5 cei mai buni generatori de nume Podcast pentru 2020 (cu sfaturi pentru numire)

Știați, 23% dintre americani ascultă podcast-uri în mod regulat. Podcast-urile devin celebre zi de zi.


A decis să pornească un podcast și încă este confuz cu pașii de configurare și nu sunt sigur dacă va dura sau nu?

Nu vă faceți griji, aceste probleme sunt comune.

Una dintre cele mai importante părți ale podcastului este să decidă un nume pentru canalul pe care urmează să îl pornești.

Generatoare de nume Podcast

Așa este, aceste site-uri web vor lucra pentru tine. Generatorii de nume îți ușurează munca oferindu-ți câteva sugestii pentru numele podcastului.

Acestea sunt site-urile web care vă vor solicita să introduceți informații de la dvs. cum ar fi numele dvs., al doilea nume, genul podcast-ului dvs. etc. Aceste date introduse sunt apoi procesate și utilizate de generatorii de nume pentru a sugera nume pentru podcast-ul dvs..

hostingpill5 cele mai bune generatoare de nume Podcast

 1. Crowdspring
 2. Kopywriting Kourse
 3. BizNameWiz
 4. BNG
 5. Semn

Să aruncăm o privire asupra unora dintre cei mai buni generatori de nume podcast:

1. Mulțime

crowdspring

Crowdspring prevede toate tipurile de nevoi de branding. Puteți crea un proiect de denumire și puteți face colaboratori profesioniști să lucreze cu dvs. Durata proiectului durează de obicei o săptămână, dar se poate încheia și într-o zi.

Site-ul încearcă să înțeleagă cerințele dvs. printr-un QA interactiv. Mai mult, fiecare proiect finalizat este inclus în contracte legale. Deci nu există șanse de litigii privind drepturile de autor.

Da, vreau să folosesc Crowdspring

2. Kourse de scris

KopywritingKourse

Kopywriting Kourse este o agenție de redactare, precum și o agenție de instruire pentru antreprenori, scriitori de conținut etc. pentru a-i instrui în redactare. Acestea au dezvoltat acest instrument de generare a podcast-urilor care vă ajută sugerând nume pentru podcast.

exemplu de kourse de scriere de copii

Aici, pe pagina lor, vi se cere să introduceți câteva detalii, precum subiectul, numele și orașul dvs. Odată introdus, va genera peste 100 de idei de nume în câteva secunde. Aceste nume de podcast vor fi creative și vă vor folosi numele, orașul sau subiectul.

3. BizNameWiz

BizNameWiz

Acesta este un site web construit de unii dintre specialiștii în nume de brand pentru a vă ajuta să generați nume pentru afacerea dvs. Aici, vă solicită să introduceți orice cuvinte aleatorii pe care doriți să le păstrați în numele podcast-ului.

Exemplu BizNameWiz

Odată ce le introduceți, acest site va genera câteva sugestii și apoi vă va duce pe site-ul GoDaddy dacă doriți să achiziționați și un nume de domeniu. Puteți utiliza numele emisiunii și, de asemenea, puteți dezvolta un site web pentru podcast.

Experții brandingului de pe acest site web și-au împărtășit gândurile cu privire la modul în care ar trebui să fie numele companiilor pentru a atrage un public numeros.

4. BNG

BNG

BNG – un site web care ajută la generarea de nume pentru afacerea dvs. a dezvoltat un instrument pentru a genera nume pentru podcast și pentru a verifica disponibilitatea acestuia. În primul rând, ceea ce trebuie să faceți este să introduceți cuvintele pe care doriți să le aveți pe numele dvs. de podcast și apoi dați clic pe genera.

Exemplu de BNG

Acest instrument vă va redirecționa către o pagină unde trebuie să filtrați tipul de industrie și numărul de caractere din numele podcastului.

Puteți menține numele podcastului mai scurt sau unul lung, potrivit celor mai bune. Alegeți cel mai potrivit pentru podcast-ul dvs. și apoi continuați să cumpărați numele de domeniu pentru site-ul web al podcast-ului.

5. Portent

Semn

Portent este practic un generator de titlu sau, cu alte cuvinte, un generator de idei de conținut. Totuși, poate fi utilizat pentru generarea de idei pentru numele podcast-ului.

exemplu portent

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți cuvinte de care aveți nevoie în titlu și acest instrument va genera un nume care vă explică strategia cuvintelor utilizate în titlul sugerat. Portent este un serviciu de marketing digital care ajută la generarea de idei de conținut.

Iată câteva sfaturi despre cum să decizi care ar trebui să fie numele podcastului tău.

1. Folosiți cuvinte similare cu subiectul dvs.

Cuvinte similare

Acest lucru înseamnă că alegeți un nume care să vină cu subiectul pe care îl vorbiți. Numele podcast-ului dvs. trebuie să fie astfel încât să fie legat de nișa podcast-ului.

Acest lucru nu are sens dacă podcast-ul dvs. este despre Știință și îl numiți „Arta muzicii”. Ar trebui să fie destul de ușor pentru utilizatorul dvs. să ghicească nișa podcast-ului dvs. doar uitându-vă la titlul podcastului.

2. Folosiți-vă numele în titlu

Folosește-ți numele

Puteți adăuga, de asemenea, numele dvs. la titlul podcastului. Poți să-ți încorporezi creativ numele în titlu la fel ca: Scott Hanselman a făcut-o în podcast-ul său Hanselminutes.

Te-ar putea ajuta să decizi rapid numele podcast-ului tău și nu va trebui să-ți faci griji cu privire la ce subiect vorbești.

3. Folosiți Interjecții sau puneți întrebări în titlu

Întrebări Podcast

Aceasta este o abordare foarte diferită și creativă pentru a da titlul emisiunii dvs. de podcast. Folosind exclamații sau întrebări pe măsură ce titlul dvs. dezvoltă curiozitate în ascultătorii dvs. de podcast.

Tipuri de genuri Podcast

Da, chiar și podcast-ul are diferite genuri. Podcasterii vorbesc despre diferite lucruri din show-ul lor, iar subiectele pe care le acoperă decide genul show-ului lor.

Uneori se poate întâmpla să decideți să începeți un show de podcast și să alegeți și un nume, dar nu știți ce ar trebui să acopere și cum trebuie să procedați. Iată, așadar, câteva genuri pentru a vă șterge confuzia și pentru a vă ajuta să începeți emisiunea dvs. de podcast:

1. Podcast de poveste

Povestire

Acest lucru poate părea plictisitor, dar da, acesta este un gen. Aici, în acest tip de podcast, gazda povestește o poveste. Pare atât de simplu, nu?

Dar nu este atât de simplu pe cât crezi. Necesită muzică de fundal adecvată, abilitatea de a schimba tonul vocii ori de câte ori este necesar, pauzele și pauzele propozițiilor și capacitatea de a-i determina pe ascultători să-și imagineze ce ascultă.

Deci, nu numai o poveste grozavă (ficțiune sau non-ficțiune), ci felul în care o povestiți decide cât de reușit va avea podcastul tău de povestire.

Exemple – Judecare instantanee, risc !, radiolab, etc..

2. Podcast solo

Podcast solo

Aici, găzduiești singur emisiunea și ești singurul care vorbește și face comentarii. Acest lucru te ajută să-ți creezi propriul brand pentru că vorbești direct publicului tău.

De exemplu – un comediant, un expert etc. poate găzdui un podcast solo. Exemplu – 99% Invizibil.

3. Interviu Podcast

Interviu Podcast

Când suni pe cineva în emisiunea ta și îi intervii, atunci acesta intră sub acest gen. Aici, aveți nevoie de multe cercetări pentru persoana care va fi intervievată pe podcast.

Este bine să vă adresați la o varietate de public, dar, pe de altă parte, veți găsi greu pentru a rezerva oaspeții pentru un interviu și va trebui să programați interviul în funcție de conveniența lor.

Exemple – WTF cu Marc Maron, The Tim Ferris Show, etc.

4. Afișare panou

Panou podcast arată

Acesta este un tip informativ de emisiune prin podcast în care conduceți discuții sau apelați un expert pentru o discuție pe un anumit subiect. Uneori, discuțiile se termină bine, în timp ce alteori s-ar putea transforma într-un argument aprins și s-ar putea să fie un pic off-topic.

Cel mai bun lucru este că discuțiile pot fi purtate într-o cameră apelând pe toți sau chiar pe skype sau orice altă platformă de comunicare.

Exemplu – The Beancast.

Și, astfel…

Podcastingul este mult mai mult decât doar vorbind. Este unul dintre modurile care te vor ajuta să câștigi bani online. Nu se limitează doar la divertisment. Sub podcasting sunt abordate diverse subiecte precum talk-show-uri, spectacole educaționale, povești, discuții tehnice etc..

Chiar dacă decideți că numele nu este totul, aveți nevoie de echipament adecvat pentru emisiunea dvs. de podcast, precum și de platforme în care vă puteți publica podcastul.

Nu numai cele mai bune programe de înregistrare și audio sunt importante, dar un titlu eficient și unic vă poate ajuta să câștigați o audiență.

Deci, care dintre aceste generatoare veți alege pentru a crea o marcă pentru podcast-ul dvs.? Împărtășiți-vă gândurile în acest sens și nu ezitați să lăsați un comentariu mai jos …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map