Rediffmail Review: Merită să vă înscrieți în 2020? Să aflăm…

Rediffmail Review: Merită să vă înscrieți în 2020? Să aflăm…

Rediffmail Review: Merită să vă înscrieți în 2020? Să aflăm…

Serverele de poștă sunt agenții de poștă ai internetului care trimit & livrați mesaje peste tot în lume în câteva secunde (heck, milisecunde până la ora de astăzi).


Companiile oferă servere de e-mail sub formă de servicii de e-mail pentru persoane fizice & întreprinderile deopotrivă pentru tarife accesibile sau chiar gratuite. Aceste servicii nu se limitează doar la utilizarea personală sau de afaceri, ci sunt utilizate și pentru servicii de marketing prin e-mail.

Unele nume majore din joc ar putea fi specificate ca Gmail, Yahoo, Outlook sau ProtonMail dacă ești prea aventuros..

Dar, în această recenzie, am decis să acoperim ceva care a fost de foarte mult timp, dar și-a menținut nucleul intact din orice schimbări degradante:

Rediffmail.

Rediffmail este un serviciu de e-mail de la Rediff.com, un portal de știri care acoperă actualitatea sporturilor & divertisment.

Rediffmail are o bază de utilizatori care cuprinde în principal India, având și unii utilizatori în Statele Unite & De asemenea, Japonia.

Merită să vă înscrieți astăzi, când conglomerate ca Gmail & Perspectivele zdrobesc orice concurență furios?

Ei bine, i-am dat o încercare de testare pentru a vă ajuta să decideți …

Prețuri & Caracteristici

Rediffmail oferă servicii în 3 variante principale:

 • Planul standard
  • Planul standard 2 sau „Cel mai popular”
 • Planul avansat
 • Planul de întreprindere

Începând cu Planul Standard, Rediffmail oferă un nume de domeniu personalizat, un client Webmail & o aplicație mobilă la 270 de lei / ID pe an.

Planul standard

De asemenea, 1 Gb de stocare & Protecție împotriva spamului / virusului. Deși oricine se așteaptă ca aceste caracteristici să fie standard și disponibile gratuit; acestea vin sub un domeniu personalizat.

Nu este prea crud pentru a lua în considerare, dar, planul „Cel mai popular” sau Standard 2 vine cu aceleași caracteristici ca Standard, dar cu excepția stocării suplimentare de 10 GB.

Cel mai popular

Spațiul de stocare suplimentar poate fi util, în anumite cazuri, cum ar fi transmisia în vrac a datelor sau stocarea în cloud. Odihna este aceeași caracteristică, Rediffmail salută acest plan drept cel mai popular.

Continuând, nivelul avansat oferă funcții mai extinse decât planurile Standard.

Avansat

Începând cu 10 GB de stocare, protecție Spam / Virus & Pagina de conectare personalizată și Branding cu stocare în cloud & DMARC, am considerat că acesta este un serviciu mai premium la care să vă abonați.

Interfața cu utilizatorul

Modulul Administrator oferă o bază de date intuitivă pentru a gestiona sarcini precum administrarea cutiilor de e-mail ale utilizatorilor, rapoartelor MIS, buletinelor informative, id-ului de e-mail de grup & mult mai mult.

Modulul de interfață pentru utilizator oferă flexibilitate pentru gestionarea e-mailului de pe orice dispozitiv cu sincronizarea datelor folosind setări sigure IMAP / POP3.

Caracteristici

Funcțiile de bază pot fi rezumate la instrumente de personalizare excelente, securitate, colaborare pentru procesarea textului și foile de calcul, uptime optimă & asistență pentru clienți pentru orice reclamații / întrebări.

În sfârșit, intrând în planurile întreprinderii, nu există o pagină specifică la care să vă adresați, în cazul în care v-ar interesa să verificați.

Ne-am poticnit pe pagina lor de întreprindere care a cerut un nume & e-mail pentru orice discuție suplimentară.

După ce le-au transmis un e-mail, ei au răspuns cu un răspuns care necesită detalii suplimentare pentru a continua.

Ceea ce pare a fi un răspuns automat de pe site-ul web, solicită solicitări esențiale pentru a determina un plan personalizat care trebuie realizat în scopul nostru.

Prin urmare, este greu de determinat caracteristicile & prețurile nivelului întreprinderii fără a aduna anumiți parametri.

Ușurință în utilizare

Pentru început, ne-am înscris pentru un cont de e-mail gratuit, care este, desigur, un standard pentru fiecare serviciu de e-mail inclus.

Pagina de înscriere este un aspect foarte clasic, barebones, „introduceți un e-mail alternativ”.

Creează cont

În timp ce majoritatea serviciilor vă solicită numărul de telefon sau e-mail cu un captcha aici sau acolo & permiteți-vă să vă intrați. Rediffmail merge până la selectarea țării și a unui oraș cu naștere standard & detalii de gen.

Și, dacă bifați „Faceți clic dacă nu aveți un ID alternativ”, opțiunea de a seta o întrebare de securitate devine disponibilă.

Întrebare de securitate

Deși măsuri de securitate vechi, dar dovedite, pentru rezolvarea blocărilor în cazul în care uitați parola sau ID-ul.

Din fericire, avem o mulțime de manageri de parolă pentru a vă ajuta să preveniți acest tip de tomfoolery.

După ce v-ați înscris cu succes, ajungeți în cele din urmă să întâlniți UI, care este din nou, foarte de bază, dar nu prea complex sau neinvitat.

Cutie poștală

În timp ce majoritatea serviciilor de e-mail includ mai multe culori, clopote & fluiere la UI. Rediffmail adoptă o abordare mai conservatoare a e-mailului, păstrând multe culori mute & icoane funcționale.

Rediffmail exclude realizarea unei interfețe de conectare moderne prin e-mail datorită accentului său puternic asupra productivității, mai degrabă decât implicarea temporară. Așadar, poți ajunge la muncă fără să fii distras.

Se pare că Rediffmail s-ar putea să nu fie la fel de plictisitor pe cât credeți.

Dacă accesați butonul Setări, faceți clic pe fila General și apoi faceți clic pe teme …

… Voila!

Tema nouă

Un număr de 18 teme colorate sunt disponibile la dispoziția dvs., precum o temă de plajă, temă spațială, primăvară, partea satului, X’mas & mult mai mult. Probabil că nu este la fel de plictisitor acum, nu?

Făcând clic pe prima opțiune „Scrieți e-mail”, deschideți o filă chiar lângă căsuța de e-mail, unde puteți să tastați imediat.

Inbox Mail

Opțiuni suplimentare precum Cc, Bcc, fișierul atașat, agenda pentru adrese sunt disponibile împreună cu instrumentele de editare a textului.

Bara laterală este întotdeauna deschisă din partea stângă, conținând opțiuni standard pentru navigare & administrare.

Meniu Mail

Astfel, Rediffmail se bazează pe valorile tradiționale ale unui serviciu de e-mail. Vă tratează cu mult mai multă practicitate decât cu orice farmec vizual.

Securitate

Milioane de e-mailuri sunt trimise, primite, citite sau răspunsuri în fiecare zi. Dacă securitatea nu este una dintre problemele principale în timp ce luați în considerare un serviciu de e-mail, puteți obține un atac de spam sau phishing.

Rediffmail a instituit mai mult de câteva măsuri de securitate pentru a combate orice activitate dăunătoare care poate apărea pe platforma lor:

Securizat și privat

 • Protocoale precum Protecția avansată a amenințărilor & Prevenirea scurgerii de date protejați-vă datele de malware & atacuri bazate pe hackeri care vizează date sensibile.

Anti spam

 • Învățarea automată ar putea fi considerată echivalentul modern al codului german Enigma al lui Alan Turing. În termeni mai simpli, AI folosește o gamă foarte complexă de modele pentru a învăța automat & diagnosticarea problemelor.

Conformitate

 • Rediffmail implică respectarea totală a tuturor & fiecare reglementare a companiei privind protecția prin parolă / e-mail, monitorizarea activă a e-mailului sau aplicarea restricțiilor pentru anumite aspecte.

Pe lângă măsurile de bază menționate mai sus, Rediffmail mai are câteva protocoale avansate de protecție:

 • Cadrul de politici pentru expeditori (SPF)
  SPF, practic, este o metodă de autentificare prin e-mail care detectează adresele false ale expeditorului la primirea unui e-mail.

  SPF este utilizat în tandem cu DMARC pentru a detecta falsificarea expeditorului vizibil în e-mailurile care sunt utilizate frecvent pentru atacuri de spam / phishing.

  SPF verifică faptul dacă adresa IP a domeniului expeditorului a fost verificată sau nu de administratorul respectivului domeniu.

 • DKIM (Mesaj identificat DomainKeys)
  DKIM este o tehnică de autorizare. Verifică dacă e-mailul primit a fost autor de fapt de către proprietar, verificând semnătura digitală.

  Semnătura DKIM & autentificarea are loc la nivel de server, astfel încât utilizatorul să nu interacționeze niciodată cu această metodă.

  DKIM, în practică, apără utilizatorul de e-mailuri rău intenționate. Aceste e-mailuri ar putea fi viruși, spam, programe automate de bot sau atacuri de phishing pentru a căuta & fură-ți datele personale.

 • Spear Phishing-Guard
  Nu este atât de distractiv pe cât ar putea suna, Spear Phishing este un cyberattack cu obiectivul principal de a fura acreditările sensibile ale unui utilizator pentru a manipula sau șantaja o persoană în extorcare.

Atacatorul ar putea trimite un e-mail, care părea a fi inofensiv sau nevinovat, pentru a păcăli utilizatorul în a lăsa orice gardă sau suspiciuni.

Rediffmail încorporează inteligența artificială & Învățare automată. Acestea ajută la detectarea oricărei încercări de phishing suliță în etapele sale inițiale pentru a preveni orice indiciu de probleme.

Relații Clienți

Pentru a rezolva orice întrebări legate de clienți pe site-ul lor web, acestea oferă o secțiune de întrebări frecvente pe Rediff.com. Pentru a rezolva orice întrebări populare pe care le puteți avea cu privire la serviciu, care arată, da, ați ghicit … FUNCȚIONAL.

Rediffmail are o infatuare ciudată cu această UI barebones, nu că sunt oribile sau ceva, DAR, hai! Cel puțin unele stiluri nu pot răni. Sau, probabil, după ani de zile în care a fost hrănit cu mari interfețe de interes, Rediffmail doar se aruncă ca un deget mare.

Îngrijire pentru clienți

După cum s-ar putea vedea pe partea stângă, în îngrijirea clienților. Vedeți opțiuni cu privire la diferite secțiuni ale site-ului web pentru a rezolva problemele care apar la acea secțiune.

Întrebările conțin sub-întrebări pentru a înțelege mai detaliat întrebarea. Când faceți clic pe o întrebare, sunteți redirecționat către răspuns.

Ștergeți e-mail

Răspunsurile sunt intuitive & ușor de înțeles pentru a vă asigura că cititorul înțelege suficient pentru a-și rezolva problema în mod convenabil.

Recuperați e-mailul șters

În afară de secțiunea Întrebări frecvente, Rediffmail oferă o asistență pentru clienți care funcționează pe deplin, dar numai prin e-mail.

Formă

Lucrurile din partea lor de asistență la chat live nu sunt chiar atât de grozave.

Clientul live chat este doar un chatbot automat cu răspunsuri presetate disponibile pentru a alege.

Chat1

Kinda susține că nu au inclus un reprezentant / executiv viu cu care să vorbească & tastarea în caseta de mesaje nu face nicio diferență. Dă același răspuns tipic.

Chat2

Selectând o opțiune, începe să vă ceară numele, codul de e-mail & numar de telefon.

Chat3

Daca incerci & introduceți unele numere aleatorii, adică nu numere de telefon reale, nu obiectează și nu verifică validarea. În schimb, pune întrebări prestabilite în continuare.

Chat 4

Am încercat să ridicăm o întrebare pentru numărul de e-mailuri pe care Rediffmail ne permite să le trimitem într-o zi.

Chat5

A fost doar o întrebare generală pe care am creat „înainte” crearea unui cont. Dar, vedeți că există o barieră în comunicarea cu un chatbot.

Chat6

Prin urmare, suportul pentru chat-uri live nu este chiar atât de grozav. Cu răspunsuri automatizate & propoziții prestabilite, acesta ar putea fi și cel mai slab punct de vânzare al Rediffmail.

Pro-uri

 • Interfață de utilizator simplă, care nu afectează utilizatorul. De asemenea, include teme pentru a nu izola complet experiența, fără a sacrifica productivitatea.
 • Taxele de servicii premium sunt rezonabile & la prețuri accesibile, cu beneficii suplimentare, precum Instrumente de colaborare & Localizare date.
 • Măsuri clare, dar eficiente de securitate, cu includerea autentificării în doi factori, o metodă mai modernă de verificare.
 • Ușor de utilizat care ar obișnui începătorii & veterani deopotrivă
 • Secțiunea Întrebări frecvente pentru rezolvarea eventualelor denivelări de-a lungul drumului, oferind răspunsuri precise la o multitudine de întrebări.
 • Client mobil pentru acces facil în orice moment la baza de date de e-mail, ca serviciu gratuit.

Contra

 • Interfața de utilizare arhaică ar putea speria utilizatorii noi, care sunt prea obișnuiți cu o interfață de utilizator mai atractivă cu mai multe personalizări.
 • Asistența pentru chat-uri live nu este chiar atât de grozavă, cu clientul de chat pe site-ul web fiind un bot de răspuns automat.
 • Limita de e-mail a coșului de gunoi nu poate depăși 20 MB.
 • Mesajele șterse sunt eliminate definitiv pentru 24 de ore. Dacă ați șters ceva din greșeală & apoi uitat, șansele sunt – a dispărut.

Concluzie

Rediffmail poate fi privit ca „dacă nu a fost spart, nu-l repari” felul de servicii, prin urmare, explicând interfața sa arhaică, dar cu aspect funcțional.

Dar dincolo de toate limitările sale & Quirks, merită să folosești și astăzi când competiția menționată mai sus este zdrobită?

În 3 cuvinte:
Sigur de ce nu.

Depinde de ceea ce ai putea căuta.

Dacă simplitatea & securitatea rigidă este cea mai mare prioritate, nu puteți greși cu Rediffmail.

Dacă vă simțiți ca majoritatea clienților de e-mail & serviciile te tratează ca pe un copil mic. Ținând degetul la fiecare pas pe care-l faci, Rediffmail te-ar lăsa cu siguranță să fugi.

Strigă profesionist, având și coloana vertebrală a celor mai moderne servicii de e-mail.

Prin urmare, personal sau profesional, Rediffmail este încă azi relevant & sigur pentru multă vreme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector