Cum să blocați site-urile (pași super ușor, cu capturi de ecran)

Există multe motive pentru care cineva ar dori să blocheze site-urile web. Uneori, acestea te dau doar la un nivel în care vrei să spargi ecranele dispozitivului tău.


În timp ce unele site-uri vă irită doar în această măsură, altele ar putea să trimită viruși nocivi care vă pot deteriora computerul și fișierele.

Există, de asemenea, site-uri web care pot fura informații de pe computer sau date online și nu toată lumea este în măsură să evite aceste site-uri sau să aibă grijă de ele fără să le blocheze.

Cel mai bun mod, desigur, este de a bloca aceste site-uri web pentru bine! Există diferite metode prin care puteți bloca site-uri web pe diferite browsere sau sisteme de operare.

Citiți mai departe pentru a afla cum să blocați site-urile web pe sistemul de operare sau dispozitiv!

Scopul principal al internetului a fost să împărtășească informații la nivel global. Site-urile web au fost create pentru a conține informațiile necesare pentru a fi partajate lumii.

Oamenii au putut vedea multe avantaje ale acestei tehnologii, dar exista și o perspectivă diferită asupra acesteia – o latură mai întunecată care afișează conținut inadecvat pe ecranele dvs. cu un scop bine definit.

De ce ar trebui să blochez reclame și site-uri pop-up?

Deși nu toate reclamele pop-up încearcă să se strecoare în computer pentru informații. Unii își lucrează într-adevăr în interiorul ecranelor și în datele dvs..

În ciuda veștilor bune că Google a luat-o sub mâinile sale, acesta va bloca reclamele enervante din browserul dvs. începând cu 9 iulie. Google intenționează să adauge la funcțiile sale de blocare a anunțurilor lansate în februarie trecut.

Practic, ceea ce Google intenționează să implementeze este o experiență sigură și sigură de navigare pe web, care nu este liberă de orice practică rău intenționată.

Birourile Google au standardizat marja și anunțurile limitate la practicile sau lucrurile pe care le poate implica. Programul „Better Ads” a oferit succes Google.

Este o veste bună că peste 97% dintre site-urile web au filtre web, astfel încât acestea să poată face publicitate fără scandal sau conținut corupt.

Cum să blocați site-ul web pe computer

Dacă ne întoarcem peste 10 ani, blocând site-urile de reclamă pop care este destul de iritant. Aceasta a dus la anxietate și agresivitate puternică, deoarece, de câte ori deschideți site-ul, acestea vor fi o surpriză suplimentară care vă așteaptă.

Pentru a fi mai precis, mecanismul de blocare a site-urilor web a fost foarte complicat încă din primele zile ale internetului și nu toată lumea avea cunoștințele reale despre cum ar putea realiza acest lucru.

Era nevoie de soluții mai ușoare pentru această problemă, care nu numai că era legată de calculatoare, dar și de smartphone-uri.

Dar, odată cu trecerea timpului, multe soluții au fost create pentru a bloca anumite site-uri de pe dispozitiv, sub formă de site-uri web, aplicații și extensii de browser.

Vă tot întrebați cum veți bloca site-urile de pe computer?

Una dintre cele mai bune metode de a scăpa de site-urile iritante care nu vă lasă în pace este să vă conectați la Freedom.to și să folosiți pachetele de încercare de 30 de zile. Iată cum puteți bloca site-urile web în câțiva pași simpli;

1. Descărcați aplicația de la freedom.to gratuit
instalează libertatea io

2. După descărcarea aplicației, puteți bloca site-urile web folosind aplicația weblistă blocuri libertate io

3. Puteți selecta orice site web pe care doriți să îl blocați folosind opțiunea listă de blocuribloca site-urile libertate io

4. Faceți clic pe „Începeți sesiunea” după adăugarea duratei de timp pentru a bloca site-ul web pentru o perioadă de timp confortabilă și fără pauze.sesiune libertate io

Iată cum să blocați site-urile de pe Android

Așadar, căutăm mereu modalități de a bloca site-urile de pe telefoanele noastre Android și, uneori, nu căutăm doar site-urile potrivite când scrieți „Cum să blocați site-urile web”.

Este posibil să nu știți acest lucru, dar blocarea site-urilor web este foarte ușoară pe telefonul dvs. (Da, așa este). Blocarea site-urilor web pe telefonul dvs. este la fel de ușoară ca unul, doi și trei.

Pur și simplu accesați magazinul de jocuri și descărcați aplicația de pe telefon și lansați aplicația. Conectați-vă în aplicație și sunteți gata să mergeți. Așa va arăta pagina de conectare.

HowtoBlockWebsites

Aceasta este pagina inițială pe care o veți vedea imediat după lansarea aplicației

HowtoBlockWebsites

Selectați „Sesiune nouă” în bara de activități dată în partea de jos a aplicației.

HowtoBlockWebsites

Faceți clic pe Blocklist în pagina Sesiune nouă

HowtoBlockWebsites

Și selectați site-urile web pe care doriți să le blocați pe telefonul dvs. Android. Setați cronometrul și faceți clic pe „Start sesiune”, prezentate mai jos

HowtoBlockWebsites

Asta e!

Cum să blocați site-urile de pe iOS

Ei bine, deținerea unui dispozitiv iOS este un avantaj, dar bunătatea este uneori complicată.

În principal, deoarece o mulțime de oameni au dificultăți în a găsi ceea ce caută atunci când caută magazinele de mere pentru un serviciu care poate bloca site-urile iritante.

Utilizatorii iOS au, de obicei, probleme, din cauza reclamelor pop-up care le strică experiența utilizatorului. Ești unul dintre ei? Puteți începe descărcarea chiar acum și puteți economisi o perioadă bună de timp!

Iată câțiva pași simpli pe care îi puteți urma pentru a vă răsfăța în cele mai bune momente, fără să vă faceți griji cu privire la ce viruși vă ridică mânecile (vă spunem iOS). Iată un ghid pas cu pas ușor

 1. Descărcați aplicația
 2. Înscrieți-vă la o probă gratuită de 30 de zile sau un pachet complet excelent (alegerea este a ta!)
 3. Selectați „Sesiune nouă”session io ios session
 4. Faceți clic pe „Lista de blocare”
 5. Adăugați site-uri web pe care doriți să le blocațilibertate io ios bloc bloc
 6. Începeți navigarea fără tensiune!

Cum să utilizați extensia Chrome / Firefox pentru a bloca site-urile web

Puteți instala extensia Chrome aici și extensia Firefox de aici. După deschiderea linkului, urmați acești pași simpli pentru a vă ajuta să blocați site-urile web și să utilizați browserele ca niciodată;

 1. Adăugați instrumentul Freedom în browserul dvs. făcând clic pe „Adăugați extensie”.adăugați libertatea io extensieextensie freedom.io începe
 2. Începeți o nouă sesiune
 3. Adăugați cronometru în funcție de preferințe
 4. Adăugați site-urile și aplicația pe care doriți să o blocați
 5. Bucurați-vă de ecranizarea timpului ca niciodată!

Extensia este de asemenea oferită în Opera Browser pentru ușurința utilizatorului.

Moduri alternative de a bloca site-urile de pe iOS

Uneori, metodele pe care le recomandăm nu funcționează pentru anumiți utilizatori, motivele nu sunt adesea aceleași și, în loc de a pune un diagnostic, de ce nu funcționează pentru tine?

Puteți alege alte modalități de a bloca site-urile web. Așadar, dacă din anumite motive nu puteți utiliza metoda menționată mai sus pentru blocarea site-urilor dvs., nu vă temeți.

Există supleanți disponibili.

Deși este posibil ca aceste alternative să nu ofere același nivel de interfață, dar sunt cu siguranță opțiuni bune pentru care puteți opta. Cele două programe care vă pot ajuta în blocarea site-urilor web sunt:

 1. Putere Zeroă
 2. Blocator de site-uri

Putere zero: după cum sugerează și numele, atunci când nu aveți nicio putere de voință pentru a vă controla de pe site-urile web distractive care au un efect negativ asupra ritmului dvs. de lucru, aceasta este aplicația pentru dvs. dacă sunteți utilizator iOS.

Este o aplicație nativă care vă permite să blocați site-urile la alegere pentru a vă salva de prostul obicei de a naviga constant pe internet pentru ceva fără câștig.

Site Blocker: Site Blocker este aplicația care este similară cu extensia crom blocantă site. Este foarte util să vă economisiți timpul prețios și să vă feriți de site-uri inutile sau nocive pe care le puteți alege singuri.

Moduri alternative de blocare a site-urilor web de pe telefonul dvs. Android

Alternativele sunt bune. Uneori, este cea mai bună metodă de a ști cât de bine merge aplicația curentă din telefonul tău. Alteori, este doar calea de a merge mai departe.

Este o natură a omului să exploreze și să găsească astfel cea mai bună aplicație pentru telefoanele lor.

S-ar putea să nu funcționeze cel mai bine pentru dvs., dar cu toții am dori să cunoaștem un alt mod de „Cum să blocați un site web pe telefonul dvs. Android” și aici este pentru dvs.;

Site Blocker poate fi descărcat și pe telefoanele tale Android folosind Google Playstore și îl poți configura instantaneu blocând site-uri web care crezi că distrag, consumă timp sau de la care te simți nesigur..

Concluzie

Uneori este nevoie de puțin ajutor pentru a vă opri din obiceiurile proaste, iar în această eră condusă de tehnologie pot exista o mulțime de lucruri care vă pot opri din rutina de muncă.

În timp ce câteva dintre aceste aplicații pop-uri sunt dăunătoare, ele joacă încă un rol major în influențele greșite și în răspândirea obiceiurilor nesănătoase. Deci, chiar dacă aveți a doua îndoieli cu privire la blocarea unui site web, nu ar trebui să faceți acest lucru.

Nu știi niciodată cât de bine pot face aceste mici modificări experienței tale de navigare. Pentru a adăuga, nu sunteți singurul care utilizează site-uri web și aplicații de navigare.

Așadar, trebuie să fii atent pentru că nu știi niciodată la ce duce acel site de jocuri Barbie!

Aceste aplicații la îndemână pot fi un salvator de viață care consumă o cantitate mare de timp, ceea ce vă poate face mai eficient și probabil vă poate economisi suficient timp pentru dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map