Prețuri Bluehost – Ce plan este potrivit pentru dvs.? (2020)

Bluehost este un nume major în industria de gazduire. Aproape de siguranță ați auzit despre asta înainte de acest articol.


Este posibil ca unii dintre voi chiar să luați în considerare achiziționarea acestuia sau migrarea către acesta de la o altă gazdă.

Dacă doriți o imagine de ansamblu asupra Bluehost, puteți consulta recenzia mea generală aici.

Dar aici mă voi concentra pe un aspect specific al Bluehost:

Este prețul. Adică, cât costă într-adevăr dincolo de prețul prețului, care sunt costurile ascunse ale serviciului și, bineînțeles, dacă prețurile sunt rezonabile.

Notă: pentru a fi clar, mă voi concentra mai ales pe planurile de găzduire web partajate de Bluehost, deoarece acestea sunt cel mai probabil cele pe care le interesează cu toții.

Planurile de prețuri ale Bluehost

Planurile de prețuri ale Bluehost sunt mai mult sau mai puțin structura standard pentru planurile de găzduire.

Există câteva niveluri pentru fiecare tip de găzduire, de regulă actualizate pentru primul termen de serviciu, dar care se reînnoiesc la un tarif mai mare.

Acestea sunt planurile de stabilire a prețurilor pentru hostingul web partajat, ceea ce vă interesează majoritatea.

Primul nivel arată astfel, cu reducerea noastră specială:

bluehost preț-împărtășit-revizuit

Dar, în afară de asta, planurile comune „normale” arată mai degrabă:

bluehost planuri de prețuri comune

Dar doar pentru a fi amănunțit, așa începe planurile partajate optimizate de WordPress:

bluehost revizuit wordpress-share-ul revizuit

Acestea au o gamă similară de prețuri ca și găzduirea comună comună, ajungând până la 6,95 USD pe lună pe 3 niveluri.

bluehost planuri de preț-vps-revizuit

Acestea sunt planurile VPS:

Și în sfârșit, iată care costă planurile dedicate:

planuri de preț dedicate bluehost

Așa cum am spus, principalul obiectiv al acestui articol este pus pe planurile regulate de găzduire web. Dar este bine să aveți elementele de bază acoperite.

Defalcarea prețurilor Bluehost

Partea 1: Cât costă Bluehost?

Costul Bluehost nu este, desigur, exact același lucru ca și prețul său.

Dacă te-ai uitat numai la prețul de preț, ai crede că cel mai ieftin plan este de doar 2,95 USD pe lună (3,95 USD fără reducerea noastră) și că tot ce ai nevoie pentru un site web.

În realitate, eticheta de preț se aplică numai pentru primul termen de serviciu, iar durata termenului dvs. de serviciu va modifica prețul pe lună..

Deci, costul pachetului dvs. de găzduire în sine variază în funcție de cantitatea de timp pe care doriți să o plătiți și, după ce expiră acest termen, poate fi un cost mai mare.

În prezent, așa ar arăta costul de bază pentru găzduire pentru majoritatea:

 • Prețul listat cu reducere pentru primul an – consultați ecranul anterior, dar 3,95 USD pe lună pentru primul nivel, 5,95 USD pe lună pentru al doilea nivel etc..
 • Preț „regulat” la reînnoire, adică un alt an sau mai mult de serviciu. Dacă vă angajați încă un an când reînnoiți, primul nivel este de 8,99 USD pe lună. Dacă vă angajați cu încă treizeci de ani atunci când treceți în revistă, primul nivel este de 7,99 USD pe lună.
 • Dacă înregistrați un domeniu gratuit la Bluehost, va trebui să plătiți pentru el după primul an. De asemenea, va trebui să plătiți pentru confidențialitatea domeniului, dacă doriți, sau să utilizați un nivel mai înalt în care este inclusă confidențialitatea domeniului (mai multe despre asta mai târziu).

Știu că pare puțin confuz. Iată un grafic care arată prețurile REGULARE ale planurilor comune ale Bluehost, adică DUPĂ primul termen redus:

bluehost prețuri-prețuri comune-regulat

Prețurile similare de reînnoire se aplică majorității celorlalte planuri ale lui Bluehost – de regulă generală, dacă un preț NU este identificat drept „discount”, este prețul „regulat” pe care îl veți plăti la reînnoire..

Există, de asemenea, taxe suplimentare (în care voi primi) pentru actualizări opționale.

Dacă utilizați WordPress sau un alt CMS (sistem de gestionare a conținutului) cu Bluehost, poate doriți să plătiți pentru pluginuri sau teme.

Cu toate acestea, prețurile pe care le veți plăti pentru pachetul selectat Singur, este esențial ceea ce am identificat mai sus: prețul actualizat pentru primul an, prețul de reînnoire pentru anii următori.

Partea 2: Ce plan de prețuri este potrivit pentru dvs.?

În primul rând, permiteți-mi să vă arăt care este setul de caracteristici de bază pentru diferitele planuri:

caracteristicile de distribuire a prețurilor albastre

Puteți ghici probabil ideea: planurile mai ieftine sunt pentru persoane fizice, pasionați și întreprinderi mici.

Cele mai scumpe sunt destinate întreprinderilor mici mai mari, întreprinderilor mijlocii, produselor majore etc..

Este vorba despre adevărat. Există însă câteva nuanțe importante. Și am o veste bună pe acest front:

Primul nivel are elementele de bază, dar și o cantitate generoasă de stocare, ceea ce înseamnă că poate găzdui mai mult decât cele mai mici site-uri web.

50 GB poate suporta o cantitate mare de date și ați fi confruntat într-adevăr cu o problemă cu această limită dacă stocați ore și ore de conținut video (de exemplu).

În plus, lățimea de bandă este nemodificată și SSL este inclusă – chiar dacă o companie mică face afaceri pe site-ul său (în loc să mențină pur și simplu un site web PENTRU o afacere din cărămidă și mortar), acest lucru poate face treaba.

Cu toate acestea, sunteți limitat la un singur site web. Dacă doriți să găzduiți mai multe site-uri, va trebui să alegeți unul dintre nivelurile superioare.

De asemenea, planurile de găzduire partajate reclamă frecvent stocare și lățime de bandă „nelimitată” – în mod realist, înseamnă că nu există limite FORMALE pentru planuri.

Dar găzduirea partajată este forma eficientă și mai ieftină de găzduire și asta înseamnă că, dacă un anumit client folosește prea multe resurse, toți ceilalți vor fi încetiniți.

Așadar, dacă trebuie să sprijiniți mulți vizitatori sau să ocupeți mult spațiu, vi se poate cere să faceți upgrade.

Alegerea nivelului cel mai înalt, care a sporit performanța, este un bun mod de a vă asigura că acest lucru nu se va întâmpla.

În general, dacă vă așteptați cu adevărat la un volum mare de trafic cu regularitate sau dacă doriți să fiți CUMPĂRAT pentru creșteri în acest sens (adică, dacă anticipați un moment viral), poate doriți să luați în considerare unul dintre planurile VPS.

Dar, pentru a rezuma, cu Bluehost, aș spune că multe companii mici pot utiliza doar primul nivel.

Cu toate acestea, cei care doresc mult mai mult spațiu și mai multe site-uri web ar trebui să obțină cu siguranță nivelurile mai ridicate – în special, treilea sau al patrulea nivel ar fi bine, deoarece includ backup site-ul și alte funcții suplimentare.

Partea 3: Costuri suplimentare Bluehost

Planurile partajate au unele suplimente opționale la costuri suplimentare.

Unele dintre aceste funcții avansate sunt incluse cu niveluri mai ridicate, dar unele trebuie plătite pur și simplu pentru:

Adaosuri partajate la prețuri albastre

Gama de prețuri pentru acestea poate varia. SiteLock, de exemplu, are propriul set de prețuri.

Cu toate acestea, acest lucru ar costa astfel de suplimente:

costuri suplimentare pentru bluehost costuri suplimentare

În cea mai mare parte, aceasta este tăiată și uscată. Dacă doriți, plătiți pentru asta.

Este posibil să nu doriți cele mai multe dintre acestea, dar există șanse corecte de a dori cel puțin una sau două.

Cu toate acestea, există un cuvânt de avertizare pe care îl au pentru persoanele care intenționează să înregistreze un domeniu la Bluehost:

În timp ce Bluehost oferă un domeniu gratuit pentru primul an, confidențialitatea numelui de domeniu este de 14,88 USD pe domeniu pe an.

Confidențialitatea domeniului nu este necesară, dar este ceea ce își doresc majoritatea oamenilor atunci când înregistrează un domeniu: în esență, fără confidențialitate domeniului, oricine poate căuta locația proprietarului unui domeniu dat într-un registru public.

Confidențialitatea domeniului este o caracteristică activă de obicei de către registratori, ceea ce vă permite să introduceți informațiile companiei în locul dvs..

Adică, dacă doriți confidențialitatea domeniului, trebuie să plătiți Bluehost costul unui domeniu pentru a-l obține. SAU, va trebui să treci la nivelurile 3 sau 4 în care este inclusă confidențialitatea domeniului.

Dimpotrivă, multe registre mari de domenii includ GRATUIT confidențialitatea domeniului odată cu achiziționarea unui domeniu.

Puteți consulta lista mea cu cei mai buni registratori de nume de domeniu pentru mai multe despre asta.

În orice caz, ideea este că domeniul dvs. „gratuit” cu Bluehost s-ar putea să nu se ridice la multe, dacă doriți să vă protejați identitatea:

Ați putea economisi bani înregistrând un domeniu singur, separat, cu un registrator care vă protejează GRATUIT confidențialitatea.

În plus, planurile partajate ale Bluehost oferă doar UNUI căsuță poștală și sunt gratuite doar 30 de zile pentru cele trei niveluri superioare..

După 30 de zile sau pentru primul nivel, este plătit dacă doriți să îl păstrați.

Partea 4: Prețuri Bluehost față de prețurile concurenților

În general, prețurile comune ale Bluehost se situează în zona medie / mijlocie, iar prețurile VPS și dedicate sunt la sfârșitul mai scăzut al mediei.

Unele dintre cele mai ieftine planuri de găzduire partajate provin de la IONOS (anterior 1&1 sau 1&1 IONOS), GoDaddy și FastComet, așa că voi trece pe scurt asupra lor:

 • IONOS are un plan de 4 dolari pe lună fără o creștere a prețurilor la reînnoire. Aceasta include 10 GB de stocare și 10 conturi de e-mail.
 • IONOS are, de asemenea, un plan de 1 dolar pe lună pentru primul an, care se reînnoiește la 8 dolari pe lună. Aceasta include 50 de conturi de e-mail și nu limitează formal stocarea.
 • GoDaddy începe în prezent la 5,99 USD pe lună pentru primul an, reînnoindu-se la 8,99 dolari pe lună după aceea. Aceasta include 100 GB stocare și e-mail gratuit pentru un an.
 • GoDaddy are frecvent promoții în care primul an este de 1 – 2 USD pe lună.
 • FastComet începe în prezent de la 1 USD pe lună, dar se reînnoiește la 9,95 USD pe lună. Aceasta include 15 GB de stocare, e-mail nelimitat și o mulțime de alte funcții, cum ar fi copii de rezervă zilnice și CDN (care crește performanța).

Din nou, acestea nu sunt neapărat cele mai ieftine opțiuni, dar sunt unele dintre cele mai ieftine opțiuni MAINSTREAM.

Să simulăm pe scurt: cel mai ieftin plan al lui Bluehost în comparație cu exemplele de mai sus.

În prezent, IONOS POT fi mai ieftin. Dacă aveți un plan dolar pe lună timp de doi ani, prețul similar de reînnoire (8 dolari pe lună) înseamnă că veți plăti în general mai puțin decât cu Bluehost timp de doi ani.

Dar dacă treceți la trei ani, diferența nu este atât de mare.

Planul constant de 4 dolari pe lună? Este mai ieftin pe termen lung, sigur. Dar are resurse mai sărace, cum ar fi mult mai puțin spațiu de stocare și nu este bine echipat pentru altceva decât trafic minim.

Cu GoDaddy, la momentul acestei scrieri, Bluehost este clar mai ieftin.

Dar chiar dacă GoDaddy a scăzut prețul, Bluehost nu este mai rău. GoDaddy are mai mult spațiu de stocare și e-mail, dar nu este stocare SSD, ceea ce înseamnă performanțe mai slabe.

Timpul de funcționare al lui GoDaddy este la fel cu cel al lui Bluehost și este uneori mai bun, dar are o grămadă de suflete, este mai greu de navigat și tinde să coste o mulțime de taxe suplimentare la reînnoire..

O mulțime de oameni folosesc GoDaddy timp de un an și apoi fac cauțiune atunci când văd taxele de reînnoire – astfel încât motivul pentru care prețurile sale nu sunt atât de superioare pe cât pare.

Mai multe detalii despre acest aspect și despre cum prețurile Bluehost sunt superioare aici.

GoDaddy este probabil cel mai mare concurent al lui Bluehost, iar mulți vin la Bluehost de la GoDaddy – dacă este potențialul dvs., am și un ghid despre cum puteți trece la Bluehost.

Cu FastComet, se pare că FastComet oferă mai mult pe preț. Cu toate acestea, acest lucru este valabil numai pentru primul an, întrucât prețul regulat / reînnoire al FastComet este mai mare decât cel al Bluehost.

De asemenea, există altceva:

FastComet are rezultate mai bune decât Bluehost în înregistrările noastre uptime. Același lucru este valabil și pentru IONOS.

Oricum, în general, aceste tendințe sunt valabile și pentru alte comparații ale gazdelor. Concurenții Bluehost pot fi mai ieftini, dar atunci pierd de obicei o resursă cheie precum stocarea la Bluehost.

Atunci când concurenții Bluehost oferă mai multe caracteristici, performanțe mai bune sau mai mult stocare SSD garantată, sunt, de asemenea, și mai scumpe.

Dacă prețul este linia de jos, Bluehost nu este cel mai ieftin. Dar dacă aveți nevoie de un teren intermediar între performanță, resurse și costuri, prețurile Bluehost sunt excelente.

Partea 5: Întrebări frecvente Bluehost

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map