Cele mai bune teme Shopify din 2020 (colecția selectată manual)

Începerea preluării unei afaceri online este întotdeauna cu mult haos. Și dacă este un site web de comerț electronic, designul acestuia joacă un rol esențial în ceea ce privește vânzarea care se ridică la vârful muntelui sau cădea ca un salt în pământ.


Întrucât tocmai ați venit cu o idee nouă și sunteți cu toții încântați să mergeți cu fluxul și să o ridicați, este necesar să fiți suficient de precis în alegerea platformei dvs. de e-commerce și a temei potrivite pentru a lucra cu ea.

Ideea a ceea ce decideți este ceea ce trebuie să prezentați în lume și, prin aceasta, devine esențial să alegeți tema potrivită în direcția corectă a ceea ce este site-ul dvs. web.

De asemenea, atunci când sunteți mai proaspăt, trebuie să vă gestionați magazinul, să îl mențineți și să vă asigurați că aveți un statut funcțional. Toate acestea devin hidoase dacă lucrezi ca individ.

Astfel, Shopify devine o platformă care vă oferă o mare varietate de teme care, de asemenea, sunt specifice.

Deși Shopify nu vine cu anumite lucruri pe care trebuie să le faci singure, cum ar fi crearea descrierilor pentru produse sau gestionarea și lucrul cu aspectul paginilor etc. este încă o platformă minunată cu care să lucrezi.

Deși există teme foarte minime disponibile gratuit la Shopify în comparație cu WordPress sau fantomă, iată câteva din aceste numărătoare de numărătoare pentru teme online gratuite la Shopify.

1. Gecko

Gecko

Aceasta este o temă proeminentă Shopify, excelentă pentru trimiterea tuturor produselor online. Dacă doriți să începeți imediat, acesta este cel mai bun instrument pentru care ar trebui să optați. În aceasta, veți găsi o serie de opțiuni diferite care acoperă aproape toate tipurile de industrii.

Deși există deja în jur de douăzeci de teme disponibile, puteți aștepta, de asemenea, mult mai multe de la gecko. Acesta vă oferă o mulțime de funcții, cum ar fi opțiunea drag and drop, meniul mega, căutări de înaltă calitate pentru produse foarte rapide și de încărcare.

Vizualizați demonstrația

2. Wokiee

Wokiee

Dacă sunteți în căutarea unei teme complexe, ar trebui să mergeți pentru aceasta. Conține 16 piele și este o nouă temă actualizată.

Cea mai bună parte a acestei teme este diferitele tipuri de suprafețe care se potrivesc pentru o varietate de subiecte pentru site-ul web al oricui. Puteți merge pentru acesta dacă doriți o versatilă și o temă cu care să vă jucați.

Vizualizați demonstrația

3. Lezada

Lezada

Lezada este o temă polivalentă foarte ușor de utilizat și ușor de utilizat. Această temă vine cu o opțiune masivă pentru 210+ demo-uri pentru pagina dvs. de pornire, care este foarte bună pentru a lucra.

Fie că sunteți în căutarea unor alternative precum moda, cafea, ceasuri, haine, copii, plante etc. Lezada are totul setat pentru dvs. Trebuie să fii suficient de selectiv pentru pagina de pornire a produsului tău.

Există o mulțime de funcții precum bara de glisare, bara de notificări, opțiunea Instagram sau o vizualizare rapidă. Orice ai căuta, Lezada îl pune la dispoziția piciorului în cel mai scurt timp și urmărește toate modalitățile posibile de a face produsul să strălucească.

Vizualizați demonstrația

4. fără margini

Treceți cu o previzualizare

Fără margini

Dacă vizați un produs vestimentar, acesta este ceea ce ar trebui să mergeți. Boundless se concentrează pe articole legate de modă, unde se pune accent pe fiecare detaliu al produsului.

Deși caracteristicile sunt minime, această temă oferă o vedere echilibrată pe telefonul mobil și pe desktop. Cel mai frumos lucru despre acest site web este prezentarea de diapozitive de pe pagina de home g = care îi ajută pe utilizatori să fie atrași să caute mai mult produsul.

De asemenea, colecția pentru fotografii este și ceva de căutat. Pentru a avea un aspect similar cu cel al demo-ului, este necesar să aveți o cantitate forfetară de conținut sau produsele dvs. trebuie să fie într-o cantitate mare.

Vizualizați demonstrația

5 stele

Treceți cu o previzualizare

Tema stelelor

Dacă sunteți în căutarea unei teme gratuite și disponibile pe Shopify, aceasta este ceea ce aveți. Deși este posibil gratuit, acesta are totuși câteva caracteristici grozave, precum cea a unor teme premium.

Dacă îți place să ai un aspect fantezist și unic și care să iasă din cutie, această temă îți oferă aspectul exact. Caracteristicile acestei teme includ hărți Google, vizualizare mobilă, mostre, recenzii despre produse, etc.

Star oferă, de asemenea, furnizarea de toate link-urile de socializare și căutări ridicate, dacă doriți să aveți o temă versatilă fără costuri, aceasta este cea mai bună pentru.

6. Frumusețe

Treceți cu o previzualizare

simpletheme

O altă temă gratuită disponibilă pe rând este frumusețea. O temă foarte simplă, dar eficientă, frumusețea vine cu o temă de a vinde produse care sunt legate de frumusețe. Așadar, dacă sunteți la dispoziția unor produse legate de machiaj sau frumusețe, această temă are totul de cucerit.

Un aspect mobil-mobil oferă modalitatea corectă de a-ți promova produsul. Deoarece aceasta este o caracteristică atractivă a temei, deoarece vă oferă o cantitate imensă de vedere detaliată.

Există o mulțime de widget-uri precum fantezia care poate fi folosită dacă doriți să aveți mai multe lucruri de lux. Opțiunea de descărcare pentru social media este o caracteristică clară pentru tema.

7. Shella

Treceți cu o previzualizare

Shella-demo

Dacă intenționați să lucrați pe o temă bazată pe performanță, atunci Shella este doar pentru dumneavoastră. Numele său este unul dintre cele mai bune teme Shopify care conțin mai multe caracteristici notabile, cum ar fi un constructor de banner, filtre avansate și un constructor MegaMenu.

Shella este o temă în care utilizatorii pot modifica magazinul online în funcție de nevoile lor și, fără îndoială, o temă excelentă pentru pornirea platformei online de comerț electronic..

Vizualizați demonstrația

Concluzie

Deoarece este deja evident că aceste teme uimitoare vă vor îmbrățișa magazinul și vă vor ajuta să obțineți calitatea produsului prin site-ul dvs. web.

Există o mulțime de astfel de teme pe care le puteți vizualiza din Shopify și puteți obține un pachet de opțiuni care pot îmbogăți vizualizarea produsului dvs..

De asemenea, așteptând cu nerăbdare câteva teme mai noi pe care Shopify le va apărea în timp apropiat, aceasta este, fără îndoială, o excelentă platformă de e-commerce și una sugerată de a opta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map