Godaddy Review 2020: Daddy are cu adevărat grijă de copiii săi? Să aflăm…

Acest articol a fost revizuit și actualizat pe 03 aprilie 2020.


A fost odată un bărbat mai tânăr. Am decis să fac un pas mare: nu mai sunt creatori de site-uri gratuite pentru mine, nu domnule … doar lucrul real:

O gazdă web plătită. Unul care m-ar permite să construiesc un site web REAL.

Așa că m-am dus la GoDaddy. De ce?

Pentru că GoDaddy a avut TOTUL. Avea un constructor de site-uri, un nume de domeniu și hostingul ALL pentru (la vremea respectivă) aproximativ un DOLLAR pe lună. INCREDIBIL!

Am fost încântat. Am construit un site. Am fost fericit…

Pentru un an.

Apoi, am fost taxat pentru găzduire, cu o rată mult mai mare decât am semnat pentru prima dată. Și atunci am fost taxat pentru constructorul de site-uri. Și numele de domeniu.

Acum, din păcate, această experiență nu se limitează doar la cei mai tineri. Nenumărate newbies au învățat anumite aspecte ale găzduirii modului HARD și NU doar de la GoDaddy.

Dar, deși multe gazde populare sunt vinovate de publicitate înșelătoare, GoDaddy este deosebit de infam pentru asta. De ce?

Pentru că este MARE. GoDaddy are peste 18 milioane de clienți și gestionează peste 77 de milioane de domenii, ceea ce îl face cel mai mare registrator de domenii și probabil cel mai mare gazdă pentru consumatori.

Dar, nu poți fi atât de mare fără probleme. La acea dimensiune, s-ar putea să fii și tu o țintă.

Și este atât de mare încât face puțin din TOT:

servicii godaddyEste, de asemenea, infam că ați încercat să vă vindeți puțin din TOT.

Dar este în primul rând o companie de găzduire pe internet și registratorul de domenii. Am evaluat GoDaddy ca registrator, dar acum voi privi GoDaddy ca o gazdă web super populară.

Este infam că a înșelat, a avut prea multe urări și a fost prea mare ca să-i pese de clienții săi, printre altele.

Dar este într-adevăr atât de groaznic? Sau este doar vinovat de chestii de care sunt vinovate toate gazdele?

Este doar o țintă mai ușoară datorită dimensiunii sale?

Îmi pasă de fapte. La fel și tu. Haideți să vorbim despre FACTURILE lui GoDaddy în acest moment și să ajungem la adevărul complet despre modul în care GoDaddy măsoară ca gazdă web.

Uptime

Voi da startul asta, uitându-mă practic la primul lucru pe care cei mai mulți dintre noi ar trebui să-l analizăm atunci când investigăm gazda:

UPTIME. Cu alte cuvinte, cât de mult este UP-ul meu de fapt UP?

Ei bine, am măsurat timpul de funcționare al lui GoDaddy din august 2018 și băiete, trebuie să vă arăt ceva.

Verificați acest lucru:

recenzie godaddy

Uptime
99,98%
Timp de raspuns
527ms

Iată media Uptime:
 • Mar 2020: 99.97%
 • Feb 2020: 99,99%
 • Ianuarie 2020: 99,99%
 • Dec 2019: 99.96%
 • Noiembrie 2019: 99,99%
 • Oct 2019: 99,73%
 • Septembrie 2019: 100,00%
 • August 2019: 99,93%
 • Iulie 2019: 99,98%
 • Iunie 2019: 100%
 • Mai 2019: 100%
 • Apr 2019: 99,99%
 • Martie 2019: 99,99%
 • Feb 2019: 100%
 • Ianuarie 2019: 100%
 • Dec 2018: 99,98%
 • Noiembrie 2018: 99,99%
 • Oct 2018: 100%
 • Sep 2018: 100%
Iată timpul mediu de răspuns:
 • Mar 2020: 531ms
 • Feb 2020: 521 ms
 • Ianuarie 2020: 529 ms
 • Dec 2019: 476 ms
 • Nov 2019: 378 ms
 • Oct 2019: 403 ms
 • Sep 2019: 370 ms
 • August 2019: 361 ms
 • Iulie 2019: 457 ms
 • Iun 2019: 456 ms
 • Mai 2019: 441 ms
 • Apr 2019: 500 ms
 • Mar 2019: 490 ms
 • Feb 2019: 476 ms
 • Ianuarie 2019: 482 ms
 • Dec 2018: 458 ms
 • Nov 2018: 522 ms
 • Oct 2018: 467 ms
 • Sep 2018: 487 ms

Puteți verifica scorul de funcționare detaliat aici.

Da. Uite, am înțeles impulsul de a ură pe GoDaddy.

Dar chestiile cu scorurile sunt, sunt minunate. Adevărat, nu vorbim PERFECT …

Însă, pe o perioadă de 8 luni, scorul WORST a fost de 99,97%, ceea ce se traduce la aproximativ 12 minute de întrerupere în cursul lunii. Nu este ideal, desigur, dar mult mai bine decât o mulțime de companii rivale.

În plus, 99,99% uptime sau mai mare a fost cazul pentru 6 din cele 8 luni, iar timpii de răspuns au fost pe partea inferioară.

Așa că da, nu pot spune că GoDaddy este perfect, dar testele mele de funcționare arată un candidat destul de puternic. Dacă totuși doriți să vedeți că GoDaddy a fost afectat – ei bine, poate doriți să săriți următoarea secțiune, deoarece nu este o slăbiciune

Ușor de utilizat și experiență de utilizator

Hops, l-am stricat?

Ei bine … GoDaddy este ușor de utilizat.

Și aceasta nu este o surpriză, pentru că, dacă este cu siguranță una dintre cele mai mari companii de găzduire din jur, iar această cantitate implică, de obicei, un minim ridicat de ușurință în utilizare.

GoDaddy ESTE, în general, ușor, dar dacă există ceva ce nu-mi place, autentificarea nu este un mod super-eficient de administrare a contului sau produselor..

Se pare că există un milion de pagini diferite pentru toate. Și, există o mulțime de suflete. Luăm acest exemplu ca exemplu:

contul de godaddy acasăVă rugăm să înțelegeți că am o mulțime de produse cu GoDaddy, cele mai multe domenii. Când merg pe „Contul meu”, asta văd ca „acasă”.

Văd un UPSELL doar pentru unul dintre multe produse pe care le-am avut, deoarece proba gratuită a expirat.

Deci este foarte ușor să vă deplasați și să navigați, dar este într-adevăr foarte enervant.

Trebuie să navighez pe „Produsele mele” pentru a vedea toate lucrurile pe care le am și să retrag câteva meniuri derulante pentru a vedea efectiv produsele mele de găzduire web.

godaddy produsele meleApoi, pot face clic pe „gestionați toate” pentru a ajunge la o pagină DIFERENTĂ care îmi permite să văd produsele de găzduire diferite. Cu urări.

godaddy produse de găzduire webSau pot doar să faceți clic pe „gestionați” pentru site-ul specific pe care îl doresc și să fiu dus la acest lucru:

godaddy gestionează site-ulCeea ce vă permite să fiți dus în sfârșit la o pagină unde puteți vizualiza direct setările de găzduire pentru un site.

ȘI DEȘI puteți ajunge în sfârșit la cPanel-ul dvs., făcând clic pe butonul din dreapta sus:

godaddy cpanelUite, GoDaddy nu este complet unic în acest sens. Și până la urmă, nu vei pierde nici o tonă de timp. Este foarte frustrant și reflectă, după părerea mea, un design deficitar.

Deci, da, interfața poate fi obositoare și prea răspândită, dar NU este dificilă.

setările contului godaddy

Dacă „metodele de plată” nu sunt suficient de explicative, există o mică descriere în opțiunea care vă permite să știți în ce veți intra.

Și când considerați că totul este etichetat clar, ușor de citit și de explicat adesea, devine clar că, din greșeala sa, GoDaddy ESTE foarte ușor de utilizat.

Dacă sunteți un GoDaddy hater, nu vă faceți griji. Urmează să intrăm în ceva ce vă va plăcea …

Prețuri și caracteristici

Lucrul care îi va entuziasma pe criticii GoDaddy? Este aceasta – o discuție despre prețurile și caracteristicile GoDaddy.

Vei afla de ce pe măsură ce intrăm în el, așa că voi sări doar și să încep cu planurile de găzduire partajate. GoDaddy are trei tipuri de planuri de găzduire de site-uri web. Primul este gazduirea web partajată normală:

Caracteristici
Economie
Deluxe
Final
Depozitare100 GBNelimitatNelimitat
Lățime de bandănecontorizatnecontorizatNelimitat
PanoucPanelcPanelcPanel
Numărul de site-uri1NelimitatNelimitat
SSLNuNuda
Preț$ 1.00 / mo$ 7,99 / mo$ 12.99 / mo

Când am început să scriu această recenzie, acestea au fost prețurile oferite de GoDaddy. A doua zi au renunțat la primul nivel cu o promoție specială:

godaddy actualizat partajatAcesta este acordul pentru care GoDaddy este deosebit de celebru. Și sunt faimoși pentru faptul că au adăugat și aruncat aceste promoții în mod regulat.

Deci, dacă doriți să cumpărați cea mai ieftină găzduire partajată pe care o puteți și aflați că planurile partajate de GoDaddy încep de la aproape 3 dolari pe lună – așteptați. Vei merge din nou la 1 $ curând.

Oricum, GRATUIT, acest preț este printre cele mai ieftine din lumea de găzduire web, cel puțin pentru primul an. Și uneori, este chiar mai ieftin cu reduceri speciale.

În plus, taxele de reînnoire nu sunt atât de proaste în comparație cu unele dintre altele pe care le-am văzut.

Rezultatul este că aceste planuri sunt, în planul lucrurilor, pe partea accesibilă chiar și atunci când luați în considerare reînnoirile.

Toate celelalte sunt destul de standard. Începeți cu un site web, lățime de bandă neschimbată, e-mail, un domeniu și 100 GB stocare.

De aici începeți să vedeți o parte din ceea ce este criticat pentru GoDaddy:

E-mailul de afaceri este doar un proces gratuit de trei luni. Domeniul? Este gratuit pentru primul an și apoi se reînnoiește la prețul curent.

Depozitarea este bine. Pe hârtie, nu este chiar atât de strălucitor, în comparație cu o mulțime de planuri partajate care încep cu stocare „nelimitată” sau cu mult stocare SSD.

Dar iată adevărul:

Dacă lucrezi cu cele mai accesibile planuri de găzduire web partajate, sacrifici puterea pentru accesibilitate și accesibilitate. Așadar, 100 GB este total bine și, în orice caz, fiecare nivel după aceea are o stocare „nelimitată”.

În plus, nivelurile mai mari obțin site-uri nelimitate, subdomenii nelimitate, SSL (uneori) și doar o creștere generală a puterii.

Acest lucru este destul de comun și, până în prezent, GoDaddy nu s-a abatut de la structura normală a planului de găzduire web partajat sau alocarea funcțiilor prea mult.

În general, acestea sunt în regulă, cu o excepție:

„Economie” probabil nu merită, chiar dacă căutați o soluție bugetară.

Lucrurile gratuite nu sunt atât de gratuite și, pentru un preț ușor mai mare, cu alte companii de hosting sau chiar cu un nivel GoDaddy mai mare, puteți obține mult mai mult pentru buck..

Am revizuit în detaliu celelalte planuri ale lui Godaddy, astfel încât dacă informațiile pe care nu doriți să le citiți, puteți săriți dând clic aici.

Iată cel de-al doilea tip de găzduire de site-uri web, un alt set de planuri de găzduire partajate:

Caracteristici
De bază
Deluxe
Final
Pro 5+
Depozitare10 GB15 GB30 GB50-200 GB
Vizitatori lunari25K100K400K800K
Numărul de site-uri1125-50
SSLNuNudada
Preț$ 1.00 / mo$ 10.99 / mo$ 17.99 / mo$ 34.99 / mo

Aceasta este administrată WordPress hosting. Gestionat în acest caz înseamnă, da, că majoritatea lucrurilor sunt îngrijite pentru tine. Trebuie doar să utilizați WordPress pentru a vă configura site-ul. Easy-peasy.

Prețurile sunt destul de bune, majoritatea găzduirii WordPress pe care o văd este semnificativ mai scumpă în primul an cam la același preț la reînnoire.

Este adevărat că, în anumite moduri, te limitezi – 10 GB spațiu este destul de redus pentru stocare, chiar dacă este SSD.

Iată ceva care este învechit:

GoDaddy are comisioane.

Acest lucru este în contrast cu „lățimea de bandă neschimbată”. Acum, diferența nu este la fel de mare cum credeți pe serverele partajate (consultați întrebările frecvente din partea de jos pentru mai multe informații), dar rezultatul este că plătiți taxe suplimentare dacă ajungeți la o anumită cotă de vizitatori..

În afară de asta, lucrurile sunt destul de standard. Taxele de băutură vor suporta o mulțime de oameni, dar pentru nivelurile inferioare, probabil că nu va conta atât de mult. Spațiul de stocare este destul de scăzut, dar dacă știți ce faceți pe un site de bază, nu va conta.

Planurile WordPress gestionate sunt astfel asemănătoare cu găzduirea comună comună:

Decent. Prețuri mai mici și caracteristici mediocre care vor duce la bun sfârșit munca.

În orice caz, GoDaddy oferă un alt tip de găzduire web, un set de planuri care este semnificativ mai mare:

Caracteristici
Lansa
Spori
Se dezvolta
Extinde
Depozitare60 GB90 GB120 GB150 GB
Berbec2 GB4GB6 GB8 GB
Procesor1234
SSLdadadada
Preț$ 19.99 / mo$ 34.99 / mo$ 44.99 / mo$ 59.99 / mo

Aceasta este „găzduire web de afaceri” și este puțin unică. Este similar cu găzduirea partajată, dar cu mai multă putere. Știi, pentru afaceri. Iată cum îl descrie GoDaddy:

godaddy compara găzduireaAșadar, chiar dacă GoDaddy își prezintă găzduirea de afaceri la fel de asemănătoare cu găzduirea partajată pe site-ul web, resursele sunt dedicate, nu sunt partajate.

Acesta este un punct cheie și face ca găzduirea de afaceri să fie demnă de luat în considerare.

De asemenea, face ca prețurile să fie relativ rezonabile. Cu toate acestea, am câteva probleme cu resursele alocate. Iata de ce:

Chiar dacă primiți promisiunea fiabilității și o garanție __ o cantitate de resurse va fi disponibilă pentru site-ul dvs., unele dintre acestea sunt puțin scăzute pentru preț.

60 GB stocare pentru „mai multe site-uri de bază” la 30,00 USD pe lună (după primul an)? Unele dintre celelalte planuri pot fi mai bune pentru afacerea dvs., dar ezit. Iată adevărul cinstit:

Puteți obține alte pachete de hosting de înaltă calitate la prețuri similare cu alte gazde. Uneori, acestea ar putea fi chiar și hostingul de prim nivel, dar nu neapărat.

Indiferent, probabil puteți obține prețuri similare cu specificații, resurse și o listă mai lungă de funcții.

Pe de altă parte, atragerea acestor planuri de găzduire de afaceri este aceea că îmbină ușurința de utilizare cu puterea.

Și din nou, PROMENIA pe care o puteți obține resursele pe care le descrie planul este o afacere uriașă. Așa că voi lăsa aceste planuri la „bine”, dar ceva de care trebuie să fii atent.

Nu le respingeți, dar investigați dacă alte gazde vă pot sprijini companiile într-un mod similar FIRST.

Dacă te-ai uitat la graficul pe care tocmai l-am arătat, știi că vom primi un alt tip de hosting. Acesta ar fi gazduirea serverului privat virtual (VPS):

Caracteristici
Economie
Valoare
Deluxe
Final
Memorie1 GB2 GB4GB8 GB
Depozitare40 GB60 GB120 GB240 GB
Lățime de bandănecontorizatnecontorizatnecontorizatnecontorizat
SSLdadadada
Preț$ 19.99 / mo$ 24.99 / mo$ 39.99 / mo$ 74.99 / mo

După cum puteți vedea, acestea sunt aproximativ în același interval de prețuri ca și planurile de găzduire de afaceri. Ceea ce este cu adevărat extraordinar este faptul că GoDaddy oferă atât planuri Linux (mai sus) cât și planuri Windows:

Caracteristici
Economie
Valoare
Deluxe
Final
Memorie2 GB3 GB4GB8 GB
Depozitare40 GB90 GB120 GB240 GB
Lățime de bandănecontorizatnecontorizatnecontorizatnecontorizat
SSLdadadada
Preț$ 29.99 / mo$ 34.99 / mo$ 49.99 / mo$ 84.99 / mo

Desigur, este nevoie sau nu de servere Windows sau Linux, dar cred că ambele au un preț decent. Și nu este neobișnuit ca serverele Windows să fie mai scumpe.

Dar există ceva care îmi place într-adevăr:

Unele dintre aceste taxe de reînnoire par realmente inutile. Voi admite că planurile VPS sunt doar opțiuni în general mai scumpe, dar totuși, din păcate, creșterea prețurilor.

Dar aceasta este, în schema de găzduire, o plângere mai minoră. Este, de asemenea, adevărat că prețurile pentru primul an ale GoDaddy sunt pe partea mai puțin costisitoare.

Luate împreună, iată situația:

Planurile VPS sunt DECENTE. Pentru primul an, sunt o afacere destul de bună, dar pe termen lung sunt doar moderate. Vă puteți duce la bun sfârșit munca. Dar nu cred că GoDaddy este cel mai bun gazduitor VPS.

În orice caz, iată ultimul nostru articol:

Caracteristici
Economie
Valoare
Deluxe
Final
Memorie4GB8 GB16 GB32 GB
Depozitare1 TB1,5 TB2 TB2 TB
Lățime de bandănecontorizatnecontorizatnecontorizatnecontorizat
SSLdadadada
Preț$ De 89.99 / mo$ 104,99 / mo$ 129.99 / mo$ 179.99 / mo

Acestea sunt armele mari, serverele dedicate. Ca și în cazul opțiunilor VPS, GoDaddy are o putere mare în a oferi atât servere Linux (de mai sus), cât și Windows:

Caracteristici
Economie
Valoare
Deluxe
Final
Memorie4GB8 GB16 GB32 GB
Depozitare1 TB1,5 TB2 TB2 TB
Lățime de bandănecontorizatnecontorizatnecontorizatnecontorizat
SSLdadadada
Preț$ 119,99 / mo$ 134.99 / mo$ 159.99 / mo$ 209.99 / mo

Acum, dacă ai privi îndeaproape, poate ai observat ceva.

Ceva UGLY:

Serverele dedicate Linux reînnoiesc la aproape de două ori prețul inițial de achiziție. Serverele Windows nu sunt mai bune.

Acum, uite, știu! Serverele dedicate sunt întotdeauna cele mai scumpe planuri de găzduire!

DAR:

De ce DOUBLE prețul după un an? Nu este ca și cum GoDaddy te minte, dar totuși mi se pare necorespunzător.

Dar, pentru toată ura mea, sunt și multe bune. Din cauza acestor prețuri din primul an?

Ei sunt grozavi. Ei încep destul de jos, având în vedere ce obțineți. Asta înseamnă că, dacă țineți un server dedicat timp de doi ani, veți primi probabil o afacere decentă.

Acum, recunosc, GoDaddy nu are cele mai noi specificații:

specificații dedicate godaddyDar seria Xeon E3 este încă un procesor decent și încercat. Unele gazde oferă cele mai noi modele, dar nu toată lumea are nevoie de asta, iar seria E3 este oricum omniprezentă în planurile dedicate de găzduire.

Ceea ce îmi place în mod deosebit sunt resursele:

Serverele la nivel de intrare sunt livrate cu 4 nuclee la 3,1 GHz, 4 GB RAM și 1 TB de stocare. Pe măsură ce crești, poți obține mai multă memorie RAM și mai mult spațiu de stocare, dar restul nu se schimbă.

Oh, despre stocare … da, este RAID-1, nu RAID-10 (care este mai sigur). Deși, asta mă duce într-un alt punct negativ …

NICIUN plan din serverul dedicat nu are RAID-10. RAID-10 adaugă un nivel de performanță, putere și securitate și devine destul de comun cu alte gazde.

ȘI, nu puteți obține mai multe nuclee, dar faptul că începeți cu 4 este bun.

Cu toate acestea, nu uitați că GoDaddy nu vă oferă cele mai bune servere dedicate. Vă oferă servere dedicate AFFORDABILE, DECENTE.

Și acest lucru nu este deloc rău. Chiar dacă primiți un server dedicat, nu trebuie să ieșiți pe toate. Acest lucru face ca serverele dedicate ale GoDaddy să fie opțiuni destul de grozave.

Așadar, haideți să stabilim prețurile și funcțiile, oameni buni. Care este cheia, din nou?

Prețuri decente, opțiuni intermediare. Niciunul dintre planurile GoDaddy nu strigă „EXCELENT!”

Dar adevărul simplu este că nu avem toți nevoie de „EXCELENT!”.

Mulți dintre noi avem nevoie doar de ceva rapid, eficient și accesibil. Și până acum, toate planurile GoDaddy sunt acele lucruri. Acest lucru este valabil pentru toate tipurile diferite de găzduire – prețurile sunt mici sau standard, iar funcțiile și resursele sunt de obicei în regulă. Limitat pentru unii, bun pentru alții.

Deci, în general, prețurile și caracteristicile GoDaddy sunt decente, dar nu sunt excepționale.

Săriți totul și începeți cu Godaddy …

Dar aceasta este doar o parte a imaginii … Obiectivul GoDaddy, clienții care găzduiesc mai nou, va avea nevoie și de altceva:

Relații Clienți

Asistența clienților este una mare. Este important pentru toate companiile de găzduire, doar datorită naturii tehnice a serviciului – apar greșeli, apar complicații, probleme de securitate care trebuie rezolvate etc..

Așadar, chiar dacă sunteți un utilizator avansat, veți dori un serviciu excelent pentru clienți, deoarece serviciul client excelent vă poate ajuta să faceți mai mult cu planul dvs. de găzduire. Și dacă aveți mai puțin experiență – ei bine, nu trebuie să explic asta.

Însă serviciul pentru clienți este deosebit de integral pentru GoDaddy. Amintiți-vă, GoDaddy are peste 17 milioane de clienți pentru a veni în sprijin.

Deci, în timp ce majoritatea gazdelor mari au câteva sute de reprezentanți ai serviciilor pentru clienți în partea înaltă, GoDaddy are MULTE.

Și vor fi buni, nu? Pentru că susțin atât de mulți oameni?

Adică, Uită-te la asta:

premiul pentru serviciul clienți godaddyBine, să încetinim. Adevărul este că asistența clienților GoDaddy nu este rea, dar nu putem doar să presupunem că este excelent. Experiența mea a fost mai nuanțată.

Vă rog să mă lăsați să începem cu ceva care, pentru o singură dată, urăsc:

godaddy ai sprijinÎnțeleg de ce GoDaddy și alte companii angajează aceste asistențe digitale / chat-uri AI. Sunt eficiente din punct de vedere al costurilor și pot face uneori treaba finalizată.

Însă, în calitate de client de găzduire, știu deja că GoDaddy este URI și sunt deja îngrijorat că nu va mai cheltui resurse pentru mine, peste un minim.

Așadar, când văd că acest chat AI se împinge spre mine ca fiind prima mea linie de asistență, NU Îmi place.

Și, este doar marginal eficient. Practic, este o bară de căutare, care poate fi uneori utilă, dar se simte mai degrabă ca la spectacol decât la un instrument serios.

Dar, vestea bună este că GoDaddy are o mulțime de reprezentanți disponibili pentru contact. De fapt, verificați acest lucru:

sprijin global godaddyNu cred că nicio altă companie de găzduire are atât de mult sprijin global.

Acum, nu pot atesta calitatea asistenței telefonice a lui GoDaddy în alte țări, dar în Statele Unite, experiența mea a fost foarte bună.

Există un pic de așteptare implicat, dar nu este prea rău. Reprezentantele au fost drăguțe și, cel mai bun, toate, de ajutor, așa că dau recuzite GoDaddy pentru păstrarea calității reprezentanților (cel puțin în Statele Unite).

Desigur, nu vă puteți baza doar pe asistența telefonică. Asistența telefonică poate dura uneori prea mult timp sau este posibil să nu fiți într-un mediu bun pentru a vorbi cu voce tare.

De aceea GoDaddy, la fel ca toată lumea, are o discuție live. Este decent.

Dar uneori, acest lucru se întâmplă:

chat dumnezeuDeci este nefericit, dar cred că în cele din urmă nu este surprinzător.

Adevărul este că nu este neobișnuit ca chat-ul live să fie prea ocupat. Nu este o întâmplare de zi cu zi, dar se întâmplă destul de des încât nu aș numi chat-ul live de încredere.

Dacă intrați pe chat live, calitatea este decentă. Veți primi un răspuns rapid la o întrebare rapidă, nimic special, dar cu siguranță necesar.

Dar hei! Dacă aveți o problemă serioasă care nu este potrivită pentru chat-ul live sau dacă nu puteți participa la chat-ul live, cel puțin există o altă opțiune:

godaddy fără asistență prin e-mailNu, glumesc. Este fie chatul care este adesea ocupat, fie telefonul.

Cel puțin asistența telefonică este bună.

În conformitate cu creditul său, GoDaddy compensează aceste deficiențe, având resurse și informații excelente la fața locului.

Acesta este un exemplu bun:

godaddy centru de ajutorAcesta este Centrul de ajutor al GoDaddy.

Centrul de ajutor este alcătuit în mare parte din „ghiduri”, care sunt articole destul de detaliate, bogate în media, MARE pentru cei fără experiență.

Căutarea produsului secundar vă va duce la chestii mai practice, chestii care se vor adresa întrebărilor dvs. frecvente.

godaddy centru de ajutor răsfoiți după produsDupă ce găsiți o categorie de explorat, vi se va afișa o mulțime de subcategorii care au fiecare articolele lor.

godaddy help center sslȘi fiecare articol este destul de clar și suficient de detaliat.

Cu toate acestea, navigarea în Centrul de ajutor nu este singura resursă utilă.

Pentru persoanele care preferă tutoriale pas cu pas, acest lucru este minunat:

dumnezeu cum săPagina de instrucțiuni are o mulțime de tutoriale video, care sunt destul de bine făcute, având în vedere numărul acestora.

Pe GoDaddy există o altă resursă majoră și NEDRATATĂ:

Comunitatea Godaddy

Pagina comunității GoDaddy are o mulțime de forumuri care implică multă implicare în comunitate.

Iată de ce este util:

Se conectează la baza de clienți MASSIVE a GoDaddy. Chiar dacă marea majoritate a clienților nu postează niciodată pe forumuri, rămâneți în continuare cu MULTE de persoane care fac asta.

Rezultatul este că, chiar dacă pagina comunității GoDaddy nu este pagina mea de forum / comunitate preferată în ceea ce privește aspectul sau organizarea, este pur și simplu unul dintre CELE MAI BUNE pentru că este atât de utilizat.

Acest lucru complică lucrurile:

GoDaddy dispune de MARE resurse și informații la fața locului, dar este mediocru sau secundar pentru a contacta reprezentanții serviciului clienți..

Pe de o parte: există o mulțime de informații disponibile, este ușor de găsit și ușor de utilizat.

Pe de altă parte: chiar dacă asistența telefonică este excelentă în Statele Unite, chaturile live sunt frecvent ocupate și nu există asistență prin e-mail.

Concluzia mea este că GoDaddy are un suport bun pentru clienți BUN, dar este LIMITAT, o distincție importantă.

Acum, trebuie să ne uităm la un ultim factor. Aceasta este cea care ar trebui să împiedice, mult mai bine, o mulțime de apeluri de servicii pentru clienți atunci când sunt făcute corect:

Securitate

Securitatea este esențială, din atâtea motive. Având în vedere că acceptă atât de mulți clienți, s-ar putea să credeți că GoDaddy HAS este destul de sigur.

În plus, GoDaddy deține chiar una dintre cele mai respectate companii de securitate, Sucuri, așa că credeți că are o securitate fantastică.

Ei bine, … nu este o imagine atât de roz, prieteni. Voi începe cu asta …

Pentru că pentru asta este GoDaddy INFAMOS:

godaddy cumpăra securitatea site-uluiÎncercați să vă vindeți cât de mult posibil.

Uite, într-o măsură, este perfect de înțeles. GoDaddy este o companie uriașă cu o mulțime de produse, așa că, în mod natural, va avea pachete de securitate. Cheia aici:

PÂNĂ LA UN PUNCT.” Deoarece la sfârșitul zilei, pur și simplu ar trebui să poți conta pe o mare securitate, indiferent de pachetul tău, dacă lucrezi cu o gazdă de calitate.

Dar acesta este adevărul nefericit despre GoDaddy:

Securitatea este în mare parte o necunoscută. Pur și simplu nu știm atât de multe.

Ceva ce știm este în regulă. De exemplu:

facilități de godaddy14 centre de date dispersate în întreaga lume – este destul de solid și un avantaj pentru preluarea unei gazde mari care poate investi în mai multe centre de date.

Și acest alt lucru este grozav:

(…)

Oh. Da. Asta e. Cel puțin, tot ceea ce GoDaddy are pe site-ul său, care este locul unde ar trebui să fie informațiile publice.

Acum, nu voi acuza GoDaddy că nu are NICIUNA securitate:

Evident, GoDaddy trebuie să aibă unele în loc și probabil putem presupune că este suficient de decent, sau compania nu ar fi putut fi cea mai populară companie de găzduire și registratorul de domenii..

Însă, pentru unii oameni, „ia-l pe credință” nu va fi suficient și nu îi învinovățesc.

Adevărat, diverse planuri GoDaddy au această caracteristică de securitate sau aceea, dar chiar și acestea sunt minime dincolo de „SSL inclus”.

Deci, sigur, acest sunet excelent:

godaddy premiul câștigător la securitateDar va trebui să văd mai multe informații înainte de a lăuda securitatea lui GoDaddy.

Verdictul meu privind securitatea GoDaddy: dacă sunteți dispus să aveți încredere în GoDaddy, atunci mergeți mai departe. Dar dacă securitatea este SUPER importantă pentru tine, trebuie doar să omori principiul.

Ouch. Suna destul de dur. Să luminăm starea de spirit:

Pro-uri

Pentru toate defectele sale, GoDaddy nu a ajuns la popularitatea sa fără să facă anumite lucruri. Aici sunt ei:

 • Prețurile pentru planurile de găzduire web partajate sunt, în general, mai ieftine, atât pe primul termen cât și în general. GoDaddy este o opțiune deosebit de decentă pentru cei care doresc să găzduiască rapid un site ieftin.
 • Promoțiile frecvente ale GoDaddy pot face ca nivelul său de intrare să fie unul dintre cele mai ieftine planuri de găzduire din jur.
 • Performanțele GoDaddy sunt foarte bune chiar și pe planurile mai de bază.
 • GoDaddy are multe planuri de găzduire diferite, de la opțiuni partajate la dedicate, iar majoritatea au opțiuni Linux / Windows.
 • GoDaddy este prietenos pentru începători.
 • GoDaddy are asistență telefonică excelentă în Statele Unite și informații și ghiduri excelente la fața locului. În special, forul comunității este unic robust.

Contra

Dacă ai venit aici doar pentru a vedea că GoDaddy a fost lovit, scoate-te:

 • Caracteristicile și resursele sunt sub-par pentru unele dintre planuri, deși nu toate, și mai ales în comparație cu concurenții GoDaddy.
 • GoDaddy are o mulțime de urări.
 • Chiar și în afară de supărare, unii oameni (ca mine) se enervează foarte mult să navigheze pe portalul și paginile utilizatorului GoDaddy.
 • Multe dintre cele mai multe planuri premium de găzduire GoDaddy STILL au salturi mari de preț. Cel mai rău sunt serverele dedicate, care au prețul aproape dublu după primul an.
 • Chat-ul live al GoDaddy poate fi adesea ocupat și nu există asistență prin e-mail, astfel încât asistența telefonică este singura opțiune de încredere pentru a contacta serviciul pentru clienți.
 • GoDaddy nu spune aproape nimic despre securitatea sa de gazduire.

Concluzie: Recomand GoDaddy?

Am făcut o mulțime de evaluări și, în sfârșit, a venit timpul JUDECĂRII.

GoDaddy are multe rele și multe bune. Modul în care se instalează depinde în mare măsură de nevoile dvs. de găzduire.

Acestea fiind spuse, ar trebui să precizez câteva lucruri:

În primul rând, chiar dacă căutați o găzduire AFFORDABILĂ, GoDaddy nu este neapărat cea mai bună opțiune. Unele gazde au performanțe mai slabe și prețuri similare sau ușor mai mari, și mai multe funcții / resurse.

Sau cel puțin, ele compensează o mulțime de defecte ale lui GoDaddy.

Nu există nimic în care aș spune că GoDaddy este cel mai bun, chiar ușor de utilizat. Este posibil să aibă cele mai scăzute prețuri, ceea ce este bun pentru unii, dar nu are cele mai bune prețuri.

Iată cine este cel mai potrivit GoDaddy:

Oameni care sunt mai noi la găzduire, oameni care au un buget și oameni care au nevoie doar de o soluție rapidă și accesibilă.

Un alt punct este că GoDaddy este GRATUIT pentru persoanele care au nevoie de găzduire pentru o perioadă scurtă de timp – un an de găzduire cu GoDaddy va funcționa bine și va fi super ieftin.

Dar dacă doriți să utilizați GoDaddy pentru o perioadă mai lungă de timp, nu este o idee rea. Lucrul despre GoDaddy este că, în cele din urmă, este în regulă. Nu este deloc oribil.

Dar, întrucât nu este nici cel mai bun din nici o zonă, GoDaddy este cel mai bun pentru cei care au nevoie de combinația aceea unică de prețuri mici, performanțe bune, ușurință în utilizare și „orice altceva” decent.

Dacă nu sunteți sigur, cel mai bun mod de a rezolva lucrurile este să le încercați! Puteți solicita o rambursare în termen de 30 de zile dacă nu doriți un plan anual sau în 48 de ore dacă nu vă place planul dvs. lunar.

Găzduire fericită!

Accesați GoDaddy

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map