FatCow Review (2020): Funcțiile sunt bune, ce zici de „Securitate”?

Ce este FatCow Gazduire?

FatCow este un nume pe care s-ar putea să nu-l fi întâlnit în călătoria dvs. pentru a găsi serviciul potrivit de găzduire web.


Este o companie destul de mică – deși a fost înființată în 1998 și, prin urmare, a fost atât timp cât unii dintre cei mai buni din biz, numele FatCow nu a exercitat atât de mult ca și ceilalți concurenți mai mari, mai mari..

Și totuși, FatCow a reușit să rămână pe linia de plutire într-o zonă foarte competitivă de afaceri online timp de două decenii – atât de clar, nu este prea ponosit în ciuda dimensiunii sale.

Iar acest lucru ne duce să ne întrebăm – ce este treaba cu FatCow?

Oare rămâne în viață de noroc sau este o bijuterie ascunsă în lumea gazdelor?

În această recenzie, voi arunca o privire asupra FatCow și voi discuta despre experiența mea folosind-o.

Mă bucur să raportez că acest underdog este o companie de găzduire solidă, dar există câteva avertismente pentru care trebuie să te uiți.

Deci, să ajungem la ea!

În general: contra

FatCow este una dintre companiile de hosting mai nuanțate pe care le-am revizuit.

Îmi place, sau cel puțin vreau, mai ales că este un concurent relativ mic într-un grup mare de companii de găzduire.

Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care FatCow nu le face cel mai competitiv și este sarcina mea să evidențiez aceste defecte..

Așadar, haideți să o terminăm rapid.

În primul rând, prețul: FatCow se concentrează pe simplitate, dar rezultatul este că pachetul său de găzduire web partajat este puțin scump.

Este ieftin pentru primul său termen, în funcție de funcțiile pe care le obțineți, dar, odată ce se reînnoiește, este destul de costisitor.planuri de reînnoire a fatcow

planuri de reînnoire a veniturilor

Mai mult decât atât, este doar un pachet – nu puteți opta pentru un pachet mai ieftin cu mai puține funcții, doar un singur pachet care poate fi peste punctul dvs. de preț ideal..

Alți concurenți oferă cu siguranță pachete de găzduire web partajate la prețuri mai mici și cantități similare de funcții, ceea ce face acest lucru nefericit.

Un alt dezavantaj este asistența clienților FatCow: am considerat că baza lor de cunoștințe este puțin înfiorată.

Am găsit un link redundant aici, un articol despre cum se folosește videoclipul unei alte companii de hosting și așa mai departe … toate lucrurile avute în vedere, asistența lor pentru clienți nu este groaznică, dar departe de cea mai robustă, am văzut.

Vestea bună este că este vorba despre defectele FatCow.

Structura prețurilor este puțin prea simplă pentru găzduirea web partajată și puțin costisitoare pentru găzduirea web partajată, în funcție de ce urmează.

Documentația sa la fața locului ar putea fi reînnoită.

În afară de asta, este decent – așa că haideți să intrăm în acea parte distractivă!

În general: Pro

Din fericire, FatCow are câteva lucruri bune pentru asta. Primul lucru pe care vreau să-l privesc este simplitatea structurii prețurilor.

Da, dacă doriți să beneficiați de găzduire web partajată, puteți găsi prețurile FatCow puțin prea restrictive pentru a obține ceva adaptat nevoilor dvs., mai ales dacă încercați să economisiți bani.

Cu toate acestea, dacă doriți WordPress, VPS sau găzduire dedicată – bine, structura FatCow face lucrurile foarte ușoare.

Găzduirea WordPress are două niveluri care sunt bine caracterizate și nu au un preț semnificativ unul de altul.

Gazduirea dedicată și VPS au aceleași caracteristici, iar obținerea unui pachet diferit înseamnă într-adevăr să obțineți mai multe spații de cazare pe server decât instrumente.

Este foarte simplificat și nu face probleme pentru a obține aceste opțiuni.

Celălalt lucru este legat și de pachetul său de găzduire web partajat: dacă doriți o opțiune ieftină care nu trebuie să aibă toate caracteristicile, FatCow nu este locul potrivit pentru dvs..

Dar dacă veți obține cel mai mare nivel de găzduire partajată pentru un set de instrumente mai greu pe o altă platformă, atunci prețul FatCow nu este chiar atât de ieftin.

Instrumente de găzduire partajate pentru fatcow

Dacă doriți toate aceste instrumente și spații de cazare, nu este prea scump.

În general, este o platformă bine prezentată, așa că le acord credit pentru asta.

Mai mult, securitatea lor este destul de solidă. Nu este cel mai bun – cred că ar putea să folosească o infrastructură de securitate mai grea și mai multe apărare cibernetică – dar apreciez transparența lor la fața locului.

În cele din urmă, simplitatea lor le poate trage în jos cu prețuri de hosting comune și asistență pentru clienți, dar, în general, sunt un serviciu foarte ușor de utilizat. Este simplificat: după cum am menționat, prețul este simplu, dar la fel și software-ul propriu-zis.

Cu siguranță are o curbă ușoară de învățare și o interfață de utilizator plăcută.

Combinarea cu un set bun de caracteristici este o realizare demnă pe care trebuie să o atingă orice companie de găzduire și apreciez succesul lui FatCow.

Acum, haideți să analizăm prețul ceva mai mult.

Prețuri

Ceva care îmi place foarte mult despre Fatcow este simplitatea prețurilor sale.

Totul este extrem de simplu; nu trebuie să săpați prea mult timp pentru a afla câte servicii puteți cumpăra.

Deci, să continuăm această simplitate, nu?

În primul rând, avem opțiunea pe care cei mai mulți dintre voi o vom analiza: găzduire web partajată, pe care FatCow o numește „Planul original FatCow”.

planuri fatcow

Original FatCow începe de la 49 de dolari pe an – aceasta este o rată introductivă specială, care va crește după primul termen – ceea ce va ajunge până la aproximativ 4,08 USD pe lună..

Prețurile de reînnoire sunt de 14,95 dolari pe lună pentru o perioadă de un an, 13,95 USD pentru un termen de 2 ani și 12,95 USD pentru un termen de 3 ani. Sincer, acestea sunt foarte scumpe – a trebuit să verific dublu pentru a mă asigura că nu era pentru un alt pachet de găzduire.

Dar nu, asta este pentru serviciul său standard de distribuire web de distribuire web. Dintre care, apropo, există o singură opțiune – nu este un produs fără nivel din care puteți alege pachete cu mai puține funcții la un preț mai mic.

Găzduirea WordPress, un produs de găzduire de bază pentru cele mai multe servicii, începe de la 3,75 USD pe lună și se încheie la 6,95 USD pe lună.

găzduire fatcow wprdpress

Da, există doar două niveluri, WordPress Starter și WordPress Essential – dar hei, au un preț decent și WordPress Essential pare să fie complet prezentat.

Serverele private virtuale încep cu un plan de bază, pentru 19,99 USD pe lună pentru primul termen (24,99 USD ulterior) și se termină cu Optimum la 79,99 USD (99,99 USD în mod regulat).

Fatcow vps planuri

Pentru cei care se uită la opțiuni grele, găzduirea dedicată cu FatCow începe de la 119,99 USD lunar și se încheie la 191,99 USD.FatCow Plan de găzduire dedicat

Desigur, acestea sunt reduse pentru primii termeni; după terminarea acestei perioade, veți plăti 149,99 USD pentru pachetul Startup (primul nivel) și 239,99 USD pentru pachetul Enterprise (al treilea nivel).

În general, găzduirea WordPress este destul de ieftină pe FatCow, iar găzduirea VPS și serverul dedicat cu FatCow este, de asemenea, la un preț bun.

Singura problemă este găzduirea web partajată: suma de 49 de dolari pentru primul an nu este prea scumpă, dar este încă mult mai scumpă la peste 4 dolari pe lună decât ceea ce oferă mulți alți furnizori de frunte – ceea ce este mai mare în intervalul 2-3 $.

Cu toate acestea, atunci când îl reînnoiești, prețul crește dramatic. Dacă vă angajați timp de trei ani, mai plătiți 12,95 USD pe lună. Pentru a pune lucrurile în perspectivă: GoDaddy și Bluehost reînnoiesc la 7,99 dolari pe lună și este un pachet de un an.

Deci, în general, aș spune că opțiunea de găzduire web partajată de FatCow este prea scumpă, dar celelalte opțiuni sunt foarte corecte și merită luate în considerare.

Haideți să vorbim despre caracteristici – ceea ce va determina cu adevărat cât de bine este un pachet!

Prezentare generală a caracteristicilor

De obicei, ne concentrăm pe funcțiile pentru găzduirea web partajată, deoarece este de obicei opțiunea de găzduire cea mai căutată.

Întrucât găzduirea web partajată de FatCow este prea scumpă, cu toate acestea, vom încerca să vorbim puțin mai multe despre orice alte servicii pe care le oferă..

Gazduirea partajată are un set decent de caracteristici – decent în măsura în care ar putea medie prețul puțin.

Desigur, există chiar gazda propriu-zisă, precum și un constructor ușor de site-uri, asistenți pentru instalarea aplicațiilor și instrumente pentru magazin online, email, SEO și instrumente de marketing și asistență pentru clienți.

De asemenea, vine cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, un nume de domeniu gratuit, căsuțe poștale nelimitate, spațiu pe disc nelimitat și fără capace pe lățimea de bandă.

funcții de găzduire partajate la Fatcow

Este ușor să le vedeți ca fiind generoase – cu toate acestea, puteți obține aceste funcții doar pentru a face upgrade la un pachet de găzduire partajat pe al doilea sau al treilea nivel pe o altă platformă.

Acest lucru este într-adevăr meritat doar pentru primul dvs. termen de utilizare; după ce reînnoirea face ca prețul să crească, la fel de bine puteți merge în altă parte.

Pachetele de găzduire WordPress oferă și înregistrare gratuită a domeniului, spațiu pe disc nelimitat și lățime de bandă nelimitată. Mai interesant, oferă credite de marketing gratuite pentru motoarele de căutare, ceea ce este destul de bun pentru prețul scăzut al pachetului Starter.

Caracteristicile pentru gazduirea VPS sunt mai mult sau mai puțin aceleași între niveluri: creșterea prețului reprezintă practic un număr crescut de nuclee, memorie RAM, stocare și lățime de bandă. Puteți calcula singur prețul aici.

Același lucru este valabil și pentru planurile de găzduire dedicate: ceea ce crește este într-adevăr capacitatea, nu instrumentele, între punctele de preț.

În general, aș spune că planurile dedicate și VPS de găzduire cu Fatcow sunt la fel de complete ca în orice altă platformă și la un preț competitiv (sau cel puțin la prețuri normale).

Gazduirea WordPress pare a fi o afacere destul de bună cu FatCow, indiferent de nivelul pe care îl obțineți, deși nu este neapărat cea mai bună ofertă pentru găzduirea WordPress acolo.

Funcții wc Fatcow

Gazduirea web partajată are un set destul de bun de funcții – singura problemă este că este un preț scump.

S-ar putea să obțineți o ofertă bună pentru primul an, plătind în jur de 4 dolari pe lună pentru ceea ce ar putea fi de două ori mai mult decât pe o altă platformă, dar după primul termen, prețul de reînnoire este atât de important încât nu sunt sigur că merită.

Acestea fiind spuse, se pare că FatCow nu se luptă cu adevărat să ai cantitatea corectă de instrumente sau să ai o cantitate bună de instrumente potrivite – doar preț.

Cum poate jongla aceste caracteristici pentru utilizator?

Să aflăm.

Vedeți planurile complete de găzduire FatCow aici …

Ușurința de utilizare și Controlul utilizatorului

O combinație între ușurința de utilizare și flexibilitatea este destul de esențială. FatCow se comercializează ca o platformă pentru întreprinderile mici-mijlocii.

panou de control pentru fatcow

Prin urmare, ne putem aștepta ca FatCow să ofere suficientă putere pentru a satisface nevoile afacerii, dar un serviciu simplificat și simplu, pentru a face lucrurile ușoare și eficiente.

Așa se face ca fiecare companie populară de găzduire să se comercializeze singură, dar FatCow numește în mod special simplitatea ca unul dintre sediile fondatoare ale companiei.

Vestea bună este că FatCow reușește într-adevăr în această privință. S-ar putea să fi văzut puțin în secțiunile de prețuri și caracteristici: chiar și atunci când te uiți la ce să cumperi, nu există într-adevăr o cantitate copleșitoare de alegeri.

Gazduirea partajată are un pachet cu fiecare caracteristică. Gazduirea WordPress are doar două pachete. Pentru VPS și serverul dedicat găzduirii, instrumentele pe care le obțineți sunt aceleași – singurul lucru pentru care plătiți mai mult este spațiile de cazare și spațiul suplimentar.

Chiar dacă le-ați vizitat site-ul, totul este extrem de simplu și ușor de navigat. Același lucru este valabil și pentru site după ce v-ați autentificat. Nu va trebui să săpați mult pentru nimic.

Toți constructorii de site-uri sunt ușor de folosit – acesta este obiectivul, până la urmă, dar FatCow nu face excepție. Acest videoclip, din pagina lor de ajutor, este o demonstrație bună.

Gestionarea contului, a e-mailului, a domeniilor și așa mai departe, este la fel de ușor ca acel constructor de site-uri. De fapt, constructorul de site-uri web este probabil unul dintre cele mai complicate lucruri cu care va trebui să faceți față.

Toate lucrurile avute în vedere, FatCow se descurcă excelent cu ușurința de utilizare, fără a-ți sacrifica capacitatea de a-ți controla contul sau site-ul.

Relații Clienți

Ceva care se adaugă factorului ușor de utilizat de FatCow este suportul pentru clienți solid. La fel ca în majoritatea platformelor, FatCow oferă materiale educaționale și factuale la fața locului pentru căutare, navigare sau bord.

În plus, acesta are la dispoziție reprezentanți ai serviciilor pentru clienți pentru a răspunde la întrebări prin chat live, telefon sau bilet / e-mail. Am testat chatul lor live ca invitat, pentru a vedea ce poate primi orice vizitator anonim.

Notă: orele din colțul din stânga jos al ecranului sunt exacte într-un minut de la cel mai recent mesaj trimis.chat fatcow1

A durat câteva minute, dar am primit un răspuns.

chat fatcow2

Acesta nu este cu siguranță tipul de întrebare pe care îl primește în mod normal un reprezentant al serviciului pentru clienți. Am primit încă un răspuns – chiar dacă s-ar fi putut spune mai bine.

chat fatcow 3

A trebuit să lămuresc, dar în general a fost util. Rețineți că reprezentantul spune că videoclipul de pe pagina lor de ajutor este „aproape” la fel ca constructorul de site-uri web.

chat fatcow 4

Cu toate acestea, în mesajul meu, am întrebat dacă constructorul de site-uri video / video pe care îl folosește iPage este același ca FatCow – nu similar, dar același.

Reprezentantul FatCow mi-a afirmat apoi răspunsul, ceea ce mă lasă să mă întreb – este același constructor sau similar?

Acum, am înțeles că sunt destul de anal cu privire la o chestiune foarte banală și neortodoxă. Reprezentantul a fost în general de ajutor, a înțeles întrebarea și a încercat tot posibilul să răspundă.

Și înainte de a vă întreba: da, constructorul de site-uri web pe care îl folosesc este cam același cu cel al lui iPage.

Întrebarea mai mare este despre baza lor de cunoștințe.

De ce nu ar putea să folosească un videoclip al propriului lor constructor și l-au pus pe un canal YouTube FatCow?

Sunt atât de încordate pentru resurse încât trebuie să folosească schemele de ecran ale altei platforme de găzduire și să le transmită ca pe ale lor?

Acum, în afară de asta, baza de cunoștințe este bună. Este simplu și direct.

O ultimă nemulțumire este pagina lor de contact, care are două legături: una la baza lor de cunoștințe și alta la ghidurile utilizatorilor. Ambele linkuri redirecționează către aceeași pagină de ajutor / baza de cunoștințe.

Am ajuns să par că sunt lucruri minore de la sine, dar atunci când se reunesc toate, documentația lor la fața locului arată puțin zbuciumată; grăbit, să spun cel mai puțin.

Nu pot citi fiecare articol pe care îl au la fața locului și nici nu puteți, așa că cât de mult este de fapt util și specific platformei FatCow?

Este vreunul înșelător, depășit sau copiat de pe alte platforme?

Este greu de spus, dar am lăsat un pic sceptic față de asistența clienților FatCow din aceste motive.

FatCow este totuși o companie mică și poate îi putem ierta un pic.

În general, baza lor de cunoștințe pare cuprinzătoare, iar reprezentanții acestora răspund în timp util. Că oferă asistență telefonică 24/7 la dimensiunea lor este un bonus suplimentar.

Nu cred că este cel mai bun suport pentru clienți pe care l-am văzut.

Dar dacă securitatea este bună, nu va trebui să vă ocupați prea mult de asistența clienților – așadar, să aruncăm o privire la asta!

Securitate

Nu aveți nevoie de mine să vă spun că securitatea este esențială. Întrucât FatCow este un serviciu mai mic, este ușor să ne întrebăm dacă poate prind banii pe securitate sau nu pot fi transparenti.

Nu este cazul. FatCow este mai transparent în privința securității sale decât multe alte nume mari din lumea gazdelor, ceea ce este destul de reconfortant.

De fapt, această pagină este dedicată descrierii serverelor FatCow și a securității acestora. Au doar două servere și ambele în zona Boston – dovadă că sunt într-adevăr un pretendent mic – dar aceste servere par bine păzite..

De interes deosebit, acestea oferă un „mediu de server comun”. Aceasta este o structură non-tradițională care permite practic prima serviciu disponibil să servească paginile unui client, oferind timp de încărcare mai rapid.

securitate fatcow

Dacă o mașină se prăbușește, o altă unitate va fi grupată în apropiere pentru a prelua imediat.

Până acum, acest lucru face ca securitatea FatCow să arate destul de bine.

Acum, încă cred că ar putea avea o infrastructură ceva mai mare pentru a fi protejat de hackeri și atacuri cibernetice, dar, având în vedere că au doar două servere în aceeași zonă, este mai înțeles.

În experiența mea, timpul de funcționare a fost destul de bun. În afară de câteva minute în timpul lunii libere aici sau acolo – nimic neobișnuit chiar și pentru platformele mai mari – am avut un timp de funcționare de încredere.

Nu aș spune că FatCow are cea mai bună securitate pe care am văzut-o, dar este foarte solid pentru dimensiunea sa. Sunt sigur că FatCow este suficient de fiabil pentru ca oricine să se îngrijoreze de uptime sau informații.

Recomand FatCow?

În concluzie, FatCow prezintă câteva dezavantaje și câteva avantaje – toate acestea provin probabil din dimensiunile sale mici și / sau din concentrarea sa asupra simplificării.

Pe de o parte, prețurile sunt simple într-un mod care face să cumperi un plan de la FatCow nedureros. Pentru unele tipuri de găzduire, simplitatea înseamnă că veți obține o afacere foarte bună.

Pe de altă parte, pentru găzduirea web partajată, este doar o ofertă bună pentru primul termen. Ulterior, simplitatea vă poate limita capacitatea de a obține un pachet adaptat corespunzător nevoilor dvs..

Caracteristicile sunt bune, este foarte ușor de utilizat, iar securitatea pare destul de solidă, chiar dacă s-ar putea face cu ceva mai mult.

Asistența pentru clienți este în regulă – nimic important, dar câteva lucruri aici și acolo îmi dau sensul că baza lor de cunoștințe ar putea avea articole depășite sau zguduitoare.

În general, aș recomanda FatCow pentru întreprinderile mici și mijlocii care doresc VPS, WordPress sau soluții dedicate de găzduire.

Nu aș recomanda FatCow nimănui care dorește să facă un site personal personal ieftin – dacă doriți să faceți un hosting partajat, dar cu funcții complete, fie FatCow, fie un pachet de găzduire partajat cu un nivel înalt cu o altă companie ar fi bine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map