Cele mai bune furnizori WordPress de găzduire WordPress (numărul 1 este extraordinar)

Cele mai bune furnizori WordPress de găzduire WordPress (numărul 1 este extraordinar)

Cele mai bune furnizori WordPress de găzduire WordPress (numărul 1 este extraordinar)

WordPress este cu ușurință unul dintre cele mai bune sisteme de gestionare a conținutului – din multe metrici, este sistemul de gestionare a conținutului. Aproape că toată lumea a auzit despre WordPress – deși mulți consumatori ar putea cunoaște WordPress.com mai bine decât WordPress.org.


WordPress.org este un instrument incredibil și este gratuit de utilizat, dar nu vine cu găzduirea. Dacă puteți avea grijă de propriul dvs. hosting (și, probabil, propriul dvs. domeniu), puteți utiliza WordPress pentru a edita site-ul.

WordPress este atât de popular încât multe companii de găzduire oferă planuri orientate special către WordPress. Acum, câteva lucruri trebuie explicate aici.

În primul rând, unele dintre acestea sunt puțin exagerate. Puteți utiliza planuri normale de găzduire web partajate pentru a vă conecta la WordPress de cele mai multe ori – astfel încât companiile care oferă hosting WordPress partajat / web oferă practic gazduire web îmbrăcată. Este ceva de care să fie precaut.

În același timp, unele dintre aceste opțiuni au, de asemenea, caracteristici suplimentare sau prețuri decente, merită încă să fie examinate. În plus, unele companii oferă soluții WordPress gestionate care sunt pe partea de preț, dar oferă și servicii premium, orientate către WordPress.

Acum sunt multe de rezolvat aici. Majoritatea persoanelor pot instala WordPress pe un cont de găzduire web normal și va funcționa bine – așa că unele dintre elementele din această listă sunt aici, deoarece oferă prețuri de găzduire web pentru găzduire WordPress.

Alte articole de aici oferă soluții WordPress gestionate, care sunt mai bune pentru companii. Și, desigur, unele companii de aici fac ambele.

O altă notă rapidă pentru această listă: există unele lucruri care sunt foarte frecvente pentru produsele WordPress Gazduire.

Dacă ceva face lista de argumente pro și contra, probabil înseamnă că este special – de exemplu, multe produse de găzduire WordPress vin cu o anumită formă de asistență pentru clienți, dar voi face o notă atunci când companiile furnizează reprezentanți de asistență clienți deosebit de bine pregătiți pentru WordPress..

Există un ultim lucru pe care aș dori să-l spun despre această listă: toate opțiunile de aici sunt solide. Da, au fost clasate dintr-un motiv, dar adevărul este că companiile au primit blocajul de găzduire WordPress în aceste zile.

Asta nu înseamnă că niciuna dintre aceste opțiuni sunt soluții perfecte de găzduire WordPress … doar că au reușit cumva să facă o treabă grozavă. În special, ultimele trei opțiuni sunt apropiate și va trebui să analizați cu atenție ceea ce doriți în mod special înainte de a începe să emite numele.

Aici am dat un rang bazat pe experiența noastră.

Cel mai bun gazduire WordPress 2020:

Hosting
Preț
Viteză
Uptime
Usability
Evaluarea mea, nivelul meu
Bluehost$ 2,95 / lună346ms100%CEL MAI BUN★★★★★
DreamHost$ 2,59 / mo1103ms100%BUN★★★★
SiteGround$ 3,95 / mo586ms100%BUN★★★★
HostGator$ 5,95 / mo1166ms99,99%BUN★★★★
A2 Gazduire$ 2,96 / mo1328ms99,96%BUN★★★★
In miscare$ 4,99 / mo326.29ms99,98%BUN★★★★
Web lichid$ 49 / mo576.32ms99,92%BUN★★★★

Fără alte detalii, să ne scufundăm într-o recenzie detaliată a fiecărei găzduiri WordPress.

1: Bluehost

bluehost a distribuit wordpress hosting

Ah, Bluehost – probabil una dintre cele mai faimoase companii de găzduire de acolo. Bluehost este, de asemenea, puternic asociat cu găzduirea WordPress. La fel ca și cele două opțiuni anterioare, Bluehost este recomandat de WordPress și combinat cu numele său masiv, Bluehost este o opțiune cu aspect bun.

Gist pentru Bluehost? Nu greșim prea mult și, deși nu este cel mai ieftin furnizor, planurile WordPress de găzduire partajate sunt în continuare oferte destul de bune..

Pro-uri

 • Înregistrarea gratuită a numelor de domeniu și unele niveluri includ confidențialitate gratuită pentru domenii.
 • Certificat SSL gratuit și domeniu gratuit (timp de 1 an) pentru nivelurile de intrare în sus. Nivelurile mai înalte permit site-uri și depozitare nelimitate.
 • Alegerea planurilor WordPress administrate și partajate, într-o gamă largă de prețuri.
 • CDN gratuit (pentru anumite niveluri).
 • În general, timpul de funcționare foarte solid (deși o lună nu a fost excelent pentru mine) și timpii de răspuns rapid.

bh uptime

 • Prețurile reînnoirilor nu sunt prea mari, iar uneori primul an poate fi semnificativ mai ieftin.
 • Ca și SiteGround, asistența Bluehost include experți WordPress. După cum am spus de câteva ori aici, un bun marker este pre-cumpărarea calității chat-ului live.

bh chat

bh chat

Contra

 • Unele dintre planurile de găzduire WordPress gestionate ar putea fi puțin pe partea cea mai scumpă, dar pentru întreprinderile mici, probabil că nu va fi un regres major..

Pentru că este una dintre cele mai bune companii de găzduire all-rounder, Bluehost încă reușește să exceleze în WordPress. Voi da credit acolo unde se cuvine: Bluehost primește desigur recomandarea mea și pentru aproape toată lumea.

2: DreamHost

banner de dreamhost

DreamHost, la fel ca SiteGround, este unul dintre cei trei furnizori de găzduire recomandate chiar de WordPress. DreamHost este un veteran în comunitatea companiilor de găzduire: există din 1996.

În ultimele două decenii, DreamHost a devenit o companie importantă de găzduire. Aceștia susțin că au servit peste 400.000 de clienți și 1,5 milioane de site-uri web. Cel mai impresionant, DreamHost a alimentat peste 750.000 de instalări WordPress – în mod clar, mulți clienți folosesc DreamHost pentru WordPress.

Deci, care este scorul? DreamHost este cu siguranță una dintre cele mai bune companii de găzduire pentru WordPress, cu un proces de gestionare și gestionare cu adevărat perfect, precum și caracteristici solide pentru prețuri decente.

Pro-uri

 • Proces de instalare fără sudură.
 • De asemenea, DreamHost are CDN.
 • Un preț scăzut la nivel de intrare face din DreamHost o opțiune bună pentru persoanele care doresc să economisească, precum și pentru cei care au nevoie de găzduire mai ușoară.
 • Timpul de funcționare foarte bun (cel puțin recent), deși timpii de răspuns ar putea fi puțin mai buni.

dh uptime

 • Stocarea SSD, traficul nelimitat, un certificat SSL preinstalat și copii de rezervă zilnice sunt disponibile pentru primul nivel.

Contra

 • După cum se arată, timpii de răspuns ar putea fi puțin mai buni.
 • Deși prețul de intrare este puțin mai mic, ai doar două niveluri, iar al doilea este semnificativ mai mare. Este, în esență, o opțiune de bază de WordPress sau o opțiune completă de WordPress, fără niciun motiv de mijloc.
 • DreamHost a fost lovit de un atac DDoS în vara anului 2017, care a redus timpul de funcționare. Acest lucru a determinat unii să concluzioneze că securitatea DreamHost nu este prea mare atunci când este testată efectiv.
 • E-mailul nu este inclus gratuit și necesită o actualizare.

Ca și în cazul SiteGround, da, DreamHost are recomandarea mea. Este greu să nu obții asta atunci când WordPress o recomandă! Precauția mea este scăderea prețului – unii oameni ar putea fi prinși la mijloc, iar unele întreprinderi mici sau mijlocii ar putea dori o varietate mai mare de opțiuni.

Accesați DreamHost

3: SiteGround

banner-ul site-ului

SiteGround este un alt nume al gazdelor. Ceea ce face ca SiteGround să iasă în evidență, însă, este că WordPress recomandă de fapt SiteGround (împreună cu următoarele două opțiuni, motiv pentru care sunt clasificate în acest fel).

Iată ideea pentru SiteGround: serviciul este de calitate generală la prețuri foarte standard. Mai mult, chiar și nivelurile de intrare beneficiază de asistență și caracteristici de înaltă calitate pentru clienți.

Pro-uri

 • În experiența mea, SiteGround a avut parte de cele mai bune perioade de funcționare.

sg uptime

 • Backup zilnic gratuit este inclus de la cel mai ieftin nivel în sus. Nivelurile mai mari obțin restaurări zilnice gratuite.
 • Procesul de instalare este incredibil de ușor.
 • Baze de date MySQL nelimitate de la cel mai ieftin nivel în sus.
 • Asistența clienților este fenomenală, mai ales că SiteGround are asistență WordPress specializată. Și mai bine, acest suport avansat este disponibil și pentru utilizatorii de primul nivel. Ca și alții aici, chiar și asistența lor normală pentru clienți este bună.

sg chat

 • SiteGround are CDN inclus pentru multe pachete.

Contra

 • Deși timpul de funcționare al SiteGround a fost excelent în experiența mea, timpii de răspuns pot fi puțin mai mari decât cei ideali. Acestea fiind spuse, ele sunt încă mai mici decât multe alte companii din această listă.
 • Deși primul an de găzduire are un preț normal / accesibil, prețurile de reînnoire pot fi semnificativ mai mari.
 • Depozitarea nu este nelimitată, indiferent de nivel. Acesta nu este cel mai rău lucru, dar alți furnizori dispun de un depozit nelimitat la prețuri similare sau mai mici.

Cum SiteGround se află în primele trei și recomandat de WordPress, puteți ghici probabil că da, are și recomandarea mea. Ai avea dreptate. Aș dori doar să-mi reiterez cuvântul de precauție pentru persoanele care caută găzduire WordPress accesibilă: aveți grijă la prețurile de reînnoire!

Accesați SiteGround

4: HostGator

banner de hostgator

HostGator este unul dintre cele mai mari nume din hosting și este un nume bine câștigat: HostGator a deservit peste 8 milioane de site-uri, ceea ce este destul de darnic impresionant.

Deci, care este tranzacția cu opțiunile WordPress ale HostGator? Site-ul lor face acest lucru un pic confuz, dar HostGator oferă două tipuri de găzduire WordPress: primul este gazduirea web WordPress, iar al doilea este Managed Cloud Hosting. Ambele sunt bune, dar HostGator este o opțiune deosebit de puternică pentru planurile sale de Cloud – au performanțe foarte mari.

Pro-uri

 • Lățime de bandă neschimbată, spațiu pe disc, certificat SSL gratuit și baze de date MySQL nelimitate pentru toate conturile de găzduire partajate, care include hosting WordPress partajat / web.

certificat ssl gratuit

 • Garanție de returnare de 45 de zile (spre deosebire de 30 de zile).
 • Un instrument de marketing prin e-mail este inclus gratuit, cu conturi la nivel de intrare în sus.
 • Dacă utilizați produse de găzduire partajate HostGator pentru WordPress, prețurile sunt în mod natural mai mici. Cu toate acestea, ofertele WordPress administrate de HostGator nu sunt prea proaste, într-o gamă de 6 – 10 $ (pentru primii termeni cel puțin).
 • HostGator are experți WordPress disponibili pentru asistență. În general, HostGator are o asistență pentru clienți foarte bună (ca dovadă, acesta este un eșantion de chat live pe care l-am făcut la deconectare, ca „client potențial”).

hg chat

hg chat

Contra

 • Deși timpul meu de utilizare cu HostGator a fost bun, timpii de răspuns au fost mai mari decât media mea, de-a lungul mai multor luni. Cu toate acestea, asta este pe găzduire web WordPress: utilizarea hostingului WordPress Cloud este mult mai bună.

hg uptime

 • Planurile WordPress administrate de HostGator nu permit utilizatorilor multe site-uri – maximum trei. Acest lucru este obișnuit pentru produsele WordPress administrate, dar unii ar putea fi dispuși să plătească pentru mai mult de 3 site-uri … scuze, fără zaruri!

HostGator primește recomandarea mea?

Da. Este fără îndoială una dintre cele mai bune gazde din zilele noastre și face o treabă foarte bună cu găzduirea WordPress – Aș dori doar câteva lucruri minore care să poată fi îmbunătățite.

Accesați HostGator

5: Gazduire A2

a2 găzduire banner

A2 este un nume care a reușit să-și păstreze o reputație destul de puternică, fără a fi o forță prevestitoare pe piața de găzduire. A2 este în jur de ceva timp – a fost fondată pentru prima dată în 2001 și a fost deținută independent de atunci, ceea ce este unic unic.

În ceea ce privește găzduirea WordPress, A2 oferă atât opțiuni gestionate cât și web. Are un preț și o caracteristică decente și, deși nu este cel mai bun vreodată, nu are prea multe de ce să vă plângeți.

Pro-uri

 • Puțin câteva opțiuni web și gestionate, cu o gamă de prețuri cuprinsă între 4 și 40 USD. Primul nivel al planurilor gestionate este relativ accesibil. În plus, puteți alege între Linux sau Windows hosting pentru aceste opțiuni.
 • Cea de-a doua opțiune de hosting WordPress partajată nu este cu mult mai mare decât prima, dar are în mod semnificativ mai multe caracteristici și resurse alocate.

a2 care găzduiește caracteristici partajate

 • Opțiunea la nivel de intrare are 5 baze de date, stocare nelimitată, certificat SSL, 25 de adrese de e-mail,
 • A2 are câteva opțiuni de creștere a vitezei. Unul dintre ei se numește Railgun Optimizer, care este un dolar suplimentar pe lună pentru planurile la nivel de intrare și crește semnificativ timpii de încărcare HTML, apoi alte lucruri precum CloudFlare și A2 Optimized pot spori semnificativ performanța (dar sunt rezervate de obicei pentru niveluri mai mari).
 • CPanel-ul A2 este unic eficient și puternic, deși trebuie să recunosc că estetica nu este pe gustul meu.
 • Chat-ul în direct este în general bun, chiar dacă serviciul nu este despre ce scrie acasă.

a2 chat 2

a2 chat 3

 • Timpul liber este excelent. (Puteți vedea cea mai recentă funcție de găzduire A2 aici)

a2 uptime

Contra

 • Mi-aș dori ca timpii de răspuns să fie ceva mai mari, dar, cu siguranță, nu am folosit pe deplin actualizările de performanță disponibile ale A2.
 • Nu este faptul că A2 este dificil de utilizat, dar celelalte servicii de aici pot fi puțin mai ușor de utilizat (în măsura în care merge hostingul WordPress partajat).

Așadar, recomand A2 Gazduire?

În mod neechivoc, da. A2 are suficientă putere și flexibilitate pentru a găzdui clienți mai mari cu nevoi mai mari, precum și persoane fizice, plus performanțele sale sunt constant ridicate.

Accesați Găzduirea A2

6: InMotion

stindardul imobilizării

InMotion este un nume bine respectat în hosting. Nu este neapărat cel mai mare furnizor, deși este încă o forță, dar are doar o reputație solidă. Această reputație a fost bine câștigată – cred că găzduirea WordPress este unul dintre punctele forte ale InMotion și arată unele dintre abordările mai unice ale InMotion.

InMotion oferă destul de multe planuri WordPress, astfel încât să găsești cel mai probabil unul care să se potrivească nevoilor tale. Aceste planuri sunt destul de bine aprovizionate și au performanțe ridicate, dar pentru persoanele fizice încep de partea cea mai scumpă.

Pro-uri

 • Domeniu gratuit
 • O gamă largă de opțiuni de prețuri, de la aproximativ 4,99 USD la 114,99 USD (pentru primii termeni).
 • Indemnizații destul de generoase pentru pachete de pornire sau de nivel secundar: 20.000-50.000 de vizitatori lunari, mai mult de stocare SSD de 40 GB, lățime de bandă nelimitată și conturi de email nelimitate. Este adevărat, unii furnizori au stocare nelimitată, dar puțini oameni vor avea nevoie într-adevăr de spațiu de stocare „nelimitat” – 40 GB este mai mult decât suficient pentru majoritatea opțiunilor la nivel de intrare.

găzduire prin expresie wordpress
inchidere cuvinte de cuvant

 • BoldGrid este inclus gratuit cu toate pachetele WordPress. BoldGrid este practic un plugin care face WordPress și mai ușor de utilizat (dacă nu este suficient deja). De asemenea, face ca managementul conținutului să fie ceva mai plăcut din punct de vedere estetic. Nu este pentru toată lumea, dar este în regulă – este opțional.
 • Cu câteva excepții, majoritatea prețurilor de reînnoire nu sunt semnificativ mai mari decât prețurile la primul termen.
 • Garanția de returnare a banilor este de 90 de zile, nu de 30.

Contra

 • Opțiunile mai ieftine sunt pe partea mai scumpă – câțiva dolari peste normal și chiar pentru primul an (deși prețurile de reînnoire sunt destul de normale). Întreprinderile mici vor fi probabil neafectate, dar unele persoane pot economisi bani, mergând la alți furnizori.
 • În timp ce asistența clienților este în general solidă, am avut câteva probleme ușoare cu chatul live. Sunt destul de minore, dar practic am găsit persoana cu care vorbeam greu de înțeles, iar timpul de așteptare a fost de aproximativ 2 minute pentru un răspuns real, nu 1. Deși spus acest lucru, este un aspect destul de minor de îngrijorare, deoarece în general Am primit întrebarea la câteva minute.

im chat

Aș recomanda InMotion?

Da pentru majoritatea oamenilor, dar principala mea calificare este aceasta: nu, pentru persoanele cu nevoi mai ușoare care caută să economisească bani. Există opțiuni mai ieftine cu o calitate similară.

Accesați InMotion

7: Web lichid

banner web lichid

Liquid Web este una dintre cele mai unice companii de hosting aici pe această listă.

În timp ce celelalte nume de aici fac un mix de găzduire partajată și găzduire administrată pentru nevoi mici și mijlocii, Liquid Web este specializat în găzduirea administrată. Este destinat special pentru profesioniști și agenții web – persoane cu nevoi mai mari, dar care nu sunt companii uriașe.

Așadar, există ideea pentru Web Liquid: este destul de solid, dar probabil nu pentru persoanele care rulează site-uri personale. Cu toate acestea, este o opțiune bună pentru companii (inclusiv pentru cele mai mici).

Pro-uri

 • Planurile de întreprindere sunt disponibile pentru gestionarea a peste 100 de site-uri.

100 de site-uri

 • iThemes Sync este inclus pentru toate pachetele. iThemes Sync este un instrument care vă permite să gestionați multe site-uri WordPress simultan, dintr-un tablou de bord – simplifică enorm lucrurile.
 • Trafic nelimitat și garantează că nu veți fi taxat cu taxe.
 • Site-ul de înscriere inclus cu toate pachetele (vă permite să faceți testări mai ample înainte de a face site-ul dvs. să fie live).
 • Instrumentele dezvoltatorilor și accesul complet la server vă oferă / echipei dvs. un control mai mare asupra găzduirii.
 • Asistența clienților Liquid Web este foarte bună. Acest lucru este de așteptat, deoarece o parte a oferirii unui produs de găzduire bun gestionat are personal și reprezentanți cu adevărat de ajutor, dar totuși face ca Liquid Web să iasă în evidență. În exemplul de chat, a durat aproximativ 30 de secunde pentru a răspunde la întrebarea mea.

chat 2

Contra

 • Dacă sunteți o persoană fizică, sau altfel conduceți un site mic și nu anticipați mult trafic, Liquid Web nu este cel mai accesibil. Prețurile încep de la 100 USD pe lună, pentru 10 site-uri.
 • Acesta nu este un defect major, dar stocarea este un pic limitată pentru gama de preț (acordată, este stocarea SSD). Opțiunea de pornire vă oferă 50 GB stocare SSD pentru 10 site-uri: va fi suficient pentru majoritatea, dar dacă ați utilizat fiecare site, veți obține doar o medie de 5 GB.

Așadar, vă recomand Liquid Web?

Aș spune că da, dar cu câteva calificări. Nu recomand Liquid Web pentru oricine este un hobbyist sau un freelancer de scurtă durată. Nici nu o recomand fiecărei întreprinderi mici – nu aș recomanda decât acele companii mici sau mijlocii (IMM-uri) care au nevoi de găzduire foarte stricte și doresc un management de înaltă calitate.

Dacă nu vă aflați în această nișă, atunci puteți găsi produse gestionate mai puțin costisitoare sau produse neadministrate, care sunt semnificativ mai ieftine, care pot totuși să facă treaba bine.

Accesați site-ul web lichid

Concluzie

Care este cel mai bun hosting WordPress? Desigur, niciuna dintre acestea nu poate face pe fiecare cititor fericit. Pentru întreprinderile mici, Liquid Web are cea mai bună specializare, dar, HostGator, A2 hosting, sau chiar Bluehost sunt bune pentru a satisface nevoile puternice WordPress.

Pentru persoanele care doresc să ruleze propriile bloguri sau site-uri personale, majoritatea opțiunilor de aici vor fi suficient de decente, dar DreamHost este deosebit de bun pentru cei care caută să economisească bani (și în special pentru primul an).

Bluehost este unul dintre cei mai buni.

Desigur, ar trebui să luați în considerare care sunt propriile dvs. priorități, dar acestea sunt unele dintre cele mai bune nume în hosting și, cu siguranță, lideri în hostingul WordPress. Și hei – toate acestea au garanții de returnare a banilor.

Deci, dacă nu sunteți sigur … încercați-le!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector