Recenzie LemonStand: avantajele și contra pe baza experienței mele generale

Ați auzit știrile despre LemonStand?


Ei bine, cred că probabil nu ai făcut-o. Nici eu nu am. Am încercat să caut și nu am găsit cu adevărat nimic, sau cel puțin nimic credibil dintr-o revistă de știri.

Dar este un lucru bun! De ce? Pentru că înseamnă că nu s-a întâmplat nimic semnificativ rău. Înseamnă că LemonStand își face treaba cel puțin, că nu au existat încălcări majore de securitate, că LemonStand nu își înșelează clienții.

Dar în lumea găzduirii și a comerțului electronic, mai bine credeți că LemonStand este destul de cunoscut. Găsiți aproape orice articol despre principalele opțiuni de comerț electronic, iar șansele sunt un număr bun dintre ele să aibă o mențiune solidă despre LemonStand.

Deci, care este afacerea cu această opțiune de găzduire liniștită, dar performantă? Opțiunea clasată în mod obișnuit printre marile nume din lumea gazdelor, Shopify, BigCommerce și Volusion, dar fără toată presa mare a acestor faimoși greutăți?

Ei bine, veți afla destul de curând, dar permiteți-mi să spun doar că LemonStand își merită cu ușurință poziția de platformă de e-commerce de top și, în umila mea părere, ar putea chiar să merite să fie clasat chiar mai sus decât norma pentru destul de mult puțini utilizatori.

LemonStand nu este perfect, dar într-adevăr are un pumn cu anumite servicii unice. Interesat?

Vedeți prețurile planurilor LemonStand aici …

Continuați să citiți pentru a afla mai multe.

În general: contra

Îmi place să fiu expedient și direct, iar dacă ai citit articolele mele, probabil știi că uneori îmi place să enumerez veștile proaste. Vestea bună este că nu există prea multe vești proaste despre LemonStand.

În primul rând, prețurile pot fi, din neatenție, costisitoare pentru unii utilizatori care desfășoară afaceri mai mici, în funcție de natura magazinelor lor.

În plus, diferența mare dintre cele trei niveluri poate face dificilă pentru unii utilizatori să găsească un plan care să li se potrivească cu adevărat.

Pret LemonStand

Vedeți prețurile planurilor LemonStand aici …

În al doilea rând, există o curbă de învățare ridicată necesară pentru a profita la maximum de LemonStand.

Pentru a fi clar, nu este faptul că LemonStand este greu de utilizat, ci pentru a utiliza cu adevărat cele mai bune funcții și pentru a obține banii în valoare, veți avea nevoie de cunoștințe la sfârșitul dvs..

În sfârșit, nu pot spune că securitatea este neapărat neplăcută, dar nici nu știu cât de confortabil spun că este deosebit de puternic. Nu există o mulțime de informații la fața locului despre măsurile de securitate, ceea ce mă face să mă simt nesigur (și poate că).

În total, nimic din toate acestea nu este prea grav sau definitoriu, deci da! Haideți să beneficiem de avantaje.

În general: Pro

Iată proza ​​majoră.

Deși prețul poate fi scump pentru unii, în general este mai ieftin decât alte pachete comparabile de la alte companii și cel puțin prețul este foarte simplu..

Lemonstand
Shopify
BigCommerce

PlanINCEPATORDE BAZĂSTANDARD
Preț / lună.19 USD / lună.29 USD / lună.29,95 USD / lună.

Vedeți prețurile planurilor LemonStand aici …

În ceea ce privește funcțiile… ei bine, punctul cel mai puternic al LemonStand este cu adevărat caracteristicile sale. Poate suna ca o listă scurtă de pozitive, dar încredere în mine, funcțiile oferite chiar și pentru conturile de pornire sunt cu adevărat solide.

Acum, pentru a le folosi cu adevărat, da, aveți nevoie de unele cunoștințe de proiectare sau acces la o persoană cu cunoștințe de proiectare. Cu toate acestea, după ce veți putea utiliza cu adevărat personalizarea, veți găsi că ați obținut o afacere cu adevărat solidă.

Și pentru ceea ce merită, chiar și funcțiile care nu sunt designabile, care nu sunt personalizabile sunt numeroase și de încredere.
Desigur, este întotdeauna mai complicat de atât. Continuați să citiți pentru a afla un pic mai multe dintre specificul respectiv!

Preturi LemonStand

Prețurile pot fi foarte bine cel mai important punct pentru majoritatea dintre voi, și pe bună dreptate. Înainte de a intra în ea, puteți consulta pagina oficială cu mai multe detalii aici.

Acum, din fericire, LemonStand îl păstrează foarte simplu.

Există trei niveluri principale ale prețurilor: Starter, Growth și Professional.

Starter merge pentru 19 dolari pe lună, Creșterea este de 69 dolari pe lună, iar Profesionist este de 199 $ pe lună.

Planuri Lemonstand

Caracteristici
INCEPATOR
CREŞTERE
PROFESIONIST
Taxe de tranzactie0%0%0%
DepozitareNelimitatNelimitatNelimitat
Lățime de bandăNelimitatNelimitatNelimitat
Numărul de produseNelimitatNelimitatNelimitat
Preț$ 19 / mo.$ 69 / mo$ 199 / mo
Mai multe detaliiMai multe detaliiMai multe detalii

Există, de asemenea, un al patrulea nivel, mai puțin obișnuit, numit Premium, care începe de la 399 USD pe lună.

Există un proces gratuit? Da!

Ușor, nu? Da, dar puțin prea ușor. Cum se acumulează efectiv aceste prețuri?

Ei bine, este greu de comparat direct datorită diferențelor de funcții (mai multe în curând).

De exemplu, planul de pornire al BigCommerce este de 29,95 USD pe lună, iar cel al Shopify este de asemenea 29 de dolari pe lună, dar plafonul de vânzări al BigCommerce pentru planul său inițial este de 50 000 USD în vânzări pe an, iar plafonul de pornire al LemonStand este de 75 de vânzări pe lună..

Așadar, dacă magazinul dvs. electronic se concentrează în primul rând pe vânzarea unui număr mic de articole mai scumpe, atunci stilul LemonStand de a limita prețurile pentru capacitățile de vânzare poate să vă ofere foarte mult.

Dacă, pe de altă parte, nevoile dvs. de e-commerce sunt concentrate pe vânzarea multor articole, prețurile LemonStand s-ar putea dovedi a fi puțin costisitoare, deoarece există un salt între Starter și Growth..

În general, prețurile LemonStand nu sunt deloc relevante față de alte platforme de comerț electronic, dar se poate dovedi a fi neașteptat de scump în funcție de propria afacere online..

Prezentare generală a caracteristicilor

Bine, caracteristicile. În afară de prețuri, funcțiile sunt probabil cel mai important punct al oricărui serviciu de găzduire. Desigur, nu pot explica totul aici, așa că puteți vizualiza pagina oficială aici și aici.

Principala pretenție a LemonStand asupra faimei este caracteristicile sale de personalizare, dar chiar și în afara celor, există o suită destul de decentă, oferită chiar și pentru cele mai mici niveluri.

Pentru început, motorul LemonStand vă permite să folosiți orice cadru front-end doriți să vă proiectați interfața de utilizator.

Paginile dvs. de check-out sunt personalizabile și există o mulțime de teme și șabloane de tip open source gratuite pentru care să vă jucați, astfel încât să puteți arăta aspectul magazinului dvs. corect.

personalizate-lemonstand

Există, de asemenea, o mulțime de caracteristici disponibile pentru toate nivelurile de preț care, personalizabile deoparte, ar face din LemonStand o platformă cuprinzătoare.

Unele dintre acestea includ conturi de personal nelimitate, fără taxe de tranzacție, produse și variante nelimitate, stocare și lățime de bandă nelimitată, HTTPS pe întregul site, reduceri și cupoane, ajutor SEO avansat și încă o tonă – unele dintre aceste lucruri sunt disponibile doar pentru al doilea. sau conturi de nivel III pe alte servicii de hosting.

Funcții LemonStand AVANȚATE

Cu toate acestea, principalul punct forte al pachetului de caracteristici LemonStand rămâne personalizabil ridicat. Aproape totul despre magazinul dvs. electronic poate fi personalizat și unele dintre funcțiile pe care nu le-am înțeles complet la început (sau cel puțin unele dintre ele mi-au luat ceva timp să-mi dau seama).

Voi vorbi despre asta mai târziu, dar vă voi spune că cunoștințele dvs. sunt importante pentru a profita la maximum de funcțiile LemonStand. Funcțiile care nu personalizează sunt solide, dar nu sunt excepționale și s-ar putea să nu fie o afacere grozavă pentru dvs. decât dacă aveți cunoștințe de design web.

Însă dacă o faceți și dacă doriți să luați afacerea online în propriile mâini, fără să vă bazați pe teme de bază și funcții de drag-and drop a șablonului, LemonStand este excepțional de puternic în departamentul de funcții..

Ușurință de utilizare și personalizare

LemonStand are probabil cele mai unice secțiuni de „ușurință de utilizare / personalizare” pe care le-am scris vreodată.

Vă voi oferi răspunsul real rapid – LemonStand este probabil cea mai bună dintre cele mai populare platforme de gazduire pentru personalizare, dar pentru a folosi cu adevărat, aveți nevoie de cunoștințe tehnice.

Este ușor de utilizat? Ei bine, sigur. Este ușor de utilizat prin faptul că funcțiile de bază nu vă vor confunda prea mult.

Personalizare LemonStand

Dacă nu vă interesează să faceți cu adevărat aspectul magazinului dvs. în propriile mâini și dacă faceți clic cu LemonStand dintr-un motiv oarecare, veți putea totuși să vă gestionați bine magazinul. Nu este cea mai prietenoasă opțiune, dar nici nu este imposibil deloc.

Lucrul este însă că, pentru a folosi cu adevărat abilitatea de personalizare pe care ți-o oferă LemonStand, vei avea nevoie de niște cunoștințe tehnice.

Potențialul de personalizare a magazinului dvs. este unul dintre cele mai mari avantaje ale LemonStand, dar fie trebuie să aveți singuri abilitățile tehnice, fie trebuie să puteți angaja pe cineva care să poată codifica și dezvolta.

Acestea fiind spuse, nu subestimați personalizarea LemonStand – este una dintre cele mai deschise platforme existente astăzi și, cu siguranță, va apela la o mulțime de utilizatori care au capacitatea de a gestiona în mod direct aspectul magazinului online..

Într-adevăr, sunt sigur că mulți dintre clienții LemonStand (dacă nu cei mai mulți) sunt pe partea mai pricepută din punct de vedere tehnic, iar pentru potențialul client care citește acest lucru, care sunt la fel de mult mai alfabetizați, vă spun că ușurința de utilizare nu este o problemă opțiunile de personalizare sunt superbe.

Pentru cei mai puțin experimentați? Nu este imposibil de utilizat, dar va trebui să aveți o capacitate suplimentară pentru a utiliza într-adevăr LemonStand.

Securitate

Securitatea este cu siguranță importantă pentru toată lumea.

Și este deosebit de important pentru tine. Securitatea magazinului dvs. electronic este esențială nu doar pentru că deține datele dvs., ci și pentru că deține clienții și, în afară de problema morală de a nu avea grijă de datele clienților dvs., există și o problemă practică – niciun client va dori să meargă la magazinul dvs. dacă este înjumătățit sau nu pare sigur.

Deci LemonStand este la viteză? Sa vedem.

LemonStand are o structură conformă PCI DSS, un standard important de încredere în aur în industria de găzduire.

securitate lemonstand

Acesta folosește SSL pe toate paginile sale, nu doar check-out, astfel încât clienții dvs. mai tehnologi se pot găsi mângâiați atunci când vizitează magazinul dvs..

În plus, multe alte verificări de securitate sunt incluse chiar și dintr-un cont Starter, despre care LemonStand spune că sunt utilizate în mod obișnuit pentru planurile de prețuri de cel mai înalt nivel de alte platforme de hosting, deși nu sunt sigur dacă este destul de adevărat.

În orice caz, aceste verificări includ monitorizarea constantă a stării, backup-uri zilnice și chiar orare și o rețea de livrare a conținutului la nivel mondial (ceea ce înseamnă că clienții și vizitatorii site-ului din întreaga lume pot accesa magazinul dvs. electronic).

În zilele noastre sunt destul de sigur că acestea sunt măsuri de securitate standard pentru industrie, dar sunt totuși grozave.

Lucrul este însă că site-ul lor nu este prea detaliat dincolo de ceea ce v-am spus aici și nu există într-adevăr multe informații verificabile în ceea ce privește cibersecuritatea LemonStand..

Voi spune că, în mod provizoriu, securitatea este cel puțin standardă și probabil în regulă, și nu au existat probleme mari în știri până acum, ceea ce este încurajator, dar pentru a fi în siguranță, este posibil ca securitatea LemonStand să nu fie super puternică..

Aș fi fericit să le ofer mai mult credit dacă ar avea informații mai ușor disponibile, dar, deocamdată, să spunem că este cel puțin suficient de bun, dar probabil că nimic special.

Concluzie

Bine, asta a fost destul de multe lucruri pe care tocmai le-am aruncat! Să o punem la un loc.

LemonStand are un cost relativ redus, dar poate fi un pic scump pentru unii utilizatori cu anumite tipuri de magazine / nevoi de vânzare. Structura prețurilor este foarte simplă și ușor de înțeles, dar există și dezavantajul de a nu avea suficiente opțiuni pentru o varietate de nevoi.

Vedeți prețurile planurilor LemonStand aici …

Caracteristicile LemonStand sunt elementul cel mai puternic. Opțiunile care nu sunt personalizabile nu sunt excepționale, dar sunt puternice, iar caracteristicile sale de personalizare sunt, așa cum am spus, superbe și probabil cele mai bune din jur.

Desigur, cel mai mare pro este și cel mai mare conținut – trebuie să fiți în stare să știți cum să folosiți aceste caracteristici pentru a câștiga cu adevărat banii dvs., astfel încât ușurința de utilizare nu este ceva deosebit de puternic cu LemonStand.

În cele din urmă, securitatea este ceva despre care sunt în mare parte neutru. Nu există prea multe informații credibile despre metodele și instrumentele de securitate ale LemonStand, ceea ce mă îngrijorează.

Cu toate acestea, nu au existat nicio veste importantă de îngrijorare, iar ceea ce știm pare să garanteze securitatea „suficient de bună” pentru marea majoritate a utilizatorilor. Vă sugerez, dacă sunteți într-adevăr preocupat, să contactați direct LemonStand pentru mai multe informații.

În general, LemonStand este un serviciu cu adevărat puternic, care, deși nu este lipsit de avertismente, este o opțiune spectaculoasă dacă puteți folosi cele mai bune active ale sale.

Începeți cu Lemonstand

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map