3 cele mai bune alternative HostGator pentru 2020 (numărul 2 este preferatul meu)

Comparație actualizată: ianuarie 2020


HostGator a înregistrat mai multe întreruperi din rețea de când proprietarul inițial a vândut-o grupului Endurance International Group (EIG) încă din iunie 2012.

Cea mai recentă întrerupere a serverului HostGator a fost în decembrie 2016. Odată cu întreruperile anuale care afectează rețeaua din 2012, ne întrebăm când poate fi următoarea întrerupere HostGator.

Întrucât nu am auzit de la companie care sunt pașii pe care i-au făcut pentru a împiedica întreruperi similare din rețea în viitor, nu putem decât să presupunem că au avut grijă de problema internă.

O altă preocupare pe care unii și-au ridicat-o în legătură cu HostGator este asistența agravată a clienților, care a apărut din nou după achiziția sa de către EIG.

Dacă vă feriți de HostGator, având în vedere întreruperile rețelei și / sau agravarea asistenței pentru clienți sau dacă sunteți în căutarea de găzduire mai fiabilă, este posibil să doriți să vă uitați la alți furnizori cu înregistrări mai stelare în timpul funcționării rețelei, precum și asistență pentru clienți..

hostingpill3 cele mai bune alternative HostGator

 1. Bluehost
 2. FastComet (Favoritul meu)
 3. GreenGeeks

Alternative HostGator pentru a cumpăra nume de domeniu:

 • NameCheap [Ofertă specială pentru 1 an – .COM pentru doar 8,88 USD – 19% reducere]

În acest articol, vom prezenta alternative HostGator și anume: BlueHost, FastComet și InMotion Hosting.

În special, vom analiza modul în care aceste companii se măsoară împotriva HostGator în ceea ce privește caracteristicile, prețul și asistența pentru clienți, care sunt printre cele mai importante aspecte atunci când comparăm capacitățile potențialelor gazde web.

Dacă căutați recenzii mai detaliate despre BlueHost, FastComet și GreenGeeks, ne-am adresat tuturor celor trei furnizori în articole de recenzie separate aici pe site-ul nostru.

Simțiți-vă liber să le citiți pentru explicații mai detaliate despre fiecare dintre caracteristicile lor.

alternative hostgator

Alternativa nr. 1: BlueHost

banner albastru

Să ne uităm la prima alternativă HostGator din lista noastră, BlueHost, care servește mai mult de două milioane de site-uri web în prezent.

Mai jos sunt motivele pentru care BlueHost este o alternativă excelentă HostGator.

Motivul 1 – Rețea de livrare de conținut încorporată (CDN)

CloudFlare CDN

Toate planurile de găzduire BlueHost se află pe CloudFlare, unul dintre cele mai renumite CDN-uri din lume.

Acest lucru înseamnă că site-urile web sunt difuzate mai rapid oriunde poate fi găsit un utilizator, deoarece acestea sunt replicate / memorate în rețeaua de servere proxy Cloudflare de pe glob.

Pentru a vă oferi un exemplu, un utilizator cu sediul în New York care accesează un site web găzduit pe un server undeva în California va experimenta aceeași viteză ca și un utilizator din California, deoarece site-ul este servit într-o locație în apropiere de New York..

Acest avantaj BlueHost nu este disponibil pe HostGator. Astfel, în ceea ce privește accesul mai rapid la site-urile dvs., BlueHost este un câștigător clar, cel puțin pe hârtie.

Motivul 2 – Gazduire WooCommerce

Bluehost woocommerce hosting

BlueHost este singurul furnizor pe care îl cunosc, care oferă WooCommerce Hosting. Dacă doriți să configurați un magazin WooCommerce, BlueHost este gazda web ideală tocmai din acest motiv.

În loc să configurați WooCommerce pe planul dvs. de găzduire, BlueHost îl va configura pentru dvs., ajutându-vă să economisiți timp și bani în acest proces.

Pe HostGator, va trebui să vă configurați manual WooCommerce după ce vă abonați la un plan de găzduire. Dacă sunteți nou la WooCommerce, acest lucru se poate dovedi mult timp, dacă nu chiar imposibil.

Motivul 3 – Asistență pentru clienți

Contactați-ne - BlueHostSursa de imagine de la Bluehost

BlueHost oferă suport pentru chat și telefon 24/7. O bază de cunoștințe la care se pot referi clienții este de asemenea disponibilă, deși, așa cum am menționat mai sus, poate exista o lipsă de informații disponibile în ea.

Acest lucru poate fi remediat însă prin intermediul celorlalte canale de asistență disponibile.

Ceea ce este mai plăcut în ceea ce privește opțiunile de asistență este disponibilitatea numerelor de chat și de telefon separate pentru diferitele domenii de îngrijorare pentru clienți.

De exemplu, există canale de chat și numere de telefon separate pentru întrebări generale de vânzări, afaceri noi, clienți noi, generarea traficului și viteza și performanța site-ului web, printre altele.

Nu putem găsi o opțiune similară pe site-urile celorlalți furnizori vizați de acest articol.

HostGator nu are această caracteristică, deși are suport 24/7 și prin e-mail, chat și un sistem de bilete online.

Cu toate acestea, după cum am menționat anterior, HostGator a fost criticat pentru atitudinea sa lipsită de acțiune față de sprijin.

Motivul 4 – Tutoriale video

Videoclipuri BlueHost WordPress Training

Un alt lucru care merge pentru BlueHost este canalul său YouTube activ, frecvent actualizat, care conține sute de tutoriale video pe o gamă largă de subiecte, de la elementele de bază pentru găzduire web până la demersuri WordPress și tutorialele de web design până la seminarii web de formare.

Deși HostGator are propriile sale tutoriale video, acestea nu au fost actualizate de ceva vreme. Acest lucru este evident atunci când vedeți un videoclip flash HostGator care arată o demonstrație a unui serviciu HostGator pe o versiune veche de Internet Explorer.

De asemenea, doar subiectele cele mai de bază sunt abordate în seria sa de tutorial.

Motivul 5 – Protecția resurselor

BlueHost oferă protecție de resurse pentru site-urile web pe planurile sale de găzduire partajate.

Când BlueHost identifică utilizarea excesivă a resurselor de către un site web, acesta transferă automat acel site pe un server izolat.

Acest lucru limitează eficient impactul utilizării excesive a resurselor pe celelalte site-uri web pe serverul partajat.

Din nou, aceasta este o inovație BlueHost care nu poate fi găsită în HostGator sau în orice altă gazdă web pentru această problemă.

BlueHost Costul de bază al costului: 2,95 USD / lună.

Alternative nr. 2: FastComet (Favoritul meu)

banner-ul fastcometAm folosit HostGator și folosesc FastComet. Așadar, după părerea mea, FastComet iese la nivel superior în următoarele domenii:

Motivul 1 – Interfață ușoară de instalat GRATUIT Să criptăm certificatul SSL

LetsEncrypt.org oferă certificate SSL gratuite pentru tot felul de site-uri web.

Cu toate acestea, Hostgator vinde numai certificate SSL plătite de la Comodo & PositiveSSL. De ce nu pot să menționeze despre Let’s Encrypt și ca clientul lor să instaleze SSL gratuit??

FastComet are o opțiune pe site-ul lor web, unde cu câteva clicuri puteți instala Let’s Encrypt SSL.
ssl
Chestia asta m-a economisit în jur de 45 $ / an / domeniu.

Motivul 2: reînnoirea domeniului ieftin

HostGator percepe în jur de 15 USD / an pentru reînnoirea domeniului.

FastComet oferă acest lucru pentru 9,95 USD / an.
Planul Faastcomet FastCloud

Aceasta înseamnă aproximativ 5 USD / an pentru economii pentru fiecare domeniu.

Motivul 3: controlul asupra backupului dvs. zilnic gratuit

Am avut o experiență aproape de coșmar în trecut, în cazul în care Devs-ul meu a șters accidental întregul director al site-ului.

Când am luat legătura cu Hostgator, mi-au spus că pot oferi backup, dar mă va costa 100 USD. Din moment ce nu aveam rezerva site-ului meu la acel moment, a trebuit să scoatem 100 de dolari.

FastComet menține și backup-ul zilnic DAR, care este sub controlul MEU. Așadar, ori de câte ori am nevoie, îl pot obține – fără să plătesc niciun ban.

copie de rezervă rapidă

Acesta este economisit de 100 USD + liniște sufletească.

Motivul 4: Auditul gratuit de securitate & Eliminarea programelor malware

Acesta este ceea ce setează FastComet în afară de HostGator. Dacă ajungeți vreodată cu malware sau site-ul hacked, FastComet îl protejează și îl curăță pentru dvs. – total GRATUIT.

Securitate FastComet

HostGator nu are nici măcar acest serviciu.

Motivul 5: Firewall-ul gratuit pentru aplicații pentru a vă proteja aplicațiile web

Dacă ajungeți vreodată să găzduiți aplicația dvs. web sau aplicația companiei, Fastcomet oferă firewall-ul de aplicație GRATUIT pentru a vă proteja codul și baza de date de chestii precum injecția SQL, Scripturi încrucișate, etc..

HostGator nu are acest serviciu.

Motivul 6: Datacentere distribuite în întreaga lume

HostGator are doar 2 centre de date – toate în SUA.

Datocentrele FastComet sunt răspândite în 8 țări. Acest lucru ajută cu adevărat dacă site-ul dvs. web primește trafic internațional.Fastcomet - Țări

Așadar, trecând de la HostGator la FastComet, am obținut: 45 USD + 5 $ + 100 $ = 150 $ în economii potențiale.

Spun potențial, pentru că 100 USD pentru copie de rezervă – nu toată lumea ar putea avea nevoie.

Și un plan de găzduire partajat de un an pentru FastComet începe de la 71 USD. Așadar, dacă puteți economisi 58 USD cu siguranță și 150 USD potențial, nu veți investi 71 USD?

Nu este o idee sigură. Du-te!

Dacă doriți să schimbați site-ul dvs. Web de la HostGator la FastComet, puteți angaja Expertul nostru pentru migrare a site-ului făcând clic aici.

Alternativa nr. 3: GreenGeeks

Banner GreenGeeks

A treia gazdă web alternativă, GreenGeeks, oferă următoarele avantaje față de HostGator:

Avantajul 1 – Caracteristici

GreenGeeks excelează cu adevărat în funcții. De fapt, este una dintre cele mai bune funcții web pe care le-am folosit vreodată.

Și asta înseamnă că este foarte bine prezentat decât HostGator.

Iată care este prezentarea de ansamblu a caracteristicilor HostGator:planuri de hostgator

Și iată doar o imagine de ansamblu a ofertelor GreenGeeks cu planurile sale:greengeeks plan

Vedea? Există o diferență uriașă.

Obțineți o mulțime de lucruri pur și simplu nelimitate, chiar și pentru primul nivel. În plus, veți obține lucruri mai avansate, cum ar fi Cloudflare CDN și alte îmbunătățiri ale performanței pe măsură ce creșteți dimensiunea.

Deci GreenGeeks are cu siguranță un avantaj în ceea ce privește HostGator.

Atât de mult, încât voi evidenția funcții specifice care merită atenția ta mai târziu în această listă. Dar mai intai:

Avantajul 2 – Timp de funcționare și timp de răspuns mai bun

Am testat atât HostGator, cât și GreenGeeks. Rezultatele de mai jos vorbesc de la sine.

Iată timpul de funcționare al HostGator:site-ul de testare hostgator

Puteți vedea singur lista și mai multe detalii aici.

Dar comparați scorurile uptime și timpii de răspuns cu GreenGeeks:greengeeks site test

După cum puteți vedea aici, NU este concurs.

Cea mai performantă lună a GreenGeeks ar fi încă o lună bună pentru HostGator. GreenGeeks are o perioadă de funcționare aproape perfectă și perioade de răspuns grozave.

Nu toată lumea are grijă în egală măsură de timpul de funcționare, dar este un aspect foarte important al găzduirii.

Și aici, GreenGeeks are o margine foarte clară față de HostGator.

Avantajul 3 – Sunt incluse mai multe caracteristici de securitate

Una dintre problemele mele principale cu HostGator este lipsa securității solide. HostGator nu conturează o mare parte din infrastructura sau protocoalele sale de securitate.

Instrumentele de securitate pe care le oferă trebuie să fie plătite pe lângă orice plan de găzduire achiziționat.

Cu GreenGeeks, chiar și pachetul entry level are o tonă de caracteristici de securitate în mod implicit.greengeeks securitate și fiabilitate

Rețineți că unele dintre aceste instrumente, cum ar fi backup-ul nocturn, sunt suplimente costisitoare cu HostGator.

Și, desigur, cu cât planul de nivel mai înalt îl cumpărați pe GreenGeeks, cu atât veți obține o mai bună securitate.

Dar este cu adevărat impresionant faptul că pentru cea mai ieftină opțiune posibilă, obțineți chiar și mai multe funcții de securitate decât le-ați face cu nivelurile mai mari de HostGator..

Avantajul 4 – Stocare SSD inclusă

Serverele de unități de stat solid permit un acces mult mai rapid și sunt mai sigure decât serverele tradiționale pe care le utilizează HostGator.greengeeks ssd storage

De asemenea, ceea ce este plăcut în ceea ce privește GreenGeeks, este că nu pune limite la stocarea SSD în niciun nivel – chiar dacă o mulțime de gazde limitează locurile..

Pentru a face și mai bine, fiecare nivel are baze de date nelimitate MySQL.

Între timp, la momentul scrierii, HostGator nu are nici măcar o opțiune SSD.

Avantajul 5 – ecologic

Acesta este unul dintre lucrurile pentru care se cunoaște cu adevărat GreenGeeks. La urma urmei, este în nume!

GreenGeeks nu are doar un avantaj față de HostGator, ci are un avantaj față de toate celelalte companii de hosting..

Asta este pentru ca:greengeeks ecologic

Da. Serverele și centrele de date nu sunt întotdeauna ecologice, dacă suntem amabili în acest sens.

Dar GreenGeeks reinvestește de Trei ori orice resurse pe care site-ul dvs. le preia în energie regenerabilă.

Ceea ce este și mai bun este că nu vine cu un preț cu 300% mai mare. Nu, utilizarea GreenGeeks înseamnă să fii ecologic pentru prețuri de gazdă practic normale!

Planul Ecosite Lite de GreenGeeks Cost: 2,95 USD / lună.

Obțineți utilizatorii GreenGeeks Hosting6 cumpărați acest lucru

Exclusiv pentru cititorii de gazduire HostingPill

GreenGeeks oferă acum migrația GRATUITĂ a site-ului pentru a trece la Greengeeks de la orice companie de găzduire.

Pentru mai multe detalii, faceți clic aici

Concluzie

Deci, cine merită să fie cea mai bună alternativă HostGator?

În opinia mea, ar trebui să fie FastComet.

Caracteristicile, asistența rapidă pentru clienți și economiile pe care FastComet le oferă în comparație cu HostGator – fac din FastComet adevărata alternativă HostGator.

Dacă doriți cu adevărat să treceți de la HostGator, cu siguranță ar trebui să faceți checkout FastComet.

Mult noroc!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map