7 cei mai buni generatori de nume de blog din 2020 (Testate personal)

Numele blogurilor sunt factorul esențial al blogului tău, deoarece joacă un rol crucial în definirea identității, a brandingului tău, a prezentării sale către audiență, a atracției de pe piață și, de asemenea, în jurul SEO (optimizarea motorului de căutare).


Deși blogurile au luat multe pe piață și ceea ce o persoană caută pe un nume de blog trebuie să fi fost tipul aceleiași categorii care este prezent până acum, găsirea unui nume de blog funcțional și atractiv pentru blogul dvs. devine dificilă.

De asemenea, devine o necesitate să ai un nume de blog precis și unic. Astfel, pentru a afla un astfel de nume de blog care este unic și care se potrivește cu ceea ce înseamnă blogul tău, există o mulțime de generatoare de nume de blog care îți oferă un nume de blog preferat și atrăgător.

Care sunt generatoare de nume de blog ?

După cum sugerează și numele, un generator de nume de blog este un instrument online de generare a numelui de blog. Aceste generatoare de nume de blog folosesc câteva tehnici de căutare grozave în funcție de categoria sau cuvântul cheie pe care îl introduce utilizatorul.

În plus față de numele blogului, acestea sunt, de asemenea, folosite pentru a întreba dacă numele de domeniu pentru aceleași sunt disponibile sau nu. Unele dintre astfel de generatoare de nume de blog sunt prezentate mai jos.

hostingpill7 cei mai buni generatori de nume de blog din 2020

 1. Generator de nume
 2. Nameboy
 3. DomainWheel
 4. Domain.com
 5. Căutare de domenii slabe
 6. Panabee
 7. NameStation

1. Generator de nume:

Generator de nume

Acest generator de nume de blog este un mic pachet mic pentru a afla numele dvs. de blog ideal. Se remarcă prin crearea unui nume de blog unic și amabil, care poate fi surprins cu ușurință de public.

Acest generator de nume de blog, nu numai că cere informații personale, ci și întrebări despre blogurile dvs. pentru a fi definite prin verbe și adjective. Această descriere este folosită apoi pentru a găsi numele blogului.

De asemenea, generatorul folosește informații despre numele tău și locul în care locuiești. Dacă nu doriți să introduceți niciuna din aceste informații, vi se permite să faceți doar clic pe butonul Sugestie pentru a obține câteva exemple de corelație.

Este cea mai bună parte a generatorului, deoarece au o mare varietate de liste care se potrivesc cu gândurile tale sau poate cu ceva care nu a fost gândit.

Abordare de testare: Pentru testarea generatorului de nume:

 • Mai întâi trebuie să accesați site-ul oficial al Generatorului de nume.

Nume-Generator

 • Aici veți găsi diverse categorii care conțin nume diferite pentru fiecare tip. Acolo trebuie să selectați categoria „nume blog”.

Generator de nume

 • Există diverși parametri dați în această categorie de nume de blog care vor judeca tipul de subiect, adjectivele și multe altele.

Generator de nume

 • După aceea, categoria de nume de blog va solicita datele de acreditare corecte. După ce dați aceste acreditări, vă vor sugera diferite nume pentru blogul dvs..

Generator de nume

2. Nume:

Nameboy

Un generator de nume de blog îmbătrânit, dar totuși foarte puternic. Puterile sale de căutare sunt destul de confortabile, la îndemână, rapide și foarte puternice. Trebuie doar să introduceți un cuvânt cheie și va exista o listă de căutare în funcție de cuvântul dvs..

Dacă nu-ți place rezultatul, îl poți schimba și cerceta. Puteți alege oricare dintre nume din lista care apare.

Partea atrăgătoare despre acest lucru este, imediat ce selectați un nume din lista blogului dvs., faceți clic pe butonul de vizualizare detalii de lângă cuvânt și veți fi direcționat către linkul site-ului Bluehost de unde puteți cumpăra găzduire și, de asemenea, înregistrați-vă blogul.

Fashion Nameboy

Abordare de testare: Pentru testarea Nameboy:

 • Utilizatorii trebuie să acceseze site-ul oficial al lui Nameboy.

Nume băiat

 • Acolo, trebuie să căutați direct numele de domeniu cu câteva cuvinte cheie valide. Acesta vă va redirecționa către o pagină web proaspătă cu câteva nume de domeniu adecvate.

Nameboy

3. DomainWheel:

DomainWheel

Acesta este un instrument gratuit care vă permite să găsiți nu doar numele blogului sau numele domeniului, ci și să găsiți o adresă URL pentru numele dvs. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să introduci doar cuvântul cheie pe care vrei să-l vezi.

Faceți clic pe butonul de căutare și vi se oferă o listă cu numele conform extensiilor. Există, de asemenea, o mulțime de recomandări pentru cuvântul pe care l-ați introdus și chiar o alegere a cuvintelor care se potrivesc sau rimează cuvântul dvs. cheie.

Tot aici vă puteți înregistra pentru numele de domeniu pe care l-ați selectat prin intermediul butonului detalii de vizualizare.

Abordare de testare: Pentru testarea DomainWheel:

 • Utilizatorii trebuie să se apropie direct de site-ul oficial al DomainWheel.

Roata de domeniu

 • Acolo, aceștia vor asista imediat la opțiunea de căutare cu un locomotor care sugerează un nou cuvânt cheie cu un cuvânt cheie suplimentar mai jos.

roata de domeniu

 • Adăugați câteva cuvinte cheie de blog potrivite în funcție de nevoile dvs. și faceți clic pe „Domeniul de căutare”.

Domeniu-Wheel

 • Pagina va prezenta imediat unele dintre cele mai bune nume de domeniu pentru blogul dvs..

4. Domeniul.com:

Domeniu

Acest generator optează pentru unul dintre cele mai utilizate și cunoscute pentru generatorul de nume de domeniu. Vă ajută să găsiți cel mai bun nume de domeniu posibil sau numele de blog cu un cost pentru înregistrare, respectiv.

După ce introduceți cuvântul cheie pe care doriți să îl căutați, acesta va găsi în consecință un fel de nume de domeniu .com.

Dacă nu este în măsură să caute ceva de genul acesta, trece la un alt nume relatabil pentru același lucru. După ce v-ați hotărât cu titlul dvs. de blog, puteți continua doar să îl înregistrați.

Abordare de testare: Pentru testarea domeniului:

 • Pentru numele de domeniu al blogului dvs., trebuie să adăugați un nume unic pentru blogul dvs. care nu seamănă cu nicio pagină web.

Domain.com

 • Dacă aveți nevoie de același nume de pagină web, atunci puteți avea mai multe nume de domeniu de nivel superior pentru a alege cum ar fi .net, .in, .org și multe altele.

Domain.com

 • După aceea, utilizatorii trebuie să achiziționeze același domeniu de nivel superior în opțiunea „Adăugați în coș” și apoi să continue procesul de plată în consecință..

5. Căutare domeniu slab:

Căutare de domenii slabe

Se spune că acest generator de nume de blog este un instrument simplu și ușor de utilizat. Faptul surprinzător în acest sens este că a fost condus de o companie numită Automatic, „WordPress” fiind eroul.

Puteți căuta cu ușurință tipul dvs. de nume introducând filtrele care încep sau se termină prin cuvântul cheie introdus. De asemenea, conține câteva tehnici de sortare care pot ajuta la alegerea numelui corect pentru blog.

Abordare de testare: Pentru testarea căutării domeniului Lean:

 • Utilizatorii trebuie să caute Lean Domain Search pe browserul lor web.

Căutare de domenii slabe

 • După ce ați ajuns pe pagina principală, trebuie să căutați numele de domeniu al blogului pe care îl doriți în mod specific.

Căutare de domenii slabe

 • Pagina va fi redirecționată către o pagină nouă, unde veți găsi un nume de domeniu nemaipomenit în scopul blogului.

Căutare de domenii slabe

6. Panabee:

Panabee

Un instrument atractiv și interesant, acest instrument oferă viteză și claritate excelente pentru sugestiile de nume. Se spune că este unul dintre cele mai populare instrumente de generare a numelor de domeniu.

Acesta folosește conceptul de contopire a două sau mai multe cuvinte și apoi merge pentru căutarea aferentă, precum revenirea termenilor sau schimbarea acestora.

Caracteristica care o face atât de accesibilă pe piață este că puteți verifica numele pe care îl selectați dacă este disponibil pe diferite locuri de socializare.

Abordare de testare: Pentru testarea Panabee:

 • Utilizatorii trebuie să deschidă site-ul oficial al Panabee. Acolo, trebuie să introducă pur și simplu două cuvinte pe care le doresc ca nume de domeniu.

Panabee

 • Utilizatorii vor fi redirecționați către o pagină nouă, unde vor primi o informație despre unele nume disponibile cu cele două cuvinte cheie scrise.

Panabee

 • Acolo trebuie să selecteze pictograma inimii pentru a verifica și a vedea dacă sunt disponibile pentru numele de domeniu al blogului.
 • Pagina va fi redirecționată către site-ul web GoDaddy, dacă este necesar, pentru disponibilitatea domeniului.

Hai tăticu

7. Nume Stație:

NameStation

Un alt cunoscut generator de nume de blog este stația de nume. De asemenea, generează câteva sugestii de nume sănătoase pentru blogul dvs., dar are câteva disponibilități, motiv pentru care nu este recomandat să folosiți.

De îndată ce introduceți cuvântul cheie la generator, acesta vă oferă câteva cuvinte aleatorii. Lista afișată conține majoritatea cuvântului cheie pe care l-ați introdus amestecat cu alte cuvinte care se corelează cu numele pe care l-ați utilizat.

Acest instrument are doar o caracteristică atractivă și aceasta este secțiunea de concurs. În această secțiune, utilizatorilor li se permite să creeze un concurs pentru numele blogurilor ca sugestie pentru alți utilizatori.

Abordare de testare: Pentru testarea NameStation:

 • Utilizatorii trebuie să introduceți cuvântul cheie dorit pentru numele de domeniu al blogului.

Numele statiei

 • Apoi, NameStation va prezenta câteva dintre cele mai bune nume de domeniu ale blogului în funcție de cuvintele dvs. cheie.

Numele statiei

Concluzie:

Să te gândești la un nume de blog poate fi oribil. Întrucât este nevoie de o mulțime de factori pe care să te bazezi și o mulțime de cercetări pentru a ști dacă este unic sau nu.

Astfel, un generator de nume de blog cuvinte precum o mână de ajutor care vă oferă cea mai bună listă posibilă de sugestii din care vă puteți alege cuvântul, fără să vă preocupați că acesta nu are legătură sau este impropriu pentru dvs..

De asemenea, nu uitați să alegeți un nume de blog în funcție de nevoile dvs. De exemplu, dacă creați un blog pentru a fi SEO, nu uitați să folosiți un nume care poate fi ușor utilizat pentru a căuta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map