai bun constructor de site-uri Mac ?:

Nume
Relații Clienți
Ușurință în utilizare
Cost (lunar)
Webflow★★★★★★★★12 $ – 36 $ Plan de vizită
GoCentral★★★★★★★★★★5,99 USD – 29,99 USD Plan de vizită
Mobirise★★★★★★$ de 99 Plan de vizită
uCraft★★★★★★★★10 – 39 $ Plan de vizită
Realmac★★★★★★★★$ de 99 Plan de vizită
Jimdo★★★★★★★4 până la 39 USD Plan de vizită
Scânteie★★★★★★★29 $ – 199 $
Pinegrow★★★★★★★49 $ – 149 USD
Blocsapp★★★★★★★★$ de 99,99
EverWeb★★★★★★★★79,95 USD – 199,75 USD

În cazul în care v-ați întrebat vreodată cum puteți construi site-uri web atrăgătoare vizual pe MacOS, atunci acesta este un mit.

Creatorii de site-uri menționate mai sus pentru MacOS demonstrează cu siguranță că este cel mai puțin dificil să proiectăm site-uri web pentru MacOS.

Aici am oferit detalii despre constructorii de site-uri web care se ocupă în mod special de MacOS și de unele care funcționează pe alte platforme împreună cu MacOS.

În general, dacă ar trebui să dau cu mâna una, atunci fără niciun al doilea gând, aș alege Webflow.

Webflow are o serie de caracteristici și este unul dintre motivele principale pentru care este o alegere bună pentru a construi site-uri web pe MacOS.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map