8 cei mai buni furnizori Magento de găzduire (numărul 1 este doar excelent)

Pentru aceia dintre voi care nu au auzit despre Magento, aceasta este o platformă de comerț electronic de tip open source.


De-a lungul anilor aceasta a fost separată ca Magento Opensource sau platforma de ediție comunitară și comerțul Magento, care este o platformă de ediție Enterprise.

Știați că Magento poate fi folosit alternativ în loc de WordPress pentru crearea magazinelor online.

În cele mai multe cazuri, WordPress împreună cu WooCommerce sunt utilizate pentru crearea magazinelor online. Acest lucru se poate face pur și simplu folosind Magento hosting.

Ambele platforme fiind la fel de puternice, permiteți-mi să vă parcurg prin diferențele reale dintre ele.

Magento v / s WordPress

Alegerea dintre Magento și WordPress este cu siguranță o sarcină grea. Ambele sunt platforme open source și sunt bune în felul lor.

Aici, voi evidenția diferențele dintre cele două platforme pe câțiva parametri specifici.

 • Dezvoltarea comerțului electronic: Magento este în primul rând o platformă de comerț electronic. Atât Magento, cât și WordPress acceptă cele mai importante funcții de comerț electronic avansate. Cu toate acestea, cu WordPress, veți avea nevoie de un supliment suplimentar pentru dezvoltarea comerțului electronic. În schimb, cu Magento, veți avea nevoie de un plugin pentru suport pentru blog.
 • Suport pentru dezvoltare: utilizatorii WordPress ar fi complet de acord cu mine, că WordPress este simplu de utilizat. Cu toate acestea, pe de altă parte, Magento este destinat utilizatorilor mai avansați și necesită expertiză tehnică. Aceasta se referă la construirea comerțului electronic la nivel de întreprindere.
 • Extensibilitate: Împreună cu suportul de bază, atât WordPress cât și Magento au suport bun pentru pluginuri pentru terți. Ambele vă oferă flexibilitatea necesară a platformei.
 • Securitate: atât WordPress, cât și Magento, au caracteristici bune de securitate, împreună cu plugin-uri. WordPress având mai multe pluginuri este mai susceptibil la vulnerabilitățile de securitate în comparație cu Magento.
 • Asistență SEO: cu câteva pluginuri, Magento, precum și WordPress, oferă suport SEO excelent. WordPress este creat cu conținut în minte și, prin urmare, SEO este mai intuitiv aici în comparație cu Magento. Cu Magento, ar trebui să faceți un pic pentru a optimiza.
 • Asistență: WordPress vine cu un bun suport comunitar. Magento are suport de bază, dar acest lucru este mai mic în comparație cu WordPress. Datorită capacităților avansate disponibile în Magento, suportul necesită utilizatori mai orientați tehnic.

Pentru a simplifica în continuare, aș spune dacă accentul dvs. principal este creșterea afacerilor și vânzărilor online, Magento este o alegere bună. Cu toate acestea, dacă obiectivul tău principal este spre publicarea digitală și marketingul de conținut, atunci WordPress este bine să mergi.

Dar așteptați că nu este totul. Dacă doriți tot ce este mai bun din ambele lumi, puteți folosi și o combinație de Magento și WordPress.

Ei bine, toate au spus, Magento este cu siguranță o platformă puternică și ceea ce ar putea fi mai bun decât cunoașterea celor mai bune opțiuni de găzduire Magento disponibile pe piață.

hostingpill8 cei mai buni furnizori Magento de găzduire

 1. Nexcess.net (Favoritul meu)
 2. A2 Gazduire
 3. Cloudways
 4. MilesWeb
 5. GreenGeeks
 6. FastComet
 7. Hai tăticu
 8. Siteground

Fără alte detalii, să ne scufundăm într-o recenzie detaliată a fiecărei găzduiri Magento.

1. Nexcess.net

Nexcess
Nexcess bine cunoscut pentru găzduirea sa de cloud gestionată este o platformă care se află pe piață de peste 18 ani. Acesta are sediul central în Michigan și găzduiește peste 45 de site-uri web.

Uptime:

Dacă aș menționa că Nexcess are timp de funcționare bun, atunci aceasta ar fi o subestimare. Nexcess păstrează un uptime de 99,99%.

Cu infrastructura sa cloud, Nexcess oferă Magento 2 optimizat cu PHP, optimizarea Apache. Auto-scalarea resurselor asigură, site-ul dvs. web rămâne neafectat cu o creștere a traficului.

Serviciul utilizează Nexcess Cloud Accelerator, care este utilizat pentru a îmbunătăți timpii de încărcare și este alimentat de NGINX, pentru a îmbunătăți viteza de încărcare a conținutului static.

nexcess

Încredere și securitate:

Când vorbesc despre fiabilitate, Nexcess se asigură că oferă servicii fiabile.

Alături de acceleratorul Cloud, Nexcess are un MicroCache care menține conținut precum imagini, JavaScript etc. Acest lucru asigură încărcarea mai rapidă.

SSD împreună cu Nginx oferă Nexcess găzduire rapidă, performanță și servicii fiabile. Serviciile sunt monitorizate constant.

Nexcess include un certificat SSL împreună cu OpenVPN, care poate fi inclus în mod opțional.

Servicii de backup:

Cu atât de multe funcții disponibile, Nexcess oferă propriile sale servicii de rezervă. Conține o copie de rezervă zilnică arhivată timp de 30 de zile.

De aici puteți crea site-uri de dezvoltare cu spălare de baze de date care asigură un nivel bun de securitate.

Planuri:

Toate planurile includ o migrare gratuită. Am constatat că Nexcess oferă utilizatorilor săi o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de prețuri.

Aici există un total de 5 planuri cu diferite configurații și se ocupă de traficul diferit de site-uri. Deci, practic, dacă știți cerințele site-ului dvs. web, atunci puteți alege planul cel mai potrivit.

Planul cel mai de bază suportă până la 100 de vizitatori zilnici și costă 19,95 USD / lună pentru un plan anual.

Planuri NexcessRelații Clienți:

Serviciul de asistență pentru clienți Nexcess poate fi accesat prin telefon și acesta este, fără îndoială, cel mai simplu mod de a ajunge la ele.

În afară de aceasta, Nexcess are o secțiune de ajutor dedicată care conține o vastă bibliotecă de cunoștințe, bloguri și

FAQ. Puteți, de asemenea, să ridicați bilete sau să primiți asistență pentru clienți prin e-mail.

Nexcess oferă un serviciu dedicat clienților 24/7/365.

Accesați Nexcess

2. Gazduire A2

Banner A2Gazduirea A2 este un nume pe care trebuie să-l fi auzit frecvent. Cu toate acestea, știați că A2 acceptă și găzduirea Magento? Din 2008, A2 găzduiește Magento. Cu o viteză destul de bună, aceasta este din nou opțiunea de găzduire Magento.

Uptime:

Gazduirea A2 oferă serverele Turbo care dau viteză de aproape 20 de ori. Serviciile sunt însoțite de un timp de funcționare de 99,9%.

În continuare, permiteți-mi să ofer mai multe detalii despre timpul lor de funcționare.

a2 care găzduiește timpul de funcționare

Am monitorizat performanța serverului de găzduire A2 de-a lungul anilor pe care istoricul îl puteți vedea aici.

Găzduirea A2 a oferit un timp de funcționare aproape constant, deși este foarte rar un timp de funcționare de 100%. Decembrie a cunoscut o perioadă de funcționare proastă.

Încredere și securitate:

Cu găzduire A2, Magento este preinstalat și optimizat. Setările automate asigură o performanță cât mai bună împreună cu cea mai mare securitate.

Așadar, acesta este ceva, nu trebuie să vă faceți griji în timpul configurației de bază.

Serverele turbo cu caracteristici prietenoase pentru dezvoltatori, SSD, stocarea RAID-10 oferă o viteză bună cu servicii fiabile. Acceleratorul de site optimizat acceptat de Turbo Cache, APC / OPcache și Memcached asigură timp de încărcare mai rapid.

Puteți alege între centrele lor de date multiple. Serviciile sunt acceptate de CloudFlare, optimizatorul pistolului și rețeaua redundantă.

Cu fiecare plan obțineți SSL gratuit, securitate perpetuă care conține – protecție DDoS, scanare antivirus, întărire a serverului, apărare forțată brută, monitorizare continuă a serverului, firewall dual hosting web și îngrijire kernel.

De asemenea, este inclusă o scanare gratuită a hack-urilor împreună cu instrumentul de securitate îmbunătățit patchman.

Găzduirea A2 Magento oferă funcții pline de securitate, făcând serviciile sale mai fiabile.

Servicii de backup:

Gazduirea A2 face o migrare gratuită a site-ului dvs. web. Toate planurile includ o copie de rezervă Drop My Site (Off-site). Aceasta stochează backup-ul într-o locație separată și poate fi făcută din cPanel.

Puteți folosi, de asemenea, copiile de siguranță de rebobinare ale serverului, care vă protejează împotriva ștergerii accidentale sau corupției datelor. Acest lucru se poate face din nou prin cPanel.

Planuri:

Gazduirea A2 oferă găzduire partajată și găzduire VPS pentru Magento. Fiecare dintre aceste planuri este bine construit și oferă mai multe caracteristici încorporate.

Planul comun – Turbo costă 9,31 USD / lună și acceptă site-uri web nelimitate. Planurile VPS gestionate costă 32,99 USD / lună.

Planuri de găzduire A2Relații Clienți:

Pentru a primi asistența pentru clienți, puteți utiliza chat-ul, telefonul sau prin trimiterea de bilete.

A2 Gazduire oferă un ghid imens de resurse și are o colecție bună de întrebări frecvente.

Pentru a explora acest lucru în continuare, am încercat chat-ul lor live. Ei bine, aceasta a avut cu siguranță o coadă lungă. Deși a fost menționat, aș putea să arunc și eu un mesaj în sprijinul lor.

Suport de găzduire A2Au un suport bun și versatil, care este util.

Accesați găzduirea A2

3. Cloudways

Banner CloudwaysCloudways, o soluție cloud gestionată oferă găzduire Magento. Partea cea mai bună despre Cloudways este că poți depinde complet de suportul lor pentru complexități tehnice.

Uptime:

Cu 62 de centre de date, hostingul Cloudways Magento menține un timp de funcționare bun. Aș recunoaște că, în majoritatea cazurilor, acesta este un timp de funcționare de 100%.

Gazduirea Magento este rapidă aici și există un motiv pentru care este rapid.

Cloudways utilizează o formulă de stivă Thunder încorporată care folosește tehnologii avansate de cache, cum ar fi

Memorizat, Varnish, plugin pentru cache de pagini complete, în casa Cloudways CDN, pentru a spori performanța site-ului web.

cloudways caracteristici magento

Tehnologiile avansate asigură că serverele sunt mereu în funcțiune pentru a oferi un timp de funcționare aproape perfect.

Încredere și securitate:

După cum am menționat anterior, multiplele centre de date cu tehnologii avansate de cache asigură că Cloudways poate oferi servicii fiabile în orice moment.

Fie că este vorba de scalare de server, de viteză sau de performanță sau timp de încărcare, toate acestea sunt excelente cu Cloudways. Cloudways oferă avantajele unei infrastructuri peste cloud.

Aceasta are o monitorizare a serverului 24/7, actualizare a corecțiilor de securitate cu un strat suplimentar de securitate pentru firewall. Alte caracteristici de securitate includ firewall-uri dedicate, SSL, servere de vindecare automată, listare în listă IP, autentificare cu doi factori.

Securitatea este gestionată automat de către inginerii Cloudways și nu trebuie să vă deranjați cu adevărat.

Servicii de backup:

Fiind o platformă intuitivă de găzduire, Cloudways oferă servicii de backup și restaurare incluse în cadrul planului.

Acest lucru se poate face din tabloul de bord cu un singur clic. Pe lângă backup-uri și restaurare, Cloudways acceptă, de asemenea, scalarea și clonarea.

Cloudways oferă, de asemenea, o rezervă automată programată cu o frecvență configurabilă la alegere. Acest lucru poate varia între oră și săptămânal, în funcție de cerința dvs. de rezervă.

Cloudways oferă un mediu separat de înregistrare pentru a vă asigura că codul dvs. de producție rămâne sigur și cu cel mai puțin risc în orice moment.

Planuri:

Cloudways oferă un model de plată pe măsură ce mergeți. Aceasta înseamnă că plătiți doar pentru resursele pe care le-ați consumat. Are suport pentru diverși furnizori de servicii cloud.

Planuri CloudWaysPuteți încerca planurile cu o probă gratuită de 3 zile.

Relații Clienți:

Cloudways oferă asistență constantă prin chat, formular de anchetă sau prin telefon. Are o bază de cunoștințe care acoperă mai multe subiecte.

De asemenea, puteți ajunge la ele prin e-mail. Înainte de a începe discuția, vi se va afișa o serie de link-uri de referință pentru a vă ajuta pe diferite subiecte.

Chat CloudWaysSite-ul este, de asemenea, acoperit cu mai multe întrebări frecvente, la fel de utile.

Accesați Cloudways

4. MilesWeb

mileweb magento hosting

MilesWeb oferă Magento de găzduire cu LiteSpeed ​​Web Server pentru a gestiona traficul neregulat. LiteMage blochează grupuri de cache pentru a face ca magazinul dvs. online să funcționeze fără probleme & rapid.

Bazat pe 500 de utilizatori, MilesWeb a acumulat date care verifică serverele sale eficiente.

mileweb caracteristici magento

Caracteristicile Magento includ:

 • Redis backend & cache de sesiune
 • Server optimizat
 • Cloudflare CDN & railgun
 • Instalare gratuită
 • Relații Clienți

În ceea ce privește prețul, MilesWeb este puțin costisitor aici, dar nu până la punctul de nerespectat din cauza funcțiilor & beneficii.

Uptime

MilesWeb oferă aceleași scoruri uptime ca toate celelalte planuri din catalogul său. MilesWeb promite 99,95% uptime și în planurile sale de găzduire Magento.

mileweb magento uptime

Au nivel 3 global & 4 centre de date care să faciliteze timpul de oprire cât mai scăzut cu conexiuni fiabile pentru a vă asigura că site-ul dvs. de comerț electronic nu va scădea niciodată.

Securitate

LiteSpeed ​​oferă propria sa caracteristică de protecție DDoS încorporată. Acesta vă protejează de atacurile HTTP cele mai frecvente până la cele severe, care v-ar putea deteriora sau închide site-ul.

Multe companii rămân sub amenințări constante de atacuri DDoS care ar putea avea impact asupra afacerii lor și pot suferi pierderi irecuperabile.

mileweb securitate magento

Magento 1 și Magento 2 sunt exemple foarte frecvente ale unei categorii care sunt de obicei victime ale unui atac DDoS.

Protecția DDoS de la MilesWeb identifică tiparele comune în traficul dvs. Vă avertizează cu privire la orice activitate dăunătoare din traficul dvs. de a ajunge pe site-ul dvs..

Relații Clienți

MilesWeb oferă asistență completă pentru consultanță pentru serviciul lor de găzduire Magento. Acestea oferă ajutor cu tot ceea ce privește actualizări, sugestii cu privire la diverse probleme și chiar suport pentru interogări legate de baza de date.

asistență pentru mile mile

MilesWeb pretinde că oferă sprijin profesional prin echipa sa de experți calificată. Aceasta face ca serviciul să fie și mai de încredere în considerare. De obicei, este dificil să găsești această sumă de asistență cu alte servicii.

Prețuri & Caracteristici

prețuri de magenta mileweb

MilesWeb oferă Backups zilnice, LiteMage, Redis Backend, Cloudflare CDN, Certificat SSL & IP dedicat ca implicit în toate planurile. De asemenea, este posibilă și personalizarea etichetei albe pentru a afișa logo-ul mărcii dvs. și numele domeniului.

La 1.960 ₹ / lună, puteți începe imediat cu planul M1 Tier. Acesta include 1 site, 250 de vizitatori, 30 GB stocare, 200 GB lățime de bandă, procesor dual core și 4 GB RAM. Dat fiind că aceste caracteristici nu sunt foarte high-tech, dar sunt suficient de bune pentru început.

M2, M3 & Planurile M4 sunt foarte identice cu M1, singura diferență fiind dubla față de numărul de site-uri găzduite, spațiu de stocare, lățime de bandă, vizitatori, procesor și RAM. Deci, practic, pe măsură ce crești, plătești pentru ce ai nevoie.

Pro-uri

 • LiteSpeed & LiteMage pentru performanțe rapide & reducerea cache-ului
 • Instalare gratuită Magento
 • Caracteristici de înaltă calitate
 • Consultanta Magento pentru upgrade-uri & sugestii

Contra

 • Scump pentru cineva cu buget
 • Reînnoirile sunt la prețuri ridicate

Accesați MilesWeb

5. GreenGeeks

Banner GreenGeeksGreenGeeks, o soluție completă de găzduire ecologică, acceptă găzduirea Magento. Aceasta vine cu o instalare personalizată Magento și este optimizată pentru Magento.

Uptime:

Serviciile vin cu o garanție de returnare de 30 de zile. GreenGeeks oferă o garanție de uptime de 99,9%.

Am monitorizat funcționarea GreenGeeks și iată ce am găsit:

GreenGeeks Uptime

Puteți vedea cele mai recente Uptime aici.

Timpul de funcționare nu poate fi mai bun decât ceea ce am oferit mai sus. Aceasta este o perioadă excelentă de întreținere.

Încredere și securitate:

La un nivel de bază, GreenGeeks folosește SSD pentru a oferi o viteză bună. Site-urile web sunt alimentate de CloudFlare CDN împreună cu tehnologia PowerCacher.

Acest lucru asigură o timp de încărcare bun. GreenGeeks pune împreună mai multe tehnologii pentru a oferi performanțe bune.

Aceasta include redundanța hardware și de putere, împreună cu tehnologia bazată pe containere, izolarea contului de găzduire, monitorizarea constantă a serverului, scanarea securității în timp real, protecția SPAM îmbunătățită și actualizări automate.

În general, aș spune că GreenGeeks oferă funcții de securitate bune.

Servicii de backup:

În mod implicit, GreenGeeks oferă un backup nocturn pentru a vă asigura că datele dvs. rămân protejate în permanență.

Planurile includ, de asemenea, o migrare gratuită a site-ului web. Datele pot fi restaurate din cPanel. Copiile de rezervă sunt menținute timp de 24 de ore și sunt destinate recuperării dezastrelor.

Planuri:

GreenGeeks asigură găzduirea Magento cu planul său de găzduire partajat. Acesta are un singur plan care este acceptat.

Planurile încep de la 2,95 USD / lună și reînnoiesc la 9,95 USD / lună.

Planuri GreenGeeksRelații Clienți:

GreenGeeks oferă o bună bază de cunoștințe care acoperă majoritatea subiectelor. Aceasta conține, de asemenea, tutoriale de site-uri web.

Site-ul conține, de asemenea, mai multe tutoriale video. Puteți contacta serviciul de asistență pentru clienți prin e-mail, telefon sau chat live.

În timp ce telefonul este disponibil în anumite ore de lucru, chat-ul live este disponibil 24 de ore din 24. În mod similar, e-mailul are o durată de așteptare de aproximativ 20 de minute.

Chatul live începe imediat.

Chat GreenGeeks

Accesați GreenGeeks

6. FastComet

banner-ul magento fastcomet
FastComet sprijină găzduirea Magento cu planurile sale de găzduire partajate. Aceasta oferă o garanție de înapoiere de 45 de zile. Instalarea Magento, transferurile de site-uri web, transferul de domenii și extensia sunt incluse în fiecare plan.

Uptime:

Experiența mea cu FastComet dezvăluie că suferă cel mai puțin în stare de oprire. FastComet oferă stocare SSD cu CloudFlare CDN gratuit. Acesta este un cloud Magneto care găzduiește.

Am remarcat timpul de funcționare al FastComet și iată.

fastcomet uptime de la Pingdom

Puteți vedea cele mai recente Uptime aici.

FastComet are o perioadă de funcționare bună, cu excepția lunii decembrie, când a căzut puțin drastic.

Încredere și securitate:

Infrastructura bazată pe cloud cu tehnici de cache încorporate oferă servicii fiabile.

Monitorizarea constantă asigură funcționarea și rularea serviciilor. FastComet are mai multe locații de server care oferă servicii fiabile cu performanțe bune.

Infrastructura conține un firewall pentru aplicații web, Let’s Encrypt SSL, SpamExperts, scanarea virusurilor, eliminarea programelor malware, Asasin spam Apache, firewall de rețea, upgrade-uri gratuite.

Toate aceste caracteristici asigură cel mai înalt nivel de securitate în orice moment.

Servicii de backup:

FastComet oferă cele mai multe caracteristici ca parte a planurilor. Avantajul este că obțineți un plan favorabil bugetului. Copia de rezervă și restaurarea fac parte, de asemenea, din plan.

Veți avea acces complet și fără restricții la copiile de rezervă. Acest lucru poate fi zilnic, precum și backupuri săptămânale.

Folosind managerul de restaurare cu un singur clic, puteți restaura copiile de siguranță.

Transferurile de domenii gratuite sunt făcute de FastComet.

Planuri:

Din orice am vorbit până acum, FastComet are cele mai accesibile prețuri. Nimic care să bată acest plan și prețurile.

Aveți 3 planuri de găzduire Magento. Planul de bază începe de la 2,95 USD / lună.

Planurile conțin o serie de caracteristici, ceea ce îl face și mai bugetar.
planul magent fastcomet

Relații Clienți:

FastComet are servicii de asistență pentru clienți versatili. Puteți contacta echipa de asistență prin e-mail, telefon sau chat live. Fiecare dintre acestea este egal cu ușor de atins.

Tutoriale și ghiduri incluse sunt cuprinzătoare și acoperă o serie vastă de subiecte. Vorbind doar despre

Gazduire Magento, veți găsi numeroase tutoriale. Aceasta acoperă subiecte de bază, precum și avansate.

Așadar, am încercat să contactez asistența FastComet prin chat live de mai multe ori. Și să fiu sincer, acest lucru se îmbunătățește de fiecare dată. Reprezentanții de asistență vă oferă rapid informații despre diferite planuri de găzduire.

chat rapid de magento

În momentul în care navigați pe site-ul lor web, veți vedea un pop-up al chat-ului lor live care, fără îndoială, este susținut.

Accesați FastComet

7. GoDaddy

Godaddy BannerGoDaddy, cu serviciile sale variate, nu rămâne atunci când găzduiește Magento. GoDaddy este una dintre cele mai populare platforme de găzduire și satisface un număr imens de domenii. Un motiv perfect pentru care acest lucru este adăugat la lista cu cele mai bune găzduire Magento.

Uptime:

GoDaddy pentru găzduirea sa comună Magento garantează un timp de funcționare de 99,9%. Infrastructura este construită cu monitorizare constantă, stocare SSD și CDN care asigură o viteză constantă și un timp de funcționare constant.

Găzduirea Magento este disponibilă pe hostingul comun GoDaddy, găzduirea de afaceri și Serverul virtual virtual.
godaddy UptimeCu toate acestea, în realitate, GoDaddy oferă un timp de funcționare mult mai bun decât ceea ce garantează. Acest lucru este evident din istoria uptimei pe care am înregistrat-o, care poate fi văzută aici.
godaddy uptime

Încredere și securitate:

Pentru găzduirea Magento, în cazul în care vă lipiți de hostingul comun GoDaddy, atunci planurile mai avansate includ SSL și un DNS premium. Aceasta include protecție DDoS 24/7.

Puține alte caracteristici de securitate incluse sunt – CageFS, backup pentru baze de date și restaurare, directoare protejate prin parolă, protecție antivirus / spam, confidențialitate prin e-mail cu criptare de 256 biți.

Cu VPS veți obține o monitorizare constantă a uptime-ului, corecții și actualizări software auto, copii de rezervă săptămânale, precum și backup OnDemand.

În general, indiferent de tipul de găzduire pe care îl alegeți, GoDaddy oferă funcții de securitate bune și adaugă servicii de încredere.

Servicii de rezervă:

Gazduirea partajată acceptă backup la un preț separat. Gestionarea și recuperarea dezastrelor poate fi utilizată la 2,99 USD / lună.
Copie de siguranță GoDaddyPlanurile VPS gestionate includ backup și restaurare. Există o copie de rezervă automată inclusă în plan. În afară de aceasta, sunt disponibile și copii de rezervă OnDemand.

Planuri:

Întrucât găzduirea Magento în GoDaddy este disponibilă pe mai multe hostinguri, acestea au prețuri ușor diferite, precum și funcții.

Gazduirea partajată începe de la 5,99 USD / lună și are 4 planuri diferite. Reînnoirile de aici au un preț ușor ridicat în comparație cu prețul pentru prima dată.
Planuri partajate de godaddyGăzduirea de afaceri are găzduire Magento disponibilă și planifică începând de la 19,99 USD / lună. Găzduirea Magento Business mai potrivită are un preț de 44,99 USD / lună.
GoDaddy Planuri de afaceriDacă aveți în vedere VPS, atunci acesta poate fi găzduit în mod automat sau gestionat. În timp ce găzduirea autogestionată începe de la 9,99 USD / lună, găzduirea administrată acceptă 4 planuri și începe de la 24,99 USD / lună

Aici, reînnoirile au același preț ca și prețul pentru prima dată.
godaddy VPS planuri

Relații Clienți:

GoDaddy pentru găzduirea sa Magento oferă un suport 24/7. Puteți contacta serviciul de asistență pentru clienți prin telefon, e-mail și chat live.
asistență pentru clienți godaddySite-ul lor oficial conține bloguri, întrebări frecvente și secțiune de ajutor. Secțiunea de ajutor acoperă majoritatea subiectelor și este concepută pentru a răspunde la nivel de începători, precum și subiecte avansate.

Pentru a adăuga, GoDaddy are, de asemenea, suport pentru comunitate.

Accesați GoDaddy

8. Siteground

Banner SiteGroundSiteGround cunoscut popular pentru alte servicii de hosting nu rămâne în urmă atunci când vine vorba de Magento de găzduire. Cu un suport la fel de atrăgător, puteți folosi Magento 2 în SiteGround.

Uptime:

SiteGround oferă o infrastructură care poate menține timpul de funcționare maxim. Are servere răspândite în mai multe locații.

Stocarea SSD oferă timp de încărcare consecvent. Serverele sunt construite cu CentOS împreună cu Apache și Nginx, care pot oferi o viteză bună.

Iată timpul de utilizare pe care l-am înregistrat până acum pentru SiteGround.

spațiul de lucru uptime

SiteGround a oferit valori uptime destul de bune.

Încredere și securitate:

SiteGround oferă CDN gratuit pentru fiecare cont. Configurarea personalizată a serverului cu super-cacher înțelept oferă o viteză constantă.

Puterea, precum și hardware-ul, sunt redundante pentru a asigura o experiență de găzduire stabilă și fiabilă. Aceasta este încorporată cu containerele de stabilitate Linux care pot asigura scalabilitatea ușoară.

În ceea ce privește securitatea, aș spune că SiteGround oferă multiple funcții în acest sens. Are izolarea contului, cea mai rapidă monitorizare a serverului pentru a asigura un nivel de funcționare maxim, sistem anti-hack, actualizări și patch-uri automate, prevenirea SPAM Experts Spam.

Toate aceste funcții, cu siguranță SiteGround securizează.

Servicii de backup:

Planurile includ o copie de rezervă automată zilnică. Aceasta se păstrează timp de 30 de zile. În orice moment, puteți utiliza managerul de restaurare și restaurarea fișierelor.

Serviciul de restaurare este gratuit. Unele dintre planuri acceptă backup-ul avansat la cerere. Puteți lua până la 5 copii de rezervă la cerere simultan. Acest lucru asigură o copie de rezervă instantaneu și vă păstrează datele în siguranță.

Planuri:

SiteGround oferă 3 planuri de găzduire Magento. Planul de bază începe de la 3,95 USD / lună.

Planuri SiteGroundPlanul de bază acceptă 10000 de vizite pe site pe lună, fiind găzduit un site web.

Aceste planuri includ instalarea gratuită Magento, securitatea în avans Magento, asistența aferentă Magento. Planurile se reînnoiesc la prețuri mai mari în comparație cu prețurile pentru prima dată.

Relații Clienți:

Cu SiteGround poți avea un chat de vânzări. Dacă sunteți membru SiteGround existent, atunci vă puteți bucura de asistența lor prioritară.

Când vine vorba de resurse, SiteGround are un mix bun de tutoriale. Puteți contacta legătura cu echipa lor de asistență prin e-mail, chat live sau bilete.

Echipa de asistență ajută la instalarea Magento, migrația gratuită și alte câteva probleme legate de Magento. Modulele specifice Magento și problemele legate de plugin-uri sunt de asemenea acceptate.

Accesați SiteGround

Concluzie

Toate opțiunile de mai sus sunt la fel de bune în cazul în care doriți să explorați găzduirea Magento.

Oricare dintre aceste opțiuni servește scopului.

Acestea au un sprijin bun, care este unul dintre aspectele cheie pentru găzduirea Magento, având în vedere faptul că Magento este mai complex.

Cu toate acestea, la o notă finală, aș da un cap pentru a încerca GreenGeeks sau Nexcess. Asigurând opțiunile concurente, acestea sunt opțiuni sigure pentru găzduirea Magento.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map