Recenzie HostGator: De ce iubesc / urăsc HostGator (Uptime solid)

Acest articol a fost revizuit și actualizat pe 03 aprilie 2020.


Dacă ați privit câteva liste de furnizori de hosting de top, este posibil să fi întâlnit un anumit nume: HostGator.

HostGator nu este cea mai mare platformă de găzduire, dar este pe partea mai mare.

Ce este HostGator?

Este în afaceri din 2002 – ceea ce, pentru lumea gazdelor, înseamnă că este destul de bine pus la punct – și a fost suficient de mare pentru a avea birouri internaționale, pe lângă sediul central din Austin și Houston..

În 2012, HostGator a fost achiziționat de Endurance International Group (EIG), care deține, de asemenea, un alt furnizor important de găzduire – Bluehost.

Nu știm numărul final de abonați pe care HostGator îl are, dar a depășit 200.000 de clienți în 2009.

Baner HostGator

Având în vedere faptul că, în 2015, EIG ar fi avut peste 4 milioane de abonați între filialele sale (dintre care Bluehost și HostGator sunt probabil cele mai mari), este probabil să presupunem că HostGator are sute de mii de abonați, dacă nu milioane..

În exterior, lucrurile arată bine pentru HostGator. Pagina de pornire a site-ului lor web numește unele dintre premiile de găzduire web pe care le-au obținut (de la PCMag și altele), ceea ce le face să arate bine.

Desigur, internetul este un loc mare și nu este prea dificil să obții comentarii pozitive pentru tine dacă știi să joci jocul.

HostGator măsoară cu adevărat lauda online?

Continuați să citiți pentru a afla!

Pro de HostGator

După cum sa menționat, structura de prețuri interesantă este o cauză pentru unele avantaje. Gazduirea web comună, deși este mai prețioasă decât concurenții pentru primul an, are un preț de reînnoire pe partea inferioară.

Mai mult, certificatele SSL și o sumă bună de bani în credite pentru Google Adwords și Bing Ads sunt compatibile cu fiecare cont de hosting, indiferent de nivel.SSL gratuit și multe altele cu HostGator

Acest lucru este foarte semnificativ și nu pot găsi numeroase paralele în alte servicii.

În afară de asta, am considerat că asistența lor pentru clienți este solidă, iar interfața lor de utilizator este simplă și ușor de utilizat. Cel mai important, au oferit un timp excelent, chiar dacă celelalte instrumente de securitate sunt costisitoare sau lipsite de caracter.

În general, HostGator reușește să descopere o mulțime de profesioniști, chiar și în mod avantajos contra.

Contra HostGator

Vești proaste – HostGator are unele probleme notabile.

Prima problemă cu HostGator ar trebui să ne uităm este prețul. Nu vă faceți griji prea mult: nu este faptul că HostGator este în general prea scump.

Mai precis, unele planuri pe HostGator ar putea fi mai ieftine, în comparație cu planurile serviciilor concurente.

Acest lucru este valabil mai ales dacă nu vă interesează angajamentul: prețurile mici oferite sunt pentru angajamente de trei ani.

Prețul crește semnificativ pe toate planurile dacă doriți un interval de timp mai scurt.Planuri Hostgator pe termen scurt

Acestea fiind spuse, nu cred că este o cădere extraordinară. Dacă doriți să economisiți bani, HostGator nu este ceea ce ar trebui să reduceți imediat.

Dacă, totuși, căutați un tip specific de găzduire – cum ar fi găzduirea WordPress – atunci HostGator s-ar putea să nu se afle în partea de sus a listei dvs..

Componența cu prețurile defecte reprezintă suplimentele de securitate ale HostGator.

În cazul în care alte platforme pot oferi mai mult o selecție de caracteristici de securitate pentru anumite pachete în mod automat, HostGator are o anumită separare de planurile sale.

Și costă aproape 2 USD pe lună la cel mai ieftin, dacă te angajezi la un plan de 3 ani, pe lângă orice pachet de găzduire.Pachetele de securitate HostGator

Este un fel de povară, în special având în vedere că pachetele de găzduire de la alți furnizori sunt uneori mult mai puțin complicate și costuri mai mici.

Prețul HostGator

Prețul este de obicei primul lucru pe care îl analizăm – și atunci când există atât de mulți furnizori de găzduire acolo pentru a alege, vă puteți permite să fiți frați.

Iată faptele: pentru găzduirea web partajată (care este cea mai de bază și de obicei cea mai populară), planurile încep de la 2,75 USD pe lună.

Sau ar face-o, dacă nu ar exista o vânzare chiar acum: acea vânzare aduce prețul la 2,75 dolari pe lună pentru primul nivel, 3,95 USD pentru al doilea și 5,95 USD pentru al treilea (trebuie să am reduceri de dragoste).hostgator găzduire web partajată

Aceste trei niveluri – planurile Hatchling, Baby și Business – au un preț destul de bun cu reducerea, dar în mod normal nu sunt prea mari..

Aș prefera să fie mai ieftine, desigur, dar pentru găzduire partajată, se află în capătul superior al intervalului de preț normal.

Gazduire cloud începe de la 5,95 USD pe lună pentru Hatchling Cloud – deși cu reducerea este de 4,95 USD și se încheie cu Business Cloud la 9,95 USD.Planuri de găzduire în cloud Hostgator

Gazduire WordPress este puțin mai ieftin decât găzduirea web partajată, ceea ce este nefericit – concurenții au adesea găzduire WordPress la prețuri la fel ca găzduirea web obișnuită.WordPress Hosting HostGator

În orice caz, cu reducerea de hosting WordPress începe cu 5,95 USD pe lună și continuă până la 9,95 USD pe lună. Aceste reduceri au 40-57% reducere, ceea ce vă spune cât de scumpe sunt în mod normal.

Sincer, hostingul WordPress este puțin costisit pe HostGator.

Server privat virtual (VPS) Gazduirea este actualmente actualizată cu 70% sau 73% reducere, inclusiv reducerea este cuprinsă între 29,95 și 49,95 USD lunar.

planuri hostgator VPSPrețul de pornire nu este cel mai ieftin, ci doar prețurile concurențiale cu un cuplu de doi sau mai mult, ultimele două niveluri au un preț destul de normal..

În cele din urmă, serverele dedicate încep de la 119 dolari și se termină la 149 dolari pe lună. Deși acest lucru este valabil și cu reducerile, acestea sunt prețuri destul de bune pentru serverele dedicate.

Dacă doriți să economisiți bani, dar doriți totuși un server dedicat, HostGator ar putea fi unul dintre cele mai bune opțiuni.

O altă problemă: în timp ce alte site-uri tind să prezinte prețurile drept „reduceri”, acestea sunt doar prețurile pentru primul an de serviciu..

După aceea, ele se ridică atunci când te reînnoiești. Cu HostGator, cu toate acestea, reducerile despre care tot vorbesc sunt reducerile obișnuite, cu timp limitat, pe care le vedeți într-un magazin.

Și, pentru a le obține, ar trebui să vă angajați timp de trei ani de serviciu. Deci, dacă doriți să cumpărați doar un an de serviciu pentru cel mai ieftin nivel de hosting partajat, ar trebui să plătiți 5,95 USD pe lună. Ceea ce este într-adevăr puțin greoi.

Cu toate acestea, după primul an, prețurile lunare nu sunt la fel de mari în raport cu piața.

GoDaddy, de exemplu, crește prețul lunar la 7,99 dolari pe lună pentru planul său de nivel de intrare după primul an de utilizare; Planul Hatchling de la HostGator se ridică la 6,95 USD.

Deci, hei, nu fii prea alarmat de ceea ce par a fi prețurile ușor umflate. (Vezi comparația dintre HostGator și Godaddy)

Un ultim lucru: HostGator are o garanție de returnare de 45 de zile pentru planurile sale de găzduire partajate.bani înapoi Hostgator

Aceasta este semnificativ mai mare decât garanțiile obișnuite de 2 săptămâni sau o lună din partea site-urilor concurente și ar trebui să vă ofere suficient timp pentru a înțelege cu adevărat dacă doriți să vă respectați sau nu serviciul.

Întrucât majoritatea oamenilor se vor uita la găzduire partajată, voi spune că prețurile HostGator sunt destul de rezonabile – doar hostingul WordPress mi se pare anormal, iar politica de rambursare de 45 de zile este destul de solidă..

Vedeți prețurile de găzduire ale HostGator aici …

Caracteristici

Deci, prețul nu este cel mai ieftin de acolo, dar poate sunt câteva lucruri grozave, în schimb?

Ei bine, hai să intrăm în asta.

Notă: vorbim mai ales despre funcțiile de găzduire web partajate, deoarece acestea sunt cele mai populare.

Hatchling, primul nivel, vine cu un domeniu și o lățime de bandă neschimbată. Baby primește domenii nelimitate, iar Business primește un IP dedicat gratuit, instrumente SEO gratuite și un upgrade gratuit la SSL pozitiv.

S-ar putea să vi se pară un pic dezbrăcat. Nu ar trebui să existe o listă mai lungă de funcții, chiar și pentru Hatchling?

Ei bine, HostGator este organizat puțin diferit.

Există o mulțime de funcții care se aplică fiecărui plan de găzduire și o mulțime de funcții pe care le plătiți să le adăugați indiferent de planul dvs..

Exemple de suplimente includ unele instrumente de securitate (mai multe despre acestea în secțiunea de securitate) sau instrumente SEO. Cu toate acestea, unele dintre lucrurile puse la dispoziția fiecărui plan de găzduire sunt destul de incredibile.

Fiecare plan de găzduire are un constructor de site-uri web și transferuri gratuite de site-uri și domenii. Acest lucru este bun, dar destul de de bază.Generator de site-uri Hostgator gratuit

Fiecare plan de găzduire are acces și la 52 de scripturi gratuite care pot fi instalate instantaneu – bine, acum lucrurile sună mai bine.

Și mai impresionant, fiecare plan primește o ofertă Google Adwords de 100 USD și un credit Bing Ads de 100 USD. Ei, uau.

În cele din urmă, pentru a pune glazura pe tort, fiecare cont de găzduire vine cu o certificare SSL gratuită.

Acesta este unul mare: chiar și planurile Hatchling obțin o certificare SSL, ceea ce este rezervat de obicei pentru pachetele secundare sau a treia cu niveluri de pe platformele concurente..

Toate acestea se adaugă celorlalte instrumente de bază care vin cu conturi de găzduire – conturi de e-mail, de exemplu.

Oh, cu excepția planului Hatchling de la HostGator include conturi de e-mail nelimitate – destul de impresionante, în special în comparație cu contul unic de e-mail al GoDaddy pentru primul său nivel.

Sincer, aceasta este o abordare cu adevărat solidă. HostGator este în general la fel de bine prezentat ca oricare alt furnizor de hosting major.

Cu toate acestea, structura sa neobișnuită de stabilire a prețurilor vă permite să alocați instrumente cu mai multă flexibilitate și să obțineți câteva caracteristici pentru un cost mai mic decât altfel..

În acest sens, HostGator compensează produsele sale mai avantajoase.

Relații Clienți

Dacă HostGator nu are cele mai ideale prețuri, atunci este mai bine să compensați acest lucru?

O asistență solidă a clienților este esențială, în special în ceea ce privește găzduirea.

Din fericire, HostGator se descurcă bine. Are documente valoroase și materiale educaționale la fața locului, precum și mai multe opțiuni pentru contactarea directă a reprezentanților.

În măsura în care resursele educaționale și informaționale merg, HostGator are totul condensat într-o singură pagină de asistență.

Acest lucru este un pic neobișnuit; multe site-uri au o pagină de întrebări frecvente, o bază de cunoștințe (sau o versiune combinată a acestora) și o pagină separată pentru anumite tutoriale sau resurse..

Nu este un lucru rău – deși urăsc designul paginii de asistență, cu siguranță este mult mai util să aveți totul centralizat în mod convenabil. Și destul de sigur, au o selecție excelentă de tutoriale video, precum și articole.

Din nou, arată învechit, dar se pare că au suficiente pentru a menține pe cineva bine acoperit, fără a fi nevoie să contacteze un reprezentant.

Dar dacă ați dori să contactați reprezentanții serviciului clienți pentru ajutor, veți avea trei opțiuni: asistență telefonică 24/7, asistență prin e-mail și chat live.

Este comun ca companiile de găzduire să le ofere pe toate cele trei, dar multe furnizează doar două dintre cele trei. Că HostGator le are pe toate este un semn bun.

Funcția lor de chat live este bună. Am găsit reprezentantul răspunzător când l-am testat ca invitat. Notă ora din partea stângă jos: am ecranizat imediat după trimiterea / primirea unui mesaj.Generator de site-uri Hostgator gratuit

Chat-ul Hostgator 2

Desigur, primul răspuns este cel mai probabil o copie / lipire sau bot care răspunde.Chat HostGator 3

După cum vedeți, nici răspunsul „real” nu a durat deloc.

Testarea ca oaspete / vizitator obișnuit pe site-ul dvs. vă oferă într-adevăr o bună indicație a serviciului pentru clienți: dacă cineva poate primi un chat live solid, atunci resursele pe care le obțineți odată ce deveniți un client plătitor sunt, probabil, garantate a fi bune.

În total, serviciul clienților HostGator este la fel de bun ca oricine, chiar dacă nu este foarte mult să rulați acasă ravinging about.

Ușurință în utilizare

Prețuri, caracteristici și asistență pentru clienți – acum când obținem o imagine mai clară cu HostGator, ar trebui să discutăm despre experiența utilizatorului.

În general, aș spune că HostGator este la fel de ușor de utilizat ca oricare altă platformă de găzduire. UI poate să nu fie cea mai frumoasă (în opinia mea), dar este cu siguranță explicită.Chat HostGator 3HostGator cPanel 2

Nu există multe butoane necunoscute – în mare parte, totul este de la sine înțeles când navighezi pe panoul c, pe tabloul de bord sau pe creatorul de site-uri web..

În cele din urmă, aproape fiecare serviciu de găzduire mare are în esență aceeași interfață de utilizator, principalele diferențe fiind în ceea ce privește aspectul estetic (și poate aspectul), dar nu funcționalitatea.

Dacă HostGator este prea dificil de utilizat, puteți accesa asistența pentru clienți. Cred că este puțin probabil ca majoritatea oamenilor să le fie dificil; curba de învățare nu este mai abruptă decât oricare altă platformă de găzduire mainstream.

Securitate și fiabilitate

Prezentare generală a securității – timpul de funcționare, măsurile de securitate etc..

Din păcate, site-ul web HostGator nu oferă o imagine de ansamblu evidentă a securității. Pentru a afla mai multe, va trebui să mergi la săpat pentru asta. Din fericire, am făcut cele mai multe lucruri pentru tine.

Prima pagină: acest articol detaliază unele dintre măsurile de securitate HostGator spune că folosește pentru a-și proteja serverele. Gistul este în principal de protecție împotriva atacurilor DDoS.

Dacă un hacker, sau chiar un blackout, vă determină să vă pierdeți site-ul, HostGator oferă un serviciu numit CodeGuard: este o copie de rezervă automată pentru cloud.

CodeGuard se poate extinde pentru până la 5 site-uri web, 1 GB de stocare, fișiere nelimitate și poate fi utilizat pentru restaurarea site-urilor de 3 ori pe lună.

Cu toate acestea, acesta începe și de la 1,67 USD pe lună, ceea ce este nefericit: alte platforme includ backupuri zilnice sau săptămânale în unele dintre pachetele lor automat.

În continuare, HostGator are ceva numit SiteLock, care este practic o scanare malware. Este gratis! Nu, glumesc. Începe de la 1,94 USD pe lună dacă vă angajați pentru un plan pe 3 ani. Acesta este, ca și CodeGuard, puțin nefericit.

Acestea sunt dezavantaje grave, dar am câteva vești bune: HostGator are un timp de funcționare extraordinar.

Cele mai recente uptimes sunt prezentate mai jos:

hostgator uptime

Uptime
99,91%
Timp de raspuns
1061ms

Iată media Uptime:
 • Mar 2020: 99,89%
 • Feb 2020: 99.91%
 • Ianuarie 2020: 99,93%
 • Dec 2019: 99,74%
 • Noiembrie 2019: 99,82%
 • Oct 2019: 99,13%
 • Septembrie 2019: 99,37%
 • August 2019: 99.60%
 • Iulie 2019: 99,98%
 • Iunie 2019: 99,97%
 • Mai 2019: 99,85%
 • Apr 2019: 99,95%
 • Martie 2019: 99.96%
 • Feb 2019: 99,97%
 • Ianuarie 2019: 99,97%
 • Dec 2018: 100%
 • Noiembrie 2018: 99,99%
 • Octombrie 2018: 99,93%
 • Sep 2018: 99,99%
 • August 2018: 99,94%
 • Iulie 2018: 100%
 • Iunie 2018: 100%
 • Mai 2018: 100%
 • Apr 2018: 99,99%
 • Martie 2018: 100%
 • Feb 2018: 99,97%
 • Ianuarie 2018: 100%
 • Dec 2017: 100%
 • Noiembrie 2017: 100%
 • Oct. 2017: 99,96%
 • Sep 2017: 100%
Iată timpul mediu de răspuns:
 • Mar 2020: 1060ms
 • Feb 2020: 1057ms
 • Ianuarie 2020: 1066ms
 • Dec 2019: 1276ms
 • Nov 2019: 1027ms
 • Oct 2019: 1125ms
 • Sep 2019: 979ms
 • August 2019: 1189 ms
 • Iulie 2019: 1.313 ms
 • Iunie 2019: 1.244 ms
 • Mai 2019: 1.000 ms
 • Apr 2019: 996 ms
 • Mar 2019: 1.027 ms
 • Feb 2019: 1.176 ms
 • Ianuarie 2019: 1.169 ms
 • Dec 2018: 1.169 ms
 • Nov 2018: 1.325 ms
 • Oct 2018: 1.335 ms
 • Sep 2018: 1.264 ms
 • August 2018: 1.254 ms
 • Iulie 2018: 343 ms
 • Iunie 2018: 343 ms
 • Mai 2018: 319 ms
 • Apr 2018: 2250 ms
 • Mar 2018: 409 ms
 • Feb 2018: 398 ms
 • Ianuarie 2018: 375 ms
 • Dec 2017: 485 ms
 • Nov 2017: 969 ms
 • Oct 2017: 352 ms
 • Sep 2017: 733 ms

Puteți verifica scorul detaliat de utilizare aici.

În februarie și aprilie a scăzut un minut – două minute peste două luni! – iar în octombrie site-ul a coborât timp de 4 minute.

Desigur, există această cifră urâtă pentru august 2017 – 87 de minute de oprire pentru o lună nu sunt cu adevărat ideale. Dar hei, poate este mai devreme și un an mai târziu nu s-a mai întâmplat.

Dacă citiți acest septembrie trecut, puteți verifica cele mai recente cifre de uptime aici.

Uptime-ul cu HostGator este, în general, excelent, și cu excepția lunii august 2017, este probabil serviciul cu unul dintre momentele de top ale testelor noastre..

Cu toate acestea, suplimentele de securitate sunt o problemă și ar trebui să fie reduse în costuri sau încorporate parțial în mod implicit în planurile de găzduire.

Recomandăm HostGator?

Cu toată analiza spusă și făcută, unde stă HostGator?

În afară de mulțime, pentru unul: atât defectele sale, cât și avantajele sale sunt neobișnuite în raport cu competiția.

Structura sa de preț este puțin ciudată, cu o mulțime de suplimente care sunt instrumente implicite în alte platforme și o mulțime de funcții implicite, care sunt doar pentru nivelurile actualizate din restul lumii de gazduire.

Are un nivel de funcționare excelent – poate unul dintre cele mai bune din afaceri.

În plus, HostGator este ușor de utilizat și are un suport solid pentru clienți. În total, nu este mult mai scump decât alte servicii și, mai ales, pe termen lung.

În opinia mea, HostGator vă oferă multe și nu vă obligă în cele din urmă să plătiți pentru atât de mult, cel puțin nu dincolo de gama mainstream.

În unele cazuri, este posibil să plătiți mai ieftin pentru anumite lucruri, cum ar fi certificatele SSL.

Deci, cu asta în minte, profesioniștii depășesc cu mult contra: da, recomand cu siguranță HostGator.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map