Bluehost Vs. Comparație de gazduire InMotion

Comparație actualizată: septembrie 2018
Astăzi vă voi parcurge o analiză comparativă a două mari platforme de găzduire – Bluehost și Inmotion. Ambele sunt platforme de gazduire cunoscute.


Bluehost are sediul central în Provo, Utah, SUA și este considerat una dintre cele mai mari 20 de platforme de găzduire. Aceasta vine din faptul că face parte din grupul Endurance International care găzduiește în mod colectiv peste 2 milioane de domenii.

Inmotion hosting este încă o mare companie de găzduire și este pe piață din 2001. Aceasta este din nou o platformă stabilă de găzduire și oferă o gamă largă de liste de funcții.

Bluehost v / s Comparație pentru mișcare:

Să comparăm aceste platforme pe baza a câțiva parametri.

Pentru a testa acest lucru, m-am înregistrat în ambele platforme de găzduire și am explorat opțiunile, caracteristicile și ușurința lor de utilizare. Voi începe acest lucru cu, Speed ​​și Performance.

1. Viteză și performanță:

Să începem acest lucru prin verificarea testului de viteză Bluehost. Acest lucru este așa cum se arată mai jos-

Viteza serverului Bluehost:

Bluehost viteză
Testul de viteză al serverului BlueHost – A +. Credit: Bitcatcha

Viteza serverului de găzduire InMotion:

Un test similar pe Inmotion a dat rezultatul de mai jos:

Inmotion-Server-Speed
Testul de viteză al serverului InMotion Hosting – B +. Credit: Bitcatcha
Din statisticile de mai sus, Bluehost are o performanță mai bună la viteză în comparație cu Inmotion.

În continuare, să verificăm performanța Bluehost.

performanța vitezei albastre

Un test similar pentru Inmotion este prezentat mai jos-

Inmotion-server-viteză performanță

În ceea ce privește performanța, Inmotion ușor mai bun decât BlueHost.

Să comparăm încă câțiva parametri pentru aceste platforme de găzduire.

2. Comparație de prețuri BlueHost vs InMotion:

BlueHostIn miscare
PlanDe bazăLansa
Site-uri12
Spațiu site web50 GBNelimitat
Lățime de bandănecontorizatNelimitat
Domeniul AddonNelimitatNelimitat
Domenii parcate56
Domenii secundare2525
Transfer de dateNelimitatNelimitat
Cont FTPdada
Gazduire prin e-maildada
Depozitare e-mail100 MBNelimitat
Număr de conturi de e-mail5Nelimitat
Asistență Webmaildada
Protecție împotriva spamuluidada
Backup-uri pe siteBackup gratuit de date
Banii inapoi garantat30 de zile90 de zile
Preț / lună.2,95 USD / lună.3,99 USD / lună.
Accesați BlueHostAccesați InMotion

În ceea ce privește prețul, Bluehost pare mai ieftin în comparație cu Inmotion. Un punct de remarcat este faptul că acest preț este pentru prima dată.

Reînnoirile pentru ambele platforme de găzduire sunt aproape similare. Prin urmare, acest lucru vă va lăsa cu aproape același buget pentru oricare dintre aceste platforme.

În ceea ce privește prețul, nu pot găsi prea multe diferențe în ambele platforme.

3. Comparație de caracteristici:

Evaluarea caracteristicilor ambelor platforme este un criteriu cheie pentru comparație. Atât Bluehost, cât și Inmotion, au multe caracteristici bune de utilizat.

Să începem verificând tipurile de găzduire ale ambilor furnizori de hosting.

Tipuri de gazduire BlueHost vs InMotion:

Tipuri de gazduireBlueHostIn miscare
Gazduire partajatadada
Gazduire VPSdada
Gazduire WordPressdada
Gazduire WooCommercedaNu
Gazduire revânzătoriNuda
Gazduire dedicatadada

În continuare, să verificăm principalele caracteristici ale furnizorilor de hosting care sunt incluse în planurile de bază:

Caracteristici principale pentru BlueHost vs InMotion Hosting:
CaracteristiciBlueHostIn miscare
website12
Depozitare50 GBNelimitat
Lățime de bandănecontorizatNelimitat
Domenii parcate56
Subdomenii2525
Conturi de e-mail5Nelimitat
Depozitare e-mail100 MBNelimitat

Ambele au înregistrare gratuită de domeniu. Cu toate acestea, Inmotion are o listă de caracteristici mai exhaustivă.

Oferă funcții mai bune conduse de securitate chiar și pentru planul de bază. De asemenea, include backup gratuit de date în cel mai mare plan de lansare.

InMotion's_data_backup

Privind lista de funcții aș spune, aici Inmotion are performanțe mai bune decât Bluehost. Inmotion poate oferi o listă de caracteristici bune chiar și pentru planul de bază.

Cu Bluehost, ar trebui să treceți la un plan mai scump pentru a obține avantajul acestor funcții.

4. Asistență pentru clienți:

Un alt parametru foarte important și probabil un mare diferențiator este suportul pentru clienți. Acest lucru este atât de important, deoarece acesta este punctul de plecare pentru orice vânzări. Aceasta este opțiunea cea mai utilizată pentru potențialii clienți.

Mai întâi voi oferi detalii despre asistența pentru clienți Bluehost. Aici, pentru a iniția un chat live, trebuie să oferiți câteva dintre detaliile dvs..

BlueHost-LiveChat

Chatul live este aproape instantaneu, iar reprezentantul de asistență pentru clienți oferă suficiente detalii pentru a răspunde la întrebarea dvs. Destul de o experiență bună aici.

În continuare am verificat același lucru și pentru Inmotion. Inmotion are, de asemenea, un suport rapid pentru clienți. Reprezentantul ar putea furniza rapid o mulțime de informații tehnice. În general, o experiență minunată.

Chat de găzduire InMotion

În ceea ce privește asistența pentru clienți, aș evalua ambele platforme ca fiind egale. Ambele au servicii extrem de profesioniste și pot rezolva rapid întrebările.

5. Ușor de utilizat:

Ei bine, până acum a fost bine. Ambele platforme au o concurență foarte strânsă și sunt aproape acolo în toți parametrii pe care i-am discutat. Următorul lucru pe lista noastră este să verificați ușurința de utilizare pentru ambele platforme.

Bluehost cPanel este extrem de simplu de utilizat și oferă opțiuni bine segregate. Acest lucru nu este simplu doar pentru utilizatorii cu experiență, dar este simplu și pentru începători.

De remarcat este efortul lor de a simplifica aspectul și aspectul doar pentru a se asigura că utilizatorii nu trebuie să vâneze pentru a căuta o opțiune.

Bluehost-cpanel2

În continuare, haideți să verificăm acest lucru pentru Inmotion.

InMotion's-cPanel

Aceasta are din nou opțiuni ușor de utilizat. Cu toate acestea, Inmotion este complet acceptat de Linux. Prin urmare, acest lucru necesită utilizatorilor să aibă un anumit nivel de expertiză Linux și PHP.

6. Securitate și fiabilitate:

O caracteristică mai importantă este securitatea și fiabilitatea acestor platforme de găzduire. În ceea ce privește securitatea, Bluehost nu încorporează majoritatea caracteristicilor de securitate în planul de bază.

BlueHost-Security-Caracteristici

Planurile lor mai scumpe includ aceste caracteristici de securitate, cum ar fi Confidențialitatea domeniului, expertul Spam și backup-urile site-ului.

Cu Inmotion, planul de bază oferă câteva caracteristici de securitate. Aceasta include backup-uri de date, SSL, rollback auto-aplicație, Protecție împotriva programelor malware și e-mail sigur SPAM cu IMAP.

InMotion's_Security_Features

Ambele platforme de găzduire folosesc cea mai recentă tehnologie pentru a oferi o performanță înaltă și experiență de găzduire stabilă cu cel mai mic timp de oprire. În acest fel ambele sunt la fel de fiabile.

Bluehost v / s Inmotion Concluzie:

Am comparat ambele platforme de găzduire prin diferiți parametri. Ambele au anumite caracteristici distinctive cu unele pro și unele contra.

Bluehost și Inmotion sunt atât platforme fiabile, cât și platforme profesionale de găzduire. Este foarte greu să vă restrângeți la unul dintre acestea.

În ceea ce privește prețul, acesta pare mai mult sau mai puțin la fel. Deoarece prețurile de reînnoire Bluehost sunt aproape aceleași cu Inmotion.

În cazul în care aveți obligația de a utiliza un plan mai economic, cu mai multe caracteristici de securitate, Inmotion este bine să folosiți opțiunea.

Inmotiunea în planul său de bază include anumite caracteristici cheie de securitate. Ceva pentru care ar putea fi necesar să migrați către un plan mai scump folosind Bluehost.

Pe de altă parte, Inmotion rulează exclusiv pe platforma bazată pe Linux. Aceasta este o opțiune preferată pentru site-urile web bazate pe PHP. Din nou, acest lucru este complex de utilizat pentru utilizatorii începători. Cu toate acestea, Bluehost este ușor de utilizat și pentru utilizatorii începători.

Noroc și Happy Hosting!

Postări asemănatoare:
 1. Bluehost Vs Godaddy: Care gazduire web câștigă?
 2. Bluehost vs. HostGator – De ce BlueHost este mai bun
 3. SiteGround Vs Bluehost: care este cel mai bun, rapid și de încredere de găzduire?
 4. Comparatie DreamHost Vs BlueHost – FAPTE pe baza experientei mele
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map