9 întrebări stupide de găzduire web de care te-ai temut întotdeauna

Luarea deciziilor este cea mai grea sarcină din lume; oamenii, în general, iau decizii bazate pe instincte emoționale și personale, dar deciziile ar trebui să fie întotdeauna bazate pe fapte și date. Selectarea găzduirii web este una dintre acele decizii care ar trebui luate întotdeauna prin păstrarea faptelor sub lumină. Orice decizie luată pe baza programului de trimitere sau reducere grea poate cauza probleme și erori în viitorul viitor.


O mulțime de oameni consideră că gazduirea web este un set confuz de jargonuri; nu știu că a jucat un rol important în dezvoltarea afacerilor lor online. Aici vom răspunde la 9 întrebări stupide de găzduire web pe care te-ai temut întotdeauna să le pui:

1. Viteza site-ului poate fi mărită dacă aș pune site-ul meu pe hosting dedicat vs. gazduire partajată?

viteza site-ului

Răspuns: A lua drept la răspuns, da! Viteza de încărcare a site-ului dvs. va crește dacă puneți site-ul dvs. pe hosting dedicat, în loc de hostingul comun.

Iată de ce: O companie care vinde găzduire partajată (așa cum sugerează și numele despre tot ce este găzduit în hostingul partajat este SHARED, inclusiv spațiu pe disc, lățime de bandă etc.) are sute sau poate mii de clienți. Aceștia trebuie să ofere fiecăruia dintre ei o experiență bună a clienților, de aceea vor împărți resursele serverului pe care le-au obținut în mod egal între fiecare client. Acest lucru face ca site-ul dvs. web să se încarce mai lent.

În timp ce, atunci când site-ul dvs. operează pe un hosting dedicat, resursele serverului nu sunt partajate, acestea sunt doar „dedicate” dvs. Prin urmare, viteza site-ului dvs. web va crește cu siguranță dacă mergeți pentru hosting dedicat. Aflați mai multe despre găzduire dedicată, aici.

2. Viteza site-ului meu va scădea dacă găzduiesc mai multe site-uri web pe contul meu de găzduire?

Răspuns: Există două scenarii diferite, să discutăm ambele scenarii unul câte unul:

Dacă aveți o găzduire dedicată și apoi găzduiți mai multe site-uri: Dacă aveți un hosting dedicat și apoi găzduiți până la 10 site-uri, atunci viteza site-ului dvs. nu va scădea mult, deoarece serverele de hosting dedicate vin cu multe a resurselor.

Dacă aveți un cont de găzduire partajat și apoi găzduiți mai multe site-uri: Dacă aveți un cont de găzduire partajat și găzduiți mai mult de 2 site-uri, viteza site-ului dvs. va scădea, deoarece resursele serverului dvs. sunt deja limitate de gazduirea web companie și o limitați în continuare prin găzduirea a mai mult de un site.

3. Dacă serverul de găzduire web se află în apropierea locației mele sau a locației utilizatorului meu?

server de găzduire web

Răspuns: Dacă magazinul dvs. online vizează o anumită zonă sau țară, atunci este important ca serverul să fie situat aproape de utilizator / vizitator. De exemplu: Dacă aveți un magazin online care vinde lichid Vape în Australia, este important ca acest site să fie găzduit pe un server in Australia, acest lucru va afecta SEO, Clasament și viteza de încărcare a site-ului dvs..

Pe de altă parte, dacă publicul țintit este la fel de larg ca și Amazon, pe tot globul, atunci nu este important să aveți site-ul dvs. găzduit pe servere de pe tot globul. În astfel de cazuri, CDN-urile (rețele de livrare de conținut) vor intra în joc și vor stoca date accesate frecvent pe serverele cele mai apropiate de client. CDN-urile vor face acest lucru automat; nu va trebui să vă faceți griji pentru asta. Puteți afla mai multe despre alți factori importanți legate de servere, aici.

4. Dacă îmi înregistrez domeniul la un furnizor de hosting și gazdă site-ul la o altă companie de găzduire web, aceasta va afecta viteza site-ului?

Răspuns: Nu va avea niciun impact asupra vitezei de încărcare a site-ului dacă DNS și web sunt găzduite pe diferite servere.

5. Windows Server vs. Linux Server – Care ar trebui să aleg și de ce?

Windows vs Linux-

Răspuns: Companiile și stăpânii web ar trebui să aleagă întotdeauna Linux Server pentru Windows Server pentru găzduirea site-urilor lor, deoarece Linux oferă o mai bună securitate, stabilitate ridicată și mai mult TCO – Costul total al proprietății, dat fiind că pachetele software Linux sunt întotdeauna disponibile gratuit. Puteți găsi mai multe motive pentru a alege serverul Linux pentru serverul Windows, aici.

6. Ar trebui să-mi fac griji cu privire la preluarea copiilor de rezervă a site-ului, chiar și atunci când compania de găzduire web oferă facilități de backup auto?

Răspuns: Indiferent că site-ul dvs. este găzduit pe o găzduire dedicată sau pe o găzduire partajată, trebuie să luați întotdeauna copie de rezervă a site-ului dvs. chiar și atunci când compania de găzduire web furnizează facilități de rezervă automată.

Fiecare copie de rezervă automată nouă suprascrie backup-ul auto anterior, prin urmare, este recomandat să mențineți copii de rezervă personale. Copiile de rezervă la distanță / personale vor fi utile pentru recuperările în caz de dezastru.

7. Dacă schimb compania de găzduire web, aceasta va afecta clasamentul meu Google?

Răspuns: Trecerea de la o companie de găzduire la alta nu va afecta SEO sau Clasarea Google, atât timp cât gazduirea DNS și găzduirea web rămân în aceeași țară. 1% din Clasamentul dvs. Google ar putea fi afectat dacă treceți la o găzduire web slabă. Mențineți timpul de oprire scăzut și calitatea conținutului de pe site-ul dvs., iar Clasarea dvs. Google nu se va scufunda niciodată.

8. Am găsit un site web care oferă gazduire web GRATUIT. Ar trebui să merg pentru asta?

Free-web-hosting

Răspuns: Site-urile web care oferă găzduire web gratuită oferă, în general, o viteză de încărcare foarte mică și un timp de descărcare foarte mare. Acești factori vor ucide Clasamentul dvs. Google. Nu puteți găzdui site-uri cu drepturi depline proiectate profesional pe o astfel de găzduire gratuită. Și din moment ce costurile de găzduire au scăzut atât de mulți ani, încât găzduirea acestuia pe un server de gazduire partajată este încă destul de economică.

9. Sunt pe cale să lansez noul meu site web. Ar trebui să merg pentru găzduire partajată sau găzduire dedicată?

Răspuns: La lansarea unui nou site web, trebuie să calculați întotdeauna bugetul, nevoile viitoare și baza de clienți înainte de a selecta servicii de hosting dedicate sau partajate. Dacă aștepți cu nerăbdare să mergi în viitorul viitor și, de asemenea, intenționezi să găzduiești mai multe site-uri, atunci selectează Gazduire dedicată, dar dacă ești un individ și nevoile tale sunt limitate, mergi mai departe cu Hosting-ul partajat și bucură-te de prezența ta online.

Acum, când am răspuns la toate aceste întrebări, este timpul să vă apucați de următorul proiect online.

Au o găzduire fericită!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map