Recenzie Hostinger: Uptime uimitor (100%), ce zici de caracteristici?

Ce este Hostinger?

Este timpul să primim o recenzie actualizată a Hostinger. La urma urmei, Hostinger a fost o forță majoră de găzduire într-un internet plin cu diferite platforme de găzduire.


Dacă nu ai mai auzit de Hostinger până acum, s-ar putea să fii surprins să afli că este, de fapt, un furnizor de găzduire extins. Adică: Hostinger are peste 29 de milioane de utilizatori și filiale în 178 de țări.

A început în 2004, dar de la începuturile sale mici, a devenit o opțiune fantastică de găzduire.

În această recenzie, vom vorbi despre multe, dar pentru a vă oferi un răspuns rapid, Hostinger este bun. Nu este perfect, dar în general ieftin raportat la ceea ce obțineți pentru Buck.

Dar hei, asta este o simplificare excesivă. Deci, ce așteptăm?

Să ne scufundăm.

În general: contra

Bine, vești proaste mai întâi: ce face Hostinger prost?

Planul de gazduire comună unic al Hostinger are un cost redus, dar nu veți primi o tonă de funcții din acesta.

Asta nu înseamnă că, în general, Hostinger lipsește din departamentul de funcții (nu!), Doar că cel mai mic plan de preț este gol.

costul scăzut al Hostinger

Întrucât mulți dintre voi ar putea fi interesați să acționeze pentru cel mai ieftin plan, mai ales dacă nu aveți nevoi mari, este un fel de dezavantaj important.

Poate doriți să luați în considerare actualizarea la Premium sau să căutați un serviciu diferit care vă oferă mai multe funcții pentru nevoi mai mici.

Iată un alt lucru: am auzit că cineva a pierdut ceva uptime folosind Hostinger. Aceasta nu a fost experiența mea, să fie clar, dar dintr-un Google rapid, cel puțin un recenzor a avut parte de o perioadă de oprire.

Sincer, nu mă aștept să fie o problemă. Nu am fost o problemă pentru mine când am folosit Hostinger, iar în prezent Hostinger garantează 99,9% uptime – revizuirea poate fi depășită.

În afară de asta, prețul de la Hostinger este bun … atât timp cât sunteți de acord cu plata timp de doi ani.

Da, dacă doriți să profitați de cele mai mici prețuri, veți participa la un angajament de doi ani – lucru pe care mulți oameni (înțelegeți) poate nu ar fi dispuși să-l facă.

O notă finală privind prețul: există o politică de rambursare de 30 de zile pentru pachetul dvs. de găzduire.

Bun!

Cu toate acestea, acea politică de 30 de zile nu se extinde la numele de domeniu achiziționate; pentru aceia, veți primi 4 zile de rambursare.

politica de rambursare de către hostinger

Cred că asta ia cea mai mare parte a defectelor lui Hostinger. Principalele puncte sunt o structură de prețuri înșelătoare și un pachet slab la nivel de intrare.

Celelalte preocupări sunt mai minore; lecția de aici este de a cerceta în mod corespunzător termenii și condițiile înainte de stabilire.

Nu te simți prea deznădejde!

Există o mulțime de vești bune pe care să le așteptăm cu nerăbdare.

În general: Pro

Acum că am terminat cu veștile proaste, ce anume are pentru Hostinger?

Mă bucur că ai întrebat, pentru că răspunsul este: multe.

În primul rând, cum va deveni în curând evident, este prețul.

Hostinger are „vânzări” grozave (bănuiesc că pot fi prețuri semipermanente, în loc de vânzări doar în timp limitat).

La prețul lor actual de vânzare, care este cu 80% din cel mai ieftin plan, sunt destul de greu de învins.80% reducere la HostingerÎn ceea ce privește angajamentul de doi ani – ei bine, asta sug, dar este încă o afacere bună dacă nu sunteți de acord cu stabilirea timp îndelungat. Pe această notă, politica lor de rambursare de 30 de zile este suficient de bună pentru a afla dacă doriți sau nu să vă angajați.

În al doilea rând, funcțiile: nu este faptul că Hostinger are cele mai bune funcții sau cel mai mare set de instrumente din toate platformele de găzduire. Cu toate acestea, nu trebuie să fie cel mai bun, pentru că încă are o mulțime de perforare și, din nou, un pachet destul de bine la preț..

Acest lucru este valabil mai ales pentru pachetele de gazduire partajată din al doilea și al treilea nivel. Cu toate acestea, este un set de instrumente bun pentru preț.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Hostinger este ușurința în utilizare. Adică, este posibil ca unii oameni să-și dorească chiar o platformă ceva mai robustă, dar am considerat că este un mix bun de control al utilizatorului și experiență ușoară pentru utilizatori.

Aceasta include constructorul de site-uri web. Da, majoritatea constructorilor de site-uri web sunt ușor de utilizat (acesta este scopul lor până la urmă), dar este plăcut să vezi coerența în întregul set de instrumente, în special pentru un instrument pe care îl vei folosi des.

Hostinger-site-constructor

În ceea ce privește ușurința de utilizare este suportul pentru clienți, iar băieții au o asistență solidă pentru clienți. Chat-ul lor live este unul dintre cele mai răspunzătoare de care m-am ocupat, iar documentația lor pe site nu este prea rea..

În cele din urmă, securitatea lor este destul de solidă. Încă o dată, nu am probleme la uptime cu acestea, iar site-ul lor are o gamă bună de protocoale / infrastructură de securitate..

În general, Hostinger merge foarte mult pentru asta, în ciuda a câteva probleme aici și acolo.

Prețuri

Acum că avantajele și avantajele noastre generale nu sunt pe cale, să aruncăm o privire la unul dintre cele mai mari puncte de îngrijorare: prețul.

În momentul redactării acestei scrieri, Hostinger are o vânzare abundentă de vară care preia 80-34% din costuri, în funcție de planul dvs..

Când am început să scriu acest lucru, a existat o numărătoare inversă de 4 ore pentru încheierea vânzării; verificarea într-o zi mai târziu, vânzarea este încă acolo.

Ziua urmatoare? Tot acolo.

Doar în cazul în care se evaporă, aici este o defalcare a prețului normal: 3,99 USD pe lună pentru primul lor nivel, Gazduire unică în comun. Premium Shared Hosting, cel de-al doilea nivel, ajunge la 8,84 USD pe lună, iar Business Shared Hosting, cel mai înalt nivel al acestora, ajunge la 11,99 USD pe lună..

Odată cu vânzarea, primul nivel este de 0,80 USD pe lună. Da, așa este, mai puțin de un dolar. Găzduirea partajată Premium primește 2,15 USD pe lună cu vânzarea, iar Business Shared Hosting primește 3,45 USD pe lună.

găzduire ieftină de către hostinger

De ce toate se concentrează pe vânzări? Credeți sau nu, nu trebuie să-ți freci fața în ceea ce ai fi ratat.

Faptul că Hostinger s-a arătat dispus să renunțe la prețurile sale, așa că vorbește semnificativ despre volume, iar această vânzare pare să fie în desfășurare de ceva vreme.

De fapt, există o întreagă pagină pe site-ul lor numită „Gazduire Web ieftină”, care este în esență planurile de gazduire partajată pe care tocmai le-am descris mai sus – cu prețurile de vânzare – astfel încât aceste prețuri mici s-ar putea să nu apară în curând.

În orice caz, dacă sună ca o structură de preț destul de de bază, ai avea dreptate. Acestea sunt principalele opțiuni, dar există multe altele pentru un pachet mai personalizat.

Vorbim în principal despre opțiunile de găzduire partajate în acest articol, dar prețul separat este valabil și pentru găzduirea Virtual Private Server (care are șase niveluri), Cloud Hosting (care are trei niveluri), hostingul WordPress (care are trei niveluri în același timp prețurile ca opțiuni de găzduire partajate) și planuri de găzduire de afaceri (care are trei niveluri).

De fapt, folosim unul dintre planurile de găzduire de afaceri, dar pentru că Hostinger face publicitate în principal despre planurile sale de găzduire partajată – și pentru că pe ceea ce vă uităm mulți dintre voi, este pe ce ne vom concentra în continuare..

În general, Hostinger are prețuri solide. Am rămas uluit de vânzare și, dacă nu sunteți sigur că ați cumpărat un plan cu ei, v-aș recomanda să consultați din nou site-ul din când în când pentru a vedea dacă vânzarea, sau altul ca acesta, este încă acolo.

Mai mult, toate nivelurile vin cu garanții de returnare de 30 de zile.Proces de gazdă de 30 de zile

Reduceri și rambursări la o parte, găzduirea de afaceri este competitivă, iar planurile de găzduire partajată sunt doar o sumă foarte mare în general – dacă nu o fac, întoarceți-vă banii în prima lună..

Prezentare generală a caracteristicilor

După ce ați auzit prețurile atât de importante, este timpul să vă dați seama dacă funcțiile oferite merită.

Dacă primiți unică gazdă comună, veți primi un site, un cont de e-mail pentru a merge cu acesta, precum și 10 GB spațiu pe disc și 100 GB lățime de bandă.

Există un constructor de site-uri ușor de utilizat, un panou de control „puternic” și un manager de acces.

Acestea sunt principalele caracteristici, dar unele mai minore includ o alocație de 1 subdomeniu, 50 de scripturi de instalare automată, copii de rezervă săptămânale și multe altele.

Cel mai ușor, obțineți o garanție de uptime de 99,9% – deși cred că este de bază pentru serviciile de găzduire.

Chiar și Hostinger știe că primul nivel este puțin de bază: ei îl numesc „planul de supraviețuire” pe site-ul lor.

Dacă doriți să creșteți mai mult, puteți obține Găzduire Partajată Premium pentru 2,15 USD / lună.

găzduire premium a găzduitorului

Această actualizare de câțiva dolari vă oferă un număr nelimitat de site-uri, spațiu nelimitat pe disc, lățime de bandă nelimitată și un nume de domeniu gratuit (dacă aveți un plan anual). Funcțiile secundare includ subdomenii nelimitate, peste 90 de scripturi de instalare automată și parcare nelimitată de domeniu.

Pentru ultimul nivel – pentru cei cu nevoi de afaceri mari – puteți obține aproape tot ce este oferit de la nivelul anterior (construitori de site-uri ușoare, lățime de bandă nelimitată, spațiu pe disc nelimitat, site-uri nelimitate), precum și un certificat SSL gratuit, copii de rezervă zilnice, ridicate Vitezele optimizate de WordPress, suportul live special și de două ori puterea procesului.

Caracteristicile secundare sunt în mare măsură similare cu planurile Premium.

Dacă doriți să vedeți lista completă de funcții pe nivel, puteți consulta tabelul de prețuri aici.

Caracteristici Hostinger

Asta sună minunat, dar cum funcționează instrumentele?

În experiența mea, sunt destul de puternici. Desigur, nu am folosit opțiuni de găzduire partajată, dar instrumentele de lucru sunt în esență aceleași (constructor de site-uri web, garanții de funcționare, etc).

Sunt solide, iar raportarea mea principală este că nu am multe reclamații.

În general, aplaud setul de funcții al lui Hostinger: s-ar putea să nu aibă totul, dar are o mulțime – cu toate acestea, aș spune în principal Premium și Business

Planurile de gazduire partajată oferă o sumă satisfăcătoare de caracteristici pentru preț.

Dacă doriți să fiți mai serioși în ceea ce privește găzduirea dvs. și să vă mutați de la Hosting-ul în comun, asta este în regulă – va oferi Hostinger – asigurați-vă că sunteți dispus să tusezi încă ceva bani.

Vezi următoarea secțiune pentru a vedea experiența mea folosind aceste instrumente!

Ușurința de utilizare și Controlul utilizatorului

Ușoritatea de utilizare și ușurința în utilizare sunt la cerere ridicată în aceste zile și din motive întemeiate: nu toată lumea este expertă și doriți să faceți gestionarea prezenței online cât mai eficientă.

Din fericire, Hostinger nu reușește să stiveze. În momentul în care vă conectați, veți primi întâmpinarea cu conturile de găzduire și butoanele ușor de „gestionat”, precum și câteva opțiuni de configurare rapidă, astfel încât să puteți merge direct la lucru.Hostinger cpanel 1

Dacă încercați să ajungeți în centrul funcțiilor dvs., nu este prea dificil: trebuie doar să faceți clic pe „gestionați” așa cum este arătat mai sus sau să vă îndreptați către fila de găzduire și găsiți contul de găzduire corespunzător.hostinger hPanel nou

Aceasta este ușor de utilizat: butoane ușoare, machete simple și simplificate, clasificare intuitivă etc..

Nu cred că te-ar confunda prea mult cu opțiunile tale: totul este în mare măsură autoexplicativ și, dacă ai nevoie de ajutor, poți oricând să ceri.

Atâta timp cât mergeți pentru Premium sau Business, nu este probabil să rămâneți fără opțiuni pentru administrarea găzduirii și a site-ului dvs.; în timp ce acesta nu este cel mai ușor serviciu de găzduire de utilizat, în sine, este la fel de ușor pe cât îl poate obține fără a sacrifica funcțiile.

Relații Clienți

O parte din ceea ce face un serviciu ușor de utilizat pentru clienți este sprijinul solid pentru clienți. Companiile de găzduire, întrucât, de obicei, fac ca serviciul de găzduire pe internet să fie accesibil pentru un număr mare de oameni, trebuie să aibă un sprijin solid pentru clienți.

Hostinger nu eșuează aici.

În primul rând, există documentație și resurse educaționale pentru Hostingers. De exemplu, site-ul lor de tutoriale, care conține tutoriale pe o gamă largă de subiecte. Hostinger are, de asemenea, o bază de cunoștințe, care este destul de comună pentru opțiunile Software-as-a-Service, dar totuși utilă.

Tutoriale se concentrează mai mult pe a vă ajuta să învățați sau să vă îmbunătățiți abilitățile web pentru a vă profita la maxim de instrumente. Baza de cunoștințe vă ajută mai mult la întrebările pe care le puteți avea; Întrebări frecvente și, de asemenea, întrebări care nu sunt frecvente, pe care încă trebuie să le cunoașteți.

În afară de informațiile de pe site care vă pot ajuta imediat, există partea mai importantă a asistenței pentru clienți: reprezentanții care vă pot răspunde imediat la întrebări..

De fapt, am găsit că Hostinger este puțin mai puțin accesibil aici. Multe servicii au cel puțin chat-uri live sau chiar opțiuni de asistență prin e-mail disponibile cu ușurință la intrarea pe site, dar nu am putut găsi nimic de genul acesta pe site-ul Hostinger.

Trebuie să vă autentificați pentru a avea acces la asistența de chat live. Dar după ce vă conectați, o mică opțiune de chat va fi întotdeauna în colțul din dreapta jos al ecranului, așa că este destul de util.

În experiența mea, chat-ul live este excelent. Am pus o întrebare simplă (elimină unul dintre articolele lor de ajutor) și am primit un răspuns înainte să pot lua chiar și o captură de ecran a întrebării mele.chat-ul hostinger 1chat-ul hostinger 2

Acolo te duci. La aproximativ un minut după ce am introdus o întrebare, am primit un răspuns util. Aceasta a fost în general experiența mea, dar iată o dovadă … chat-ul lor live este unul dintre cei mai buni din jur (sau sunt doar norocoasă).

În general, cred că au un factor puternic de asistență pentru clienți. Este nefericit că trebuie să fiți autentificat pentru a accesa cea mai mare parte a acestuia; pentru cei interesați, dar nu sunt siguri de angajament, asistența pentru clienți poate fi o modalitate excelentă de a avea un sens pentru produs.

Chiar ținând cont de asta, cu greu mă simt dezamăgit de asta. Baza de cunoștințe este la îndemână și ar trebui să aibă grijă de cele mai multe lucruri pe care le puteți face prin livechat, dar există încă livechat-ul și o mulțime de tutoriale pentru a obține o problemă.

Securitate

Nu în ultimul rând, cum este securitatea? Așa cum am menționat, Hostinger afirmă cu mândrie că are o garanție de uptime de 99,9%, indiferent de planul tău de prețuri de hosting.Uptime de găzduire

Iată media Uptime:
hostinger-uptime-2019

 • Mai 2019: 99,43%
 • Apr 2019: 99.67%
 • Martie 2019: 99,84%
 • Feb 2019: 99,93%
 • Ianuarie 2019: 99,91%

hostinger-uptime-2018

 • Dec 2018: 99,92%
 • Noiembrie 2018: 99,98%
 • Oct 2018: 99,96%
 • Sep 2018: 100%
 • August 2018: 99,99%

Iată timpul mediu de răspuns:

 • Mai 2019: 1.145 ms
 • Apr 2019: 1.278 ms
 • Mar 2019: 1.238 ms
 • Feb 2019: 1.315 ms
 • Ianuarie 2019: 948 ms
 • Dec 2018: 482 ms
 • Nov 2018: 636 ms
 • Oct 2018: 706 ms
 • Sep 2018: 620 ms
 • August 2018: 711 ms

În mod clar, timpul nostru de utilizare pentru luna august a fost destul de bun, cu până la urmă 100%.

O lună proastă ar putea să vină în continuare, dar pe baza dovezilor, aș spune că Hostinger își păstrează promisiunea.

Notă: Am oprit măsurarea Uptime a acestei găzduiri deocamdată. Dar orice am înregistrat pe care am enumerat mai sus.

În afară de timpul de funcționare, backup-urile sunt, de asemenea, importante.

Planul dvs. de prețuri afectează frecvența copiilor de rezervă: Planurile personale și Premium primesc ambele copii de rezervă săptămânal, în timp ce planurile de Business Shared Hosting le obțin în fiecare zi.

Planurile de găzduire comună de afaceri și de business hosting obțin un certificat SSL gratuit, care vă permite să gestionați plățile în siguranță și să vă asigurați că clienții dvs. vor avea încredere în dvs..

În afară de asta, puteți cumpăra un certificat SSL de la Hostinger pentru a vă proteja site-ul dacă planul dvs. nu este livrat gratuit.

În afară de lucrurile pe care le puteți face la sfârșitul dvs., serverele Hostinger vin cu propria lor protecție. Nu este excepțional, dar este bine să știi.

Site-ul lor listează o serie de protecții corecte: mai multe siguranțe de eșec pentru datele serverului, RAID-10, măsuri împotriva atacurilor DDoS, firewall-urilor și recuperării puternice a dezastrelor, astfel încât să vă puteți face backup rapid în cazul unui accident grav..

Este un set destul de cuprinzător de scuturi pe care le au și nu este surprinzător. Hostinger are o bază atât de largă de utilizatori încât este puțin probabil să nu poată ține atât de mult trafic și de afaceri fără să fie destul de sigur.

De la sfârșitul nostru, cel puțin, Hostinger s-a dovedit sigur și sigur. Cu acest lucru, să trecem la evaluarea noastră finală despre Hostinger!

Recomand Hostinger?

Uau! Care este verdictul la sfârșitul zilei?

Dacă ai citit până acum, probabil poți ghici că Hostinger este vinovat … că este bun.

Îmi place Hostinger atât de mult încât … găzduiește site-ul pe care te afli acum! A fost o plăcere folosind Hostinger.

Nu mă prefac că este perfect pentru toată lumea și nu știu dacă aș recomanda chiar și prima sa opțiune de prețuri de nivel (pentru Găzduire partajată).

Pentru cei care iau în considerare planurile de gazduire partajată de al doilea sau al treilea nivel, aș spune că probabil merită banii și dacă doriți să treceți dincolo de Shared

Găzduindu-vă ceva mai serios, veți primi în continuare o afacere solidă.

Dezavantajul principal este că trebuie să citiți amprenta; Hostinger este excelent atât timp cât știi să-l folosești.

După ce ați ajuns, sunteți setat pentru un timp de funcționare solid, asistență pentru clienți, securitate și funcții pentru un preț scăzut. Recomand cu mare drag Hostinger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map