4 cele mai bune alternative pentru site-uri (numărul 1 este doar minunat)

Sunt sigur, SiteGround nu este ceva nou pentru urechile tale, cu siguranță ai auzit multe despre asta mai devreme. Dar știți, dintre cei care întârzie mulți utilizatori caută alternative SiteGround.


Am folosit SiteGround pentru a găzdui mai multe site-uri web și, da, este uneori frustrant când nu obții rezultatul scontat.

Când SiteGround este inundat cu atât de multe găzduiri de site-uri, atunci de ce utilizatorii caută exact alternative SiteGround?

Cu SiteGround începeți la un preț scăzut și ajungeți treptat să plătiți de peste 3 ori mai mult decât prețul inițial pentru reînnoirea ulterioară. Nu este un lucru cam nedrept?

Asta nu e tot. SiteGround susține că oferă un trafic neschimbat, cu toate acestea, fiecare plan are o vizită lunară restricționată. Nu este acest lucru aglomerant? Acest lucru este cu siguranță îngrozitor dacă intenționați să vă extindeți traficul.

SiteGround nu are prea multe caracteristici de securitate incluse în planul său și va trebui să alegeți un plan de minim 12 luni. Flexibilitate scăzută a planului.

Așadar, acolo merge, nemulțumirea utilizatorilor SiteGround. Dacă sunteți un astfel de utilizator și căutați frenetic alternativele SiteGround, atunci rămâneți pe.

Este exact ceea ce voi acoperi aici și vă voi oferi o bună 4 alternative la SiteGround.

hostingpill4 cele mai bune alternative SiteGround

 1. GreenGeeks (Favoritul meu)
 2. Bluehost
 3. FastComet
 4. A2 Gazduire

Alternativa nr. 1: GreenGeeks

Banner GreenGeeksAș începe acest lucru cu GreenGeeks. O platformă bună de găzduire ecologică, GreenGeeks poate fi o alternativă potrivită pentru SiteGround.

GreenGeeks este în jur de aproape 10 ani. Deși nu sunt cele mai cunoscute platforme de gazduire, GreenGeeks pare cu siguranță promițătoare în mai multe moduri.

Motivul 1 – Garanția Optime:

greengeeks uptimeGreenGeeks oferă un timp de funcționare bun și constant. În majoritatea cazurilor, menține un timp de funcționare constant de 100%.

GreenGeeks oferă o garanție de uptime de 99,9% pentru găzduirea partajată. În felul acesta, liniștesc timpul de funcționare. Din păcate, SiteGround nu oferă o astfel de garanție pentru găzduirea partajată.

Motivul 2 – Prețul:

GreenGeeks vă oferă 3 planuri de găzduire partajată. Planul cel mai de bază conține o serie de caracteristici utile și costă în continuare doar 2,95 USD / lună în cazul în care alegeți un plan pe 3 ani.

În special, GreenGeeks oferă flexibilitate în ceea ce privește planurile și prețurile. Puteți alege un plan minim de 1 lună sau un plan maxim de 3 ani.

Planuri GreenGeeksGreenGeeks include taxa de configurare și taxa de înregistrare a domeniului în plan. În realitate, nu trebuie să plătiți suplimentar pentru majoritatea serviciilor.

Dimpotrivă, pentru acest SiteGround, deoarece știți că nu are o astfel de flexibilitate la prețuri și este mai scump.

Motivul 3 – Caracteristici de securitate:

Securitatea este importantă în primul rând atunci când vine vorba de găzduire de site-uri web.

GreenGeeks înțelege cel mai bine problemele de securitate. Toate planurile acoperă un minim gol Să ne criptăm Wildcard SSL.

În plus, puteți alege un SSL Premium. Infrastructura GreenGeeks folosește o tehnologie bazată pe containere, care oferă securitate maximă împreună cu scalabilitatea.

Oferă izolarea contului de găzduire, monitorizarea proactivă a serverului în permanență, scanarea securității în timp real pentru virus și malware, actualizări automate pentru patch-urile de securitate, protecție SPAM îmbunătățită cu copii de rezervă programate pe timp de noapte.

GreenGeeks oferă câteva caracteristici avansate de securitate care lipsesc complet în SiteGround.

Motivul 4 – Complementele:

GreenGeeks include copii de rezervă și restaurare ca parte a fiecărui plan. Obțineți un nume de domeniu gratuit împreună cu migrarea site-ului gratuit.

Toate planurile includ suport tehnic 24/7. GreenGeeks este prietenos pentru dezvoltatori și acceptă o gamă largă de tehnologii. În cazul în care selectați găzduirea de e-commerce, atunci veți obține o instalare gratuită a coșului de cumpărături.

Planurile includ free build and drop build, conturi de e-mail gratuite, baze de date nelimitate, cPanel și softaculous.

Motivul 5 – Fără accelerare:

GreenGeeks oferă resurse de calcul scalabile. Are mai multe centre de date și conține stocare SSD-RAID 10.

Bazele de date și serverele sunt optimizate și includ o integrare CDN gratuită care oferă o viteză bună prin cache.

Performanța GreenGeeksPuteți alege, de asemenea, alternativ cacher-ul de alimentare. Infrastructura redundantă vă oferă o lățime de bandă nelimitată cu cel puțin accelerație.

Da, vreau GreenGeeks

Alternative nr. 2: Bluehost:

Banner BlueHostÎn continuare, aș sugera Bluehost ca o alternativă bună SiteGround. Aceasta este din nou o platformă populară de găzduire și este recomandată oficial pentru WordPress.

Bluehost are peste 2 milioane de site-uri web în întreaga lume. Este livrat cu servicii versatile și funcții distincte, ceea ce face mai ușor găzduirea site-urilor web.

Motivul 1 – Fără accelerare:

Acesta este primul meu motiv, Bluehost este o alternativă bună SiteGround. Toate planurile au performanțe standard. Planul de bază oferă o stocare SSD de 50 GB.

Toate planurile acceptă lățimea de bandă neschimbată. Cu toate că planurile ar putea avea o limitare a resurselor care poate fi scalată în orice moment al timpului, acest lucru nu limitează însă în niciun fel creșterea ta.

Este acceptat cu stocare SSD împreună cu CloudFlare CDN pentru a oferi performanțe considerabile.

Motivul 2 – Prețul:

Bluehost oferă 4 planuri cu planurile de bază începând de la 2,95 USD / lună. Acest lucru este suficient pentru un singur site web. Planul se reînnoiește cu 7,99 USD / lună, ceea ce este încă bugetar în comparație cu SiteGround.

Planuri BlueHostToate planurile includ domenii, copii de rezervă, caracteristici de securitate de bază, asistență pentru clienți, certificate SSL și permit creșterea pe scară a resurselor.

Motivul 3 – Caracteristici:

Bluehost acceptă găzduire partajată, dedicată, VPS, WordPress. Înregistrarea domeniului este inclusă timp de 1 an când vă înscrieți la Bluehost.

Bluehost oferă capabilități de construire de site-uri web cu constructor de site-uri încorporat folosind Weebly. În mod alternativ, puteți utiliza WordPress sau alte opțiuni disponibile pentru terți.

Ca supliment, puteți obține funcții suplimentare, cum ar fi SiteLock, IP unic, CodeGuard, confidențialitate domeniu, protecție spam, control acces, expert Spam.

Motivul 4 – Asistență pentru clienți:

Puteți accesa asistența pentru clienți Bluehost prin bilete, chat-uri, e-mailuri, telefon. Utilizarea chatului și a telefonului vă va oferi un răspuns instantaneu.

Are expertiză WordPress și oferă asistență 24/7 pentru clienți, precum și întrebări de vânzări. Bluehost oferă consultări gratuite cu experți web.

Experții web ajută utilizatorii cu bloguri, site-uri web, generare de trafic, SEO, securitate web, viteză, proiectare. De asemenea, este inclus serviciul lor de marketing, care lucrează pe design web, SEO și crearea de conținut.

Motivul 5 – Gazduire WordPress:

Bluehost este partenerul de găzduire recomandat pentru site-urile WordPress. Aceasta găzduiește peste 8.50.000 de site-uri web WordPress.

Cu aceasta, Bluehost acceptă găzduirea WordPress cu planuri începând de la 2,95 USD / lună. Aceasta include instalarea WordPress, actualizări și oferă un mediu de înscenare.

Este construit cu mai multe teme și, în cazul în care doriți funcții mai avansate, atunci puteți alege planul WP Pro. De asemenea, Bluehost acceptă comerțul electronic cu planurile sale WooCommerce, care încep de la 6,95 USD / lună.

Da, vreau Bluehost

Alternativa nr. 3: FastComet:

banner-ul fastcometFastComet este încă o alternativă bună pentru SiteGround. Dă la fel de mult ca SiteGround și multe altele. Pentru a nu rata rata de găzduire, FastComet a crescut substanțial în ultimii ani.

Are o listă de caracteristici imbatabile, cu prețuri competitive și primiți o mulțime de bunătăți ca parte a planului. FastComet bate toate elementele de curte atunci când vine vorba de găzduire și construirea site-urilor web.

Motivul 1 – Prețul:

FastComet are 3 planuri diferite atunci când vine vorba de găzduire partajată. Acum, aici este ceva de necrezut. FastComet are cel mai mic preț al planului la 2,95 USD / lună.

Cu cel mai înalt plan, ai cheltui doar 5,95 USD / lună. Acest lucru este mult mai mic decât planul de bază SiteGround după reînnoire.

fastcomet regulat și preț de vânzare

Este clar că este o opțiune de găzduire care acceptă bugetul. Majoritatea funcțiilor sunt incluse în plan.

Motivul 2 – Perks and Freebies:

Așa cum am menționat anterior, o serie de caracteristici sunt incluse în plan. Pentru început, beneficiați de transfer gratuit de domeniu, de transfer gratuit de site-uri web.

Funcția FastComet

În plan este inclusă și administrarea DNS gratuită, un DNS privat, cPanel, peste 300 de aplicații gratuite, softaculous, FTP și găzduire prin email.

Când alegeți un plan FastComet, primiți și câteva avantaje. Obțineți gratuit Zopim LiveChat, Attracta SEO. În plus, beneficiați de reduceri de 20% la WP Rocket și SiteCake, care pot fi utilizate pentru crearea site-urilor web.

Motivul 3 – Optimizarea vitezei și performanța:

FastComet are o bază bună atunci când vine vorba de optimizarea vitezei și de performanță. La nivel de bază, FastComet este format din servere optimizate personalizate.

FastComet are multiple memorii de memorie în cache și optimizare. Unele dintre acestea sunt Varnish, Memcached, APC pentru cache PHP, OPCache pentru module PHP, CloudFlare CDN Caching, compresia datelor fără pierderi.

Caracteristici de memorie rapidă în cache și optimizare a vitezei

Caracteristici precum încărcarea asincronă a resurselor, minificarea automată pentru fișiere js / CSS / HTML, gzip agresiv, pachet JavaScript, optimizarea browserului asigură încărcarea paginii mai rapidă.

Motivul 4 – Securitate:

FastComet include caracteristici de securitate bune, iar toate acestea sunt incluse în fiecare plan, ceea ce reprezintă un avantaj suplimentar. În afară de SSL, are câteva alte funcții.

FastComet asigură securitate prin utilizarea unui firewall de rețea, firewall pentru aplicații web, protecție împotriva malware, protecție împotriva forțelor brute, detectare de malware cu eliminare, legătură rapidă și protecție prin parolă.

Unele caracteristici de securitate la nivel avansat sunt, de asemenea, încorporate în fiecare plan. Aceasta include securitatea serverului BitNinja, izolarea contului, autentificarea cu doi factori, securitatea CageFS.

Ca o verificare de bază, FastComet oferă monitorizare server 24/7, împreună cu copii de rezervă zilnice.

Motivul 5 – Caracteristicile dezvoltatorului:

În timp ce FastComet este bun atunci când vine vorba de performanță, stabilitate, timp de încărcare, securitate, în același timp, este de asemenea dotat cu funcții exclusiv pentru dezvoltatori.

Suportul lor se referă la mai multe tehnologii fără restricții. Pentru a numi câteva, funcțiile de dezvoltator FastComet includ suport Bash, suport Python, suport Perl, suport PHP, MySQL, SSH.

Acestea sunt caracteristicile de bază pe care le veți obține în majoritatea platformelor.

Dar asteapta. Există câteva funcții adăugate aici.

FastComet acceptă, de asemenea, Node.js, GIT, WP-CLI pentru WordPress, Drush pentru Drupal, Ray media server (RMS), Laravel, geneză, Phalcon, Symfony și să nu ratăm integrarea aplicațiilor Google.

Da, vreau ca utilizatorii FastComet68 să cumpere asta

Alternativa nr. 4: găzduire A2

Banner care găzduiește A2
A patra mea alternativă la SiteGround este A2 Hosting. Gazduirea A2 are o serie de opțiuni de găzduire și acceptă Windows, precum și găzduire Linux.

Cu un angajament bun și o mulțime de funcții, găzduirea A2 are multe de oferit. A2 Gazduire este o opțiune favorabilă bugetului și funcționează ca o bună alternativă SiteGround.

Motivul 1 – Uptime și performanță:

În ceea ce privește găzduirea partajată, majoritatea platformelor de găzduire nu oferă o garanție de funcționare. Spre deosebire de aceasta, găzduirea A2 oferă o garanție de uptime de 99,9%.

Gazduirea A2 folosește stocarea SSD și oferă spațiu nelimitat și lățime de bandă nelimitată. Planurile finale superioare furnizează serverele Turbo care asigură o viteză de 20 de ori.

A2 Gazduire Uptime

După ce am monitorizat viteza de găzduire A2 și timpul de funcționare, pot afirma clar că gazduirea A2 oferă o medie de 99,98%. Pentru găzduire partajată, acesta este un timp de funcționare substanțial.

a2 care găzduiește timpul de funcționare

Iată deci diferența, SiteGround în poziție verticală nu oferă nicio garanție de funcționare cu găzduirea sa partajată.

Motivul 2 – Planuri și prețuri:

Găzduirea A2 la un nivel superior acceptă mai multe tipuri de găzduire. Aceasta include găzduire partajată, găzduire WordPress, găzduire VPS și găzduire dedicată.

Planuri de găzduire A2

Vorbind despre cele mai populare planuri de găzduire partajate, acesta începe de la 3,92 USD / lună. Aceasta oferă 3 planuri diferite.

A2 Gazduire Planuri partajate

Cu o mulțime de planuri versatile, găzduirea A2 oferă o alegere mai bună a planurilor și este la fel de accesibilă. Planurile au garanția de returnare a banilor în timp.

Așadar, planurile au un preț aproape egal la SiteGround. Cu toate acestea, în cazul în care aveți o privire mai atentă, v-ați da seama că reînnoirile sunt mai ieftine cu găzduirea A2 în comparație cu SiteGround.

Motivul 3 – Securitate și fiabilitate:

Gazduirea A2 oferă caracteristici bune de securitate încorporate. Pentru a începe cu găzduirea A2, oferim Let’s Encrypt SSL certificate.

În cazul în care aveți o anumită cerință SSL, atunci cu siguranță veți găsi o alegere bună în timp ce utilizați găzduirea A2. Puteți avea SSL pentru un singur site sau puteți avea un SSL cu wildcard pentru mai multe site-uri. De asemenea, este acceptat SSL premium și avansat.

Pentru a vă proteja site-ul, găzduirea A2 oferă protecție HackScan, care este inclusă în plan.

Scanare A2 care găzduiește hack-uri

La securitate sunt adăugate firewallul lor dublu, apărarea Brute Force, actualizările kernelCare și alte caracteristici intuitive de securitate..

Gazduirea A2 oferă și protecție DDoS. Deși aceasta are multe funcții de securitate, este de asemenea fiabilă. Backup-ul constant și infrastructura asigură timpul de funcționare constant.

Motivul 4 – Caracteristici suplimentare:

Am vorbit despre planuri de găzduire A2, uptime, performanță, viteză, securitate și fiabilitate. Cu toate acestea, găzduirea A2 nu este limitată doar la acești parametri.

Găzduirea A2 oferă o garanție de bani oricând. Planurile includ transferul gratuit al site-ului web și sunt susținute de asistența clienților care găzduiește A2.
cPanel este inclus în plan. A2 Gazduire este o platformă care este pur dezvoltată. Oferă mai multe caracteristici specifice dezvoltatorului.

Puține dintre acestea sunt suport PHP pentru toate versiunile, MariaDB, MySQL, PERL, Python, PostgreSQL, FTP / SFTP, Node.js, SSH, Apache 2.4. Acest lucru funcționează perfect pentru găzduirea Java, PHP, Asp.net, Node.js.

Motivul 5 – Asistență pentru clienți:

Este ușor să găsiți informații în timp ce utilizați găzduire A2. Aveți la dispoziție un suport dedicat tot ceasul.

Puteți accesa asistența clienților prin bilete sau chat live. În cazul în care căutați ajutor tehnic pentru configurarea SSL sau transferul site-ului, veți primi suficient ajutor aici.

Există o bază lucidă de cunoștințe disponibilă și include întrebări frecvente, bloguri și tutoriale de ajutor similare. Începătorii, precum și utilizatorii avansați, vor găsi suficient ajutor în timp ce folosesc găzduirea A2.

Începeți cu utilizatorii A2 Hosting24 care au cumpărat acest lucru

Gânduri finale:

Web hosting
Depozitare
Ușurință în utilizare
Uptime
Cost (lunar)
Evaluarea noastră
GreenGeeksNelimitat★★★★★★★★★★$ 2,95 / lună.★★★★★
Bluehost50 GB SSD★★★★★★★★★★$ 2,95 / lună.★★★★★
FastComet15 GB SSD★★★★★★★★$ 2,95 / lună.★★★★
A2 GazduireNelimitat★★★★★★★$ 3,92 / mo.★★★★

Cu aceasta, v-am oferit un set bun de alternative SiteGround. În timp ce toate acestea sunt bune, unul dintre acestea iese în evidență.

Dacă aș alege o singură alternativă, aș merge mai departe cu GreenGeeks. Aceasta este o platformă care vă oferă valoare pentru bani cu setul său de caracteristici incluzive.

Arhitectura bine combinată cu cele mai noi tehnologii, vă oferă viteză și performanță bune, precum și un timp de funcționare garantat.

În timp ce puteți încerca oricare dintre acestea, GreenGeeks este o astfel de opțiune care poate fi explorată.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map