15 cele mai bune site-uri de muzică pentru inspirație (2020)

Deci, ai decis să-ți creezi site-ul de muzică? Grozav!! În timp ce decideți să vă construiți site-ul de muzică, există o întrebare de bază la care trebuie să răspundeți. De unde primiți idei și inspirații pentru a vă construi site-ul de muzică?


Construirea unui site web de muzică are nevoie de tone de creativitate și, dacă ați decis să o faceți singur, atunci cu siguranță, trebuie să vă ajutați să obțineți surse de inspirație pentru a construi acel site web muzical pentru prima dată..

Există astfel de site-uri web care vă pot oferi idei inspiratoare pentru site-ul dvs. de muzică?

Ei bine, din fericire există câteva astfel de site-uri care vă pot oferi câteva concepte din casă pentru site-ul dvs. de muzică.

Țineți, în timp ce vorbesc despre toate acestea în detaliu.

hostingpill15 cele mai bune site-uri de muzică pentru inspirație

 1. Pharrell Williams
 2. Erika Nielsen Cellist
 3. Joe Maz
 4. Yaybrigade
 5. Henrysaiz
 6. DeVotchKa
 7. Muzica Auberive
 8. Sunetul schimbării
 9. Odensesymfoni
 10. Artempivovarov
 11. Wolfthemes
 12. Timdavisvocals
 13. Ensemblecorrespondances
 14. Alexandergadjiev
 15. Anomalie

1. Pharrell Williams

pharrellwilliams

Site-ul web conține mai multe carduri care sunt proiecte ale muzicii despre muzică. Făcând clic pe orice card de fan, puteți verifica designul. De asemenea, puteți crea propria carte.

Designul unic oferă o mulțime de idei de inspirație.

Navigare

Pe măsură ce deschideți pagina de destinație, veți vedea că are o navigare simplă. Nu numai că acest aspect este elegant, dar este și rapid. Este bine segregat în funcție de gen.

visuals

Amplasarea fiecărei secțiuni se face în așa fel încât cel mai proeminent este așezat o dată în vârf. Începe cu muzică prezentată, urmată de galeria melodiilor. Urmează apoi videoclipuri muzicale și cealaltă muzică.

Galerie

Fiecare secțiune are propria colecție de galerii. Fiecare dintre acestea are glisoare laterale care vă permite să explorați cu ușurință.

Ușor de folosit

Pagina este rapidă de încărcat și ușor de utilizat. Puteți asculta muzică, precum și viziona videoclipuri. Acest lucru vă permite, de asemenea, să cumpărați prin iTunes. În partea de jos, veți găsi o secțiune despre alți artiști care sunt direct conectați la un site web de referință.

2. Erika Nielsen Cellist

erikanielsenUneori, lucrurile cele mai extraordinare sunt ascunse în lucrurile obișnuite. Ai fi de acord? Acest lucru este exact ceea ce oferă site-ul Erika Nielsen. S-ar putea să nu fie cel mai interesant site din această listă, dar oferă cu siguranță ceea ce își dorește.

Pagina de destinație este o prezentare simplă de diapozitive a artistului cu instrumentul, imagini sociale & legături în partea de jos și o bară laterală care conține discografia bio & detalii de contact. Website-ul compensează rapid în ceea ce pierde în flerul vizual.

Navigare

Meniul barei laterale este un anumit punct culminant al site-ului. În timp ce majoritatea site-urilor web conțin un meniu în partea de sus a paginii, acest site contravine normei, având un meniu de bară laterală în partea stângă, pentru o rapiditate & navigare ușoară.

Aspect simplu

Prima pagină vă permite să știți totul la prima vedere. Este scurt & simplu, fără a compromite spațiul.

concerte & Evenimente

Această filă prezintă un orar corect prevăzut pentru evenimentele viitoare cu linkuri de locație Google Maps.

Videoclipuri & Discografie

Fiecare artist muzical are nevoie de o discografie viabilă pentru a-și prezenta talentul. Prin urmare, această pagină conține link-uri YouTube către toate proiectele muzicale și spectacolele artistului.

Site-ul web a fost creat folosind o temă Bandzoogle.

Viziteaza site-ul

3. Joe Maz

Joe Maz
DJ-urile fac turul tot timpul. Prin urmare, derularea pe pagina principală a site-ului Dj Joe Maz afișează un grafic al tuturor evenimentelor viitoare, cu un formular de newsletter pe e-mail în partea de sus. De asemenea, site-ul web are propriul player de muzică cu un buton de descărcare încorporat.

Cu excepția Spotify & Radio, toate link-urile sunt setate pentru a separa imagini de fundal statice ale artistului, prezentând, de asemenea, formularul de newsletter pe aproape fiecare pagină.

Pagina principala

După cum am menționat anterior, pagina de destinație are o caracteristică pe defilare care afișează locația turului & date care vă atrag imediat atenția.

Buletin informativ

Poate părea neplăcut, dar este o strategie bună a proiectanților de a menționa buletinul de informare pe fiecare pagină ca o tactică de promovare. Dar, cu siguranță, nu se declanșează ca o scurgere din cauza unui design îngrijit.

Player muzical

Playerul muzical reda automat o anumită melodie când faceți clic pe butonul Redare. Această caracteristică este un exemplu excelent de un site web de producție de muzică. Dacă creați muzică, primul lucru pe care oamenii care vin pe site-ul dvs. îl doresc este să vă asculte muzica.

Aranjament în pagină

Este greu de spus dacă site-ul web se mută chiar pe o altă pagină sau nu (cu siguranță). Toate paginile par să apară doar în partea de sus a aceleiași pagini, datorită designului neclar al aspectului de fundal, care face și site-ul mult mai rapid.

Acest site a fost realizat și folosind o temă Bandzoogle.

Viziteaza site-ul

4. Yaybrigade

Yaybrigade

Pagina de destinație la deschidere oferă o listă de albume preferate din 2017. Numerotate și adăugate pe baza alegerilor a doi autori, aceasta oferă o listă de muzică.

La accesarea paginii, veți vedea că pagina pare simplă, dar are mai multe personalizări.

Iată ce am găsit bine despre asta.

 • Inovativ vizual: pe măsură ce deschideți pagina, fără îndoieli, vă dați seama că este atrăgătoare vizual. În primul rând, puteți vedea o listă bine segregată care poate fi vizualizată sub forma unui CD.
  YaybrigadeAcest lucru poate fi vizualizat și sub forma listării. Puteți alege orice vizualizare. Include melodii de-a lungul mai multor ani și pentru fiecare an vizualele sunt diferite.
 • Bine organizate: Deși pagina de destinație oferă o serie de albume de muzică. Nu pare înfundat și pare să fie ușor de navigat.
 • Personalizare: Nu numai că oferă personalizări pe vizualizare, dar are și personalizări suplimentare pentru audio. Aceste opțiuni sunt plasate în partea de jos. De îndată ce faceți clic pe oricare dintre aceste opțiuni, culoarea temei se schimbă automat.
 • Opțiuni de ascultare: oferă mai multe opțiuni de ascultare pentru muzică. În timp ce puteți asculta pe pagină, puteți alege, de asemenea, să o ascultați pe YouTube sau Spotify.

5. Henrysaiz

henrysaiz

Pe măsură ce încărcați pagina, acest lucru durează ceva timp; cu toate acestea, încărcătorul care arată procentul de încărcare face să pară ușor.

Aceasta este mai mult decât o pagină de fan în care veți vedea și secțiuni care prezintă detalii despre spectacole și evenimente.

Fiecare secțiune este evidențiată la pas.

Iată ce am găsit bine despre asta.

 • Aspectul paginii: Pe măsură ce încărcați pagina, veți putea auzi muzică până când derulați în jos. Cu un meniu lateral pliabil, pagina completă este utilizată pentru a afișa mai mult conținut în mai puțin spațiu.
 • Styling: pagina folosește o mulțime de elemente de styling minute. În primul rând, începe cu un meniu principal pliabil. Fiecare secțiune este evidențiată la pas.
 • Galerie: Pagina include diferite locuri de unde puteți accesa muzica. Are un link către discografia completă. Galeria este listată cu miniaturi și este ușor de navigat.
 • Navigare ușoară: pe măsură ce treceți de sus în jos, navigarea este simplă și obțineți multe informații pe o singură pagină. Este aproape auto-explicativ cu detalii despre show-ul live, datele și galeria. Galeriile pot fi vizualizate pe Beatport.

6. Devotchka

Treceți cu o previzualizare

DeVotchKa

Acesta este un site web simplu, cu nu mult conținut multimedia. Acesta este un bun exemplu pentru a face referire în cazul în care nu doriți să creați un site web bogat în media.

Deși acest lucru este simplu, dar oferă o rezonanță bună cu privire la site-ul web.

Aspect simplu

Site-ul web are un aspect suav, cu o grafică nu prea flashy. Are un meniu bine segregat și este ușor de navigat.

tururi

Site-ul conține o secțiune separată de turnee unde puteți cumpăra bilete.

Galerie

Galeria prezintă o listă a tuturor muzicii care pot fi redate pe site. Există mai multe opțiuni pe care le puteți descărca sau reda.

Vinde mărfuri

Site-ul conține o secțiune separată despre mărfuri, unde puteți cumpăra produse.

7. Muzică Auberive

Auberive

Acesta este un site web bazat pe o bandă, iar esența site-ului este destul de clară din graficele media.

Pe site-ul web, există foarte puține descrieri utilizate, deoarece majoritatea pieselor sunt evidente din imaginile lor. Acest lucru aproape că vă dă senzația că participați la un spectacol live.

Grafică puternică

Site-ul complet este completat de conținut media, iar fundalul conține grafică. Site-ul este proiectat într-un mod care să faciliteze utilizatorilor să încerce muzică diferită, rămânând pe site-ul web.

Detalii despre tur

O secțiune dedicată arată toate detaliile turului și permite utilizatorilor să asculte muzică din mers.

Opțiuni multiple

Pe site-ul web, există o redare automată care poate fi oprită dacă este necesar. În afară de aceasta, puteți auzi muzica pe diverse canale.

Defilare laterală

Pentru a răsfoi diferite galerii de muzică, acesta are o defilare laterală. Acest lucru este ușor de utilizat și, în același timp, este diferit de majoritatea site-urilor web convenționale.

8. Sunetul schimbării

sunetul schimbării

Pagina se încarcă rapid pentru a vă oferi o călătorie completă a site-ului. În mod implicit, când introduceți redarea muzicii, care poate fi dezactivată dacă este necesar.

Pe măsură ce vizitați pagina, puteți obține esența muzicii. Aceasta implică muzică de stradă mai mult de la un busker.

visuals

Pagina de destinație de aici este bogată vizual, precum și atractivă pentru ascultător. Este conceput pentru buskers și acest lucru este ușor evident din designul și aspectul tematic. Pe măsură ce vă deplasați pe site-ul web, veți găsi o grafică mai impactantă din punct de vedere vizual.

Navigare ușoară

Pagina este proiectată cu un buton de meniu lateral, pe care se poate face clic și vizualizat ori de câte ori este necesar. Nu oferă prea multe opțiuni, dar are în același timp suficiente opțiuni pentru a separa conținutul și a face navigarea ușoară pe pagină.

Adăugați muzicieni

Muzicieni pot fi adăugați aici și fiecare dintre colecția lor poate fi vizualizată făcând clic pe fila Buskers. Are o hartă care poate fi folosită pentru a localiza muzicieni.

personalizabil

Puteți activa sau dezactiva muzica, care este o opțiune disponibilă pe pagină. Puteți auzi muzica încorporată pe site-ul web sau pe Google Play sau pe iTunes. În mod similar, puteți viziona un videoclip. Aceasta oferă, de asemenea, o opțiune de vizualizat în calitate HD. Puteți partaja imediat muzica prin Facebook și Twitter.

9. Odensesymfoni

Treceți cu o previzualizare

Koncerter

Acesta este un site web care are conexiuni muzicale multiple cu concerte, orchestră și include predare.

Site-ul oferă o listă bună de orchestre și diferite spectacole viitoare.

multilateral

Acesta este un site web care oferă mai multe servicii începând de la listarea benzilor de orchestre, a concertului și a cursurilor acestora. Serviciile lor versatile sunt bine segregate pentru a evita aglomerarea în jurul site-ului.

Meniuri și design

Pagina nu conține prea multe grafice sau legături media. Cu toate acestea, are meniuri bine separate, care prezintă o mulțime de detalii despre fiecare muzician. Acesta menționează clar instrumentele legate de muzician.

Detalii

Veți găsi o mulțime de detalii despre orchestră pe care o alegeți. De asemenea, menționează spectacolele viitoare și vă permite să rezervați bilete. În mod similar, pentru concerte, aveți o detaliere bună a informațiilor furnizate.

10. Artempivovarov

Artem Pivovarov

Pagina de aici are un design web simplu, cu meniuri chiar în partea de sus. Veți găsi galeria audio, galeria video și informații despre concert.

Deși la prima vedere site-ul web pare simplu, dar are câteva opțiuni personalizabile.

Simplu

Fără nici un al doilea gând, pagina este simplă de vizualizat și nu necesită prea multe navigări. Toate opțiunile sunt file cu clic.

personalizabil

Pe site-ul web, puteți asculta orice muzică făcând clic pe butonul audio. O puteți asculta pe iTunes, Google Play sau Sound Cloud.

Videoclipuri

Vizualizarea videoclipurilor este aproape ca YouTube. În timp ce îl puteți vizualiza pe YouTube, îl puteți vedea, de asemenea, încorporat în site-ul web. Are opțiuni de Distribuit, Urmăriți mai târziu. Cu excepția secțiunii de comentarii, precum și opțiunile care nu-i plac, este ca YouTube unde puteți schimba, de asemenea, viteza sau calitatea.

Biblioteca audio

Biblioteca audio este amplasată miniaturi vitrine compacte. Când faceți clic pe orice album, puteți vedea toate opțiunile disponibile ale cântecului. Acesta poate fi descărcat prin Google Play sau iTunes sau îl puteți reda folosind muzica Yandex.

11. Wolfthemes

Treceți cu o previzualizare

Wolfthemes

Pagina de destinație se deschide pentru a afișa o serie de servicii pe care le oferă. Este un site web complet de pachete de muzică cu nu numai o galerie, ci și opțiuni de vânzare a biletelor.

Pe măsură ce parcurgeți pagina singură, puteți vedea diferite servicii cu un formular de contact în partea de jos.

Vizual atrăgător

Deși pagina conține mai multe imagini și media, se încarcă rapid. Aspectul este bine separat în secțiuni. Graficele și imaginile utilizate sunt cele mai potrivite pentru site-ul unui muzician. Deși este atrăgător vizual, este ușor de navigat în același timp.

Galerie

În pagină, puteți cumpăra muzica de pe Amazon, iTunes și din mers, ascultați-o. Cu muzică, are și galerie video.

Bilete

Aceasta are o secțiune dedicată care indică disponibilitatea biletelor în diferite locații, împreună cu starea și vă permite să cumpărați bilete.
Împreună cu biletele, arată și o secțiune care prezintă ultima versiune care poate fi ascultată.

Secțiunea de știri

Nu multe site-uri de muzicieni încorporează mult conținut text. Cu toate acestea, aici este unul care are o secțiune dedicată știri.
Întrucât aceasta este o demonstrație a WolfThemes, există o mențiune a acestei teme WordPress cu muzică de o pagină.

12. Timdavisvocals

timdavisvocals

Acesta este site-ul de internet al unui singur muzician. Oferă o scurtă introducere a muzicianului și a diferitelor lucrări dezvoltate de muzician.

Spre deosebire de alte exemple, acesta este dedicat exclusiv operei unui singur muzician.

Aranjament în pagină

Grafica împreună cu aspectul paginii și tema culorilor fac ca site-ul să arate mai atrăgător. Pagina are o opțiune defilabilă pentru a vizualiza fiecare secțiune din pagină. Secțiunile sunt bine segregate și aspectul paginii a fost utilizat eficient. Include prezentări de diapozitive acolo unde este posibil.

prolix

Fiecare secțiune oferă o scurtă verbotă care indică semnificația secțiunii. Descrierea furnizată este potrivită doar pentru a obține o prezentare a site-ului web și a serviciilor disponibile.

Navigare ușoară

Pagina conține un meniu lateral care poate fi extins sau prăbușit. Meniurile vin cu un buton de închidere. Site-ul arată profesionist, având imagini și referințe ale unor opere de celebritate populare realizate de muzician.

Servicii multiple

Site-ul oferă mai multe servicii și este bine prezentat. Conține suficiente informații despre a fi un interpret, antrenor, vocalist și producător de muzică. Există o secțiune separată care prezintă diferiți cântăreți și puteți asculta muzica lor.

13. Ensamblarea corespondențelor

Treceți cu o previzualizare

corespondente de ansamblu

Acesta este un loc bun pentru a lua în considerare în cazul în care aveți propria trupă de muzică și așteptați să adăugați detalii despre concertul dvs. pe site-ul web.

Imagini

Site-ul este plin cu o mulțime de imagini muzicale și concerte atrăgătoare. Acest lucru cu cel puțin verbose oferă mai multe detalii despre site-ul web.
Imaginile sunt cu rezoluție înaltă ceea ce face să pară clar, precum și atenție.

Harta rutieră a călătoriei

Pagina dedică o secțiune pentru a explica călătoria lor de la început. Este interesant de remarcat cum pentru fiecare an au o imagine semnificativă. Acest lucru crește credibilitatea lor.

Galerie

Galeria de muzică legată de concerte și programe vă permite să ascultați muzică automat.

Știri și echipă

Site-ul conține o secțiune de știri care oferă știri legate de concertele lor.
Are o secțiune dedicată echipei, care are nevoie de o mențiune specială. Oferă toate detaliile cheie ale persoanei împreună cu informațiile de contact.

14. Alexandergadjiev

alexandergadjiev

Pagina se încarcă cu o introducere, care poate fi omisă dacă este necesar. Există un buton de muzică laterală care poate fi activat pentru a asculta muzică.

Acesta este un portofoliu al unui singur muzician și evidențiază diferitele aspecte ale muzicii.

Meniuri

Întrucât acesta este site-ul unui singur muzician, acesta vorbește mai tare despre muzician în toate termenii. Aspectul paginii arată profilul muzicianului împreună cu meniuri bine aliniate. Prezintă clar numele, imaginea și alte detalii de bază și permite utilizatorilor să partajeze linkul pe canalele de social media. Tema folosită indică clar că este legată de pian.

Biografie și mărturii

Pagina oferă o scurtă biografie care arată călătoria muzicianului împreună cu evenimentele cheie. Pagina conține și mărturii.

Biblioteca și calendarul

Există o mențiune despre colecția bună de audio și bibliotecile video, împreună cu comunicatele de presă.
Puteți asculta acest lucru sau îl puteți cumpăra. Pagina conține un eveniment calendaristic cuprinzător, unde puteți cumpăra și bilete.

Premii și prezență socială

La început, precum și în diferite locații de pe site-ul web, există o mențiune despre diferitele premii. Acesta este un bun mod de a stabili credibilitatea.

15. Anomalie

anomalieAnomalie este un alt site de muzică care prezintă muzica, opera de artă a artistului & produse. La deschiderea site-ului, devine clar că designerii au dorit un design minimalist.

Pe întregul site web nu există margini sau granițe. Cu toate acestea, acestea apar atunci când treceți peste meniul de sus, care joacă o tranziție simplă, care arată foarte lin.

Pagina principala

Pagina principală prezintă cel mai recent album & playlist-ul ei redat în avans, urmat de link-uri YouTube la spectacole muzicale & datele turului. Nu este o prezentare mai bună decât o vitrină de vârf a meșteșugului muzical al artistului.

tranziţii

Tranzițiile par să se potrivească frumos aici cu tema generală minimalistă a site-ului. Bara de meniu & legăturile sociale apar pe un fundal alb, fără a oferi mult fler vizual.

Aranjament în pagină

Conținutul este strict aliniat la centru pentru toate paginile cu o anumită umbră de fundal aplicată. Culorile sunt în principiu de culoare închisă, cu excepția albului, care este din nou, o tendință minimalistă.

Font

De 9 ori din 10, fonturile fanteziste tind să apară ca fiind imature. În timp ce fonturile mai stricte precum familia serif transmit un ton mai strict. Dar acest site menține un echilibru general cu stilul său simplu, dar nu prea elegant.

Viziteaza site-ul

Aceasta completează lista mea cu cele mai bune site-uri de muzică pentru inspirație.

Deci ce urmeaza?

Așadar, următoarea întrebare de răspuns este cum puteți crea astfel de site-uri de muzică fascinante?

Ei bine, majoritatea acestor funcții sunt ușor disponibile în cazul în care alegeți să găzduiți folosind Bandzoogle.

bandzoogle

Bandzoogle este un hosting dedicat complet muzical și oferă o probă gratuită de 30 de zile. Ai de ales dintre peste 100 de șabloane optimizate pentru dispozitive mobile. Împreună cu aceasta, puteți ajusta aspectul paginii dvs. prin personalizări de cod.

Adăugarea de piese, datele despre fan, calendarul turistic, kiturile de presă electronice, vânzarea merch sunt câteva funcții care sunt acceptate în toate planurile sale.

Planurile încep de la 8,29 USD / lună.

plan bandzoogle

Toate planurile au o lățime de bandă nelimitată.

Funcțiile promoționale incluse sunt prezentate mai jos-

funcție promoțională bandzoogle

Accesați Bandzoogle

Concluzie:

Vizualizarea site-urilor web existente ale muzicienilor vă oferă o imagine excelentă asupra a ceea ce puteți țese în site-ul dvs. de muzică.

Multă creativitate, aspect bun, design inspirat și un partener bun de găzduire este tot ceea ce îți trebuie pentru a-ți pune în funcțiune site-ul muzicianului.

Trecând mai departe, în timp ce v-am oferit lista cu cele mai bune site-uri web de muzică pentru inspirație, pentru a face acest lucru realitate puteți încerca Bandzoogle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map