Recenzie 3dcart: contra și pro după folosirea ei! [2020]

Ai auzit stirile? 3dcart va lansa curând versiunea 8, o actualizare care va fi prima actualizare majoră a oricărei platforme de comerț electronic din 2018..


Ei bine, asta dacă ai auzit despre 3dcart în primul rând. Dacă v-a interesat să aveți o platformă solidă pentru magazinul dvs. online, probabil că veți întâlni numele Shopify, BigCommerce, Volusion ș.a..

Și când întâlnești numele 3dcart, nu este la fel de des – ce dă? Merită chiar să te uiți?

Voi răspunde pentru dumneavoastră: da, absolut. În primul rând, este încă în general considerată una dintre cele mai importante platforme de comerț electronic și, în al doilea rând, nu abordează deloc ceea ce oferă clienților săi.

În cele din urmă, cred că factorul decisiv pentru majoritatea oamenilor ar fi doar cum se simte, pentru că nu lipsește atât de serios în niciun domeniu încât este un serviciu incomparabil pentru Shopify, BigCommerce sau orice alt nume important.

Obțineți proba gratuită a 3dcart aici.

Deci de ce 3dcart?

Ei bine, dacă îi întrebi, este pentru că au tot ce ai nevoie și tot ce vrei. Personalizabile, ușor de utilizat, sigure, dotate cu caracteristici, accesibile … lista de adjective continuă.

Deși nu putem lua ceea ce spun la valoarea nominală, 3dcart pare, de fapt, un serviciu destul de solid pentru mine. Să aruncăm o privire de ce.

REVISTAȚI SITUAȚIA

 1. 3dcart Cons
 2. 3dcart pro
 3. Tarifarea la 3dcart
 4. Caracteristici 3dcart
 5. Relații Clienți & Ușor de la bord
 6. Ușor de utilizat și Opțiuni
 7. Securitate
 8. Concluzie

În general: contra

Îmi place să merg mai întâi cu veștile proaste.

Deci, practic, 3dcart-ul a evoluat de-a lungul anilor și au rezolvat o mulțime de defecte mai grave ale acestora. Interfața cu utilizatorul este una care, după părerea mea, este acum complet fină și ușor de utilizat, dar totuși apar unele comentarii negative, așa că voi enumera acest lucru ca un potențial conținut pentru unii dintre voi.

În afară de asta, acesta nu este cel mai personalizabil serviciu de acolo – va trebui să renunțați la bani dacă doriți cu adevărat să vă înscrieți în puterea și să controlați complet detaliile..

Singurul alt element principal la care mă pot gândi este faptul că soldurile 3dcart sunt atât de bogate în caracteristici, făcând o bucată de aceste funcții indisponibilă decât dacă plătiți în plus.

Nu, nu există taxe ascunse, dar unele lucruri pe care le-ați putea dori vă vor costa.

În trecut, multe contrari sunt acum depășite și cred că oricare altul care pare să vină – asistența clienților primește o critică din când în când – sunt mai subiective decât ceva despre care putem fi cu toții de acord este un dezavantaj.

În general: Pro

Misto, acum putem ajunge la partea mea preferată – veștile bune.

Așa cum am spus, multe din ceea ce 3dcart era mai lipsit s-au îmbunătățit foarte mult.

Temele sunt un exemplu bun: au avut doar câteva teme gratuite, neplăcute. Acum au 68 de șabloane gratuite pe care le poți folosi, pe lângă multe altele pe care le poți plăti.

Tema 3dcart-ului

Ușurința de utilizare Voi oferi un plus – poate că nu toată lumea va fi de acord, dar cred că interfața de utilizator a 3dcart este foarte simplă și intuitivă.

Și deși am spus că costurile suplimentare ale unor funcții sunt un dezavantaj, este important să rețineți că există o mulțime de funcții. Este un pachet foarte echipat, chiar și cu un cont la nivel de intrare.

Asistență pentru clienți, voi enumera cu siguranță un profesionist. Pe lângă serviciul de bază pentru clienți, există o serie de documentații și alte resurse disponibile într-o varietate de formate. Cea mai mare parte este gratuită, deși unele lucruri pe care trebuie să le plătești – chiar și așa, este foarte cuprinzător.

Ca întotdeauna, diavolul este în detalii. Acum că aveți o idee despre avantajele și contra de bază, să mergem un pic mai în profunzime.

Tarifarea la 3dcart

Bine, așadar, să aruncăm o privire asupra prețurilor, pentru că să ne confruntăm – pro și contra nu sunt statice, trebuie să fie vizualizate în context cu costul. Puteți vizualiza detaliile oficiale ale planurilor de prețuri nivelate aici.

În primul rând, ca și celelalte programe de e-commerce de top, 3dcart nu are comisioane de tranzacție sau taxe de configurare și, din câte îmi dau seama, nu are taxe ascunse – deși există câteva lucruri care vă vor costa, pe care le Voi ajunge mai târziu.

configurare comisioane

În ceea ce privește structura de prețuri nivelate, 3dcart este aproape diferit de celelalte platforme de comerț electronic.

Nivelul cel mai mic, un cont Startup, este de 19 dolari pe lună, în timp ce Basic este de 29 USD pe lună, iar Plus este de 79 $ pe lună. Pro, al patrulea nivel, este de 229 dolari pe lună.

Planuri 3dcart

Caracteristici
Lansare
De bază
La care se adauga
Pro
Taxe de tranzactie0%0%0%0%
DepozitareNelimitatNelimitatNelimitatNelimitat
Lățime de bandăNelimitatNelimitatNelimitatNelimitat
Numărul de produseNelimitatNelimitatNelimitatNelimitat
Preț$ 19 / mo$ 29 / mo$ 79 / mo$ 229 / mo

Dacă plătiți pe an, însă, Basic este de 26,10 USD pe lună, Plus este de 71,10 USD pe lună, iar Pro este de 206,10 USD pe lună. Aceste planuri sunt foarte asemănătoare cu BigCommerce, Shopify și chiar LemonStand, cu excepția celui de-al treilea nivel al 3dcartului este în mod notabil mai ieftin..

Și ca majoritatea celorlalte platforme, cele mai importante funcții sunt incluse în planul de prețuri la nivel de intrare, deși în opinia mea 3dcart oferă mai multe funcții pe măsură ce faceți upgrade, care este comun pentru alte mărci de top, pentru care principala diferență în upgrade-uri este numărul de vânzările permit mai degrabă decât cantitatea de caracteristici.

În schimb, 3dcart nu impune aceste limite de vânzare menționate anterior. De fapt, pentru toate conturile, nu există taxe de tranzacție, limite de comandă, limite de produs sau limită de lățime de bandă. Așadar, dacă ai un noroc cu un plan de bază, vești grozave – nu va trebui să plătești o taxă de actualizare enervantă pentru a-ți da seama de creșterea vânzărilor..

Singurul dezavantaj principal este că s-ar putea să ratezi unele caracteristici dintr-un cont Basic sau poate chiar un Plus și există limite pentru numărul de conturi de personal permise: numai Enterprise are nelimitat, în timp ce Basic, Plus și Pro au 2,5, respectiv 15.

În general, dacă sunteți îngrijorat 3dcart-ul va fi prea scump sau nu valorează banii dvs., vă puteți relaxa – prețul este normal și chiar puțin mai ieftin decât standardul.

Prezentare generală a caracteristicilor

Cu siguranță, o zonă 3dcart intră bine în caracteristicile sale.

După cum am spus, aceste funcții variază mai mult în funcție de planul dvs. de prețuri decât de celelalte platforme de comerț electronic, dar veți primi în continuare un pachet bun chiar și cu un cont Basic sau Plus.

Pentru unul, elementele fundamentale menționate anterior – lățime de bandă nelimitată, vânzări nelimitate, etc. – sunt toate plusuri mari. Și cum ar trebui să fie, obțineți un domeniu și găzduire incluse în pachet.

În ceea ce privește funcțiile de mai multe minute, chiar și cu Basic, veți obține un blog încorporat, comenzi telefonice, integrare cu eBay, Facebook și Amazon, verificări pentru o singură pagină și multe altele.

Cele mai multe caracteristici sunt în esență aceleași lucruri pe care le veți găsi universale pentru un software bun de comerț electronic, dar câteva lucruri ies în evidență.

De exemplu, 3dcart are un instrument de salvare a căruțelor abandonate, care este un instrument minunat care trimite prin e-mail mementouri vizitatorilor care au ajuns la pagina de checkout, dar nu și-a completat achiziția. Rețineți, însă, că acest lucru este disponibil numai pentru cele două niveluri superioare.

De asemenea, m-am gândit că ambalarea cadourilor este o atingere frumoasă, împreună cu alte opțiuni speciale de checkout.

Am fost deosebit de impresionat de aplicația Point of Sale de la 3dcart, care face într-adevăr un serviciu deja solid mai versatil. Se pot ocupa de rambursări, chitanțe prin e-mail, reduceri, certificate cadou, articole personalizate, tot felul de carduri și multe altele.

Aplicația Punct de vânzare 3dcart

În plus, orice simțiți că lipsește din pachetul dvs., puteți găsi probabil într-o aplicație: 3dcart cu siguranță excelează aici, cu o multitudine de aplicații disponibile. Sunt prea variați pentru a intra aici, dar acest lucru este considerat, în general, unul dintre

Avantajele 3dcart-ului. Desigur, unele dintre ele s-ar putea să nu fie ieftine.

Ca punct final, 3dcart excelează în numărul de gateway-uri de plată pe care le puteți utiliza, la 200 – mult mai mult decât

Shopify sau orice alt brand important.

În general, 3dcart este cu siguranță plin de caracteristici, dar este posibil să fie necesar să scăpați mai mulți bani pentru a accesa ceva mai mult.

Ușurință de utilizare și personalizare

Uite, ușurința de utilizare este de așteptat de la orice soluție decentă de comerț electronic. Mai simplu spus, nu toată lumea își poate permite un designer web sau își ia timpul să învețe, iar toate funcțiile din lume nu înseamnă prea mult dacă este o problemă pentru a-ți face chiar magazinul..

3dcart este destul de ușor de utilizat și, deși nu cred că este neapărat mai ușor decât alte mărci de top, este la fel de simplu (ceea ce înseamnă că este foarte simplu).

Vedeți videoclipul de mai jos pentru a începe să vindeți online doar în Minute cu 3dcart.

Am întâlnit câteva recenzii care spun că 3dcart este puțin mai puțin decât ușor de utilizat și că există o curbă de învățare. Cred că acestea ar putea fi depășite, deoarece interfața de utilizator a 3dcart mi se pare elegantă și ușoară.

interfața cu utilizatorul

Pe măsură ce opțiunile de personalizare merg, cred că 3dcart-ul nu este stelar, dar nu lipsește atât de grav. Temele gratuite oferite ar putea fi mai bune în opinia mea.

Cu toate acestea, 3dcart a adus încă unele îmbunătățiri aici. Nu au existat atât de mulți, dar acum au 68 de șabloane gratuite – acesta este un număr destul de bun și există suficiente diferențe între ele pentru a fi alegeri „reale”.

În ceea ce privește personalizarea completă, nu cred că 3dcart este cel mai bun. Puteți accesa personalizarea directă HTML numai dacă aveți cel mai mare nivel egal.

Pentru simplitate, cred că 3dcart va merge bine. Dacă doriți cu adevărat să luați frâiele și să vă personalizați magazinul, este posibil ca 3dcart să nu fie pentru dvs., dar dacă nu aveți nevoie de un magazin complet personalizabil, veți fi în regulă – 3dcart nu este deloc rău aici, ci doar nu spectaculos.

Servicii pentru clienți și bord

Toate lucrurile de bază pe care le așteptați pentru asistența clienților sunt aici, dar există și câteva adaosuri frumoase pe care 3dcarts le oferă.

Echipa de suport 24/7? Verifică, desigur. Telefon și LiveChat? Da.

Lucrurile de bază deoparte, având resurse pentru a vă ajuta la bord este esențial, iar 3dcart are un avantaj în competiții de aici, oferind un serviciu numit Onboarding Coach..

Onboarding-antrenor

Practic, este o echipă de oameni cu care poți programa o sesiune de 30 de minute. Nu sunt doar oameni IT avansați care vă pot ajuta să configurați lucrurile, sunt de asemenea acolo pentru a vă ajuta să strategiați și să faceți alegeri bune de afaceri pentru magazinul dvs. electronic.

Cu toate acestea, nu este doar Autobuzul de bord – 3dcart oferă o serie de articole cu modalități utile, întrebări frecvente etc..

De asemenea, au un canal YouTube dacă nu sunteți prea cititor, un ghid HTML dacă sunteți obișnuit cu HTML și doriți să personalizați mai multe, un manual de utilizare și chiar o universitate online.

Am fost atras de Universitatea de comerț electronic 3dcart, dar este cu siguranță o bijuterie. Este gratuit și are o mulțime de cursuri, webinarii și toate aceste lucruri.

De fapt, puteți accesa chiar o mulțime de acest online fără cont, așa că, chiar dacă decideți să nu mergeți pentru 3dcart, puteți folosi în continuare instrumentele de asistență pentru clienți pentru a fi mai echipat pentru a rula magazinul online pe o altă platformă..

În cele din urmă, 3dcart oferă conexiuni cu terți pe care îi puteți angaja pentru a vă proiecta magazinul, pentru a vă ajuta pe piață și așa mai departe.

Dar, ca să fiu sincer, nu știu cât de bine se compară aceste terțe părți cu alte terțe părți pe care le poți găsi și angaja pe internet.

În general, cred că 3dcart excelează în ceea ce privește asistența clienților și procesul de bord.

Securitate

Să fim sinceri – indiferent cât de frumos a fost proiectat un serviciu ca acesta sau cât de mare este suportul pentru clienți sau câte opțiuni obțineți în personalizarea magazinului dvs., aceasta este afacerea dvs. Securitatea este esențială.

În esență, cred că 3dcart nu este semnificativ mai bun decât alte platforme de top atunci când vine vorba de securitatea dvs. și a clienților dvs. și nici nu este mai rău.

În cele din urmă, 3dcart este compatibil cu PCI DDS, ceea ce înseamnă că suportă standardul de securitate de aur. Totul este păstrat la zi, există controale de securitate periodice, toate informațiile importante sunt criptate etc..

PCI DDS compatibil cu Plynt 3DCart

Dacă doriți cu adevărat să luați o precauție suplimentară, puteți achiziționa o scanare McAfee PCI trimestrială cu suma de 99 USD și există aplicații atât de la 3dcart, cât și de la terțe părți pe care le puteți adăuga în magazin pentru a vă lega de orice altceva vă este îngrijorat..

Nu există prea multe lucruri de spus aici, 3dcart este, din câte îmi dau seama, foarte sigur și de încredere.

Concluzie

Bine, așadar, să încheiem lucrurile.

În ceea ce privește prețurile, 3dcart este aproape diferit de alte servicii de top, cu excepția celui de-al treilea nivel este puțin ieftin. Dacă sunteți în căutarea a ceva mai ieftin decât Shopify, 3dcart probabil nu este pentru dvs., dar dacă nu sunteți bine să plătiți prețuri standard, veți primi în continuare multe în schimb.

În afară de toate acestea, unul dintre dezavantajele principale este că va trebui să plătiți suplimentar pentru unele funcții sau chiar să vă actualizați contul dacă aveți nevoie de ele.

Acestea fiind spuse, mai aveți o mulțime de funcții la pachet în integrarea cu canale precum eBay și cumpărăturile Google, nenumărate gateway-uri de plată, o aplicație POS puternică și așa mai departe – acesta este cu siguranță unul dintre avantajele 3dcart.

Mai mult decât atât, este ușor de utilizat și există o cantitate decentă de șabloane gratuite disponibile … deși, dacă doriți cu adevărat să vă asumați, este posibil să nu fie cea mai bună platformă pentru dvs..

Asistența pentru clienți este un alt plus, cu toate resursele disponibile (Autobuzul de bord, Universitatea de comerț electronic, etc) oferind cu adevărat 3dcart-ului.

În sfârșit, este destul de sigur, așa că nu va trebui să vă faceți griji pentru dvs. sau informațiile clienților dvs. sunt în pericol.

Pentru a încheia, este un serviciu puternic, care poate să nu fie pentru toată lumea, dar poate fi cu ușurință. În cele din urmă, cred că factorul decisiv va fi dacă face clic cu tine sau nu, pentru că oferă tot ceea ce ai nevoie și mai mult pentru un preț decent.

Începeți cu 3dcart

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map