7 cele mai bune servicii de jocuri nor pentru 2020 (numărul 3 este preferatul meu)

Deci, vrei să joci jocuri video.


Nu este un puzzle colorat din magazinul de aplicații al smartphone-ului.

Vorbim despre jocuri de mare putere – cele care sunt menite să te implice în serios.

De obicei au grafică frumoasă, moduri de campanie / poveste imersivă și / sau multiplayer bine dezvoltat.

Dar, din păcate, jocul unor astfel de jocuri poate adăuga rapid:

Există costuri pentru a avea o consolă sau un computer pentru jocuri, care vă poate stabili sute în cel mai bun caz.

Apoi, există tot felul de alte chestii: căști, un controlor de jocuri și jocurile în sine. Și multă lume le place să utilizeze, știți, televizoarele.

Dar jocurile de nor este o tehnologie emergentă care poate oferi experiențe de joc de înaltă calitate, fără costuri.

CUPRINS

Salt la citirea secțiunilor specifice făcând clic pe următoarele link-uri

 1. Ce este jocul de nor?
 2. Cum funcționează jocurile de nor?
 3. Șapte cele mai bune servicii de jocuri nor
 4. Există un serviciu gratuit de jocuri nor?
 5. Verdictul nostru

Hai să aruncăm o privire:

Ce este jocul de nor?

Jocurile de nor este, de asemenea, cunoscut sub numele de streaming de jocuri, deoarece acesta este ceea ce este. Se presupune că va acționa ca Netflix și Hulu, dar pentru industria jocurilor de noroc.

Practic, folosește puterea de cloud computing – ceea ce înseamnă externalizarea puterii de calcul către rețelele de servere în loc de un singur computer local – pentru a livra jocuri.

Acum, jocurile de nor nu este același lucru cu descărcarea unui joc pe dispozitivul dvs. în loc să utilizați un DVD. Da, există asemănări.

Dar despre care vorbim cu adevărat este că jocul ITSELF este transmis în flux pe dispozitiv.

Iată mai multe despre cum funcționează efectiv:

Cum funcționează jocurile de nor?

Serviciul pe care îl utilizați are servere de mare putere dedicate calculării.

Deci, vor rula jocul pe care îl joci pe aceste servere, în loc să-l rulezi pe serverul tău (în loc să folosești consola de jocuri sau computerul tău, de exemplu).

În schimb, vor transmite fluxul de jocuri pe afișajul dvs. conectat la internet, deci ceea ce este mai important este să ai un nivel de bază al vitezei internetului..

În acest fel poți juca jocul, dar orice dispozitiv pe care îl folosești se poate concentra pe controalele / intrarea de la tine și feedul de pe serverul original INSTEAD, de asemenea, trebuie să rulezi întregul joc în sine.

Acum aruncăm o privire asupra celor șapte cele mai bune servicii de jocuri cloud!

Pornind de la noi:

Locul 7: Google Stadia

Google Stadia este, desigur, încercarea Google de a intra în jocuri de nor.

Am fost sfâșiat aici: pe de o parte, Google Stadia arată minunat, promite atât de multe funcții și este accesibil.

Pe de altă parte: este doar cu o versiune limitată în acest moment. Doar un număr mic de oameni au reușit să îl testeze, iar recenziile lor sunt mixte.

Dacă va îndeplini așa cum a fost promis în viitor, ar putea fi cu ușurință cea mai bună platformă de streaming de jocuri din perioada respectivă.

Dar trebuie să fiu corect și, întrucât nu a fost lansat pe deplin, îl pun pe ultimul loc.

…Deocamdata.

Pro-uri

 • Ar fi cea mai accesibilă platformă de jocuri nor în jurul valorii de ieșire.
 • Funcția Crowd Play ar permite utilizatorilor care urmăresc fluxul tău live să se înscrie direct la jocuri. Dar încă vom vedea cât de bine funcționează acest lucru.
 • Este ieftin. „Stadia Base” este gratuită și are caracteristicile de bază. Stadia Pro are doar 9,99 USD pe lună, permite o rezoluție mai mare (până la 4 K), va avea jocuri gratuite suplimentare lansate regulat și reduceri la anumite jocuri.
 • Puteți extinde experiența dvs. investind mai mult în ecosistemul Google, dacă doriți. Ați putea utiliza doar telefonul și computerul dvs. sau puteți obține un televizor Google.
 • Puteți cumpăra un controler de joc, dar nu trebuie (decât dacă jucați la televizor). Și arată fain:

cele mai bune stadii de jocuri nor
Contra

 • Recenziile actuale ale presei cărora li s-a permis să le testeze au opinii mixte cu privire la performanță, în special lag și calitate 4K.
 • În prezent, lipsește o mulțime de funcționalități și funcții ale aplicației, dar acest lucru s-ar putea schimba pe măsură ce rulează mai mult.
 • Are jocuri populare, dar în prezent selecția este încă destul de limitată. Google va avea, de asemenea, conținut pentru prima petrecere, dar juriul este încă pe deplin dacă acest lucru va fi bun sau nu.
 • Google Stadia nu este orientat către proprietatea jocului. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece este un serviciu Google, dar alte platforme vă permit să jucați jocuri deținute sau să cumpărați jocuri pe care apoi le puteți reda ulterior pe alte dispozitive / platforme (de exemplu, pe Steam).

Locul 6: Playkey.net

Playkey.net este unul dintre cele mai unice servicii de jocuri nor din jur.

Un punct unic este prețul: în loc să plătiți o anumită sumă pe lună, plătiți pentru un „pachet de timp”.

Alegeți perioada de timp pe care doriți să o jucați și să plătiți prețul – când expiră timpul, puteți cumpăra un alt pachet de timp.

Acest lucru vă permite să controlați cât plătiți mult mai ușor decât un model de abonament mai tipic – prețul dvs. este direct proporțional cu utilizarea dvs. Excelent pentru unii, rău pentru alții.

Pro-uri

 • Are titluri populare și se integrează cu serviciile populare de bibliotecă de jocuri.
 • Beneficia generală de a vă putea controla mai ușor cheltuielile este bună pentru persoanele care doresc să joace o perioadă limitată de timp: o oră este de doar 2 USD, iar dacă doriți să jucați doar câteva ore, veți plăti doar un câțiva dolari.

cel mai bun joc de noroc pentru jocuri de nor3

 • Configurare ușoară care încearcă să vă adapteze serviciul. Iată un exemplu:

cel mai bun joc de noroc pentru jocuri de nor3
Contra

 • Centrele de date sunt toate în Europa.
 • Prețurile nu sunt bune pentru persoanele care doresc să joace foarte mult. Tehnic, prețul devine mai bun pe măsură ce comandați mai multe ore: de exemplu, pachetul de 1 oră este de 2 USD. Dar pachetele de timp de 30, 50 și 100 de ore sunt 30, 50 $ și 100 $. În mod proporțional, prețurile sunt la jumătate. Dar dacă joci la această scară, poate fi mai bine să folosești o altă platformă.
 • Necesită mai mult din viteza dvs. de internet decât alte platforme, care au instrumente care optimizează conexiunile lente.
 • Performanța nu este la fel de bună ca opțiunile cele mai înalte din această listă.

Locul 5: Parsec

Nu pot să nu iubesc Parsec: are multă personalitate.

Practic, Parsec și-a construit propriul protocol pentru jocuri cloud performante.

cel mai bun parsec pentru jocuri de nor

Este mult mai deschis în mod tehnic cu privire la modul în care funcționează, dar oamenii obișnuiți pot utiliza în continuare software-ul.

Parsec este în general foarte bun … este doar un fel de complicat. Deci nu este pe locul 5 pentru că este rău – este aici pentru că ceilalți sunt atât de buni.

Deci, este încă o opțiune demnă de verificat!

Notă: Parsec este renumit pentru că are opțiunea de a închiria un server / computer cloud pentru un anumit cost pe oră. Din septembrie 2019, aceasta nu mai este în vigoare, așa că dacă auziți despre această caracteristică în altă parte, fiți avertizați!

Pro-uri

 • Performanță bună.
 • Excelent dacă vrei să te joci cu prietenii tăi. Deoarece Parsec are rețele peer-to-peer integrate, vă puteți conecta cu un prieten, chiar dacă un joc nu are multiplayer online.
 • Software-ul de bază este gratuit. Puteți obține ceva în plus cumpărând un pachet „Warp”, dar nu este necesar să utilizați serviciul.
 • Funcționează nu doar pe Windows și Android, ci pe Raspberry Pi și pe unele distribuții Linux. De asemenea, este bine pe Chrome.

Contra

 • Nu este copleșitor de dificil, dar mai complicat decât serviciile din partea de sus a acestei liste și mai dificil pentru începători. Foarte mult un serviciu do-it-yourself.
 • Mai puțin orientat către jocurile mainstream, deși există încă unele.

Locul 4: PlayStation Now

Fără îndoială, unul dintre cele mai mari atuuri ale PlayStation Now este selecția jocului.

Nu doar că veți avea acces la unele jocuri de consolă de calitate pe care nu le-ați găsi pe computer, dar cantitatea de jocuri din care puteți alege este enormă în comparație cu majoritatea celorlalte nume de aici.

Din cauza prețului și a selecției sale de joc, nu am putut să-l spun atât de scăzut – dar are anumite bariere de intrare pe care majoritatea celorlalte titluri de aici pur și simplu nu le au, iar asta îl reține aici..

Dar dacă îți place PlayStation, aceasta este cu siguranță una dintre cele mai bune rute pentru tine.

Pro-uri

 • Destul de bună performanță.
 • Așa cum am spus, o selecție enormă de jocuri, multe dintre ele de înaltă calitate și jocuri mainstream. Selecția include și jocuri pentru versiunile anterioare ale consolei, astfel încât să puteți accesa favorite vechi de la PS2 și PS3. În total: peste 800 de titluri.
 • În plus, accesul la exclusivități PS4 care sunt adesea foarte apreciate, cum ar fi God of War sau Uncharted.
 • Dacă utilizați un PS4, puteți de asemenea să descărcați jocurile și să le jucați local. Nu există nicio limită la cât puteți descărca, așa că nu trebuie decât să vă faceți griji cu privire la stocarea PS4.
 • Prețurile sunt relativ accesibile – puteți alege proporțional mai mult pentru o lună de serviciu, dar chiar și aceasta este de doar 9,99 USD pe lună. În comparație cu alții de aici, nu este atât de rău. Dacă vă angajați pentru un an, este și mai bine.

cea mai bună playstationnow gaming cloud
Contra

 • Aveți nevoie de un PS4 sau PC pentru a transmite jocurile, astfel încât să nu puteți accesa acest lucru pe telefon sau Mac.
 • De asemenea, aveți nevoie de un controler PS4, indiferent dacă utilizați un PC sau PS4. Deci, costul real este mai mult decât abonamentul și jocul.
 • Deși cele mai populare jocuri există și pentru PlayStation, dacă doriți să jucați un joc indie de nișă doar pe PC … nu aveți noroc.
 • Majoritatea oamenilor pot îndeplini cerințele PC-ului, dar este mai dificil decât unele dintre celelalte servicii din această listă. Puteți consulta detaliile aici.

Locul 3: Vortex

Vortex este o opțiune excelentă pentru jocurile cloud, dar cu unele compromisuri.

Pentru a rezuma, Vortex este într-adevăr accesibil, dar și un pic limitat.

Vortex este o opțiune bună pentru tot felul de oameni interesați de jocurile cloud. Dar este o opțiune deosebit de grozavă pentru aceia dintre voi care doar vă puneți picioarele în apă cu aceste lucruri.

Dacă sunteți mai serioși cu privire la jocurile de nor? Vortex ar putea fi în regulă, dar celelalte opțiuni de aici sunt probabil mai bune pentru tine.

Pro-uri

 • Ușor de început și foarte ușor de utilizat. Primele două opțiuni sunt, de asemenea, ușoare, dar Vortex este cu atât mai mult (dacă este posibil).
 • Relativ accesibil: la momentul scrierii, acesta este de 9,99 USD pe lună și poate fi plătit în mai multe moduri.
 • Deși selecția jocului nu este uriașă, este totuși cea mai mare parte a jocurilor care vă pasă și le adăugă pe toate noi. Puteți vedea ce au aici.
 • Disponibil pentru majoritatea dispozitivelor: nu doar telefoanele Android și computerele Windows, ci și MacOS-urile. Xbox și orice dispozitiv care poate suporta Chrome (browserul).

cel mai bun vortex de jocuri cloud
Contra

 • Performanța nu este cea mai bună, deși nu este rea.
 • Acces la o mulțime de titluri, dar nu la scara PlayStation sau la cei mai buni doi concurenți ai noștri (mai aproape de peste 100 de 400 de jocuri).
 • Nu puteți adăuga propriile dvs. jocuri – puteți alege doar din biblioteca lor.

Locul 2: Shadow

Shadow este cool parțial datorită numelui său: este o referință la „computerul umbre” pe care îl primești odată ce te-ai înscris.

Când plătiți pentru un abonament, plătiți practic pentru a obține un computer Windows 10 de înaltă performanță pe care îl puteți rula apoi pe dispozitivele obișnuite..

Și asta înseamnă, desigur, că jocul este un folos deosebit de Shadow și este un motor important al popularității Shadow..

Pro-uri

 • Performanță excelentă și, practic, permite utilizatorilor de pe dispozitive obișnuite să experimenteze puterea unui computer high-end.
 • Dacă doriți să experimentați mai mult decât doar jocuri cloud, Shadow este o poartă excelentă pentru a experimenta doar un computer cloud / la distanță în general. Așadar, puteți, de asemenea, să difuzați emisiunile preferate sau să folosiți software puternic, altfel nu puteți fi.
 • Are un „mod de conexiuni reduse”, care optimizează calitatea imaginii la conexiunile lente.
 • Aplicații / software dedicate pentru dispozitivele pe care doriți să utilizați Shadow, ceea ce îl face foarte ușor de utilizat.
 • Excelent pentru persoanele care doresc să joace pe telefoane sau tablete.

Contra

 • Deși jocurile sunt o utilizare populară a lui Shadow și funcționează bine asupra acestuia, serviciul de bază al lui Shadow este mai mult decât doar jocuri. Cu toate că este un avantaj pentru unii, este posibil să fie o greutate suplimentară pentru persoanele care doresc să păstreze lucrurile simple.
 • Costisitoare și nu există nicio probă gratuită. Există câteva reduceri din când în când care îl fac mai accesibil.
 • Doar unele părți ale Statelor Unite le obțin (acordate, este în continuare cea mai mare parte din S.U.A.).

cea mai bună umbră de jocuri cloud

Locul 1: GeForce ACUM

GeForce ACUM este considerat în general un lider în streamingul de jocuri chiar acum.

Majoritatea consideră că este cel mai bun serviciu de jocuri în cloud și chiar și cei care nu îl plasează în top 3.

O parte din acest lucru se datorează faptului că GeForce ACUM este un proiect al Nvidia, care este un producător major de carduri grafice (GPU) și deci o forță importantă în jocuri.

Așadar, nu este atât de surprinzător că Nvidia a reușit să se integreze în jocurile cloud, având în vedere concentrarea sa principală.

Acesta a obținut acest prim punct nu doar pentru că le place tuturor, ci pentru că are multe lucruri minunate pentru asta. În acest sens, a stabilit standardul.

Pro-uri

 • În general, performanță excelentă și grafică.
 • Este, de asemenea, una dintre cele mai bune platforme pentru cei cu computere inferioare.

cel mai bun geforce cloud gaming1

 • O gamă largă de jocuri disponibile. Nu la fel de mult ca PlayStation, dar este bine în sute – le puteți consulta aici.
 • Ai nevoie de un singur cont pentru a reda pe mai multe dispozitive.
 • Actualizări automate.
 • Momentan este gratuit, deoarece este în modul beta!

cel mai bun geforce2 pentru jocuri de nor
Contra

 • În prezent, utilizatorii sunt limitați în cantitatea de timp pe care o pot juca, pentru a asigura un acces echitabil în faza beta gratuită în curs. Dar nu este rău: o sesiune este de până la 4 ore continue. Apoi, trebuie să vă salvați progresul și puteți începe o nouă sesiune mai târziu.
 • Disponibil numai în America de Nord și Europa (deocamdată).
 • Deși este gratuit deocamdată din cauza versiunii beta, nu știm care va fi prețul odată ce va fi lansat oficial.
 • Încă nu acceptă Chrome.

Există un serviciu gratuit de jocuri nor?

Se presupune că jocurile cloud ar reduce costurile jocurilor. Așadar, vă puteți întreba în mod natural dacă este posibil să ajungeți la costuri NU.

Răspunsul este „un fel de”.

GeForce ACUM este gratuit, doar pentru că este în modul beta. Când se termină beta, cine știe – ar putea exista un model gratuit limitat pe lângă planurile plătite sau doar planurile plătite.

Google Stadia are un plan gratuit, dar încă nu a fost lansat.

Și Google adesea ucide noile sale proiecte. Chiar dacă nu, proiectul este suficient de tânăr încât prețul să se poată schimba ușor.

Parsec este gratuit, dar este mai dificil de instalat și de gestionat și este posibil să nu ai jocurile dorite.

Dacă săpați, veți găsi probabil mai multe opțiuni, dar multe dintre ele vor fi schițate.

În ceea ce privește opțiunile de încredere, cele pe care le-am enumerat sunt cele mai bune.

Concluzie

Așadar, acolo îl aveți – cele șapte cele mai bune servicii de jocuri cloud în acest moment!

Amintiți-vă: deși am clasat acestea, viața nu este niciodată atât de simplă.

Unele servicii sunt mai bune pentru anumite persoane. De exemplu:

Personal, PlayStation Now este ceva mai mult decât Shadow sau GeForce ACUM, pentru că sunt pe PlayStation de când eram mic.

Asa ca ai grija la ce puncte sunt importante pentru tine!

Nu sunteți de acord cu porțiuni din lista mea? Poate că simțiți că xCloud-ul sau Paperspace-ul Microsoft ar fi trebuit să apară puncte?

Sau că GeForce ACUM nu este nici măcar aproape de Shadow sau PlayStation Now?

Oricare ar fi gândurile voastre, vreau să le aud! Este un viitor interesant și va fi și mai amuzant dacă tot vorbim despre asta împreună.

Puteți răspunde mai jos:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map