Cele mai bune companii de găzduire web pentru 2020 (numărul 1 este preferatul meu)

Cele mai bune companii de găzduire web pentru 2020 (numărul 1 este preferatul meu)

Cele mai bune companii de găzduire web pentru 2020 (numărul 1 este preferatul meu)

Vrei să știi răspunsul imediat? Pe baza experienței noastre și a celor mai preferați de oameni, cel mai bun web hosting este absolut GreenGeeks.


Așadar, suntem aici: cea mai mare, web hosting, este la îndemână. Gazduirea web este cel mai popular tip de găzduire pentru clienții care nu sunt mari corporații sau companii mari.

Gazduirea web oferă, în general, un amestec de accesibilitate și performanță care îl face extrem de atractiv pentru tot felul.

De la persoane care doresc un blog mic pentru hobby-urile lor, până la întreprinderile mici cu nevoi de comerț electronic, găzduirea web este suficient de flexibilă pentru a oferi tone de soluții.

Am testat mai mult de 50+ web hosting de departe.

Pe baza experienței noastre, am defalat cele mai bune 5 companii de găzduire web.

Cel mai bun gazduire web 2020:

Preț
Timp de raspuns
Uptime
Usability
Relații Clienți

GreenGeeks$ 2,95 / lunăCel mai bunBun
Bluehost$ 2,95 / lunăBunBun
FastComet$ 2,95 / lunăBunGrozav
SiteGround$ 3,95 / moBunBun
A2 Gazduire$ 3,92 / moBunO.K

Fără alte detalii, să ne scufundăm într-o revizuire detaliată a fiecărui găzduire web.

1. GreenGeeks (Favoritul meu)

greengeeksÎn primul rând, avem una dintre cele mai unice gazde în jur. După cum sugerează și numele, GreenGeeks este o gazdă cu un accent unic pe prietenia ecologică. Centrele de date pot fi extrem de risipitoare, ceea ce puțini dintre noi consideră în fața a tot ceea ce este neprietenos cu mediul înconjurător.

Serverele GreenGeeks sunt proiectate pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic. Dincolo de asta, pentru fiecare unitate de putere pe care o folosesc, investesc triplu acea sumă sub formă de energie regenerabilă printr-o fundație de mediu. Aceasta înseamnă că utilizarea GreenGeeks nu numai că nu dăunează mediului, ci îl ajută!

GreekGeeks face mai mult decât să-ți ușureze conștiința. Prețurile GreenGeeks se încadrează în media industriei și pot fi uneori pe partea inferioară – deci nu veți plăti suplimentar pentru alegerea mai etică. În plus, planurile partajate de GreenGeeks sunt încărcate cu funcții.

Planul GreengeeksUn cont de nivel de intrare vă începe cu un spațiu pe disc nelimitat – lucru extraordinar, dar extraordinar de impresionant, deoarece este spațiu nelimitat pe disc SSD. Aceasta este de o calitate mai mare decât spațiul pe hard disk-urile tradiționale și, de obicei, vine în cantități mai limitate la alte gazde.

Pe lângă asta, veți primi conturi de e-mail nelimitate, lățime de bandă și domenii. Acest ultim punct este unic: majoritatea planurilor de nivel de intrare vă oferă un domeniu gratuit, dar va găzdui doar un singur domeniu. GreenGeeks vă oferă un domeniu gratuit, dar vă permite să găzduiți cât vă puteți permite, ceea ce este excelent.

Pe lângă asta, veți primi baze de date nelimitate MySQL (ceea ce este excelent), SSL de bază (pe care îl puteți actualiza), backup-uri nocturne și Cloudflare CDN gratuit. Că prin asta începeți este foarte impresionant, chiar dacă prețul de reînnoire este puțin ridicat.

Acest lucru înseamnă că planul lor de nivel de intrare poate fi suficient de bun pentru IMM-uri, nu doar pentru persoane fizice – să nu spună nimic din nivelurile lor superioare, care, desigur, sunt și mai bune.

Dacă acest lucru nu este suficient, GreenGeeks are o asistență mare pentru clienți și ușurință în utilizare. Nu este excepțional în aceste domenii, dar nu contează mult: este suficient de bine pentru a nu vă plânge cu adevărat.

Cel mai bun dintre toate este însă timpul lor de funcționare și timp de răspuns.

greengeeks uptimeDa. Timp de patru luni la rând, GreenGeeks-ul nostru a avut timpul de funcționare perfect. Pentru a pune o cireșă deasupra, timpul de răspuns este constant scăzut, ceea ce face ca aceasta să nu fie una dintre cele mai bune gazde pe care le-am folosit în ceea ce privește timpul de funcționare, ci una dintre cele mai sensibile.

Pe scurt, GreenGeeks are totul. Planurile de prețuri sunt puțin mai mari decât de obicei la reînnoire, dar, în total, prețurile sunt încă într-un interval destul de normal pentru găzduirea partajată. În schimb, obțineți o mulțime de caracteristici și performanțe incredibile. Și este destul de ecologic – un prim loc ușor. Puteți citi o recenzie mai detaliată a GreenGeeks aici.

Pro-uri

 • Performanță excelentă: timpul de funcționare perfect și timpi de răspuns foarte mici.
 • Multe funcții și o alocare generoasă de resurse, de la primul nivel încoace.
 • Unic ecologic!

Contra

 • Unele dintre funcțiile mai bune necesită suplimente plătite. Aceasta nu este o eroare majoră, iar planurile GreenGeeks sunt mai bine echipate decât cele mai multe planuri ale altor gazde, dar poate fi enervant.
 • Prețurile de reînnoire sunt mai mari decât de obicei, chiar dacă prețurile inițiale sunt mai mici sau standard.

Accesați GreenGeeks

2. Bluehost

banner albastruDintre toate numele de pe această listă, Bluehost este probabil cel mai popular. Este una dintre cele mai populare gazde din jur, în marile ligi de găzduire: începând cu 2003, Bluehost are peste 2 milioane de site-uri web și are sute de personal de asistență gata să plece..

Văd principalul apel al lui Bluehost de a fi o gazdă web excelentă care este ușor de utilizat. Funcționează bine, prețul său este standard, și are o ușurință mare de utilizare și asistență pentru clienți.

bluehost găzduire web partajatăDeși spațiul de stocare nu este nelimitat, așa cum se întâmplă cu GreenGeeks, aș dori să vă reamintesc analogia de apartament menționată mai sus: dacă toți cei de pe un cont de găzduire partajat au decis să utilizeze cât mai mult spațiu de stocare, deoarece ar fi „nelimitat. ”, Întreaga platformă de găzduire partajată nu ar funcționa.

Așadar, da, Bluehost vă limitează din punct de vedere tehnic, dar practic vorbind permisele de stocare sunt destul de generoase, în special pentru un cont de nivel de intrare. În plus, este stocare SSD, nu stocare HD.

În afară de asta, veți obține lățime de bandă nemodificată, SSL de bază, un domeniu inclus, unele domenii parcate și un site web. Nivelurile mai mari obțin mai mult din toate, plus ofertele de marketing și unele copii de rezervă ale site-ului.

Aceste caracteristici sunt suficient de generoase pentru majoritatea utilizatorilor, chiar dacă nu par atât de impresionante pe hârtie. Acestea fiind spuse, cred că Bluehost ar putea fi ceva mai generos pentru a ține pasul cu unii dintre concurenții săi mai mici, cum ar fi GreenGeeks sau FastComet (care urmează să vină!). De exemplu, inclusiv backup-uri sau mai multe site-uri web pentru conturi la nivel de intrare ar fi bine.

Ceva ce face Bluehost deosebit de bine este ușurința în utilizare. Deși toate gazdele din această listă sunt în mod fundamental ușor de utilizat, Bluehost este deosebit de puternic aici. Constructorul de site-uri web este intuitiv, iar Bluehost este suficient de încrezător cu acesta încât îl puteți încerca gratuit pe site-ul lor web.

Aspectul general și gestionarea contului sunt foarte simplificate și ușor de utilizat. În plus, asistența pentru clienți este excelentă: reprezentanții sunt foarte ajutați și baza de cunoștințe este expansivă.

resurse de asistență albastruÎn ceea ce privește timpul de funcționare, Bluehost nu este numărul unu. Cu toate acestea, Bluehost a reușit întotdeauna să rămână peste 99,9% uptime chiar și în cel mai rău caz, și este de obicei mai bun decât asta.

bluehost uptimeDeși este adevărat că timpul de funcționare nu este întotdeauna perfect, timpii de răspuns sunt foarte mari. Chiar și numerele mai mari sunt în continuare pe partea mai bună a industriei.

Pentru că este o gazdă globală excelentă, cu prețuri decente, performanțe bune, caracteristici solide și o ușurință mare de utilizare și suport, Bluehost a obținut locul doi. Mai ești curios despre Bluehost? Te-am acoperit.

Pro-uri

 • Deși primul nivel este mai ieftin decât de obicei pentru primul termen, al doilea și al treilea nivel sunt accesibile pentru primul termen și au prețuri standard pentru termenii următori.
 • Timpul de funcționare este în general destul de bun, iar timpul de răspuns este excelent.
 • În general, alocarea bună a resurselor.
 • Bluehost este foarte ușor de utilizat și este excelent pentru începători. Chiar și pentru clienții intermediari sau cu cunoștințe, Bluehost simplifică lucrurile.
 • Asistență unic bună pentru clienți.

Contra

 • Prețurile sunt în general bune, dar primul nivel este pe partea mai scumpă pentru primul termen. Cu toate acestea, prețul de reînnoire este destul de standard.
 • Uptime-ul este de obicei bun, dar din când în când poate fi puțin sub standard.
 • Da, caracteristicile și resursele sunt în general bune, dar unele lucruri ar putea fi adăugate la al doilea sau al treilea nivel, după părerea mea, pentru a menține concurenții caracteristici.

Accesați Bluehost

3. FastComet

banner-ul fastcometFastComet este una dintre opțiunile mele preferate pentru găzduire web. De ce? Deoarece FastComet este singura companie majoră de găzduire care nu are prețuri de reînnoire semnificativ mai mari. În mod obișnuit, prin găzduire web, primul dvs. an de serviciu va fi de câțiva dolari pe lună, dar al doilea an înainte va crește mult prețul lunar, uneori chiar dublându-l.

Acest lucru este nefericit, dar atât de universal, nu puteți face nimic despre asta … decât dacă utilizați FastComet, care pur și simplu păstrează prețul de reînnoire la fel ca prețul inițial de achiziție! Da, chiar dacă ulterior schimbă prețul standard.

Probabil că asta înseamnă că prețul lor lunar inițial este mai mare decât media, nu? Nu, nu chiar. FastComet pornește de la 2,95 USD, care se află la sfârșitul inferior al mediei și se extinde de-a lungul a trei niveluri până la 5,95 USD.

plan fastcometPuteți obține aproape toate caracteristicile obișnuite la alte gazde, precum și unele la nivel de intrare, care sunt rezervate în mod obișnuit pentru conturi mai avantajoase cu alte companii. De exemplu, FastCloud
are conturi de e-mail nelimitate, baze de date nelimitate, conturi FTP nelimitate, BitNinja Server Security, CloudFlare CDN, SSL și backup-uri zilnice gratuite.

Nivelurile superioare au opțiuni DNS private, un manager de restaurare cu 1 clic, dublează sau triplu CPU și RAM, SSL mai bun și multe altele. Nivelurile mai mari au tot ce ai nevoie, dar faptul că prețul inițial este prețul de reînnoire face totul mult mai bun.

În plus, din experiența mea, FastComet este ușor de utilizat, are asistență excelentă pentru clienți și securitate bună. Care este problema? Pentru persoanele care doresc opțiuni de găzduire partajate, nu este FastComet culmea? La urma urmei, este cu ușurință cea mai bună ofertă din punct de vedere al caracteristicilor și prețului.

În timp ce FastComet este o sumă foarte mare, acesta rămâne scurt pe cel mai important articol din hosting: găzduirea propriu-zisă! FastComet este în general bine, dar în experiența mea, timpul de funcționare a fost un pic mai rău decât unii dintre ceilalți aici, iar timpul de răspuns a fost semnificativ și constant mai lent decât alte opțiuni de top..

fastcomet uptimeLucrul bun este că FastComet a păstrat lucrurile la 99,9%, dar, din nou, aceste scoruri nu sunt la fel de excelente ca unele dintre celelalte. Deși timpul de răspuns și timpul de funcționare nu sunt sfârșitul lumii, mă face să cred că FastComet nu este cel mai bun pentru cei care prioritizează puternic performanța..

Dar, pentru oricine dorește să riște aceste numere și caută o soluție foarte rentabilă, FastComet va fi probabil cea mai bună alegere. Dacă doriți să cunoașteți mai multe detalii, recenzia noastră FastComet are mai multe informații, plus o înregistrare de funcționare și mai lungă pentru a fi verificată.

Pro-uri

 • Opțiune bugetară excelentă pentru cei care doresc să cheltuiască constant o sumă mică de bani, fără a sacrifica caracteristicile.
 • Prețuri foarte stabile și ambalaje ale produselor.
 • Set puternic de funcții, în special pentru preț. Opțiunea la nivel de intrare, în special, este unul dintre cele mai bine prezentate pachete de gazduire web pe primul nivel pe care le-am văzut.

Contra

 • Timpul de funcționare și timpul de răspuns nu sunt la fel de bune ca unele dintre celelalte opțiuni de aici.
 • Unele limite de depozitare chiar și la nivelurile mai ridicate.

Accesați FastComet

4. SiteGround


Dintre toate opțiunile de aici, cred că SiteGround este una dintre cele mai apreciate. Are o reputație reală solidă și toate tipurile de proprietari de site-uri par să le placă.

O parte din motivul pentru care se respectă este faptul că, deși este imens, este deținut în mod independent:site-ul despre companie

Adică, spre deosebire de Bluehost (de exemplu), nu există conglomerat în partea de sus.

Și după cum vedeți, gestionarea a peste 2 milioane de domenii este un număr destul de imens. Cu siguranță, SiteGround trebuie să facă ceva corect, nu?
Ei bine, aș spune așa.

Dar știu ce gândești – este SiteGround scump sau prea costisitor? Ei bine, să aruncăm o privire mai întâi:planul site-ului

Am multe lucruri bune de spus despre SiteGround, dar ar trebui să fiu sincer cu tine mai întâi: prețul nu este tocmai „ieftin”.

Înainte de a intra în el, permiteți-mă să clarific: primiți o mulțime de lucruri cu SiteGround, iar acest lucru face ca prețul să nu fie prea prost. În schema de lucruri, întreprinderile nu vor reține câțiva dolari pe lună, dacă avantajele merită.

Dar pentru persoanele care au nevoie de cea mai ieftină gazdă disponibilă – adică, de obicei, persoane și pasionați – probabil, SiteGround nu este așa. Prețurile de pornire pentru planuri sunt puțin mai mari decât media.

Dar prețurile de reînnoire sunt, de asemenea, la un nivel mai ridicat al mediei – chiar și cel mai ieftin plan SiteGround poate fi puțin scump în comparație cu unele din celelalte gazde bugetare..

Dar prețul este doar o parte din imagine. Unul dintre avantajele excelente ale SiteGround este setul de caracteristici care vine cu acesta:
site-ul caracteristică esențială
După cum vedeți, „caracteristicile esențiale” – pe care le oferă fiecare plan – sunt destul de bune. Traficul nu este nemodificat, există baze de date MySQL nelimitate, SSL gratuit, conturi de e-mail gratuite și un constructor de site-uri gratuit.

Chiar dacă credeți că acest tip de CDN gratuit de bază CloudFlare este impresionant. CloudFlare CDN poate îmbunătăți performanța și timpul de încărcare pentru vizitatorii din întreaga lume.

Și backup-urile zilnice sunt nemaipomenite, mai ales când consideri că atât de multe gazde au doar copii de rezervă săptămânale sau lunare pentru planurile de nivel de intrare.

Acum, acestea sunt doar esențiale. Următoarele două niveluri obțin caracteristici premium:
caracteristica site-ului
Acest lucru facilitează în primul rând configurarea site-ului dvs. și crește performanța. Caracteristicile geeky sunt similare, prin faptul că sporesc performanța și acordă, de asemenea, conformitatea PCI (ceea ce vă permite să procesați în siguranță tranzacțiile online).

Dezavantajul tuturor acestor lucruri, desigur, sunt limitele de stocare. În mod realist, hosting-urile web partajate NU au o stocare limitată, chiar dacă planul dvs. de găzduire spune că aveți spațiu de stocare nelimitat.

Deci, pentru SiteGround să punem o limită la 10 GB nu este atât de rău pe cât ar putea părea la început. De fapt, este destul de realist, majoritatea oamenilor aflați în planuri de intrare nu vor folosi mai mult de 10 GB. Dar tot cred că este prea rău că au limita acolo. Pe partea strălucitoare, este stocarea SSD (care funcționează mai bine)!

O notă importantă despre SiteGround: este foarte bună pentru WordPress. De fapt, WordPress.org recomandă SiteGround împreună cu alte două gazde, cel mai bine pentru găzduirea WordPress.

Acest lucru se datorează faptului că SiteGround, pe lângă faptul că este fiabil și ușor de utilizat, are o mulțime de funcții care facilitează configurarea sau transferul site-urilor WordPress. Așadar, acesta este un punct special al SiteGround.

În afară de asta, SiteGround este destul de ușor de utilizat (chiar dacă nu utilizați WordPress) și are un suport excelent pentru clienți. Deci, SiteGround, în general, se descurcă bine în majoritatea domeniilor, inclusiv în funcții – singurele probleme de până acum sunt limitele de preț și de stocare.

Trebuie să ne uităm la altceva: uptime, desigur. Deoarece SiteGround poate fi bine primit, dar hostingul partajat peste tot este susceptibil de întreruperi și performanțe slabe. Iată cum a făcut SiteGround pentru mine:
site-ul site-ului de testare
În măsurătorile mele, SiteGround a efectuat EXCELENT. Nu este perfect, dar este destul de aproape. Și nu numai că timpul de funcționare este în general super mare, timpii de răspuns sunt decenți.
Nu la fel de jos cât mi-aș dori, desigur, dar nu în partea superioară pe care am văzut-o cu alte gazde. Voi lua ceea ce pot primi.

Deci, în general, SiteGround este o gazdă web cu adevărat solidă și ușor unul dintre cei mai buni din afaceri. Caracteristicile sunt destul de bune, este excelent pentru WordPress, iar performanțele sunt solide.

Singurul dezavantaj real este că SiteGround ar putea fi excesiv și puțin prea scump, pentru persoanele care au nevoie de gazde ieftine și site-uri web mai puțin solicitante.

Dacă doriți să aflați mai multe despre SiteGround – ați ghicit! Vezi recenzia noastră completă SiteGround.

Pro-uri

 • Caracteristici destul de bune, în general. Copii de rezervă zilnice și CloudFlare CDN sunt incluse pentru TOATE nivelurile, iar al doilea și al treilea nivel au funcții și mai avansate.
 • SiteGround este potrivit în special pentru site-urile WordPress.
 • SiteGround a fost constant unul dintre cele mai performante gazde pe care le-am testat, în ceea ce privește timpul de funcționare.

Contra

 • Mai mare decât prețurile de pornire medii și mai mare decât prețurile medii de reînnoire.
 • Trecerea la un nivel mai ridicat nu este nesemnificativă din punct de vedere al prețului.
 • Limitele de depozitare par un pic zgârcite.

Accesați SiteGround

5. Gazduire A2

Până în prezent, această listă a fost un mix de underdogs și nume masive. Găzduirea A2 este un alt subdog: nu știm exact dimensiunea acesteia, dar este evident că nu este egal (în dimensiune) cu Bluehost sau SiteGround.

Deci, ce aduce A2 Hosting la masă? În ciuda faptului că este un nume relativ mic, A2 Hosting are un pumn în ceea ce privește caracteristicile, iar prețul lor este rezonabil – în plus, acestea oferă mai multe opțiuni decât majoritatea companiilor.

plan de găzduire a2A2 Gazduire oferă atât planuri Linux, cât și planuri Windows.

a2 găzduire ferestre planDiferențele de preț nu sunt prea importante și este plăcut să vezi aceste opțiuni disponibile pentru cei interesați. Diferența dintre serverele Linux și Windows este un subiect pentru o altă zi, dar pe scurt: pentru majoritatea utilizatorilor interesați de găzduirea partajată, serverele Windows pot fi mai bune pentru site-urile / aplicațiile .net. Utilizatorii mai avansați, cu nevoi mai mari, ar putea prefera ferestrele din motive mai avansate, dar aș sugera Linux pentru majoritatea dintre voi.

În orice caz, alocarea funcțiilor nu este rea. Începi cu un singur site, stocare și transfer nelimitat, plus SSL gratuit, dar din păcate doar cinci baze de date. Al doilea nivel este destul de accesibil, inclusiv prețul de reînnoire și nu restricționează resursele.

Pe hârtie, lucrurile nu sună prea impresionant, dar A2 Gazduire are o mulțime de protocoale și funcții de securitate suplimentare pentru găzduire web, care sunt incluse în mod implicit. În plus, A2 Hosting are o mulțime de suplimente și upgrade-uri disponibile.

Cea mai mare dintre acestea este actualizarea „Turbo” (a se vedea lista de funcții de mai sus), care îmbunătățește enorm performanța. Chiar și în afară de asta, sunt disponibile opțiuni de actualizare diverse și mai mici.

a2 caracteristici de găzduireÎn ceea ce privește ușurința de utilizare sau asistența pentru clienți, puteți crede că A2 Hosting suferă din cauza dimensiunilor mici. Din fericire, nu este cazul. Cu toate că nu găsesc A2 Hosting super user-friendly, nu este greu de utilizat sau de învățat.

Reprezentanții sunt în general buni și răspund în timp util, dar nimic nu aș considera excepțional. Baza de cunoștințe este destul de nesemnificativă, dar totuși utilă. Este în regulă – sprijinul A2 este încă suficient de bun pentru a termina munca.

Partea de față este că A2 Gazduire este puțin mai bună pentru utilizatorii mai avansați. Este dezvoltator prietenos și este bun pentru persoanele cu idei foarte specifice despre nevoile lor de găzduire. Este, într-un cuvânt, comod și foarte personalizabil.

A2 Gazduire are o mulțime de opțiuni pentru îmbunătățirea performanței. Acestea sunt destul de accesibile dacă sunteți interesat și vă pot îmbunătăți site-ul. Cu toate acestea, am fost mai interesat de performanța la nivel de bază, fără actualizări.

a2 care găzduiește timpul de funcționareAh … da, un pic nefericit aici. Partea strălucitoare? A2 Gazduire a reușit în mare parte să rămână peste 99.9% uptime. Dezavantajul? Este foarte inconsistent să rămână peste nota de 99,95% și chiar o lună a scăzut până la capătul scăzut de 99,8%.

În plus, timpii de răspuns sunt destul de mari, în mod constant. Acest lucru înseamnă că A2 Gazduire este un risc pentru cei care mizează cu adevărat pe uptime de calitate și timp de răspuns. Dacă aceste lucruri sunt mai puțin prioritare pentru dvs., A2 Gazduire ar putea fi o opțiune excelentă – dar poate nu este o idee grozavă dacă căutați soluții de comerț electronic, decât dacă sunteți interesat să adăugați upgrade-uri.

Însă actualizările nu ar trebui să constituie o parte obligatorie a funcționării serviciului dvs., așa că motivul pentru care A2, în ciuda faptului că este în general solid și bun dacă utilizați tot ceea ce oferă, este în ultimul loc. Totuși, nu vă lăsați păcălit, este totuși bine pentru găzduire web (și alte tipuri de găzduire, dacă sunteți curios).

În plus, are o garanție de returnare a banilor oricând dacă nu îți place serviciul!

Pro-uri

 • Excelent pentru utilizatorii care doresc opțiuni: există posibilitatea de a alege între planurile Linux și Windows și numeroasele upgrade-uri disponibile.
 • A2 Gazduirea poate să funcționeze bine dacă folosiți la maximum infrastructura și actualizările sale În plus, actualizările sunt adesea accesibile.
 • Pe baza ultimelor două puncte, Găzduirea A2 este deosebit de bună pentru cei care anticipează necesitatea scalării, dar totuși doresc să rămână în cadrul unei structuri accesibile de găzduire web.
 • A2 Gazduirea este compatibilă pentru dezvoltatori: acceptă o mulțime de scripturi și chiar ușurează dezvoltatorii să funcționeze direct.

Contra

 • Prețurile la al treilea nivel sunt cam scumpe la reînnoire, deși nu este nimic nebun.
 • Asistență medie pentru clienți și ușurință în utilizare. Destul de bun, dar nimic excepțional.
 • Performanța nu este excelentă la nivel de bază (fără upgrade-uri, cu funcții implicite).

Accesați Găzduirea A2

Concluzie

Wow! Deși găsirea celei mai bune găzduiri web ar fi putut fi descurajatoare la început, sperăm că această listă a ajutat la simplificarea lucrurilor. Doar pentru a vă asigura că suntem pe aceeași pistă și pentru a vă asigura că puteți găsi cea mai bună formă de găzduire, voi reitera câteva lucruri.

În primul rând, uită-te la toate lucrurile la care ne-am uitat. Când vine vorba de preț și caracteristici, nu uitați să fiți atenți la prețurile de reînnoire; ce caracteristici sunt incluse gratuit pentru totdeauna și ce taxe au după primul an; plus ce caracteristici sunt realist necesare. De cât spațiu de stoc ai nevoie cu adevărat?

În afară de prioritizarea acestor aspecte ale prețurilor și caracteristicilor, este foarte important să acordăm atenție performanței. Chiar dacă nu sunteți o afacere sau nu sperați să câștigați bani din site-ul dvs., probabil că aveți un interes pentru un site care funcționează, corect?

Aici, la Hosting Pill, vă oferim câteva instrumente gratuite pe care le-ați putea găsi utile în acest domeniu. În loc să plătiți pentru un calcul de funcționare, verificați-ne pe ale noastre în timp ce încercați diferite gazde web.

Puteți utiliza, de asemenea, verificarea site-ului web. Este la fel de simplu cum sună numele: trebuie doar să introduceți adresa URL a site-ului dvs. și să verificați dacă site-ul este jos doar pentru dvs. sau pentru toată lumea!

Testarea gazdelor de care sunteți interesat ar putea fi un lucru prea mare, așa că puteți vedea doar măsurătorile de funcționare aici. Toate gazdele pe care le măsurăm sunt aici – nu doar cele din această listă!

Deoarece această listă este acum, cred că este un început destul de bun. Toate aceste gazde sunt opțiuni excelente de găzduire web, dar fiecare are propriile sale puncte forte.

GreenGeeks este accesibil pentru primul an și un pic mai prețios după aceea, dar oferă o mulțime de caracteristici, are performanțe deosebite și este ecologic.

Bluehost este probabil cea mai bună variantă: prețurile și funcțiile sunt în regulă, performanțele sunt foarte bune și excelează cu ușurința în utilizare și asistența pentru clienți..

FastComet are o asistență bună pentru clienți, dar principala sa forță este negocierea fenomenală pe care o prezintă: tone de funcții pentru prețuri mici, care nu devin mai mari la reînnoire. Singura problema? Performanțele sale nu sunt la fel de bune ca Bluehost și GreenGeeks.

SiteGround oferă o valoare excelentă pentru găzduire pentru primul termen și are prețuri standard după aceea. Nu este excelent în ceea ce privește funcțiile, dar are performanțe foarte bune pentru prețul și simplitatea sa, plus o funcție de asistent personal, care este o atingere frumoasă.

A2 Gazduire, pe locul cinci, este excelent pentru întreprinderile care doresc să facă upgrade-uri pentru performanțe deosebite și pentru cei care sunt mai atenți din punct de vedere tehnic la nevoile lor de găzduire web, dar nu este la fel de grozav pentru cei care caută doar opțiuni bugetare (precum persoane fizice și pasionați ).

Puteți încerca toate acestea cel puțin treizeci de zile și, în unele cazuri, mai mult, deci nu așteptați. Găzduire fericită!

cea mai buna infografie web hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector