Revizuire Web.com: Tot ce trebuie să știți înainte de a-l cumpăra!

Web.com este un gigant ascuns în găzduire. În măsura popularului, numele „gospodărești” merg, nu știu dacă Web face lista.


Însă Web.com are peste 3 milioane de abonați, ceea ce îl plasează automat în ligile majore, iar veniturile sale în 2017 au fost de peste un miliard de dolari. „Wow” are dreptate.

În afară de faptul că a fost uriaș, a fost fondată în 1999 – deci este și veche, având în jur de două decenii.

Bine … ce face Web.com pentru a fi atât de popular?

Multe, desigur … dar, de asemenea, surprinzător de puțin. Folosesc Web.com de puțin timp și am ajuns să realizez un lucru sau două despre el despre care mi-aș dori să vă povestesc. Continuați să citiți și vom intra în detalii!

Pro-uri
Ne vom lăsa aici cu câteva aspecte pozitive ale Web.com.

Web.com este simplu în planurile sale de stabilire a prețurilor – și anume pentru că sunt doar trei și toate sunt hostinguri comune. Este un dezavantaj pentru unii (mai multe despre asta într-o secundă), dar un set bine ales de alții.

În plus, deși aceste planuri nu sunt cele mai ieftine, sunt pe partea mai accesibilă. De fapt, sunteți sigur că un plan Web.com va fi pe partea mai accesibilă (dacă sunteți o companie mică).

Web.com are, de asemenea, resurse decente alocate planurilor sale de găzduire, inclusiv planul entry-level (în principal în ceea ce privește spațiul de disc și căsuțele de e-mail). În plus, Web.com este foarte ușor de utilizat și se integrează bine cu WordPress și alte sisteme de gestionare a conținutului (CMS).

În sfârșit, asistența telefonică a Web-ului este decentă, chiar dacă restul asistenței sale pentru clienți nu este demn de remarcat, iar Web are performanțe foarte solide (inclusiv uptime).

Contra
Toate acestea sunt bune, dar urmează să introduc ceva care va pătrunde în restul acestei recenzii: negativele. Din păcate, Web.com are o mulțime de lucruri care nu sunt favorabile pentru a se potrivi cu punctele sale bune.

Pentru planurile de prețuri pe care le-am menționat anterior, puteți ghici probabil că simplitatea este și ea un pic restrictivă. Orice persoană sau afacere cu nevoi de găzduire mai complexe (cum ar fi găzduire dedicată, găzduire VPS, etc) poate uita de Web.com.

Deși prețul este pe partea inferioară, nu este acea ieftin. Unele alte companii oferă prețuri de pornire mai mici și prețuri similare de reînnoire, sau versiuni mai mici ale ambelor, și cu mai multe funcții de pornit.

Chiar dacă alocarea resurselor este bună, unele caracteristici suplimentare ar putea face ca prețurile să merite ceva mai mult.

Pentru asistență pentru clienți, chat-ul live este simplu și baza de cunoștințe poate fi uneori slabă. De obicei, ambele opțiuni vor duce la bun sfârșit treaba, dar ar putea folosi unele îmbunătățiri din cauza ambelor întârzieri în fața concurenței.

Și nu în ultimul rând, Web.com nu are aproape nimic de spus despre protocoalele sale de securitate. Puteți deduce practic și nu este bine pentru ceva la fel de important ca securitatea.

Așadar, mergeți un set sănătos de argumente pro și o listă din păcate lungă de contra. Pentru a vă face o idee mai clară despre situația în care Web.com se află într-adevăr în situația dvs., poate doriți câteva detalii. Nu vă faceți griji, eu v-am acoperit!

Prețuri și caracteristici

Să trecem la lucrurile care contează cu adevărat în primul rând: prețul și ceea ce obțineți pentru asta.

web-com-planuri

Web.com ajunge la un con și un pro chiar din bâtă, deoarece are doar trei planuri de găzduire. Vestea proastă: da, nu aveți o mulțime de opțiuni. În mod special, nu aveți o mulțime de opțiuni de găzduire super calitate sau premium: puteți obține o găzduire partajată bună și asta este.

Vestea bună: Web.com este destul de accesibil. Acum, dacă sunteți o persoană care este mai interesată să dețină un site web pentru un hobby sau din motive personale sau chiar un site independent foarte minor, prețurile de pornire ale Web.com sunt puțin mai mari decât media.

Prețul de intrare este cu un dolar sau cu două mai mare decât în ​​mod normal, pentru primul an. Cu toate acestea, cel de-al doilea și cel de-al treilea nivel au un preț mult mai bun și, de fapt, sunt mai mici decât planurile de găzduire partajate din al doilea și al treilea nivel.

Nefericitul este că, deși aceste prețuri din primul an sunt în general destul de bune, taxele de reînnoire sunt foarte mari. Taxele de reînnoire sunt de obicei semnificativ mai mari decât prețurile din primul an, deci nimic nou acolo, dar prețurile de reînnoire ale Web.com pot fi de 2 până la 3 ori mai scumpe.

Așadar, acesta este un dezavantaj major și nu este o gamă de preț foarte bună pentru persoanele care încearcă să economisească (sau pentru întreprinderile care nu au nevoi intense de găzduire și își pot permite să economisească mai mult pe hosting).

Cu toate acestea, rețineți că Web.com descrie aceste planuri drept orientate către întreprinderile mici. Pentru o întreprindere mică, aceste taxe de reînnoire nu sunt la fel de importante – problema mai mare este dacă este limitat la planurile de găzduire partajate este în regulă.

Sincer, cred că este. Selecția limitată a Web.com va fi exclusă cu siguranță de o mulțime de companii, dar multe companii mici pot avea nevoie doar de site-uri web decente și nu de planuri de server dedicate de nivel superior.

Dacă ținem cont de asta, funcțiile Web.com sunt destul de decente. De exemplu, pachetul entry-level Gazduire esențială este livrat cu 300 GB spațiu pe disc și 100 de e-mailuri multi-utilizator.

Deși este adevărat că 25 de conturi FTP nu sunt absurd de mari pentru pachetele la nivel de intrare și că transferurile de date nelimitate sau domeniile gratuite pentru primul an sunt de asemenea destul de frecvente, spațiul pe disc este foarte generos.

Bluehost, de exemplu, vă începe cu 50 GB și GoDaddy vă începe cu 100 GB. Cutiile poștale variază mai mult, dar este totuși foarte util. Al doilea nivel ridică lucrurile la 500 GB spațiu pe disc și 500 de e-mail-uri, iar ultimul nivel face ca spațiul pe disc să fie nelimitat și aduce numărul de căsuțe de e-mail permise la chiar 1.000.

Este foarte ușor să fii măturat prin promisiunile „nelimitate ___” ale planurilor de găzduire (spațiu pe disc, spațiu de stocare, lățime de bandă etc.). Este posibil să nu fiți plafonat din punct de vedere tehnic, dar foarte puțini oameni din conturile de găzduire partajate vor contesta vreodată alocarea resurselor și, dacă toată lumea, găzduirea partajată nu va funcționa (pentru că resursele sunt … partajate!).

Așadar, deși alți furnizori pot face aproape totul nelimitat de la al doilea nivel înainte, va trebui să rețineți că aceasta este mai mult decât o caracteristică serioasă. Cu Web.com, „limitele” sunt destul de mari și rezonabile (și da, știu că al treilea nivel spune că totul este nelimitat).

Rețineți că acestea sunt resursele de bază alocate. De asemenea, beneficiați de o instalare a site-ului web și de WordPress, precum și de actualizări automate pentru WordPress, dacă vă înscrieți. Web.com este de asemenea decent la instalări rapide pentru alte sisteme de gestionare a conținutului sau soluții de comerț electronic.

Toate pachetele pot suporta multimedia, dar numai ultimele două sunt menite să se ocupe de cantități mai grave ale acestuia, în special video. Primul poate, dar nu doriți să îl supraîncărcați cu o grafică flashy.

Asta rezumă mai ales. Nu sună prea mult, de fapt, dar nu este un lucru rău și în sine. Unii furnizori de găzduire proeminenți tind să facă o mare parte din funcțiile lor prin crearea unor liste lungi cu tot ceea ce oferă.

Când începeți efectiv să utilizați contul cu acele pachete, s-ar putea să vă dați seama că nu veți folosi o mulțime de funcții promise sau că unele dintre ele sunt instrumente ușoare care trebuie să fie plătite pentru a putea fi cu adevărat folositoare..

Desigur, lucrurile variază și este cu siguranță adevărat că Web.com ar putea fi mai bine prezentat, dar simplul fapt că Web.com este formal mai puțin bine prezentat nu înseamnă că este un serviciu mai rău sau chiar mai puțin capabil..

Acestea fiind spuse, cred că Web.com ar putea include câteva alte funcții, cel puțin pentru nivelurile superioare. De exemplu, orice formă de instrumente de rezervă și restaurare obișnuite ar fi de apreciat, precum și certificate SSL.

O notă rapidă asupra certificatelor SSL: este destul de de bază să le includem în planurile de găzduire în zilele noastre, deseori pentru primul nivel, dar, cel puțin, pentru cele ulterioare. Nu numai că Web.com nu include certificate SSL cu pachete, ci le vinde doar separat. Începând de la 27,99 USD pe an. Nu este un preț prea rău, dar este nefericit.

web-com-stabilire a prețurilor

Acum, deoarece Web.com este foarte capabil să se integreze cu CMS-uri populare, s-ar putea să vă puteți extinde setul de instrumente instalând extensii pentru acestea. Dacă faceți acest lucru, atunci funcțiile de găzduire de bază ale Web.com ar trebui să fie bine pentru servirea site-ului dvs..

Problema este că, de asemenea, puteți face acest lucru pentru aproape orice alt furnizor de hosting și nu cred că Web-ul este într-adevăr suficient pentru a vă da prioritate..

Concluzia mea ar fi că Web.com nu este rău pentru prețurile sale – prețurile sunt pe partea inferioară – dar, de asemenea, nu este chiar excepțional în general sau în anumite domenii. Web.com ar funcționa bine dacă ai alege să-l folosești, dar la fel ar fi câțiva alți furnizori.

Ușurință în utilizare

Deci, poate că Web.com are prețuri bune și este în regulă cu funcții. Nimic nu iese în evidență până acum. Cel puțin este ușor de utilizat, nu? După cum a fost publicitat?

Acesta este cu siguranță cazul.

utilizarea web-com-ușurința-de-

Web.com face publicitate ușoară pentru toată lumea: dezvoltatorii pot utiliza o varietate de limbi, cei care vor să folosească WordPress vor primi o „instalare fără sudură”, iar persoanele fără prea multă experiență pot construi site-uri..

Toate aceste promisiuni sunt destul de adevărate. În afară de aspectele șantierelor, este ușor să gestionați găzduirea în sine. Obțineți obișnuitul cPanel și o formă decentă de navigare. Este o chestie destul de simplă care nu necesită o mare parte din curba de învățare.

Întrebarea devine apoi: este Web.com semnificativ mai ușor decât oricare dintre concurenții săi? În acest punct, ar trebui să spun nu. Facilitatea de utilizare a platourilor Web.com împreună cu cea a majorității altor furnizori importanți, până la punctul în care sunt destul de ușor de utilizat.

Totuși, simplitatea generală a Web.com – inclusiv în planurile sale disponibile – face administrarea contului mai simplă. Tratarea cu mai puține opțiuni are beneficiile sale (uneori).

Prin urmare, Web-in-all Web nu este așa în special ușor de utilizat, depinde de standardele industriei în ceea ce privește capacitatea de utilizare și este ceea ce contează.

Relații Clienți

Deoarece Web.com nu este perfect, ar fi plăcut să vezi asistența clienților cu adevărat solidă. Asta obținem?

Eh, nu chiar. Nu aș spune că asistența lor pentru clienți este proastă – cred că funcțiile esențiale ale asistenței pentru clienți sunt îndeplinite în mod fiabil – dar nu se potrivesc cu cele ale altor furnizori populari de găzduire.

Cele două resurse principale sunt reprezentative pe care le puteți contacta direct sau informații la fața locului. Să începem cu primul: puteți fie să discuți în direct cu un reprezentant sau să le vorbiți la telefon.

Problema principală pe care o am cu chat-ul live Web este că utilizează copie / lipire și / sau roboți. Un bun exemplu în acest sens ar fi următoarele capturi de ecran (notă: această conversație a avut loc înainte de a cumpăra și a începe testarea Web.com, dar chiar și după ce am avut un cont, chaturile mai rele ar arăta similar):

web-com-chat1

web-com-chat2

web-com-chat3

După cum vedeți, a fost nevoie de aproape 10 minute pentru a răspunde complet la întrebarea mea. Reprezentantul sau chatbotul a răspuns informațiilor mele de contact cu publicitate și atunci când a trebuit să-mi reiterez întrebarea (scuze, neglijat să o includ în captură de ecran) răspunsul a fost o solicitare de clarificări suplimentare.

Sincer, a fost destul de clar prima dată.

După ce am avut un cont, chat-urile live nu au inclus atât de multă auto-promovare, dar totuși uneori ar scădea la acest nivel de calitate. Nu a fost întotdeauna atât de rău, dar s-ar putea să fie, așa că lăsați această conversație să reprezinte un avertisment pentru o posibilă experiență de chat rău.

Asistența telefonică este mai bună decât chatul live, după părerea mea, așa că dacă aveți nevoie de o întrebare răspunsă imediat, ar putea fi o opțiune bună.

Un lucru unic la care Web.com poate pretinde este faptul că are un set special de experți în marketing disponibili pentru consultare. Pe măsură ce sună, majoritatea utilizatorilor nu vor folosi cu adevărat această resursă.

Experții de marketing Web.com sunt folosiți foarte mult pentru procesul de înscriere și la bord, dar pentru asistența de zi cu zi, nu atât.

În ceea ce privește informațiile de pe site, vă veți ocupa în principal de baza de cunoștințe web.

web-com-suport

Ceva care poate fi unic în ceea ce privește baza de cunoștințe Web.com este faptul că câteva articole conțin răspunsuri suprapuse care acoperă diferitele servicii / platforme ale Web-ului..

web-com-rețea soluții

Acest lucru nu este valabil pentru fiecare articol, desigur, doar pentru cele cu probleme relevante pentru mai multe servicii Web.com.

Oricum, în totalitate, baza de cunoștințe nu este rea. Ca baza medie de cunoștințe, aceasta va acoperi majoritatea întrebărilor dvs. de bază și chiar câteva probleme ciudate aici și acolo. Cred că ar putea fi mai aprofundat, dar nu este sfârșitul lumii.

În total, aș spune că asistența clienților Web.com este în cel mai bun caz mediocră. Chat-urile live nu sunt prea mari, asistența telefonică este bună, iar materialul informativ din fața locului va face treaba, dar ar putea fi mai expansiv și aprofundat.

Securitate și fiabilitate

Sa fim cinstiti. Până în prezent, Web.com nu atinge exact fiecare notă. Securitatea și fiabilitatea vor fi harul salvator?

Eh … un fel de. Voi începe cu veștile bune: Web.com își îndeplinește promisiunea de 99,9% uptime.

web-com-un singur clic-

În ceea ce privește timpul de răspuns, nu a fost prea rău, dar, așa cum se întâmplă în cazul Web.com, nici nu este fantastic.

Când folosiți Web.com zi de zi, lucrurile sunt destul de bune. Lucruri precum cPanel sau WordPress funcționează la fel de constant, așa cum te-ai aștepta cu un serviciu decent, dar asta nu strigă „calitate fantastică!” atât cât șoptește „standarde de bază de găzduire”.

Dar securitatea? Ei bine, am vești pentru tine, oameni buni: nu știu.

Pagina „despre” a site-ului Web.com a fost un link mort pentru mine. Faceți clic pe linkurile care spun „securitate” pe site-ul lor web, pe orice pagini? Te vor duce pe pagina planurilor de prețuri ale certificatelor SSL.

Am crezut că poate îmi lipsește ceva. Nu. Verificați acest lucru: o porțiune întreagă din baza lor de cunoștințe din categoria securității nu spune nimic despre protocoalele de securitate Web.com.

web-com-securitate

Putem presupune că Web.com are macar unele infrastructuri de securitate de bază în vigoare, deoarece au reușit să deservească peste 3 milioane de clienți din întreaga lume, ceea ce este gigantic. Putem, de asemenea, să ne asumăm acest lucru pentru că dedică multă energie ca companie pentru vânzarea certificatelor SSL.

Dar despre asta este vorba și nu trebuie să meargă prea mult. În afară de faptul că este enervant să nu știm prea multe despre securitatea unei companii, aceasta reflectă o lipsă de transparență din partea companiei.

Deci, încă o dată, ne rămâne un pic de bine și de rău pentru Web.com: timpul de funcționare este bun, timpii de răspuns sunt decenți, performanța generală a aplicației este decentă, dar securitatea este în mare parte o necunoscută.

Concluzie: Recomand Web.com?

Această recenzie a fost una dintre cele mai neutre. De fiecare dată când găsesc ceva care îmi place la Web.com, găsesc altceva care îi lipsește sau nu face asta.

În primul rând, aveți o selecție limitată de opțiuni de găzduire din care să alegeți, toate partajate. Cu toate acestea, cel puțin prețurile acestora sunt în general destul de bune, iar simplitatea gamei de produse are avantajul transparenței.

Produsele de găzduire de pe Web.com nu sunt foarte bine dotate cu o mulțime de funcții, dar au dispoziții generoase de resurse și se integrează bine cu CMS-urile populare. Pe de altă parte, puteți găsi aceste calități cu alte companii pentru prețuri similare sau mai mici și uneori și cu mai multe caracteristici.

Web.com este cu siguranță ușor de utilizat, dar nu este o interfață de utilizator inovatoare. Asistența sa pentru clienți este pur și simplu – un chat live, uneori, un telefon bun, asistență telefonică bună și o bază de cunoștințe calde.

Securitatea și fiabilitatea nu fac decât să sublinieze pro și dualitatea: performanțe bune, dar știm foarte puțin despre securitatea Web.com.

În concluzie, cred că Web.com este …nu-i rău. Întreprinderile mici care au nevoie de o utilizare ușoară și serviciul simplu de găzduire și care, de asemenea, nu au nevoie de configurații premium ale serverului, ar putea accesa Web.com.

Nu știu dacă totuși l-aș recomanda. Web.com nu este excelent în ceea ce privește sortimentul de companii de găzduire de astăzi și puteți găsi lucrurile bune pe care Web.com le aduce la masă fără a dezavantajele sale, uitându-vă la alte companii.

web.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map