Recenzie One.com

Dacă ai căutat vreodată despre One.com, atunci șansele sunt că ai fi împiedicat o recenzie mixtă.


Câteva recenzii bune și altele proaste.

Cu toate acestea, m-am gândit să-l revizuiesc și să enumăr punctele bune și nu atât de bune despre One.com.

Însă, înainte de asta, permiteți-mi să dau o informație despre companie pe baza informațiilor pe care le-aș putea colecta.

Ce este One.com Hosting?

One.com a fost înființată în 2002 și are sediul central în Danemarca.

Este una dintre cele mai mari platforme de găzduire, mai populară în Europa.

One.com a fost lansat de Jacob Jensen.

Este răspândit în 149 de țări și are o bază de clienți de peste 1.500.000.

One.com este o platformă de hosting cu creștere rapidă.

Așadar, aceasta este cea mai bună platformă de găzduire pentru tine?

Ei bine, răspunsul la această întrebare ar fi clar din această recenzie.

Aș discuta mai întâi despre cele mai bune și bune părți ale alegerii One.com.

Permiteți-mi să mă interesez pentru prima dată de One.com.

Beneficiile One.com:

Există cu siguranță un motiv pentru care One.com este popular.
Unele dintre motive sunt:

Performanţă:

Am folosit găzduirea One.com într-unul dintre proiectele mele, astfel încât am date despre performanța serverului pe care le-am menționat aici mai jos:

Cât de rapid este One.com Hosting?

viteza serverului one.com

Testul de viteză al serverului One.com – B. Credit: Bitcatcha

Testul similar pe care l-am făcut pentru a verifica Time To First Byte (TTFB)

testul paginii web one.com

One.com oferă performanțe peste medie. Nu este cel mai bun din industrie, dar oferă totuși o performanță decentă pentru a începe.

One.com oferă performanțe și timpuri de încărcare mai bune cu planul său Professional Plus și Business care utilizează SSD.

Vezi planurile complete de găzduire de One.com aici …

Flexibilitatea prețurilor:

One.com este cel mai popular pentru planurile sale de prețuri reduse. Oferă 4 opțiuni diferite de găzduire. Planul de bază oferă funcțiile necesare pentru un site web rudimentar.

Planul de bază de pornire are prețul de 2,45 USD pe lună. Cele 4 planuri disponibile sunt-

 • Starter Starter
 • Profesionist de găzduire
 • Hosting Professional Plus
 • Afaceri de gazduire

Planurile au un preț ca-

Planuri de găzduire One.com

În ceea ce privește găzduirea, pentru majoritatea planurilor, reînnoiți la același preț, ceea ce reprezintă un avantaj suplimentar.

Când vorbesc despre flexibilitatea prețurilor, aș dori să subliniez că One.com oferă servicii suplimentare la prețuri separate. Aceasta înseamnă că nu plătiți ceva pe care nu l-ați folosi niciodată.

Pe lângă prețul de găzduire, One.com are și o taxă de configurare separată.

Taxa de configurare este de 13,80 USD.

Puteți avea un singur domeniu, precum și un multi-domeniu, împreună cu un domeniu suplimentar.

În mod implicit, domeniul suplimentar acceptă planul de pornire. Fiecare dintre aceste domenii are prețuri separate, care sunt disponibile pentru o perioadă de 12 luni.

Majoritatea platformelor de găzduire se taxează separat pentru domenii, la fel și One.com. Există și alte funcții care au un preț separat.

De exemplu, puteți alege Backup și restaurare la 1,99 USD / lună pentru fiecare domeniu. One.com acceptă comerțul electronic și puteți adăuga Webshop dacă este necesar. Aceasta are prețul de 12,45 USD / lună.

one.com Webshop

Puteți accesa One Photo Pro la 4 USD / lună. Aceasta oferă o cantitate suplimentară de 500 GB de stocare foto și video. SiteLock poate fi adăugat la 1,69 USD / lună. MarketGoo Start poate fi adăugat la prețul de 4,51 USD / lună.

One.com are un preț flexibil și nu bombardează utilizatorii cu funcții suplimentare la care nu doresc să opteze.

Caracteristici:

One.com are un set de funcții despre care merită menționate. Fiecare dintre planurile sale de găzduire are caracteristici distinctive.

Caracteristici

Incepator
Profesionist
Plus profesional
Afaceri

Depozitare25GB100GBSSD de 200 GBSSD de 500 GB
Berbec513MB1GB2GB4GB
Procesor1 x procesor2 x procesor4 x procesor8 x procesor
Site-ul web acceptatSingurSingurMultipluMultiplu
Acces SSHNudadada
Backup și restaurareNuNudada

Planul de bază Starter acceptă site-uri web de bază, bloguri și găzduire prin e-mail.

Fiecare plan este susținut cu o garanție de returnare a banilor de 15 zile. Împreună cu aceasta, fiecare plan acceptă lățime de bandă nelimitată și conturi de e-mail nelimitate.

În cazul în care aveți nevoie de mai multe servicii, atunci aveți un constructor de site-uri web. Aceasta are prețuri separate și oferă 3 planuri.

Planuri de constructor de site-uri One.comAlte funcții acceptate includ hostingul WordPress, găzduirea prin e-mail, WebShop, Office 365.

Fiecare plan poate fi personalizat pentru a alege servicii suplimentare, cum ar fi SiteLock, Webshop, One Photo Pro și Market Goo Start.

Cu One Photo Pro, puteți stoca 500 GB de fotografii și videoclipuri. În mod automat, este nevoie de o copie de rezervă a fotografiilor dvs. Market Goo este un optimizator pentru motoarele de căutare care poate fi utilizat pentru a îmbunătăți clasamentul SEO.

Securitate:

Securitatea este menționată ca un avantaj pentru One.com, deoarece încorporează unele caracteristici de securitate de bază, împreună cu planul său de găzduire. One.com nu are prea multe caracteristici de securitate, dar oferă securitate de bază.

SSL este inclus ca parte a fiecărui plan pe care îl alegeți. Acesta este un avantaj suplimentar, deoarece multe platforme de găzduire încarcă SSL separat. Pentru planurile de nivel superior, Backup și Restore sunt incluse.

SSL one.com

Găzduirea prin e-mail acceptă protecția împotriva spamului și virusului.

SiteLock care poate fi utilizat pentru a vă proteja site-ul dvs. împotriva utilizatorilor nocivi și poate fi ales la prețuri separate.

În general One.com oferă cele mai multe caracteristici de securitate de bază care sunt necesare pentru găzduire.

Relații Clienți:

Ah, urmează-mă să vorbesc mai multe despre asistența lor pentru clienți. One.com are o pagină dedicată de asistență care conține subiecte bine segregate. Probabil că veți primi răspuns la majoritatea întrebărilor dvs. de bază aici.

Puteți verifica, de asemenea, secțiunea blogului lor pentru mai multe informații. Asistența One.com poate fi accesată folosind opțiunea de chat live.

Opțiunea live chat nu apare instantaneu, ci are o opțiune de căutare. Deci, înainte de a alege chat-ul live, puteți căuta mai multe despre întrebarea dvs..

În cazul în care mai aveți nevoie de mai mult ajutor, puteți merge mai departe și puteți accesa opțiunea de chat live.

Am încercat opțiunea lor de chat live. Un reprezentant al serviciului s-a alăturat în 5 minute. Timpul de așteptare nu a fost mult. Reprezentantul de asistență pentru clienți mi-a furnizat detalii despre fiecare întrebare.

one.com chat1

Singura problemă cu care m-am confruntat a fost timpul luat de reprezentant pentru a răspunde la fiecare întrebare. Fiecare întrebare în medie a avut o durată de așteptare de peste 10 minute, ceea ce privește.

În general, a fost o experiență medie de asistență pentru clienți.

Ei bine, acest lucru este lovit de avantajele One.com, deoarece acceptă o opțiune de chat în direct 24/7 în engleză. One.com are și alte preferințe de limbă, ceea ce reprezintă un avantaj suplimentar.

Ceva de căutat în cazul în care doriți să alegeți alte limbi în afară de engleză.

Ușor de utilizat:

One.com este binecunoscut pentru interfața sa simplistă. Cel mai mare avantaj fiind că poate fi adoptat cu ușurință chiar și de către utilizatorii începători.

CPanel, precum și constructorul de site-uri web, sunt ușor de utilizat.

Constructor de site-uri One.com

Constructorul de site-uri web nu necesită eforturi de codificare și oferă o funcție de drag and drop ușor de utilizat.

În mod similar, One.com oferă instalarea WordPress cu 1 clic.

Instalare WP One.com

CPanel este bine segregat și oferă o vedere simplistă.

Contra One.com

Acum că am vorbit despre avantajele folosirii One.com.

Permiteți-mi să intru în mai multe detalii despre dezavantajele cu care vă puteți confrunta în timp ce utilizați One.com.

Add-ons:

One.com oferă suplimente precum SiteLock, Website Builder și multe altele.

Fiecare dintre acestea are un preț separat. În general, în cazul în care nu aveți nevoie de niciuna dintre aceste caracteristici, atunci puteți considera că prețurile sunt adecvate bugetului.

Cu toate acestea, după toate probabilitățile, un site web mai profesionist ar avea nevoie de aceste suplimente. Și da, asta este exact ceea ce va arde găuri în buzunare.

Pornind de la domeniu, taxa de configurare și este o listă care continuă să se adauge în cazul în care ai alege funcții suplimentare. Plătești separat pentru fiecare dintre acestea.

Suport de comerț electronic:

One.com oferă suport WordPress și are Webshop pentru platforme de comerț electronic.

Cu toate acestea, pe lângă aceasta, nu există alte funcții suplimentare disponibile pentru dezvoltarea comerțului electronic.

Concluzie:

One.com are o mulțime de caracteristici de bază disponibile pentru dezvoltarea de site-uri rudimentare. Planurile lor în cazul în care alegeți doar găzduirea de bază sunt accesibile.

Deși nu este cea mai ieftină opțiune disponibilă pe piață.

În termeni de doi parametri cruciali care sunt performanța și timpul de funcționare, One.com oferă valori medii. Din nou, nu este cel mai bun din industrie.

Un punct bun despre One.com este ușurința de utilizare și îl face o opțiune bună pentru începători. Aceasta este o alegere decentă pentru început, cu condiția să nu aveți nevoie de prea multe funcții suplimentare pentru dezvoltarea site-urilor web.

Cu toate acestea, un distribuitor de tranzacții este sprijinul său pentru alte caracteristici cruciale, care este cu siguranță mai mică decât mulți dintre concurenții săi.

Încercați să reflectați în cazul în care căutați un site web extrem de profesional și aveți nevoie de funcții mai avansate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map