Bluehost vs GoDaddy – „6 teste” bazate pe experiența mea

Comparație actualizată: aprilie 2019

Dacă te uiți la găzduire, cu siguranță ai auzit de aceste două nume.


Bluehost și GoDaddy sunt doi dintre cei mai mari furnizori de hosting acolo, atât de mari încât vor veni pe aproape toate listele majore ale celor mai bune opțiuni de găzduire..

Cât de pe pământ este posibil să alegem atunci?

GoDaddy este probabil cel mai cunoscut furnizor al celor doi, dar asta înseamnă că este mai bun?

Pagina principală a lui Bluehost oferă un preț de pornire de 2,95 USD pe lună, iar GoDaddy oferă un preț de pornire de 3,99 USD pe lună, dar este de remarcat diferența de preț.?

În cele din urmă, alegerea este a ta și, deși poate fi greu de ales, te vom ajuta să ajungi acolo.

Cuprins

Salt pentru a vedea testul specific făcând clic pe următoarele link-uri

 1. Sondaj Facebook
 2. Comparația prețurilor
 3. Comparație de caracteristici
 4. Comparație de asistență pentru clienți
 5. Ușurință în utilizare
 6. Securitate și fiabilitate
 7. Verdict

1. Godaddy vs. Bluehost – Sondaj Facebook: Verdict

Am realizat un sondaj pe Facebook în care BlueHost a obținut 63 de voturi și Godaddy a obținut 51 de voturi.
Bluehost_vs_Godaddy_facebook_poll

Du-mă la BlueHost

Acum, să intrăm în următorul punct de interes pe care îl vor avea majoritatea dintre voi – costul!

2. Comparația prețurilor

Bluehost vs Godaddy

Deci, cum se descompune prețul între aceste două titane?

Ca toți furnizorii majori de găzduire, există multe tipuri de hosting disponibile.

Gazduirea web comună este de obicei cel mai ieftin și cel mai popular tip de găzduire, opțiunile mai scumpe fiind de obicei hostingul cloud, găzduirea serverului privat virtual (VPS) și găzduirea dedicată serverului.

Pentru cei mai mulți oameni care circulă pentru informații de bază despre găzduire – începători și utilizatori mai mici – planurile de găzduire web partajate sunt cele mai accesibile.

Sunt disponibile la prețuri relativ mici, oferind în același timp suficiente funcții pentru o satisfacție solidă a clienților.

Notă rapidă: multe dintre aceste prețuri sunt doar pentru primul an de serviciu.

Prețurile listate atât pentru pachetele de găzduire partajate Bluehost, cât și pentru GoDaddy sunt reduceri pentru primul an de serviciu, dar cresc semnificativ după primul an.

Renunțat la bate: planurile de găzduire web partajate de Bluehost încep de la 2,95 USD pe lună pentru planul „de bază”. Pentru al doilea nivel de găzduire partajată, „Plus”, veți plăti 5,95 USD pe lună, iar pentru „Choice Plus” veți plăti și 5,95 USD datorită reducerii curente.planuri albastre

În sfârșit, nivelul „Go PRO” ar începe la 13,95 USD pe lună.

Dimpotrivă, primul nivel al GoDaddy se numește „Economie” și vine puțin mai ieftin la 2,99 dolari pe lună. „Deluxe” este, de asemenea, ceva mai ieftin, venind cu 4,99 USD pe lună, iar „Ultimate” costă 5,99 USD pe lună. Un al patrulea nivel, numit „Maximum”, ar costa 12,99 USD pe lună.
Planuri de găzduire partajate de Godaddy

Pentru a fi clar: acesta este nivelul „de afaceri” al găzduirii web partajate. GoDaddy are un set separat de niveluri de prețuri pentru pachetul său „Business Hosting”: acesta este în esență un pachet VPS simplificat.

În schimb, Bluehost îl numește doar VPS hosting.

Business Hosting GoDaddy începe de la 19,99 USD cu nivelul „lansare” și continuă „Extinde” pentru 59,99 USD.
Planuri de găzduire de afaceri Godaddy

În timp ce Business Hosting are patru niveluri cu GoDaddy, Bluehost are trei (rețineți că este vorba de gazduire VPS direct). Cu toate acestea, aceștia au aceeași gamă: „Standard” costă 19,99 USD și „Ultimate” pentru 59,99 dolari.

Chestia este că, în timp ce GoDaddy Business Hosting este ca un VPS mai de bază, au și VPS de găzduire. Acestea încep de la 19,99 USD și se încheie la 74,99 USD.

În cele din urmă, există găzduire dedicată. Aceasta este una dintre cele mai serioase opțiuni la care puteți merge, deci probabil că veți avea nevoi mari dacă vă uitați la acest lucru.

Gazduirea dedicată a serverului GoDaddy începe de la 89,99 USD și se încheie la 179,99 USD între patru niveluri.

Gazduirea dedicată a serverului Bluehost începe de la 79,99 USD și se încheie la 119,99 USD între trei niveluri.

Acestea sunt o mulțime de prețuri, deci rezumăm: Bluehost și GoDaddy au ambele servicii de găzduire web, deși GoDaddy o numește doar găzduire web pe site-ul său.

Ambii au, de asemenea, server de Private Private care găzduiește și opțiuni dedicate de găzduire.

Cu toate acestea, numai Bluehost oferă cloudhosting, în timp ce GoDaddy este singurul care oferă „Business Hosting” – dar amintiți-vă, acesta este doar o reducere a găzduirii VPS.

După cum vedeți, acestea au în general aceleași prețuri. GoDaddy tinde să ofere prețuri de pornire mai mici, însă Bluehost contravine uneori cu prețuri finale mai mici pentru opțiunile cu cele mai mari niveluri. GoDaddy are mai des patru, mai degrabă decât trei niveluri, dar nu sunt sigur cât de mult contează asta.

Încă un lucru: Bluehost vă oferă aproape întotdeauna un proces de 30 de zile cu fiecare produs. Dacă nu îți place ce ai obținut – chiar dacă este un server dedicat – poți să-ți recuperezi banii după ce ai încercat.

În schimb, GoDaddy vă oferă doar un proces gratuit pentru constructorul de site-uri web. Doar constructorul de site-uri web.

În timp ce GoDaddy poate oferi uneori un preț marginal mai mic, Bluehost oferă un proces gratuit – și este cu atât mai valoros, având în vedere că prețurile nu sunt atât de diferite pentru a începe.

3. Compararea caracteristicilor

Dacă citiți ultima secțiune, s-ar putea să vă gândiți la dvs. „este minunat, dar care este contextul prețurilor?”

Până la urmă, ce primești pentru acele prețuri?

După cum puteți ghici, un articol care detaliază fiecare caracteristică pentru fiecare plan de preț ar fi infinit de lung (sau aproape).

Prin urmare, mă uit în mare parte la găzduire partajată – cele mai populare opțiuni, întrucât este ceea ce te uiți cel mai probabil.

Puteți vedea aici lista completă de funcții a GoDaddy și lista completă a Bluehost aici.

În primul rând: Bluehost. Dacă primiți un cont de bază pentru 2,95 USD pe lună, vi se permite un singur site web. În schimb, Plus, Choice Plus și Prime au site-uri nelimitate. De asemenea, veți obține 50 GB stocare SSD pentru stocare SSD de bază și neschimbată pentru Plus și versiuni ulterioare.caracteristici bluehost

Lățimea de bandă nu este modificată (frumos că nu spun nelimitat) pentru toate nivelurile, dar obțineți doar 5 domenii parcate și 25 de subdomenii pentru Basic, precum și doar 100 MB de stocare pe cont de e-mail cu maximum 5 conturi permise (toate dintre acestea sunt nelimitate pentru ultimele două niveluri).

Pentru pachetul GoDaddy Economy la 2,99 USD pe lună, primiți în mod similar un site web, dar de două ori mai mult spațiu de stocare și lățime de bandă neschimbată. Pentru planurile Deluxe în sus (amintiți-vă că Deluxe este de 4,99 USD, comparativ cu 5,95 USD pentru Plus), primiți site-uri web nelimitate și spațiu de stocare nelimitat.
Caracteristicile lui Godaddy

La fel ca în planul de bază al lui Bluehost, planul GoDaddy Economy permite 25 de subdomenii.

Totul în sus are toate subdomenii nelimitate. În cele din urmă, atât GoDaddy cât și Bluehost includ în mod convenabil un nume de domeniu gratuit la achiziționarea dvs..

Până acum, sună ca GoDaddy câștigă bătălia de caracteristici, nu?

Până la urmă, este puțin mai ieftin și chiar și cea mai ieftină opțiune are de două ori mai mult spațiu pe disc decât Bluehost … cu toate celelalte fiind la fel.

În cele din urmă, în timp ce atât Bluehost cât și GoDaddy îți oferă conturi de e-mail cu pachetele de găzduire, Bluehost oferă doar 100 MB de stocare pentru fiecare cont pentru Basic și 5 e-mailuri – pentru un total de 500MB.

GoDaddy oferă 5 GB pentru economie, înalțând Bluehost.

Acestea fiind spuse, cei 5 GB de GoDaddy continuă pe toate nivelurile, în timp ce Bluehost permite stocarea nelimitată dacă faceți upgrade, iar GoDaddy oferă doar o cutie poștală gratuită.

Da, recunosc, în ciuda preferințelor mele personale pentru Bluehost, GoDaddy sună mai competitiv la început.

Există încă ceva de luat în considerare: Bluehost vă oferă un certificat SSL gratuit din planul său de bază în sus.

GoDaddy include doar un certificat SSL pentru planul său Ultimate.
Godaddy SSL

Un certificat SSL este ceea ce face ca vizitatorii dvs. – clienții dvs., să se simtă în siguranță pe site-ul dvs..

A nu avea un certificat SSL nu este sfârșitul lumii, cu excepția cazului în care credeți că veți dori ca tranzacțiile să aibă loc pe site-ul dvs..

Dacă vindeți ceva pe site-ul dvs., ar fi bine să obțineți cumva un certificat SSL.

Și Bluehost face foarte ușor să obții unul, incluzându-l în pachetul său de 2,95 USD pe lună.

GoDaddy oferă o sumă de 7,99 USD pe lună, peste prețul de două ori – și asta pentru una dintre cele mai importante funcții pe care le puteți obține.

În general, cred că GoDaddy arată mai bine în funcție, cel puțin pe hârtie și pentru conturi mai ieftine.

Cu toate acestea, certificatul SSL inclus de Bluehost este o contribuție notabilă, iar diferența de preț nu este atât de semnificativă între cele două.

Voi lăsa GoDaddy să alunece cu acesta, dar continuă să citești, deoarece există destul de mult în vedere!

4. Comparație de asistență pentru clienți

Asistența solidă a clienților este esențială pentru orice furnizor de hosting, dar mai ales pentru acești doi.

Întrucât sunt atât de mari, trebuie să îndeplinească sarcina de a sprijini o bază de clienți mult mai mare decât alte platforme. Deci cum se stivuiesc?

Ca și în cazul majorității serviciilor de găzduire, există destul de multe resurse la dispoziția clientului.

În primul rând, există documente și resurse educaționale la fața locului.

În al doilea rând, există reprezentanți desemnați pentru a ajuta clienții cu probleme specifice sau pentru a adăuga o notă umană.

Primul constă în mod obișnuit dintr-o bază de cunoștințe, întrebări frecvente, video despre cum se face și așa mai departe. Acesta din urmă constă, de obicei, din telefon, e-mail și asistență chat live.

Bluehost face asistența clienților săi foarte explicită.

În partea de jos a fiecărei pagini, există un mic meniu cu principalele resurse ale site-ului: suportul primește propria secțiune, cu link-uri rapide către chat, bilete, bază de cunoștințe și pagini de stare a sistemelor..

Biletele / sistemul de bilete este esențial pentru asistență prin e-mail: pare destul de simplu și de rezistent.

Linia lor de asistență telefonică nu este imediat evidentă, în funcție de pagina pe care vă aflați, dar au una. Această pagină listează diferite numere de telefon pentru diferite categorii de întrebări.

În cele din urmă, baza lor de cunoștințe – pe care o numesc Centrul de ajutor – este accesibilă și cuprinzătoare.

Am constatat că chatul live al lui Bluehost răspunde în general. Notă: orele din colțul din stânga jos sunt la câteva secunde de cel mai recent mesaj din chat.
Chat BlueHost 1

Reprezentantul „s-a alăturat” chatului în câteva secunde de la începerea mea.
Chat BlueHost 2

Mă simt destul de încrezător că răspunsul original a fost lipit de copie. După ce mi-am reiterat întrebarea, am primit un răspuns în câteva minute.
Chat Bluehost 3

În total, 2-3 minute este greu de așteptat – și este deosebit de plăcut pentru că m-am înscris la chat fără să folosesc un cont, ci ca un vizitator normal al site-ului..

GoDaddy are mai mult sau mai puțin același set de resurse ca Bluehost.

Există un număr foarte accesibil pentru asistență telefonică în partea de sus a paginii lor de pornire, iar pagina lor de ajutor (cunoscută și ca baza de cunoștințe) este ușor de găsit.

În măsura în care pot să vă spun că arunc o privire, centrul de ajutor al GoDaddy este la fel cu Bluehost; singurul motiv pentru care ai prefera cu adevărat unul pe celălalt este preferințele personale ale gustului.

Cu toate acestea, funcția de chat live a lui GoDaddy este prezentată în mod fals; deși este prezentat un buton „chat now” alături de numărul de asistență 24/7, nu pare să fie utilizabil.

Când am dat clic pe el, mi-a spus pur și simplu să apelez numărul de asistență. Nu am putut accesa niciun câmp de chat live.
godaddy chat 1

Ei bine, m-am autentificat pentru a-l testa folosind contul meu de site personal și am găsit… același rezultat.

Rețineți că GoDaddy are anumite ore pentru utilizarea chat-urilor live (da, au asistență telefonică 24/7, dar nu suport pentru chat 24/7 – merge cifră), dar că aceasta a fost în acele ore.
Godaddy chat 2

Poate că există ceva cu browserul meu … dar mă îndoiesc, pentru că nu a fost niciodată o problemă până acum și vorbesc cu oamenii pe chat-ul live.

Sper că nu va fi controversat, prin urmare, dacă îi acordez lui Bluehost mai mult credit pentru chat.

În general, ambele site-uri au asistență decentă pentru clienți. Dar dacă voi fi destul de sincer, sprijinul lui GoDaddy se simte mai puțin solid și mai mult dintr-o abordare de bază, minimă.

Bluehost pare să fie mult mai proactiv în ceea ce privește sprijinirea bazei sale de clienți. În plus, Bluehost are în mod clar suport de chat mai bun.

5. Ușor de utilizat

Ușoritatea de utilizare este esențială și, în special, pentru cei mai mari furnizori de găzduire: sunt atât de mari pentru că apelează la cantități masive de oameni.

Într-un fel, acest tip de răspuns vă oferă deja: serviciile sunt ușor de utilizat. Sincer, nu mai am multe de spus.

Atunci când un serviciu este ușor de utilizat și are o experiență excelentă pentru utilizatori, nu prea există multe lucruri de spus – ușurința de utilizare este ceva pe care îl comentați cu adevărat doar dacă ceva nu merge bine.

Singurele neajunsuri sunt cele inevitabile: găzduirea poate fi complicată, deoarece există multe lucruri de care trebuie să ai grijă.

Există procesul de găzduire propriu-zis, având grijă de nume de domeniu, precum și de construirea site-ului în sine și așa mai departe.

Cu toate acestea, Bluehost și GoDaddy fac acest lucru pe cât de ușor poate fi; cel puțin, nu a fost mult mai ușor în nicio altă platformă.

GoDaddy cPanel:

Godaddy cPanel

BlueHost cPanel:

bluehost care găzduiește cPanel
bluehost cPanel 2

Nu uitați că ambele aceste platforme au tutoriale, întrebări frecvente și ghiduri practice în bazele de cunoștințe.

Majoritatea acestor materiale pot fi accesate fără un cont, astfel încât dacă doriți cu adevărat să vă dați seama de factorul de ușurință în utilizare a serviciilor fără a vă înscrie, puteți întrerupe centrele de ajutor.

În general, nu am diferențe notabile între ușurința de utilizare, fie pentru GoDaddy, fie pentru Bluehost.

6. Securitate și fiabilitate

Acum, să vorbim despre securitate și fiabilitate. Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte pentru serviciile de găzduire: vă pot proteja prezența online?

Vestea bună este că furnizorii majori, cum ar fi Bluehost și GoDaddy, sunt suficient de bine stabiliți pentru a fi probabil în siguranță..

Cu toate acestea, nu putem fi niciodată prea atenți, iar timpul de utilizare solid al site-ului este esențial. Acestea fiind spuse, să ne scufundăm!

Copiile de rezervă sunt o caracteristică destul de importantă pentru serviciile de găzduire. Dacă, interzice Domnului, orice se întâmplă și site-ul tău se stinge, nu vrei să pierzi nicio muncă sau modificări importante.

Bluehost creează copii de rezervă în fiecare zi, săptămână și lună a contului. Vă puteți asigura că restaurarea contului dvs. nu va fi o sarcină prea mare.

De asemenea, Bluehost are o pagină accesibilă care raportează actualizări despre întreruperile serverului. Acest lucru este excelent dacă vă pasă de transparență (ar trebui).

De asemenea, menționează un instrument care protejează site-urile pe servere partajate (care altfel ar putea fi mai riscante decât VPS sau servere dedicate).

Există suplimente opționale care adaugă și securității dvs., cum ar fi: sitelock, instrumente de confidențialitate pentru domenii și IP-uri unice.

Când am încercat să cercetez alte detalii de securitate de pe site-ul lor, nu am găsit niciunul. Nu este același lucru cu Bluehost care nu are protocoale de securitate bune, dar lipsa informațiilor oficiale este dezamăgitoare.

GoDaddy, pe de altă parte, are o pagină accesibilă doar despre securitatea site-ului.

Din păcate, este mai mult un ghid informativ / instructiv pentru clienți, mai degrabă decât o documentare solidă a propriilor lor siguranțe.

Așadar, în timp ce ambii furnizori nu reușesc să pună la dispoziție pagini ușor disponibile și accesibile care documentează protocoalele lor de securitate, putem totuși să privim uptime.

Timpul de viață este destul de important, până la urmă, doriți ca site-ul dvs. să fie cât mai mare posibil.

Am constatat că în ultimele două luni, GoDaddy a avut un timp de funcționare mai bun.
Godaddy Uptime

Comparați acest lucru cu procentele Bluehost.
istoric uptime albastru

Din fericire, în cele două luni anterioare, Bluehost a avut uptime 100%.

Dar, din nou, din păcate, au existat câteva perioade de dezactivare dezamăgitoare în primele luni ale anului.

Locul testului a fost scăzut timp de 9 minute în septembrie și 1 minut în octombrie, precum și timp de 6 minute în ianuarie.

În general, acesta nu este sfârșitul lumii, dar Bluehost se poate descurca mai bine.

Totuși, nu cred că GoDaddy este semnificativ mai bun în această privință; după cum am discutat anterior, GoDaddy nu utilizează CloudSites.

CloudSites arată practic o copie a site-ului dvs. care a fost stocată în cloud în cazul unei defecțiuni a serverului.

Dacă hardware-ul nu reușește, norul vine să vă salveze – ceva pe care GoDaddy nu îl oferă și ceva care nu este reprezentat de aceste scoruri uptime..

În orice caz, puteți continua să urmăriți timpul de funcționare al site-urilor noastre de testare cu GoDaddy aici și Bluehost aici.

În general, voi spune că Bluehost câștigă pentru Cloudsites, dar nu este cu mult înaintea GoDaddy după nicio metrică.

Bluehost vs GoDaddy: Verdict

Deci, care este verdictul?

De recapitulat: Bluehost are planuri ieftine ceva mai scumpe decât GoDaddy, însă diferențele tind să se extindă sau să opteze pentru opțiuni mai scumpe sau premium.

În ceea ce privește funcțiile, acestea sunt cam aceleași. Cu toate acestea, GoDaddy oferă în general mai multe caracteristici pentru planul său cel mai ieftin sau pentru cantități mai mari de aceleași funcții (de exemplu, spațiu de stocare).

Excepțiile importante sunt lucrurile precum certificatele SSL și CloudSites, pe care Bluehost le oferă în mod competitiv (GoDaddy nu oferă nici acesta din urmă).

Bazele de cunoștințe ale ambelor companii sunt aproximativ la fel de cuprinzătoare. Cu toate acestea, Bluehost are un suport vizibil mai bun sub formă de chat live.

Atât Bluehost cât și GoDaddy sunt la fel de ușor de utilizat; este într-adevăr doar o problemă de preferință personală în acest moment.

În ceea ce privește securitatea și fiabilitatea, GoDaddy ar putea să treacă pe Bluehost.

În general, Bluehost are perioade de funcționare solide, dar au fost câteva luni cu 2 sau mai multe minute de oprire în înregistrarea noastră – pe care nu le privim prea favorabil.

În general, aș recomanda GoDaddy celor care sunt mai puțin serioși în ceea ce privește găzduirea.

Pentru persoanele care sunt mai interesate de a intra în găzduire, care nu au nevoie de servicii de găzduire sau de afaceri puternice sau care doresc doar un mic blog sau site web – GoDaddy ar putea fi opțiunea mai bună..

În general, este mai ieftin și oferă mai multă bătaie de cap.

Totuși, pentru cei care sunt mai serioși, dar vor totuși să economisească bani, cred că Bluehost este o opțiune bună.

Este posibil să nu fie întotdeauna la fel de ieftin ca GoDaddy, dar oferă cele mai multe funcții la un preț încă scăzut în raport cu alte companii, precum și unele caracteristici cu adevărat importante, precum certificatele SSL și CloudSites.

Este o geantă mixtă!

În cele din urmă, gândiți-vă care sunt nevoile dvs. de hosting.

Dacă știți ce aveți nevoie și ce doriți să faceți online, veți fi bine.

Postări asemănatoare:
 1. Bluehost vs. HostGator – De ce BlueHost este mai bun
 2. SiteGround Vs Bluehost: care este cel mai bun, rapid și de încredere de găzduire?
 3. HostGator Vs GoDaddy: Comparație bazată pe viteză, preț & A sustine
 4. BlueHost Vs GreenGeeks – CÂȘTIGĂTOR pe baza experienței mele
 5. Comparatie DreamHost Vs BlueHost – FAPTE pe baza experientei mele
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map