NameCheap Review 2020: Uptime History + Avantaje și contra după utilizarea acestuia!

NameCheap Review 2020: Uptime History + Avantaje și contra după utilizarea acestuia!

NameCheap Review 2020: Uptime History + Avantaje și contra după utilizarea acestuia!

Acest articol a fost revizuit și actualizat pe 03 aprilie 2020.

În lumea înregistrării numelor de domeniu, puține nume sunt mai mari decât Namecheap. Namecheap este bine stabilit în înregistrarea domeniului pentru prețurile mici și serviciile de încredere.

Ca și mulți alți registratori, Namecheap oferă și servicii de găzduire. Din păcate, deși știm cu toții Namecheap registratorul, puțini dintre noi îl cunosc pe Namecheap pe gazdă. Acest lucru nu este surprinzător, având în vedere că numele companiei se referă direct la domenii și nu la găzduire, dar totuși …

Astăzi, ai noroc! Pentru că în această recenzie voi rezuma concluziile mele din utilizarea Namecheap. Și pentru a face lucrurile în plus deosebite, voi vorbi despre Namecheap atât ca gazdă, cât și ca registrator.

Deci, cum se acumulează Namecheap? Este numai bun pentru a fi ieftin? Este bun doar pentru gestionarea celor 10 milioane de domenii sau poate face și cealaltă parte a ecuației site-ului?

Este complicat, dar vom ajunge acolo. Așa că, fără alte detalii, să vorbim despre Namecheap!

Pro-uri

Să începem cu ce s-a ocupat de Namecheap, ca registrator de domenii și ca gazdă.

Pentru ambii Înregistrarea și găzduirea domeniilor, cea mai notabilă rezistență a Namecheap este accesibilitatea sa. Deși prețurile variază desigur produs în funcție de produs, este destul de clar că Namecheap are, în general, unele dintre cele mai mici prețuri la înregistrarea și hostingul domeniului.

Obțineți .com la 5,88 USD / primul an, cod promoțional: NEWCOM

Partea registratorului de domeniu al Namecheap este prezentată decent – puteți face tot ce aveți nevoie și, mai important, veți obține gratuit confidențialitatea Whois pe un an cu fiecare înregistrare a domeniului (majoritatea înregistrătorilor se taxează).

NameCheap-whoisguard

Ca gazdă, Namecheap nu este încărcat cu funcții și resurse, dar este cu siguranță decent pentru preț – în special cu găzduire partajată, unde se poate căuta deja opțiuni accesibile, Namecheap oferă un amestec bun de preț și resurse..

Un lucru minunat despre Namecheap este că este foarte ușor de utilizat. Atât găzduirea, cât și înregistrarea unui domeniu cu Namecheap sunt procese perfecte, cu o interfață de utilizator intuitivă și simplă, în mare parte, lipsită de urgențe.

În mod cert, Namecheap este prezentă aici – asistența pentru clienți este bună, în general. Reprezentanții sunt, în general, de ajutor și de reacție, iar informațiile la fața locului sunt decente. Nimic excepțional aici, dar puțin de care să ne plângem.

De asemenea, Namecheap are o securitate bună și este de încredere ca registrator.

Ca gazdă … ei bine, este momentul să ajungem la dezavantaje.

Contra

? Dezavantaje Dar Namecheap tocmai făcea atât de bine! Da, păi, prețurile mici nu garantează întotdeauna calitatea în toate, din păcate.

Principalul calificativ pe care îl am cu Namecheap este scorurile uptime discutabile (prin măsurătorile noastre). Măsurătorile noastre au arătat uptime sub standardul industriei. Acum, acesta nu este sfârșitul lumii, dar face ca găzduirea sa să pară mai puțin atractivă.

În plus, pentru produsele de găzduire de ultimă generație Namecheap (cum ar fi VPS și hosting dedicat), cred că prețurile decente ale Namecheap nu contează la fel de mult. Sigur, este bine să economisești, dar oricine investește deja într-o soluție de găzduire cu mâna mai grea dorește calitate mai presus de orice.

Cu asta în minte, nu este faptul că Namecheap este rău, ci poate fi un pic riscant. Dacă sunteți în căutarea unei soluții de găzduire mai serioase, probabil că ar fi bine să verificați o companie dedicată în principal hostingului.

Pe hârtie, lista de dezavantaje nu pare prea lungă. Cu toate acestea, acestea sunt un pic severe și pot face ca Namecheap să fie mai puțin atractiv pentru unii potențiali clienți. Cu toate acestea, până acum nu am zgâriat suprafața – haideți să adâncim în detalii!

Prețuri și caracteristici:

Aceasta este o mulțime de informații, așa că voi vorbi mai întâi despre caracteristicile și prețurile Namecheap, ca registrator de domeniu, apoi ca gazdă. Ceilalți factori – ușurința de utilizare în continuare – sunt mai ușor de evaluat împreună.

Namecheap are un registrator este, fără îndoială, puternic. Versiunea scurtă: are prețuri excelente, caracteristici bune și este foarte simplu ca serviciu. Nu este de mirare că administrează 10 milioane de domenii.

Versiunea mai lungă: un singur domeniu .com pe Namecheap are de obicei 8,88 USD pe an la momentul scrierii.

Acesta este deja cu câțiva dolari sub prețul tipic și, deși taxele de reînnoire sunt mai mari, nu sunt semnificativ mai multe, mai ales dacă achiziționați mai mult de un an de la bun început.

De fapt, Namecheap este una dintre cele mai bune opțiuni dacă doriți să vă mențineți pe domeniile dvs. pentru mai mult de primii doi ani, deoarece prețurile de reînnoire rămân constant scăzute la nivel general.

De asemenea, obțineți un an gratuit de WhoisGuard, care este excelent, deoarece înregistrătorii de domenii tind să-l încaseze separat, și este esențial pentru majoritatea utilizatorilor (WhoisGuard vă protejează confidențialitatea ascunzând detaliile dvs. de înregistrare din registrul public al domeniilor).

Dacă doriți să cumpărați în vrac, Namecheap este încă o opțiune bună. Aveți la dispoziție o mulțime de domenii de nivel superior (TLD), dintre care majoritatea au un preț competitiv. Instrumentele Namecheap sunt suficient de simple încât chiar și un cumpărător în vrac poate gestiona lucrurile fără prea multă dificultate.

Aparatul de gestionare a domeniului Namecheap are și un magazin de aplicații, dar este destul de neplăcut.

NameCheap-app-store

Fără a vă încurca cu informații inutile, activitatea Namecheap în funcția de registrator de domenii este foarte solidă. Nu există o mulțime de instrumente, dar este destul de firesc, având în vedere că gestionați domenii, nu site-uri web și, în măsura în care aceste instrumente funcționează, funcționează bine și sunt foarte ușor de obținut blocajul.

Să vorbim despre găzduirea sa:

În ceea ce privește găzduirea, Namecheap are un set surprinzător de complet de opțiuni: partajat, WordPress, revânzător, VPS și hosting dedicat serverului sunt disponibile.

Dacă sunteți ca mine, așteptați ca găzduirea partajată să fie principalul punct de atracție al Namecheap – la urma urmei, găzduirea la prețuri accesibile pare că ar fi în mod natural forța Namecheap.

Când am văzut pentru prima dată prețurile de găzduire partajate de Namecheap, am înregistrat o valoare.

nc-shared-hosting

Ce? 15,44 USD lunar pentru găzduire partajată ?! Dar apoi mi-am dat seama că acesta este prețul anual – adică, timp de 12 luni împreună.

nc-shared-lunar-stabilire a prețurilor

Dacă plătiți lună în lună, aceasta începe de la 2,88 USD. Deși încă nu am intrat în funcții, acesta este un preț destul de avantajos. Dar ceea ce face și mai impresionant este faptul că este un preț lunar, de obicei semnificativ mai scump. A avea un preț lunar atât de scăzut înseamnă că găzduirea comună a Namecheap este la un alt nivel de accesibilitate, asociată numai cu una sau două alte companii de găzduire.

Plata anuală este chiar mai ieftină, cel puțin pentru primul an. Al doilea an, prețul se dublează – tipic. Dar chiar și aici, o dublare a prețului este încă incredibil de accesibilă. Prețul reînnoit al găzduirii partajate cu Namecheap este egal cu prețurile reduse pentru primul an la majoritatea altor mari furnizori de hosting.

Aceasta face din Namecheap o opțiune de găzduire partajată cu adevărat accesibilă chiar și după prețul de reînnoire. Bine, dar prețul merită?

Opțiunile de găzduire partajate vin cu un spațiu de disc de 20 GB SSD accelerat, lățime de bandă nesimțită, 3 site-uri web, un constructor de site-uri și alegerea unui centru de date din SUA sau Marea Britanie (deși centrele de date din Marea Britanie costă o bucată sau încă două pe lună). De asemenea, vin cu domenii gratuite, WhoisGuard gratuit și până la 50 de certificate SSL pozitive.

După cum vă așteptați, nivelurile mai mari vă oferă site-uri nelimitate și mai mult spațiu pe disc SSD. Back-up-urile sunt decente – de două ori pe săptămână pentru primele două niveluri și 6x pe zi în fiecare săptămână pentru al treilea nivel. Așa cum se întâmplă în cazul altor furnizori, puteți adăuga un IP dedicat pentru un plus de 2 USD pe lună și veți avea acces la un magazin de aplicații care are o cantitate bună de aplicații gratuite.

Principala problemă pe care o am cu funcțiile este al treilea nivel este limitat la 50 GB spațiu pur pe disc SSD. Aceasta este o sumă bună, dar pentru un al treilea nivel, încă cred că ar putea fi mai mare.

În total, trebuie să spun că găzduirea partajată arată destul de solid din punct de vedere al caracteristicilor sale. Ce zici de orice altceva?

Gazduirea WordPress are, de asemenea, un preț foarte bun. Desigur, prețul lunar este mai mare decât prețul anual, dar, cu toate acestea, este cu siguranță la sau sub prețul pieței pentru găzduirea WordPress.

Gazduirea WordPress a Namecheap rulează pe cloud-ul Namecheap și se presupune că acest lucru îl face mult mai rapid decât utilizarea WordPress pe un cont de găzduire comun partajat. În afară de asta, nu arată caracteristici, dar are un preț suficient de decent încât să fie corect.

Arată destul de similar pentru găzduirea revânzătorilor.

nc-reseller-hosting

Prețurile sunt încă destul de mici și, dacă știți ce faceți, puteți obține cu ușurință un profit ordonat. Mă întreb dacă primul nivel ar putea folosi ceva mai mult spațiu pe disc, dar este în regulă.

Gazduirea VPS este încă destul de accesibilă, dar ceva mai mult în gama „normală”.

NameCheap-vps-hosting

Resursele alocate planurilor VPS nu sunt rele, dar există și alți furnizori care au opțiuni VPS de calitate superioară pentru prețuri similare sau cel puțin prețuri care nu sunt semnificativ mai scumpe.

Nu în ultimul rând, opțiunile dedicate de server cu Namecheap sunt în regulă. Puteți alege dintre serverele de clearance (partea inferioară) sau serverele „noi” (ghiciți ce înseamnă asta).

Serverele de vămuire sunt surprinzător de accesibile. Da, chiar și pentru produsele clasificate ca servere „clearance”. Aveți 8 opțiuni cu specificații decente.

-servere dedicate NameCheap-

Opțiunile superioare sunt în mod natural mai prețioase și există doar trei opțiuni din care să alegeți. Acestea au specificații mult mai bune decât serverele de vămuire.

NameCheap-nou-server

Aproximativ vorbind, găzduirea Namecheap merită cu siguranță să verificați opțiunile sale inferioare: găzduire partajată și găzduire WordPress.

Dacă primiți o găzduire partajată sau WordPress, vă puteți aștepta, de obicei, la specificații de calitate mai mică în comparație cu VPS sau găzduire dedicată, iar dacă acest lucru este în mintea dvs. în timp ce căutați opțiunile respective, atunci NameCheap ar putea merita să încercați.

Deși găzduirea partajată este de departe cea mai bună ofertă a Namecheap, cu o mulțime de caracteristici și resurse alocate la prețuri mici, celelalte opțiuni nu sunt rele. Dar despre asta: nu este rău. Gazduirea WordPress de la Namecheap are un preț suficient de scăzut, încât cred că merită încercat pentru persoanele care caută economii.

Cu toate acestea, dacă ești o afacere, aș fi puțin mai sceptic. Dacă sunteți o afacere mică, lipită de un singur site și dacă nu anticipați o cantitate foarte mare de trafic, atunci planurile comune ale Namecheap sau chiar WordPress pot fi o opțiune destul de bună.

Dacă anticipați mult trafic și doriți un serviciu de calitate superioară, Namecheap nu va fi rău, dar s-ar putea să nu-i justifice prețul. Sigur, este ieftin, dar, în acest moment, ai fi dispus să investești într-o calitate superioară. Alte companii de găzduire oferă specificații mai bune și limite chiar mai mici la alocarea resurselor, pentru prețuri care sunt admis mai mari, dar deloc nemeritate.

În total, găzduirea Namecheap este o bijuterie ascunsă pentru persoane sau întreprinderi mici care au nevoie doar de un site sau două. Dacă sunteți în căutarea unui obiectiv mai mare, găzduirea Namecheap poate să nu fie excelentă. În ceea ce privește domeniile, Namecheap este cu siguranță o opțiune excelentă.

Ușurință în utilizare

Ușurința de utilizare este importantă atât pentru găzduire, cât și pentru administrarea domeniului, dar în moduri diferite.

Elementele de bază ale gestionării unui domeniu sunt îngrijite de registratorul dvs. de cele mai multe ori, astfel încât dacă doriți doar să asigurați un nume pentru site-ul dvs., nu trebuie să faceți o mulțime de lucruri. Practic, trebuie să vă ajustați setările / preferințele în funcție de necesități, asigurați-vă că totul este legat de site-ul dvs., iar apoi sunteți gata să mergeți.

Dacă cumpărați domenii în vrac sau de tranzacționare, este chiar simplu cu un registrator, deoarece au instrumente care să faciliteze aceste locuri de muncă.

Namecheap se descurcă foarte bine pe frontul domeniului. Interfața cu utilizatorul este super simplă: în principiu obțineți un tablou de bord și alte câteva pagini pe o bară laterală care vă permit să vă gestionați cu ușurință domeniile și contul dvs. Namecheap.

NameCheap-tablou de bord

* Notă: Îmi pare rău pentru cenzor! Este un proiect de top secret pe care nu sunt încă pregătit să-l arăt lumii … încă!

Oricum, ușurința de utilizare este puțin mai importantă pentru găzduire, după părerea mea. Da, găzduirea este similară cu înregistrarea domeniului, deoarece căutați practic alocarea resurselor pentru prețul corect și atunci puteți lăsa gazda dvs. să facă treaba pentru dvs..

Cu toate acestea, găzduirea este un pic mai complicată din cauza diferitelor lucruri implicate: s-ar putea să utilizați un constructor de site-uri sau să vă integrați cu WordPress, sau puteți gestiona certificate SSL sau conturi de e-mail sau orice alte lucruri. În plus, există multe alte lucruri pentru a gestiona găzduirea site-ului dvs. web.

Deci, este similar, dar o ființă diferită. Din fericire, Namecheap simplifică administrarea găzduirii dvs. ca fiind cea mai bună dintre ele. Interfața de utilizator Namecheap pentru găzduire este foarte asemănătoare cu interfața de utilizator de gestionare a domeniului (în imaginea de mai sus).

Iată un alt lucru care este atât bun, cât și rău: Namecheap face foarte ușoară conectarea domeniului dvs. cu hostingul, dacă doriți să folosiți Namecheap pentru ambele. De ce este rău? Pentru că înseamnă niște suflete care pot deveni enervante, deși nu este prea mult.

Pe partea strălucitoare, dacă doriți să vă asociați gazda și domeniul, va fi o briză cu Namecheap. După ce începeți să folosiți serviciul de găzduire web Namecheap, aș spune că este destul de simplu.

Ca și registratorul său de domenii, Namecheap este intuitiv de utilizat și are o interfață de utilizator ușoară. CPanel-ul inclus va simplifica totul, iar pielea Namecheap va asigura experiența să rămână lină.

În plus, pachetele de găzduire partajate de Namecheap vin cu un constructor de site-uri inclus. Acest lucru este destul de normal, dar constructorul de site-uri Namecheap este deosebit de intuitiv și eficient.

NameCheap-caracteristici

Un lucru care îmi place la Namecheap este transparența sa relativă. Adevărat, Namecheap nu plasează un banner imens pe pagina sa de destinație care spune „PACHETUL TĂU DE ACȚIUNE VA RENUNȚĂ X PREȚ!”

Dar este încă o companie care păstrează lucrurile în mare măsură pentru utilizator. Acest lucru este valabil pentru procesul de înregistrare a domeniului și procesul de administrare a domeniului post-înregistrare. Este valabil și pentru găzduire: este foarte ușor să examinați setările contului și să le modificați în funcție de necesități.

În concluzie: înregistrarea domeniului Namecheap este la fel de ușoară – doar Domeniile Google este mai simplă – iar găzduirea sa este la fel de ușor de utilizat ca principalii concurenți ai Namecheap.

Relații Clienți

Desigur, nu ne putem baza întotdeauna pe un produs ușor de utilizat. Uneori apar dificultăți tehnice sau, uneori, software-ul este ușor de utilizat, dar trebuie să știi să faci ceva neobișnuit, să faci o modificare a contului tău etc..

Asistența clienților este, așadar, esențială – accesibilitatea Namecheap costă un suport bun pentru clienți? Sa vedem.

Notă: rețineți că resursele de asistență pentru clienți Namecheap sunt partajate între domeniu și partea de găzduire.

În primul rând, aveți câteva opțiuni pentru a contacta direct reprezentanții. Puteți face acest lucru prin intermediul unui bilet sau al unui chat live – în prezent, din păcate, nu există asistență telefonică. Cu toate acestea, ticketing-urile și chat-ul live au funcționat destul de bine pentru mine în trecut. Iată un exemplu …

NameCheap-chat-1-

A fost nevoie de un minut pentru ca un reprezentant să ajungă la mine, ceea ce nu este rău.

NameCheap-chat-2-

Ce este însă, nefericită, reprezentantul a luat încă un minut și jumătate pentru a mă întoarce cu un răspuns.

NameCheap-chat-3-

Acesta este un exemplu destul de bun al experienței mele cu asistența clienților Namecheap la chat-ul live. Unele dintre experiențele mele au fost mai rapide decât aceasta, dar nu multe au fost mai lente. În orice caz, în comparație cu cele mai bune chat-uri live, acesta este puțin lent, dar toate lucrurile luate în considerare, am primit răspunsul meu în spațiu mai puțin de 4 minute. Așa că aș spune că este încă o discuție live în direct.

În afară de contactul cu reprezentanții, puteți lăsa feedback și puteți citi actualizări și știri de stare.

Nu-mi place modul în care este organizată informația de la Namecheap și informațiile sunt organizate: lucrurile sunt prea separate. Pagina principală de asistență Namecheap are butoanele pentru contactarea reprezentanților și, de asemenea, are câteva articole și întrebări frecvente populare. De asemenea, are o bară de căutare a bazei de cunoștințe.

În mod alternativ, puteți accesa direct baza de cunoștințe, o pagină separată și navigați articole (sau căutare) de acolo.

NameCheap-knowledgebase

Îmi place baza de cunoștințe a Namecheap. Este bine organizat, are mult conținut și este plăcut pentru ochi.

Namecheap are, de asemenea, un centru de resurse, alcătuit practic din mai puțin suport tehnic pentru utilizările practice ale tehnologiei Namecheap – lucruri pe care oricine le poate găsi utile, cum ar fi cum să construiți un site web, bune practici SEO ș.a..

Centrele de resurse ca acestea sunt comune, dar este plăcut să vedem că Namecheap ține pasul.

În timp ce asistența clienților Namecheap nu este incredibil de amplificată, este totuși puternic. Reprezentanții clienților par să fie receptivi și de ajutor în experiența mea, plus informațiile și resursele de la fața locului sunt accesibile și utile. Este posibil ca sprijinul Namecheap să nu fie enciclopedic, dar are absolut mai mult decât baremele.

Securitate și fiabilitate

Securitatea este esențială atât pentru înregistrarea domeniului, cât și pentru găzduire. Namecheap se ocupă bine de securitate pe ambele fronturi?

Da! Ei bine, … este decent. Mi-aș dori să existe mai multe informații disponibile pe site-ul Namecheap, dar popularitatea sa implică faptul că Namecheap poate fi cel puțin încredere în înregistrarea domeniului dvs..

Problema apare mai mult pentru găzduire: nu știm cât de populară este găzduirea Namecheap și, întrucât Namecheap este un registru de domeniu în primul rând și un gazdă în al doilea rând, nu este clar cât din resursele sale sunt deviate către securitatea și fiabilitatea de găzduire.

Din fericire, Namecheap are câteva standarde decente de securitate la nivelul întregii companii, plus că are instrumente / caracteristici decente de securitate pentru utilizatori.

De exemplu, puteți utiliza autentificarea cu doi factori (2FA) pentru contul dvs. și cPanel, plus că veți primi gratuit certificate SSL cu unele pachete de găzduire (pentru primul an). În plus, obțineți securitate de blocare a domeniului și WhoisGuard gratuit timp de un an cu fiecare înregistrare a domeniului. Puteți face upgrade pentru securitate specială Namecheap sau puteți achiziționa VPN Namecheap.

De asemenea, Namecheap folosește protecție DDoS pentru toate serverele sale și are personal disponibil pentru a participa la servere în caz de atac DDoS. De asemenea, Namecheap folosește cele mai recente servere, are o bună protecție RAID pentru servere, își testează regulat serverele și are o redundanță completă „la toate nivelurile” din rețeaua lor.

Acest lucru sună excelent, dar chiar și o mare securitate nu înseamnă că sunteți obligat să vedeți timpul de funcționare perfect. Cum funcționează Namecheap acolo?

Uptime
99,75%
Timp de raspuns
770 ms

Iată media Uptime:
 • Mar 2020: 99.93%
 • Feb 2020: 99.78%
 • Ianuarie 2020: 99,70%
 • Dec 2019: 99,11%
 • Noiembrie 2019: 98,97%
 • Oct 2019: 98,37%
 • Septembrie 2019: 98,60%
 • August 2019: 98,17%
 • Iulie 2019: 99,84%
 • Iunie 2019: 99,73%
 • Mai 2019: 99,82%
 • Apr 2019: 99,81%
 • Martie 2019: 99.87%
 • Feb 2019: 99,91%
 • Ianuarie 2019: 99,89%
 • Dec 2018: 99,91%
 • Noiembrie 2018: 99,57%
 • Octombrie 2018: 99,91%
 • Sept. 2018: 99,98%
 • August 2018: 99,94%
 • Iulie 2018: 100%
 • Iunie 2018: 100%
 • Mai 2018: 100%
 • Apr 2018: 100%
 • Martie 2018: 99.99%
 • Feb 2018: 99.98%
 • Ianuarie 2018: 100%
 • Dec 2017: 100%
 • Noiembrie 2017: 99,99%
Iată timpul mediu de răspuns:
 • Mar 2020: 804ms
 • Feb 2020: 768 ms
 • Ianuarie 2020: 789 ms
 • Dec 2019: 768 ms
 • Nov 2019: 656 ms
 • Oct 2019: 668 ms
 • Sep 2019: 747 ms
 • August 2019: 847 ms
 • Iulie 2019: 1.687 ms
 • Iunie 2019: 1.467 ms
 • Mai 2019: 1.577 ms
 • Apr 2019: 1.233 ms
 • Mar 2019: 1.137 ms
 • Feb 2019: 1.125 ms
 • Ianuarie 2019: 1.089 ms
 • Dec 2018: 514 ms
 • Nov 2018: 571 ms
 • Oct 2018: 436 ms
 • Sep 2018: 461 ms
 • August 2018: 629 ms
 • Iulie 2018: 613 ms
 • Iun 2018: 520 ms
 • Mai 2018: 350 ms
 • Apr 2018: 369 ms
 • Mar 2018: 310 ms
 • Feb 2018: 723 ms
 • Ianuarie 2018: 545 ms
 • Dec 2017: 335 ms
 • Nov 2017: 302 ms

Puteți verifica scorul de funcționare detaliat aici.

După cum vedeți, timpul de funcționare este decent, dar departe de a fi perfect. Namecheap promite uptime 100%, dar aceasta este de fapt o promisiune nuanțată: Namecheap este promițătoare serverele sale va avea un timp de funcționare 100%, nu site-ul dvs. Nu te lăsa păcălit.

Deși timpii de răspuns au fost în general buni (cu excepția lui ianuarie), scorurile uptime mă fac să ezitez să recomand unei afaceri care contează cu adevărat pe un site web permanent.

Cu toate acestea, la prețurile Namecheap, nu este o vânzare groaznică. Este nefericit faptul că standardul industriei cu o durată de utilizare de 100% a site-ului nu este respectat, dar este de înțeles. Dacă sunteți încă interesat de Namecheap, considerați-vă avertizați cu privire la uptime!

Versiunea scurtă este aceasta: Namecheap are o securitate bună și, probabil, poți avea încredere în informațiile tale. Problema va fi mai mare cu uptime și fiabilitate, pentru cei interesanți în utilizarea Namecheap ca gazdă. Ca registrator de domenii, Namecheap este la fel de fiabil pe care îl puteți obține.

Concluzie: Recomand Namecheap?

Toate lucrurile luate în considerare, cum este Namecheap?

Ca registrator, Namecheap își merită clar locul ca fiind unul dintre câinii de vârf. Are prețuri bune, o interfață ușoară pentru gestionarea domeniilor și oferă oferte bune de-a lungul spectrului cumpărătorilor cu un singur domeniu către cumpărătorii în vrac.

Ca gazdă, Namecheap este considerabil mai complicat. Pe de o parte, Namecheap este foarte accesibil pentru produsele de găzduire inferioare, pachetele de hosting partajate sau WordPress.

Aceste pachete au prețuri foarte mici și alocări de resurse decente. Sunt oferte destul de bune pentru cei care sunt dispuși să riște ceva timp de funcționare.

Nivelurile superioare arată bine pe hârtie, dar l-aș lăsa la o companie specializată mai direct în hosting.

Namecheap pare grozav, dar măsurările noastre de funcționare au fost un călcâi ușor de Ahile. În special dacă aveți nevoi de comerț electronic, Namecheap ar putea fi puțin riscant.

Dacă un timp de funcționare de top este mai puțin important pentru dvs. – de obicei, sunteți un hobbyist sau poate o companie care dorește un site, dar nu găsiți un site esențial pentru afaceri – atunci Namecheap ar putea fi încă o opțiune decentă care vă salvează bani.

Pe scurt, concluzia mea este că Namecheap este o opțiune riscantă pentru cei cu nevoi de găzduire intense și un furt pentru cei care nu. Ca registrator, este cel mai mare lucru în toată lumea. Dar dacă nu sunteți încă sigur, încercați-l fără riscuri timp de 30 de zile!

Accesați NameCheap

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me