Revista Uniregistry – 5 pro & 2 contra

În acest articol, voi vorbi despre Uniregistry și despre ceea ce oferă un registrator de domeniu.


Unicitatea Uniregistry este că este special creată pentru a răspunde cerințelor dominatorilor care investesc în achiziționarea de domenii generice de nivel superior (gTLD) în vrac..

De-a lungul ultimilor ani m-am ocupat de mai mulți registratori, dar conceptul de Uniregistică a părut impresionant. Părea să fie construit în întregime în jurul nevoilor de bază ale oamenilor care se ocupă de domenii în vrac și asta a fost suficient pentru a-mi stârni interesul.

Mă gândeam să-mi consolid portofoliul în acel moment. Așa că am decis să le încerc și m-am mutat în jur de 10% din domeniile mele înregistrate în Uniregistry pentru a vedea dacă pot fi în conformitate cu așteptările mele.

Deși inițial era un iota de îndoieli, Uniregistry a reușit să-mi depășească toate așteptările. De atunci, am transferat deja peste 50% din domeniile mele și sper să completez rămășițele în următoarele două luni..

S-ar putea să vă întrebați ce m-a determinat să iau o decizie atât de drastică. Accept, nu este o sarcină ușoară mutarea a sute de domenii într-un registrator nou. Însă, atunci când avocații depășesc contra de o marjă atât de frumoasă, nu este mai puțin decât o crimă să lase oportunitatea să ceară..

Haideți să prezentăm acum detalii mai fine despre ce oferă Uniregistry, inclusiv avantajele și dezavantajele, astfel încât să vă puteți da seama dacă vă înregistrați / transferați domeniile dvs. în Uniregistry.

Despre Uniregistry.com:

Uniregistry.com a fost fondată de Frank Schilling în 2012. A asistat la o creștere rapidă în ultimii ani. Compania are o declarație de misiune clară – pentru a face procesul de înregistrare a domeniului cât mai simplu, rapid și simplu.

Ingineria este diferită de celelalte înregistrări tradiționale de nume de domeniu, în sensul că nu oferă multe dintre „extrasele” pe care le oferă alți registratori, precum serviciul de găzduire web sau de construire de site-uri web.

Potrivit lui Frank Shilling, Uniregistry este „cea mai holistică abordare bazată pe servicii pentru operațiunile de registru pe care industria le-a văzut vreodată” – și, până acum, din experiența mea proprie, nu am niciun motiv aparent pentru a nu avea încredere în acea evaluare sinceră.

Pro uniregistry:

1. Securitate adăugată

uniregistry-securitate

Securitatea este o considerație importantă pentru orice investitor de domeniu și nu sunt diferit. Cazurile de sustragere a domeniului sunt în continuă creștere, iar cea mai bună modalitate de a face față este autentificarea cu doi factori.

Problema mea cea mai mare cu GoDaddy a fost întotdeauna lipsa acestei funcții importante. GoDaddy nu oferă o facilitate de autentificare cu doi factori în afara Statelor Unite, dar Uniregistry a implementat această caracteristică pe întregul glob, fără costuri suplimentare. Pentru a fi sincer, disponibilitatea autentificării cu doi factori este unul dintre numeroasele motive care i-a determinat pe mulți să se coreleze cu Uniregistry în primul rând..

2. Instrument de gestionare a domeniului ușor de utilizat

Instrumentul de domeniu pentru unirgistrie

Oricine are un pic de experiență cu GoDaddy ar recunoaște că instrumentul lor de administrare a domeniului nu este doar complicat, dar destul de lent în același timp. Pe de altă parte, Uniregistry a venit cu o interfață simplistă de gestionare a domeniului care este curată, rapidă și ușor de utilizat.

Ei au construit instrumentul de la zero cu un ochi atent asupra comodității utilizatorului. Cea mai bună parte a instrumentului de gestionare a domeniului Uniregistry este faptul că nu există opțiuni supărătoare sau alte distracții care să vă confunde. Oferă doar capabilități simple și simple de gestionare a domeniului, cu un tip adecvat de funcții și opțiuni pentru a sprijini cerințele investitorilor de domeniu.

3. Prețuri personalizate

Dacă sunteți un investitor de domeniu cu o dimensiune decentă de portofoliu, Uniregistry este încântat să vă ofere un preț în vrac personalizat. Au fost suficient de amabili să îmi ofere prețuri de înregistrare / reînnoire / transfer de domenii personalizate, care au fost semnificativ mai mici decât prețul curent de piață.

Nu pot dezvălui exact prețul citat pentru mine, dar sunt destul de mulțumit de marja care mi-a fost oferită. V-aș sugera să vă contactați cu managerul de cont pentru a afla ce preț personalizat sunt dispuși să vă ofere.

4. Protecția vieții private fără costuri suplimentare

Confidențialitate domeniu unirigistic

Uniregistry oferă protecție confidențialității WHOIS fără costuri suplimentare. În timp ce toate celelalte înregistrări populare de domeniu vă oferă această opțiune cu costuri suplimentare, Uniregistry vă oferă gratuit confidențialitate pentru toate numele de domenii pe care le înregistrați aici.

5. Asistență promptă pentru clienți

Experiența mea cu asistența lor pentru clienți a fost o experiență plăcută până acum. Pentru fiecare cont, există un manager de cont dedicat care să vă răspundă la toate întrebările. Ori de câte ori există vreo îngrijorare, nu pot decât să-i pui pe managerul de cont peste Skype pentru a rezolva problema imediat. Și în cazul în care administratorul contului dvs. nu este la îndemână, deocamdată, aveți opțiunea de a contacta întreaga echipă de asistență pentru a vă clarifica îndoielile.

Pe lângă un sistem de asistență bazat pe bilete, Uniregistry vă oferă, de asemenea, asistență telefonică directă, asistență chat live și asistență prin Skype.

Contra uniregister:

1. Fără facilitate de precomandă

Unirigistica nu oferă o funcție de precomandă pentru a fi lansată în curând extensii de domeniu gTLD. Doar când noua extensie este live, puteți plasa comanda. Deci, dacă altcineva a pus deja o precomandă pe numele dvs. de domeniu preferat la un alt registrator (care are funcția de precomandă), este puțin probabil să primiți acel nume de domeniu în portofoliul dvs..

2. Fără servicii suplimentare

Fără gazduire

Așa cum am subliniat deja la început, Uniregistry se ocupă doar de nume de domeniu – nu există niciun alt serviciu suplimentar relevant.

Înseamnă că, dacă sunteți în căutarea de găzduire web, precum și înregistrare a numelor de domeniu, trebuie să căutați în altă parte pentru nevoile dvs. de găzduire. Cu alte cuvinte, domeniul dvs. va fi înregistrat la Uniregistry, dar site-ul dvs. web va fi găzduit de un alt furnizor de servicii de găzduire web terță parte. Poate provoca un pic de inconvenient pentru cineva care este în căutarea unei soluții unice pentru înregistrarea numelui de domeniu și serviciul de găzduire web.

Cuvinte finale:

Personal, sunt destul de mulțumit de serviciul pe care Uniregistry mi l-a oferit până acum. Securitatea și prețul personalizat sunt cei doi factori principali care mi-au influențat decizia de a face legătura cu Uniregistry pentru nevoile mele de înregistrare a domeniului. Există, de asemenea, câteva dezavantaje, cum ar fi absența unei facilități de precomandă. Dar să facem față. Nu vă așteptați să le obțineți pe toate într-o singură afacere, așa că este mai bine să fiți pregătiți să luați „contra” alături de „profesioniști”.

Pentru a rezuma lucrurile, Uniregistry a construit o platformă excelentă pentru a simplifica procesul de înregistrare a domeniilor pentru investitorii de nume de domeniu.

Dar nu mă luați cu adevărat. Pentru a măsura cât de bun (sau rău) este un serviciu, trebuie să îl experimentați în persoană. Așadar, creați-vă un cont cu Uniregistry și obțineți o experiență de primă mână pentru a evalua adevărata sa valoare.

Recenzii de gazduire web:

in miscareGazduire InMotion
InMotion Hosting este o companie de gazduire web cu sediul în SUA, care a fost fondată în 2001 și are centre de date în Virginia și Los Angeles. Citeste recenzia »

BluehostBluehost Review
Cu peste 2 milioane de site-uri web găzduite, BlueHost este una dintre cele mai populare companii de găzduire web pe Internet. Citeste recenzia »

DreamhostRecenzie Dreamhost
DreamHost a câștigat alegerea editorului PC Magazine pentru gazduire web în 2016, marcând al treilea an consecutiv în care compania a câștigat această distincție. Citeste recenzia »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map