Cele mai bune furnizori de găzduire pentru distribuitori din 2020 (numărul 2 este preferatul meu)

Gazduirea revânzătorilor este ceva oferit de unele platforme de hosting. Cu toate acestea, nu toate platformele de găzduire oferă opțiunea de găzduire a distribuitorilor.


Deci, ai decis să pornești propria soluție de găzduire web? Ei bine, atunci este o opțiune care vă permite să faceți asta.

Da, vorbesc despre gazduirea revânzătorilor.

Gazduirea revânzătorilor este foarte diferită conceptual de găzduirea web obișnuită. Acest lucru vă permite să fiți o gazdă web la un cost de întreținere eficient scăzut și vă permite să vă bucurați de profiturile pe care le obțineți.

Așadar, practic folosind găzduire pentru revânzători, poți prezenta ca furnizor de găzduire web. Deși aceasta este o definiție foarte scurtă a găzduirii pentru revânzători, permiteți-mi să ofer mai multe detalii despre ce este hostingul pentru distribuitori și de cine beneficiază.

Pentru ce este reînnoit gazduirea și pentru cine este destinată?

Așa cum am menționat mai sus, găzduirea revânzătorilor vă permite să acționați ca gazdă web. Deci, în calitate de cumpărător revânzător, acționezi ca mediator între furnizorul revânzător și clientul final.

Aici puteți oferi lățimea de bandă necesară, spațiu, cPanel pentru clientul final. Anumiti distribuitori vă permit, de asemenea, să vă adăugați marca. Acesta este un mod mai ușor de a furniza servicii de găzduire web în cazul în care nu aveți infrastructura necesară.

Puteți verifica opțiunile de găzduire a distribuitorilor în cazul în care doriți să furnizați servicii de găzduire, dar nu aveți următoarele

 • Buget suficient pentru configurarea infrastructurii complete
 • Experiență tehnică suficientă pentru a face față actualizărilor hardware / software sau probleme tehnice
 • Distribuție geografică suficientă a locațiilor sau a centrelor de date
 • Nu se poate oferi suport 24 de ore din 24 pentru 7 ore pentru găzduire web

În cazul în care aveți una dintre problemele de mai sus, găzduirea revânzătorului este un pariu sigur. Gazduirea revânzătorului vă oferă o soluție de pachet integral în cazul în care doriți să începeți propria afacere de găzduire web.

Multe platforme de găzduire a distribuitorilor oferă servicii suplimentare, cum ar fi:

 • Asistență utilizator final
 • cPanel
 • SSL
 • Portal pentru gestionarea tuturor conturilor – software de facturare WHMCS, software Helpdesk
 • personalizări

Caracteristicile de găzduire ale distribuitorilor diferă între diversele opțiuni disponibile pe piață.

Cum să devii un distribuitor de gazduire?

Un revânzător de găzduire acționează ca un afiliat pentru furnizorul propriu de gazdă web și poate permite revânzătorului de găzduire să câștige bani în plus.

Pentru a deveni distribuitor de găzduire, trebuie să faceți următoarele:

 • În primul rând, faceți suficiente cercetări de piață pentru a alege un serviciu de găzduire cu experiență și de încredere
 • Pentru acest furnizor de revânzători, alegeți cel mai bun pachet potrivit în funcție de cerința și bugetul dumneavoastră
 • Alegeți opțiunile de gateway de plată necesare prin care puteți accepta plata de la clienți.
 • Completați detaliile necesare și plătiți conform planului
 • Lansați site-ul dvs. pentru a facilita vânzarea serviciilor de găzduire
 • Piața site-ului dvs. web pentru a îmbunătăți vânzările

Începerea de a fi revânzător de hosting este simplu și nu necesită prea multă expertiză.

Acest lucru pare interesant, nu-i așa? Este un vis devenit real pentru persoanele care așteaptă cu nerăbdare să-și înceapă propria afacere de găzduire web, dar nu știu de unde să înceapă sau să aibă alte constrângeri.

Cu aceasta, permiteți-mi să vorbesc mai multe despre cel mai bun hosting de distribuitori disponibil pe piață.

hostingpillCel mai bun furnizor de găzduire furnizori

 1. ResellerClub
 2. GreenGeeks (Favoritul meu)
 3. MilesWeb
 4. SiteGround
 5. Gazduire InMotion
 6. Hai tăticu

1. ResellerClub:

ResellerClub

ResellerClub oferă o alegere mai bună a produsului, deoarece platforma acceptă mai multe hostinguri care includ – hostinguri comune, hosting dedicat, VPS, hosting pe bază de cloud. ResellerClub oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

ResellerClub fiind dedicat complet hostingului pentru revânzători vine cu un suport comunitar. De asemenea, este acceptată opțiunea de reseller de domeniu. Opțiunile versatile de găzduire a distribuitorilor par să fie unul dintre punctele cele mai puternice.

Aici veți obține un cont de revânzători gratuit, cPanel gratuit, WHM gratuit, instalator Softaculous, migrare gazdă gratuită, optimizare a performanței, upgrade-uri, asistență la apel. Astfel, în timp ce sunteți gazdă web, puteți folosi aceste funcții furnizate de ResellerClub.

Rețeaua este alimentată de CloudFlare CDN pentru a oferi performanțe ridicate și viteză. Aceasta are suport pentru Windows, precum și pentru găzduirea distribuitorilor Linux. Planurile de găzduire a distribuitorilor Linux sunt după cum se arată mai jos.

Bluehost planifică Linux

Toate planurile acceptă cPanel nelimitat, însă au restricții de spațiu pe disc. În mod similar, aveți și găzduire pentru distribuitori Windows, care are planuri de gazdă, așa cum se arată mai jos:

Windows Bluehost

În general, planurile sunt accesibile atât pentru Windows cât și pentru Linux.

Pro-uri

 • Planuri versatile cu suport pentru revânzători Windows și Linux
 • Include caracteristici de securitate de bază
 • Include conturi nelimitate cPanel și Plesk

Contra

 • Suport mediu
 • Reînnoirile au un preț ridicat

Accesați ResellerClub

2. GreenGeeks:

Greengeeks banner

GreenGeeks, o platformă populară de găzduire pentru găzduirea sa verde, are și opțiunea de găzduire a revânzătorilor. Aceasta nu include niciun spațiu de disc specific sau restricție de lățime de bandă, spre deosebire de ResellerClub.

Cu toate acestea, GreenGeeks are o restricție la numărul de cPanel pentru fiecare plan. În plus, planul include și WHMCS. Mai jos sunt enumerate toate planurile de găzduire a revânzătorilor GreenGeeks.

Planul GreenGeeks

Într-un fel, GreenGeeks devine la prețuri accesibile pe măsură ce îți îmbunătăți serviciile. Puteți folosi contul de en-gros care începe de la 2 USD / lună.

GreenGeeks acceptă înregistrarea domeniului, migrarea domeniului, scalabilitatea resurselor instantanee, migrarea contului gratuit. GreenGeeks oferă performanțe rapide cu RAID-10, SSD, Caching, CDN și optimizare.

Personalizarea etichetei albe private pentru a afișa logo-ul mărcii dvs. și numele domeniului este posibilă cu GreenGeeks. Serviciile includ funcții avansate de securitate, împreună cu monitorizare 24/7 și asistență completă pentru clienți.

Toate acestea sunt legate de sprijinul comerțului electronic și de alte funcții prietenoase pentru dezvoltatori. Ca platformă de gazdă web, veți putea furniza clienților caracteristicile de mai jos.

Caracteristici GreenGeeks

În general, GreenGeeks oferă funcții accesibile și multiple în hostingul său pentru Reseller.

Pro-uri

 • Suportă eticheta albă
 • Servicii performante, fiabile, cu caracteristici avansate de securitate.
 • Spațiu și bandă nelimitată pe disc
 • Accesibil și ușor la scară
 • Bun sprijin

Contra

 • Limită numărul de cPanel

Accesați GreenGeeks

3. MilesWeb:

găzduire de distribuitori mileweb
MilesWeb oferă gazetă pentru distribuitori pentru freelanceri în devenire, care doresc să gestioneze mai multe site-uri web sau proiecte simultan, fără a fi nevoit să creeze o găzduire separată pentru fiecare.

La fel ca toate celelalte planuri, prețurile de Gazduire pentru Revanzări au fost, de asemenea, menținute scăzute & la prețuri accesibile, dar nu lipsesc de caracteristici.

Cu toate acestea, MilesWeb are o restricție asupra numărului de conturi cPanel și spațiu de stocare disponibil în fiecare plan. Însă toate planurile sunt preinstalate cu WHMCS, ceea ce este un plus deosebit. Mai jos sunt prezentate planurile oferite de MilesWeb în cadrul Gazduirilor pentru Reseller.

prețuri de găzduire a distribuitorului mileweb

După cum puteți vedea, MilesWeb devine mai mult & mai accesibil, deoarece vă poate extinde proiectul. Puteți începe cu 10 Conturi cPanel & 20 GB stocare la 290 $ / lună imediat ca cel mai accesibil plan.

Domenii nelimitate, lățime de bandă, baze de date MySQL & conturile de e-mail sunt disponibile în toate planurile revânzătorului. De asemenea, este inclus un certificat SSL gratuit, distribuitor de domeniu a / c, cPanel & Softaculous.

MilesWeb acceptă înregistrarea domeniului, migrația, scalabilitatea resurselor & migrare cont gratuit. Oferă performanțe rapide cu RAID-10, SSD, Website Builder, WHM, Malware & Protecție la scanare.

Caracteristici de găzduire a distribuitorilor mileweb

Toate caracteristicile menționate mai sus vin împreună cu garanția de returnare a banilor de 30 de zile a MilesWeb, asistență 24/7 & 99,95% uptime.

Pro-uri

 • Include WHMCS
 • Performanță bună cu securitate solidă
 • Accesibil & ușor scalabil
 • Suport client extins

Contra

 • Depozitare limitată & cPanel

Accesați MilesWeb

4. SiteGround:

Banner SiteGround

SiteGround acceptă găzduirea revânzătorilor pe baza creditelor pe care le alegeți. Un credit pentru revânzători va fi echivalent cu un serviciu de găzduire de un an. Obțineți un credit pe activare. Minim, aveți nevoie de 5 credite pentru a vă alătura programului de reseller.

Iată un grafic al prețurilor bazat pe demarcația creditului.

SiteGround Credite

SiteGround oferă un singur plan care poate gestiona aproximativ 10 km de vizite lunare. În timp ce utilizați hostingul de distribuitori SiteGround obțineți opțiunile de găzduire SiteGround care stau la baza acestora, ceea ce oferă o viteză considerabilă, securitate și servicii fiabile.

SiteGround a furnizat servicii fiabile și oferă un timp de funcționare de 99,99%. De asemenea, este acceptată opțiunea de etichetă albă. Obțineți un transfer de date nemodificat cu spațiu web de 10 GB. Include instalarea cPanel și softaculous.

Caracteristici SiteGround

La un nivel de bază, SiteGround are mai multe centre de date, stocare SSD, CDN gratuit, SuperCacher, suport HTTP / 2. Toate acestea devin automat disponibile atunci când alegeți SiteGround hosting pentru revânzători.

SiteGround are suport de comerț electronic integrat împreună cu caracteristici avansate de securitate și servicii de rezervă.

Caracteristici de securitate SiteGround

De asemenea, sunt încorporate mai multe caracteristici specifice dezvoltatorului, care sunt disponibile și atunci când optați pentru găzduirea revânzătorilor.

Pro-uri

 • Suportă caracteristicile de securitate în avans
 • Suport pentru etichetă albă
 • Serviciu de încredere, cu timp de funcționare bun (a pune link de recenzie)

Contra

 • Planul este complex de înțeles pentru începători
 • Lipsește sprijin

Accesați SiteGround

5. Gazduire InMotion:

Stil banner INmotion

Inmotion Hosting este bine cunoscut pentru opțiunile sale versatile de găzduire. Aceasta nu rămâne în urmă atunci când vine vorba de opțiunea de găzduire a revânzătorilor.

Aș dori să menționez că, Inmotion Hosting are o opțiune versatilă de găzduire a revânzătorului, deși pur și simplu limitat la Linux.

Planul include cPanel gratuit, WHMCS, SSL, IP dedicat, eNom și o mulțime de caracteristici de securitate încorporate. Inmotion Gazduire oferă transferuri gratuite de cPanel. eNom, care este distribuitor de domeniu gratuit, este de asemenea furnizat în cadrul planului de găzduire Inmotion.

Inmotion Hosting oferă o garanție de returnare de 90 de zile, instalator softaculous, soluție de etichetă albă, stocare bazată pe SSD și copii de rezervă gratuite. Planurile includ găzduirea prin e-mail împreună cu protecția DDoS și eliminarea de malware.

Planurile sunt la fel de accesibile. În timp ce acest lucru restricționează lățimea de bandă și spațiul pe disc, cPanel este nelimitat.

Există 6 planuri subliniate mai jos:

Planul de mutare

Planul de mutare

Inmotion Hosting permite copii de rezervă complete ale serverului și are un suport substanțial de comerț electronic. Toate planurile includ câteva caracteristici de bază, dar esențiale.

Caracteristici de mișcare

În general, toate planurile au suport pentru o mulțime de funcții. Mai jos sunt prezentate detaliile disponibile în fiecare plan.

Planuri INmotion

Cu toate acestea, puteți beneficia de asistența unui expert de hosting revânzător. Din nou, nu trebuie să menționez acest lucru, dar este inclus în plan.

Pro-uri

 • Planuri versatile cu multiple funcții încorporate
 • Suportă eticheta albă
 • Prețuri accesibile
 • Caracteristici bune de securitate cu servicii fiabile
 • Suporta cPanel nelimitat

Contra

 • Limită lățimea de bandă și spațiul pe disc
 • Reînnoirile au un preț ridicat, comparativ cu prețurile pentru prima dată

Accesați InMotion Hosting

6. GoDaddy:

Bannerul GoDaddy

O altă platformă gigantă de găzduire, nu rămâne în urmă în cursa când vine vorba de gazduirea revânzătorilor.

Gazduirea revânzătorilor GoDaddy oferă soluții WHMCS, soluții cPanel, etichete albe. Aceasta poate suporta până la 250 de conturi. Toate planurile includ lățimea de bandă nelimitată, baza de date și site-uri web.

Aceasta include, de asemenea, opțiunea de reseller pentru domeniile GoDaddy. Pentru primul an, primiți SSL gratuit. Puteți face scalări în orice moment și puteți utiliza până la 32 GB RAM. Avantajul GoDaddy este că permite găzduirea, precum și revânzarea domeniului.

GoDaddy oferă suport continuu pentru găzduirea revânzătorilor. Folosind acest plan, puteți oferi asistență clienților dumneavoastră.

GoDaddy oferă, de asemenea, un program Basic / Pro Reseller, care este diferit de găzduirea de la Reseller. De multe ori utilizatorii greșesc acest lucru pentru o găzduire revânzătoare.

Cu toate acestea, cu programul de revânzători Basic / Pro, gestionarea plăților este făcută de GoDaddy, în timp ce puteți avea un magazin specializat. Spre deosebire de aceasta, găzduirea revânzătorului oferă mai mult control utilizatorilor în care sunteți responsabil pentru plăți.

Gazduirea revânzătorului oferă 4 planuri diferite.

Planul GoDaddy

Pro-uri

 • Suportă eticheta albă
 • Oferă lățime de bandă nelimitată
 • Asistență bună pentru clienți pentru a permite gazduirea revânzătorilor
 • Oferă opțiunea revânzătorului de domeniu

Contra

 • Spațiu web limitat pentru fiecare plan
 • Oferă numai caracteristici de securitate de bază, fără soluție de rezervă
 • Trebuie să vă ocupați complet de asistența pentru clienți

Accesați GoDaddy

Concluzie:

Gazduirea revânzătorilor este o alegere bună pentru antreprenori sau agenții de web design care așteaptă cu nerăbdare să ofere soluții de găzduire web, dar nu au bugetul sau infrastructura pentru a face același lucru.

Toate opțiunile de găzduire a distribuitorilor menționate mai sus diferă în multe aspecte. Totuși, aici aș dori să subliniez o astfel de opțiune care iese în evidență.

GreenGeeks oferă multiple funcții și este bună opțiunea de a merge pentru revânzări. În timp ce toate sunt bune, GreenGeeks se remarcă ca fiind cel mai bun printre altele.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map