7 cele mai bune alternative BlueHost 2020 [Numărul nr. 2 este incredibil]

7 cele mai bune alternative BlueHost 2020 [Numărul nr. 2 este incredibil]

7 cele mai bune alternative BlueHost 2020 [Numărul nr. 2 este incredibil]

Puține dintre preocupările în timpul utilizării serviciilor Bluehost sunt legate de viteză, performanță, structura prețurilor, reînnoire ridicată, suplimente limitate incluse în planul de bază de găzduire, asistență slabă pentru clienți pentru a numi câțiva.


Datorită acestor limitări, mulți utilizatori Bluehost sunt în căutarea altor alternative. Serviciile degradante ale Bluehost îi determină pe utilizatori să opteze pentru alte platforme de găzduire.

Prin această postare, vă voi oferi primele 5 alternative pentru Bluehost, care v-ar ajuta să alegeți platforma dvs. perfectă de găzduire.

hostingpill7 cele mai bune alternative BlueHost

 1. SiteGround
 2. FastComet
 3. GreenGeeks
 4. Kinsta
 5. Namehero
 6. ICDSoft
 7. Hostinger

Contents

Acum aruncați o privire detaliată la Top 5 alternative BlueHost:

Alternativa nr. 1: SiteGround

Siteground-banner

SiteGround este una dintre platformele de gazduire cu cea mai rapidă creștere. Similar cu Bluehost, SiteGround este, de asemenea, una dintre platformele de gazduire recomandate de WordPress.

Aceasta a început pentru prima dată în 2004 și are sediul în Sofia, Bulgaria. SiteGround are peste 1.000.000 de domenii în întreaga lume.

SiteGround are o mulțime de funcții bune de utilizat, împreună cu un suport pentru clienți complet acceptat. Deși suportul pentru clienți nu este singurul criteriu, de ce oamenii ar alege SiteGround, mă bucur să vă confirm că primiți mult mai multe.

SiteGround ocupă mai multe platforme de găzduire atunci când vine vorba de viteză și performanță. Este construit pentru a funcționa pe CentOS, Apache, MySQL, PHP și are suport pentru cPanel. În plus, acesta acceptă Joomla, WordPress, Magento și altele.

Iată de ce SiteGround este o alternativă bună Bluehost:

Motivul 1 – Viteza și performanța:

Cu SiteGround, nu trebuie să vă faceți griji pentru viteză sau performanța acestuia.

Un fapt este că, dacă navigați pe site-ul SiteGround, veți vedea o mulțime de angajamente de mare viteză și performanță. Și bucuroși, se ridică în fața angajamentului lor.

Pentru a ilustra acest lucru mai bine, am notat Ora până la primul octet, care este un parametru care determină cât de rapid trimite un server primul octet al primului fișier în răspunsul la o solicitare specifică.

Mai jos este măsura sa de performanță și aceasta este destul de impresionantă.

site bytes primul octet

Ei folosesc unități SSD pentru toate planurile. Nu numai acest lucru, folosesc cea mai recentă tehnologie de viteză care poate oferi performanțe sporite. Puține dintre acestea sunt NGINX, CDN.

Bluehost are o viteză considerabil de bună, cu toate acestea, de întârziere există plângeri cu privire la consistența performanței Bluehost.

Motivul 2 – Alegerea serviciilor de găzduire și servicii:

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni largi de găzduire, atunci iată un loc unde l-ați obține. SiteGround are majoritatea opțiunilor de găzduire pe care le acceptă alți furnizori de hosting.

Totuși, în plus, veți găsi și câteva opțiuni suplimentare de găzduire pe care s-ar putea să nu le primiți în altă parte.

Alături de găzduirea comună, care este cea mai obișnuită, SiteGround are cloud hosting, hosting dedicat, hosting pentru Enterprise.

Acestea oferă o gamă largă de găzduire de aplicații care include hostingul WordPress, hostingul Joomla, găzduirea Drupal, găzduirea Magento, găzduirea PrestaShop și găzduirea WooCommerce.

SiteGround are o listă de servicii care include FTP, hosting PHP, găzduire MySql, găzduire prin e-mail și cPanel. Serviciile și aplicațiile sunt actualizate automat de SiteGround.

În fundal, aceste servere au Containere Linux fiabile (LXC), monitorizare constantă a serverului, backup-uri automate, precum și backup-uri instantanee la cerere, AI anti-bot pentru a preveni atacurile de forță brute ale botnetelor.

SiteGround_claims_for_security

Deși sunt foarte multe de ales din SiteGround, Bluehost, dimpotrivă, are soluțiile tradiționale de găzduire și se limitează la cele mai populare forme de găzduire, precum Shared, VPS, Dedicated, Cloud.

Chiar, am realizat un sondaj pe Facebook în care SiteGround a obținut 76 de voturi, în timp ce BlueHost a obținut 23 de voturi.

siteground_vs_bluehost_poll

Vedeți planurile de găzduire ale SiteGround aici …

Motivul 3- Asistență pentru clienți:

Puteți accesa serviciul de asistență pentru clienți SiteGround 24/7 prin telefon, chat în direct, e-mail și bilete. În afară de aceasta, acestea au o colecție bună a bazei de cunoștințe, care este bine segregată în funcție de conținut.

SiteGround Baza de cunoștințe

Împreună cu baza de cunoștințe, SiteGround are și tutoriale pe alte teme precum WordPress, Joomla, Magento, Drupal. Pe lângă aceasta, există o secțiune de întrebări frecvente.

Tutorialele sunt simple și sunt concepute pentru începători. SiteGround oferă și câteva cărți electronice.

Un fapt binecunoscut este că Bluehost are o bază imensă de clienți, iar multor oameni le este greu să ajungă rapid la asistența clienților. Acesta este un avantaj suplimentar dacă utilizați SiteGround.

Motivul 4 – Securitate și fiabilitate:

SiteGround conduce atunci când vine vorba de securitate. Urmează izolarea sigură a contului în serverele partajate și are copii de rezervă automate.

Este una dintre primele platforme de găzduire care încorporează anti-botul condus de AI pentru a împiedica botnetele să exercite un atac de forță brută.

Acceptă HTTP2 și oferă certificate SSL gratuite. SiteGround oferă actualizări software periodice și automate. În plus, SiteGround a definit peste 800 de reguli WAF pentru a crea reguli de securitate puternice pentru firewall și este conform GDPR.

SiteGround oferă servicii fiabile și are o durată de utilizare 99,99%.

Pentru a monitoriza performanța serverului său, am cumpărat găzduirea partajată a site-ului SiteGround.

spațiul de lucru uptime

Mai jos sunt statistici despre valorile uptime din ultimele câteva luni-

 • Mar 2020: 99.92%
 • Feb 2020: 99,99%
 • Ianuarie 2020: 99,73%
 • Dec 2019: 99,72%
 • Noiembrie 2019: 99,99%
 • Oct 2019: 99,97%
 • Septembrie 2019: 100,00%
 • August 2019: 99,93%
 • Iulie 2019: 99,98%
 • Iunie 2019: 100%
 • Mai 2019: 99,99%
 • Apr 2019: 99,99%
 • Martie 2019: 99,99%
 • Feb 2019: 100%
 • Ianuarie 2019: 99.96%
 • Dec 2018: 99,99%
 • Noiembrie 2018: 100%
 • Oct 2018: 100%
 • Sep 2018: 99,99%
 • August 2018: 100%
 • Iulie 2018: 100%
 • Iunie 2018: 100%
 • Mai 2018: 100%
 • Apr 2018: 100%
 • Martie 2018: 100%
 • Feb 2018: 100%
 • Ianuarie 2018: 99,99%
 • Dec 2017: 100%
 • Noiembrie 2017: 100%

Date detaliate puteți vedea aici.

Din nou în ceea ce privește securitatea, Bluehost oferă SSL gratuit, dar nu primiți nimic altceva ca parte a planului dvs. Utilizarea SiteGround vă oferă o accesibilitate mai bună a funcțiilor de securitate.

Motivul 5 – Ușor de utilizat:

SiteGround are un tablou de bord intuitiv, simplu de utilizat. Este ușor de utilizat și, în același timp, ușor de utilizat chiar și pentru utilizatorii începători.

siteground_cPanel

CPanel este bine segregat și este ușor de navigat făcând o experiență de utilizator perfectă.

Inutil să spun, navigația este simplă, dar se pot căuta și diverse opțiuni disponibile pe cPanel-ul lor.

Ambele SiteGround, precum și Bluehost sunt ușor de utilizat, așa că dacă migrezi spre SiteGround practic nimic nu se schimbă.

Motivul 6 – Caracteristici:

SiteGround are un plan de bază de găzduire partajat care oferă o serie de caracteristici utile. Planul include un constructor de site-uri gratuit și un cPanel. Fiecare plan are un suport 24/7.

Alte caracteristici esențiale incluse sunt stocarea SSD, CDN gratuit Cloudflare, SSH și backup-urile automate.

Chiar și pentru planul de bază, aveți instalatori auto, conturi de e-mail gratuite, suport SSL, HTTP2 și trafic nesimțit.

Caracteristici
Planul StartUp include
Builder gratuit de site-uri web
CDN gratuit Cloudflare
cPanel & Acces SSH
Configurare gratuită & Transfer
Suport tehnic 24/7
Stocare SSD
Backup zilnic gratuit
Conturi de e-mail nelimitate & DBS
Prețîn mod normal, 11,95 USD
3,95 USD / lună.

SiteGround oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Pentru alte planuri, beneficiați de transfer gratuit de site. Acest lucru acceptă, de asemenea, SuperCacher pentru a oferi viteze mari și are restaurare de rezervă gratuită în caz de probleme.

SiteGround oferă cele mai multe caracteristici esențiale ca parte a planului. Acesta este un avantaj suplimentar, deoarece nu trebuie să cheltuiți în plus pentru aceste funcții.

Deși SiteGround oferă o mulțime de funcții ca parte a planului, nu este cazul în Bluehost. Reînnoirea planului Bluehost este costisitoare și, în plus, va trebui să cheltuiți bani suplimentari pentru funcții suplimentare.

OK, treceți-mi la utilizatorii SiteGround1 care au cumpărat acest lucru

Dacă doriți să schimbați site-ul dvs. de la BlueHost la SiteGround, puteți angaja Expertul nostru pentru migrare a site-ului făcând clic aici.

Alternativa nr. 2: FastComet

banner-ul fastcomet

O altă alternativă Bluehost este FastComet, care este, de asemenea, bugetar. Aceasta include mai multe opțiuni pentru a lua în viață.

FastComet este în vigoare în ultimii 9 ani, dar a fost în serviciile de găzduire din 2013. Are sediul central în San Francisco, California, SUA.

Relativ o platformă de găzduire mai nouă și a avut avantajul să învețe și să evolueze din deficiențele altor platforme de găzduire.

Acest lucru este unul dintre motivele cheie, FastComet evoluează solid rock și se răspândește pe piață.

În prezent, se adresează la peste 45.000 de clienți repartizați în 83 de țări.

În afară de prețuri și caracteristici, există mai multe avantaje în utilizarea FastComet.

Motivul 1 – Prețul:

Așa cum am menționat, prețul este unul dintre aspectele pozitive pe care le oferă FastComet. Au trei planuri în hostingul comun-

 • FastCloud
 • FastCloud Plus
 • FastCloud Extra

Planul cel mai de bază FastCloud oferă toate caracteristicile esențiale și are un preț de 2,95 USD pe lună. Voi vorbi despre caracteristicile incluse în mai multe detalii în detaliu.

Celelalte planuri au un preț de 4,45 USD pe lună pentru FastCloud Plus și 5,95 USD pe lună pentru FastCloud Extra.

Nu doar hostingul comun are un preț scăzut, dar chiar și hostingul cloud și găzduirea dedicată sunt flexibile și accesibile în același timp.

Gazduire comună
Gazduire în cloud
dedicat

Preț$ 2,95 / lună$ 59.95 / mo$ 139 / mo

Inutil să spun, utilizatorii Bluehost și-ar da seama cât de mult ar putea economisi prin migrarea către FastComet.

Vedeți planurile complete ale FastComet aici …

Motivul 2 – Caracteristici:

FastComet este definitiv bogat în funcții. Acest lucru este valabil nu numai pentru planurile cu prețuri ridicate, ci și pentru planul de bază vine o listă de caracteristici.

Indiferent de planul pe care îl alegeți, beneficiați de suport SSD. Planul de bază suportă SSD de 15 GB cu trafic nemodificat.

Alte caracteristici sunt: ​​conturi de e-mail nelimitate, instalator de aplicații cu 1 clic, instalare gratuită pentru aplicații și upgrade-uri. Este inclus, de asemenea, o descărcare gratuită pe SiteBuilder.

FastComet oferă câteva servicii esențiale ca parte a fiecărui plan. Aceasta include:

Caracteristici
În fiecare plan
cPanel și Softaculous
Transferuri gratuite de site-uri web
Conturi FTP nelimitate
Baza de date nelimitată
Subdomenii nelimitate
CloudFlare CDNStorage
Backup zilnic
Preț2,95 USD / lună.

De asemenea, are o garanție de înapoiere de 45 de zile. Pe măsură ce treceți de la un plan de bază, obțineți funcții mai avansate.

Aceasta include mai multă capacitate RAM, domenii de adăugare nelimitate, manager de restaurare cu 1 clic, Google PageSpeed, DNS privat gratuit, sigiliu SSL dinamic gratuit, 3 transferuri gratuite de site-uri și multe altele.

Lista de funcții încorporată a FastComet este exhaustivă și ceva care este cu mult înaintea Bluehost.

Motivul 3 – Securitate:

FastComet are un suport bun în ceea ce privește securitatea. Oferă SSD împreună cu CloudFlare CDN, care oferă o viteză mai rapidă, precum și o securitate sporită.

Are un firewall optimizat care protejează toate aplicațiile și are, de asemenea, izolarea contului. Fiecare cont are o protecție gratuită antivirus și antivirus. Împreună cu aceasta, are software gratuit și upgrade de aplicație.

În afară de aceasta, are un SSL gratuit ca parte a fiecărui plan. Cu firewall-ul pentru rețea și aplicații web, acesta are, de asemenea, protecție Brute-force.

Pachetul lor de securitate este mai mult. Au suport pentru protecția exploatării și protecția împotriva malware, eliminarea de malware, autentificarea în doi factori, protecția Hotlink și parolă, securitatea CageFS, serverele CloudLinux, securitatea serverului BitNinja, monitorizarea serverului 24/7 și ModSecurity Manager.

plan de securitate fastcomet

În comparație cu ceea ce FastComet poate oferi, Bluehost este aproape doar medie în ceea ce privește caracteristicile de securitate.

Motivul 4 – Timp de funcționare și fiabilitate:

În ceea ce privește timpul de funcționare, FastComet este consecvent. Nu numai că menține o funcționare constantă, dar timpii de răspuns sunt, de asemenea, buni.

Pentru a măsura valorile de funcționare ale acestora, am achiziționat găzduire de la FastComet.
fastcomet uptime
Iată o istorie a istoriei uptime. Date detaliate puteți vedea aici.

 • Mar 2020: 99.93%
 • Feb 2020: 99,71%
 • Ianuarie 2020: 99,93%
 • Dec 2019: 99,97%
 • Noiembrie 2019: 99,93%
 • Oct 2019: 99,83%
 • Septembrie 2019: 99,87%
 • August 2019: 99,90%
 • Iulie 2019: 100%
 • Iunie 2019: 99,44%
 • Mai 2019: 99,98%
 • Apr 2019: 99.86%
 • Martie 2019: 99.90%
 • Feb 2019: 99,99%
 • Ianuarie 2019: 100%
 • Dec 2018: 99,90%
 • Noiembrie 2018: 100%
 • Oct 2018: 100%
 • Septembrie 2018: 99,97%
 • August 2018: 100%
 • Iulie 2018: 100%
 • Iunie 2018: 100%
 • Mai 2018: 100%
 • Apr 2018: 99,99%
 • Martie 2018: 100%
 • Feb 2018: 100%
 • Ianuarie 2018: 100%
 • Dec 2017: 100%
 • Noiembrie 2017: 100%
 • Oct 2017: 100%

Da, și oferă și servicii fiabile. FastComet oferă copii de rezervă regulate. Are o cache în cinci straturi și folosește diverse tehnici pentru optimizarea vitezei.

În ultimele luni, timpul de utilizare al Bluehost a scăzut la 99,78%. Cu FastComet, puteți vedea cum există un timp de funcționare constant aproape 100%.

Folosește mai multe tehnici de memorie în cache și de optimizare a vitezei pentru a oferi viteză mare și performanță site-ului dvs. web.

Unele dintre acestea sunt: ​​memorie în cache CloudFlare CDN, pachet JavaScript, optimizare browser, optimizare antet cache, comprimare de date fără pierderi și multe altele.

Viteza este ceva FastComet este la fel de competent cu Bluehost.

Motivul 5 – Asistență pentru clienți:

Din nou, asistența pentru clienți este un punct în care FastComet excelează. Puteți ajunge la ele prin chat live, e-mail, telefon. Oferă asistență 24/7.

Aceasta include configurarea gratuită a șabloanelor, instalarea aplicațiilor, instalarea suplimentară a modulelor, upgrade-uri și eliminarea gratuită a virușilor / programelor malware.

Site-ul lor conține tutoriale pe diverse domenii de găzduire. Aceasta include și o secțiune de întrebări frecvente.

FastComet are de asemenea un sistem de bilete pentru a rezolva problemele. Alături de acestea, suportul ajută, de asemenea, la configurarea site-ului web, instalarea SSL, recuperarea site-urilor web hacked, upgrade-uri de plugin.

Deoarece FastComet are o bază de clienți în creștere, oferă asistență prioritară bună. Și da, acesta este ceva ce s-ar putea să nu vă puteți bucura folosind Bluehost.

Iată cum se compară caracteristicile înțelepte:

FastComet
BlueHost

SSD Doar servere
RocketBooster
Să criptăm
Backup-uri zilnice
Eliminarea programelor malware
Perioada de rambursare45 de zile30 de zile
Preț / lună.$ 2,95$ 7,99

OK, treceți-mi la utilizatorii FastComet3 care au cumpărat acest lucru

Dacă doriți să schimbați site-ul dvs. de la BlueHost la FastComet, puteți angaja Expertul nostru pentru migrare a site-ului făcând clic aici.

Alternativa nr. 3: GreenGeeks

GreenGeeks_Banner

Mergând mai departe, a treia mea alternativă pentru Bluehost este GreenGeeks.

GreenGeeks este unul dintre puținele servicii de gazduire ecologică disponibile pe piață. Da, ei urmăresc să fie eficienți din punct de vedere energetic și ecologic.

GreenGeeks a început pentru prima dată în 2008 și are sediul în California, SUA. Are peste 35.000 de clienți și a găzduit peste 300000 de site-uri web.

GreenGeeks are un preț ridicat în ceea ce privește performanța și viteza. Nu numai acest lucru, are un preț moderat și este încărcat cu mai multe caracteristici esențiale.

Toate acestea sunt combinate cu o asistență promptă a clienților, ceea ce o face una dintre alegerile de top de gazduire.

Mai jos sunt câteva motive pentru care GreenGeeks este o alternativă bună pentru Bluehost.

Motivul 1 – Viteza și performanța:

GreenGeeks este destul de decent atunci când vine vorba de viteză. De asemenea, performanța este în concordanță cu timpul de răspuns bun.

Acest lucru arată cât de rapid este GreenGeeks. Și da, este destul de rapid. În continuare, permiteți-mi să vă ofer detalii despre timp până la primul octet.

greengeeks primul octet

Acest lucru este, de asemenea, suficient de rapid pentru a fi la egalitate cu Bluehost. Pentru a oferi performanțe ridicate și eficiente, GreenGeeks încorporează mai multe tehnologii împreună.

Aceasta include resurse de calcul scalabile, SSD, Optimized LiteSpeed ​​și MariaDB, PowerCacher, CDN.

Dacă comparați ecosistemul GreenGeeks cu Bluehost, v-ați da seama cât de bine, GreenGeeks a configurat și arhitectura care poate fi scalabilă, precum și poate oferi o viteză constantă.

Motivul 2 – Asistență pentru clienți:

Asistența pentru clienți este o parte importantă în alegerea unei platforme de găzduire. GreenGeeks oferă asistență diversă pentru clienți. Obțineți suport tehnic 24/7. Asistența clienților poate fi contactată prin chat-uri, e-mail și telefon live.

În plus, GreenGeeks are o bază de cunoștințe dedicată pe mai multe subiecte. Aceasta are tutoriale de site-uri web care au o vedere simplistă a utilizării GreenGeeks.

Aceasta este o situație câștigătoare pentru GreenGeeks în comparație cu Bluehost.

Motivul 3 – Timp de funcționare și fiabilitate:

Un alt parametru pe care l-aș considera este uptime și fiabilitate. GreenGeeks garantează un timp de funcționare de 99,99%.
greengeeks uptime
Mai jos sunt statistici despre timpul lor de funcționare din ultimele câteva luni.

 • Mar 2020: 98.97%
 • Feb 2020: 99.87%
 • Ianuarie 2020: 100%
 • Dec 2019: 99.96%
 • Noiembrie 2019: 100%
 • Oct 2019: 100,00%
 • Septembrie 2019: 100,00%
 • August 2019: 99,97%
 • Iulie 2019: 100%
 • Iunie 2019: 99,98%
 • Mai 2019: 100%
 • Aprilie 2019: 99,96%
 • Martie 2019: 100%
 • Februarie 2019: 100%
 • Ianuarie 2019: 100%
 • Decembrie 2018: 100%
 • Noiembrie 2018: 100%
 • Octombrie 2018: 99,96%
 • Septembrie 2018: 99,99%
 • August 2018: 100%
 • Iulie 2018: 99,96%
 • Iunie 2018: 100%
 • Mai 2018: 100%
 • Aprilie 2018: 100%
 • Martie 2018: 99,89%
 • Februarie 2018: 100%
 • Ianuarie 2018: 100%
 • Decembrie 2017: 100%
 • Noiembrie 2017: 100%

Puteți citi recenzii detaliate despre GreenGeeks pentru a afla mai multe despre el.

Timpul de utilizare este aproape consecvent. Menține mai multe hardware și redundanță de energie, împreună cu backup-uri de noapte.

Ei bine, acest lucru din nou pentru GreenGeeks este mult mai bun decât Bluehost, care coboară până la 99.78%.

Motivul 4 – Caracteristici:

GreenGeeks, spre deosebire de o altă platformă de găzduire, nu oferă prea multe planuri de găzduire partajată. Au un singur plan care este suficient pentru toate caracteristicile.

Planul pornește de la 2,95 USD pe lună, dacă este ales pentru o perioadă de 3 ani. În plus, aceasta vine cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Aceasta include spațiu web nelimitat SSD, transfer de date nelimitat, domenii nelimitate pe 1 cont, înregistrare gratuită a numelui de domeniu la transfer cu servicii de transfer gratuit, constructor gratuit de site-uri web, șabloane gratuite.

Planul are suport pentru cPanel, softaculous, subdomeniu nelimitat și parcat un domeniu, bază de date MySQL nelimitată.

Caracteristici
Planul include
domeniiNelimitat
SSD SpaceNelimitat
Configurare domeniu & TransferLiber
Suport tehnic 24/7da
Site Web BuilderLiber
Instrumente de marketing și SEOLiber
Conturi de e-mailSigur IMAP / POP3
Preț2,95 USD / lună.

GreenGeeks este prietenos pentru dezvoltatori și oferă o serie de opțiuni. Puține dintre acestea sunt mai multe versiuni PHP, SSH gratuit, acces securizat FTP, suport Perl și Python, baza de date MySQL, conturi FTP, Git și multe altele.

Acest lucru este, de asemenea, construit cu un imens suport de comerț electronic. Funcțiile incluse sunt gratuite pentru a cripta SSL cu wildcard, instalare gratuită a coșurilor de cumpărături, certificat SSL împreună cu suport pentru WordPress, Drupal, găzduire Joomla.

În plus, GreenGeeks oferă 99,99% uptime împreună cu 300% energie regenerabilă compensată.

GreenGeeks oferă o serie de caracteristici incluse în plan, lucru în care utilizatorii Bluehost ar trebui să plătească suplimentar.

Motivul 5 – Ușor de utilizat:

Folosirea constructorului web GreenGeeks și a cPanel este destul de simplă. Constructorul drag and drop este ușor de utilizat. Acest lucru este conceput atât pentru utilizatorii înclinați tehnic, cât și pentru utilizatorii începători.

cPanel-greengeeks

Toate utilizările funcțiilor sunt bine segregate față de cPanel. Ei bine, acest lucru nu este doar ușor de utilizat, dar oferă și migrare ușoară. Astfel, puteți migra foarte ușor site-ul dvs. Bluehost către GreenGeeks.

Deci, chiar dacă migrezi, GreenGeeks este la fel de simplu de folosit ca Bluehost. Deci nimic de care să vă faceți griji.

Motivul 6 – Securitate:

GreenGeeks are caracteristici bogate în securitate. La nivel de bază, asigură izolarea contului. Aceasta este combinată cu monitorizarea proactivă a securității 24/7.

Planul include SSL gratuit, împreună cu HTTP2. GreenGeeks face o scanare de securitate în timp real cu copii de rezervă de zi cu zi.

Actualizările automate și corecțiile de securitate se aplică automat fiecărui cont. Fiecare cont are o protecție sporită sporită.

În plus, este inclus accesul SSH, blocantul IP, protecția Hotlink, Protecția Leech care poate fi accesată din cPanel.

În timp ce GreenGeeks nu are piese de securitate exagerate în club, acestea au tot ceea ce este esențial pentru a vă asigura că site-ul dvs. este sigur și bine protejat.

GreenGeeks are caracteristici integrate de securitate bune, ceea ce Bluehost rămâne în urmă.

Alternative nr. 4: Kinsta (pentru Gazduire WordPress Gestionată)

Kinsta

Este posibil ca Kinsta să nu fie o platformă de gazduire prea populară, dar se pare că aceasta este a patra mea alternativă. Pentru a fi sincer, există motive pentru care Kinsta accesează această listă.

Nu poate fi mai bine decât să fii o alternativă la Bluehost, care este una dintre cele mai importante mărci.

Kinsta este mai popular pentru serviciile sale de găzduire WordPress gestionate și afirmă clar acest lucru în planurile lor. Început în 2013, Kinsta a devenit una dintre cele mai cunoscute platforme de hosting WordPress administrate.

Deși în mod constant, ai fi auzit Bluehost să fie partenerul recomandat pentru hostingul WordPress, cu toate acestea Kinsta este o alternativă la fel de convingătoare.

Iată motivele pentru care consider că Kinsta este o alternativă la fel de bună pentru Bluehost.

Motivul 1 – Gazduire WordPress:

Kinsta pur și simplu pune accent doar pe găzduirea WordPress. Deși puteți considera că acest lucru nu este versatil, aș spune că fac cel mai bine doar concentrându-vă pe WordPress.

Este o soluție unică pentru orice cerință de găzduire WordPress. De la găzduirea administrată, nu trebuie să vă faceți griji pentru găzduire.

Gazduire wordpress Wix

Găzduirea este susținută de experți WordPress din industrie, care vă ghidează în mod constant prin găzduirea site-ului dvs. Un loc perfect în cazul în care începi să încerci hostingul WordPress.

Dacă acest lucru nu este suficient, atunci vă puteți extinde rapid găzduirea WordPress de pe un singur site web la nivelul întreprinderii. Obțineți cele mai bune viteze cu planurile lor de găzduire și, în plus, aceasta este acceptată de o instalare gratuită a WordPress.

Motivul 2 – Planuri:

Planurile au o garanție de returnare de 30 de zile, ceva similar cu Bluehost. Cu toate acestea, în cazul în care alegeți un plan anual, atunci veți primi 2 luni gratis.

Iată deci diferența. Kinsta oferă găzduire administrată și o serie de servicii cu o listă de funcții mult superioară. Deci, compararea prețurilor lor va fi o comparație între măr și portocaliu.

Ceea ce am considerat atrăgător despre Kinsta sunt planurile lor versatile care se potrivesc fiecărui tip de site web.

planul kinsta

Credeți sau nu, nu trebuie să plătiți nimic în plus atunci când alegeți Kinsta. Planurile asigură o scalabilitate ușoară în orice moment.

Motivul 3 – Uptime și răspuns:

Odată ce folosiți Kinsta, ați fi de acord că acesta oferă un timp de funcționare aproape 100% în majoritatea cazurilor. Deși are un timp de funcționare constant, Kinsta are, de asemenea, un timp bun de răspuns.

Kinsta oferă o medie de aproximativ 300-400 ms de timp de încărcare, ceea ce este la fel de atrăgător. Permiteți-mi să vă ofer mai multe detalii despre ce este diferit în arhitectura Kinsta și despre modul în care oferă un timp și un răspuns atât de bun.

Toate serverele Kinsta sunt plasate pe Google Cloud care folosește SSD. Aceasta are redundanță integrată și menține integritatea datelor.

kinsta uptime

Kinsta are CDN gratuit alimentat de KeyCDN, un CDN în timp real IPv6 și HTTP / 2 acceptat, care poate accelera livrarea de imagini, JS și CSS împreună cu alt conținut static. Kinsta oferă servicii în 19 locații și oferă o accesibilitate mai bună în funcție de proximitatea locației.

Kinsta are ceva numit plugin de cache etichetat alb. Acesta este un plugin de memorie în cache intern care gestionează memorie în cache la nivel de server. Acest lucru oferă o mai bună vizibilitate și o abordare granulară în care puteți elimina automat memoria cache atunci când sunt făcute actualizări pe site-ul dvs. web.

Are monitorizare continuă a funcționării. Kinsta are un control uptime regulat unde verifică la fiecare 2 minute funcționarea site-ului. Nivelul de monitorizare este, de asemenea, unul dintre motivele cheie, Kinsta poate oferi un timp de funcționare constant.

Motivul 4 – Caracteristici:

Cu Kinsta, infrastructura de bază rămâne aceeași doar variațiile de configurare. Acesta este unul dintre motivele, puteți alege orice plan și încă vă puteți bucura de un timp bun de funcționare și timp de răspuns.

Infrastructura așa cum am menționat anterior este construită pe platforma cloud Google. Datorită platformei de bază, Kinsta oferă utilizatorilor săi scalabilitate, fiabilitate și performanțe bune.

caracteristici kinsta

Kinsta oferă asistență 24/7 clienților și are experți WordPress pentru rezolvarea problemelor. Are o rată de rezolvare a problemelor de 100%. Spre deosebire de tradiționalul cPanel, Kinsta oferă administratorul MyKinsta încorporat, care este din nou o interfață ușor de utilizat.

Aveți flexibilitatea de a alege centrul de date din cele 19 locații ale sale. Serviciile de găzduire au un mediu de organizare și sunt legate de mai multe caracteristici prietenoase pentru dezvoltatori.

Opțional la orice plan pe care îl puteți adăuga, proxy invers Nginx, Redis, Cloudflare Railgun, Elastic Search. Puteți obține, de asemenea, ajutorul lor pentru a vă optimiza site-ul.

Motivul 5 – Securitate:

Kinsta folosește Google Cloud, care într-un fel asigură transportul de date. În afară de aceasta, oferă certificat SSL gratuit însoțit de monitorizarea serverului ceas.

De asemenea, puteți importa propriile dvs. certificate SSL. Infrastructura este alimentată cu protocoale adecvate, firewall, verificări de funcționare și backup-uri regulate.

kinsta securitate

Kinsta garantează ca resursele sale să fie complet anti-hack. Actualizările și patch-urile software sunt aplicate la intervale regulate.

Motivul 6 – Backup și restaurare:

Cu Kinsta datele dvs. vor fi întotdeauna copiate. Un lucru pe care aș dori să-l subliniez este faptul că backup-ul și restaurarea sunt făcute de Kinsta fără costuri suplimentare.

Cel puțin o dată în fiecare zi site-ul este rezervat. Kinsta oferă o copie de rezervă separată pentru mediul de înscenare și de producție. Acest lucru este incredibil, deoarece în majoritatea cazurilor, mediile de organizare nu sunt niciodată protejate.

Opțional, puteți crește, de asemenea, frecvența de rezervă. Puteți avea, de asemenea, backup-uri orare în cazul în care aveți o cerință de afaceri pentru a face acest lucru.

backup kinsta

În cazul în care instalați o temă nouă sau actualizați un plugin, puteți configura un punct de rezervă manual. Folosind aceasta, puteți anula cu ușurință modificările.

În cele mai multe cazuri, perioada de păstrare a copiilor de rezervă este de 14 zile. Cu toate acestea, pe măsură ce planurile cresc, perioada de retenție crește și ea. În orice moment din admin, puteți restaura cu ușurință backup-ul.

Îmi place modul în care Kinsta și-a construit serviciile de backup și restaurare. Aceasta acoperă aproape toate aspectele vitale ale proiectării site-ului web.

Kinsta acceptă, de asemenea, clonarea site-ului, care permite replicarea rapidă a unui șablon existent. De asemenea, este acceptată migrația gratuită, care este acceptată opțional de către experții lor WordPress.

Începeți cu Kinsta

Dacă doriți să treceți site-ul dvs. de la BlueHost la Kinsta, puteți angaja Expertul nostru pentru migrare a site-ului făcând clic aici.

Alternativa nr. 5: nume de erou

Banner numehero

Namehero este o alternativă bună pentru BlueHost. Acest lucru este relativ nou și a fost început în 2015 cu principalele sale operațiuni în SUA.

Namehero este un serviciu de găzduire bazat pe cloud și are centre de date substanțiale pentru a furniza servicii fiabile.

Prețurile la prețuri accesibile, cu asistență continuă pentru clienți, sunt extrem de atrăgătoare și reprezintă un motiv bun pentru a fi o alternativă pentru Bluehost.

În timp ce acesta este un scurt referitor la caracteristicile Namehero, există mai multe pentru aceasta.

Motivul 1 – Prețul:

Namehero are planuri care încep de la 3,59 USD / lună, care este aproape similar cu Bluehost. Cu toate acestea, cu Namehero, planul de bază furnizează stocare SSD nelimitată, ceea ce nu este cazul Bluehost.

Namehero are un total de 4 planuri.

Planul de nume

Pe măsură ce alegeți un plan high-end, ați observa că Namehero este mai accesibil în comparație cu Bluehost.

Atât Bluehost, cât și Namehero, au o reînnoire mai mare în comparație cu prețurile pentru prima dată.

Deși acest lucru este valabil, există o ușoară diferență între cele două reînnoiri. Cu Namehero, reînnoirile sunt mai ieftine în comparație cu Bluehost.

Namehero are cele mai multe caracteristici ca parte a planului și, prin urmare, nu trebuie să cheltuiți suplimentar pentru suplimente.

Motivul 2 – Caracteristici:

Dacă vă preocupă ce caracteristici oferă Namehero, atunci permiteți-vă să vă asigur că Namehero are o listă bogată de funcții.

Pentru început, vă oferă lățimea de bandă neschimbată, împreună cu limitarea de stocare nelimitată la limita Inode. Planurile Namehero sunt susținute de tehnologii solide din industrie.

Prețuri pentru nume

Unele dintre caracteristicile incluse sunt secvente LiteSpeed, asistență constantă pentru clienți, timp de funcționare bun, stocare SSD Raid 10, backupuri regulate, găzduire prin e-mail. Planurile includ un domeniu gratuit pentru primul an.

Namehero oferă o instalare cu un singur clic pentru mai multe aplicații. A adăuga pe Namehero este una dintre opțiunile populare pentru găzduirea WordPress.

Motivul 3 – Securitate:

Namehero a încorporat destule caracteristici de securitate în toate planurile sale. Ceva demn de menționat este faptul că majoritatea acestor funcții sunt incluse în plan și nu au prețuri separate.

La un nivel de bază, cu fiecare plan, primești SSL gratuit. Au securizat centrele de date și infrastructura și au un serviciu complet transparent.

Puține dintre caracteristicile de securitate încorporate includ protecția DDoS, controlul traficului cu monitorizarea,
optimizare site web, firewall pentru aplicații web.

Toate planurile de la Namehero includ o scanare și protecție Malware zilnic. Resursele sunt actualizate automat și patchate la intervale regulate.

Motivul 4 – Timp de funcționare și fiabilitate:

Namehero cu infrastructura sa de cloud asigură menținerea unui timp de funcționare bun. Namehero este cunoscut pentru servicii transparente și, în conformitate cu acesta, își publică raportul de funcționare.

Acesta menține aproape o rată de funcționare de 99,99%, în timp ce garantează o rată de funcționare de 99,9%. În ultimul an, au înregistrat timp de oprire mai mic de 2 ore pe toate serverele.

Namehero Uptime

Spațiul de stocare SSD pentru toate planurile face ca site-ul dvs. web să funcționeze mai bine. Namehero include serverul web LiteSpeed, CloudFlare CDN care asigură performanțe ridicate.

Motivul 5 – Asistență pentru clienți:

Namehero are un sprijin exhaustiv. Aceasta este disponibilă 24/7 și poate fi accesată prin telefon, chat live, e-mailuri, bilete.

Nume de asistență pentru clienți

Namehero oferă, de asemenea, suport pentru găzduire și migrare. Dacă verificați secțiunea lor de asistență, atunci veți găsi o listă lungă a bazei de cunoștințe.

Namehero include, de asemenea, tutoriale video și material de instruire. Aici veți găsi diverse ghiduri pentru a remedia problemele, tutoriale de configurare complete și unele subiecte avansate sunt, de asemenea, abordate.

În general, Namehero are un mecanism de sprijin de la capăt la capăt.

Motivul 6 – Copii de rezervă și migrare:

Namehero oferă copii de rezervă nocturne fără costuri suplimentare. Fiecare cont cPanel este salvat.

Copiile de rezervă sunt accesibile și sunt disponibile folosind Cpremote. Cu cel mai puțin suport, clienții pot restaura orice au nevoie, inclusiv orice fișier, director sau e-mail.

Namehero oferă un mediu de înscenare în care vă puteți testa funcțiile înainte de a merge live.

În mod similar, migrarea site-ului poate fi făcută cu ușurință. Migrarea este gratuită pentru primele 30 de zile. Aceasta include migrarea folosind cPanel precum și fără cPanel.

OK, treceți la utilizatorii NameHero2 au cumpărat acest lucru

Dacă doriți să schimbați site-ul dvs. de la BlueHost la NameHero, puteți angaja Expertul nostru pentru migrare a site-ului făcând clic aici.

Alternativa nr. 6: ICDSoft

icdsoft

ICDSoft este predominant pe piață de mai mult timp și a început o găzduire web în 1999. Aceasta este încă o alternativă pentru a nu pierde Bluehost.

Aceasta este răspândită în mai multe țări și gazde peste 58 de site-uri web. ICDSoft are o gamă largă de servicii, în afară de găzduirea partajată.

Cu o serie de caracteristici, ICDSoft este, de asemenea, binecunoscut pentru a oferi servicii de încredere și un timp de funcționare excelent. Majoritatea funcțiilor sunt incluse în plan, ceea ce face ca acesta să fie eficient.

Deși acesta este un rezumat despre ICDSoft, există anumite funcții care îl fac o alternativă perfectă pentru Bluehost.

Motivul 1 – Planuri și prețuri:

ICDSoft oferă 3 planuri diferite de găzduire partajată. Aceste planuri se bazează pe regiuni diferite.

Prețurile la prima vedere ar putea să nu pară foarte scăzute. Cu toate acestea, merită remarcat este faptul că ICDSoft are prețuri de reînnoire mai scăzute în comparație cu prețurile pentru prima dată.

Strategia lor în jurul prețurilor pare să fie diferită în comparație cu alte soluții de găzduire.

planul icdsoft

Planul de bază începe de la 6 USD / lună și se reînnoiește la 4,80 USD / lună. În mod similar, toate celelalte planuri se reînnoiesc la prețuri mai mici.

Deci, în cele din urmă, pe termen lung, în comparație cu Bluehost, veți economisi mai mult atunci când alegeți ICDSoft.

Motivul 2 – Suport de gazduire versatil:

Gazduirea în comun este ceva care este cel mai popular și adesea discutat. Cu toate acestea, există multe companii care aleg opțiuni alternative de găzduire.

Planul de găzduire partajat are o garanție de returnare de 100 de zile.

ICDSoft nu numai că are găzduire partajată, dar acceptă și hostingul partajat cu mai multe planuri, iar diferite regiuni au prețuri ușor diferite. Deci, puteți alege și regiunea.

găzduire web partajată de icdsoft

ICDSoft acceptă, de asemenea, găzduire WordPress, Managed VPS, Node.js hosting, osCommerce hosting și Drupal hosting.

Fiecare dintre aceste opțiuni de găzduire sunt umplute cu caracteristici și oferă planuri versatile, care este un avantaj suplimentar.

Motivul 3 – Caracteristici:

ICDSoft include cele mai multe caracteristici ca parte a planului. Cu o găzduire comună, planul de bază suportă stocarea pe disc de 1 GB și permite transferul de date până la 20 GB / lună.

Copii de rezervă, migrare și SSL sunt incluse în toate planurile. Acceptă găzduire prin e-mail cu conturi de email nelimitate.

ICDSoft oferă asistență pentru Python, PHP, Perl Ruby și TCL. De asemenea, oferă un constructor de site-uri gratuit, împreună cu o mulțime de caracteristici de securitate încorporate și monitorizare continuă.

caracteristici icdsoft

ICDSoft acceptă un număr de instalatori terți și oferă, de asemenea, statistici de site-uri web.

Motivul 4 – Asistență pentru clienți:

ICDSoft de pe site-ul său web oferă o secțiune de asistență separată. Aici puteți trimite un bilet care are un timp de răspuns de 15 minute.

Puteți folosi, de asemenea, funcția de chat în direct, care este disponibilă 24/7 sau le puteți trimite asistența prin e-mail.

caracteristică icdsoft

Am încercat chat-ul lor live și a fost un răspuns super-rapid, fără timp de așteptare.

icdsoft live chat

Puteți găsi, de asemenea, o mulțime de resurse în biroul de ajutor care conține mai multe tutoriale online. Aici Icdsoft oferă, de asemenea, suficientă transparență, afișând timpul de funcționare detaliat.

icdsoft uptime

Motivul 5 – Securitate:

Securitatea este un lucru care este tratat foarte critic atunci când vorbim despre ICDSoft. Acestea includ toate acestea în plan.

La un nivel de bază, include SSL-ul Encrypt SSL gratuit pentru fiecare plan. Gazduirea prin e-mail este acceptată cu o protecție avansată anti-spam.

Puteți cumpăra, de asemenea, un certificat comercial.

Toate serverele sunt monitorizate în timp real de sisteme automatizate. ICDSoft oferă protecție anti-spam la mai multe niveluri. Include SpamAssassin pentru e-mailuri.

De asemenea, sunt disponibile instrumente de securitate suplimentare, cum ar fi listarea cenușilor selectate de utilizator, filtrarea virusurilor, DKIM (MailKeys Identified Mail) și SPF..

ICDSoft acceptă, de asemenea, directoarele protejate prin parolă, protecția la conectare la cald, 2FA pentru un panou de control și HTTP / 2.

Motivul 6 – Backup și migrare:

Suportul de rezervă oferit de ICDSoft este din nou un motiv important pentru a stabili ca o alternativă pentru Bluehost.

Copii de rezervă, precum și migrații, sunt incluse în plan. Copiile de rezervă sunt luate zilnic și sunt păstrate timp de 7 zile. Copia de rezervă include baze de date, fișiere și căsuță poștală.

backup icdsoft

ICDSoft oferă, de asemenea, backup la cerere, care este păstrat timp de 3 zile înainte de a fi șters automat.

Folosind restaurarea managerului puteți restaura personal, precum și o copie de rezervă a sistemului. Aceasta este acceptată cu mai multă flexibilitate, oferind 3 moduri diferite de restaurare.

restaurarea icdsoft

Începeți cu utilizatorii ICDSoft2 care au cumpărat acest lucru

Dacă doriți să schimbați site-ul dvs. de la BlueHost la ICDSoft, puteți angaja Expertul nostru pentru migrare a site-ului făcând clic aici.

Alternativa nr. 7: Hostinger

Hostinger-Banner

Alternativa mea finală pentru Bluehost este Hostinger.

Hostinger este încă un alt furnizor de hosting popular disponibil pe piață. Aceasta a fost lansată pentru prima dată în 2004.

De la apariția sa, Hostinger a suferit mai multe transformări ale mărcii. În 2004, a fost lansată o companie personală numită Hosting media.

A început găzduirea gratuită sub banner-ul 000webhost.com. În 2008, a fost lansată o nouă marcă Hosting24.com. În 2011, Mass-media de gazduire a fost redenumită Hostinger. Compania are sediul central în Kaunas, Lituania.

În prezent serverele Hostinger au peste 29 de milioane de clienți din 178 de țări. Oferă o serie de servicii și oferă opțiuni de găzduire la prețuri accesibile.

Hostinger este cu siguranță unul dintre acei concurenți care ar putea fi un substitut pentru Bluehost. Vă voi conduce prin motivele mele de a alege Hostinger ca alternativă pentru Bluehost.

Motivul 1 – Asistență pentru clienți:

Un alt aspect excelent al utilizării Hostinger este suportul pentru clienți. Are conținut bogat în informații. Site-ul oferă o bază uriașă de cunoștințe, tutoriale și bloguri.

Resursele sunt utile în special dacă folosiți serviciile lor pentru prima dată. Puteți lua legătura cu asistența clienților lor prin chat live sau e-mail. Hostinger oferă asistență 24/7 instantanee.

Pentru a testa asistența clienților, am verificat chat-ul live. Chatul live a fost început în aproape 30 de secunde.

hostinger-LiveChat

hostinger-livechat2

De asemenea, site-ul web oferă un set de întrebări frecvente care răspund la cele mai frecvente întrebări.

Hostinger depășește lista bazei de cunoștințe în comparație cu Bluehost. Mai mult, cu Hostinger puteți contacta cu ușurință asistența pentru clienți.

Motivul 2 – Caracteristici:

Hostinger are o listă cuprinzătoare de caracteristici care se referă la majoritatea caracteristicilor esențiale. Pentru planul de bază, primiți 1 site web, 10 GB spațiu pe disc, 100 GB lățime de bandă, 1 cont de e-mail, 1 cont FTP și 1 bază de date MySQL.

Caracteristici
Detalii
Depozitare disc10GB
Lățime de bandă100 GB
Utilizator FTP1
Cont de email1
Copiile de rezervăSăptămânal
Subdomenii2
Baze de date MySQL1
Preț0,80 USD / lună.

Planul include, de asemenea, cPanel și constructor de site-uri web. Pe măsură ce vă îmbunătățiți planul, vă puteți bucura de stocare SSD împreună cu optimizarea WordPress.

Specificațiile tehnice pentru un plan de bază includ 50 de scripturi auto-instalatoare software, versiuni multiple PHP, MariaDB, InnoDB, instrument PHPMyAdmin, FTP, joburi Cron, SSL și backupuri săptămânale.

Fiecare plan este susținut cu o garanție de 30 de zile, care este similară cu Bluehost. Pe măsură ce actualizați planul, veți avea acces la peste 90 de scripturi de instalare automată a software-ului.

Hostinger are o listă bună de caracteristici și le include ca parte a planului. Ceva pe care nu l-ai putea accesa folosind Bluehost.

Motivul 3 – Ușor de utilizat:

Hostinger este ușor de utilizat, fără îndoială. Cu toate acestea, ghidurile pas cu pas furnizate pe site-ul lor web ușurează.

Are un cPanel bine segregat și simplu de utilizat.

Hostinger-cpanel

Așadar, nu trebuie să vă faceți griji dacă ați planificat să migrați de la Bluehost la Hostinger, deoarece ambele sunt ușor de utilizat.

Motivul 4 – Prețul:

Prețurile pentru Hostinger sunt cu siguranță mai prietenoase cu bugetul în comparație cu Bluehost. Hostinger are 3 planuri-

 • Gazduire comună unică
 • Găzduire partajată premium
 • Găzduire comună de afaceri

Planul de bază începe de la 2,15 USD / lună dacă este ales pentru o perioadă de 48 de luni. Hostinger are un program loial de garanție a clienților, care vă asigură că nu trebuie să plătiți prețuri exorbitant ridicate de reînnoire.

Ei bine, acesta este un punct în care Hostinger excelează în comparație cu prețurile și reînnoirile scumpe ale Bluehost.

Începeți cu utilizatorii Hostinger1 care au cumpărat acest lucru

Dacă doriți să treceți site-ul dvs. de la BlueHost la Hostinger, puteți angaja Expertul nostru pentru migrare a site-ului făcând clic aici.

Concluzie:

V-am oferit o descriere detaliată a diferitelor motive pentru care ați putea alege platformele de găzduire menționate mai sus ca alternativă Bluehost.

Am verificat SiteGround, FastComet, GreenGeeks și Hostinger.

Dintre cele patru, SiteGround este o găzduire la prețuri accesibile, dotată cu funcții și securitate deosebite.

Hostinger are suplimente care sunt încărcate separat și sunt reduse pentru caracteristicile de securitate.

Între GreenGeeks și FastComet, alegerea mea ar fi FastComet. FastComet are viteză mare, performanță și timp de funcționare. În plus, este eficient din punct de vedere al costurilor și oferă o serie întreagă de caracteristici care sunt incluse ca parte a planului.

Mai mult, este transparent și vă reînnoiți la același preț.

FastComet este un pariu sigur și este o alternativă clasică pentru Bluehost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector