Ghidul complet pentru trecerea de la gazduire comună la gazduire VPS

Ghidul complet pentru trecerea de la gazduire comună la gazduire VPS

Ghidul complet pentru trecerea de la gazduire comună la gazduire VPS

Introducere:

Păi ce pot spune despre găzduire partajată? Gazduire partajată este pentru newbies și pentru startup-uri. Când sunteți nou în lumea Internetului, utilizați găzduire partajată pentru găzduirea site-ului dvs. O mână de oameni împărtășesc același server fizic în care este nevoie doar de câteva site-uri grele pentru a mânca toate resursele furnizate care fac ca site-ul dvs. să sufere.


Trecerea la VPS Hosting este logică odată ce ați depășit ca companie sau ca comunitate pe Internet. VPS Gazduirea este „scumpă” și „foarte dificil de gestionat” sunt câteva dintre miturile comune. Se pot achiziționa servicii VPS Hosting pentru minimum 15 USD pe lună de la furnizori precum DreamHost.

Gazduire VPS – Virtual Private Server Gazduire – este un spațiu virtual pe o mașină foarte puternică. Este ca un mic computer din interiorul unui supercomputer dedicat site-ului tău. Spre deosebire de Găzduirea partajată, aici veți avea acces complet la resursele promise. Nici un alt webmaster cu un site greu vă poate folosi resursele. Site-ul dvs. va rula la maximul potențialului său până când și dacă nu vă supraîncărcați VPS Hosting, găzduind tot mai multe site-uri pe el.

Cum să alegeți găzduirea VPS:

Cum să alegeți găzduirea VPS

Când selectați un VPS Hosting, trebuie să țineți cont de aceste lucruri:

RAM (Random Access Memory): Cel mai important lucru pe care trebuie să-l cauți atunci când cumperi un VPS Hosting este memoria RAM. Un minim de 1 GB este important. 1 GB RAM asigură o încărcare mai rapidă a site-ului și menține deschise posibilitățile de extindere.

Optime: Deși majoritatea furnizorilor de servicii susțin că au un timp de utilizare de 99,99 la sută, dar este recomandat să citiți o mulțime de recenzii autentice înainte de a achiziționa serviciile..

Gestionat sau neadministrat: Acestea sunt cele mai populare două planuri de gazduire VPS pe piața contemporană. Planul gestionat are totul sortat; furnizorul gestionează toate programele software, actualizări, patch-uri și instalări de pluginuri. Planul neadministrat necesită utilizatorului să stabilească Cpanel și să gestioneze și alte instalări software.

Există 3 companii care oferă servere VPS de bună calitate și anume HostGator, DreamHost și BlueHost. Iată compararea planurilor lor.

Caracteristici
HostGator
DreamHost
BlueHost
Viteză.5 Nucleu2 Cores CPU
Depozitare25 GB30 GB stocare SSD30 GB SAN
Berbec512 MB1 GB2 GB
Lățime de bandă500 GBNelimitat1TB
domeniiNelimitat1
Adrese IP2 IP-uri1 IP-uri
Preț$ 11.97 / mo *15 $ / lună *$ 14.99 / mo *
Cumpără acumCumpără acumCumpără acum

Cum să transferați domenii:

Dacă aștepți cu nerăbdare să transferați domeniul dvs. din registrul xyz în DreamHost, de exemplu, va trebui să vă asigurați mai întâi:

 • Domeniul nu trebuie să fie în așteptare de registrul curent.
 • Domeniul trebuie deblocat și utilizat.
 • Nu puteți transfera un domeniu decât dacă are vârsta de cel puțin șaizeci de zile.
 • Pentru confirmarea solicitării de transfer trebuie să fie utilizat contul de e-mail administrativ aferent domeniului.

Acum urmați pașii enumerați pentru completarea transferului de domeniu către DreamHost:

Pasul 1: conectați-vă la DreamHost Cpanel folosind datele de autentificare.

Dreamhost

Pasul 2: În partea dreaptă a ecranului dvs. există o bară cu meniu. Faceți clic pe „Domeniu”, apoi pe „Reg.Transfer”.

Dreamhost

Pasul 3: Scrieți numele de domeniu pe care doriți să-l transferați în DreamHost în spațiul adiacent „Înregistrărilor (Domeniilor) de Domeniu (Transfer) la noi:” și faceți clic pe „Solicitați Transfer”.

Dreamhost

P.S: În momentul în care faceți clic pe „Solicitați Transfer” un e-mail cu cod de autorizare este trimis la e-mailul asociat domeniului pe care intenționați să-l transferați. Nu uitați, e-mailul cu cod de autorizare este valabil până la 5 zile de la creare.

Pasul 4: Noua pagină de pe ecran necesită introducerea „Codului autorizat” care a fost generat și trimis la e-mailul oficial asociat domeniului. Trebuie să completați toate detaliile WHOIS pe această pagină.

Dreamhost

Pasul 5: De îndată ce ați terminat toate informațiile WHOIS, revizuiți informațiile pentru greșeli și apoi faceți clic pe „Continuați”.

Dreamhost

Pasul 6: Urmați restul pașilor pentru a finaliza transferul și, în caz de erori sau îndoieli, puteți contacta serviciul clienți DreamHost.

Făcând și Donați în timp ce treceți la găzduirea VPS:

Do:

 • Faceți un test de viteză a paginii înainte de a vă deplasa la un nou furnizor de servicii. Utilizați Google PageSpeed ​​Insights pentru efectuarea testului înainte și după trecerea la VPS. În acest fel puteți ști cu siguranță dacă trecerea la VPS v-a ajutat sau nu.
 • Luați întotdeauna o copie de rezervă a site-ului dvs. Descărcați backup-ul și păstrați-l în siguranță pentru utilizare viitoare.
 • Preferă întotdeauna pachetele care oferă spațiu de găzduire substanțial. O mare memorie de acces aleatoriu este, de asemenea, importantă, așa că țineți-o în minte și de asemenea.

Interdicții:

 • Nu depindeți de backup-ul Auto. Creează întotdeauna o copie de rezervă și fii pe partea sigură.
 • Niciodată nu găzduiești site-uri mai mult decât capacitatea pachetului de găzduire pe care l-ai achiziționat. Încercați să echilibrați alocarea spațiului și resurselor.
 • Nu modificați niciodată detaliile WHOIS din domeniul dvs. De asemenea, asigurați-vă că nu lăsați contul dvs. de gazduire vulnerabil la hackeri.

Acum sunteți cu toții pregătiți să migrați site-ul dvs. de la găzduire partajată la gazduire VPS. După ce ați migrat la VPS Hosting, ar trebui să începeți să vedeți performanța generală a site-ului dvs. web.

VPS Hosting este o necesitate și nu un lux; dacă rețeaua online sau comunitatea dvs. crește rapid și dacă nu treceți la VPS Hosting din Hosting Shared, veți începe să pierdeți o cantitate substanțială de potențiali clienți. Faceți alegerile potrivite și faceți ca afacerea dvs. online să atingă noi limite ale succesului.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector