8 Cel mai bun: site-uri Builders pentru muzicieni (nr. 1 este doar nemaipomenit)

Industria muzicală, DJ-urile și formațiile sunt atât de populare în aceste zile. Pentru a ajunge pe piață și a ieși în evidență în mulțime, muzicienii au nevoie de site-uri web inovatoare.


V-ați întrebat vreodată care sunt constructorii de site-uri web care ar fi cele mai bune alegeri pentru muzicieni?

În combinație cu social media și un site web excelent, puteți câștiga o imensă popularitate și puteți ajunge rapid la publicul țintă.

Alegerea celui mai bun constructor de site-uri pentru muzicieni trebuie să vă uitați la mai mulți parametri, precum: cost, performanță, viteză, securitate, aspect și multe alte lucruri.

În această postare, vă voi parcurge printre cei mai buni producători de site-uri pentru muzicieni.

Acestea nu sunt doar companii de găzduire: sunt orientate în mod special către personalizare ușoară, personalizată. De aici, „constructorii de site-uri web”.

hostingpill8 Cele mai bune site-uri Web Builders pentru muzicieni

 1. Bandzoogle
 2. Wix
 3. BandVista
 4. Obior
 5. BoldGrid
 6. Flazio
 7. Weblium
 8. Format

Să începem cu cea mai bună:

1. Bandzoogle: magazin fără comisioane & Domeniu GRATUIT

Bandzoogle a fost format în 2003. Oferă instrumente pentru muzicieni să construiască un site web profesionist pentru a-și promova muzica.

Compania este condusă de Chris Vinson și operează în Montreal, Canada. Însuși Chris Vinson este muzician și Bandzoogle a început pentru că Vinson a construit un site web pentru trupa sa, Rubberman.

În prezent, există peste 30.000 de muzicieni și trupe care folosesc Bandzoogle.

Spre deosebire de alții de pe această listă, Bandzoogle este doar pentru muzicieni – în loc să fie un constructor general care este bun pentru muzicieni.

Cu Bandzoogle, obțineți o înregistrare gratuită a domeniului și o mare varietate de șabloane responsive.

De asemenea, oferă și alte funcții, cum ar fi optimizarea SEO, integrarea social media, integrarea prin e-mail și multe altele.

Nu numai că puteți crea site-uri web uimitoare și frumoase, dar este, de asemenea, rapid și de încredere. Întrucât este un constructor de site-uri dedicat muzicii, se pot integra cu ușurință mai multe formate media.

Dacă v-ați intimidat în legătură cu începerea, există ghiduri despre asta în secțiunea de ajutor din Bandzoogle, în „facturare cont” la ghidul de personalizare a șablonului.

Treceți cu o previzualizare

ajutor bandzoogle

Am mers înainte și m-am înscris la Bandzoogle pentru a ști cum este ușor de utilizat:

Iată cum arată panoul de control Bandzoogle:

bandzoogle ușor de utilizat-site-constructor

Puteți seta logo-ul, imaginea de marcă și mai multe elemente cu funcții simple de drag-and-drop.

Aceste instrumente vă permit să exercitați mult control asupra site-ului dvs. fără probleme: puteți configura un site sau o pagină cu aspect bine în câteva minute.

Vezi demo-ul de mai jos:

În general, acest constructor de site-uri web este excelent, deoarece vă este ușor să construiți un site frumos de la zero. Are tot ce ai nevoie,

Vedeți planurile complete ale Bandzoogle aici …

Pro-uri

 • Suport bun pentru clienți
 • Funcții acceptate bazate pe muzician dedicat
 • Numele de domeniu gratuit
 • Toate planurile conțin „setul de presă electronic”
 • O bună integrare cu aproape toate platformele de socializare.
 • Multe șabloane.
 • Personalizare CSS și cod HTML
 • Fiecare nivel are o caracteristică de crowdfunding, astfel încât artiștii pot primi sprijin din partea fanilor.

Contra

 • Prețul este pe partea superioară, deși este destul de normal pentru constructorii de site-uri web.

Începeți proba de 30 de zile gratuite

(Nu este nevoie de card de credit.)

2. Wix

Probabil că ai auzit de Wix pentru că este atât de faimos. Dintre toate numele de aici, cu siguranță a obținut cea mai mare recunoaștere – și cei mai mulți utilizatori.

În timp ce Wix este un constructor de site-uri, este destul de mare încât are multe de oferit în nișa site-urilor de muzică.

Practic: Wix are aproape tot ce ai nevoie, dar este un preț scump.

Pro-uri

 • Tonuri de personalizare și control de proiectare, dar nu este niciodată prea complicat.
 • O mulțime de funcții valoroase pentru interpreți: calendare de evenimente, multe ore video, analize puternice.
 • Există o versiune gratuită pentru cei care doresc să experimenteze la nesfârșit.
 • Wix are sute de șabloane de explorat în general, ceea ce înseamnă că are zeci de șabloane legate de muzică – mai mult decât oricare alt candidat din această listă (după numărul meu, 58).

constructori pentru muzicieni-wix-template-uri

Contra

 • Comparativ cu o mulțime de opțiuni aici, începând de la 13 dolari pe lună.
 • Primul nivel are doar 3 GB stocare – suficient pentru trupe și artiști mici, dar nu este foarte mult pentru preț.
 • Unele alte opțiuni de aici oferă funcții excelente pentru muzicieni la puncte de preț mai mici – cum ar fi calendarele – decât Wix.

Încercați Wix Today

3. BandVista

BandVista este singurul nume de pe această listă, în afară de Bandzoogle, care se adresează exclusiv muzicienilor și este în general bun, deci garantează un rang înalt aici.

BandVista este un operator mai mic, mai puțin cunoscut și mai nou în această nișă.

Cu toate acestea, are câteva puncte impresionante:

Unul dintre cele mai bune lucruri despre BandVista este suportul pentru listele de corespondență și un editor ușor de buletine. Este excelent pentru marketing și este prezentat generos atunci când țineți cont de preț.

Motivul principal pentru care este mai jos pe listă este unele puncte slabe în ceea ce privește designul și, în general, care nu depășesc în totalitate opțiunile superioare.

Pro-uri

 • Ușor de utilizat instrumente premade care vă permit să creați buletine informative, bloguri, galerii foto și să aveți un player muzical la fața locului, fără a fi nevoie să vă ieșiți din drum.
 • Funcții prestabilite suplimentare care îmi plac: un instrument de calendar (integrat cu Google Maps), o carte de oaspeți pentru fanii care doresc să lase mesaje, sondaje.
 • Planurile vin cu un abonament gratuit la BandMix, care este practic un site clasificat pentru muzicieni să se întâlnească între ei. Altfel ar costa 12,95 USD pe lună.
 • Creșterile minime ale prețului aduc mai multe caracteristici WAY.

Contra

 • Deoarece BandVista este un serviciu mai mic, suportul este mai limitat: doar prin e-mail.
 • Slab la design: nu este o cantitate foarte mare de șabloane și mulți arată similar.
 • Multe dintre șabloane nu par moderne.

constructori pentru muzicieni-bandvista-design

4. Obior

Obior este o opțiune solidă, deoarece face o treabă excelentă de a aduce și mai multă accesibilitate în câmpul constructorului de site-uri web.

Nu este exclusiv pentru muzicieni, ci mai mult pentru creativi și oameni artistici în general – asta spune, este cu siguranță prietenos pentru muzicieni.

De asemenea, s-a orientat mai mult către tipul mic – punctele forte ale Obior sunt în accesibilitatea sa și ușurința de utilizare. O mulțime de artiști legați de bani și timp îl vor aprecia pe Obior.

Pro-uri

 • Modele moderne.
 • Integrările cu rețelele de socializare, incluzând Soundcloud, SEO și o pictogramă a browserului personalizat sunt disponibile toate începând cu primul nivel.
 • Opțiunea de plată lunară sau anuală. Acest lucru este bun pentru muzicieni și trupe de scrappier, care ar fi mai ușor capabili să plătească sume mai mici în mod regulat decât o sumă deodată.
 • Planurile anuale sunt în general destul de accesibile pe termen lung, în comparație cu alți constructori de site-uri:

constructori pentru muzicieni-obior-preț

Contra

 • Selecția șabloanelor este puțin limitată, deși șabloanele sunt frumoase.
 • Editorul de proiectare este un pic limitat în cât de mult vă permite să schimbați un șablon – structura paginii / site-ului care este mai greu de controlat.
 • Spațiul de stocare este puțin limitat pentru primul nivel (1 GB).

5. BoldGrid

BoldGrid este puțin diferit de multe alte opțiuni de aici. În primul rând, permiteți-mi să explic mai multe despre ce este vorba:

BoldGrid nu este de fapt un software de construire de site-uri web. Este un ecosistem de pluginuri, servicii și teme WordPress.

BoldGrid ocupă practic un nivel ridicat, deoarece poate fi super avansat și permite tuturor (fie că sunt începători sau dezvoltatori experimentați) să exercite controlul asupra site-ului lor.

Dezavantajele… ei bine, implică mai multe „părți în mișcare” decât celelalte opțiuni de aici.

Pro-uri

 • Suport deosebit.
 • Performanță excelentă, teme și flexibilitate (în ceea ce privește controlul utilizatorului).
 • Deoarece există multe produse diferite în ecosistem, este ușor să crezi în sus sau în jos, după cum este necesar. Puteți obține o abordare extrem de practică cu crearea site-ului dvs. WordPress sau doar puteți modifica anumite lucruri.
 • Mai exact, puteți cumpăra un serviciu de constructor de site-uri web, sau un constructor special pentru postări și pagini, sau „Crio SuperTheme”, care este practic o temă super personalizabilă. Sau toate.
 • Produsul de bază al constructorului de site-uri web este foarte ieftin, în special în comparație cu mulți alți constructori de site-uri:

constructori pentru muzicieni-boldgrid

Contra

 • Într-adevăr doar pentru persoanele care deja folosesc sau vor folosi WordPress.
 • Desigur, mai complicat decât un constructor de site-uri din afara casei.
 • Probabil, veți plăti pentru asta peste orice plătiți pentru o gazdă web cu WordPress instalat (și poate un domeniu), deci nu este atât de ieftin în general. În plus, dacă plătiți pentru prea multe produse diferite, costurile se pot adăuga rapid.

Încercați BoldGrid astăzi

6. Flazio

Flazio este unul dintre favoriții mei de pe această listă, deoarece este un personaj minunat.

Este un participant mai recent pe piața constructorilor de site-uri web, care provin din Italia, dar oferă servicii la nivel mondial.

În ciuda faptului că este mic și relativ necunoscut, oferă o mulțime de caracteristici la un preț competitiv. Dezavantajul principal?

Îmi doresc doar să se concentreze mai mult pe caracteristicile și designurile legate de muzician.

Pro-uri

 • Există o singură versiune gratuită cu instrumentele de bază și o singură versiune plătită cu toate instrumentele. Unora le poate plăcea simplitatea.
 • Versiunea plătită nu este prea scumpă (8,25 USD pe lună la data acestei scrieri), având în vedere că are toate caracteristicile și spațiul nelimitat..
 • În ceea ce privește constructorii de site-uri web mai mici, mai simple, Flazio este puternic pe instrumentele de comerț electronic și de marketing.
 • În general ușor de utilizat, dar și flexibil în ceea ce privește designul. Mai exact, există destul de multe elemente de pagină și widget-uri disponibile.

constructori pentru muzicieni-flazio-widget

Contra

 • Nu este o selecție uriașă de șabloane specifice muzicianului.
 • Uneori, suportul și paginile web pot fi puțin greoaie, cu o formulare engleză slabă și confuzie. Pentru un exemplu, uita-te doar la ecranul de mai sus.
 • Planul plătit este în general o ofertă bună, dar unii pot dori mai multe opțiuni: poate un nivel mai ieftin, cu mai puține funcții, dar care vă permite totuși să păstrați un domeniu sau unul mai scump, cu funcții mai avansate..

7. Weblium

Acesta este un contrast puternic cu BoldGrid. Principalul punct de vânzare al Weblium este concentrarea sa pe simplitate.

Adică, uită-te la asta:

constructori pentru muzicieni-weblium

Probabil puteți ghici unde se îndreaptă aceasta:

Lucrurile care fac ca Weblium să fie grozav pentru unii oameni îl vor face și teribil pentru alții.

Pe scurt, dacă doriți ca site-ul dvs. să arate bine, dar nu doriți să vă supărați prea mult asupra procesului, Weblium este grozav. Dacă doriți control și flexibilitate, Weblium probabil nu este pentru dvs..

Pro-uri

 • În general, prețurile nu sunt super speciale, dar sunt pe partea inferioară. Există, de asemenea, un plan gratuit.
 • În ciuda concentrării pe ușurința de utilizare, există mai multe integrări disponibile pentru a stimula marketingul.
 • Așa cum am spus, foarte ușor de utilizat.
 • O parte a ușurinței de utilizare este „supraveghetorul de design AI”, care, în principiu, ajustează automat anumite detalii ale unui site în timp ce editați (practic asigurându-vă că nu veți încurca nimic).
 • Una dintre cele mai unice funcții pe care le-am văzut: editarea partajată care vă permite, practic, să accesați site-ul pentru editare simultană. Acest lucru este deosebit de avantajos pentru benzile mai mici.

constructori pentru muzicieni-weblium-collab

Contra

 • Asistentul IA poate deveni enervant, mai ales dacă vă limitează sau anulează modificările intenționate.
 • După cum vă așteptați, accentul pe simplitate înseamnă că este mai greu să personalizați sau să preluați controlul elementelor de pagină.
 • Cantitate limitată de teme muzicale.
 • Deși există câteva caracteristici bune, anumite elemente de bază lipsesc: comerțul electronic principal. Nici măcar cel mai înalt nivel nu a făcut comerț electronic aici.

8. Format

Formatul este orientat către fotografi și alți artiști vizuali – principalul dezavantaj în acest context.

Deci, de ce se află pe această listă?!

Practic, Format are multe alte puncte forte care îl fac o opțiune viabilă pentru muzicieni, iar multe șabloane pot fi potrivite pentru site-ul unui muzician sau al unei trupe fără prea mult stres..

În plus, se concentrează pe unii pe muzicieni. La sfârșitul zilei, Format este într-adevăr un producător de portofoliu.

constructori pentru formatori muzicieni

Pro-uri

 • Audio încorporat, inclusiv piese încorporate Spotify și Soundcloud, care este ușor de configurat și proiectat.
 • Instrumente de comerț electronic care funcționează excelent pentru vânzarea de muzică. Un punct în plus este că Formatul nu ia taxe de tranzacție sau comision.
 • Proiectare și personalizare foarte puternică fără a sacrifica ușurința de utilizare. Puterea sa în acest domeniu este o mare parte din ceea ce a ajuns pe această listă.

constructori pentru muzicieni-format-design

Contra

 • Așa cum am spus… Formatul este orientat cel mai puternic către fotografi. Da, există instrumente și teme muzicale, dar nu la fel de multe pentru fotografi și artiști vizuali.
 • Pe partea de preț, în special în raport cu multe dintre opțiunile de aici.
 • Primul nivel, care este de 12 dolari pe lună când scriu acest lucru, vă permite doar să vindeți 3 produse. Cu toate acestea, cel de-al doilea și cel de-al treilea nivel sunt mai buni.

Care constructor de site-uri de muzică este cel mai bun?

După cum probabil puteți ghici, acest clasament nu va fi perfect exact pentru toată lumea.

Unii oameni vor premia costuri mai mici decât toate celelalte, iar alții vor premia caracteristici sau performanță. Mulți vor fi undeva la distanță.

Dar, dacă ai suficient buget pentru aceasta, Bandzoogle este cea mai bună alegere în general. Poate să se potrivească cu personajele superbe jucând din garaje sau artiști de mare succes.

Practic, deoarece a rămas în această nișă de ceva vreme, a devenit cel mai bun candidat în mod natural.

Dacă nu vă place Bandzoogle dintr-un motiv oarecare, Wix este similar, dar mai puțin axat pe muzicieni în mod special.

Dacă aveți nevoie de ceva la un cost mai mic, BandVista și Flazio sunt solide. Dacă doriți o mare creștere WordPress, BoldGrid este excelent.

Și așa mai departe, și așa mai departe – ai înțeles.

Dar, în general, Bandzoogle este de vârf pentru un motiv. Clădire web fericită!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map