9 exemple de site-uri web Wix frumoase pentru inspirația dvs. (2020)

Când intri în lumea de a-ți construi magazinul sau de a-ți crea propria afacere, devine mai ușor să vină cu ideea inițială și să începi lucrurile. Dar, cu asta, este nevoie de mult mai mult pentru ca această idee să crească cu câteva noi experimente și să fii mai bun decât concurența ta.


În timp ce aceste lucruri trebuie să joace un rol vital, regula cea mai de bază va fi aceea de a genera o idee minunată. Și pentru a o extinde, ai nevoie de o platformă bună; ceea ce ar putea fi mai bun decât a începe online?

Astfel, pentru a intra în această lume tehnică, piatra de pas pentru a ajunge la munți este site-ul dvs. web. Oamenii de astăzi intenționează să-și creeze site-ul în mai multe scopuri, cum ar fi mâncare, magazin de flori, servicii de îngrijire a animalelor, alimente și ce nu!

Pentru a crea un site web, cel mai important lucru este să aflați cea mai bună platformă pentru același lucru. Nu vă faceți griji aici sunt câteva șabloane Wix grozave care v-ar ajuta să vă configurați site-ul.

1. Sonja van Duelmen

Sonja van Dülmen

Dacă manifestați un anumit interes pentru amestecul atât de artă, cât și de design, atunci Sonja van Duelman este cel mai bun exemplu.

Acest site web Wix este el însuși un epitet perfect al modului de a combina arta cu designul site-ului, deoarece aroma sa unică este vizibilă atunci când parcurgeți pagina lor. Cu câteva șabloane interesante, acest site web este perfect pentru a vă demara.

2. Fabrica de brânzeturi la grătar

Treceți cu o previzualizare

thegrilledcheesefactory

Numele în sine este atât de cheesy. Îți face gura plină de apă și ce ar putea fi mai bun decât un site web care îți oferă cea mai bună brânză la grătar. Site-ul său vă oferă pâine proaspătă, ingrediente proaspete etc. și ceea ce poate fi mai copleșitor pentru stomacul dvs. decât brânza.

Site-ul oferă funcții precum meniul, videoclipuri legate de loc, link-uri Instagram, comenzi de rezervare etc..

3. Bună Vecin

Treceți cu o previzualizare

Bună Vecin

Site excelent creat de tema Wix. Dacă sunteți interesat să jucați jocuri și aveți foarte mult interes pentru groază. Acest site vă oferă cea mai bună experiență pentru a avea gustul amândurora împreună. Hello Neighbor este un joc care se bazează pe tema ororii.

Acest joc a fost inițial început pe YouTube și acum este disponibil și pe diferite locuri de joc.

4. Mananca somn viu

Treceți cu o previzualizare

Mănâncă Somnul viu

Un site web al cărui nume sună chiar ca o mantră a vieții. Deoarece mâncarea este partea esențială a vieții, care te ține să mergi în afară de respirație, acest site web vorbește despre rețetele clasice ale țărilor franceze.

Site-ul web este un site minunat, cu o pagină de start administrată, plină de o mulțime de fotografii frumoase și atrăgătoare. Există, de asemenea, o galerie care conține imagini cu diferite rețete și conținut informațional complet despre acestea.

5. Tăierile și vânătăile

Coafura Tăierii și Brăietelor

Tăieturile și vânătăile sunt o frizerie care a folosit Wix pentru a crea site-ul lor cu tema care se potrivește magazinului lor.

Cea mai bună parte a site-ului este că are toate informațiile prezentate pe o singură pagină pe care utilizatorii ar dori să le cunoască. Site-ul oferă, de asemenea, caracteristici, cum ar fi chat-urile live și un serviciu de coșuri de cumpărături.

6. Șapte grame cafe

Treceți cu o previzualizare

Șapte grame cafe

Acest site web este cu siguranță un loc de interes, deoarece prima vizualizare în sine îi face pe telespectatori să înțeleagă despre ce este vorba întregul site. Acesta vă oferă informațiile exacte într-un mod ușor de utilizat utilizând imaginile și astfel îi ajută pe utilizatori să își cumpere rapid produsele.

De asemenea, pot rezerva servicii de catering și pot merge chiar și pentru toate linkurile site-ului.

7. Bunuri de bun simț

Treceți cu o previzualizare

goodfeelinggoods

Cu câteva efecte și secțiuni uimitoare, acest exemplu de site Wix este perfect pentru un plan pentru site-ul dvs. web. Acest site web tratează un produs specific pentru băieți, adică balsamul de buze antialergic.

Veți găsi mai multe modele de aspect în timp ce treceți la celelalte pagini prin secțiunea Navbar cu câteva pancarte și secțiuni atrăgătoare.

8. Studii franceze de nod

Treceți cu o previzualizare

frenchknotstudios

Un mod frumos de a folosi Wix, acest site web are toate imaginile. Păstrându-l foarte elegant, dar elegant, site-ul conține o mulțime de culori și eleganță amestecate cu amintiri. Site-ul include imagini cu sloganuri scurte care le reflectă și o prezentare de diapozitive pentru toți.

Există legături de socializare în partea de sus, iar informațiile sunt concepute astfel încât descrierea imaginii să fie chiar sub miniatură.

9. Muzica animalelor

Treceți cu o previzualizare

animalmusic

Unul dintre cele mai apreciate și impresionante moduri de a se reprezenta, acest site web este explicat pe pagina lor de pornire despre ei înșiși. Pe pagina principală există miniaturi pentru a opta pentru alte opțiuni decât portofoliul companiei, cum ar fi fotografii, videoclipuri, muzică etc..

Partea cea mai bună este că, deoarece opțiunile de social media sunt spre colțul din stânga, utilizatorii pot trece cu ușurință oricând la acestea.

Un mod minunat de a-ți îmbunătăți afacerea și de a vinde produsele către clienți, site-urile online sunt o platformă excelentă, deoarece oferă o astfel de activitate, nu numai cu o platformă de a reprezenta, ci și de a se extinde și de a câștiga mai mult.

Concluzie

Wix a prezentat cu siguranță o platformă excelentă pentru a-și folosi caracteristicile și a le implementa în crearea unor site-uri web colorate, atractive și care scad de maxilare. Există multe dintre ele ca exemple, unele dintre ele fiind arătate mai sus. Sper că în viitor vor exista mai multe creații grozave ca acestea prin Wix.

Deși crearea de site-uri pare a fi o muncă ușoară, nu este așa. Site-ul nu este doar despre prezentări; este, de asemenea, despre conținut și cât de bine ai reușit să pui totul la loc. Pictogramele, glisoarele, amplasarea, aspectul, fiecare bit contează într-un site web. Nu puteți rata să aveți o caracteristică unică, deoarece atunci va părea incompletă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map