NameCheap vs. Godaddy: 7 minute pentru a ști care este mai bine în 2020

Așadar, ați planificat să lansați propriul site web? Grozav. Ceva foarte de bază de care ai avea nevoie este un domeniu. Și da, un registrator de domeniu pentru a începe.


Pentru început, permiteți-mi să vă spun pe scurt care este exact înregistrarea domeniului. Înregistrarea numelor de domeniu este procesul de rezervare a unui nume pe Internet pentru o anumită perioadă de timp, cum ar fi un an.

Domeniul rămâne la tine, atât timp cât îl reînnoiești. Nu există nicio modalitate de a cumpăra un nume de domeniu pentru totdeauna.

Un nume de domeniu oferă site-ului dvs. web un nume unic, de recunoscut. Există mai multe companii de găzduire care asigură înregistrarea domeniului, precum și soluții de găzduire.

Într-adevăr, alegerea serviciului de înregistrare a domeniului potrivit ar putea fi o muncă grea, cu excepția cazului în care sunteți complet conștienți de serviciile oferite de companii.

Folosesc două mărci de hosting la fel de mari, NameCheap și GoDaddy, de ceva timp.

Pe baza experienței mele, vă voi face o revizuire comparativă a ambelor servicii de înregistrare a domeniilor.

Înainte de asta, permiteți-mi să ofer o scurtă privire de ansamblu asupra acestor companii. Începând cu NameCheap.

Ce este NameCheap?

NameCheap a fost fondată de Richard Kirkendall în 2000. Are sediul central în Los Angeles, California, Statele Unite. Produsele NameCheap includ nume de domeniu, găzduire web, WhoisGuard, certificate SSL.

În continuare, mergeți la GoDaddy.

Ce este Godaddy?

GoDaddy a fost înființat pentru prima dată în 1997, cu sediul central în Scottsdale, Arizona, SUA. GoDaddy are peste 17 milioane de clienți din întreaga lume. Produsele GoDaddy includ înregistrare de domenii, găzduire web, certificate SSL și întreprinderi mici.

Tendințe de popularitate:

Comparația de popularitate pentru ambele mărci este după cum se arată mai jos. În mod clar, GoDaddy se situează peste NameCheap în ceea ce privește popularitatea.

Dacă verificăm o regiune specifică, atunci din nou GoDaddy este mai popular. Aceste statistici sunt pentru SUA.

Prețuri:

Modelul de prețuri pentru NameCheap și GoDaddy au multiple variații.

Permiteți-mi să pun acest lucru în diferite categorii, începând cu prețul de înregistrare mai întâi.

Preț de înregistrare:

Prețul înregistrării diferă în funcție de extensia de domeniu preferată. Anumite nume de domeniu premium sunt scumpe în oricare dintre acestea. Permiteți-mi să ofer o căutare obișnuită a numelor de domeniu pe care am făcut-o în ambele registre.

Am căutat același domeniu cu diferite extensii atât pe platforme, cât și mai jos sunt concluziile mele despre acestea.

Domeniu
NameCheap
Hai tăticu
.com $ 8,48 / an.$ 0,99 / an.
.org$ 10.28 / an. $ 11.99 / an.
.net$ 9,68 / an. $ = = 13,99 / an.
.în$ 9.98 / an. $ 3,99 / an.

Pentru o perioadă limitată de timp (11 februarie – 18 februarie), Namecheap oferă 46% reducere la înregistrarea domeniului .com. Cod promoțional: NEWCOM

În general, GoDaddy are un preț bun și mic pentru primul an. Cu toate acestea, pe termen lung NameCheap are un preț mai mic.

Prețuri de transfer:

Prețurile de transfer variază în funcție de extensia numelui de domeniu existent.

Domeniu
NameCheap
Hai tăticu
.com $ = 9,69 $ 7,99
.în $ 9.99$ 11.99
.net$ 11.88 $ 10.99

Cu NameCheap, transferul pentru un domeniu .com este de 9,69 USD. În mod similar, .net este de 11,88 USD și .in este de 9,99 USD.

Pentru GoDaddy, orice extensie .com poate fi transferată la 7,99 USD. În mod similar, .in este la 11,99 USD și .net este la 10,99 USD.

Prețurile pentru transfer sunt aproape similare, cu nu o mare diferență între NameCheap și GoDaddy.

Prețuri de reînnoire:

Ambele platforme au o reînnoire mai mare în majoritatea cazurilor. Mai jos este o comparație a acestor costuri.

Domeniu
NameCheap
Hai tăticu
.com $ 12.98$ 17.99
.org $ 14.98$ 20.99
.net $ 14.98$ 19.99
.info $ 13.88$ 21.99
.io $ 34.88$ 59.99

Ei bine, în majoritatea cazurilor, GoDaddy are o reînnoire la prețuri mai mari în comparație cu NameCheap.

Confidențialitatea domeniului:

Confidențialitatea domeniului este, de asemenea, denumită Confidențialitate Whois, care oferă în mare parte toate registrele de domeniu. Pentru NameCheap, în majoritatea cazurilor, confidențialitatea domeniului este inclusă ca parte a planului și este gratuită pe toată durata vieții.

Domeniu
NameCheap
Hai tăticu
Primul an LIBER$ 9.99
Reînnoire $ 2,88$ 9.99

Cu GoDaddy, confidențialitatea domeniului are un cost suplimentar de 7,99 USD pentru primul an. Reînnoirile ulterioare costă 9,99 USD.

Ei bine, în general, NameCheap are o opțiune de preț mai accesibilă, iar reînnoirile nu sunt, de asemenea, cu un preț foarte mare, în comparație cu GoDaddy.

Înregistrați-vă Domeniul

În continuare, permiteți-ne să verificăm reducerile pe care le primiți folosind fiecare dintre aceste servicii.

reduceri:

Permiteți-mi să vorbesc un pic despre reducerile lor pentru domenii.

NameCheap
 • NameCheap acceptă o serie de domenii generice și specifice fiecărei țări, cum ar fi .com, .net, .org, .us, .co și multe altele.
 • Deși reînnoirile sunt la un preț mai mare, totuși prima dată prețul are întotdeauna o reducere. Reducerea depinde de domeniul ales. Rata medie actualizată variază între 15% și 65% pentru anumite domenii.
 • În afară de aceste domenii utilizate frecvent, cum ar fi .com, au reduceri suplimentare cu cupoane de reducere, care sunt disponibile din când în când pe site-ul web.

Revendicați-vă reducerea

Hai tăticu
 • GoDaddy are un suport bun pentru înregistrarea numelor de domeniu, cu mai multe opțiuni disponibile.
 • GoDaddy are reduceri care variază între aproximativ 28% și 65%. Ei bine, reducerea pe care o veți obține depinde de alegerea domeniului dvs..
 • Cu toate acestea, în anumite cazuri, reducerea depășește peste 80% pentru prima înregistrare. Acest lucru este posibil să doriți să verificați înainte de a vă angaja dintr-o perspectivă pe termen mai lung.

Relații Clienți:

Când vine vorba de asistență pentru clienți, atât NameCheap, cât și GoDaddy oferă servicii excelente centrate pe clienți. Există mai multe modalități prin care puteți lua legătura cu asistența lor pentru clienți. Inutil să spun, dar aceste opțiuni sunt ușor accesibile de pe site-ul web.

NameCheap acceptă e-mailuri, bilete și opțiuni de chat live. În afară de aceasta, au o bază de cunoștințe și sunt bine segregate pe baza subiectelor.

NameCheap_Knowledgebase

NameCheap oferă, de asemenea, o serie de conținut pe blog și întrebări frecvente. Pentru a încerca în continuare serviciile de asistență pentru clienți, am încercat opțiunea lor de chat live.

NameCheap are o opțiune uimitoare de chat live, iar acest lucru este aproape instantaneu. De asemenea, agentul de asistență pentru clienți a fost disponibil cu detalii detaliate despre înregistrarea domeniului și informații conexe.

Chat Namecheap

În GoDaddy, primiți asistență 24/7 cu apeluri și opțiune de e-mail. GoDaddy are, de asemenea, o colecție bună de conținut de ajutor de bază. Are un forum comunitar împreună cu documente de asistență disponibile pe site-ul lor web.

Conținutul din GoDaddy este, de asemenea, bine segregat în funcție de subiecte.

Godaddy_Knowledgebase

Am încercat să explorez mai multe despre opțiunea lor de chat live. Dar aceasta nu este 24/7 și, prin urmare, chat-ul a fost offline.

chat godaddy

Ambele platforme au mai multe ghiduri pentru începători și tutoriale de pornire, ceea ce facilitează chiar și utilizarea începătorilor a serviciilor lor.

interfaţă:

În continuare, voi vorbi despre interfața lor. Permiteți-mi să încep acest lucru cu NameCheap și apoi mergeți la GoDaddy.

Interfață NameCheap:

Pentru NameCheap, adăugarea unui domeniu și a unui subdomeniu se poate face prin interfața lor.

Interfața NameCheap este ușor de utilizat și are o rubrică separată pentru Management Domain. Aceasta include toate funcțiile asociate domeniului, cum ar fi Căutare nume de domeniu, Transfer de domeniu, DNS și alte servicii relevante.

Interfața Namecheap

Odată adăugat un domeniu, puteți vedea alte opțiuni, cum ar fi „Advanced DNS”.

Namecheap avansat DNS

Activarea domeniilor în majoritatea cazurilor durează câteva minute până la maximum 24 de ore. CNAME poate fi adăugat din interfață și este ușor de utilizat.

CNAME a fost adăugat în NameCheap

Interfața Godaddy:

În continuare, permiteți-mi să vă ofer un progres pentru interfața GoDaddy. Similar cu NameCheap, chiar GoDaddy are un antet separat pentru Domenii. Îl poți gestiona de aici.Godaddy_Domain_Interface

Domeniul Manager are mai multe opțiuni încorporate într-un singur ecran, ceea ce face ca acest lucru să fie ceva mai confuz, mai ales dacă sunteți nou în această interfață.

Godaddy_Manage_Domains

În general, atât NameCheap, cât și GoDaddy oferă o interfață de utilizator intuitivă. Cu toate acestea, în cazul în care sunteți nou în crearea domeniului și începeți cu acesta, atunci veți găsi NameCheap mai ușor de explorat și utilizat.

Motivele pentru care ar trebui să cumpărați domenii și găzduire separat:

Majoritatea oamenilor care încep să găzduiască un site web, se confundă între domeniu și găzduire. Ei bine, deținerea unui site web are două lucruri. Primul este domeniul dvs. și al doilea este găzduirea dvs. Acestea sunt două oferte separate oferite de majoritatea furnizorilor de hosting.

Mulți oameni sunt de părere că; cel mai bine este să ții toate sub un acoperiș. Așa că mulți aleg să înregistreze domeniul prin intermediul furnizorului de hosting pe care îl aleg. Acest lucru sună foarte mult dacă totul funcționează bine.

În anumite linii, din anumite motive, dacă nu sunteți nemulțumit de serviciile prestatorului dvs. de găzduire și trebuie să migrați către o platformă de găzduire alternativă, atunci va trebui să transferați și domeniul pe care l-ați înregistrat. Uneori, transferurile de domeniu pot fi consumatoare de timp și confuze.

În astfel de scenarii, dacă ați înregistrat domeniul în altă parte, nu trebuie să faceți nimic, cu excepția actualizării setărilor DNS.

Cel mai bine este să ai toate domeniile sub un singur acoperiș. Acesta este un avantaj dacă aveți mai multe domenii. Gestionarea domeniului în astfel de scenarii este mai ușoară. Vă puteți conecta direct la registrator și puteți face o actualizare în masă a setărilor DNS.

Acest lucru vă economisește timp și eforturi de la logarea individuală în diferite portaluri și replicarea modificărilor.

Mai mult, odată ce te-ai obișnuit cu un singur registrator de domenii, munca ta devine mai ușoară în gestionarea tuturor domeniilor tale, în loc să te folosești și să te obișnuiești cu diferite portaluri de registre de domenii..

Un alt aspect important este securitatea domeniului. Deci, de exemplu, dacă din anumite motive, site-ul dvs. web este hacked, atunci hackerul vă poate accesa fișierele. În cazul în care ați achiziționat împreună hostingul și domeniul, hackerul poate avea acces și la domeniul dvs..

Acest lucru ar însemna potențial; hackerul poate transfera și domeniul. Într-un astfel de scenariu, va trebui să luați o luptă legală pentru a vă demonstra proprietatea pentru domeniu. În cazul în care domeniul dvs. este plasat separat, atunci deși site-ul dvs. este hacked, totuși, domeniul dvs. ar rămâne în siguranță.

Tehnici de marketing pentru achiziționarea unui client:

NameCheap, precum și GoDaddy, adoptă diverse strategii inovatoare de marketing pentru a atrage clienții. Ei fac asta din când în când cu câteva reduceri și bunătăți. Acest lucru este cel mai multe cazuri este afișat pe site-urile lor oficiale.

Mai jos este un exemplu despre modul în care NameCheap oferă un voucher de reducere pentru domeniile sale.

discount_on_namecheap

În afară de aceasta, există câteva oferte cu adevărat atractive adăugate în timp ce selectați un domeniu, cum este cel prezentat mai jos-

Reducere Namecheap2

În plus, confidențialitatea domeniului este inclusă ca parte a planurilor NameCheap. Acest lucru îl face mai atrăgător pentru clienți.

NameCheap are o secțiune separată dedicată promosurilor. Acest lucru vă oferă în mod explicit detalii despre ofertele disponibile. De asemenea, NameCheap permite utilizatorilor să se aboneze la newsletter-ul lor pentru a primi informații actualizate și cele mai recente despre comunicațiile de marketing.

GoDaddy are promoții similare adăugate pe site-ul lor web.

Reducere Godaddy

Pe site-ul GoDaddy, veți observa, de asemenea, anumite articole care ar fi de folos cititorilor.

Reducere Godaddy2

GoDaddy, similar cu NameCheap, permite utilizatorilor să se aboneze pentru a primi cele mai noi știri și actualizări despre ofertele speciale. De asemenea, au o secțiune dedicată promoțiilor care au informații actualizate despre ofertele și ofertele pe care le au.

Godaddy_discount3

GoDaddy oferă, de asemenea, coduri de reînnoire aleatoare și un club de domenii cu reduceri. Ei bine, clubul de domenii cu reduceri are un preț separat, ceea ce este din nou o strategie de marketing pentru a obține niște clienți fideli.

Reducere Godaddy4

Când compar amândouă aceste tehnici de marketing, NameCheap, în orice caz, pare mai atrăgător. Au câteva oferte autentice pentru a face clienții să economisească bani. De asemenea, prețul și serviciile lor complementare adaugă valoare domeniului achiziționat.

Pe de altă parte, GoDaddy are oferte care îi determină și pe clienți să suporte anumite costuri suplimentare. GoDaddy are un preț scăzut pentru prima dată, dar totul ar putea părea scump.

Concluzie:

V-am oferit o etapă completă a serviciilor de registru de domenii NameCheap și GoDaddy. Deși ambele sunt opțiuni bune, aș recomanda NameCheap peste GoDaddy.

În ceea ce privește prețul, NameCheap este o opțiune mai accesibilă și mai favorabilă bugetului. GoDaddy este bun, pentru început, cu toate că reînnoiești acest lucru poate părea a fi o depășire a bugetului.

Din nou, NameCheap are o interfață intuitivă și ușor de utilizat. Acest lucru este conceput pentru a fi ușor de utilizat chiar și pentru utilizatorii începători. Suportul lor asupra ghidurilor pentru a începe să folosească serviciile lor este ușor disponibil.

În cele din urmă, NameCheap are confidențialitatea domeniului ca parte a înregistrării domeniului și face ca înregistrarea și adăugarea subdomeniilor să fie un proces fără probleme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map